Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΚΕΙΤΣ; ΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ

Σε αυτό το βίντεο, γίνεται λόγος για το πώς οι Starbucks, Beyond Meat, Impossible Foods, Microsoft και η οικογένεια Gates συνδέονται όλοι με μια ελίτ, σκιώδη εταιρεία συμβούλων.

Το κίνημα των πάντα "αδικημένων" μαύρων δεν είναι και τόσο αυθόρμητο. Τι ζητά αλήθεια σε αυτό το κίνημα η Goldman Sachs; Ο Bill Gates;


Γιατί στοχοποιήθηκαν από τους ταραξίες με μίσος συγκεκριμένες επιχειρήσεις Ευρωπαϊκών συμφερόντων;;...Sony , Nike, Warner Music, Amazon, Facebook, Levi’s, GoldmanSachs, Disney, Google, Procter & Gamble, Microsoft, Cisco κ.α. Ναι, οι κολοσσοί χρηματοδότησαν το BLACK_LIVES_MATTER με 464 εκ δολάρια!!





Αναλυτικά

Sony Music—a fund “to support social justice and anti-racist initiatives around the world”—$100 million- Kαθαρή ανάμειξη της Ιαπωνίας μιας και η Sony ανήκει στους Γιαπωνέζους.

Χρόνια Πολλά Πρόεδρε Τραμπ 14 Ιουνίου 2020 Happy Birthday President Trump

Ο Donald John Trump (γεννημένος στις 14 Ιουνίου 1946) είναι ο 45ος και νυν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Πριν εισέλθει στην πολιτική, ήταν επιχειρηματίας και τηλεοπτική προσωπικότητα .
Ο Τραμπ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κουίνς , ένα δήμο της Νέας Υόρκης, και έλαβε πτυχίο οικονομικών από το Wharton School . Ανέλαβε την επιχείρηση ακινήτων της οικογένειάς του το 1971, το μετονόμασε Ο Οργανισμός Τραμπ και επέκτεινε τις δραστηριότητές του από το Κουίνς και το Μπρούκλιν στο Μανχάταν . 

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ : ΤΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ....


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ: ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ....

Τό πλέον ἀνέμελον, ἐπιτυχημένον, κερδοφόρον, ἐπάγγελμα τοῦ Πλανήτη Γῆ εἶναι αὐτό τοῦ ἐπεγγελματία πρόσφυγα καί μετανάστη.

Ἀπό τά χιλιάδες ἐπαγγέλματα πού ὑπάρχουν, οἱ μοναδικοί ἐπαγγελματίες πού δέν προβληματίζονται διά τήν ἐπιβίωσιν τῆς ἐπιχειρίσεως των, καθ΄ὅτι εἶναι προμελετημένη καί δεδομένη ἡ ἐπιτυχία της καί ἡ κερδοφορία της, εἶναι αὐτοί τοῦ ἐπεγγελματία πρόσφυγα καί μετανάστη.

Η Όπρα Γουίνφρευ συνδέεται με την Εμπορία παιδιών μέσω του καταδικασμένου Παιδεραστή Ο «Ιωάννης του Θεού» John of God



Η Όπρα Γουίνφρευ και ο "John of God", "Ο καλύτερος φίλος της για πάντα".

Ο «Ιωάννης του Θεού», ο οποίος κατηγορείται για κακοποίηση 300 γυναικών, είπε ότι παραδόθηκε στην «επίγεια δικαιοσύνη».

Ξεκίνησε η έρευνα για τους ισχυρισμούς σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον του John of God, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι João Teixeira de Faria.
Σου είπαν τίποτε τα ΜΜΕ γι' αυτόν;

ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.



ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ 1975 ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ (WHITE HATS) ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΡΕΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΞΩΚΟΣΜΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΔΙΑ-ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.

ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕΤ' ΕΠΙΤΑΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΗΓΩΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΙΣ 500.000+ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.

Γκιλοτίνες FEMA, διάσημοι αντίγραφα-κλώνοι, Ακενατόν-Ομπάμα. Αλκυόν Πλειάδες 34-3 (ΜΕ ΗΧΟ)


H Ελλάδα του 1890 μέσα από σπάνιες φωτογραφίες

Η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου (Library οf Congress) τα τελευταία χρόνια ψηφιοποιεί και αφήνει «ελεύθερα» στο κοινό πλήθος ιστορικών αρχείων και φωτογραφιών.

Μια από τις συλλογές της που έχει ψηφιοποιηθεί είναι και αυτή των εκτυπώσεων που έχουν παραχθεί με την μέθοδο τουPhotochrom.
Το Photochrom είναι μια διαδικασία για την παραγωγή χρωματισμένων εικόνων από ασπρόμαυρα φωτογραφικά αρνητικά μέσω της άμεσης φωτογραφικής μεταφοράς αρνητικού σε πινακίδες τύπου λιθογραφίας. Η διαδικασία είναι μια φωτογραφική παραλλαγή χρωμολιθογραφίας.

Παρέμβαση Γερουσιαστών στον Τραμπ: Στήριξε την Ελλάδα, διώξε τον τουρκόφιλο της Λιβυής!


Παρέμβαση Γερουσιαστών στον Τραμπ: Στήριξε την Ελλάδα, διώξε τον τουρκόφιλο της Λιβυής!
Και όμως, υπάρχουν άγρυπνοι φυλακές του ελληνισμού!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbreak.gr τις τελευταίες ώρες εξελίσσεται στις Ηνωμένες Πολιτείες πρωτοβουλία γερουσιαστών, οι οποίοι θα εισηγηθούν στον πρόεδρο Τραμπ άμεσες δράσεις για την Λιβύη και την ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα, θα απαιτήσουν από τον αμερικανό πρόεδρο να άρει άμεσα την υποστήριξη του στον πρόεδρο της Λιβύης Σάρατζ, προσκομίζοντας του αδιάσειστα στοιχεία για τον βρώμικο ρόλο του.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters