Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ - ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!!


Πάνος Σώζος
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 9/5/2016 ΠΡΟΣ:

1. ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ)
2. ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
3. ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
4. ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ
5. ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ
6. ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
7. ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
8. ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ)

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΦΟΡΕΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ) ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΡΑΚΤΌΡΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΑΣ 


ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ...ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΠΡΑΞΕ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ....ΠΛΟΥΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ...ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.....ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΥΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ !!! ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ .....ΤΙ ΜΕΝΕΙ; Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ....

ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ !!!! 


 ΑΝΑΛΥΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ:

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ 11/5/2016:

«ΔΗΛΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΟΤΙ , ΔΕΚΑ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ !!! »

«ΔΗΛΩΝΩ , ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ , ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ , ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ.»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 


http://esyneapolews.blogspot.gr/2016/05/blog-post_12.html

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!


ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ - ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΛΗΘΗ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 09/ 05/ 2016, ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ:-

Α) ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ, ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,

Β) ΩΣ ΝΟΜΕΑΣ, ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ (2) ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΚΑΙ

Γ) ΩΣ ΦΕΡΩΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΕΚΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ Ο ΕΠΙΒΛΗΘΕΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ (27) ΔΙΣ €, ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΚΤΩ (8) ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ- ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΙΣ ΟΛΟΣΧΕΡΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗΝ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΙΣ 09/ 05/ 216, ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΦΑΚΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ … 4 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΥΨΟΣ!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ « Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ-09-05-2016.pdf

ΣΧΕΤΙΚΟ 2.1. - ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ 6.157

ΣΧΕΤΙΚΟ 2.1. - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ 1

ΣΧΕΤΙΚΟ 2.2. - ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΟ 2.3. - Φ.Ε.Κ. 3852/ 2010 ΔΗΜΟΣ = ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ


ΣΧΕΤΙΚΟ 2.4. - Φ.Ε.Κ. 3852/ 2010http://esyneapolews.blogspot.gr/2016/05/blog-post_11.html 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters