Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ --- ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .... ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ..!!!!‏

Με αναλογιστική μελέτη αποδεικνύεται ότι οι εισπράξεις των τελευταίων 98 ετών στο μουσείο του Λούβρου μόνο από τα Ελληνικά εκθέματα αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσό των
  359 τρις ευρώ…!!! 


Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος



Αφροδίτη της Μήλου
Νικη της Σαμοθράκης

ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα δύο Ελληνικά εκθέματα που θα αναφέρουμε παρακάτω ανεβάζουν στο ζενίθ την επισκεψημότητα του Μουσείου του Λούβρου αποφέροντας ιλιγιώδη ποσά στη Γαλλία προσφέροντας  χιλιάδες θέσεις εργασίας χωρίς ποτέ όχι μόνο να φθείρεται η αξία τους αλλα να αποκτούν υπεραξία διαχρονικά…

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΡΓΑ..

1) Η αίθουσα με την Αφροδίτη της Mήλου, δηλαδή το άγαλμα (3ος αι. π.Χ.) της γυναικείας θεότητας που βρέθηκε  το 1820 στο νησί της Μήλου.

Ο αξιωματικός Jules-Sébastien-César Dumont d’Urville, που έπεισε τους Γάλλους να βιαστούν να αγοράσουν την Αφροδίτη της Μήλου και που αργότερα εξελίχθηκε σε σημαντικό εξερευνητή της Ανταρκτικής

Το έργο βρέθηκε σε πολλά κομμάτια (πιθανόν έξι, από τα οποία τα χέρια και το όνομα του γλύπτη πλέον λείπουν), με δύο βασικά, τον κορμό και τα πόδια. Όλα αυτά τα κομμάτια και οι Ερμές έγιναν αμέσως αντικείμενο διαπραγμάτευσης.
 Ο Βουτιέ ενημέρωσε με μιας τον Γάλλο υποπρόξενο στην Μήλο, τον Λουϊ Μπρεστ (Louis Brest) και αυτός παρουσιάστηκε και άρχισε να παζαρεύει λέγοντας πως "δεν είναι βέβαιο ότι το άγαλμα αξίζει 1.000 γρόσια". 
 Ειδοποίησε όμως αμέσως τον ντε Ριβιέρ (Charles-François de Riffardeau, μαρκήσιος και αργότερα δούκας de Rivière), πρόξενο των Γάλλων στην Υψηλή Πύλη. 

Στη διαπραγμάτευση αναμίχθηκε ενεργά και ένας άλλος Γάλλος αξιωματικός που είχε πάθος με τις αρχαιότητες, ο Ντιμόν ντ' Ουρβίλ (Dumont d'Urville) που σημειωτέον ήταν βέβαιος πως επρόκειτο ή για την Αφροδίτη που κρατούσε το μήλο του Πάρι.
 Οι Γάλλοι αποφάσισαν να πάρουν οπωσδήποτε όλα τα ευρήματα στην κατοχή τους.
Το παζάρι καθυστερούσε όμως, όπως και το πλοίο που θα μετέφερε με ασφάλεια το άγαλμα στη Γαλλία. 

Ο Κεντρωτάς ή και οι δημογέροντες (καθώς πλέον στα παζάρια είχε αναμιχθεί όλο το νησί) αδημονούσαν και αποφάσισαν να δώσουν ή να πουλήσουν το άγαλμα σε άλλους ενδιαφερόμενους. 

Ίσως εξάλλου υφίσταντο και πολιτικές πιέσεις -η Υψηλή Πύλη περνούσε σοβαρή κρίση στις εξωτερικές της σχέσεις και η παραχώρηση αρχαιοτήτων από πλευράς της συνιστούσε ουσιαστικά άσκηση εξωτερικής πολιτικής. 

Ο νόμος όριζε όλες οι αρχαιότητες να καταλήγουν στην Κωνσταντινούπολη και να αποφασίζεται κεντρικά η διάθεσή τους ώστε ο σουλτάνος να κολακεύει τα έθνη που τον συνέφερε.

Μέσα σε όλα, παρουσιάστηκε και ο Νικόλαος Μουρούζης, μέγας δραγουμάνος του οθωμανικού στόλου, και έπεισε τους Μηλίους να πουλήσουν το εύρημα σε εκείνον (ο Μουρούζης εκτελέστηκε με απαγχονισμό ένα χρόνο αργότερα μαζί με άλλους Φαναριώτεςμε την κατηγορία ότι συμμετείχαν στην ελληνική επανάσταση).

 Ο εκπρόσωπος των Γάλλων που βρέθηκε τότε εκεί ήταν ο υποκόμης ντε Μαρκέλους (Vicomte de Marcellus) που έπεισε τους ντόπιους να μη φορτωθεί τελικά η Αφροδίτη στο πλοίο του Μουρούζη για να πάει στην Πόλη, αλλά στο πλοίο των Γάλλων για να πάει στο Λούβρο. 

Το γλυπτό όντως ταλαιπωρήθηκε και φορτώθηκε μετ' εμποδίων στο γαλλικό καράβι, γιατί οι κάτοικοι της Μήλου είχαν διχαστεί (και διαπληκτίζονταν) και τραβολογούσαν τους Γάλλους μεταφορείς -πολλοί ντόπιοι φοβούνταν ότι αν το γλυπτό έφευγε για τη Γαλλία θα είχαν συνέπειες από τους Οθωμανούς ενώ άλλοι πίστευαν ότι έπρεπε να πάει στη Γαλλία αλλά να δοθούν περισσότερα χρήματα.

2) Η Νίκη της Σαμοθράκης (200 π.Χ.), το πιο αξιοθαύμαστο ίσως καλλιτέχνημα της
αρχαίας ελληνικής γλυπτικής τέχνης, που παριστάνει τη φτερωτή θεά της νίκης.
Δυστυχώς, από το άγαλμα λείπει το κεφάλι της. Ανακαλύφθηκε το 1863 από τον
Γάλλο πρόξενο Σαμπουαζώ. 

Το άγαλμα έφτασε στο Λούβρο στις 11 Μαϊου του 1864 και δύο χρόνια μετά εκτέθηκε για πρώτη φορά μετά τις απαραίτητες εργασίες – χωρίς όμως ακόμα να μπορούν να εκθέσουν το επάνω μέρος τους κορμού και τα φτερά.

 Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Με αναλογιστική μελέτη αποδεικνύεται ότι οι εισπράξεις των τελευταίων 98 ετών στο μουσείο του Λούβρου μόνο από τα Ελληνικά εκθέματα αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 359 τρις ευρώ…!!!

302 Δίς ευρώ έχει εισπράξει αναλογικά η Γαλλία από τα Ελληνικά εκθέματα τα τελευταία 50 χρόνια…!!!

Μήπως τελικά μέσα στο παιγνίδι που παίζεται τον τελευταίο καιρό  κρύβεται στην ουσία η εξαγορά του πολιτισμού της Ελλάδας που η απόδοση σε κέρδη δεν τελειώνει ποτέ και είναι πάνω από πετρέλαια, θάλασσες, κλίματα και διάφορα άλλα…!!!   

Θυμάμαι την αείμνηστη ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ που μου είχε πει « μα αγόρι μου στην Ελλάδα μας όπου και να σκάψεις  θα βρεις θησαυρούς»…!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ....!!!!!

Δείτε τους  αναλυτικούς πίνακες... Κλικ Στις εικόνες

THOUREIOS

http://www.triklopodia.com/2012/05/blog-post_3839.html

Με πρόσχημα την οικολογία καταληστεύονται οι λαοί (ΒΙΝΤΕΟ)


Όροι όπως προστασία του περιβάλλοντος, πράσινη ανάπτυξη, προστασία της βιοποικιλότητας, ανακατανομή του πλούτου, καινοτόμες τεχνολογίες, κλιματική αλλαγή έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Καθημερινά, ειδικοί και ειδήμονες σε όλον τον κόσμο «κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου» σχετικά με «τις επιπτώσεις της αλόγιστης δράσης μας κατά του περιβάλλοντος». Η γη, υποστηρίζουν, θα γίνει ένας αφιλόξενος τόπος για αχάριστους ανθρώπους.



Συνέπεια των παραπάνω «παρατηρήσεων» είναι, τα τελευταία χρόνια, το οικολογικό κίνημα να έχει γιγαντωθεί, με αποτέλεσμα σήμερα να παίζονται τεράστια συμφέροντα με όχημα την οικολογία και το «πράσινο κίνημα» τόσο σε πολιτικό-οικονομικό όσο και σε επιστημονικό επίπεδο. Έτσι γύρω από ένα, σε κάποιο βαθμό, υπαρκτό πρόβλημα (π.χ. ρύπανση του πλανήτη και εξοντωτική εκμετάλλευση των φυσικών πόρων από πολυεθνικές), έχει στηθεί ένας...
χορός δισεκατομμυρίων ευρώ και μάλιστα με τις ευλογίες της κοινής γνώμης.



Στις 14 Ιουνίου 1992, στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο της Βραζιλίας, 178 αρχηγοί κρατώνυπέγραψαν την Ατζέντα 21, που θεωρητικά αποσκοπεί στο να σώσει το περιβάλλον, το οποίο όμως δεν κινδύνευε στο βαθμό που το παρουσίαζαν οι εμπνευστές της. Γνωστή πλέον αρχίζει να γίνεται η απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη, όπως θα δείτε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ακολουθεί μετά το τέλος του παρόντος άρθρου. Σάλο είχε κάνει το 2009 στα κανάλια η αποκάλυψη κάποιων χάκερς, οι οποίοι λίγο πριν αρχίσει η συνδιάσκεψη της Κοπεγχάγης για το Κλίμα, κατάφεραν και υπέκλεψαν το αρχείο των E-Mails της Μονάδας Κλιματικών Αλλαγών (Climatic Research Unit-CRU).



Όπως προέκυψε από τα στοιχεία ο διευθυντής της CRU, Phil Jones, μαζί με συνεργάτες του αλλοίωναν εδώ και χρόνια τα αποτελέσματα των ερευνών. Παρουσίαζαν, δηλαδή, ότι έχουμε αύξηση της σταδιακής θερμοκρασίας της γης, ενώ ουσιαστικά συνέβαινε το αντίθετο. Εννοείται ότι οι συγκεκριμένοι «ερευνητές» εμπόδιζαν τη δημοσίευση εργασιών από συναδέλφους τους, στις οποίες αποκαλυπτόταν με επιστημονικά τεκμήρια η αλήθεια της όλης υπόθεσης.



Η πράσινη απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη είχε αρχίσει να εντοπίζεται ήδη νωρίτερα απο διάφορους επιστήμονες. Έτσι το 2006 μια ομάδα 60 επιστημόνων με επιστολή της στον Καναδό πρωθυπουργό κατήγγειλε την «χαμηλής ποιότητας επιστήμη» που χαρακτηρίζει του «πράσινους απατεώνες» καθώς και τη μετατροπή της υπερθέρμανσης του πλανήτη «από επιστημονικό θέμα σε θρησκευτικό δόγμα».Στο ίδιο μοτίβο και η μελέτη του Ρώσου ακαδημαϊκού, Habibullo Abdusamatov, στην οποία όχι μόνο αμφισβητείται η ιδέα της υπερθέρμανσης της γης από το διοξείδιο του άνθρακα, αλλά αποδεικνύεται το ακριβώς αντίθετο: μείωση της θερμοκρασίας σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που βιώσαμε φέτος το χειμώνα Άλλη περίπτωση απάτης είναι τα βιοκαύσιμα που ξεκίνησαν ως «σημαία της πράσινης επανάστασης», αλλά όπως αποδεικνύεται από έρευνες είναι εξαιρετικά επιβλαβή για το περιβάλλον.



Όλη αυτή η καταστροφολογία σε σχέση με το περιβάλλον αποσκοπεί στην πράσινη υπέρ-φορολόγηση των λαών καθώς και στη συγκέντρωση του παγκόσμιου πλούτου σε λίγα χέρια. Έτσι προωθούνται μεταξύ άλλων:

Οι πράσινοι φόροι: Σαν πράσινοι φόροι ορίζονται οι φόροι που επιβαρύνουν «προϊόντα ή υπηρεσίες που έχουν αποδεδειγμένη αρνητική επίδραση στο περιβάλλον». Στα πλαίσια της Agenda 21 μπαίνουν ήδη πρόστιμα και ποινές φυλάκισης στις Η.Π.Α. σε όποιον δεν διατηρεί «χαμηλής ενέργειας σπίτι,Low-energy house», με αποτέλεσμα την δημιουργία εκατομμυρίων νέο-άστεγων. Τα περιβόητα χαράτσια στα ακίνητα έχουν μπει για τα καλά και στη ζωή των Ελλήνων. Πράσινοι φόροι μπορούν να επιβληθούν επίσης για την αποτροπή των πλαστικών συσκευασιών ή στις ενεργοβόρες εγκαταστάσεις, όπως είχε δηλώσει το Δεκέμβριο του 2011 ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γ. Παπακωνσταντίνου.
Η σταδιακή από-βιομηχανοποίηση «δυτικών» χωρών και η συγκέντρωση του πλούτου σε, υποτίθεται, μη κερδοσκοπικές πολυεθνικές. Γι’ αυτό και ανακαλύφθηκαν ξαφνικά όλα τα κοιτάσματα των χωρών.
Καταπολέμηση γεωργίας και κτηνοτροφίας. Ήδη ο νόμος S510 στις Η.Π.Α. απαγορεύει την ελεύθερη καλλιέργεια φυτών.
Κατάργηση ιδιοκτησίας με δυσβάσταχτα χαράτσια, αφού πρώτα καταχρεώθηκαν οι πολίτες μέσω δανείων, ώστε να επενδύσουν σε ακίνητα.

Εν κατακλείδι το οικολογικό σύστημα χρησιμοποιείται από τις πολυεθνικές για δικά τους συμφέροντα και δεκάρα δεν δίνουν για το περιβάλλον. Εκμεταλλευόμενη την οικολογική ευαισθησία του σύγχρονου ανθρώπου η παγκόσμια διαπλοκή δημιουργεί κλίμα φοβίας για προβλήματα ανύπαρκτα, τα οποία τεχνηέντως συνδέονται με το πραγματικό, φουσκώνονται και έτσι στήνεται η επιχείρηση της συγκέντρωσης του παγκόσμιου πλούτου σε μία υπέρ-πολυεθνική εταιρεία.



Κίμων Γεωργακάκης για το Pygmi.gr


http://logioshermes.blogspot.com

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!! ΠΟΙΟΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ?‏


Άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης απαιτείται για τις σοβαρότατες καταγγελίες που διατύπωσε ο καθηγητής του πανεπιστημίου Κρήτης, Αντώνης Φώσκολος, σύμφωνα με τον οποίο «συμφέροντα» εντός Ελλάδος δεν αφήνουν να προχωρήσει η αξιοποίηση των αποθεμάτων!
Οι καταγγελίες έγιναν μάλιστα και πιο συγκεκριμένες, λέγοντας ότι πρόκειται για εταιρίες που εισάγουν στην Ελλάδα υδρογονάνθρακες! Η υπόθεση είναι σοβαρότατη οπότε καλούνται τόσο τα κόμματα που κόπτονται για το καλό του έθνους, αλλά και οι λειτουργοί της Θέμιδας από μόνοι τους να καλέσουν τον καθηγητή να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί, διότι εάν οι καταγγελίες αυτές αληθεύουν, προφανώς μιλάμε για εγκληματική συμπεριφορά εναντίον του ελληνικού λαού.
Προφανώς θα περιμένουμε στην ηγεσία του αγώνα να μπει μπροστάρης ο ΣΥΡΙΖΑ, καθότι δεν μπορεί να εκτοξεύονται συνεχώς «απειλές» για την επιβολή φόρων επί δικαίων και αδίκων και από την άλλη πλευρά ειδικοί του χώρου να αναφέρουν τέτοια πράγματα και να μην κουνιέται φύλλο στην Ελλάδα. Εάν επαληθευτεί θα πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο που θα μας κάνει να ξεχάσουμε γρήγορα τα «κατορθώματα» Τσοχατζόπουλου και λοιπών περιπτώσεων.
Ιδού λοιπόν αγαπητοί πολιτικοί, πεδίον δόξης λαμπρόν… Εμείς, τόσο στο «defence-point.gr» όσο και στο περιοδικό ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ δικαιούμαστε να «ευλογούμε τα γένια μας», καθότι έχουμε αναφερθεί εδώ και πολύ καιρό, αρκούντως αναλυτικά στα ζητήματα αυτά…


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ , ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΜΑΙΟΥ 2012 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 60 ΜΕΡΕΣ Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ....!!!!‏


Μετά από άδεια που πήρα, παραθέτω κάτι που βρήκα ψάχνοντας σε εβραίκό site για τα επερχόμενα. Για να μην παρεξηγηθώ, λέω ότι προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω, απλώς παραθέτω τί βρήκα και φυσικά δεν ενστερνίζομαι αυτα που λένε οι εβραίοι και τα κειμενά τους. Ομως γνωρίζουμε ότι οι σκοτεινές δυνάμεις με διάφορα κείμενα πάντα ήθελαν να βεβιάσουν αληθινές προφητείες ή να εκπληρώσουν σενάρια δικά τους.
Ασχετα αν αυτα που θ αναφερω παρακάτω ειναι...
αλήθεια ή όχι το μόνο σίγουρο ειναι ότι σχεδιάζουν κάτι σημαντικό μέσα στο καλοκαίρι του 2012 και μάλιστα προετοιμάζουν το δρόμο για τον αντίχριστό τους (μεσσία τους) είτε αυτός ειναι κατασκευασμα βεβιασμένο δικό τους (και επομενως δεν θα πετυχει) ή πραγματικό (κατά πολλούς ορθόδοξους χριστιανούς της θέσης περι σύντομης εμφάνισης).

Επαναλαμβανω οτι σημασία έχει ότι το σχεδιάζουν άσχετα αν θα τους βγεί ή θα σταματήσουν τα σχέδιά τους από το Ρωσικό μέτωπο (ή Ευρασιατικό).

Yπάρχει εβραϊκή προφητεία (του μεσαίωνα, ΖΟΧΑΡ) που λέει
(ή σχεδιάζει γεωπολιτικά) την έναρξη της έλευσης του μεσσία των εβραίων κατα τη διάρκεια πολέμων 7 κρατών μ΄ενα άλλο κράτος που θα τα καταπιεί (αναφέρεται και σαν άστρο και 7 άστρα) και της εμφάνισης ενός αστρονομικού φαινομένου παρόμοιου (δηλαδη εξηγειται και αστρονομικα και μεταφορικά). Μετά από 60 ή 70 ημέρες (απο άλλα χειρόγραφα) και εμφάνισης μαύρου καπνού (για 40 ημέρες αυτό ή λιγότερο) έρχεται η απελευθέρωση των εβραίων (Geulah).

Friday, May 18, 2012
Seven Stars on the North and 60 days
I have updated this post as some new information has been passed on to me from Dov bar Leib, which is actually very exciting:

The seven stars on the North side, as mentioned below, ARE the Pleiades - they are actually known as the Seven Sisters in Greek mythology because it is composed primarily of seven bright stars in a very large nebula which can be seen as a Messier object called M45 by Astronomers. The key point being that the Pleiades highlights 7 stars.....

.. when a star on the East side will swallow seven stars on the North side, and a flame of black fire will be hanging in the firmament 60 days..... [Zohar]
http://www.shiratdevorah.blogspot.com/2 ... mment-form


είχαμε την εκλειψη ηλίου (δακτυλιοειδή και την ευθυγράμμιση με τις Πλειάδες-7 αστρα)

[The star on the East side would be the Sun itself]........ It is hard to keep up with the plethora of gods and goddesses from Greek mythology, but one thing that sticks out with regards to the Seven Sisters is that they are the nursemaids to Dionysus, the god of drunkenness and the grape harvest. The Sin of the Spies was during the grape harvest in Eretz Yisrael, but the spies were dispatched on the last day of Sivan, not at its molad, which is this coming solar eclipse in the Ring of Fire. [Source: Dov bar Leib]

May 20 [Yom Yerushalayim] will see the alignment of the earth, moon, sun and the Pleiades - as well as an Annular Solar Eclipse



You can read more about this eventful date, and the Mayan Messiah Theory at: Venus Transit and the Star of Moshiachhttp://shiratdevorah.blogspot.com.au/20 ... hiach.html

"..... when a star on the East side will swallow seven stars on the North side, and a flame of black fire will be hanging in the firmament 60 days, and wars will be awakened in the world on the North side, and two kings will fall in these wars, and the entire world will come together against Bas Yaakov [the Jewish nation] to push her from the world. Of this time it is written “and it is a time of trouble for Yaakov and from it he will be saved”. At that time all the souls in the treasury of souls [guf] will be finished and needing to return to be renewed, and the sign for you is all the souls that came to Yaakov from mitzrayim, etc., 66 souls." [Zohar Vayera 119a]

What is the flame of black fire? It is thought this could be the Transit of Venus. [See 2012 Phenomena Explained] That is how it will appear to us when Venus crosses the sun's path - we will see a black dot moving past the sun. Could this be the ''flame of black fire hanging in the firmament for 60 days''?


60 days are also mentioned in the video at the beginning of this post, [although they are being counted from the Spring solstice of March 21 until May 20] - May 20 is the date on which Nostradamus predicted a massive earthquake to occur - and is the date of a major alignment of the Pleaides and the earth [see NASA info here] - and which also happens to be a majorly significant day for the Mayan ''Moshiach'' known as Kukulkan or Quetzlecoat [and is also a significant time on the Time Wave Zero graph].
Kukulkan's pyramid at Chichen Itza
showing the 'snake' shadow

May 20—An eclipse will align at the zenith of the sky visible between the tropics. The Milky Way’s center, the Pleiades, the Sun, the Moon, the Earth and the pyramid of Kukulcan [El Castillo] will align on the day of the snake according to the Aztec Calendar. Who or what is Kukulkan? He is theMayan Messiah: a being who came to the Mayan people and gave them information. Kukulkan's pyramid will be aligned with the sun, earth and the Pleaides on May 20. The shape of a snake can be seen on the pyramid [see photo above], caused by the alignment with the sun. The snake is symbolic of the Mayan Messiah figure - and this is similar to our concept of the Moshiach/Nachash [snake] - both words have the same gematria of 358, meaning they are connected in spiritual ways. Also, the name Kukulkan could hint to us that this person who taught the Mayan people was a Jew: Kuk - which is ''Kohen v'Kadosh'' - Kol - voice - ''the voice of the Turtledove is heard in our land'' - which is how we know Moshiach has come - and Kan which could be ''nest'' - referring to ken tzipor - the bird's nest - Moshiach is related to the mystical dimension of the mitzvah of m'shluach ha-kan - shooing away the mother bird - with emphasis on her nest. [Hat tip: Rabbi David Katz] (αναφερεται στο Ταλμουδ από την περιοχή ΚΑΝ ΤΖΙΠΟΥΡ θα ξεκινήσει ο μεσσίας τους συμβολικά ή μεταφορικά)


60 days after 20 ΜΑΥ 2012 this brings us to erev Rosh Chodesh Av - 19 July 2012
ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ και ειναι εβδομάδα σημαντικά ΑV εορτασμού των 9ημερων μεχρι την καταστροφη του Σολομωντα 2 φορές 9 ΑV !!!!


July 20 is when Obama's Presidency reaches it's three-and-a-half-year mark: which could refer to Sefer Daniel [where President Obama is hinted to] - see ''time and times and a half of time'' for more on this.

And as Devash just blogged: Sixty days after Shavuot, the London Olympics will begin.

It's just speculation on my part ...... we'll have to wait and see.

Το περίεργο σε όλη την υπόθεση ειναι ότι αν μετρήσουμε τις ημέρες του Δανιήλ από τις 19 Ιουλίου 2012 έχουμε έως τη θυσία στο Ναό (αφου κτιστεί σε τρείς μέρες) ακριβώς 220 ημέρες έως τις 21 Φεβρουαρίου 2013 (οσο λεει το Ταμπούδ για την καθαρση της γης Ισραήλ ) που λένε καποιες μαρτυρίες (αδιασταύρωτες) ότι θα γίνει η στέψη του μεσσία (ψευτικου ή αληθινού).http://www.katohika.gr/2012/03/blog-post_6497.html#more . Πάντως 16 Φεβρουαρίου 2012 ιδρύθηκε το ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!!!! (γ. Παισιος ). 1 έτος μετά άραγε να ετοιμάζουν τον μεσσία τους ;;;

Μήπως αυτό θα κάνει τους Ρωσους να κατεβουν στην Παλαιστίνη που λεει και το ποίημα του Ιωσηφ του Βατοπεδινού ;;;;;;;;;;;


επομένως κατα τους εβραίους θα ξεσπάσουν πόλεμοι από τις 20 Μαίου 2012 και για 60 ή 70 ημέρες και θα εμφανιστεί ο εκλεκτός τους

Συμπτώσεις :

1. εκλεκτός στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου 2012 θεωρία (ΙΟΥΛΙΟΣ)
2. περίοδος ραββινικης παράδοσης μεσσία για το μήνα ΑV (ΙΟΥΛΙΟΣ)
3. περίοδος 20 MAIOY 2012 που οι 7 αδερφές-κράτη συναντήθηκαν με τη Ρωσία (επομένως G-8) στο Camp David Chicago 2012 (7 άστρα που καταπίνονται απο το 8ο - ΖΟΧΑΡ) - περίοδος εκλειψης και ευθυγράμμισης με Πλειάδες (7 αδερφές και συμβολα των 7 εκκλησιών κατα τον μυστικισμό)
4.περίοδος περάσματος της Αφροδίτης (5-6 Ιουνίου 2012) - Μαυρου καπνού ΖΟΧΑΡ
5. Περίοδος αντιπυραυλικής ασπίδας του ΝΑΤΟ - ετοιμασίες για πολεμικές επιχειρήσεις ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012
6. προφητεία Αγίου Κωνστάντζας για τις 8 ή 21 Ιουλίου (παλαιο ή νεο)

Σε αλλα σημεία στο Ζοχάρ αναφέρεται ότι μετά τις 60 ημέρες εμφάνισης του άστρου+άστρων και του καπνού θα γίνει μεγάλος σεισμός στην Ιερουσαλήμ

τα σχόλια δικά σας

Συμπέρασμα : ετοιμάζουν σίγουρα κάτι πολύ ύποπτο μέσα στο καλοκαίρι του 2012. Εμείς όμως ας επιμείνουμε στις θέσεις τις ορθοδόξου πίστης μας και αυτά ας τα δούμε απλώς με τη ματια του δημοσιογράφου και της εναλλακτικής ενημέρωσης βάζοντάς τα στο μεγαλύτερο πλαίσιο των ορθόδοξων προφητειών
http://eoellas.org
http://skandalistis.blogspot.com/


http://okloios.blogspot.com/2012/05/20-2012-60.html

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΕΓΓΑΡΙ (NIBIRU) ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ..!!! ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ..!!!‏


NIBIRU: Υπάρχει και έρχεται ορατος ο πλανητης στην Αυστραλια και σε 1.5 χρονια σε ολο τον πλανητη μας !


Πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει γι αυτόν τον πλανήτη. Κάποιοι όμως ίσως να ακούνε πρώτη φορά αυτό το όνομα,γι αυτό λοιπόν ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πρώτα απ όλα τι είναι ο Νιμπίρου??? Ο Νιμπίρου είναι ένας πλανήτης. Το μέγεθος του είναι περίπου όσο το μέγεθος του πλανήτη Δια, πολύ μεγαλύτερος από τη Γαία δηλαδή.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται κοντά στη... ζώνη αστεροϊδών. Μα γιατί δεν τον έίδαμε τότε νωρίτερα θα αναρωτηθεί κάποιος. Ο λόγος είναι ότι η τροχιά του Νιμπιρού είναι πολύ μεγάλη. Περνάει κοντα από τη Γη περίπου κάθε 3.600 χρόνια. Έτσι η απόσταση του από τη γη είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μην τον έχουμε πάρει πρέφα “επίσημα”. Με το επίσημα εννοώ ότι δεν είχαμε φωτογραφίες του από διαστημικά τηλεσκόπια ή από δορυφόρους ή άλλα στοιχεία που να αποδεικνύουν την ύπαρξη του. Ανεπίσημα όμως γνωρίζουμε γι αυτόν τον πλανήτη εδώ και αρκετές χιλιάδες χρόνια όταν ήταν πάλι κοντά στον πλανήτη μας. Το όνομα Νιμπιρού προέρχεται από τους αρχαίους Σουμέριους. Έτσι τον ονόμασαν. Οι αρχαίοι Έλληνες τον έλεγαν Νέμεσις. Στις μέρες μας η NASA τον ονομάζει πλανήτη Χ. Έχει επικρατήσει όμως η ονομασία Νιμπίρου.

Εκτός από τις γραφές τους που αναφέρουν αυτόν τον πλανήτη και τους κατοίκους του (ναι είναι ή ήταν κατοικήσιμος) έχουμε και απτά στοιχεία. Τοιχογραφία που άντεξε στο χρόνο. Η τοιχογραφία απεικονίζει έναν πολύ ψηλό άνθρωπο να κάθετε σε έναν θρόνο ή καρέκλα ή όπως θέλετε πείτε το. Περίπου στη μέση της τοιχογραφίας και πάνω υπάρχει αναπαράσταση του ηλιακού μας συστήματος. Το παράξενο είναι πως αυτή η αναπαράσταση απεικονίζει ΑΚΡΙΒΩΣ το ηλιακό μας σύτημα με τον ήλιο στον κέντρο και τους πλανήτες να περιστρέφονται γύρω από αυτόν. Μέχρι και ο πλανήτης Πλούτωνας υπάρχει σ αυτήν την αρχαία αναπαράσταση, ενώ εμείς με την τεχνολογία μας τον ανακαλύψαμε μόλις στις 21 Ιανουαρίου 1930. Το πιο παράξενο όμως σε αυτή την τοιχογραφία είναι ότι υπήρχε ένας επιπλέον πλανήτης. Αυτόν τον πλανήτη ονόμαζαν Νιμπίρου και τους κατοίκους αυτού Ανουνάκις. Κάποιος ίσως αναρωτηθεί πως ένας αρχαίος λαός χωρίς τεχνολογία μπορούσε να ξέρει τόσα πράγματα. Η απάντηση είναι πολύ απλή. Οι αρχαίοι σχεδίαζαν στις τοιχογραφίες ότι έβλεπαν, ότι τους έδειχναν και ότι μάθαιναν. Όταν ο Νιμπίρου ήταν πάλι κοντά μας, τον έβλεπαν και τον σχεδίαζαν. Επίσης αν ο πλανήτης αυτός κατοικούταν, οι κάτοικοι του, όπως μας λένε οι Σουμέριοι, δίδαξαν την αστρονομία, καλύτερη αρχιτεκτονική και γεωργία στο λαό των Σουμερίων. Γι αυτό και βλέπουμε τις αρχαίες πυραμίδες τόσο τέλεια κατασκευασμένες και με τόση αντοχή στο χρόνο. Ποιο σύγχρονο κτίσμα θα άντεχε 5.000 χρόνια?

Πως μπορούμε πλεον να τον δουμε ?
1)Να πάτε ένα ταξιδάκι στη Αυστραλία. Από την Αυστραλία μπορείτε να τον δείτε μια μέρα με καθαρή ατμόσφαιρα σε μέγεθος 1/4 από τον ήλιο όπως τον βλέπουμε εμείς από τη Γη.

2)Σε 1-2 χρόνια όμως θα φαίνεται σχεδόν από οποιαδήποτε μεριά της Γης. Θα είναι σαν να βλέπουμε μια κόκκινη μπάλα στον ουρανό. Το 2012 περίπου θα φαίνεται αρκετά μεγαλύτερος.

3)Για να μην ξοδευόμαστε με ταξίδια όμως μπορούμε να τον δούμε πολύ πιο εύκολα. Μπείτε στο site της NASA και στην αναζήτηση γράψτε planet x ή nibiru και θα δείτε φωτογραφίες του πλανήτη αυτού από τα διαστημικά μας τηλεσκόπια.

Στο επίσημο sitε της ΝΑSA γινετε κυριολεκτικα χαμος απο τους χρηστες θετοντας ερωτησεις αλλα και ανησυχίες για την ελευση του πλανητη αλλα και καταποσο μπορει να μας επηρεασει μια και θα εχουμε 2 φεγγάρια για τεσσερα χρονια αλλα το δευτερο πλεον θα ειναι τεραστιο σχεδον το μεγεθος του Δια.

Αν έχει όμως επιπτώσεις, αυτές θα μπορούσε να είναι καταστροφικές. Όπως προείπαμε ο Νιμπίρου είναι πολύ μεγαλύτερος από τη Γη. Η διέλευση του κοντά από τον πλανήτη μας, εξαιτίας του μαγνητικού και βαρυτικού του παιδίου, μπορεί να έχει τις εξής επιπτώσεις. Επίδραση στα καιρικα και φυσικά φαινόμενα, μετατόπιση των πόλων, μετατόπιση της Γης από τον άξονα της. Πόσο κακό μπορεί να είναι αυτό? Καταστροφικό. Τα καιρικά φαινόμενα θα είναι τόσο έντονα και ακραία που οι καταστροφές θα είναι αναπόφευκτες. Τα φυσικά φαινόμενα όπως σεισμοί και ηφαιστειακές εκρήξεις θα προκαλέσουν κ αυτά με τη σειρά τους τεράστιες καταστροφές όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν. Η μετατόπιση των πόλων συνεπάγεται στο λιώσιμο των ήδη υπάρχων πόλων με αποτέλεσμα τη αύξηση της στάθμης του νερού και την βύθιση έως και αρκετών χωρών. Η μετατόπιση της Γης από τον άξονα της είναι η αιτία που αυτές οι επιπτώσεις θα υπάρχουν και θα είναι πολύ έντονες και καταστροφικές. Σύμφωνα με υπολογισμούς που εξέδωσαν οι επιστημονικές υπηρεσίες του κόσμου, σε περίπτωση που αυτό το σενάριο γίνει (και είναι πολύ πιθανό να γίνει), τα 2/3 του πληθυσμού της Γης θα πεθάνουν και τα 2/3 από αυτούς που θα μείνουν θα πεθάνουν από πείνα και αρρώστιες καθώς δεν θα υπάρχει τροφή και περίθαλψη. Δεν είναι τυχαιο που δημιουργήθηκε η λεγόμενη Κιβωτός των Σπόρων ή Πράσινη Κιβωτός μέσα σε 11 μόλις μήνες. Εγκαινιάστηκε στις 26/2/2008 ανοίγοντας επίσημα τους θαλάμους της σε 250.000 δείγματα σπόρων από διάφορες χώρες.



Για την τοποθεσία του θησαυροφυλακίου επιλέχθηκε το Νορβηγικό αρχιπέλαγος Σβάλμπαλντ, δυο βήματα από τον Βόρειο Πόλο. Ένα μέρος απομονωμένο, πολιτικά σταθερό, και προσβάσιμο με τις ελάχιστες υποδομές. Η κατασκευή του ιδιαιτέρως προσεγμένη, ώστε να αντέχει σεισμούς μεγαλύτερους των 6 Ρίχτερ, ακόμα και πυρηνική επίθεση. Το κόστος του? Έξι εκατομμύρια ευρώ, τα οποία κάλυψε η Νορβηγία. Η αποστολή του όμως ανεκτίμητη: να εγγυηθεί την μακροπρόθεσμη επιβίωση θεμελιωδών καλλιεργειών και φυτών ακόμα και αν αυτά εξαφανιστούν εν όψει των σοβαρών κλιματικών αλλαγών. Τα εγκαίνια έγιναν με την παρουσία πολλών προσωπικοτήτων, όπως ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Κενυάτισσα, οικολόγος Ουανγκάρι Μαατάι. Όπως λέει μάλιστα ο Αμερικάνος οικολόγος Κάρι Φούλερ, στον οποίο ανήκει η ιδέα της δημιουργίας του Θησαυροφυλακίου: «Στη θερμοκρασία των -18 βαθμών Κελσίου οι σπόροι σημαντικών καλλιεργειών όπως το σιτάρι, το κριθάρι, το μπιζέλι μπορούν να αντέξουν για 1.000 χρόνια. Είναι μια μοναδική ασφάλεια ζωής για τον πλανήτη».


Όλο αυτό σας θυμίζει κάτι??? Μια παρόμοια κιβωτός δημιουργήθηκε σε κάποια τελευταία έξαρση τέτοιων φαινομένων. Αλλα αντι για σπόρους είχε ζώα μέσα. Μήπως ήταν και τότε η στιγμή που η τροχιά του Νιμπιρού τον έφερε κοντα στον πλανήτη μας???
Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι ο πλανήτης Νιμπιρού υπάρχει, έρχεται προς εμάς, και κατά μια μεγάλη ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ θα έχει κάποιες επιπτώσεις στο οικοσύστημά μας.


Ο καθένας έιναι ελεύθερος να πιστέψει, να ερευνήσει, να βγάλει τα συμπεράσματα του

Πλανήτης Νιμπίρου ορατός στην Αυστραλία






http://www.e-florina.gr


http://www.afipnisi.org/2011/10/blog-post_06.html

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ (εκπομπή 28η)




ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Εκπομπή εικοστή όγδοη, με παρουσιαστή τον αρχαιολόγο, ιστορικό και εκδότη του περιοδικού ΙΧΩΡ, Ευάγγελο Μπεξή.
Σημερινό θέμα:
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ


ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΕΞΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΗΡΩΪΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ .
Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΑΦΙΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ.
ΤΟ ΕΥΡΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ , ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΟΠΤΙΚΟ , ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΑ «ΠΡΑΣΣΑ»
Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ Κας ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ !!!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΜΗ ΚΑΛΑ ΕΞΗΓΗΜΕΝΩΝ
ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΗΜΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΛΟΓΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ


ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ:


ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ


ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ


ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ Δρ. ΧΗΜΕΙΑΣ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.


ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΗΤΡΟΣ http://www.zitros.gr/greek.htm


Η εκπομπή είναι μαγνητογραφημένη από το διαδίκτυο 24/5/2012

ΧΟΡΗΓΟΙ : 
http://www.sourlis.gr/
http://stapountzis.car.gr/bikes/

ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ” ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ!

20120526-213221.jpg

Φθηνά Laptops - you.gr Αγόρασε σήμερα το Laptop που σου ταιριάζει σε χαμηλές τιμές online! Κάντε Click Εδώ


Τις θέσεις μας για τις διώξεις το διαδίκτυο τις γνωρίζετε και είναι πάγιες, ακόμα και όταν δολοφονικά καθάρματα σε συνεργασία με κομματικά επιτελεία νομίζουν ότι βάζουν στο στόχαστρο ακόμα και το “Ολυμπία”. Γι’ αυτό ούτε ονόματα θα κανιβαλίσουμε, ούτε καν θα μεταδώσουμε ειδήσεις με χαιρεκακία. Εδώ όλοι και όλες είμαστε ταγμένοι για την πατρίδα. Αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν οι βαλιτσοφόροι, κουκουλοφόροι, κουμπουροφόροι ή μισότρελλα κομματικά καθάρματα που βγάζουν παραγγελίες εξαγοράς, σπίλωσης ή εξόντωσης μας.
Το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης όμως δεν μπορεί να στοχοποιηθεί ούτε ακόμα εάν γίνεται εργαλείο εκβιασμών. Αυτή είναι η αρχή μας.

Το άρθρο όμως του Κώστα Βαξεβάνη (που μας χωρίζει χάος σε πολλά θέματα) είναι συγκλονιστικό και πρέπει να σημάνει συναγερμό σε ότι έχει μείνει όρθιο σε αυτή την χώρα, ΤΩΡΑ. ΑΜΕΣΑ. Γιατί αποτελεί καταγγελία βρωμερού μηχανισμού που παραπέμπει βεβαίως 
στις βρωμερές μεθόδους των οικονομικών δολοφόνων στα νύχια των οποίων έχει πέσει η Ελλάδα.
Γιατί μας θυμίζει τι είχε προηγηθεί πριν από την δολοφονία του Σωκράτη και την επιστολή του με τις τραγικές ομοιότητες, στην περιγραφή που κάνει ο Κώστας Βαξεβάνης. Μα και ο ίδιος ο Βαξεβάνης αναφέρει την Σέχτα ως παράδειγμα.
Γιατί πρέπει σήμερα να απαντηθεί το απλό ερώτημα:
Εάν είναι πλαστές οι αποδείξεις, τότε αυτοί που τις διοχετεύουν είναι εν δυνάμει δολοφόνοι. Πρέπει να βρεθούν ΣΗΜΕΡΑ, πράγμα πανεύκολο. Ουδείς (αλήθεια για την περίπτωση Χήτου γιατί δεν έχει γίνει καμμία σύλληψη, αφού υπάρχει μήνυση;) θα τολμούσε να δημοσίευε τέτοιο έγγραφο εάν δεν γνώριζε τον αποστολέα. ΟΥΔΕΙΣ.

Εάν οι αποδείξεις είναι γνήσιες, τότε πρέπει να εντοπιστούν ΠΟΙΟΙ τις διανέμουν. ΠΟΙΟΙ επιλέγουν ποιόν θα στοχοποιήσουν και γιατί.

Δεν υπάρχει τρίτος δρόμος, είτε είναι πλαστές ή είναι γνήσιες. Και όποιος τις χαλκεύει ή τις διαρρέει, έχει υποπέσει σε βαρύτατα ποινικά αδικήματα, ακόμα και αν ο Βαξεβάνης είναι” συνωμοσιολόγος” στον συλλογισμό του.
Διαβάστε λοιπόν το άρθρο του Βαξεβάνη που κοινοποιείται και στην εισαγγελία από ανεξάρτητο φορέα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας:

Οι περισσότεροι φίλοι και πολύ περισσότερο οι συνεργάτες, επιμένουν πως δεν χρειαζόταν αυτό το άρθρο. Καλά γελάσαμε με τα περί ΕΥΠ, λένε, μια χαρά εκτέθηκαν οι εισπράκτορες με BLOGάκι. Ακόμη και αν βρεθεί έστω και ένας άνθρωπος που θα αναρωτηθεί «τι είναι αυτά με τον Βαξεβάνη;» θα βρεθούν άλλοι χίλιοι να του πουν «μα φυσικά τα αποτελέσματα της έντιμης Δημοσιογραφίας».
Έχω όμως άλλη άποψη. Όταν το 2012 υπάρχουν ενδείξεις για τη λειτουργία παρακράτους με μακρύ χέρι όχι του χωροφύλακα, αλλά της διατεταγμένης υπηρεσίας «δημοσιογράφων», το θέμα δεν είναι τι θα κάνεις και αν σε συμφέρει επικοινωνιακά, αλλά ότι πρέπει να κάνεις το ένα και μοναδικό πράγμα: Να το πεις στον κόσμο.
Υπάρχει όμως και άλλος λόγος που γράφω αυτές τις γραμμές. Ας υποθέσουμε πως κάποιος δημοσιογράφος, έντιμος με αποδοχή από τον κόσμο, ταγμένος στη Δημοσιογραφία και
μόνο, βρίσκεται νεκρός με 5 σφαίρες στο κεφάλι τι θα γίνει; Γενική κατακραυγή, που μπορεί να αντιστρέψει τα σχέδια όσων ήθελαν την φυσική του εξόντωση.
Αν δεν γίνει αυτό και προσπαθήσουν για τον ίδιο δημοσιογράφο να τον «δολοφονήσουν» ως προσωπικότητα; Για παράδειγμα ένας δημοσιογράφος, έμμισθος του παρακράτους, με έναν υπόδικο πράκτορα και τον διαταραγμένο εγκέφαλο ο οποίος ηγείται της επικοινωνιακής πολιτικής ενός κόμματος, πάρουν απόφαση να διοχετεύσουν ένα συκοφαντικό έγγραφο και όσους πείσουν, τι γίνεται; Ο κόσμος γελάει. Όχι μόνο γιατί μπορεί να εμπιστεύεται τον δημοσιογράφο και τις αποκαλύψεις του, αλλά γιατί ξέρει πως ο καθένας μπορεί να φτιάξει ό,τι έγγραφο θέλει (όπως αυτό της φωτογραφίας με το όνομα Γιάννης Παρακρατάκος) σε ένα κομπιούτερ. Οπότε πάλι χαμένο το παιχνίδι.
Τι γίνεται όμως αν γίνει συνδυασμός των δύο σεναρίων; Δηλαδή αν ο δημοσιογράφος βρεθεί νεκρός με 5 σφαίρες στο κεφάλι και δίπλα του υπάρχει μια προκήρυξη της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών ο νταβραντισμένος Μιχάλης», στην οποία αναγράφεται πως ο δημοσιογράφος ήταν πράκτορας μυστικών δυνάμεων, που ήρθε η ώρα να πληρώσει για τα εγκλήματά του. Στην προκήρυξη υπάρχουν και στοιχεία από τη ζωή του δημοσιογράφου εμφανώς αληθινά, για να καλύψουν και κάποια άλλα που είναι ψέματα. Για παράδειγμα πως δημοσιογράφος είχε ταξιδέψει το καλοκαίρι του 2012 στην Τήλο (ναι, με την κοπελιά του) για να συναντήσει τον γνωστό πράκτορα ποντιακής καταγωγής Τζειμς Μποντ-ίδη (δεν υπάρχει). Εκείνη την ώρα κάποιοι θα θυμίσουν στην κοινή γνώμη πως κάτι τέτοιο είχε δημοσιευτεί κάποτε αλλά κανένας δεν έδωσε σημασία. Και ίσως κάποιοι αναρωτηθούν : «Λες να ήταν αλήθεια;». Κανένας πάντως δεν θα χρεώσει στο παρακράτος μια δολοφονία. «Όλοι ίδιοι είναι και πού ξέρεις πού ήταν μπλεγμένος» θα ακουστεί ως αποτελεσματικός ψίθυρος.
Γράφω αυτές τις γραμμές γιατί δεν είμαι φρουρούμενος και ούτε θα είμαι ποτέ. Δεν φοβάμαι το παρακράτος γιατί θα το κάνω ισχυρό. Γιατί η δύναμη του δημοσιογράφου πρέπει να είναι η εντιμότητα και η δουλειά του και προστασία του οι πολίτες. «Ο καθείς και τα όπλα του» που λέει και ο Ελύτης.
koutipandoras  μέσω  olympia
 
 
http://www.triklopodia.com/2012/05/seismos-apo-to-arthro-tou-vaxevani-pou.html

Η ΧΩΡΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΧΤΙΖΕΙ ΒΙΛΕΣ - O ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Vila-papoulia-2

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ωραίος ο κ.Κάρολος Παπούλιας, ο εντιμότατος πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Την ώρα που η πατρίδα βυθίζεται ο ίδιος αγοράζει βίλες και μεζονές στη Λευκάδα, χτίζει σπίτια μέσα στη λίμνη των Ιωαννίνων, επενδύει σε real estate.
Vila-papoulia-3

Έτσι ήταν πάντα ο κ.πρόεδρος. Εκμεταλλευόταν τις καταστάσεις, μάζευε χρήματα με μισθούς που του πληρώναμε από το υστέρημα μας και διασκέδαζε στον πόνο των φτωχών.

Ο εντιμότατος δανειστής του κωλόσπιτου, αγαπητός φίλος της Μάργκαρετ και του Ανδρέα, έχει προικίσει με δημόσιο χρήμα παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα.
Vila-papoulia-4

Ένα ακόμα ακίνητο αποκάλυψε χθες το βραδυ το ΜΑΚΕΛΕΙΟ2.(ΦΩΤΟ). Και έρχονται κι άλλα πολλά. Αμύθητη η περιουσία του κ.Καρόλου.

makeleio 

  
papoulias-parelasi
Μετά την αποκάλυψη για τις μεζονέτες στη Λευκάδα , τώρα από ρεπορταζ που θα παρουσιάσουμε σε λίγο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ2, προκύπτει ότι ο Πρόεδρος όλων των Ελλήνων διαθέτει και βίλα μέσα στο νησί της κυρά Φροσύνης στα Γιάννενα.

Η κάμερα της εκπομπής πήγε μέχρι το νησί των Ιωαννίνων και κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από το φτωχόσπιτο ενός από τους πιο πλούσιους Έλληνες.

Σε εποχή γενικής πτώχευσης, κάποιοι επενδύουν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής. Τι δανειστής "κωλόσπιτων" θα ήταν αυτός εαν δεν είχε και 5-6 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα.

Στην υγειά των κορόιδων που τον πλήρωναν μια ζωή για να προικίζει τις Γερμανίδες κόρες του.

makeleio.gr

http://www.eglimatikotita.gr


http://www.triklopodia.com/2012/05/i-chora-ptochevei-kai-o-papoulias.html

Επίθεση Καμμένου σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ...ΒΙΝΤΕΟ


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον πρόεδρο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αλλά και στην Ντ. Μπακογιάννη.
«Η κ. Μπακογιαννη είπε ότι Τσίπρας και Καμμένος στερούνται σοβαρότητος. Στερούμαστε 1 εκ. δολάρια το οποίο η κ. Μπακογιάννη το απέκρυψε από τον ελληνικό λαό και το πήγε στο Λονδίνο. Ο κ. Σαμαράς δεν ασχολήθηκε βέβαια με αυτό το 1 εκ. της κ. Μπακογιάννη και πιθανά άλλα εκατομμύρια....» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.





Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανέλαβε για ακόμη μία φορά την άποψή του, ότι «δεν συνεργάζομαι ούτε νεκρός με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο διότι υπέγραψαν επιστολή που δεσμεύει τους εαυτούς τους και όχι τα κόμματα τους», ενώ υποστήριξε ότι χρειάζεται μετά την 17η Ιουνίου να υπάρξει μία εθνική κυβέρνηση.





Μ. Αναγνωστάκης: Ο κ. Πάνος Καμμένος είναι στη Μήλο και η σύνδεση μας γίνεται με Skype κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Π. Καμμένος: Είδατε την διαφορά; Υπάρχει και μια Ελλάδα, άλλη από την Ελλάδα των δημοσκοπήσεων, των διλημμάτων κεντροδεξιά - κεντροαριστερά, των διλημμάτων που βάζουν κάποιοι. Υπάρχει η Ελλάδα που βρίσκεται στο ακριτικό Αιγαίο, στους ορεινούς όγκους. Αυτή είναι η Ελλάδα την οποία πρέπει να την κοιτάξουν κάποιοι.
Ζουν εδώ πολίτες. Δεν έχουν φάρμακα αυτοί οι πολίτες, ζουν χωρίς συγκοινωνία. Ζητούν από το αθηνοκεντρικό κράτος και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να ασχοληθούν μαζί τους.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε εδώ. Είμαι περιοδεία Τζιά, Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Κίμωλο, Μήλο, Φολέγανδρο. Μια φορά είπατε να με καλέσετε, πέφτουν οι γραμμές, γίνεται..."πόλεμος".
Ι. Χασαπόπουλος: Υπάρχει πρόβλημα με το skype, να συνεχίσουμε τηλεφωνικά;
Μ. Αναγνωστάκης: Επειδή οι συνθήκες δεν είναι καλές, να το επαναλάβουμε όποιο Σαββατοκύριακο μείνετε στην Αθήνα μέχρι τις εκλογές.

Π. Καμμένος: Ελπίζω να ισχύει. Θα είμαι κοντά σας. Θα σας πω κάτι, όμως. Εμείς δεν έχουμε μέσα τηλεοπτικά. Είμαστε τέταρτο κόμμα και δυστυχώς δεν υπάρχει παρουσίαση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δεν ακούγεται η φωνή μας. Αυτό μας κάνει να συνεχίσουμε την επαφή με τον κόσμο, να περιοδεύουμε όλη την Ελλάδα και μέσα από το διαδίκτυο να συνομιλούμε με τους Έλληνες. Δεχόμαστε μια επίθεση και "μιντιακή".
Η κ. Μπακογιάννη είπε σήμερα ότι Τσίπρας και Καμμένος στερούνται σοβαρότητος. Στερούμαστε ένα εκατομμύριο δολάρια τα οποία η κ. Μπακογιάννη τα απέκρυψε από τον ελληνικό λαό και τα πήγε στο Λονδίνο. Ο κ. Σαμαράς βέβαια δεν ασχολήθηκε με αυτό το ένα εκατομμύριο δολάρια της κ. Μπακογιάννη και πιθανώς και με άλλα εκατομμύρια τα οποία κάποιοι πολιτικοί βγάζουν στο εξωτερικό, άλλοι με τις μαύρες σακούλες της Siemens.
Έρχονται να κρίνουν τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι υποφέρουν. Όμως δεν ζητούν από την Γερμανία, για παράδειγμα, να δώσει ο Χριστοφοράκος τα ονόματα των πληρωμένων πολιτικών, να καταγγελθούν οι συμβάσεις της Siemens, των στραβών υποβρυχίων. Το χρέος το οποίο έχει δημιουργηθεί και είναι επαχθές και επονείδιστο, περιλαμβάνει και αυτά τα ποσά μέσα. Είναι ποσά που δημιουργήθηκαν με συμβάσεις οι οποίες προέκυψαν αφού πληρώθηκαν πολιτικοί με μαύρα λεφτά και τους προστατεύει η Γερμανία. Είναι ένα θέμα το οποίο έθεσα στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τον κ. Σουλτς και μου απάντησε ότι "είναι η πρώτη φορά που μου τα λένε".
Σας τα λένε πρώτη φορά, του λέω και διότι τα κόμματα αυτά που έπαιρναν τις μαύρες σακούλες, είναι αυτά που διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού.
Ι. Χασαπόπουλος: Θέλω να σας ρωτήσω, η πόλωση σας φοβίζει;
Π. Καμμένος: Ακούστε κάτι, είχαν κάνει στις εκλογές της 6ης Μαίου την πόλωση στην οποία είχαν βάλει το δίλημμα της αυτοδυναμίας ή μη. Καταρρίφθηκε.
Το δίλημμα του μνημονίου. Καταρρίφθηκε. Το μνημόνιο έχει αποτύχει όπως φαίνεται και από την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, από το non paper που έγινε... paper -το είδα σήμερα πρωτοσέλιδο στο Βήμα- αλλά και από τα πραγματικά οικονομικά στοιχεία, από την έκθεση που ο κ. Προβόπουλος δεν υπογράφει για να δώσει στους αρχηγούς των κομμάτων και στον ελληνικό λαό.
Τελείωσε το μνημόνιο.
Τώρα έχουμε κι άλλα διλήμματα που έρχονται να λένε.
Το πρώτο δίλημμα είναι ο δικομματισμός που δεν υπάρχει. Εμείς υποσχόμαστε στον ελληνικό λαό ότι θα κάνουμε κυβέρνηση στις 18 του μηνός.
Το άλλο δίλημμα: Έχουν φθάσει να μιλούν πια για κομμουνιστικό κίνδυνο.
Αυτά τα διλήμματα είναι ψευτοδιλήμματα. Ο ελληνικός λαός αυτή την στιγμή αυτοκτονεί. Υπάρχουν Έλληνες οι οποίοι παίρνουν τα χαράτσια και κλαίνε στα σπίτια. Υπάρχουν συνταξιούχοι που δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν τα φάρμακα τους.
Υπάρχουν φαρμακοποιοί που τους χρωστά το κράτος και δεν μπορούν να διαθέσουν τα φάρμακα σε μια κοινωνία η οποία πρέπει να ζήσει.
Την ίδια στιγμή έρχονται να συνομιλήσουν με την κ. Λαγκάρντ η οποία μας απειλεί με Νιγηρία. Έρχονται να μιλήσουν και να συνομιλήσουν με Ευρωπαίους ηγέτες οι οποίοι συνεχίζουν να κουνούν το δάκτυλο και να απειλούν μια ελεύθερη και Δημοκρατική χώρα. Εμείς λοιπόν είμαστε εδώ και λέμε αυτό το οποίο είπαμε από την αρχή στον ελληνικό λαό. Την αλήθεια, την οποία θα συνεχίσουμε να τη λέμε.
Θα συμβάλουμε στο να υπάρχει μια εθνική κυβέρνηση. Οι Έλληνες πρέπει να ενωθούμε. Όχι για να παραδώσουμε τη χώρα μας όπως έκανε η κ. Μπακογιάννη με τον κ. Σαμαρά, αλλά για να προστατεύσουμε την εθνική κυριαρχία αυτού εδώ του τόπου. Τα οικονομικά στοιχεία είναι τόσο άσχημα, ώστε να μας επιβάλουν να προστατεύσουμε την ελληνική οικογένεια από την επίθεση των κερδοσκόπων μέσω των εισπρακτικών εταιρειών.
Ι. Χασαπόπουλος: Ισχύει αυτό που είχατε πει στις προηγούμενες εκλογές, ότι δεν θα στηρίξετε μια κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία αν είναι πρώτο κόμμα;
Π. Καμμένος: Δεν είπα αυτό. Εγώ είπα ότι δεν συνεργάζομαι ούτε νεκρός με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο προσωπικά, διότι είναι οι δυο πολιτικοί οι οποίοι υπέγραψαν επιστολή η οποία δεσμεύει τους εαυτούς τους και όχι βέβαια τα κόμματα τους για την επομένη των εκλογών.
Μας έλεγαν ότι είναι μονόδρομος το μνημόνιο, ότι δεν διαπραγματεύεται το μνημόνιο. Όταν ο ελληνικός λαός αποφάσισε να πει το όχι - γιατί δεν υπήρχε Τάσσος Παπαδόπουλος εδώ να πει το όχι όπως στην Κύπρο - τότε έκαναν την κολοτούμπα.
Ι. Χασαπόπουλος: Μετά τις εκλογές πως θα υπάρχει κυβέρνηση άμα λέτε δεν συνεργάζομαι με Σαμαρά και Βενιζέλο;

Π. Καμμένος: Ήδη όπως βλέπετε και η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ βγαίνουν και αναφέρονται στους ίδιους τους αρχηγούς τους. Ο κ. Αβραμόπουλος έδωσε συνέντευξη την προηγούμενη εβδομάδα και είπε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στην δραχμή και δεν υπάρχει δίλημμα ευρώ ή δραχμή. Ανέτρεψε δηλαδή τον ίδιο τον κ. Σαμαρά ο οποίος ανατρέπει τον εαυτό του καθημερινώς.
Λοιπόν, εδώ δεν μπορούμε να παίξουμε πια στο κορμί της Ελλάδος, να ασελγήσουμε στο κορμί της Ελλάδος. Πρέπει να υπάρξει μια εθνική κυβέρνηση, η οποία εθνική κυβέρνηση να βγει και να πει ότι αυτός ο λαός δεν αντέχει άλλο το αποτυχημένο μνημόνιο 1 και το αποτυχημένο μνημίνιο 2, η δανειακή σύμβαση η οποία έχει συναφθεί δεν έχει δώσει αποτέλεσμα και πάμε προς την κατάρρευση και αυτά που καταρρέουν σήμερα είναι η ελληνική οικογένεια και τα ελληνικά νοικοκυριά.
Θα έλθει σε λίγο και το τέταρτο χαράτσι, το πέμπτο χαράτσι, το ένατο χαράτσι. Οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν. Θα αρχίσουν οι δημεύσεις των περιουσιών, το κεραμίδι του Έλληνα.
Εμείς έχουμε υποχρέωση λοιπόν σαν Έθνος και όλες οι πολιτικές δυνάμεις να προστατεύσουμε την χώρα με την ασυλία που δίνει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών.
Μ. Αναγνωστάκης: Δηλαδή εσείς λέτε ότι μπορείτε να στηρίξετε μια κυβέρνηση με τον όρο, εντός εισαγωγικών ή όπως θέλετε πείτε το, να μην είναι ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος;
Π. Καμμένος: Αυτό είναι δεδομένο νομίζω. Κι αυτό το είπε ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές. Από εκεί και πέρα πρέπει να υπαρξει μια κυβέρνηση η οποία θα προστατεύσει από την επίθεση που δέχεται η ελληνική κοινωνία και η ελληνική οικογένεια.
Ξέρετε πόσο είναι αυτή τη στιγμή το απόθεμα του μνημονίου για να πληρωθούν φάρμακα; Είναι 2.880.000 ευρώ. Δηλαδή μέχρι τον Αύγουστο φθάνουν τα φάρμακα. Τα νοσοκομεία δεν μπορούν να αγοράσουν ακριβά φάρμακα, γιατί τους "κούρεψαν" με το στανιό από την Τράπεζα της Ελλάδος τα αποθεματικά τους που ήταν σε ομόλογα.
Τα φαρμακεία δεν μπορούν να δώσουν φάρμακα, γιατί δεν τους πληρώνουν και οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να αγοράσουν.
Έχουμε υποχρέωση λοιπόν σαν κόμματα να προστατεύσουμε τον πολίτη. Αυτή είναι η Συνταγματική υποχρέωση των πολιτικών.
Αν είναι να παλεύουν για την καρέκλα, να ξέρουν ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι μαζί τους.
Μ. Αναγνωστάκης: Στις προηγούμενες εκλογές είχα ακούσει να αποκαλείτε δοσίλογους τους άλλους πολιτικούς. Δεν θεωρείτε ότι αυτή η έκφραση είναι λίγο βαριά;
Π. Καμμένος: Τι βαριά είναι η έκφραση αυτή; Οι ίδιοι πλέον ομολογούν ότι αυτά τα οποία υπέγραψαν είναι υποχρεώσεις οι οποίες οδηγούν τη χώρα στον γκρεμό. Μας έλεγαν ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο, θα μείνουμε στην Ευρώπη και θα λυθούν τα θέματα αν ακολουθήσουμε τις συνταγές της τρόικας. Έρχονται τώρα η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κι ο κ. Σαμαράς κι ο κ. Βενιζέλος κι ουσιαστικά λένε ότι αυτά τα οποία υπέγραψαν ήταν εγκληματικά για τη χώρα.
Προχωράμε σε πτώχευση εντός Αγγλικού δικαίου. Αυτή είναι η αλήθεια. Κι αντί να αφοπλίζουν αυτή τη στιγμή την πατρίδα, πρέπει να την οπλίσουν και να καταλάβουν ότι πρέπει να πάμε ενωμένοι στην προστασία της εθνικής μας κυριαρχίας και της αξιοπρέπειας της ελληνικής οικογένειας.
Θα το κάνουμε όλοι μαζί θέλουν δε θέλουν, γιατί το απαιτεί ο ελληνικός λαός.


http://www.triklopodia.com/2012/05/epithesi-kammenou-se-nd-pasok-vinteo.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters