Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Σύλληψη Τούρκου στα σύνορα - Κουβαλούσε αρχαιοελληνικά νομίσματα σε μπουκαλάκια!

Όπως ομολόγησε, τα νομίσματα του τα παρέδωσαν άγνωστοι στο σπίτι του στην Τουρκία για να τα μεταφέρει στη Γερμανία έναντι 1.400 ευρώ

Αρχαία Ελληνικά νομίσματα, τα οποία εμπίπτουν στο νόμο περί Αρχαιοτήτων, εντοπίστηκαν από υπαλλήλους  του Τελωνείου Κήπων, ύστερα από  έλεγχο  που πραγματοποίησαν σε Τούρκο υπήκοο,κατά την είσοδό του στη χώρα, ως επιβάτης λεωφορείου προερχόμενο από την Τουρκία.

Πόσοι κατάλαβαν τί εστί Ζαββός;




ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ;
ΟΧΙ, Ε;
Υπουργός και ο κ.Γιώργος Ζαββός , ο αδερφός του Στέλιου Ζαββού που είναι κουμπάρος του "Σόρος" (Γκεόργκυ Σβάρτς) και έχει την διαχείριση του τοπικού παραρτήματος "Σόρος" , της (διαβόητης) ΜΚΟ 'Solidarity Now'!

Η διαδικασία αφελληνισμού της Ελλάδας συνεχίζεται

Έχουν παραδόξως σταματήσει οι συζητήσεις σχετικά με το εάν το δημόσιο χρέος μας είναι βιώσιμο ή μη – ενώ δεν έχουν ξεκινήσει ποτέ αντίστοιχες, όσον αφορά το κόκκινο ιδιωτικό. Το μόνο που συζητείται είναι η ανακεφαλαίωση για πολλοστή φορά των τραπεζών – ελπίζοντας να είναι κακόβουλες διαδόσεις οι αναφορές στη χρήση του μαξιλαριού των 25 δις € της προηγούμενης κυβέρνησης με την αντικατάσταση τους από μία πιστοληπτική γραμμή στήριξης ή στο «κούρεμα» των τραπεζικών καταθέσεων.

Ο Γιώργος Ζαββός, αδελφός του Στέλιου, κουμπάρου του Σόρος, υπεύθυνος για τις τράπεζες.

Περίεργη επιλογή του κύριου Κυριάκου Μητσοτάκη η απολύτως εξηγήσιμη;
Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Οι αναγνώστες του Ολυμπία, θυμούνται την ολέθρια εμπλοκή του Σόρος με την κυβέρνηση Παπανδρέου από την πρώτη στιγμή, τον Νοέμβριο του 2009. Καθώς και τις σχέσεις του Στέλιου Ζαββού, κουμπάρου του Σόρος, με την οικογένεια Παπανδρέου. Θυμούνται επίσης πως κάποιοι θησαύρισαν πάνω στην χρεοκοπία των ελλήνων την ίδια στιγμή που οι μικρό ομολογιούχοι καταστρεφόντουσαν. Θυμίζουμε:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ : ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΝΟΘΕΙΑ

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ φρόντισε ο Τσίπρας να πέσει στα μαλακά.
Ακούστε τη ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Γ. ΤΡΑΓΚΑ σήμερα 09/07/19
Διαβάστε την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» της 09/07/19, και το διαδίκτυον.
Ο Τσίπρας ανέβηκε από το 23% στο 33% χάρι στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του Κοσμοκράτορα.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ του χάρισε ένα 10%
Η αποχή θριάμβευσε.

ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ

Συγκεκριμένα στα βιβλία της ιστορίας έχουν αφαιρεθεί οι χάρτες των Ελληνικών αποικισμών της κλασσικής εποχής στις περιοχές της Μεσογείου, Ευξείνου Πόντου και Βαλκανίων με αποτέλεσμα ο 
Ελληνικός κόσμος εκείνης της εποχής, αντί να φαίνεται ως μια κραταιά αυτοκρατορία φαντάζει πλεον ως μια κουκίδα στα μάτια των μαθητών!!!

Για ποιόν λόγο και απο ποιούς όμως επιτελείται αυτή η σταδιακή αποξήλωση της ιστορίας μας;

Η Γενετική Έρευνα Ελβετικού Ινστιτούτου Για Ελληνικό DNA Σε Σκόπια, Αλβανία Και Βουλγαρία

Έρευνα του Ελβετικού Ινστιτούτου Γενετικής «iGENEA» βρίσκει 300.000 Έλληνες στα Σκόπια, 900.000 στην Αλβανία και 4.400.000 στην Βουλγαρία!

Η γενετική έρευνα διήρκεσε πάνω από 10 χρόνια, χρησιμοποιώντας εκτενή βιβλιογραφία από περίπου 500 επιστημονικές πηγές και σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους, είχε δημοσιευθεί αρχικά το 2010, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στα Σκόπια το 2014 και επανέρχεται και πάλι σήμερα από σκοπιανά ΜΜΕ (2017), που ψάχνουν να βρουν «ποίοι τελικά είναι οι κάτοικοι των Σκοπίων».
300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Το Μετακλητό Συγγενολόι Έφυγε; Πόσα Πήρε; Θα Ξανάρθει;

Έχω μια περιέργεια να δω τι θα γίνει με μια συνομοταξία χρυσοκάνθαρων του δημοσίου, που ροκανίζουν το εισόδημα των άλλων Ελλήνων. Μιλάω για τους περίπου 2.600 μετακλητούς και τους αγνώστου αριθμού ειδικούς συμβούλους, που αποτελούνται κυρίως από τα συγγενολόγια και τους κομματικούς εγκάθετους της τέως κυβέρνησης. Έφυγαν; Πότε; Και πόσα πήραν; Θα ξαναλουστούμε μετακλητούς;

Το ερώτημα είναι ουσιαστικό και καθόλου ρητορικό ή προβοκατόρικο. Πριν από τις εκλογές του 2015 είχε εγερθεί το ερώτημα της ιδιαίτερης αυτής συνομοταξίας αναξιοκρατίας του κομματικού κράτους.

Κρήτη: Θρίλερ με την Αμερικανίδα βιολόγο- Το μυστικό που κρύβει η δαιδαλώδης σπηλιά όπου βρέθηκε η σορός της

Η σορός της 60χρονης Suzanne Eaton παραδόθηκε νωρίτερα το απόγευμα στους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε για ιατροδικαστικές εξετάσεις. Σιγήν ιχθύος τηρούν ακόμη οι αρχές.
Η Αστυνομία τηρεί σιγήν ιχθύος και σίγουρα τα όποια συμπεράσματα δεν θα ανακοινωθούν πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας από τους ιατροδικαστές.

Νέο Μυστήριο Με Την Αποστολή Του Ρωσικού Υποβρυχίου - Ρωσικό Ναυτικό: «Το Πλήρωμα Απέτρεψε Πλανητική Καταστροφή»!

Μυστήριο εξακολουθεί να περικλείει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 14 μέλη του πληρώματος του υποβρυχίου A-31  Losharik βρήκαν τραγικό θάνατο από πυρκαγιά στη θάλασσα του Μπάρεντς, ενώ δηλώσεις συγγενών των θυμάτων περιπλέκουν ακόμη πιο πολύ την υπόθεση.

Όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ. Συγγενείς που παρευρίσκονταν στις κηδείες των αγαπημένων τους προσώπων, φέρεται ότι Ρώσοι αξιωματικοί του Ναυτικού τους έκαναν γνωστό, ότι στη συγκεκριμένη αποστολή ασχολούνταν με την αποφυγή μιας «καταστροφής πλανητικού επιπέδου».

Τελικά είμαστε όλοι Έλληνες; Δείτε τί ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι.

Διαβάζουμε επί λέξει από το Πρώτο Θέμα και άλλα μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται διεθνείς πηγές:

«Τελικά, είμαστε όλοι Έλληνες; Οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι εικάζεται πως ήταν απόγονοι των Αρχαίων Κρητών. 
Οι επιστήμονες αναζητούν την αλήθεια, όμως τα στοιχεία ολοένα και αυξάνουν προς την συγκεκριμένη θεωρία. Στην περίπτωση των Φιλισταίων, ωστόσο, της φυλής που κατηγορήθηκε όσο καμία άλλη στα εβραϊκά κείμενα, η έρευνα έδωσε απτές αποδείξεις ότι όχι απλώς σχετίζονταν με τους Αρχαίους Έλληνες, αλλά ενδεχομένως να ήταν απόγονοί τους. Σύμφωνα με το DNA που βρέθηκε σε μεγάλο ομαδικό τάφο Φιλισταίων, η φυλή δεν ήταν αυτόχθονες, αλλά μετανάστευσαν στην περιοχή της σημερινής Μέσης Ανατολής το 1.200 π.Χ., από την Νότια Ευρώπη και πιθανότατα το Αιγαίο, καθώς την περίοδο εκείνη, οι Έλληνες μεσουρανούσαν και διέσχιζαν με τα καράβια τους την Μεσόγειο».

Οι Φιλισταίοι ήταν τελικά Έλληνες; - Τι έδειξε το DNA

Τελικά, είμαστε όλοι Έλληνες; Οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι εικάζεται πως ήταν απόγονοι των Αρχαίων Κρητών. Οι επιστήμονες αναζητούν την αλήθεια, όμως τα στοιχεία ολοένα και αυξάνουν προς τη συγκεκριμένη θεωρία. Στην περίπτωση των Φιλισταίων, ωστόσο, της φυλής που κατηγορήθηκε όσο καμία άλλη στα εβραϊκά κείμενα, η έρευνα έδωσε απτές αποδείξεις ότι όχι απώς σχετίζονταν με τους Αρχαίους Έλληνες, αλλά ενδεχομένως να ήταν απόγονοί τους.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters