Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Τα Δέντρα Έχουν Αισθήματα, Αγαπούν Ακόμη και Ανθρώπους, σύμφωνα με μία μελέτη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή, τα δέντρα μπορούν πραγματικά να αισθάνονται και να δημιουργούν δεσμούς αγάπης μεταξύ άλλων δέντρων, φυτών ακόμη και με τους ανθρώπους.
Τα φυτά είναι ζωντανά όντα, αν και δεν μπορούν να μετακινηθούν, να μιλήσουν ή να σκεφτούν – όπως το αντιλαμβανόμαστε εμείς οι άνθρωποι – ωστόσο, υπάρχουν πολλές πτυχές που μπορεί να είναι αρκετά απίστευτες και πολύ παρόμοιες με κάποιες ανθρώπινες πτυχές.

Μάχη για τη Γη / μέρος 4ο: Χριστός, Δράκουλας, Ερπετοειδή, Τράπεζες (ολοκλήρωση της σειράς)

Μάχη για τη Γη: Χριστός, Δράκουλας, Ερπετοειδή, Τράπεζες
Συνέχεια από μια απομαγνητοφώνηση του βίντεο που προηγήθηκε στην ανάρτηση από το vickytoxotis με τίτλο “Η Νίκη των Φωτεινών Δυνάμεων: Η Γη παραδόθηκε και πάλι στην ανθρωπότητα”


Μάχη για τη Γη / μέρος 3ο: Οντότητες, Αόρατος Κόσμος, Πολιτισμός στο Εσωτερικό της Γης

Μάχη για τη Γη: Οντότητες, Αόρατος Κόσμος, Πολιτισμός στο Εσωτερικό της Γης
Συνέχεια από μια απομαγνητοφώνηση του βίντεο που προηγήθηκε στην ανάρτηση από το vickytoxotis με τίτλο “Η Νίκη των Φωτεινών Δυνάμεων: Η Γη παραδόθηκε και πάλι στην ανθρωπότητα”

Μάχη για τη Γη / μέρος 2: Οι Σκοτεινές Δυνάμεις, οι Πύλες, τα Σφαιρικά Διαστημόπλοια, ο Πούτιν και ο Τραμπ



Η μάχη για τη Γη: Οι Σκοτεινές Δυνάμεις, οι Πύλες, τα Σφαιρικά Διαστημόπλοια, ο Πούτιν και ο Τραμπ
Συνέχεια από μια απομαγνητοφώνηση του βίντεο που προηγήθηκε στην αναρτηση από το vickytoxotis με τίτλο Η Νίκη των Φωτεινών Δυνάμεων: Η Γη παραδόθηκε και πάλι στην ανθρωπότητα 

Μάχη για τη Γη / μέρος 1: Η νίκη των Φωτεινών Δυνάμεων και γιατί ο πλανήτης μας παίζει ένα σημαντικό ρόλο στα κοσμικά γεγονότα

vickytoxotis: Στην παρούσα ανάρτηση προσφέρω μια απομαγνητοφώνηση του βίντεο που προηγήθηκε στην αναρτηση Η Νίκη των Φωτεινών Δυνάμεων / Η Γη παραδόθηκε και πάλι στην ανθρωπότητα!

Η Νίκη των Φωτεινών Δυνάμεων: Η Γη παραδόθηκε και πάλι στην ανθρωπότητα

Μια αναπάντεχη είδηση, η οποία προσφέρει ανείπωτη χαρά, αλλά και εξηγεί την αίσθηση που επικρατεί τα τελευταία 3 χρόνια κυρίως.

Αν γυρίσουμε πίσω το χρόνο, κάπου εκεί λίγο πριν το 2012 και μέχρι τα τέλη του 2016, οι περισσότεροι συνειδητά στρατευμένοι υπέρ της αφύπνησης των ανθρώπων και της ανατροπής της απάνθρωποης κατάστασης επί του πλανήτη, θα θυμηθούμε την αίσθηση επείγοντος που επικρατούσε στις ψυχές και τη συνείδηση μας.

Παγκόσμιος έλεγχος ΝΠΤ, Μεγάλος Αδελφός, Τεχνητή ευφυΐα, ρομπότ

CoronaSMS - Εφαρμογή που διευκολύνει την αποστολή SMS στο 13033 για την άδεια κυκλοφορίας

Το  CoronaSMS είναι μια δωρεάν εφαρμογή από τον Έλληνα προγραμματιστή Λάμπρο Δερμεντζόγλου, που σου επιτρέπει να στέλνεις άμεσα τους κωδικούς μετακίνησης στο 13033, χωρίς να ψάχνεις κάθε φορά για τον κατάλληλο κωδικό.

Το μέγεθός της εφαρμογής είναι πολύ μικρό και φυσικά δεν έχει διαφημίσεις. Μόλις εγκαταστήσεις και ανοίξεις την εφαρμογή, θα εμφανιστεί η μοναδική καρτέλα που υπάρχει, όπου καλείσαι να βάλεις για μια φορά το ονοματεπώνυμό σου και τη διεύθυνση κατοικίας και να την αποθηκεύσεις.

Το μήνυμα του Τραμπ για την εθνική εορτή της Ελλάδας 25η Μαρτίου

Ημέρα γιορτής για την ελληνική και αμερικανική δημοκρατία χαρακτηρίζει ο Ντόναλντ Τραμπ την 25η Μαρτίου, στην καθιερωμένη ετήσια ανακοίνωση στο site του Λευκού Οίκου -  Μάικ Πομπέο: Ισχυρότερη και πιο σημαντική από ποτέ η συμμαχία Ελλάδας-ΗΠΑ


Ημέρα γιορτής για την ελληνική και αμερικανική δημοκρατία χαρακτηρίζει ο Ντόναλντ Τραμπ την 25η Μαρτίου, στην καθιερωμένη ετήσια ανακοίνωση που αναρτάται στο site του Λευκού Οίκου με αφορμή την εθνική επέτειο της χώρας μας.

Δεν είδα κανέναν εθελοντή των λαθρομεταναστευτικών ΚΛΕΦΤΟ ΜΚΟ να μοιράζει μάσκες. Εμ, βέβαια όταν δεν πέφτει το χρήμα κανουν το ... παπί


Η διασπορά του φονικού Ιού έχει τρομοκρατήσει τους πολίτες της  χώρας και φυσικά ολόκληρου του πλανήτη .  Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο πόδι, η αστυνομία στους δρόμους, ο στρατός μας στον Έβρο και οι πολίτες στα σπίτια τους κάνοντας υπομονή. Αυτό που μας προβληματίζει....

fok : Καλά τι είναι αυτά που δηλώνει σήμερα ο Πλανητάρχης Τράμπ ?

«Ένας γιατρός για το μόνο που πρέπει να ανησυχεί είναι να σταματήσει την επιδημία, άρα όπως είναι λογικό θα προτείνει κάθε μέσο ανεξαρτήτως κόστους, αλλά ένας πολιτικός ηγέτης πρέπει να βλέπει τα πράγματα πιο σφαιρικά καθώς εκτός από την υγεία είναι υπεύθυνος και για άλλους τομείς της ζωής των πολιτών του, όπως η οικονομία και η κοινωνική συνοχή. «αλλά και πρίν 1 1/2 μήνα στις 10/2/20 ο Τραμπ προέβλεψε ότι η επιδημία του νέου κορωνοϊού θα λήξει πιθανότατα τον Απρίλιο λόγω της ζέστης !

ΕΘΝΙΚΗ Συγκίνηση. Δέος στον Έβρο από την έπαρση της σημαίας. ΒΙΝΤΕΟ

Με μία λιτή τελετή έγινε η έπαρση της σημαίας στις Καστανιές Έβρου, ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου. Η τελετή είχε συμβολικό χαρακτήρα λόγω της δοκιμασίας του ελληνικού λαού εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και των τουρκικών προκλήσεων στα σύνορα....
Στις 11:30 το πρωί, η φρουρά του Επιτηρητικού Φυλακίου 1 στις Καστανιές φυλακίου απέδωσε τιμές προς την ελληνική σημαία με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

28 !! Μουσουλμανικές "μικροπόλεις" μέσα τις Ελληνικές πόλεις. Δομές υποδοχής - φιλοξενίας ισλαμιστών εισβολέων θα γίνουν στην Ελλάδα μας. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ


Θα λειτουργήσουν  ως περιφερειακές υπηρεσίες της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης Συνολικά 28 νέες δομές Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών ή ανιθαγενών, οι οποίοι έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία στην χώρα μας, συστήνονται στην ελληνική επικράτεια....

«Αδειάζουν» Τις Φυλακές Με ΠΝΠ Λόγω Κορωνοϊού! - Ποιοι Θα Αποφυλακιστούν

Όπως έκανε και η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το ίδιο κάνει και η νυν, αφού προχωράει στο «άδειασμα» των φυλακών λόγω... κορωνοϊού.

Η κυβέρνηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που συντάσσει ήδη η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των κρατουμένων που αυτή τη στιγμή αγγίζει τις 12.500,

Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΤΟΝ Ε'

Nicos Kastanias
Πρωτοδημοσιεύθηκε στο ελληνικό περιοδικό "Λόγιος Ερμής" που τυπώνονταν στην Βιέννη της Αυστρίας

Το παρακάτω κατάπτυστο κείμενο συνέταξε ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Γρηγόριος Ε'. Με το κείμενο αυτό ο Πατριάρχης Γρηγόριος αφορίζει και καταδικάζει την Επανάσταση του 1821. Στο κείμενο αναφέρεται κι' αργότερα το βιβλίο Ιστορίας του Ιωάννη Φιλήμονος, το 1856. Φυσικά το κείμενο αυτό δεν διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία.

Η μάχη του 1821 που άλλαξε τις ισορροπίες - Η στρατηγική ιδιοφυΐα του Κολοκοτρώνη που προσυπέγραψε μια ολοκληρωτική καταστροφή του εχθρού

Η μάχη του 1821 που άλλαξε τις ισορροπίες - Η στρατηγική ιδιοφυΐα του Κολοκοτρώνη που προσυπέγραψε μια ολοκληρωτική καταστροφή του εχθρού

«Χαϊνί Ζορμπαλίκ» χαρακτήρισε η Υψηλή Πύλη τον ξεσηκωμό των Ελλήνων, «κακόπιστη αποστασία» δηλαδή, όπως περιγράφεται στα επίσημα έγγραφα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, καθώς δεν έμοιαζε και μεγάλη φοβέρα για τους Τούρκους.

ΕΛΛΑΣ Η ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ
Αὐτός ὁ πίνακας κοσμοῦσεν τό πρωθυπουργικόν γραφεῖον.
Φιλοτεχνήθηκεν ἀπό τόν μεγάλον μας ζωγράφο Κον Θεόδωρον Βρυσάκη τό 1858. Ἀναπαριστᾶ τό μεγαλεῖον, τήν δόξα καί τήν λαμπρότητα τοῦ 1821. Οἱ Ἥρωες τοῦ 1821 γονυπετεῖς προσφέρουν τήν ζωήν τους καί τήν περιουσίαν τους διά τήν ἀπελευθέρωσιν τῆς μητέρας Ἑλλάδος, αὐτή δέ εὐγνωμονεῖ τά παιδιά της. Ἡ Ἑλλάς μέ ἕνα πρόσωπον γλυκόν, δυναμικόν, ὡραῖον, εἶναι Ἐλευθέρα, σπάζοντας τάς ἀλυσίδας τῆς σκλαβιᾶς ἀπό τά πόδια της, φορᾶ τό στεφάνι τῆς Δόξας, ἐνδεδυμένη μέ λευκόν ἀρχειοπρεπήν χιτώνα.

Τόσον πολύ ἐνοχλοῦσεν τόν Τσίπρα ἡ ἀπελευθέρωσις τῆς Ἑλλάδος ἀπό τούς Τούρκους, ὁ ὁποῖος ἄμα τῇ εἰσόδῳ εἰς τό πρωθυπουργικόν γραφεῖον τό ἔτος 2015 καί μάλιστα ὁλίγας ἡμέρας πρό τῆς 25ης Μαρτίου τόν πέταξεν ἔξω καί τό ἀντικατέστησεν μέ ἕνα παρδαλό σκιάχτρο.

5G: Η αλήθεια μπορεί να σε τρομάξει… (Βίντεο)


5G: Η αλήθεια μπορεί να σε τρομάξει… Δείτε το σχετικό βίντεο ...

Θόλωσαν τα νερά του Αχέροντα μετά τον σεισμό στην Πάργα

«Το φαινόμενο είναι εντυπωσιακό και δείχνει τις έντονες γεωδυναμικές διεργασίες που γίνονται στο εσωτερικό της γης από τη σεισμική δραστηριότητα», σχολίασε ο Ευθύμης Λέκκας.
Τα νερά του ποταμού Αχέροντα θόλωσαν έπειτα από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε κοντά στην Πάργα, διαπίστωσε με έκπληξη ο καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας.

Hantavirus: Νέος φονικός ιός εντοπίστηκε στην Κίνα


Ένας άνδρας στην Κίνα πέθανε αφού μολύνθηκε από έναν ιό χάντα (ιός Hanta, Hantavirus, χανταϊός), σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Newsweek. Ο άνδρας, από την επαρχία Γιουνάν της νοτιοδυτικής Κίνας, έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα ενώ ταξίδευε στην ανατολική επαρχία Σαντόνγκ, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Global Times, που επικαλείται το Newsweek στο δημοσίευμά του.
Φαίνεται πως ο άνδρας ελέγχθηκε για τον ιό μετά από τον θάνατό του. Ακόμα 32 άνθρωποι που επέβαιναν στο ίδιο λεωφορείο με εκείνον εξετάστηκαν για τον ιό, ο οποίος σπανίως μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδωσαν σαφή εικόνα. Ο άνθρωπος που εξετάστηκε δεν κατονομάστηκε στην αναφορά και η αιτία θανάτου του δεν δηλώθηκε.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters