Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Απίστευτος ξεδιαντροπος και ΒΡΩΜΙΚΟΣ ρατσισμός! - Καθηγήτρια του Κέιμπριτζ: «Οι λευκές ζωές δεν έχουν σημασία»

Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ πόσταρε ένα σύνολο ρατσιστικών tweets, συμπεριλαμβανομένων εκκλήσεων για «κατάργηση της λευκότητας» καθώς και μια άκρως προκλητική δήλωση σύμφωνα με την οποία «Οι λευκές ζωές δεν έχουν σημασία».

Η καθηγήτρια δραστηριοποιείται στον τομέα της Αγγλόφωνης λογοτεχνίας στο κολλέγιο Churchill του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ. Οι τομείς σπουδών της κας Priyamvada Gopal περιλαμβάνουν δυστυχώς ακροαριστερά πεδία όπως «φύλο και φεμινισμός, μαρξισμός, κρίσιμες φυλετικές μελέτες, καθώς και για την πολιτική και τους πολιτισμούς της αυτοκρατορίας και της παγκοσμιοποίησης».

ΠΑΘΑΜΕ ΣΟΚ. ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ. ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ "ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ. - Black Soups Matter

1_2Δεν είναι κάπου στην Αφρική, ούτε σε κάποια τριτοκοσμική χώρα.
Είναι στο Brixton του Λονδίνου, σε μια πολυπολιτισμική συνοικία, γνωστή για την εγκληματικότητα που έχει αναπτυχθεί εκεί τα τελευταία χρόνια.
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα γκέτο μεταναστών...
στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, όπου τον έλεγχο τον έχουν οι μετανάστες, κυρίως από την Αφρική και τη μέση Ανατολή.

Γενικός Εισαγγελέας ΗΠΑ για τη λογοκρισία στα social media: Κάτι πολύ ενοχλητικό συμβαίνει - Βίντεο

Ως «ανησυχητική» χαρακτήρισε τη λογοκρισία που υποστηρίζει πως συμβαίνει από εταιρείες τεχνολογίας και μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ουίλιαμ Μπαρ, Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ, στο πλαίσιο τηλεοπτικής συνέντευξής του, η οποία μεταδόθηκε την Κυριακή (21/06, τοπική ώρα).

Ο Ουίλιαμ Μπαρ, Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ, εξέφρασε σε τηλεοπτική συνέντευξή του την ανησυχία του για τη «λογοκρισία διαφορετικών οπτικών» από εταιρείες τεχνολογίας, χαρακτηρίζοντάς τες «περισσότερο επιλεκτικές». 

ΑΙΣΧΟΣ και ΚΑΤΑΝΤΙΑ: ΕΚΟΨΑΝ το ΡΕΥΜΑ στην οικογένεια που λιποθύμησε το κοριτσάκι τους

Τέλος δεν έχει η ταλαιπωρία της οικογένειας της οποίας το κοριτσάκι μόλις εννέα ετών λιποθύμησε απο την πείνα σε φούρνο περιμένοντας στην ουρά για λίγο ψωμί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΛΟΙ:

Ζητάμε παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Απαιτούμε να επέμβουν οι αρμόδιοι και να σώσουν τη μητέρα και το 9χρονο κοριτσάκι της από τη Ρόδο


10 μήνες χωρίς δουλειά η μητέρα της ανήλικης

Χακάροντας Ανθρώπους

«Στο παρελθόν, η εκπαίδευση έχτιζε ανθρώπινες ταυτότητες όπως χτίζονται τα σπίτια -με βαθιά θεμέλια και στέρεους τοίχους. Τώρα χρειάζεται να χτίζουμε ανθρώπινες ταυτότητες όπως στήνουμε ένα αντίσκηνο, κάτι που μπορείς ανά πάσα στιγμή να ξεστήσεις και μετά να ξαναστήσεις αλλιώς, αλλού», λέει ο Yuval Noah Harari

Με τα «Είκοσι ένα μαθήματα για τον εικοστό πρώτο αιώνα», το τελευταίο βιβλίο του διάσημου Ισραηλινού στοχαστή και συγγραφέα Yuval Noah Harari μπορεί κάποιος να χάσει τον ύπνο του. Μετά την άτυπη παγκόσμια ιστορία της ανθρωπότητας και το χρονικό του ανθρώπου του μέλλοντος («Homo Sapiens» και «Homo Deus», αμφότερα από τις εκδ. Αλεξάνδρεια), ο σύγχρονος σούπερ σταρ της διεθνούς διανόησης καταπιάνεται με προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα μέσα σε αυτό τον αιώνα:

🌺🌺🌺 PRINCESS DIANA 🌺🌺🌺 ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ (που εξελίσσετε) ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενοChryso Elenodorou
Πρόκειται για μια πολύ καλή και αγαπητή πριγκίπισσα και δύο νεαρούς άνδρες, οι οποίοι παρ' όλο που ανήκαν στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας/Elit, εντούτοις αποφάσισαν να κτυπήσουν τη σκοτεινή Cabal.
 Κατέστρωσαν μαζί ένα Σχέδιο που έπληξε κυριολεκτικά πολύ άσχημα την Cabal και συνεχίζει μέχρι σήμερα να την καταστρέφει μέχρι την πλήρη διάλυση της, μαζί και τον "matrix/ψεύτικο" κόσμο μας.
Η πριγκίπισσα Diana, σύμφωνα με δικά της λόγια, αναγκάστηκε να παντρευτεί στα 19 της χρόνια έναν άντρα, που τη χρησιμοποίησε με σκοπό να τεκνοποιήσει για λογαριασμό της "Ερπετοειδούς Βασιλικής Οικογένειας", και στη συνέχεια να την πετάξει στην άκρη.

ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ...


Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός

Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ...

Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΟΝΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟΣ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΜΑΣ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters