Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Νέα αρρώστια ετοιμάζουν

Καταγγελία: Νέα αρρώστια ετοιμάζουν. Ξεκινούv Νέα εμβόλια. Ο έλεγχος του πληθυσμού συνεχίζεται!

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ--- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!-----
Στις 18-6-2010 έφθασαν διαταγές στα σχολεία για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ των εκπαιδευτικών ενάντια στη νέα φυματίωση ! Ο καθένας μας αντιλαμβάνεται οτι αφού η μαζική δηλητηρίαση απέτυχε με το παραμύθι "νέα γρίππη" , επανέρχονται τώρα με τη "νέα φυματίωση" και πρώτα με τους δημοσίους υπαλλήλους που δεν είναι εύκολο να αρνηθούν . Αν πραγματικά υπήρχε κίνδυνος και άν πραγματικά ενδιαφερόταν για την υγεία του πληθυσμού να τι θα έκαναν :
1) Δεν θα επέτρεπαν την είσοδο σε μετανάστες ( την κύρια πηγή μεταδοτικών ασθενειών ) .
2) Θα επέβαλλαν τον εμβολιασμό και σε υπαλλήλους και άλλων υπηρεσιών ( εφορίες , τράπεζες , αεροδρομίων , πλοίων ) όπου υπάρχει...κοσμοσυρροή . Θα τολμήσουν ;
3) Θα επέβαλλαν τον εμβολιασμό σε παπάδες και ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ διότι έρχονται σε επαφή με γεροντάκια που είτε είναι ευπαθή είτε είναι πιθανοί φορείς . Τολμάνε ;
4) Θα επέβαλλαν τον εμβολιασμό στους αστυνομικούς που έρχονται σε επαφή με μετανάστες και με άλλα υποκείμενα που πιθανόν είναι φορείς . Τολμάνε ;
5) Θα επέβαλλαν τον εμβολιασμό στους αξιωματικούς διότι τα στρατόπεδα ( λόγω πυκνότητας πληθυσμού ) είναι επικίνδυνα μέρη . Τολμάνε ;
6) Θα επέβαλλαν τον εμβολιασμό και στους υπαλλήλους της Βουλής , διότι το Κοινοβούλιο ( λόγω πυκνότητος πληθυσμού ) είναι επικίνδυνο μέρος . Εξ' άλλου εκεί τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ που είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !
7) Θα επέβαλλαν τον εμβολιασμό και στους μαθητές . Οχι μόνο στα "λαϊκά" σχολεία αλλά και στα ιδιωτικά κολλέγια της Κηφισιάς όπου φοιτούν τα παιδιά των βουλευτών ( το αύριο του Εθνους ) !
8) Θα ενημέρωναν πρώτα τον πληθυσμό και θα άρχιζαν τους εμβολιασμούς το φθινόπωρο . Ποιός κινδυνεύει απο φυματίωση στην καρδιά του καλοκαιριού ; Όλη η ιστορία είναι άλλη μια προσπάθεια ξεπαστρέματος των Ελλήνων . Ιδού τα πειστήρια :
1) Το νέο μικρόβιο υπάρχει εδώ και καιρό . Τώρα τους έπιασε η ανησυχία για τον λαό ( εν μέσω οικονομικής κρίσης) ;
2) Αυτούς τους συμφέρει να πεθάνουμε απο φυματίωση . Θα μειωθεί η ανεργία και οι συνταξιούχοι . Θα μπορέσουν να φέρουν επιτέλους και άλλους μετανάστες . Γιατί τόση βιασύνη να μας "σώσουν" ;
3) Κανένα κόμμα δεν πρόκειται να εναντιωθεί στους εμβολιασμούς . Άρα υπάρχει διαταγή απο "πολύ ψηλά" .
4) Οι εμβολιασμοί ξεκινούν απο το Υπουργείο Παιδείας λίγες μέρες μετά την συμμετοχή της Υπουργού στην σύσκεψη της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ ! Οι Νεοεποχίτες βιάζονται να "καθαρίσουν" αυτή τη χώρα απο τους ενοχλητικούς Έλληνες . Για όλους μας θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα των μεγάλων αποφάσεων . Των ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ . Τώρα ήρθε αυτή η ώρα για τους εκπαιδευτικούς .
Ας σκεφτούμε : Αξίζει να υπακούσουμε σε μια κυβέρνηση που ( σχεδόν σίγουρο ) θα κρέμεται απο τα κλαδιά των δένδρων το φθινόπωρο ; Ας σκεφτούμε : Αυτό το καλοκαίρι παίζονται όλα . Του χρόνου τέτοια μέρα ή θα είμαστε εμείς νεκροί ή οι νεοεποχίτες .
Όποιος αγαπά αυτή τη χώρα τώρα είναι η ώρα να το δείξει : # Οι γιατροί και οι νοσοκόμες να πετάνε στον νιπτήρα το περιεχόμενο των φιαλιδίων και να δίνουν ψευδείς βεβαιώσεις οτι το εμβόλιο έγινε . # Οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί να αλλοιώνουν ( με θερμότητα ) το περιεχόμενο μερικών φιαλιδίων εμβολίου ώστε να υπάρχει δικαιολογία επιστροφής όλης της παρτίδας . # Γενικός διαδικτυακός πόλεμος εναντίον του εμβολίου .
Πηγή http://anti-ntp.blogspot.com

ΟΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠOΤΗΤΑΣ


Καθοδηγήτριες πλάκες της Γεωργίας, ή αλλιώς... "Οι ταφόπλακες της ανθρωπότητας"! Το σχέδιο μεθοδευμένης γενοκτονίας πάνω από το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού γραμμένο σε πλάκες από γρανίτη στο Έλμπερτον της Γεωργίας των ΗΠΑ.
Το πρώτο νεοεποχήτικο μήνυμα των Georgia Guidestones γράφει: Διατήρηση του παγκόσμιου πληθυσμού κάτω από 500.000.000 σε αρμονική ισορροπία με τη φύση. Το συνολικό μήνυμα των Georgia Guidestones:(1) Δραματική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού στα 500.000.000(2) Οικολογική προπαγάνδα .(3) Προώθηση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. (4) Προώθηση μιας νέας πνευματικότητας (Νέα Εποχή - Νέα θρησκεία) Δεν μας λένε όμως οι (ταφό)πλακες με πιο τρόπο σκοπεύουν να εξοντώσουν το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, χαρακτηρίζοντάς τους ως "άχρηστους καταναλωτές"(useless eaters) όπως αποκαλούν τις ευρύτερες λαικές μάζες, δηλαδή εμάς! ή μήπως μας τα λένε στα μούτρα μας, αλλά εμείς -ως συνήθως- αδιαφορούμε...;
Περισσότερο φως πάνω στον τρόπο γενοκτονίας που γίνεται από αυτά τα καθάρματα δίνει το project πληθυσμιακού αποδεκατισμού, μελέτη του συμφώνου Εθνικής Ασφαλείας αρ.200, του διαβόητου Henry Kissinger που αφορά κυρίως τις χώρες του Τρίτου Κόσμου και καλεί στη χρήση βιολογικών όπλων (όπως το AIDS) αλλά και μέσω των ίδιων των τροφίμων (junkfood). google tags: Global 2000 population control, National Security Study Memorandum 200 Kissinger.
Δείτε photo απο το μνημείο εδώ..και άλλα ενδιαφέροντα..

Αφυπνιστείτε, ενημερωθείτε και αντισταθείτε στη δαιμονική Νέα Τάξη πριν είναι πολύ αργά για όλους!
Περισσότερα στο http://hellasxg.t35.com/georgia%20guidestones.htm



πηγη

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ..Ασθένεια Morgellons -ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΟΣΟΥ NANO & CHEMTRAILS.ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ..



Οι φωτογραφίες είναι αληθινές δημοσιευμένες απο τους ίδιους τους επιστήμονες που κάνανε την έρευνα..Μπείτε στο internet και ψάξτε Morgellons ,γίνεται χαμός..Μια πτυχή της ιστορίας των chemtrails είναι ότι μέσα από το νέφος δημιουργούν την εξάπλωση της ασθένειας Morgellons.Το παράξενο είναι ότι οι ίνες που έχουν βρεθεί στα σώματα των προσβεβλημένων ανθρώπων που έχουν την ασθένεια Morgellons εχουν συνδυαστεί με τις ίνες που βρίσκονται στο νέφος των chemtrails και σε σταγόνες της βροχής. Αυτό σημαίνει ότι όποιος αναπνέει τον αέρα ενδέχεται να έχει εκτεθεί σε αυτή την ασθένεια.
Ο Ερευνητής Clifford Carnicom έχει πρόσφατα αναφερθεί σε καποιες ανωμαλίες του αίματος και λοιμώξεις που έχουν σχέση με αυτές τις ίνες.. Η νεότερη έρευνα της Clifford Carnicom δείχνει ότι οι αιωρούμενες ινες των chemtrails και οι ίνες(blood cell) που βρίσκονται στους ιστούς των ασθενών με προχωρημένη ασθένεια Morgellons είναι ίδιες.
Οι συνέπειες αυτών των ευρημάτων είναι τεράστια. Έχουμε όλοι εκτεθεί στην ασθένεια Morgellons μέσω των chemtrails;
Αυτές οι φρικτές πληροφορίες οδηγούν σε σκέψεις. Δολοφονία του ανθρώπινου πληθυσμού εκ προθέσεως, με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας που δημιούργησε τεχνητά ένα παθογόνο οργανισμό που διασκορπιζεται μέσα από τον συνεχιζόμενο chemtrails ψεκασμό. Ο Jan Smith έχει υποστεί ζημία από την ασθένεια Morgellons προιόν της Νανοτεχνολογίας για πάνω από 10 χρόνια τώρα. Τεκμηριώνει την εντυπωσιακή έρευνα του και την έχει θέσει στην πρώτη γραμμή σε εκείνους που εργάζονται για να ξετυλίξουν το μυστήριο αυτής τής τρομακτικής νέας ασθένειας.
Η έρευνα και η τεκμηρίωση του προσκομίζεται στον παρακάτω σύνδεσμο
http://www.morgellonsexposed.com

και μεταφρασμένο εδώ..
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=el&ie=UTF-8&sl=en&tl=el&u=http://www.morgellonsexposed.com/RevelationsOfaMan.htm&prev=_t&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhjqAUIBgwZsdG-SRkZ9RciW9dFCqw
Παρακαλείσθε να διαβιβάσετε τις πληροφορίες αυτές σε γιατρούς σας, τους εκπροσώπους του Κογκρέσου και των μέσων ενημέρωσης.
Παντού... «Μπείτε να δείτε υπάρχουν πολλά στοιχεία. Είναι ένα πολύ σύνθετο πολύπλοκο δίκτυο των παθογόνων παραγόντων. Οργανικά, ανόργανα και όλων των ειδών τα πράγματα. Έχουμε ίνες, βαρέα μέταλλα, βακτήρια, μύκητες, ιούς που φαίνεται να λειτουργεί κάπως σε συνεργιστική δράση. Κανένας τους δεν καλό για το ανθρώπινο οργανισμό . "
Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι το σύνολο του πληθυσμού ασκεί τώρα αυτές οι ανωμαλίες στο αίμα τους...
*Εάν αντιμετωπίζετε κόπωση, πληγές στο δέρμα, κάψιμο, πόνους και την αίσθηση ότι σέρνονται έντομα κάτω από το δέρμα σας, είναι πολύ πιθανό να πάσχετε από την ασθένεια Morgellons. Να έχετε ωστόσο υπόψη, πως πιθανόν να μην υπάρχει αυτή η ασθένεια. Το εάν η Morgellons είναι ή δεν είναι μια πραγματική αρρώστια, είναι κάτι που κανείς δεν το γνωρίζει.
Κάτι παρόμοιο με τα συμπτώματα που περιγράφηκαν πιο πάνω, συμπληρωμένα με την εμφάνιση περίεργων ινών ή νημάτων που αναπτυσσόντουσαν επάνω στο δέρμα ή λίγο πιο κάτω από αυτό, αναφέρθηκαν από τον γιατρό του 17ου αιώνα, Thomas Browne.

DO NOT MISS READING THIS ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
Δείτε τα βίντεο..

ΒΟΜΒΑ: Με εντολή του ΔΝΤ και απόφαση του πρωθυπουργού αρχίζουν οι εξορίες!

exoria-20100804
Κάποιοι θα κάνουν λόγο για επιστροφή στο παρελθόν και ίσως θα έχουν δίκιο. Η γνωστή εντολή του μνημονίου που τόσος ντόρος έγινε θα αρχίσει να εφαρμόζεται από την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να προχωρήσει το κοινοβούλιο σε ψήφιση νομοσχεδίου που θα επιβάλλεται εξορία σε όποιον, όπως θα αναφέρει σχετικά, "καταλύοντας τη δημοκρατία προκαλεί σοβαρή διαταραχή στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας". Η απόφαση πάρθηκε μετά από πιέσεις της τρόικας στον πρωθυπουργό ο οποίος θα... ξυλοκοπούσε και τους τρεις μαζί όταν κάποια στιγμή, με τους εκφοβισμούς των αναίσχυντων, άναψαν τα αίματα. Η τριάδα του ΔΝΤ απείλησε να εμποδίσει τις επόμενες δόσεις και να χρεοκοπήσει την Ελλάδα αν δεν σταματήσουν άμεσα οι πολίτες να μιλούν και ο κ. Παπανδρέου αναγκάστηκε να κάνει πίσω.

Στη δήλωση που θα κάνει για το θέμα, ο Γιώργος Παπανδρέου, θα αναφερθεί στις γνωστές εξορίες του παππού του και θα προσπαθήσει έμμεσα να περάσει το μήνυμα πως τα παιδιά των εξορισμένων έχουν ευκαιρίες στο μέλλον ακόμα και για τη θέση του πρωθυπουργού. Η έξυπνη αυτή κίνηση με το υποσυνείδητο μήνυμα έχει Αμερικανική υπογραφή, δηλαδή την πρόταση έκανε σύμβουλος του πρωθυπουργού από τις ΗΠΑ.
Πηγή...

Εθνομηδενισμός σε πλήρη εξέλιξη

H Eλλάς ευγνωμονούσαΘεόδωρος Bρυζάκης (1819-1878), «H Eλλάς ευγνωμονούσα» (1858),
λάδι σε μουσαμά, 215 x 157


Όποιος δεν ξέρει από πού ήρθε, πώς μπορεί να διαπιστώσει πού πάει;

Το βασικό έργο των επιδοτούμενων σύγχρονων δωσίλογων συνίσταται σε τούτο: Να σβήσουν τους ιστορικούς δρόμους του «από πού ήρθαμε» για να μη διαπιστώσουμε το «πού πάμε». Για να βαδίζουμε, δηλαδή, με τα μάτια κλειστά, ώστε να ΜΗΝ διακρίνουμε τον γκρεμό του αφανισμού μας στον οποίο μας οδηγούν οι ιεροεξεταστές της Νέας Τάξης και τα εγχώρια «τσιράκια» τους.

Αυτά, τα «τσιράκια» των δωσίλογων (πολιτικά, δημοσιογραφικά, πανεπιστημιακά κ.λπ) μοχθούν νυχθημερόν να σβήσουν την ιστορία, αλλά και κάθε σύμβολο της πραγματικής Μόρφωσης: Τα σύμβολα της ταυτότητάς μας και της μαζικής μνήμης, τις μαρτυρίες αυτού που είμαστε, τη θρησκευτική μας παράδοση και τα δημιουργήματα της καλλιτεχνικής μας παραγωγής...

Η κυβέρνηση Παπανδρέου, οι αμερικανόθρεφτοι συμβουλάτορές του και ο ίδιος με υπερβάλλοντα ζήλο, αποτελούν τις πιο μοχθηρές γκριμάτσες της εθνομηδενιστικής ισοπέδωσης.

Αυτό, όμως, το ταχυδακτυλουργικό τέχνασμα επικάλυψης και εξαφάνισης του πίνακα... ξεπερνάει σε δολιότητα και θηριωδία κάθε διεστραμμένο εγκέφαλο.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και το Λαμπρακιστάν εξαφανίζουν κυριολεκτικά ένα πίνακα σύμβολο ιστορικής μνήμης και της εθνικής μας ταυτότητας.


Η φωτο από http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=324981&dt=11/04/2010

Ο άνθρωπος που μπερδεύει το πηλίκον με πηλήκιον εξαφανίζει, με τη δολιότητα του πλαστογράφου, ένα σύμβολο ιστορικής μνήμης και καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Στην πλαστογραφία και στην απάτη είναι αριστοτέχνες.

Ο πίνακας του Θεοδώρου Βρυζάκη (1858) έπρεπε να εξαφανιστεί γιατί είχε πολλαπλούς εθνικούς συμβολισμούς.

Διαβάζουμε από τη Μαριλένα Ζ. Κασιμάτη, στο «Αφανείς και ήρωες στη νεοελληνική ζωγραφική του 19ου αιώνα»:

«Με το «Η Ελλάς ευγνωμονούσα» ή «Υπέρ Πατρίδος το Παν» έχουμε το πρώτο πραγματικά ιστορικό με αλληγορική διάσταση έργο της νεοελληνικής ζωγραφικής.

Η δραματουργία της πολυπρόσωπης σύνθεσης κατάγεται από τη μεταβυζαντινή ζωγραφική και ειδικά από την Παναγία του ισχυρού μανδύα. Η Παναγία έχει απλωμένο τον μανδύα της κάτω από τον οποίο βρίσκουν προστασία οι πιστοί.

Εδώ τη θέση της παίρνει η αλληγορία της Ελλάδας, μια αρχαιοπρεπώς ενδεδυμένη και στεφανωμένη νέα γυναίκα που μόλις έχει αποτινάξει τις αλυσίδες από τα πόδια της.

Η ιστορική υπόμνηση είναι σαφής. Τα ανοιχτά χέρια ορίζουν συμβολικά μαζί με τα βουνά τον πλατύ ορίζοντα. Ο κορμός μόλις αφήνει να διαφανεί τμήμα ενός δωρικού ναού.

Η αξία του έργου αυτού ως ιστορικού ντοκουμέντου θεμελιώνεται από τις πιστοποιήσιμες ταυτότητες των ατόμων που βρίσκονται συγκεντρωμένοι σαν πιστοί γύρω από τη νέα Ελλάδα. Η προσπάθεια ταύτισης δεν παρουσιάζει δυσκολίες γιατί υπάρχει ένα ερμηνευτικό κλειδί, και αυτό δεν είναι άλλο από τις ευρύτατα διαδεδομένες λιθογραφίες των αγωνιστών και φιλελλήνων που εξέδωσε σε τεύχη ο στρατιωτικός Karl Krazeisen στο Μόναχο -όπου κατοικούσε μόνιμα ο Βρυζάκης- μετά το 1828.

Ενδεικτικά αναφέρω τους Καραϊσκάκη και Μιαούλη. Η αυθεντικότητα των απεικονιζόμενων, στόχος αναμφισβήτητος του Βρυζάκη, κατατάσσει το έργο αυτό στις απαρχές της πρόθεσης για ανάδειξη του ατόμου-ήρωα μέσα από το σύνολο.

Λιγότερο ιδεαλιστικά, περισσότερο διδακτικά τα μικρά αυτά πορτρέτα αναδίδουν ένα άρωμα σεμνότητας και βαθιάς ανθρώπινης πίστης στην πατρίδα.

Προφανώς δεν έχουμε να κάνουμε με υπεράνθρωπους ήρωες. Μόνη ηρωίδα η Ελλάδα.»

Πόσο ακόμα πρέπει να αντέξουμε την ταπείνωση και την υπομονή;


Παλαιότερη φωτο από http://i41.tinypic.com/14xm5vb.jpg

Τα ανωτέρω από το http://taxalia.blogspot.com/2010/04/blog-post_12.html

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters