Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ E.N.D.! ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΡΕΙΤΕ!!!

500302-1234631_10201085571273721_832348689_n.jpg
ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ E.N.D. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ...
ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ,ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΕΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!...
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ΠΛΕΟΝ!!!
ΑΓΑΘΗ ΤΥΧΗ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ...Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ!...
ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!
ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ...Πλάτων Πισατίδης


............................................

Η "ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΤΥΠΟ!!!


Ο "ΑΝΤΙΝΟΟΣ"(ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ) ΚΑΙ Ο "ΕΥΠΕΙΘΗΣ"(ΜΜΕ)


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:Θα κερδίσουμε τον πόλεμο με την πένα!Θα χρειαστώ μόνο υπογραφές!


1376332_443891559065617_1989203910_n.jpg

- 2013 - END.Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!


- 2013 - END.ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ...



ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:"ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ".



ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ


E.N.D. Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-Α.ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ artfm 13/9/2789* Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ-ΤΣΙΠΡΑ!!


EI-END ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ < ΓΑΛΑΞΙΑΣ> ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ http://www.artfmradio.com/

ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ


ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ http://www.artfmradio.com/
ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΤΩΡΑ!!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 700 ΘΕΣΕΩΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ !!!!! ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!! ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ !!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ 1η ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ !!!! ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ !!!! ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΣ 6:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ...ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ
ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,
ΑΤΟΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ή ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ,
ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ,
ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ
ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!!!!!

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ…

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΛΥΣΗ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
ΘΑ ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.Ι.-E.N.D.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ!!!

ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ, ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!!! 
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/10/ei-end-19-1800-httpwwwartfmradiocom.html

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ. "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ


"Ευγενική προσφορά του ομίλου Βαρδινογιάννη" θα είναι τα καύσιμα με τα οποία θα γίνουν οι πτήσεις αεροσκαφών και η κίνηση των αρμάτων μάχης στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Πόσα αεροπλάνα θα πετάξουν και πόσα άρματα μάχης θα κινηθούν θα εξαρτηθεί από το "μέγεθος της προσφοράς"...
 Μέχρι χθες πριν υπάρξει η αντίδραση Βενιζέλου το σχέδιο ήταν για πτήσεις 12 F 16 και κίνηση 30 αρμάτων μάχης. Μετά την ανακοινωση έγινε λόγος για ένα F 16 και έξι άρματα μάχης. Μετά την προσφορά των καυσίμων ενδέχεται αυτοί οι αριθμοί να αυξηθούν και πάλι.
Παρόλα αυτά το κόστος της παρέλασης θα είναι υψηλότερο κατά 35.000 ευρώ ποσό που χαρακτηρίζεται "αστείο" μπροστά στην "τόνωση του εθνικού φρονήματος", το οποίο φαίνεται ότι τονώνεται μόνο με τα άρματα μάχης στην παρέλαση . Δεν αρκεί το πραγματικό όπλο των Ενόπλων Δυνάμεων που είναι οι άνθρωποί τους.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/10/blog-post_987.html

Anonymous – OpGoldenDawn: διαρρέουν τεράστια ποσότητα εμπιστευτικών εγγράφων από Υπ. Εξ., ΟΑΣΕ και άλλους φορείς


Τεράστιων διαστάσεων διαρροή εγγράφων αποκαλύπτουν οι Anonymous σήμερα, στα πλαίσια της επιχείρησης OpGoldenDawn. Η διαδικτυακή κολεκτίβα, μετά από μήνες που κρατούσε «χαμηλό» προφίλ λόγω απανωτών συλλήψεων μελών της, ήρθε στο προσκήνιο με μία χωρίς προηγούμενο διαρροή.

Από την διεύθυνση Α3, Διεύθυνση Χωρών Νοτιανατολικής Ευρώπης του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών και τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (OSCE), διέρρευσαν περίπου 3700 έγγραφα, υψηλής και μέτριας εμπιστευτικότητας.


Τα link για τα αρχεία είναι διαθέσιμα από τους Anonymous και από μία γρήγορη ανάγνωση διαπιστώνουμε πως πρόκειται για αναφορές σε σχέση με την δραστηριότητα του Υπουργείου Εξωτερικών, αναφορές από τις διάφορες πρεσβείες με αποδελτίωση τύπου, σημειώσεις για συναντήσεις διπλωματών και στελεχών και διάφορες αναφορές σε σχέση με την έκρυθμη στρατιωτική, πολιτική και οικονομική κατάσταση στη Μεσόγειο.

Την βαρύτητα των εγγράφων δεν μπορεί να την διαπιστώσει κανείς αν δεν τα εξετάσει με προσοχή. Μία τέτοιου είδους διαρροή θα περιμέναμε να την επεξεργαστεί ένας οργανισμός ακτιβιστών επιπέδου Wikileaks.

Ο πρώτος που μετάδωσε την είδηση της διαρροής ήταν ο Eduard Kovacs στο SoftPedia και η ανακοίνωση των Anonymous όπως αναρτήθηκε στο Cyberguerilla.org έχει ως εξής:
Όλοι γνωρίζουμε πόσο άσχημη είναι η κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα. Παράλληλα με το οικονομικό χάος, η κυβέρνηση επέτρεψε στους Ναζί της Χρυσής Αυγής να σαμποτάρουν την αξιοπρέπεια μίας ολόκληρης χώρας, καθώς και των αρχών περί ελευθερίας ηθικής της Ευρώπης. 


Σήμερα, δίνουμε το πρώτο χτύπημα ,σε μια σειρά από διαρροές που θα αφήσουν τα στόματα ανοιχτά, για να αποκαλύψουμε την αλήθεια σχετικά με τη συμμετοχή της κυβέρνησης της Ελλάδας στην κατασκοπεία με την βοήθεια των μονάδων διαδικτυακού εγκλήματος του ENISA και του ΟΑΣΕ. Οι υπεύθυνοι για τις συλλήψεις των αδελφών μας lulz, θα τιμωρηθούν με την επιχείρηση OP Payback.Το 13 είναι ένας ιερός αριθμός,οπότε δίνουμε αυτό το χτύπημα για να τον φτάσουμε.


Απολαύστε τα leaks από - Α3 Διεύθυνση Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το Ελληνικού Υπουργείο Εξωτερικών και τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.
"Περιορισμένα" έγγραφα.
Περίπου 3700 έγγραφα που κατατάσσονται σε πολλά είδη όπως : για επίσημη χρήση,περιορισμένα και εμπιστευτικά
Με μία ματιά :
http://imgur.com/a/8IwDw/all
Κύρια Αρχεία:
http://bayfiles.net/file/Y2k9/EgWemy/mofagr1.rar
http://bayfiles.net/file/Y2rv/Dwgumn/mofagr2.rar
We are Anonymous, We are Legion,
We do not Forgive, We do not Forget
Expect us
Διαδώστε αυτό το μήνυμα και κάντε mirrors -μην αφήνετε τους "καθαριστές" της κυβέρνησης να κάνουν τη βρωμοδουλειά τους.
High five to all the lulz and anons outthere
Μείνετε συντονισμένοι, έρχονται περισσότερα.
Εξ όσων διαπιστώνουμε από το download, τα αρχεία φαίνονται ασφαλή σε περίπτωση που επιθυμείτε να τα μελετήσετε ή να κάνετε mirrors.

Από την πλευρά του Υπουργείου Εξωτερικών, ανακοινώθηκε πως πρόκειται για παραβίαση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου, για την οποία έχει διαταχθεί έρευνα. Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση, εδώ


Πηγή : TechinPro
www.eglimatikotita.gr

Προς ενδιάμεση συμφωνία για το οικονομικό αδιέξοδο των ΗΠΑ

Πρόοδος μετά τη συνάντηση της Δευτέρας μεταξύ Ρεπουμπλικανών-Δημοκρατικών

Πρόοδος με ενδείξεις πως το Κογκρέσο κινείται προς ενδιάμεση συμφωνία για το οικονομικό αδιέξοδο καταγράφηκε μετά τις συναντήσεις στο Καπιτώλιο, δύο ημέρες πριν το όριο δανεισμού των ΗΠΑ χτυπήσει κόκκινο. 
Πρόταση για προσωρινή συμφωνία, που δίνει περιθώριο μερικών μηνών ώστε ενδιάμεσα να γίνουν διαβουλεύσεις για συνολικότερη λύση, φαίνεται να μην προσκρούει στους Ρεπουμπλικανούς της Γερουσίας, την στιγμή όμως που η τύχη που θα έχει η συμφωνία στη Βουλή παραμένει αβέβαιη.
H συνάντηση το βράδυ της Δευτέρας (ξημερώματα Τρίτης ώρα Ελλάδας) έγινε μεταξύ των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία. Η πρόταση για συμφωνία, η οποία δεν φαίνεται προς το παρόν να απορρίπτεται κατηγορηματικά από καμία από τις δύο πλευρές, προβλέπει παράταση μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου για το όριο δανεισμού και άνοιγμα των ομοσπονδιακών δημόσιων υπηρεσιών μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.
Στόχος είναι να δοθεί περιθώριο στο Καπιτώλιο για ενδιάμεσες διαβουλεύσεις προς συνολικότερη λύση που θα αφορά τον προϋπολογισμό.
Όπως αναφέρει η Washington Post, το υπό εξετέαση πλαίσιο επιφέρει μικρές μόνο αλλαγές στις προβλέψεις για τη χρηματοδότηση του Obamacare, της φιλόδοξης μεταρρύθμισης στο σύστημα περίθαλψης που είναι και το μήλον της πολιτικής έριδος.
Σημεία στα οποία ακόμη δεν υπάρχει σύγκλιση παραμένουν, όπως το κρίσιμο ζήτημα του περιθωρίου ευελιξίας που θα έχει το υπουργείο Οικονομικών μετά τις 7 Φεβρουαρίου για το δημόσιο χρέος αλλά και ρυθμίσεις για χρηματοδότηση του Obamacare.

ΤΟ ΒΗΜΑ

http://http---ellinon-anava.pblogs.gr/2013/10/pros-endiamesh-symfwnia-gia-to-oikonomiko-adiexodo-twn-hpa.html

Ποιός κατάλαβε το μήνυμα του Στουρνάρα;

Επιμήκυνση των λήξεων δανείων (Roll-Over) που κατέχει η ΕΚΤ και οι κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης, όπως προβλέπει η απόφαση του Eurogroup του Νοεμβρίου 2012, ή μέτρα ισοδύναμου αποτελέσματος είναι το μήνυμα που στέλνει ο υπουργός Οικονομικών,

0920greece2.jpg 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/poios-katalabe-to-mhnyma-toy-stoyrnara.html

Και όμως: Roll-Over θέλει ο Στουρνάρας!

451096.jpg 
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Επιμήκυνση των λήξεων δανείων (Roll-Over) που κατέχει η ΕΚΤ και οι κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης, όπως προβλέπει η απόφαση του Eurogroup του Νοεμβρίου 2012, ή μέτρα ισοδύναμου αποτελέσματος είναι το μήνυμα που στέλνει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, με συνέντευξή του στη «Ναυτεμπορική».
Η ΕΚΤ και οι κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης μπλοκάρουν τη μετακύλιση των λήξεων δανείων, ύψους 19 δισ. ευρώ, έως το 2016, εκ των οποίων 10 δισ. ευρώ λήγουν εντός του 2014, προβάλλοντας εκ των υστέρων το επιχείρημα ότι αποτελεί νομισματική χρηματοδότηση.
Η μετακύλιση των λήξεων θα έλυνε το άμεσο χρηματοδοτικό πρόβλημα, σε συνδυασμό και με την ανανέωση των ομολόγων που έχουν δοθεί στις τράπεζες, ύψους 4,5 δισ. ευρώ.
Οι διαπραγματεύσεις για τo χρηματοδοτικό κενό θα διεξαχθούν Νοέμβριο με Δεκέμβριο, ενώ η συζήτηση για τα μέτρα μείωσης του χρέους θα ανοίξει μετά τον Απρίλιο του 2014.
«Πολιτική; Εως τον Ιούνιο έχω δουλειά αλλά μετά τα πάντα είναι ανοιχτά»
Απαντώντας στην ερώτηση αν έχει πολιτικές φιλοδοξίες, ο κ. Στουρνάρας αποφεύγει να πάρει σαφή θέση, λέγοντας: «Μέχρι το Μάιο - Ιούνιο έχω πολλή δουλειά, μετά τα πάντα είναι ανοιχτά». Ξεκαθαρίζει ότι αισθάνεται άνετα στη θέση του, «δεν σκέφτηκα ποτέ να παραιτηθώ», λέει.
Ο υπουργός αποκλείει το άνοιγμα του ασφαλιστικού, τη μείωση του κατώτατου μισθού, το κούρεμα των καταθέσεων και την πιθανότητα η εφορία να προχωρήσει σε κατασχέσεις.
http://http---ellinon-anava.pblogs.gr/2013/10/kai-omws-roll-over-thelei-o-stoyrnaras.html

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΝΟΜΟΣ N.E.S.A.R.A. & Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

LAMPRAKIS.jpg
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ  ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ EI - END ΔΟΚΤΟΡΟΣ ΕΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ   ΣΤΟ ART FM RADIO ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 11/10/2013  

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: EI - END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΝΟΜΟΣ  N.E.S.A.R.A. & Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Ο νόμος N.E.S.A.R.A. έχει αρχίσει να εφαρμόζεται από τις 5 Δεκεμβρίου του 2012.
Δικαιοδοσία προεδρική έχει ο John Andrew Boehner. Στις 10 Οκτωβρίου το βράδυ, αν διαπιστώσατε και πάλι ο John Andrew Boehner έδωσε λύση στο πρόβλημα της χρηματοδότησης των δημοσίων υπαλλήλων. Ο  John Andrew Boehner έδωσε 6 εβδομάδες μόνον προθεσμία για την χρηματοδότηση των δημοσίων υπαλλήλων.
nesara.jpg

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ

Να σας εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει. Από τους 765.000 δημοσίους υπαλλήλους της Αμερικής οι 430.000 έχουν σχέση με τις στρατιωτικές υπηρεσίες του Υπουργείου Αμύνης. Αυτές οι υπηρεσίες μέχρι σήμερα, η εφορία, ο στρατός, τα ταχυδρομεία, όλα αυτά ήταν παρακλάδια, ήταν κομμάτια, ήταν δηλαδή οργανισμοί που ανήκαν στην παράνομη κυβέρνηση και η οποία παράνομη κυβέρνηση σύμφωνα με τον νόμο N.E.S.A.R.A., πρέπει να πάψει να υφίσταται.
Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι θα χάσουν την δουλειά τους. Απλώς σημαίνει ότι θα απολυθούν από την παράνομη κυβέρνηση και θα προσληφθούν από την νόμιμη, την ομοσπονδιακή κυβέρνηση δηλαδή. Την πραγματική κυβέρνηση των ΗΠΑ. 

Ο ΝΟΜΟΣ N.E.S.A.R.A.

Για να συμβεί αυτό όμως, πρέπει πρώτα να απολυθούν από την παρανομία για να μεταφερθούν στην νομιμότητα. Αυτή ήταν η πρώτη κίνηση που έγινε για τον νόμο N.E.S.A.R.A. 
Ο υπουργός εξωτερικών της Αμερικής, John Kerry, έκανε ένα ταξίδι στην Seoul και στην Άπω Ανατολή εν γένει. Υπάρχει μια οργάνωση που λέγεται Trilateral Commission. 
Η Trilateral Commission είναι μια από τις εκφάνσεις της παγκόσμιας κυβέρνησης, είναι τρίτη στην ιεραρχία η οποία συμπεριλαμβάνει τρεις οντότητες, Ευρώπη, Αμερική και Ιαπωνία. Πήγε λοιπόν στην Ιαπωνία και στην Κορέα ο κ. Kerry για να βρεί κεφάλαια να επαναφέρει την ενεργό δράση  τους δημοσίους υπαλλήλους της Αμερικής, αλλά στην παράνομη κυβέρνηση 
Αυτό βεβαίως για να αποφευχθεί επειδή έχει αρχίσει να εφαρμόζεται σταδιακά ο νόμος χωρίς να έχει αποφασιστεί τίποτα, διότι οι μάχες μαίνονται στην κορυφή και θα διαπιστώσατε τις τελευταίες εβδομάδες από το πρόβλημα με την Συρία μέχρι εκείνο το επεισόδιο του «ψυχιατρικά ασθενούς» καταδρομέα που σκότωσε δεν ξέρουμε πόσους στη ναυτική βάση δίπλα στον Λευκό Οίκο. Μέχρι τα προχθεσινά επεισόδια, όλα αυτά είναι εκφάνσεις και εκφράσεις της μεγάλης διαμάχης που γίνεται στην κορυφή για το ποιός θα επικρατήσει.

boehner.jpg
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ JOHN ANDREW BOEHNER

Η ουσία είναι ότι όπου υπάρχει ουσιαστική απόφαση να ληφθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ την παίρνει ο John Andrew Boehner και όχι ο Barack Obama.
Ο John Andrew Boehner λοιπόν, στις 10/10/13 το βράδυ, έδωσε παράταση 6 εβδομάδων. Δεν γνωρίζω αν την δέχτηκε ο πρόεδρος Obama, εάν δεν το δέχτηκε η όχι αυτό σημαίνει ότι η διαμάχη συνεχίζεται. Επομένως αυτό που βλέπετε που συμβαίνει στην Αμερική, είναι μια ευφυής προσπάθεια για να μην συμβεί το ίδιο που συνέβη το 2001, που έγινε η πρώτη προσπάθεια εφαρμογής του νόμου, τότε που πέσανε οι Πύργοι. Γι 'αυτό το λόγο λοιπόν τώρα γίνονται σταδιακά αυτά τα πράγματα. 
Δηλαδή ενώ έγινε η προσπάθεια να αρχίσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος με την Συρία όπως αντιληφθήκατε απέτυχε αυτή η προσπάθεια και έτσι τώρα η διαμάχη γίνεται σε οικονομικό επίπεδο. 

ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ, ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ & ΓΕΡΟΥΣΙΑ


Όταν υπάρχει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην Αμερική, ο πρόεδρος διοικεί με προεδρικά διατάγματα. Εάν δεν υπάρχει πόλεμος πρέπει τα πάντα να περνάνε από το Κογκρέσο και τη Γερουσία. Αυτό λοιπόν που βλέπετε αυτή την στιγμή, είναι η προσπάθεια της μεν μίας πλευράς να δημιουργήσει την κατάσταση ώστε η χώρα να είναι σε έκτακτη ανάγκη για να μπορεί ο πρόεδρος να διοικεί με προεδρικά διατάγματα, ενώ το αντίπαλο δέος, δηλαδή ο νόμος N.E.S.A.R.A.,  είναι να διατηρήσει την εξουσία στα επίπεδα του Κογκρέσου και της Γερουσίας.
Είναι ακριβώς η ίδια διαμάχη η οποία συνέβη στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία τον πρώτο αιώνα. Αυτός είναι και ο λόγος που μετεφέρθει η πρωτεύουσα από την Ρώμη στην Κωνσταντινούπολη. Η διαμάχη της Γερουσίας με τον Καίσαρα. 

ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ & Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η διαμάχη λοιπόν που συμβαίνει τώρα είναι αυτή. Θα επικρατήσει η  Γερουσία και η συνταγματική νομιμότητα ή θα εξακολουθούν να έχουν το πάνω χέρι οι Καζάροι τοκογλύφοι; Αυτό συμβαίνει στην Ουάσινγκτον αυτή την στιγμή. 
Άρα αυτό που βλέπετε ναι, είναι μια πολύ ευφυής προσπάθεια εφαρμογής του νόμου NESARA. Δεν ξέρουμε ποιό θα επικρατήσει εντέλει. Αυτό το τονίζω. Αυτό όμως δεν πρέπει με κανέναν τρόπο, παρ 'όλο που είναι συνδεδεμένο με την Ελληνική πραγματικότητα, δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να παραπλανά ή να απογοητεύει τον Ελληνισμό και τους Έλληνες ότι εάν κερδίσουν οι Καζάροι οι τοκογλύφοι έχει τελειώσει ο Ελληνισμός.
Σας λέω ότι όποιος και να επικρατήσει στην Αμερική, ο Ελληνισμός θα πάει μπροστά, θα κερδίσει την μάχη, θα βγάλει από την μέση αυτούς που είναι οι αντιπρόσωποι της νέας τάξης πραγμάτων στην Ελλάδα.
Με τον έναν η τον άλλον τρόπο, με τη μια ή την άλλη κατάσταση ο Ελληνισμός θα ελευθερωθεί. ο Ελληνισμός θα ελευθερωθεί άμεσα! Άμεσα. Τώρα! 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ 
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ EI - END ΔΟΚΤΟΡΟΣ ΕΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ  
ΣΤΟ ART FM RADIO ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 11/10/2013  

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: EI - END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/ragdaies-exelixeis-stis-hpa-nomos-n-e-s-a-r-a-h-apeleftherwsh-to.html

Τι σχέση έχουν οι έρευνες στην Κρήτη για πετρέλαιο και φυσικό αέριο με τον χθεσινό μεγάλο σεισμό;

ΕΊΔΑΜΕ ΕΔΏ 

ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΑΝΆΡΤΗΣΗ:


Είμαι από τα Χανιά της Κρήτης και με αφορμή το σεισμό θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις και απορίες μου.
Καταρχήν θα πρέπει να ερευνηθεί τι σχέση έχουν οι έρευνες στην Κρήτη για φυσικό αέριο, υδρογονάνθρακες και πετρέλαιο με την πρόκληση των σεισμών άλλα και το κατά ποσό επηρεάζουν τα υπάρχοντα ρήγματα ώστε να δώσουν κάποιο μεγάλο σεισμό όπως τον σημερινό.
Τον τελευταίο καιρό απ όταν ξεκίνησαν οι έρευνες έχουν αυξηθεί εκθετικά στον θαλάσσιο χώρο της Κρήτης οι μικροί σεισμοί άλλα και οι σεισμοί μεσαίου μεγέθους όπως φαίνεται και σε διάφορες ιστοσελίδες καταγραφής σεισμών του εξωτερικού.
Οι έρευνες αυτές διεξάγονται με τη χρήση
της μεθόδου εκρήξεων με πεπιεσμένο αέρα και προκαλούν ισχυρά ηχητικά κύματα χαμηλών συχνοτήτων όπως έχουν επισημάνει ειδικοί επιστήμονες. Δημιουργούν δηλαδή μικρούς... τεχνητούς σεισμούς. Το εύλογο λοιπόν ερώτημα που προκύπτει ει ναι ποια είναι η ένταση των ηχητικών κυμάτων που χρησιμοποιούν? Όπως είναι γνωστό η Κρήτη είναι σεισμογενείς περιοχή και είναι στο σημείο που ενώνεται η ευρωπαϊκή με την αφρικανική πλάκα.
Το σημαντικότερο οι έρευνες αυτές γίνονται με την επίβλεψη του γεωδυναμικού ινστιτούτου Αθηνών σε συνεργασία με Ελληνικά Πανεπιστήμια? Το κράτος έχει ορίσει δικούς επιστήμονες όπως γεωλόγους,σεισμολογους,φυσικους και μηχανικους ορυκτων πορων για να επιβλεπουν αν διεξαγονται σωστα οι ερευνες και με βαση τους διεθνης κανονες η οι ξενοι κανουν οτι θελουν?
Γιατι αν το κρατος δεν τους επιβλεπει τοτε νομιζω οτι προκυπτει ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ. Με βαση μελετες ξενων πανεπιστημιων οι ερευνες για πετρελαιο και φυσικο αεριο συνδεονται αμεσα με τη δημιουργια των σεισμων.
Σημερα μετα τον σεισμο αυτο που επικρατει στην κοινη γνωμη των Χανιων ειναι οτι οι ερευνες αυτες ειναι η αιτια του σημερινου μεγαλου σεισμου.
Φανταστειτε να αρχισει και η εξορυξη τι εχει να γινει. Επισης η Πολιτεια θα πρεπει ΑΜΕΣΑ να επιδοτησει την αντισεισμικη θωρακιση των κτηριων στην Κρητη για να αποφευχθουν δυσαρεστες καταστασεις στο μελλον.
Παρακαλω ερευνηστε το θεμα και το κατα ποσο οι ερευνες που γινονται σχετιζονται με τους σεισμους και αν εχουν λαβει στους μικρους τεχνιτους σειμσους που δημιουργουν την σεισμικοτητα της Κρητης και ποια ειναι η ενταση των ηχητικων κυμματων που χρησιμοποιουν.
Ευχαριστω.
Γ.Χ.


Δείτε το βίντεο με τις σεισμικές Καταγραφές Έρευνας Κοιτασμάτων Πετρελαίου:


 

Για να γίνει άντληση οφείλουν να πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:

Α) η περιοχή δεν είναι σεισμογενής

Β) Έχουν γίνει οι απαραίτητες γεωλογικές-μετεωρολογικές-χημικές διερευνήσεις

Γ) Εάν πρόκειται για σεισμογενή περιοχή,επιπλέον μελέτη όσον αφορά τις ηφαιστειακές οδούς

(Κάθε ηφαιστειογενής περιοχή είναι άμεσα συνδεδεμένη με διόδους πετρελαίου ή και φυσικού αερίου.)

Περισσότερα εδώ.



Πέρσι όμως συγκεκριμένα στις 26 Σεμπτεμβρίου εάν θυμάστε είχαμε μιλήσει στην σελίδα μας στο f.b για τις περίεργες δονήσεις στον κόλπο του Νομού Χανίων υπ'ηρχαν πολλά σχόλια γιαπυροδοτήσεις πυρινικών όπλων μικρής ισχύος.-


erevnw

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ...ΘΟΥΛΗ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ..ΕΝΕΡΓΕΙΑ VRILL...ΥΠΕΡΤΕΧΝOΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ!

Εδώ και πολλά εκατομμύρια χρόνια μια φυλή υπεράνθρωπων ξεκίνησε από τον πλανήτη της και ήρθε και κατοίκησε τη γη μας. Οι χιλιετίες πέρασαν και η Υπερβόρεια ήπειρος τους άρχισε να βυθίζεται. Τότε αυτοί βρίσκουν νέο καταφύγιο, αυτή τη φορά στο εσωτερικό τον πλανήτη μας; Όλα αυτά θα μπορούσαν να αποτελούν το περιεχόμενο ενός βιβλίου φαντασίας (και είναι πράγματι η βάση της Επερχόμενης Φυλής του συγγραφέα λόρδου Λύττον). Ποιος θα το πίστευε όμως ότι τα ίδια θα αποτελούσαν και το μυστικό σενάριο γύρω από το οποίο εκτυλίχθηκε όχι κάποιο ασήμαντο περιστατικό, αλλά το πιο μεγάλο δράμα που έζησε ποτέ η ανθρωπότητα! Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος! Γιατί πίσω από τις πολιτικές, οικονομικές ή και γεωπολιτικές ερμηνείες του, που εδώ και πενήντα πέντε χρόνια δίνονται στους ανθρώπους από τους νικητές Συμμάχους, υπάρχει μία πτυχή που κρατείται κρυφή με κάθε τρόπο. Όσες φορές κάποια στοιχεία της ξεφεύγουν από τον ασφυκτικό έλεγχο και φθάνουν στο κοινό, συναντούν πρώτα τη διακωμώδηση και μετά φυσικά, την άρνηση. Γιατί; Γιατί απλούστατα αν κοινοποιηθούν ακόμη και σήμερα θα αλλάξει όλο το γνωστό πλαίσιο του κόσμου μας! Πόσο μάλλον πριν πενήντα χρόνια...
Όμως τα ερωτήματα και τα στοιχεία παραμένουν και περιμένουν απαντήσεις: Τι ήθελε ο Αμερικανός Ναύαρχος R.BYRD στην Ανταρκτική με 4000 άνδρες στα τέλη της δεκαετίας του '50; Τι ήταν στην πραγματικότητα τα περίφημα foo fighter που αντιμετώπιζαν οι πιλότοι των Συμμάχων στο τέλος του πολέμου; τι έψαχναν (και τι βρήκαν) οι Ομάδες Εντελβάις, από την Ανταρκτική μέχρι το Δίστομο;Σήμερα η έρευνα αποκαλύπτει το συγκλονιστικό παρασκήνιο του Μεγάλου Πολέμου, που πολύ μικρή σχέση έχει με τα όσα μας έχουν διδάξει: Η ηγεσία του Γ' Ράιχ όχι μόνο πίστευε στις «φαντασιώσεις» που προαναφέραμε, αλλά και ξόδεψε τεράστια ποσά για να ερευνήσει και να υλοποιήσει το αδύνατον. Να θέσει τις βάσεις μιας όντως υπερτεχνολογίας που μπορούσε να κατασκευάζει μέχρι και αντιβαρυτικά διαστημόπλοια και να επιδιώξει επαφή με τα ενδογήινα υπερόντα! Πολλά βέβαια έχουν γραφτεί για το παρασκήνιο αυτού του πολέμου που στοίχισε στην ανθρωπότητα εκατομμύρια νεκρούς.
Καθώς αυτό το τελευταίο έρχεται σιγά σιγά στο φως, δημιουργείται μια νέα ερμηνεία ακόμη και για το αινιγματικό φαινόμενο των UFO. Οι ερευνητές μιλούν πλέον για μια προσπάθεια εκ μέρους των κυβερνώντων να αποσιωπηθεί το θέμα (βλ. την σχετική απόφαση της ΕΕ που διαρκώς... αναβάλλεται από το 1994), είτε να γελοιοποιηθεί, είτε τελικά να αποδοθεί σε εξωγήινους. Όμως τα τελευταία στοιχεία είναι συντριπτικά: Οι Γερμανοί είχαν ήδη κατασκευάσει αντιβαρυτικά σκάφη που είχαν όλα τα χαρακτηριστικά των ΑΤΙΑ, όπως τα τελευταία περιγράφονται από τους αυτόπτες μάρτυρες!
Και όχι μόνο αυτό. Τα στοιχεία μιλούν ακόμη και για διαπλανητικά ταξίδια! Το ότι οι ίδιοι παραδέχονταν ότι αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία τους δόθηκε από εξωγήινους (και λειτούργησε!) και ότι μυστικός στόχος τους ήταν η επαφή και η συμμαχία με τους ενδογήινους Αρίους, κάνει το πράγμα πιο συναρπαστικό... Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στην εντυπωσιακή όσο και μυστική αυτή πλευρά της πρόσφατης Ιστορίας που, απ' ό,τι λένε όσοι ξέρουν, συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας... •((Το κρύο το αναλαμβάνω εγώ, εσείς επιτεθείτε!)) Ο Χίτλερ στο στρατηγό Γκουντέριαν, ο οποίος διακινδυνεύοντας το βαθμό και τη ζωή του ζήτησε από τον Χίτλερ, το Δεκέμβριο του 1941, να διατάξει την οπισθοχώρηση των γερμανικών στρατευμάτων από τη Ρωσία λόγω των ιδιαίτερα αντίξοων καιρικών συνθηκών (θερμοκρασία 40 υπό το μηδέν...). •((Οι Γερμανοί έχουν το ένα πόδι βυθισμενο στο θρυλο της Ατλαντίδος, το άλλο πόδι στό δυτικό πολιτισμό και το πρόσωπο τους είναι στραμένο ανατολικά σε μια προσευχή προς τη μυστικιστική διδασκαλια της Ανατολής» Άλμπερτ ΜακΝϊόναλντ, πρόεδρος της «Εταιρίας της Κοίλης Γη)).
Ένα από τα πιο σημαντικά εσωτερικά Τάγματα ήταν το Γερμανικό Τάγμα που ' ιδρύθηκε το 1912. Από αυτό προήλθε η Εταιρία της θούλης (thulegesellschaft) με καθοδηγητή τον μυστικιστή, τέκτονα και αποκρυφιστή Βαρώνο Ρούντολφ φον Σερμπότεντορφ. Ο Βαρώνος είχε άμεση επαφή με τα Τάγματα των Δερβίσιδων και ήξερε πάρα πολλά για τον ισλαμικό μυστικισμό, ιδιαίτερα το Σουφισμό σε όλες τις όψεις του. Είχε επίσης επαφή με τον Έρμαν Πολ, αρχηγό του Γερμανικού Τάγματος walvater του Αγίου Δισκοπότηρου.
Το 1918 σχηματίσθηκε ο Πολιτικός Κύκλος των Εργατών, ένα κίνημα για την προώθηση των ιδεών της θούλης στους εργάτες της βιομηχανίας και την αναχαίτιση της εξάπλωσης των μαρξιστικών ιδεών. Πρόεδρος του ήταν το μέλος της Εταιρίας Καρλ Χάπερ. Από αυτό τον πολιτικό κύκλο προήλθε το 1919 το Γερμανικό Κόμμα των Εργατών, το οποίο μετά από ένα χρόνο έγινε το Ν80ΑΡ, υπό την αρχηγία του Αδόλφου Χίτλερ. Κατά τα τέλη του 1919 ο Χίτλερ συνάντησε το δραματουργό, ποιητή και δημοσιογράφο Ντήτριχ Εκαρντ, πλούσιο εκδότη μιας αντισημητικής κυρίως εφημερίδας και συγχρόνως αποκρυφιοτή και δάσκαλο της μαγείας. Ως μυημένος ο 'Εκαρντ ανήκε στον εσωτερικό κύκλο της Εταιρίας της θούλης, όπως επίσης και σε άλλα εσωτερικά τάγματα. Τον ίδιο χρόνο ο Χίτλερ γνώρισε και τον αρχιτέκτονα Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ, επίσης μέλος της θούλης. Πεθαίνοντας το 1923 ο Έκαρντ, με τα πνευμόνια του καμμένα από το χημικό αέριο νπερίτη, μή μια προσωπική προσευχή σε ένα μαύρο μετεωρίτη που αποκαλούσε ((καάμπα)) του και τον οποίο κληροδότησε, έναν από τους πατέρες της Αστροναυτικής...


Η ΜΥΘΙΚΗ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ
ultima thule- η Έσχατη Θούλη - ήταν το όνομα της πρωτεύουσας της πρώτης ηπείρου που αποικίστηκε από Αρίους. Το όνομα αυτής της ηπείρου ήταν Υπερβόρεια και λέγεται ότι ήταν αρχαιότερη από την Ατλαντίδα και τη Λεμουριά. Εθεωρείτο ως η πύλη προς άλλους κόσμους και το άνοιγμα προς την Κοίλη Γη. Ακόμα και σήμερα οι κάτοικοι της Σκανδιναβίας μιλούν για την υπέροχη χώρα στον Βορρά όπου ο ήλιος δεν δύει ποτέ... Είναι γνωστές και οι ελληνικές παραδόσεις για τους Υπερβορείους και ιδιαίτερα για τον Υπερβόρειο Απόλλωνα και τον ((αιθεροβάτη)), ιπτάμενο και ταξιδεύοντα πάνω σε ένα βέλος, ιερέα του, Άβαρι (α + βάρος, δηλαδή ο αβαρής!). Είναι ακόμα γνωστή στην ελληνική μυθολογία η εκδοχή ότι η Λητώ, η μητέρα του Απόλλωνα, καταγόταν από τη χώρα των Υπερβορείων, από την οποία αναχώρησε μεταμφιεσμένη σε λύκαινα (λυκη = φως, απ' όπου και ο Λύκιος Απόλλωνας, το λυκαυγές, το λυκόφως και η αμφιλύκη). Τη μυθική αυτή περιοχή, που εθεωρείτο σαν ένα είδος επίγειου παράδεισου οι Έλληνες την τοποθετούσαν στο έσχατο βόρειο άκρο του τότε γνωστού κόσμου στις πολικές περιοχές, πέρα από τα Ριπαία Όρη, τα οποία όπως πίστευαν μετακινούνταν και απομακρύνονταν όταν τα πλησίαζαν οι άνθρωποι! Σε αυτή βασίλευε η αιώνια άνοιξη και από αυτή προέρχονταν οι κύκνοι, τα ιερά πτηνά του Απόλλωνα. Οι κάτοικοι της Υπερβόρειας θεωρούνταν ένας δίκαιος λαός, γι' αυτό πολύ αγαπητός στον Απόλλωνα, ο οποίος κάθε φθινόπωρο αποδημούσε από τους Δελφούς προς τη χώρα τους για να ξαναεπιστρέψει την άνοιξη στη Δήλο με το άρμα του που το έσερναν κύκνοι. Οι Κροτωνιάτες μαθητές του Πυθαγόρα τον αποκαλούσαν ((προερχόμενο από τους Υπερβορείους, Απόλλωνα (Υπό των Κροτωνιατών τον Πυθαγόρα Απόλλωνα Υπερβόρειον προσαγορευεσβαι)), Απόσπασμα Αριστοτέλους 191, 1,14,7 σελ. 99).
Σύμφωνα με μια παράδοση που αναφέρει και ο ιάμβλιχος, ο Πυθαγόρας ήταν μαθητής του Άβαρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ναός του επικούρειου Απόλλωνος στις βάσεις της Φιγαλίας (Ανδρίτσαινα) είναι ο μόνος που έχει προσανατολισμό από βορρά προς νότο, σε αντίθεση με τους άλλους ελληνικούς λαούς που προσανατολισμένοι από την ανατολή προς τη δύση. Γενικά θεωρείται ότι υπήρχε μια υπερβόρεια κοινή παράδοση της άριας φυλής. Σύμφωνα με ένα απόρρητο έγγραφο της OSS (αμερικανικής υπηρεσία πληροφοριών κατά τον β παγκόσμιο πόλεμο και προκάτοχος της CIA) ο εσωτερικός κύκλος της εταιρεία της θούλης θεωρούσε τη θούλη ως ένα μυθικό νησί στο μακρινό βορρά, το οποίο ήταν το κέντρο ενός χαμένου μεγάλου πολιτισμού. Δεν είχαν όμως εξαλειφθεί τα μυστικά αυτού του πολιτισμού εντελώς. Όσα έμειναν, προστατευόταν από διάφορα αρχαία, πολύ ευφυή όντα (παρόμοια με την λευκή αδελφότητα). Οι πραγματική μυημένοι μπορούσαν να έρθουν σε επαφή με αυτά τα όντα μέσο μαγικών μυστικιστικών τελετών. Οι (διδάσκαλοι) ή (αρχαίοι) θεωρείτο ότι μπορούσαν να προικίσουν τους μυημένους με υπερφυσική δύναμη και ενέργεια.
Η υπερβόρεια βρισκόταν στην βόρεια θάλασσα και καταποντίσθηκε μετά από ένα κατακλυσμό. Οι υπερβόρειοι προήλθαν από το ηλιακό σύστημα του aldebara, του οποίου το κεντρικό αστέρι βρίσκετε στον αστερισμό του ταύρου. Ήταν ένας ψηλοί έως και τέσσερα μέτρα, ξανθοί, με άσπρο δέρμα και γαλάρια μάτια. Δεν είχαν γνωρίσει ποτέ τους τον πόλεμο και ήταν χορτοφάγοι. Επίσης είχαν – σύμφωνα με τα κείμενα της οργάνωσης της θούλης – άπειρες γνώσης και ήταν αυτοί οι οποίοι πετούσαν με ιπτάμενες συσκευές με το όνομα vrill-ya, με το χαρακτηριστικό σχήμα των ιπταμένων δίσκων που γνωρίζουμε σήμερα… αυτά τα ιπτάμενα οχήματα είχαν την ιδιότητα να πετούν με την βοήθεια δυο αντιθέτων περιστρεφόμενων μαγνητικών πεδίων, να κάνουν ελιγμούς και να κινούνται με απίστευτες ταχύτητες όπως παρατηρείτε σήμερα στα ATIA. Χρησιμοποιούσαν δε ως κινητήρα δύναμη ή καύσιμο τη δύναμη vrill. Να σημειώσουμε εδώ πως η δημιουργία αντιβαρυτητας με αντίθετα περιστρεφόμενα πεδία έχει είδη επιτευχθεί, αλλά το επιστημονικό κατεστημένο, επίσημα τουλάχιστον αδιαφορεί… 'Όταν η Υπερβόρεια άρχισε να βυθίζεται, οι κάτοικοι της την εγκατέλειψαν με μεγάλα σκάφη και αφού διαμόρφωσαν το φυσικό υπάρχον τεράστιο δίκτυο στοών στην περιοχή των Ιμαλαΐων, εγκαταστάθηκαν εκεί.
Η αυτοκρατορία τους ονομάστηκε agartha ή agarthi και η πρωτεύουσα της είχε το όνομαshamballah. Οι Πέρσες ονόμαζαν αυτήν αυτοκρατορία ariana ή arianne ήταν η πρώτη χώρα των Αρίων. Αρκετοί πιστεύουν ότι ο μύθος των ιδρυτών του εθνικοσοσιαλιστικου Κόμματος που τροφοδότησε τις εμπνεύσεις τους καταγόταν από την εξής θιβετιανη παράδοση: πριν από τριάντα ή σαράντα αιώνες άνθισε στην έρημα Γκόμπι της Μογγολίας ένας ισχυρός πολιτισμός. Μετά από κάποια καταστροφή, ίσως πυρηνική, η περιοχή ερημώθηκε και όσοι γλίτωσαν αποδήμησαν οι μισοί προς τον βορρά και οι άλλοι μισοί προς τον Καύκασο. ο θεός θωρ των σκανδιναβών ήταν ένας από τους ήρωες αυτής της εξόδου.
Οι μυημένοι τις θουλης ήταν πεπεισμένοι ότι αυτοί απόδημοι της Γκόμπι αποτελούσαν τη βασική ανθρώπινη φυλή, την άρια ρίζα. Ο Χαουσχόφερ δίδασκε την αναγκαιότητα της "επιστροφής στις πήγες¨, δηλαδή την αναγκαιότητα της κατάληψης ολόκληρης της ανατολικής Ευρώπης, του Τουρκεστάν, του παμιρ, της Γκόμπι και του Θιβέτ. Γιαυτον οι περιοχές αυτές ήταν η καρδιά του κόσμου και ο κύριος τους θα μπορούσε να κατακτήσει όλη την γη. Μετά την καταστροφή της Γκόμπι, οι κύριοι του πολιτισμού και φύλακες της γνώσεις, οι γιοι των εξωδιαστημικών διανοιών, εγκαταστάθηκαν σε ένα αχανές σύστημα σπηλαίων στα Ιμαλάια. Μέσα αυτές τις σπηλιές χωρίσθηκαν σε δυο ομάδες. Η μια ομάδα ακολούθησε το "δρόμο του δεξιού χεριού" και η άλλη "του αριστερού χεριού".
Η πρώτη ομάδα είχε το κέντρο της στην Αγκάρθα, έναν τόπο προσευχής, μια κρυμμένη πόλη του καλού, κέντρο της μη συμμετοχής στα εγκόσμια. Η δεύτερη ομάδα έκανε κέντρο της τη σαμπάλα, πόλη της δύναμης που μπορεί να εξουσιάζει τα φυσικά φαινόμενα. Αυτή η ομάδα σπρώχνει το κόσμο προς την ιστορία! Οι οδηγοί-μάγοι των λαών θα μπορούσαν να συμμαχήσουν με μια εκ τον δυο ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο τελετουργικό. Η ομάδα των ¨πολεμιστών της Σαμπάλα¨ που ζητά να αποκαταστήσει την χαμένη τάξη είναι τα ανώτερα όντα με τις υπερανθρώπινες ικανότητες με τα οποία προσπαθούν να έρθουν σε επαφή οι ηγέτες του εθνικοσοσιαλισμού με τις αποκριφιστικές οργανώσεις τους και να συνάψουν μαζί τους μια συμμαχία. Βασικά η πίστη αυτή κάποιους ¨ανώτερους άγνωστους κυρίους¨. Συναντιέται σε όλες τις μυστικές εταιρείες της ανατολής και της δύσης. Ο ίδιος ο Χίτλερ πίστευε πως είχε έρθει σε επαφή με τους ¨ανώτερους κυρίους¨ τα ονόματα σαμπάλα και Αγκάρθα αναφέρουν και οι υπεύθυνοι της ομάδας ahnenerde στην δίκη της Νυρεμβέργης, αλλά το γεγονός αποσιωπάται μέχρι σήμερα!
Σύμφωνα με τον ivan boyes, διευθυντή της κοινότητας για την ερευνά της κούφιας γης στο Οντάριο του Καναδά, ¨μετά τον πόλεμο οι σύμμαχοι ανακάλυψαν ότι πάνω από 2.000 επιστήμονες από την Γερμανία και την Ιταλία είχαν εξαφανιστεί μαζί με ένα σχεδόν εκατομμύριο ανθρώπους στη χώρα πέρα από τον πόλο¨. Επιπλέον θεωρείται ότι οι οπαδοί της Σαμπάλας κινήθηκαν και επηρέασαν καθοριστικά την δύση. Πιστεύονταν επίσης ότι επρόκειτο να έρθει ο πόλεμος μεταξύ της οργάνωσης θούλης που θα ήταν οι καλοί, δηλαδή οι οπαδοί Agarthi, με τους οπαδούς της shamballah που θα ήταν οι κακοί, δηλαδή οι σιωνιστές και οι μασόνοι. Μετά το τέλος αυτού του πόλεμου οι κάτοικοι στην επιφάνεια της γης και οι κάτοικοι της υπόγειας αυτοκρατορίας θα ενωνόταν και θα ξεκινούσε η χιλιετής αυτοκρατορία της χρυσής εποχής, ή ακριβέστερα, της εποχής του υδροχόου. Σημειώστε ότι το σήμα της οργάνωσης Θούλης ήταν ο αγκυλωτός σταυρός.

Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΘΟΥΛΗΣ
Σύμφωνα με τις γνώσεις που επιβίωσα στα μεσαιωνικά ιπποτικά τάγματα, η μετάβαση από την εποχή των ιχθύων στην εποχή του υδροχόου, ήταν το τέλος ενός κοσμικού έτους και η αρχή ενός άλλου. Όλες οι αλλαγές αυτών των εποχών συνοδευόταν από πολιτικοκοινωνικές, θρησκευτικές, ακόμα και γεωλογικές μεταβολές. Η μετάβαση από εποχή σε εποχή περιγράφεται από μια αρχαία θεωρία της Μεσοποταμίας ως ¨τα τρία διπλά βήματα του Μαρντούκ¨ αυτά είναι σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, ένα χρονικό διάστημα 168 ετών, στο μέσον του οποίου η θεϊκή ακτίνα θα συναντήσει τη γη. Τα μέλη της θουλης, μετά από υπολογισμούς, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτή η θεϊκή ακτίνα θα συναντούσε την γη στις 4 Φεβρουάριου 1962. (σημειώστε εδώ ότι η ίδια ημερομηνία θεωρείται από ορισμένους ως η ημέρα της γέννησης του αντίχριστου!) επίσης σύμφωνα με την θούλη τα έτη μεταξύ 1934 και 1990 εκτιμήθηκαν ως τα βασικότερα για να συμβούν σπουδαία γεγονότα. Κυβερνήτης της αυτοκρατορία της Agartha ήταν ο Rigder Lyepo με αντιπρόσωπο του ¨στην επιφάνεια της γης¨ τον Δαλάι Λάμα! Σύμφωνα με τοπικές ιστορίες αλλά και μαρτυρίες και θιβετιανων λάμα, οι άνθρωποι της Agarthi υπάρχουν ακόμα και σήμερα. Η αυτοκρατορία αυτήν εξαπλώθηκε αργότερα σε πολλά άλλα σημεία της γης όπως η Σαχάρα, η Βραζιλία η χερσόνησος Γιουκατάν στο Μεξικό, η Αγγλία, η Αίγυπτος και η Τσεχοσλοβακία. Ο σκοπός του Χίτλερ ήταν να βρει είσοδο για να επικοινωνήσει με την αυτοκρατορία της Agarthi και κυρίως με τους απόγονους της υπερβόρειας!
Μετά την δημιουργία του Γ ράιχ ο Χίτλερ οργάνωσε αποστολές στα Ιμαλάια με σκοπό να βρει εισόδους για να επικοινωνήσει με τους κάτοικους αυτής της υπόγειας αυτοκρατορίας. Άλλες αποστολές οργανώθηκαν στις Άνδεις, στα νότια της Βραζιλίας, στην Τσεχοσλοβακία, σε ορισμένες περιοχές της Αγγλίας και φυσικά στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι της οργάνωσης της θούλης πίστευαν ότι η γη είχε εισόδους στο βόρειο και στο νότιο πόλο (οι οποίες μάλιστα φωτογραφήθηκαν από τον δορυφόρο ESSA-9, στις 9 Μάιου και στις 2 Ιουνίου 1970). Λέγετε ότι η ίδια θεωρία υποστηρίζετε και από υψηλόβαθμους λάμα σύμφωνα με τους οποίους στο κέντρο της γης, υπάρχει ένας άλλος ήλιος ο οποίος παρέχει το φως και το κατάλληλο κλίμα τους κάτοικους εκεί. Μάλιστα λέγετε ότι το ίδιο πρέπει να ισχύει και σε άλλους κατοικημένους πλανήτες. Σύμφωνα με την ερευνά των πόλεων Olaf jansen, το νερό στο εσωτερικό της γης είναι γλυκό άλλωστε τα παγόβουνα αποτελούνται από γλυκό και όχι αλμυρό νερό.
Ενδιαφέρον είναι ότι την ίδια γνώμη είχαν για το εσωτερικό της γης και άλλοι, όπως ο ερευνητής cook, o peary, o amundsen, o nansen, o kane και να μην ξεχνάμε τον ναύαρχο byrd. Όλοι επιβεβαίωσαν ότι ο άνεμος μετά τον 76ο παράλληλο γινόταν θερμότερος, ότι τα πούλια πετούσαν πάνω από τον πάγο προς τον βορρά, επίσης ζώα όπως οι αλεπούδες έκαναν το ίδιο, έβρισκαν χιόνι χρώματος γρι, το οποίο όταν έλιωνε εμφανιζόταν λουλούδια στο έδαφος και σε άλλες περιπτώσεις σκόνη από ηφαίστεια, πράγμα πολύ περίεργο, εάν αναλογιστεί κανείς ότι εκεί δεν υπάρχει κανένα ηφαίστειο. 


Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ VRILL
Τι είναι όμως η ενέργεια vrill πάνω στην οποία βασίσθηκε πάντα ο ¨θεϊκός¨ πολιτισμός των Αρίων;Και ποιες είναι οι διάφορες της από την αντίπαλη ¨αρνητική¨ ενέργεια, η οποία – κατά τους οπαδούς της θούλης – έχει επικρατήσει και κινεί την δύση; Βριλ είναι το σύνολο της ενέργεια που διαθέτουμε. Στην καθημερινή μας ζωή χρησιμοποιούμε μόνο ένα απειροελάχιστο μέρος του. Όποιος κατορθώσει να ελέγξει τη βριλ, θα κυριαρχήσει απόλυτα στον εαυτό του και θα έχει τη δυνατότητα να κυριαρχήσει σε ολόκληρο το κόσμο! Σύμφωνα με τους ηγέτες του εθνικοσοσιαλισμού: ¨ο έλεγχος του βριλ είναι ο προορισμός μας, η φιλοδοξία μας! Τα υπόλοιπα ηθική, θρησκείες, ιδεολογίες και ψυχολογίες, απλώς μας εξαπατούν και μας ξεστρατίζουν!¨. Σύμφωνα με την μπλαβάτσκυ ¨βριλ είναι η αστρική δύναμη, που ήταν γνωστή στους ατλάντειους σα Μας – Μακ. Είναι εκείνη η δονητική δύναμη όταν εστιάστηκε πάνω σε οποιοδήποτε στρατό από ένα όπλο ¨αγνι ραθ¨ στερεωμένο πάνω σε ιπτάμενο πλοίο, ένα αερόστατο, σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στην ¨Αστάρ Βίντυα¨, μετέτρεψε σε σκόνη 100.000 ανθρώπους και ελέφαντες… αλληγορείτε στη βισνού πουράνα, στη παμαγιάνα και σε άλλα έργα, με το μύθο για το σοφό Καπίλα του οποίου η μάτια έκανε ένα βουνό στάκτες τους 60.000 γιους του βασιλιά σαγκάρα και το οποίο αναφέρετε στα εσωτερικά έργα σαν η καπιλάσα ή ¨το μάτι του Καπίλα¨. Θα μπορούσαμε να συμπληρώσουμε από την εσωτερική παράδοση ότι αλλά ισοδύναμα ονόματα με το βριλ είναι φωχάτ, κοσμικό πυρ, κοσμικός ηλεκτρισμός. Σύμφωνα με τους σύγχρονους ερευνητές όμως, η ενέργεια που μπορεί να ταυτιστεί με την βριλ είναι κυρίως η οργόνη του Βίλχελμ ράιχ.
Η ¨ΘΕΪΚΗ¨ Ή ¨ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ¨
Στην αρχική φάση του προγράμματος κατασκευής ιπταμένων οχημάτων που χρησιμοποιούσαν την ενέργεια VRILL, πήρε μέρος ο Dr.W.O. Scumann, ο οποίος σε μία διάλεξη είπε τα εξής: ¨Γνωρίζουμε ότι για το καθετί υπάρχουν όνο καταστάσεις, το φως και το σκοτάδι, το καλό και το κακό, η δημιουργία και η καταστροφή όπως στον ηλεκτρισμό υπάρχει θετικό και αρνητικό. Δηλαδή υπάρχει το Ή και το ΕΤΤΕ, όπως τα ονομάζουμε εμείς. Αντές τις όνο αρχές επιβεβαιώνουν επίσης τα δικά μας τεχνικά μέσα... Οτιδήποτε καταστροφικό έχει σατανική προέλευση, ενώ οτιδήποτε δημιουργικό έχει θεϊκή προέλευση. Κάθε τεχνική που βασίζεται στην αρχή της σχάσης ή της καύσης είναι σατανικής προέλευσης, Η νέα εποχή θα είναι μία εποχή θεϊκής και θετικής τεχνικής¨ (Από τα μυστικά αρχεία των SS.) Στο ίδιο χρονικό διάστημα εργαζόταν σε ένα αντίστοιχο πρόγραμμα και ο επιστήμονας victor schauberger. Σήμερα υποστηρίζεται ότι οι γνώσεις του johannes kepler τις οποίες χρησιμοποίησε και ο schauberger, περιλαμβάνονταν στη μυστική διδασκαλία- των Πυθαγορείων, γνώσεις οι οποίες μεταφέρθηκαν και διασώθηκαν από εσωτερικά ιπποτικά Τάγματα. Ήταν οι γνώσεις για τη σύντηξη (σε αυτή την περίπτωση η αξιοποίηση του δυναμικού του εσωτερικού κόσμου στον εξωτερικό κόσμο). Ο Χίτλερ και τα μέλη της οργάνωσης θούλη πίστευαν ότι η θεϊκή αρχή είναι πραγματοποιήσιμη, ενώ μία τεχνολογία η οποία στηρίζεται στη σχάση ήταν κατά τη γνώμη τους αντίθετη της θεϊκής αρχής. Η βασική αρχή αυτής της αποσιωπημένης θεωρίας είναι ότι το Σύμπαν δημιουργεί με την ήπια ενέργεια και την κυκλική κίνηση και καταστρέφει με την έκρηξη και την ευθεία κίνηση! Έτσι έπρεπε να αναπτυχθεί μία τεχνολογία η οποία να στηρίζεται στην πυρηνική σύντηξη. Η θεωρία των ταλαντώσεων του schauberger έχει να κάνει με τη σύντηξη, θα μπορούσε να πει κανείς ότι το σύνθημα ήταν «σύντηξη αντί σχάση¨. Είναι εξαιρετικά αξιοσημείωτο πως σήμερα γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να γίνουν γνωστά τα ευεργετικά αποτελέσματα της ψυχρής σύντηξης - που είναι στην ουσία Αλχημεία. Η προσπάθεια αυτή όμως συναντά σθεναρή αντίσταση (φαιδροποίηση, κ.λπ.) από το επιστημονικό κατεστημένο...
Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ¨VRILL¨
Η Οργάνωση vill είναι μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες μυστικές εταιρίες που υπήρξαν ποτέ. Αλλά οι πληροφορίες γι' αυτήν είναι σχεδόν απαγορευμένες. Για την Οργάνωση δεν κυκλοφορεί σήμερα στη Γερμανία ούτε ένα βιβλίο και όλα τα στοιχεία και το υλικό που θα μπορούσαν να παρέχουν κάποια σχετική γνώση, αποσιωπήθηκαν από τους Συμμάχους. Υπάρχουν συγκεκριμένοι κύκλοι εξουσίας, που και σήμερα προσπαθούν με κάθε μέσον να κρατήσουν μυστικές όλες τις πληροφορίες γύρω από αυτή την Οργάνωση. Όμως τελικά δεν μπόρεσαν να εξαφανίσουν τα πάντα... Ο Karl haushofer ίδρυσε το 1919 την οργάνωση ¨Οι αδελφοί του Φωτός¨, ¨Φωτεινή Στοά¨ ή ¨Εταιρία του Βριλ¨ η οποία αργότερα ονομάστηκε ¨Vrill¨. (Σημειώστε ότι ο όρος ¨φωτεινή στοά¨ υπονοεί πραγματική υπόγεια στοά, από τις λίγες που οδηγούν στο εσωτερικό της Κοίλης Γης και φωτίζονται από τον αχνό ήλιο της!) Το 1917 ενώθηκαν μαζί της και οι Οργανώσεις ¨Die herren vom schwarzen stein¨ (Οι άνθρωποι της Μαύρης Πετράς), η ¨schwarzen ritter¨ (Οι μαύροι Ιππότες) και η οργάνωση των ss με το όνομα ¨Schwarzen sonne¨ (Ο Μαύρος Ήλιος). Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι αυτοί οι άνθρωποι αποτέλεσαν τον πυρήνα του Τρίτου Ράιχ και δημιούργησαν τον Ναζισμό.
Για να καταλάβει κανείς τη διαφορά μεταξύ Οργάνωσης θούλη και Οργάνωσης vrill, ας σκεφτεί ότι η οργάνωση θούλη αφιερώθηκε στην εξωτερική και πολιτική χροιά των πραγμάτων ενώ η οργάνωση vrill ήταν ο αντίποδας. Υπήρξαν όμως και θέματα τα οποία συζητήθηκαν ή μελετήθηκαν και από τις δύο ομάδες, όπως η Ατλαντίδα, η θούλη, ο Γιλγαμές, η θρυλούμενη σχέση μεταξύ Γερμανών και Μεσοποταμιών. Μην ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί, εξαιτίας αυτής της σχέσης, φρόντισαν να μεταφερθεί στο Βερολίνο η περίφημη ¨Πύλη της Ιστάρ¨ από τη Μεσοποταμία... Σύμφωνα με την αμερικανική Υπηρεσία oss ¨Η Μεγάλη Στοά τον Βριλ αναζητά την επανασύνδεση των αρχαίων παραδόσεων των Αρίων, να έρθει σε επαφή με την πρωταρχική υπερανθρώπινη "φωτεινή φυλή" και να συνάψει συμμαχία με όντα παν έχουν μυστικά ιερά, κρυμμένα μέσα στο πλανήτη. Η Εταιρία Βριλ στη Γερμανία προωθεί την ιδέα ότι μπορεί να υπάρχει μια μυστική ενέργεια μέσα στη Γη που μπορεί να αντληθεί από το Γερμανικό λαό¨. Το εκπληκτικό είναι ότι υπάρχουν ενδείξεις πως αυτή η ομάδα υπάρχει και δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα! ¨Η Ομάδα Βριλ -τονίζει ο Αμερικανός ερευνητής Γουίλιαμ Χάρμπινσον - έχει αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό τεχνολογικά, ώστε έχει κατορθώσει να ελέγχει χιλιάδες ανθρώπους με καίριες θέσεις σε όλον τον πλανήτη. Ήδη άλλωστε, από τη δεκαετία τον '30 τα μέλη της Ομάδας Βριλ, ισχυρίζονταν ότι είχαν αναπτύξει τόσο πολύ την τεχνολογία τους, που θα μπορούσε να συγκριθεί με αυτή των Ατλάντων¨.
Άλλοι ερευνητές υποστηρίζουν πως διακεκριμένοι επιστήμονες που εξαφανίζονται ¨μυστηριωδώς¨ τις τελευταίες δεκαετίες καταλήγουν στη βάση που υπάρχει εδώ και δεκαετίες στην Ανταρκτική. Εκεί, κάτω από τη Γη, όπου οι Ναζί ετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή! Οι Ευρωπαίοι ερευνητές από την πλευρά τους (κυρίως οι Γερμανοί), δηλώνουν πως οι Βριλ συνεργάζονται σήμερα με τη CIA και τους Ιλλουμινάτι της Βαυαρίας. Ο διάσημος πολιτικο-οικονομικός αναλυτής Άντονι Σάττεν που αρθρογραφεί στις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου, ισχυρίζεται πως έχει αποδείξεις ότι η ¨Αδελφότητα του Κρανίου και των Οστών¨ - ένα δυτικό παρακλάδι των Ιλλουμινάτι της Βαυαρίας - εξακολουθεί να χρηματοδοτεί μέχρι σήμερα τους Ναζί! Ο διακεκριμένος αναλυτής μάλιστα υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη ¨κοινωνία¨ έχει τις ρίζες της στις προαναφερόμενες μυστικιστικές ομάδες (π.χ. ο Μαύρος Ήλιος, η θούλη, οι Βριλ και η Τέμπελ Χοφ) που δημιουργήθηκαν στη Γερμανία από το 1920. Ο Τζων Γκρέις, ένας ερευνητής που ζει στην Ουάσινγκτον και έχει εκδόσει πολλές μελέτες - ιστορικές κυρίως - για τον Χίτλερ και τους Ναζί, στηρίζει τις απόψεις του Σάττεν. ¨Όλα τα στοιχεία πον έχουμε, δείχνουν ότι οι Βριλ, υπό την ανοχή της cia, έχουν κατασκεύασει εργαστήρια σε τεράστιες εκτάσεις κάτω από τη γη, στο Μεξικό¨.


Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Τον Δεκέμβριο του 1919 συναντήθηκαν σε ένα δασαρχείο στην περιοχή ramsau, μέλη της οργάνωσης θούλη, της οργάνωσης vrill και της οργάνωσης ¨Die herren vom schwarzen stein¨, μαζί με ένα ισχυρότατο μέντιουμ, τη ΜΑΡΙΑ ORSTSCH, η οποία ήταν γνωστή και ως sigrum. Όλοι πίστευαν ότι στο μέντιουμ αυτό είχαν μεταδοθεί αρχαία μυστικά κείμενα στα οποία υπήρχαν πληροφορίες για την κατασκευή ιπτάμενων μηχανών! Σύμφωνα με τα κείμενα της Οργάνωσης θούλη, αυτές οι γνώσεις ελήφθησαν τηλεπαθητικά από το ηλιακό σύστημα του aldebaran, το οποίο απέχει από τη Γη 68 έτη φωτός, και συγκεκριμένα από τον αστερισμό του Ταύρου. Σε αυτό το σημείο ας προσθέσουμε ότι ο ήλιος του ηλιακού συστήματος του aldebaran περιβάλλεται - σύμφωνα με τη θεωρία των vrill- από δύο κατοικημένους πλανήτες οι οποίοι σχηματίζουν την αυτοκρατορία των sumeran. Η ανθρωπότητα του ηλιακού αυτού συστήματος αποτελείται από θεανθρώπους (ARIEL) και από διάφορες άλλες φυλές, οι οποίες δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα αρνητικών μεταλλάξεων αυτών των θεανθρώπων κατά τη διάρκεια κλιματολογικών αλλαγών. Η ανώτερη φυλή των θεανθρώπων πρέπει να είχε ξεκινήσει πριν από 500 εκατομμύρια χρόνια την αποίκηση άλλων κατοικήσιμων πλανητών όμοιων με τη Γη, όταν άρχισε η έκρηξη του aldebaran και η θερμότητα που δημιουργήθηκε κατέστησε μη κατοικήσιμους τους υπόλοιπους πλανήτες. Πιστεύεται ότι πρώτα αποίκησαν τον πλανήτη Mallona ή malden ή Marduk - κατά τους Ρώσους, phaethon - ο οποίος θα πρέπει να βρισκόταν μεταξύ Άρη και Δία. Κατόπιν αποίκισαν τον Άρη, όπου κατασκεύασαν τις πυραμίδες και το γνωστό πρόσωπο στο έδαφος του Άρη το οποίο φωτογραφήθηκε από τον δορυφόρο vinking το 1976. Πιστεύεται επίσης ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα ήρθαν και στη Γη οι ανώτερες φυλές από τον sumeran - aldebaran η και την αποίκησαν. Τα μέλη της οργάνωσης θούλη πίστευαν ότι οι κάτοικοι του aldebaran που ήρθαν στη Γη προσεδαφίστηκαν πρώτα στη Μεσοποταμία. Επίσης ότι η γερμανική γλώσσα και η γλώσσα των κατοίκων του sumeran (απ' όπου προήλθε και το όνομα ¨Σουμέριος¨), είχαν την ίδια ¨συχνότητα¨ και συνεπώς ήταν σχεδόν όμοιες. Γεγονός είναι πάντως ότι οι άνθρωποι της Οργάνωσης κατάφεραν με τις γνώσεις τις οποίες λένε ότι τηλεπαθητικά πήραν από τους εξωγήινους αυτούς, να κατασκευάσουν ιπτάμενα σκάφη, χρησιμοποιώντας την επονομαζόμενη «εναλλακτική μορφή ενέργειας¨ ή αλλιώς την «άλλη επιστήμη¨!
Οι σημαντικότερες όμως σχετικές αποκαλύψεις που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας, προέρχονται από τον Αμερικανό ερευνητή Γουίλιαμ Χάρμπινσον. Σύμφωνα με το βιβλίο του genesis; project saucer,part II, στην Ανταρκτική θα χτίζονταν - πάντοτε κάτω από τη γη - οι νέες εγκαταστάσεις της Αρίας Φυλής. Περίπου 400.000 τετραγωνικά μίλια κατελήφθησαν από τις αποστολές. Πολλοί μάλιστα σύγχρονοι Γερμανοί επιστήμονες και ερευνητές που τάχθηκαν στο πλευρό του Χάρμπινσον, δήλωσαν δημόσια πως ακόμη και σήμερα υπάρχει μία σήραγγα που ξεκινά από τα βουνά της περιοχής Κάχλα και φτάνει μέχρι τις υπόγειες εγκαταστάσεις «των Αρίων» στην περιοχή Κουίν Μόουντ Λάντ, στην Ανταρκτική!
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ
Σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητη μια μικρή παρένθεση, για να γίνει κατανοητό ότι στις υπόγειες εγκαταστάσεις οι Ναζί επεδίωκαν όχι μόνο την τελειοποίηση των ιπτάμενων οχημάτων τους, αλλά και την δημιουργία του Υπεράνθρωπου. Η νέα γενιά υπεράνθρωπων θα είχε ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια, το ύψος τους θα ξεπερνούσε το 1.90 μ. και η μυϊκή τους δύναμη θα ισοδυναμούσε με τριών ανδρών. Η πραγματοποίηση αυτών των απόρρητων σχεδίων γινόταν σε ειδικές εγκαταστάσεις οι οποίες βρίσκονταν αρκετά μέτρα κάτω από τη γη ή σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο εσωτερικό βουνών! Μιλάμε δηλαδή για ένα είδος «κοίλης γης», όπου οι Γερμανοί μελετούσαν και κατασκεύαζαν υπερσύγχρονα όπλα. Είναι γνωστό άλλωστε πως το 1938, ο Μπάρμαν, έπειτα από διαταγή του Χίτλερ, χαρτογράφησε όλα τα βουνά, τα ορυχεία και τις σπηλιές όπου θα μπορούσαν να δημιουργηθούν υπόγειες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Για την κατασκευή αυτών των εγκαταστάσεων, υπολογίζεται ότι χρησιμοποιήθηκαν περίπου 250.000 εργάτες, οι οποίοι πιθανότατα στη συνέχεια θανατώθηκαν. Εκτεταμένες υπόγειες εγκαταστάσεις των Ναζί έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα στην Αυστρία, τη Βόρεια Ιταλία και τη Βαυαρία. Σήμερα πληθαίνουν οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι το ¨επόμενο Ράιχ προετοιμάζεται κάτω από το έδαφος¨ ¨Δεν είναι τυχαίο ότι λίγο πριν το τέλος τον πολέμου, μικρές πόλεις και χωριά της Γερμανίας ερημώθηκαν εντελώς! Πολλά παιδιά ακόμη, χάθηκαν μυστηριωδώς από νοσοκομεία και ιδρύματα¨, λέει ο Γουίλιαμ Χάρμπινσον. Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι Βρετανοί ανακάλυψαν πολλά εργοστάσια κατασκευής UFO κάτω από τη γη, ενώ εκεί βρέθηκαν επίσης διάσημοι Γερμανοί επιστήμονες όπως ο Βέρνερ Φον Μπράουν και ο Κουρτ Ντάβις, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί μυστηριωδώς πριν την έναρξη του πολέμου. Άλλο ένα μυστήριο που απασχολεί τους ερευνητές μέχρι σήμερα. είναι το ότι το 1945 επίσης, εξαφανίστηκε στη Γερμανία ένας μεγάλος αριθμός υποβρυχίων και αεροσκαφών με προορισμό, όπως πιστεύεται, την Λατινική Αμερική. Πολλοί Γερμανοί επιστήμονες που αιχμαλωτίστηκαν από τους Συμμάχους, αποκάλυψαν πως ενώ το Βερολίνο βομβαρδιζόταν, τα απόρρητα έγγραφα, σχεδιαγράμματα και οι χάρτες που αφορούσαν τους ιπτάμενους δίσκους και τις εγκαταστάσεις της Ανταρκτικής, μεταφέρθηκαν από μέλη της ομάδας Βριλ στις βαλτικές χώρες. Αποκάλυψαν μάλιστα τους κωδικούς των 2 υποβρυχίων που τα μετέφεραν, το υ-530 και το υ-977. Την αποστολή συνόδευαν ανώτατα στελέχη των 58. Τα υποβρύχια που μετέφεραν τα απόρρητα έγγραφα εξαφανίστηκαν για μήνες στους κόλπους της Βαλτικής, για να επανεμφανισθούν σε ένα λιμάνι της Αργεντινής στα τέλη του 1945. Η Αργεντινή εθεωρείτο ουδέτερη χώρα από τους Ναζί, γι' αυτό μετά το τέλος του πολέμου, εγκαταστάθηκαν εκεί πολλοί εγκληματίες πολέμου. 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι η κυβέρνηση της Αργεντινής πιέστηκε από τους Αμερικανούς να συλλάβει τα πληρώματα των δύο υποβρυχίων. Λίγο αργότερα, οι αμερικανικές και βρετανικές Υπηρεσίες, θα ανέκριναν για μέρες όλους όσους βρίσκονταν μέσα στο u-530 και στο u-977. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι η είδηση για τον θάνατο του Χίτλερ θεωρήθηκε ψευδής - αρχικά τουλάχιστον - και υπήρξαν φόβοι ότι ο Γερμανός ηγέτης και κορυφαίοι συνεργάτες του όπως ο Μάρτιν Μπάρμαν, είχαν καταφύγει είτε στην Ανταρκτική είτε στη Λατινική Αμερική με υποβρύχια. Οι Σύμμαχοι επίσης φοβήθηκαν ακόμη περισσότερο όταν πληροφορήθηκαν τις φήμες που ήθελαν τη βάση της Ανταρκτικής να λειτουργεί τουλάχιστον από το 1935, χάρη στις ενέργειες της ομάδας Βριλ. Όπως ισχυρίστηκε στο ΤΜ ο κ. Γ. Χάρμπινσον (σε ηλεκτρονική επικοινωνία που είχαμε μαζί του), οι Αμερικανοί έστειλαν τα 40 πλοία και τους 4.000(!) στρατιώτες υπό την ηγεσία του Ναυάρχου ritchard byrd με πρόφαση την εξερεύνηση της Ανταρκτικής(!), αλλά στην πραγματικότητα για να καταστρέψουν τη γερμανική βάση. Πρόκειται για τη συνωμοσιολογική ερμηνεία της περίφημης αποστολής του Ναυάρχου byrd. Ο byrd είχε στη διάθεση του οκτώ μήνες για να φέρει εις πέρας την αποστολή του, αλλά σε οκτώ εβδομάδες αναγκάστηκε να επιστρέψει με πολλές απώλειες σε μαχητικά αεροπλάνα! Τι είχε συμβεί; Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από άντρες της αποστολής, το Αμερικανικό Ναυτικό βρέθηκε αντιμέτωπο με ομάδα ιπτάμενων δίσκων. Στις αερομαχίες που ακολούθησαν την άφιξη στην Ανταρκτική, καταστράφηκαν τέσσερα αεροπλάνα. Καθώς υστερούσαν σημαντικά από τη δύναμη πυρός των Γερμανών, οι αμερικανικές Υπηρεσίες ανακάλεσαν την αποστολή. Στις επίσημες αναφορές που κατατέθηκαν, τα τέσσερα αεροπλάνα που καταστράφηκαν φαίνεται να ¨παρουσίασαν τεχνικά προβλήματα και έπεσαν πάνω σε παγόβοννα¨. Όσον αφορά τον Ναύαρχο Μπερντ, πέρασε αρκετές εβδομάδες στα ανακριτικά γραφεία. Όλα τα έγγραφα και το ημερολόγιο του εξαφανίστηκαν περιέργως, ενώ ο ίδιος λέγεται ότι κατέληξε σε ψυχιατρική κλινική και στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του... Στις ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι ο ¨πόλεμος των πόλων¨ έληξε με νίκη των Αμερικανών και πλήρη καταστροφή της γερμανικής βάσης, ενώ οι πληροφορίες που έχουμε από την Ευρώπη είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Μιλούν δηλαδή για ολοκληρωτική υποχώρηση του εκστρατευτικού σώματος του Μπερντ. Ακολούθησαν κατασκοπευτικές αποστολές στην Ανταρκτική και πρόσφατα καθιερώθηκε η συνεχής παρατήρηση της από δορυφόρους. Πράκτορες της ΟΙΑ πάντως αποκάλυψαν πως αμέσως μετά την επιστροφή του Μπερντ, ο ίδιος ο Ναύαρχος και οι αξιωματικοί του πρότειναν στην Αμερικανική Κυβέρνηση να βομβαρδίσει με πυρηνικές βόμβες τη ν Ανταρκτική! Πολλοί και έγκυροι ερευνητές - ανάμεσα τους και Γερμανοί - πιστεύουν ότι οι Γερμανοί πρέπει να διατηρούν μέχρι σήμερα τη βάση κάτω από την Ανταρκτική. Προσοχή όμως: η ομάδα Βριλ και οι Ναζί και όχι η Γερμανία, η χώρα - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εξάλλου, οι τόνοι χρυσού που «έκαναν φτερά» από τη Ράιχμπανκ, πιστεύεται ότι χρηματοδοτούν μέχρι σήμερα τις έρευνες! Έτσι, σύμφοονα με τους παραπάνω Γερμανούς ερευνητές και επιστήμονες, τουλάχιστον ένας ιπτάμενος δίσκος που η ταχύτητα του ξεπερνά τα 1000 ΜΡΗ και μπορεί να πετάξει σε ύψος άνω των 40.000 ποδιών, έχει εμφανιστεί πάνω από τους ουρανούς της σημερινής Γερμανίας! 


O ¨ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ¨
Τα τρομερά SS (Schwarzer orden) ήταν η υλοποίηση των αποκουφιστικών και εσωτερικών πεποιθήσεων της οργάνωσης θούλη. Μέσα στα SS τώρα, υπήρχε μία άλλη εσωτερική οργάνωση, η οποία ονομαζόταν επίσης SS αλλά σήμαινε Schwarze Sonne (ο Μαύρος Ήλιος). Πρόκειται για αναφορά στον εσωτερικό καπνώδη πυρήνα/ήλιο που συμφωνά με τη θεωρία της Κοίλης Γης φωτίζει αχνά το εσωτερικό της. Σύμβολο του είναι ο σταυρός που χρησιμοποιήθηκε (και χρησιμποποιείται ως σήμερα) επάνω στα άρματα μάχης και στα αεροπλάνα. Τα μέλη της οργάνωσης θούλη είχαν στενές επαφές με ανθρώπους από τη θιβετιανή κοινότητα στο Βερολίνο και επίσης συνεργασία με μέλη της θρησκείας των Μπον από το Θιβέτ, που φημίζονται για τις γνώσεις μαγείας που κατέχουν. Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε στενή σχέση με έναν μοναχό από το Θιβέτ ο οποίος περιγραφόταν ως ¨ο φύλακας του κλειδιού¨ και φορούσε πάντα πράσινα παπούτσια! Απόρρητο έγγραφο της Αμερικανικής Υπηρεσίας OSS παρατηρεί: ¨Υπάρχονν διάφορες φήμες ότι κάποιος ηλικιωμένος ανατολίτης μοναχός με ένα πράσινο καπέλο θεάται συχνά στους· κύκλους τον ναζιστικού κόμματος... Αυτός είναι βασικά ένας σκουρόχρωμος θιβετανός που φαίνεται απίστευτα ηλικιωμένος. Αναφέρεται ότι τα μάτια του εκπέμπουν μια αμυδρή γκριζωπή λάμψη. Είναι ένας ηλικιωμένος ,κοντός άνθρωπος, με μαύρο μάλλινο μανδύα και πράσινη ζώνη και σκούφο¨. Άλλοι αναφέρουν αυτό τον ηλικιωμένο θιβετανό σαν τον ¨άνθρωπο με τα πράσινα γάντια¨, ο οποίος δεχόταν τις συχνές επισκέψεις του Χίτλερ και είχε μαντέψει τρεις φορές σε δηλώσεις του στις εφημερίδες τον ακριβή αριθμό των χιτλερικών υποψηφίων που θα εκλέγονταν στις βουλευτικές εκλογές. Άλλοι πάλι τον αναφέρουν σαν «ο Μάγος με τον πράσινο χιτώνα». Οι προπαγανδιστικές εφημερίδες των Ναζί ανέφεραν ότι ο καλόγερος ¨γνώριζε το μυστικό των εισόδων στην Αγχάρτα¨ ή ότι ¨κρατούσε τα κλειδιά τον βασιλείου τηςΑγκάρθα¨. Όταν οι Ρώσοι μπήκαν στο Βερολίνο στις 25 Απριλίου 1945, βρήκαν σε ένα κελλάρι έξι νεκρούς θιβετιανούς σε κύκλο, ένας εκ των οποίων φορούσε πράσινα παπούτσια και ήταν στη μέση του κύκλου. Η όλη σκηνή φαινόταν ως ομαδική αυτοκτονία...
Το 1935 ιδρύθηκε μέσα στα SS ένα τμήμα αποκρυφιστικής μελέτης, η Ahnernerbe) - που αναφέρθηκε ήδη - (¨Η Εταιρία Μελετών για την Κληρονομιά των Προγόνων¨) με διευθυντή τον συνταγματάρχη των SS Βόλφραμ φον Σήβερς. Η εταιρία αυτή είχε ιδρυθεί αρχικά το 1933 από τον πνευματικό δάσκαλο του Σήβερς, τον Φρέντερικ Χήλσερ, που ήταν σε στενή επαφή με τον Χαουοχόφερ και τον Σουηδό εξερευνητή Σβεν Χέντιν, ειδικό για την Άπω Ανατολή. Ο Χέντιν είχε ζήσει πολύ στο Θιβέτ και έπαιξε μεσάζοντα ρόλο οτη διαμόρφωση των ναζιστικών μυστικιστικών δογμάτων. Τελικά το 1935 η ΑίιηβτηβΛε ανακηρύχθηκε επίσημη οργάνωση από τον Χίμλερ και οι έρευνες της έφτασαν μέχρι το Θιβέτ και τη Μογγολία. Στη δίκη της Νυρεμβέργης ο Σήβερς καταδικάσθηκε σε θάνατο και πριν την εκτέλεση του ζήτησε να τον αφήσουν να τιμήσει για τελευταία φορά τη λατρεία του και να πει τις μυστηριώδεις παγανιστικές προσευχές του. Μετά προχώρησε ατάραχος προς το θάνατο. Μια ακόμα επιθυμία του ήταν μετά την εκτέλεση του να διαβαστεί πάνω από το σώμα του η θιβετανική Βίβλος των Νεκρών.

Το καλοκαίρι του 1922 κατασκευάστηκε, στηριζόμενο στις θεωρίες των Vrill και στην αρχή της σύντηξης, το πρώτο ιπτάμενο όχημα σε σχήμα δίσκου. Αποτελείτο από ένα δίσκο με διάμετρο 8 μέτρα, πάνω και κάτω από τον οποίο είχαν τοποθετηθεί άλλοι δύο δίσκοι διαμέτρου 6,5 και 7 μέτρων αντίστοιχα. Αυτοί οι τρεις δίσκοι ήταν παράλληλα τοποθετημένοι ο ένας με τον άλλο και στη μέση της κατασκευής υπήρχε μία τρύπα διαμέτρου 1,80 μέτρων στην οποία τοποθετήθηκε το συγκρότημα ωθήσεως, με ύψος 2,40 μέτρα. Έτσι ο επάνω και ο κάτω δίσκος περιστρέφονταν αντίθετα και δημιουργούσαν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο περιστροφής. Το τι ισχύ είχαν αυτές οι ιπτάμενες μηχανές είναι σήμερα άγνωστο. Οι δοκιμές κράτησαν τρία χρόνια έως ότου το πρώτο αυτό ιπτάμενο όχημα να μεταφερθεί στο Augsburg και να αποσυναρμολογηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Messerschmid.. Οι αποδείξεις για οικονομική βοήθεια για αυτά τα σχέδια και την αντίστοιχη ανάπτυξη του οχήματος υπάρχουν ακόμη στα λογιστήρια πολλών εταιρειών, υπό τον κωδικό ¨,JFM¨, πιθανόν από τα αρχικά των λέξεων Jenseits flug masserschmind.. Αυτή η μηχανή είχε λοιπόν την ικανότητα να δημιουργεί ένα πολύ ισχυρό πεδίο και να κινείται μέσα στο χώρο, χωρίς η μεγάλη επιτάχυνση και τα αποτελέσματα της να γίνονται αντιληπτά μέσα στο χώρο του οχήματος. Το πρώτο επονομαζόμενο ufo-(δηλαδή ιπτάμενο σκάφος με τα χαρακτηριστικά των ufo, όπως αυτά έγιναν αργότερα γνωστά) κατασκευάστηκε μετά την αποτυχία της πτήσης του ΤΡΜ τον Ιούνιο του 1934. Υπό την επίβλεψη του Dr.W. O. Schumann, έγινε η πρώτη δοκιμαστική πτήση του RFZ 1. Στην πρώτη - και ταυτόχρονα τελευταία του πτήση - το σκάφος αυτό ανέβηκε κάθετα σε ύψος περίπου 60 μέτρων, άρχισε όμως κατόπιν να ταλαντεύεται και να μην είναι πλέον δυνατός ο έλεγχος του. Με μεγάλη δυσκολία κατάφερε ο πιλότος του, Lothar Waiz, να το προσγειώσει και να το εγκαταλείψει πριν αυτό αρχίσει να κάνει ένα κύκλο, να αναποδογυρίζει και να καταστρέφεται. Αυτό ήταν το τέλος του RFZ 1,αλλά η αρχή των ¨ιπταμένων οχημάτων Vrill¨. Ακόμα, πριν από το τέλος του 1934 ήταν έτοιμο το RFZ 2, το οποίο χρησιμοποιούσε μηχανή Vrill και «πλοήγηση μαγνητικού παλμού¨. Είχε 5 μ. διάμετρο και τα χαρακτηριστικά φώτα των ufo. Μάλιστα, ανάλογα με την ταχύτητα, τα φώτα αυτά γίνονταν με τη σειρά, κόκκινα, πορτοκαλί, κίτρινα, πράσινα, άσπρα, μπλε και βιολετί... Αυτά τα οχήματα χρησιμοποιήθηκαν στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο ως αναγνωριστικά, μαζί με τα Μe 109, σε υπερατλαντικές πτήσεις. Στο τέλος του 1941 φωτογραφήθηκε ένα τέτοιο στον νότιο Ατλαντικό καθώς βρισκόταν στην πορεία του για το καταδρομικό «Ατλαντίς», στα νερά της Ανταρκτικής. Ο λόγος για τον οποίο το σκάφος αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ ως καταδιωκτικό ήταν ότι η πλοήγηση του, όπως αναφέρθηκε, ήταν μαγνητικού παλμού, δηλαδή μπορούσε να κάνει ελιγμούς μόνο υπό συγκεκριμένες γωνίες των 90,46 και 22,5 μοιρών. Μετά τις πρώτες επιτυχίες του RFZ 2 ως αναγνωριστικού, η οργάνωση Vrill απέκτησε τον δικό της χώρο δοκιμών στο brandernburg. Στο τέλος του 1942 πέταξε ο ελαφρώς οπλισμένος ιπτάμενος δίσκος με το όνομα ¨Vrill 1-κυνηγός¨. Είχε διάμετρο 11,5 μέτρα, με ένα άτομο πλήρωμα, και είχε μηχανή τύπου scumann και επίσης ¨οδήγηση μαγνητικού παλμού¨. Μπορούσε να φτάνει ταχύτητες των 2.900-12.000 Km/h, ήταν παντός καιρού, μπορούσε να κάνει ελιγμούς κατά 90 μοίρες, είχε δε την ικανότητα να ελίσσεται και στο διάστημα. Κατασκευάστηκαν 17παρόμοια οχήματα και υπήρξαν επίσης αρκετά με δύο άτομα πλήρωμα. Στο ίδιο χρονικό διάστημα ξεκίνησε ένα άλλο πρόγραμμα με το όνομα ν-7. Υπό αυτό το πρόγραμμα κατασκευάστηκαν αρκετά ιπτάμενα οχήματα, αλλά με συμβατικούς κινητήρες τύπου τουρμπίνας. Από τα σχέδια του μηχανικού Andeas Ερρ, κατασκευάστηκε το ιπτάμενο όχημα ΚΡΖ-7 το οποίο ήταν συνδυασμός ιπτάμενου δίσκου με κινητήρες τύπου τουρμπίνας. Σε αυτό το πρόγραμμα εργάστηκαν οι ομάδες των schriever-habermohl και των miethebelluzo. Το RFZ-7 είχε διάμετρο 42 μέτρα(!), αλλά κατά τη διάρκεια μίας προσγείωσης στο spitzberger καταστράφηκε. Αργότερα, ένα άλλο όχημα του ιδίου τύπου φωτογραφήθηκε έξω από την Πράγα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του Andeas Ερρ, αυτό το όχημα ήταν εφοδιασμένο με εκρηκτικές κεφαλές και επρόκειτο να (ή κατ' άλλους είχε...) βομβαρδίσει τη Νέα Υόρκη. Τον Ιούλιο του 1941 ο schriever και ο habermohl κατασκεύασαν ένα σκάφος το οποίο είχε την ικανότητα να απογειώνεται κάθετα, με συμβατικούς κινητήρες. Επίσης κατασκευάστηκε ένα άλλο ιπτάμενο όχημα το οποίο ονομάστηκε «ιπτάμενος δίσκος ηλεκτροβαρύτητας», με κινητήρα ταχυονίων. Μέσα στα SS ακόμη υπήρχε μία ομάδα, η οποία ασχολείτο με τη δημιουργία εναλλακτικών μορφών ενεργείας. Η ομάδα αυτή ονομαζόταν ¨Τμήμα ανάπτυξης του Μαύρου Ήλιου¨, η βασική αποστολή της οποίας ήταν να καταστήσει τη Γερμανία ανεξάρτητη από καύσιμα, (κυρίως πετρέλαιο) βασιζόμενη στις ιδιότητες της δύναμης Vrill. Τα μέλη της ομάδας αυτής κατάφεραν να κατασκευάσουν από την ήδη υπάρχουσα μηχανή Vrill, και από τον μετατροπέα ταχυονίων του Hans coler-, τη μηχανή thule η οποία αργότερα ονομάστηκε THULE Tachionator. Τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών κάνουν την συμμαχική τεχνολογία να φαίνεται κυριολεκτικά πρωτόγονη! Τον Αύγουστο του 1939 απογειώθηκε το πρώτο RFZ 5. Ήταν ένας ιπτάμενος δίσκος με την ικανότητα να μεταφέρει οπλικά συστήματα και με το όνομα Ηaunebu 1. Στο τέλος του 1942 ήταν έτοιμο το Ηaunebu 2. Στο ίδιο χρονικό διάστημα υπήρχαν σχέδια για την κατασκευή ενός μεγάλου οχήματος με το όνομα νη11-7, με διάμετρο 120 μέτρα!
Τον Φεβρουάριο του 1944 υλοποιήθηκε το πρόγραμμα V-7 των μηχανικών schriever και habermohl, όπου ένα υπερηχητικό ελικόπτερο εφοδιασμένο με 12 κινητήρες ΒΜW, έκανε την πρώτη του πτήση με πιλότο τον Joachim roehlike στο peenemuende, (πόλη τη Γερμανίας). Η κατακόρυφη ταχύτητα ανόδου ήταν 800 μετρά το λεπτό, είχε την ικανότητα να φτάσει σε ύψος τα 24.000 μετρά και σε οριζόντια πτήση να φτάσει ταχύτητες των 2.200 χλμ./ώρα. Δεν μπήκε όμως ποτέ σε πρόγραμμα παραγωγής μιας και η περιοχή του peenemuende βομβαρδίστηκε το 1944... Εκτός αυτού η μεταφορά του στην Πράγα δεν ωφέλησε σε τίποτα αφού η πόλη αυτή ήταν ήδη στην κατοχή Αμερικανών και Ρώσων. Λίγο αργότερα κατασκευάστηκε το όχημα Ηaunebu 3 το οποίο είχε διάμετρο 71 μέτρα και το οποίο κινηματογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης του. Μπορούσε να μεταφέρει 32 άτομα, είχε αυτονομία 8 εβδομάδων και μπορούσε σύμφωνα με τα αρχεία των 88 να αναπτύξει ταχύτητες έως 40.000 km/h! Ο virgil armstrong, πρώην πράκτορας της CIA και καταδρομέας, περιγράφει γερμανικά ιπτάμενα οχήματα κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τα οποία μπορούσαν να απογειώνονται και να προσγειώνονται κάθετα. Μετρήθηκε, σύμφωνα με τον ίδιο, ότι αυτά τα οχήματα πετούσαν με ταχύτητες που έφταναν τα 3.000 KM/Η, και είχαν ένα όπλο με ακτίνες Laser, (πιθανόν το ksk) το οποίο μπορούσε να διατρυπήσει μία θωράκιση 4 ιντσών! ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ VRILL Ο καθηγητής J.J. Hurtak περιγράφει σε ένα βιβλίο του ότι οι Γερμανοί προσπάθησαν να κατασκευάσουν αυτό που οι σύμμαχοι αποκαλούσαν ¨το υπερόπλο». Ο Hurtak είχε στην κατοχή του πρωτόκολλα τα οποία αναφέρονται σε δύο θέματα: 1. Την κατασκευή μίας πόλης στο διάστημα με το όνομα ¨peenemuende¨! 2. Τη μεταφορά όλων των Γερμανών μηχανικών εκτός Γερμανίας. Αναφέρεται επίσης στην αναζήτηση των επονομαζόμενων ¨πύρινων σφαιρών¨. Η κατασκευή και η λειτουργία τέτοιων ιπτάμενων οχημάτων ήταν ήδη γνωστή στις αμερικανικές και στις βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες ήδη από το 1942, αλλά δεν αξιοποιήθηκαν όπως έπρεπε. Στα Αγγλικά, αυτά τα ιπτάμενα οχήματα ονομάζονταν από τους πιλότους της RAF που τα αντιμετώπιζαν σε αερομαχίες ¨Foo fighters¨ και τα χώριζαν σε δύο διαφορετικά σχήματα, το πρώτο με το όνομα η «ιπτάμενη χελώνα» και το δεύτερο με το όνομα «σαπουνόφουσκα». Η ¨ιπτάμενη χελώνα¨ κατασκευάστηκε από τους μηχανικούς της ομάδος SS-Ε-IV στην περιοχή του Neustadt και το σχήμα της θύμιζε χελώνα. Μπορούσαν να προκαλέσουν στον αντίπαλο διαταραχές στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Ήταν εφοδιασμένα με βελτιωμένες σωλήνες klyston (πιθανώς κανόνι), που αναπτύχθηκαν από τα SS και χαρακτηρίστηκαν ως ιδιαίτερα ικανοποιητικά. Το όπλο με το οποίο ήταν εφοδιασμένα δεν μπορούσε να προκαλέσει απότομο σβήσιμο των λειτουργιών των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του εχθρού, αλλά αργότερα ακολούθησε περαιτέρω ανάπτυξη από τους μηχανικούς των SS και τα οχήματα αυτά προκαλούσαν με κάθε επιδρομή τους στον εχθρικό εναέριο χώρο βλάβες σης ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του αντιπάλου. Ο Wendel C. Stevens, πρώην πιλότος των Ηνωμένων Πολιτειών, περιγράφει ότι κατά τη διάρκεια του Β' παγκοσμίου πολέμου παρατηρήθηκαν αυτά τα οχήματα να έχουν γκριζοπράσινο ή κοκκινο-πορτοκαλί χρώμα και να πλησιάζουν τα συμμαχικά αεροπλάνα μέχρι και σε απόσταση 5 μέτρων! Τα ανάγκαζαν πολλές φορές να εγκαταλείψουν κάθε αντίσταση και να προσγειώνονται ή να κάνουν στροφή και να εξαφανίζονται. Το έτος 1943 σχεδιάστηκε ένα μητρικό σκάφος το οποίο θα είχε την ικανότητα να μεταφέρει αρκετά σκάφη με σχήμα ιπτάμενου δίσκου, και το οποίο θα κατασκευαζόταν στα ναυπηγεία Ζeppellin. Το σκάφος αυτό θα ονομαζόταν ¨Μηχανή Ανδρομέδα¨ και είχε μήκος 139 μέτρα με σχήμα πούρου!


ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
Τα Χριστούγεννα του 1943 έγινε μία σημαντική συνάντηση των μελών της οργάνωσης θούλη, στο Noordseebad. Μαζί με αυτούς και το ισχυρότατο μέντιουμ, MARIA SIGRUM. Το βασικό θέμα ήταν η «επιχείρηση Αldebaran», μία επιχείρηση στην οποία σχεδιάστηκε ένα ταξίδι προς τους κατοικημένους πλανήτες του ήλιου του Αldebaran, μετά από τα στοιχεία τα οποία είχαν συλλέξει τα μέντιουμ. Στις 2 Ιανουαρίου 1944 έγινε μία συζήτηση μεταξύ του Χίτλερ και δύο μελών της οργάνωσης Vrill - των Κuenkel και Dr. Schumann - με θέμα το ¨πρόγραμμα Vrill¨. Σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτό θα γινόταν ένα ταξίδι προς τον Αldebaran με το όχημα ¨vrill-7¨ μέσω μίας διάστασης ανεξάρτητης Από την ταχύτητα του φωτός! Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Ratthofer, η πρώτη δοκιμή έγινε τον χειμώνα του 1944. Η προσπάθεια αυτή οδήγησε σε καταστροφή του σκάφους και φωτογραφίες δείχνουν το όχημα αυτό (Vrill -7) να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση σα... να ταξίδευε 100 χρόνια. Η εξωτερική κάλυψη ήταν σε πολλά σημεία κατεστραμμένη. Οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι, μετά την κατάληψη της Γερμανίας στα μυστικά αρχεία των SS, ανακάλυψαν το 1945 φωτογραφίες των habermohl 2 και του Vrill 1. Όπως επίσης και φωτογραφίες της μηχανής ¨Andromeda¨. Τι απέγινε όλη αυτή η υπερτεχνολογία; Φυσικά πέρασε (εν μέρει) στα χέρια των Συμμάχων! Η απόφαση του προέδρου Τruman τον Μάρτιο του 1944, έδωσε το δικαίωμα στις ΗΠΑ, να χρησιμοποιήσουν στοιχεία από την τεχνολογία των Γερμανών για πειράματα. Με την επι- χείρηση με το όνομα ¨paperclip¨ μεταφέρθηκαν Γερμανοί επιστήμονες σας ΗΠΑ όπου και εργάστηκαν, μεταξύ αυτών ο Victor Schauberger και ο WERNER VON BRAUS...


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters