Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Με το πιστόλι στο κρόταφο τους παίρνουν τα χωράφια για τη δημιουργία δομής

Στη Λέσβο γίνεται μια υποκριτική διαβούλευση. Το Κράτος ζητά από τους γηγενής κατοίκους την ενοικίαση των χωραφιών γύρω από τη δομή, με τη πρόθεση-πρόφαση την επέκταση του χώρου της δομής και την ασφαλέστερη φύλαξη-περιορισμό των ήδη υπαρχόντων ¨μουσαφίρηδων¨ εκεί. Τουλάχιστον αυτό δήλωσε στη τελευταία του επίσκεψη στο νησί ο Υπουργός κ.Μηταράκης.


Όμως, όπως είναι φυσικό οι ιδιοκτήτες έχουν αντιρρήσεις. Πρώτον γιατί αρκετοί θέλουν να δουλέψουν την περιουσία τους και όχι να την νοικιάζουν και να κάθονται. Δεύτερον γιατί κανείς δεν τους διαβεβαιώνει επίσημα, ότι αντί για τις «ζώνες ασφαλείας- τύπου δομών στο Μεξικό» που είπε ο Υπουργός, δεν θα γίνει επέκταση της δομής και θα πολλαπλασιαστούν τα προβλήματα και οι λαθρομετανάστες στο νησί. Προσθέτως βλέπουν και τη γειτονική Σάμο να «πνίγεται» με νέες δομές, πληρώνοντας προφανώς τη μη-αντίσταση των κατοίκων όταν ο κυρ. Μητσοτάκης αποφάσισε να στείλει ΜΑΤ στα νησιά και να σαπίσουν στο ξύλο τους Έλληνες, έτσι ώστε να αποδεχθούν με τη βία τον εποικισμό.


Οι πληροφορίες λένε ότι προτάθηκε το ποσό των 180 ευρώ ανά στρέμμα ή αλλιώς επίταξη της ιδιοκτησίας όσων αρνούνται. Τώρα εάν αυτό λέγεται διαβούλευση ή το θεατρικό έργο ¨ διάλεξε τον τρόπο που θέλεις να πεθάνεις¨ , είναι στη κρίση του καθενός.

Το ίδιο ακριβώς έργο (επίταξη) γίνεται και στη Χίο, με τους ίδιους ακριβώς κανόνες.


Υπό διωγμό προφανώς οι Έλληνες των νησιών μας στο Αιγαίο, που ήδη είναι μειονότητα μέσα στο τόπο τους, με τις ευλογίες των Κυβερνήσεων.


ΧΒΜ…
akromolio.gr
https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Ας δούμε αυτόν τον άνθρωπο για μια στιγμή.


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και άτομα που χορεύουν
Adonis Ellinas
Πρόκειται για έναν 74 χρονο που επιστρέφει στο σπίτι από τη δουλειά στις 2:00 πμ, ενώ οι περισσότεροι άνδρες της ηλικίας τους είναι συνταξιούχοι και ζουν στα εξοχικά τους. Επιστρέφει μετά από μια κουραστική μέρα που πιθανότατα ξεκίνησε πριν ο ήλιος ανατείλει και γυρίζει σπίτι εξαντλημένος με τη γραβάτα ανοιχτή και το καπέλο στο χέρι νιώθοντας ότι μια ολοκληρωμένη μέρα επιτέλους τελείωσε.

Αυτός ο καταπληκτικός άνθρωπος είναι στην ηλικία των πατεράδων, παππούδων και προπάππους πολλών ανθρώπων. Αυτός ο άντρας μόλις γύρισε σπίτι από τη δουλειά, για σένα και για μένα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters