Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΚΙΝΑ: ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ; Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη. ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ

«Κάθε χρόνο, οι επίσημες εκτιμήσεις και στατιστικές δείχνουν ότι πραγματοποιήθηκαν 10.000 μεταμοσχεύσεις στην Κίνα. 60 τοις εκατό των μεταμοσχευμένων οργάνων είναι από εκτελεσθέντες κρατούμενους. Από τους ανθρώπους που κρατούνταν κάτω από αμφισβητήσιμες συνθήκες και δολοφονήθηκαννγια την κατάσταση προκειμένου να επεκταθεί η καλή αμειβόμενη ζωή του ασθενούς. Η Κίνα κατέχει εν τω μεταξύ, την 2η θέση.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 23-5-2019

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ BLUE SKY TV 24-5-2019

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ BLUE SKY TV 24-5-2019

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΡΙΚΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΕΠΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ!!!!!!
https://esypatreon.blogspot.com

ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ

ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ… ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΈΝΑΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.. ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.. ΚΑΙ ΜΗ ΝΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ… ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ… ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ..

Οι αυτόχθονες του Παναμά κέρδισαν στη διαμάχη με τη ΝΙΚΕ



Η φυλή των Γκούνα, των αυτόχθονων κατοίκων της χώρας της Κεντρικής Αμερικής, νίκησε την αμερικανική αθλητική εταιρία στη μήνυση που είχαν υποβάλλει.

Η εταιρία – κολοσσός ΝΙΚΕ υποχρεώθηκε να αποσύρει από τα ράφια ολόκληρη τη νέα σειρά παπουτσιών «Air Force 1» λόγω της ήττας της στη διαμάχη με τη φυλή των Γκούνα.

Οι ιθαγενείς του Παναμά κατηγόρησαν την αμερικανική εταιρία πως έκλεψε το παραδοσιακό τους σήμα, το οποίο είναι «μέρος της πνευματικής κληρονομιάς της φυλής των Γκούνα».
Η ειδική έκδοση για το Πόρτο Ρίκο αναμενόταν να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, αλλά η ΝΙΚΕ αναγκάστηκε να ακυρώσει την κυκλοφορία ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τη φυλή.
«Ζητάμε συγγνώμη για την ανακριβή αναπαράσταση του σχεδίου για το Nike Air Force 1 'Puerto Rico' 2019. Συνεπώς, το προϊον δεν θα είναι πια διαθέσιμο», ανέφερε η ανακοίνωση της αμερικανικής εταιρίας.
Το πολύχρωμο σχέδιο «Μόλα» χρησιμοποείται από τη φυλή των Γκούνα που ζει στις ακτές του Παναμά προς την Καραϊβική.
«Δεν είμαστε κατά της εμπορευματοποίησης του “Μόλα”. Απλά δεν μας άρεσε που δεν μας συμβουλεύτηκαν πρώτα», είπε ο Μπελισάριο Λόπεζ, ηγέτης της κοινότητας των Γκούνα, προσθέτοντας ότι το σχέδιο αντιπροσωπεύει «τη Μητέρα Γη, επειδή το σχέδιο βασίζεται σε οτιδήποτε είναι φύση».
Ο δικηγόρος της κοινότητας Αρέσιο Βαλιέντε πάντως τόνισε ότι εκτός από την απόσυρση του προϊόντος, η κοινότητα ζητά από τη ΝΙΚΕ αποζημίωση για παράνομη χρήση του παραδοσιακού σχεδίου.

Ομολόγησε το έγκλημα η συμμορία δολοφόνων!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ !

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ!
ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΘΝΟΣ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ !
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ !
Αφού τσάκισαν τους Ελληνες, παραδέχονται επισήμως ότι εφάρμοσαν τη λάθος συνταγή
Το ΔΝΤ ομολογεί τώρα την καταστροφή που έφεραν τα Μνημόνια
Κρίση ειλικρίνειας και από τους Γερμανούς: φερθήκαμε άθλια και τους ταπεινώσαμε

ΘΕΜΑ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ -//- ΑΠΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Η «διαλλειμματική» νηστεία στραγγαλίζει» τα καρκινικά κύτταρα

Η διαλλειμματική νηστεία στραγγαλίζει τα καρκινικά κύτταρα
Γράφει: Βάσω Μιχοπούλου
Για μερικούς ανθρώπους και μόνο η συμβουλή από τον γιατρό τους να «κόψουν το φαγητό» φαντάζει από βασανιστική έως ακατόρθωτη. Και όμως καινούργιες έρευνες έρχονται να ενισχύσουν προηγούμενες που υποστηρίζουν πως η σκόπιμη αποχή από την τροφή για κάποιες ώρες της ημέρας ή για κάποιες ημέρες την εβδομάδα, μπορεί να συμβάλει στην αποφυγή ή καταστολή σημαντικών σήμερα νόσων με πρώτο τον καρκίνο. Ουσιαστικά, σύμφωνα με αυτές, περισσότερο το χρονοδιάγραμμα της διατροφής και λιγότερο το περιεχόμενό της είναι αυτό που επηρεάζει την πορεία της υγείας μας.

ΓΙΑΓΚΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ

ΕΚΤΑΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ – ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Ευθεία Επίθεση στις Εθνικές Παραδόσεις της Ευρώπης από την κυβέρνηση της Σουηδίας, με πρόσχημα την πολιτική πραγματικότητα


Στην Ευρώπη μας, οι συγκεντρωτικές Νεωτεριστικές δυνάμεις του αυταρχισμού 
έχουν εξαπολύσει την μεγαλύτερη ίσως επίθεση ενάντια στις Εθνικές Παραδόσεις.
Για όσους δεν εγκλωβίζονται από την τρομακτική γκρίζα υπερπληροφόρηση και τη βίαιη προπαγάνδα της καθημερινότητας με τις στημένες εν πολλοίς αψιμαχίες των επαγγελματιών της πολιτικής και τα ”προβλήματα” του lifestyle λοβοτομισμού, είναι πασιφανές και πρόδηλο το που οδηγεί ο πολιτικός, αλλά και ο αυθεντικά εκφραζόμενος οργανωμένος μονοθεισμός, τις εξελίξεις.
Το ζοφερό μέλλον, που οι περισσότεροι το διάβαζαν σε διηγήματα Επιστημονικής Φαντασίας και το παρακολουθούσαν σε ταινίες όπως του Carpenter, έχει ήδη δείξει ότι εκτός από σκιά, έχει και ένα τερατώδες σώμα, το οποίο επιθυμεί, εκ νέου, να πνίξει το Ήλιο του Πολιτισμού του Ανθρώπου. 

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 25/1/2899(2015) ΕΙΝΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΝΟΥΝ; ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ – ΠΟΛΥ 12,12% ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 36% ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!!!
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Α) ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:
1) ΤΟ ΕΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ,(ΜΩΡΑ, ΝΕΟΙ, ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ, ΓΕΡΟΙ),
 Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 2011, ΕΙΝΑΙ 9.903.268 ΚΑΤΟΙΚΟΙ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 23-5-2019

ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΑΝ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters