Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια εκ προθέσεως Γενοκτονία των ευρωπαϊκών λαών;

Άρθρο του GuillaumeFaye / ΚΟ

Η Γενοκτονία είναι μια μέθοδος που ασκείται από τους αρχαίους χρόνους. Από το πρόσφατο παρελθόν, μας έρχονται στο μυαλό το Ολοκαύτωμα, η Γενοκτονία των Αρμενίων (και των Ποντίων), η Ρουάντα και η Καμπότζη υπό τον Πολ Ποτ (γενοκτονία του ίδιου του λαού του). Η Γενοκτονία μπορεί να έχει δύο μορφές: είτε εξαλείφοντας έναν στοχευμένο πληθυσμό άμεσα, είτε εκθέτοντάς τον σε εξαφάνιση έμμεσα με άλλα είδη εγκληματικών ενεργειών. Η έμμεση γενοκτονία έχει διαπραχθεί πολλές φορές στην ιστορία. Η σημερινή «μεταναστευτική κρίση» είναι μέρος ενός τέτοιου έργου: μέσω της μεταναστευτικής πλημμυρίδας επιχειρείται να αλλοιωθούν δημογραφικά οι ευρωπαϊκοί λαοί.

Η Μαλακή Γενοκτονία: Εθελοντική και Μηδενιστική

Τα ευρωπαϊκά έθνη είναι θύματα μιας συγκαλυμμένης απόπειρας γενοκτονίας, μιας δημογραφικής και πολιτιστικής εξάλειψης, που καθοδηγείται από την δική τους εθνομαζοχιστική και ξενόφιλη ελίτ. Κάτι που αποτελεί πρωτιά στην ανθρώπινη ιστορία. Οι γαλλικές και βελγικές αρχές είναι αυτές που συμμετέχουν πιο πολύ σε αυτό το εγχείρημα ‘μαλακής γενοκτονίας’. Τόσο σε φυσικό όσο και σε πολιτιστικό επίπεδο.

Αν και στολισμένη με «αντιρατσιστική» ιδεολογία, ο στόχος που επιδιώκεται είναι καθαρά φυλετικός και ρατσιστικός: η σταδιακή εξάλειψη των αυτοχθόνων Ευρωπαίων. Οι οποίοι εξαλείφονται με πέντε τρόπους: 1) προωθώντας την μετανάστευση μη ευρωπαίων εποίκων, 2) αποθαρρύνοντας τους αυτόχθονες να αυξήσουν τα ποσοστά γεννήσεων και τιμωρώντας την μεσαία τάξη, 3) προκαλώντας την εξορία νέων εγχώριων δυνάμεων με τα τιμωρητικά φορολογικά μέτρα και με την ανεργία, 4) ευνοώντας, κοινωνικά, οικονομικά, νομικά και πολιτιστικά τους μη ευρωπαϊκούς πληθυσμούς, εις βάρος των γηγενών και 5) ποινικοποιώντας και τιμωρώντας κάθε αντίλογο στη συνολική μεταναστολάγνα επιχείρηση και ιδεολογία.

Μερικοί ευκολόπιστοι 
«δεξιοί» ισχυρίζονται ότι το «σύστημα», η εξουσία, το κράτος, οι αρχές της ΕΕ, όλοι είναι ανίκανοι να σταματήσουν την μαζική και ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Ανίκανοι; Όχι βέβαια. Είναι πολύ ισχυροί και αρκετά αποτελεσματικοί στην επίτευξη του στόχου τους: στην εθνοκάθαρση της Ευρώπης. 




Στη Γαλλία, η τροτσκιστική ιδεολογία διαδραματίζει κεντρικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια. Η αστική τάξη και το αριστερό Σοσιαλιστικό Κόμμα και οι σύμβουλοι του, το think tank “Terranova” («νέα γη», ή νέα χώρα ή νέος λαός) είναι οι αιχμές του δόρατος. Ένας από τους ηγέτες του δήλωσε πρόσφατα ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούμε πολύ για το Εθνικό Μέτωπο γιατί δεν θα καταφέρει να έρθει στην εξουσία για δημογραφικούς λόγους. Αυτή είναι μια λεπτή, κυνική, συνειδητή στρατηγική. Οι «κακοί» μη επιδεχόμενοι «διόρθωσης ψήφου» ψηφοφόροι θα εξαφανιστούν και στην θέση τους θα έρθουν νέοι. Αυτή η εθνοτική «μεγάλη αντικατάσταση» είναι αυτό ακριβώς που θέλουν.


Το ότι το Ισλάμ είναι σεξιστικό, αντιδραστικό, αντιδημοκρατικό, κλπ δεν αποτελεί πρόβλημα για τους ‘αριστερούς’ ‘δημοκράτες’. Μία εμμονή έχουν και αυτή είναι η εξάλειψη των εθνοτικών λαών της Ευρώπης. Θα ρωτήσει κάποιος: Μα, αυτή η «διεθνιστική» ιδεολογία δεν είναι αυτοκτονική ακόμη και για εκείνους που την υποστηρίζουν; Ναι. Αλλά και τι έγινε; Δεν τους νοιάζει. Επειδή είναι μηδενιστές. Ο στόχος τους είναι να καταστρέψουν αυτό που μισούν – τον ευρωπαϊκό πολιτισμό – και να οικοδομήσουν ένα «νέο κόσμο» στον οποίο οι ίδιοι δεν πιστεύουν.




Οι στρατηγικοί άξονες της Μαλακής Γενοκτονίας 


Τα μέσα που χρησιμοποιούνται - ένας συνδυασμός ιδεολογικών, οικονομικών, δικαστικών και αστυνομικών μέτρων - είναι τα εξής: 


1) Ενθάρρυνση της μετανάστευσης. Αφήστε τον αποικισμό να συμβεί ή κυνικά προωθείστε τον με κάθε μέσο. Η «μεταναστευτική» ή «προσφυγική» κρίση είναι η πιο πρόσφατη απόδειξη. Τρέχει με μεγάλες ταχύτητες. Μετά από 30 χρόνια μετανάστευσης (ως διαρροή) έρχεται μια πλημμύρα εκατομμυρίων μεταναστών, υπό τον ανθρωπιστικό όρο «πρόσφυγες». Οι ευρωπαϊκές αρχές δεν είναι «ανίκανες» να σταματήσουν τις μεταναστευτικές «προσφυγικές» ροές. Αντίθετα, θέλουν να τις αυξήσουν. Οποιαδήποτε απέλαση θεωρείται αδύνατη. 


2) Προώθηση της ισλαμοποίησης. Οτιδήποτε μουσουλμανικό είναι ιερό και ανέγγιχτο από τις Αρχές, παρά τις ισλαμικές επιθέσεις στην Ευρώπη και την στρατιωτική στάση έναντι του ISIS. Η ευνοιοκρατία προς το Ισλάμ αποτελεί κρατική πολιτική. Και, κατά συνέπεια, η «ισλαμοφοβία» είναι ένα κορυφαίο αμάρτημα, ένα ασυγχώρητο έγκλημα. 


3) Φτωχοποίηση και υπερφορολόγηση της αυτόχθονης εργατικής τάξης και της μεσαίας τάξης. Κάντε τους να πληρώνουν για τους άλλους. Όλες οι δημοσιονομικές πολιτικές της σοσιαλιστικής κυβέρνησης στην Γαλλία έχουν την ίδια κατεύθυνση: επιδόματα και παροχές για τους λαθρομετανάστες (που λειτουργούν ως αντλία αναρρόφησης) που χρηματοδοτούνται από αυξανόμενες απαιτήσεις προς τους γηγενείς Γάλλους. (Οι Γάλλοι πληρώνουν για τους εποικιστές τους). 


4) Εφαρμογή πολιτικών κατά της οικογένειας και κατά των γεννήσεων. Αποδομώντας το σύστημα των οικογενειακών επιδομάτων, η κυβέρνηση κατάφερε να μειώσει το ποσοστό γεννήσεων των γηγενών  Γάλλων το 2015. Ήταν υπολογισμένο. Η μεγάλη οικογένεια Γάλλων απογόνων, δεν είναι πολύ δημοφιλής. 


5) Πρακτική θετικών διακρίσεων. Είναι η προτίμηση αλλοδαπών στην απασχόληση στο όνομα του «αντιρατσισμού». Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν συστηματικά χαμηλής ειδίκευσης εργαζόμενους. 


6) Εξασφάλιση ότι θα υπάρχει δικαστική ατιμωρησία των αλλοδαπών παραβατών. Αυτή η πολιτική στην Γαλλία, που εγκαινιάστηκε πριν από τριάντα χρόνια τουλάχιστον, τονίστηκε με το διορισμό της Taubira στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Ο ιδεολογικός (ή μάλλον σχιζοφρενικός) προσανατολισμός της αριστερής υπουργού με καταγωγή από την Γουιάνα, ήταν απολύτως σαφής: Εχθρότητα προς οτιδήποτε χαρακτηρίζεται γαλλικό ή ευρωπαϊκό. 


7) Καταστροφή της πολιτιστικής μετάδοσης στην εκπαίδευση. Κατηγορώντας την ιστορία της Γαλλίας, διαλύοντας την διδασκαλία των ελληνικών και των λατινικών, κατεδαφίζοντας την γραμματική και την ορθογραφία, υποβαθμίζοντας την διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας, και προωθώντας και επαινώντας τους πολιτισμούς των μεταναστών - ισλαμικό, αφρικάνικό και άλλους. Αυτή η απο-γαλλοποίηση και απο-εξευρωπαϊσμός είναι κρατική πολιτική. Η μαροκινής καταγωγής Vallaud-Belkacem, "σοσιαλίστρια" Υπουργός Εθνικής Παιδείας και ψευδο-φεμινίστρια, είναι η χαμογελαστή ηθοποιός, μεταξύ πολλών υπουργών τροτσκιστικής ιδεοληψίας. 


8) Καταστολή και Τιμωρία κάθε αντίστασης στην κυρίαρχη ιδεολογία. Στη ‘ζούγκλα’ του Καλαί και τις γύρω περιοχές, οι παράνομοι μετανάστες που διαπράττουν παραβιάσεις μένουν ατιμώρητοι. Οι Γάλλοι που αντιστέκονται, διαδηλώνουν και προσπαθούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους, δέχονται τα κλομπ των ΜΑΤ, φυλακίζονται και διώκονται. Η καταστολή ενάντια σε όποιοι διαμαρτύρεται πηγάζει από την ίδια λογική. Όποιος υπερασπίζεται την γαλλική ταυτότητα απειλείται και τιμωρείται από το "γαλλικό" κράτος. Η ίδια καταστολή παρατηρείται στα μέσα ενημέρωσης, έντυπα, οπτικοακουστικά μέσα, ή στο διαδίκτυο. Τα δικαστήρια και η αστυνομία είναι ανεκτικές προς τον εισβολέα και κατακτητή και ανελέητές προς την αντίσταση. Μπορείς να πεις ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα «σύνδρομο Βισύ». 


Συνεργάτες εναντίον αντιστασιακών 


Και τα δύο στρατόπεδα είναι αρκετά καλά καθορισμένα. Το κράτος, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η δικαιοσύνη και οι αρχές επιβολής του νόμου έχουν αναλάβει την αποστολή της εξουδετέρωσης της αντίστασης των αυτοχθόνων πληθυσμών. Θα ήταν λάθος να πιστεύουμε ότι έχουν κερδίσει. 


Εκείνοι που σπέρνουν ανέμους εμφυλίου πολέμου θερίζουν θύελλες. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αιματηρές. Δεν είναι ούτε η βλακεία, ούτε ο ιδεαλισμός αυτό που τους κινεί. Είναι ένα συνειδητό μίσος και επιθυμία για πόλεμο. Είναι συνεργασία με τον κατακτητή και στοιχηματισμός για τη νίκη του. Αλλά έτσι, κινδυνεύουν να χάσουν τον πόλεμο που προκάλεσαν. Οι αντιστασιακοί έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν, επειδή υποκινούνται από την πίστη στις ρίζες τους, ενώ οι συνεργάτες υπόκεινται σε αφεντικά που μπορούν ακόμα να προδώσουν. 


Θα δούμε ποιος θα κερδίσει, αλλά νομίζω ότι θα είναι ακριβώς όπως στο «Στρατό των Σκιών».  


Ο Guillaume Faye είναι Γάλλος διανοητής της «Νέας Δεξιάς». Μετάφραση από τα γαλλικά: GregJohnson. Απόδοση στα ελληνικά με ελάχιστες παρεμβάσεις: ΚΟ. Άλλο άρθρο του εδώ. 


ΚΟ: Η γαλλική ταινία «O Στρατός των Σκιών» (“L’Armee Des Ombres”) του Jean Pierre Melville, με πρωταγωνιστές τους Λίνο Βεντούρα και Σιμόν Σινιορέ, "θάφτηκε" από τους κριτικούς. Γυρίστηκε το 1969 στον απόηχο του «Γαλλικού Μάη», με θέμα τη γαλλική αντίσταση, ένα θέμα που φάνταζε εντελώς παρωχημένο εκείνη την εποχή, ενώ και ο ίδιος ο Μελβίλ που που δεν "ψήθηκε" ποτέ από τον Μάη και αυτοπροσδιοριζόταν ως "δεξιός αναρχικός", έκανε τους κριτικούς να κατασπαράξουν την ταινία, με αποτέλεσμα αυτή να βρει περιορισμένη διανομή στη Γαλλία και να μην παιχτεί καθόλου στην Αμερική! Έπρεπε να περάσουν 40 χρόνια για να προβληθεί στις ΗΠΑ και συνοδευτεί από διθυράμβους. Μια ταινία που δεν έχει να κάνει με τη δράση της αντίστασης ενάντια στον εχθρό καθεαυτή, αλλά με τον αγώνα για την επιβίωση της ύπαρξης της ίδιας της αντίστασης. Εδώ ο εχθρός δεν είναι οι Γερμανοί, αλλά ο κίνδυνος να ξεσκεπαστεί η ταυτότητα των αντιστασιακών. Ένας εχθρός αόρατος, αλλά πολύ πιο απειλητικός. Η δράση δεν επικεντρώνεται στα σαμποτάζ, αλλά στην εναγώνια και συνεχή κίνηση να καλύψουν τα ίχνη τους ώστε να παραμείνουν στις σκιές. (από εδώ) 


http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2016/03/blog-post_688.html

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΛΑΘΡΟ-«ΚΡΑΤΙΔΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, (βίντεο)

KYRIA FOTO

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το ξέρετε ότι ήδη στην Ευρώπη έχουν δημιουργηθεί οι πρώτες Muslim NO-GO Zones, δηλαδή οι πρώτες αυτόνομες περιοχές όπου έχουν εγκατασταθεί οι μουσουλμάνοι λαθρό και στις οποίες απαγορεύεται να εισέρθει κάποιος άπιστος ???
 
 


Και όμως αυτή είναι η πραγματικότητα! Οι πρώτες αυτόνομες λαθρό περιοχές έχουν ήδη δημιουργηθεί στην Σουηδία και όπως αναφέρεται υπάρχουν προειδοποιήσεις ότι αν ποτέ τολμήσετε να περάσετε μέσα από αυτές, κανένας δεν εγγυάται την ασφάλεια σας. Μάλιστα! 
FOTO3

Για να δούμε πόσες MUSLIM NO-GO Zones θα δημιουργηθούν και εδώ στον χώρο αυτό, (γιατί δεν μιλούν πια για χώρα αλλά για…χώρο), που λέγετε Ελλάδα. Το πρώτο βήμα έγινε ήδη καθώς ήρθαν κατά χιλιάδες. Στην αρχή θα τους στοιβάζουν σε διαφορές περιοχές τις οποίες στη συνέχεια θα τις κάνουν δίκες τους, και θα πατήσουν πόδι εκεί και θα απειλούν να μην εισέρθει κανένας άπιστος ή άπιστη.
Όλα εξελίσσονται πολύ ωραία στο ζήτημα των Λαθρό. Δείτε και ακουστέ από τον Σουηδό ακτιβιστή τι έχει να σας πει για την πολύ «όμορφη» ζωή που έχουν μαζί τους.

Ξυπνήστε!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/03/blog-post_717.html

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ… ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ!

Με κοινή ανακοίνωσή τους οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Θεσσαλία, γνωστοποιούν τους χώρους που κατά την εκτίμησή τους είναι κατάλληλοι για προσωρινά κέντρα κράτησης
Για τα Τρίκαλα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπύρος Λάππας, κα. Χρυσούλα Κατσιαβριά-Σιωροπούλου, κα Παναγιωτα Βράντζα, κα. Παναγιώτα Δριτσέλη, κ. Σάκης Παπαδόπουλος και κ. Χρήστος Σιμορέλης, προτείνουν τις εγκαταστάσεις όπου λειτουργούσε υπεραγορά της αλυσίδας «Ατλάντικ» και για την Καρδίτσα την πρώην Σχολή Αστυφυλάκων, ενώ κοινή πρόταση για τη Δυτική Θεσσαλία αποτελούν οι στεγασμένες εγκαταστάσεις του πρώην «The Mall» στα όρια των δυο νομών κοντά στο Αγναντερό.

Στην ανακοίνωσή τους οι Βουλευτές αναφέρουν:


«Οι Βουλευτές της Δυτικής Θεσσαλίας, Καρδίτσας και Τρικάλων θέλουμε να συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας στην ανάδειξη της περιοχής μας σε χώρο θαλπωρής και ανθρωπιάς για τους πρόσφυγες, που τυχόν θα φιλοξενηθούν στις περιοχές των δύο πόλεων. Οι περιοχές μας έγιναν ήδη χώροι υποδοχής των προσφύγων με εκδήλωση αισθημάτων ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και συμπαράστασής τους. Η Καρδίτσα και τα Τρίκαλα (ο Δήμαρχός της μαζί με ελάχιστους άλλους, σχεδόν εξαίρεση στον σύνολο των αιρετών αρχόντων στη χώρα μας, έλαβε πρωτοβουλίες που τον καταξιώνουν σαν πραγματικό τοπικό άρχοντα που νοιάζεται και μεριμνά για όλους όσους, ανεξαιρέτως, ζουν στον τόπο του με ευαισθησία και ανθρωπισμό) δίπλα στη Λέσβο και τη Σάμο, δίπλα σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενισχύει την ανθρωπιστική ματιά στην αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος, ενός ζητήματος που δεν είναι ελληνικό μόνο, αλλά έχει πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διαστάσεις. 

Και ασφαλώς όλοι όσοι αναμειγνύονται στην αντιμετώπιση του φαινομένου δεν πρέπει να λησμονούν ότι τη σκέψη τους πρέπει να πηδαλιουχεί η Συνθήκη του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες του 1951 και το Ευρωπαϊκό κεκτημένο, και την πρακτική τους η σύγχρονη θεώρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που συνεχώς κερδίζουν έδαφος σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εμείς οι Βουλευτές Καρδίτσας και Τρικάλων, μαζί με όλους τους συμπολίτες μας επιβάλλεται να επιδείξουμε τη μέγιστη ευαισθησία και ανθρωπιά για την φιλοξενία των προσφύγων στις περιοχές μας. Βέβαια δεν λησμονούμε ότι όσο στη Συρία μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος, όσο το ISIS τρομοκρατεί, όσο η πείνα και ο θάνατος θερίζουν, κανείς δεν έχει την αυταπάτη ότι οι κάτοικοι της περιοχής αυτής θα σταματήσουν να εγκαταλείπουν έστω και τα ελάχιστα που τους έχουν απομείνει, αναζητώντας καταφύγιο στην Ευρώπη. Αν σ’ αυτούς προστεθούν οι ανέστιοι του Αφγανιστάν και του Ιράκ, οι τρομοκρατημένοι της Βόρειας Αφρικής και οι χιλιάδες οικονομικά εξαθλιωμένοι του Πακιστάν, δημιουργείται τέτοιος ανθρώπινος όγκος, ώστε κανένα συρμάτινο ή τσιμεντένιο τείχος δεν θα μπορέσει ποτέ να το σταματήσει. Γιατί το ποτάμι της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης δεν σταματά ποτέ από φθαρτά υλικά μίσους και απανθρωπιάς ευρωπαίων πολιτών, και κρατών ακόμα.


Εμείς οι Βουλευτές Καρδίτσας και Τρικάλων, δίπλα και μαζί με τους συμπολίτες μας, σταθερά θα επιδεικνύουμε αλληλεγγύη και ανθρωπισμό στα θύματα του πολέμου, συνεχίζουμε να ενισχύουμε την μη ξενοφοβική στάση της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στους πρόσφυγες, γιατί μόνο έτσι θα στερήσουμε από τους κήρυκες του μίσους να επιβάλλουν στην κοινωνία αισθήματα φόβου και ανασφάλειας. Μία κοινωνία που λειτουργεί χωρίς φόβο και ανασφάλεια έχει περισσότερες δυνατότητες να σκεφθεί με ψυχραιμία και να αντιμετωπίσει με τη Λογική και όχι με πανικό το κρίσιμο πρόβλημα του προσφυγικού ζητήματος. Και η ΛΟΓΙΚΗ απαιτεί από μία Ευρώπη των 500.000.000 ανθρώπων να μπορεί χωρίς πρόβλημα να απορροφήσει στις κοινωνίες της το 0,2% του πληθυσμού της σε πρόσφυγες. Οι ηγέτιδες δυνάμεις της Ευρώπης αντιλήφθηκαν ότι η Ε.Ε. κινδυνεύει με γελοιοποίηση από την ανικανότητά της να λάβει αποφάσεις και έτσι με την προχθεσινή της απόφαση κατέληξε, τέλος πάντων, σε μία συγκεκριμένη απόφαση, που επιχειρεί στοιχειωδώς να βάλει τάξη στις ακατάσχετες ροές προσφύγων, με τους οποίους αναμειγνύονται και μετανάστες πάσης φύσεως. ΄Έγινε αναφορά στις νομικές δεσμεύσεις τους, στη Σύμβαση του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και στο Ευρωπαϊκό κεκτημένο, και προσδοκούμε την τήρηση και εφαρμογή τους.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ HOT SPOTS

Εμείς, στη δική μας κοινωνική και χωροταξική κλίμακα των περιοχών μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε χώρους υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων, όταν και εάν η Πολιτεία αποφασίσει τη διασπορά τους, προτείνουμε σαν πιθανούς τέτοιους χώρους που εξασφαλίζουν προσωρινή φιλοξενία σε συνθήκες αξιοπρεπούς και ασφαλούς διαβίωσης και συνύπαρξης τους εξής χώρους:
Για τα Τρίκαλα: Στεγασμένο χώρο συνολικής επιφανείας 3.000 τ.μ. περίπου στον οποίο λειτουργούσε υπεραγορά τροφίμων της αλυσίδας ΑΤΛΑΝΤΙΚ Α.Ε, που βρίσκεται στην ανατολική είσοδο της πόλης των Τρικάλων με περιβάλλοντα χώρο 17,5 στρεμμάτων και ανήκει στην ιδιοκτησία της πρώην ΑΤΕ Leasing A.E. Η εγκατάσταση αυτή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 400 ανθρώπους.
Για την Καρδίτσα: Την πρώην Σχολή Αστυφυλάκων, που βρίσκεται στη βόρεια είσοδο της πόλης της Καρδίτσας, έχει δομές και κατανεμημένους χώρους σε άριστη κατάσταση και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 400 ανθρώπους.

Κοινή πρόταση: Να λειτουργήσει σαν χώρος φιλοξενίας το πρώην εμπορικό κέντρο Μώλ στο ύψος του Αγναντερού, με επιφάνεια περί τα 4.000 τ.μ. με κατανεμημένους χώρους και περιβάλλοντα χώρα πολλών στρεμμάτων, ιδιοκτησίας της Τράπεζας Πειραιώς, οπότε απαιτείται η συναίνεσή της για την χρήση της σαν χώρος προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων.

Εμείς οι Βουλευτές απευθυνόμαστε προς όλους τους συμπολίτες μας, ΟΛΟΥΣ του Δημάρχους των Νομών Καρδίτσας και Τρικάλων, σε όλες τις δομές Κράτους και Ο.Τ.Α, την Εκκλησία, τις ΜΚΥΟ, να κάνουμε ό,τι ο καθένας από τη θέση του μπορεί, ώστε η τυχόν φιλοξενία και διαμονή των προσφύγων στις περιοχές μας να γίνει με όρους προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, ανθρωπισμού και αλληλεγγύης. Είναι συνάνθρωποί μας και το δικαιούνται. Η Ελλάδα και οι Ελληνες ξεχωρίζουν σε όλο τον κόσμο για τα αισθήματα και τη στάση τους απέναντι στους πονεμένους και ξεριζωμένους συνανθρώπους μας. Και θα συνεχίζουν να το αποδεικνύουν”.

http://katohika.gr/ellada/paei-kai-sxoli-arxifilakon-stin-karditsa-tin-paradidoun-sta-xeria-ton-lathrometanaston-elpizoume-xoris-ton-oplismo/

kerberos-hellas

Το Μυστικό του Παγκόσμιου Ιερού Συμβολισμού του «ΛΑΜΔΑ»

ΛΑΜΔΑ – Tο έβδομο σύμφωνο στο Ελληνικό αλφάβητο και χαρακτηρίζεται υγρό ημίφωνο.
Αν λοιπόν είναι ιερός αριθμός το επτά (σεπτά) τότε είναι πολύ πιθανό και το γράμμα να έχει μια κρυμμένη ιερότητα στην δομή του.

Σχηματικά το Λ μοιάζει να απεικονίζει, την εκπομπή από ένα συγκεκριμένο σημείο, που καταλήγει σε μία συγκεκριμένη και ορισμένη περιοχή…
Ετυμολογικά η ονομασία ΛΑ+Μ+ΔΑ, αν αναλυθεί οδηγεί σε ένα απλό συμπέρασμα, το οποίο όπως όλα τα απλά πράγματα πιθανόν να κρύβει μια μεγάλη αλήθεια.


Η συλλαβή ΛΑ σημαίνει ουράνια προέλευση, το γράμμα Μ την μίξη, και το ΔΑ την Γή και μεταφορικά το γήινο. Νοηματικά λοιπόν με απλά λόγια σημαίνει την ουράνια παρέμβαση στα γήινα.
 
Η συλλαβή το ΛΑ ορίζεται σε διάφορα λεξικά σαν επιτατικό μόριο, και σύμφωνα με την ιδιότητα του αυτή μεγεθύνει ή υπερυψώνει την έννοια της λέξεως. Η αρχαία λέξη Λας πελασγικής προέλευσης, αρχικά σήμαινε το ουράνιο, το πνευματικό ,και στην εξέλιξή της τον λίθο την πέτρα.
 
Για το πώς εξελίχθηκε εννοιολογικά η λέξη αυτή, υπάρχει μια επιχειρηματολογία απλή αλλά με λογική βάση. Στο απώτατο παρελθόν, οι συνθήκες του περιβάλλοντος δημιουργούσαν καταστάσεις και φαινόμενα, πολλά από τα οποία έχουν αποδειχθεί από την σύγχρονη επιστήμη.
 
Η Γή μας εκτός των άλλων δεχόταν πλήθος ουρανίων σωμάτων, και σε ποικίλα μεγέθη. Αυτά τα σώματα αφού διέγραφαν μια φωτεινή πορεία στην ατμόσφαιρα, κάτι σαν μικροί κομήτες κατέληγαν στο έδαφος, όπου έχαναν την φωτεινή τους ιδιότητα και μέρος από την μάζα τους, σαν απλές πέτρες. Αυτή η φυσική διεργασία και η μεταβολές της, εξηγούν και την διαδικασία της εννοιολογικής μεταβολής της λέξεως.


Υπάρχουν όμως και πολλά στοιχεία στην εξέλιξη μας που προσδίδουν ένα ιδιαίτερο νόημα στον λίθο που μοιάζει υπερβολικό, αν δεν αποδεχθούμε την προηγούμενη ανάλυση.
Στην Ελληνική μυθολογία οι άνθρωποι γεννήθηκαν από πέτρες που έριχναν πίσω τους ο Δευκαλίων και η Πύρρα.
 
Στην Χριστιανική θρησκεία ο Χριστός, μετονόμασε τον πρώτο των μαθητών του από Σίμωνα σε Πέτρο λέγοντας «σε αυτόν τον λίθο θα οικοδομήσω την εκκλησία μου».
Ακόμη και στην εφαρμογή του το Λ σε φυσικά μεγέθη ( κορυφές βουνών, με πρώτη την πυραμίδα του Ταϋγέτου), έχει την ιδιότητα του συλλέκτη ενέργειας από το ουράνιο στερέωμα.
 
Επίσης σε τεχνητές ανθρώπινες κατασκευές μεγάλου η μικρού μεγέθους, η ιδιότητα του αυτή δεν έχει μόνο συμβολική αλλά και ουσιαστική σημασία.
Οι πυραμίδες, απομεινάρια αρχέγονων πολιτισμών,(Ατζέκων, Ίνκας, Μάγιας, Ελλήνων, Αιγυπτίων κ.α) που μας είναι ακόμη άγνωστοι, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια τρισδιάστατη εφαρμογή του Λ.
 
Μεταγενέστερο δείγμα, που εξακολουθεί να υπάρχει και σήμερα είναι ο τρόπος κατασκευής της στέγης των σπιτιών μας, που με το σχήμα τους επιδιώκουν να είναι μόνιμοι δέκτες, εκείνου που χαρίζεται στην Γή από τον ουρανό. Δεν χρειάζονται περισσότερα, αν και πιστεύω πώς υπάρχουν, για να δηλώσουν την σημασία του Λ για τα γήινα, που πιθανόν να αποτελεί την γενεσιουργό αιτία, του ανθρώπου, σύμφωνα με την έννοια του άνω+ θρώσκω. Με απλά λόγια υπάρχουν σαφείς ενδείξεις πώς το Λ συμβολίζει την διαδικασία της επέμβασης του ουρανού στην Γή, και οδήγησε στην εξέλιξη.
 
Τα σύμβολο Λ το βρίσκουμε διαδεδομένο σε όλη την Γή, σε σημαντικούς προγενέστερους πολιτισμούς (Ίνκας, Ατζέκοι κ.α), αλλά είναι και το κυρίαρχο σύμβολο των Λακεδαιμονίων. Η απλοϊκή εξήγηση πώς είναι το αρχικό γράμμα της ονομασίας της φυλής των Λακεδαιμονίων, δεν είναι πειστική, επειδή ανάγεται σε προγενέστερους χρόνους, πιθανόν πολλές χιλιετίες.
Πρώτοι κάτοικοι της Λακωνικής αναφέρονται οι Λέλεγες, και ομίχλη καλύπτει την προέλευσή τους.
 
«Το τε γάρ των Πελασγών ην φύλον και των Καυκώνων και Λελέγων. Είρηται δ΄ότι πολλαχού της Ευρώπης το παλαιόν ετύγχανε πλανώμενα». – Στραβων 12 8
Πιθανόν να ήταν υπογένος των Πελασγών, επειδή σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε το ανθρώπινο είδος που κατοικούσε την γεωγραφική περιοχή της ανατολικής Μεσογείου ήταν οι Πελασγοί. Με βάση την πληροφορία πώς ο πρώτος βασιλιάς τους Λέλεγας ήταν αυτόχθων, στον οποίο οφείλουν και την ονομασία τους, πρόκειται για γήινα όντα.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και σε απροσδιόριστο χρόνο δέχτηκαν εκουσίως ή ακουσίως την ουράνια επίδραση και μάλιστα κατ επανάληψη ΛΕ ΛΕ.
Επειδή στην συμπαντική αρμονία, για όλα υπάρχει αιτία και αποτέλεσμα, ποιος μπορεί να ήταν ο λόγος για ένα τέτοιο γεγονός;
 
Την απάντηση μας δίνει, η προσπάθεια ερμηνείας ενός άλλου σημαντικού και πολυσυζητημένου γράμματος της Ελληνικής αλφαβήτου. Είναι το Έψιλον για το οποίο έγραψε ο Πλούταρχος και κοσμούσε την μετώπη του Απολλώνιου ναού, απλό ή και αντίρροπο.


 
Εφόσον υποθέσαμε πώς το Λ είναι το σύμβολο της δράσης του ουρανού προς την Γή, φυσικό επακόλουθο είναι η αντίδραση. Το Ε λοιπόν αντιδρά και μεταδίδει την δράση, ούτως ώστε να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Γή.
 
Πράγματι το Λ σχηματικά μοιάζει με την προβολή σήματος, Η κατεύθυνση του είναι από πάνω προς τα κάτω, ενώ το Ε μοιάζει με προβολή σήματος σε οριζόντια κατεύθυνση, και θυμίζει μια συμβατική κεραία εκπομπής. (Φαντασθείτε το σχήμα του αρχαίου Ε, σαν δύο Λ, εφαπτόμενα).
 
Είναι λοιπόν οι Λέλεγες η αφομοίωση της ουράνιας παρέμβασης σε ανθρώπινο επίπεδο, και αναλαμβάνουν την υποχρέωση της εξάπλωσής της σε όλη την Γή; Πολύ πιθανόν.
Από τις ανθρώπινες και μόνο δραστηριότητες αυτή η λογική αποδεικνύεται σε πλείστες όσες περιπτώσεις. Το σχέδιο η απόφαση, εκπονείται και κάποιοι αναλαμβάνουν την υλοποίηση. 
Στην χριστιανική θρησκεία τον ρόλο αυτό ανέλαβαν οι απόστολοι. Στην τέχνη επίσης της αγιογραφίας είναι πολλές οι περιπτώσεις που βρίσκουμε τον συμβολισμό του Λ, με κυρίαρχες εκείνη που απεικονίζουν το αστέρι της Βηθλεέμ κατά την γέννηση, και την θεϊκή παρουσία, κατά την βάφτιση, την επιφοίτηση αλλά και την Ανάσταση.
Υπάρχει ένα λογικό ερώτημα, και πρέπει να επιχειρηθεί η απάντηση του.
 
Ποια είναι η εννοιολογική διαφορά της λέξεως ΔΑ με την λέξη ΓΥΙΑ, μεταγενέστερα ΓΑΙΑ και ΓΗ. Το ΔΑ ορίζει την αρχική δημιουργία του στερεώματος, ενώ το δεύτερο ΓΥΙΑ ΓΑΙΑ τον διαχωρισμό σε στεριά και θάλασσα, και την γενετική ικανότητα.
Η σύγχρονη λέξη ΓΥΙΟΣ καλύπτει αυτή την έννοια και ερμηνεύεται σαν γέννημα της Γής. Στην αντίθετη περίπτωση η λέξη ΘΥΓΑΤΕΡΑ έχει σαν ερμηνεία την ικανότητα της Γής να γεννά.
 
Είναι αυταπόδεικτη και η μεγαλοσύνη που προσδίδεται στην έννοια του Λ μέσα από την μουσική , και συγκεκριμένα στην νότα ΛΑ, που αποδίδει την χαρά και την ευτυχία της ζωής.
 
Ένα πλήθος σημαντικότατων λέξεων στην Ελληνική γλώσσα αλλά και διεθνώς προσθέτουν επιχειρήματα στην σημαντική σημασία του Λ.
Λόγος = Θεός, νους, λογική Λαλώ = ομιλώ Λαός = σύνολο ανθρώπων
 
Τέλος στην επιστήμη εκτός των άλλων, το λ΄ σαν αριθμητικό είναι το τριάντα, σαν πεζό συμβολίζει το μήκος κύματος στην φυσική, και την σταθερά ραδιενεργούς διάσπασης, και είναι σίγουρο πώς αυτά είναι τα ελάχιστα που μπόρεσα να συλλέξω.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ




Πηγή:
aorata-gegonota.blogspot.gr
http://ellaniapili.blogspot.gr/2016/03/blog-post_704.html

ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΜΕΓΑΛΙΘΟΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ! Το μυστήριο με την κατασκευή τους (Εικόνες και βίντεο)

siberia-megaliths-2

Μια απίστευτη ανακάλυψη που έγινε πρόσφατα στη Ρωσία απειλεί να καταρρίψει όλες τις συμβατικές θεωρίες για την ιστορία του πλανήτη.


Στο όρος Shoria στη νότιο Σιβηρία, ερευνητές ανακάλυψαν ένα τεράστιο τείχος αποτελούμενος από μεγάλες πέτρες γρανίτη, χτισμένο με τα πρότυπα των κυκλώπειων τειχών. Μόνο που αυτοί οι ογκόλιθοι «προκαλούν» με τις διαστάσεις τους.
Μερικές από αυτές τις γιγαντιαίες πέτρες γρανίτη έχουν υπολογιστεί ότι ζυγίζουν περισσότερο από 3.000 τόνους!

Υπερδιπλάσιο δηλαδή και του επισήμως μεγαλυτέρου καταγεγραμμένου μεγάλιθου που βρίσκεται στον ναό του Ηλίου (Μπάαλμπεκ) στο Λίβανο. Πολύ κάνουν λόγω για έναν πανάρχαιο πολιτισμό, ο οποίος κατασκεύασε το τείχος πριν από 25.000 έτη!

009-sh 58c3e-massivemegalithicruinsinrussia28529 117dedd16c3092bd264bfd69a62dbae6
da7219104a6759cf53df740d56090d41
DSC_006-570x378 shoria002-10 shoria002-16 shoria002-18 shoria002-21 shoria-block-8
Οι επιστήμονες από την μεριά τους υποστηρίζουν ότι είναι απλά γεωλογικοί σχηματισμοί που πήραν το σχήμα τους από τις ακραίες κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής. Δείτε παρακάτω το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

 
Ηλίας Σιατούνης
http://www.crashonline.gr
 
Artemis Sorras
 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΕΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ 

ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ Η ΤΗΝ ΑΛΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ 

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΕΣ ΚΛΗΡΗΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ [ ΟΧΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ] 

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΕΑ ΘΕΣΜΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΙΡΕΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Η ΕΘΝΙΚΟ ΧΩΡΑΣ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Η ΧΩΡΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΟΝΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ???? ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ???? 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑΚΟ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΙΚΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟΝ ΣΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΤΑΣΟΝΤΕ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΟΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ [ ΟΠΛΙΤΗ ]ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΛΟΚΟΛΑ ΤΟΥΣ????? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ???? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ????? 

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ???? 
ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ??? 
Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ???? 
Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ????? 
ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ???? 
Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ?????? 

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΜΑΣ 
Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΦΑΝΗΖΟΜΑΣΤΕ 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΑΡΧΕΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ???? 
ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ????
ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ???? 
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΑΚΟ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΘΥΜΙΘΗΚΑΜΕ 
ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΞΕ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΕΝΩΣΟΥ 

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της αφυπνισμένης μειοψηφίας που αν ενωθεί θα καταφέρει να απελευθερώσει την Ιερή γη της Ελλάδος;


Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι:

1. Να έχει αποδεδειγμένα κάθε μέλος της επίγνωση της αποστολής του σε τούτη την ζωή.

2. Κάθε αφυπνισμένο μέλος της με την πορεία της ζωής του να έχει εντοπίσει, καλλιεργήσει τις κλήσεις και τα ταλέντα του, με στόχο το κοινό καλό. 
Και βέβαια για το σκοπό αυτό να έχει προσφέρει μέγιστη προσφορά προς τον Ιερό σκοπό.

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ... ΚΑΙ  ΓΙΑΤΙ;

Εάν τέτοιας ψυχικής φύσεως άνθρωποι ενωθούν, οργανωθούν και συνεργαστούν, βρίσκοντας λύσεις και τρόπους δράσης απέναντι στον εχθρό, τότε όχι μόνο στην Ελλάδα θα συνεισφέρουν τα μέγιστα, αλλά και σ' ολόκληρο τον πλανήτη.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ

Όλοι οι υπόλοιποι που δεν έχουν φθάσει ακόμα στο κατάλληλο στάδιο αφύπνισης και δεν είναι έτοιμοι, ας κατανοήσουν ότι δίνουν δύναμη στον εχθρό χωρίς να το καταλαβαίνουν, γιατί:

1. Πολλές φορές βρίσκονται κοντά σε οτιδήποτε διχάζει και μακριά από τον αντικειμενικό σκοπό.

2. Επηρεάζονται από πολλά φερέφωνα που χρηματοδοτούνται από ανθελληνικούς κύκλους ή από άλλους δήθεν πατριώτες που κινούνται για προσωπικά οφέλη.

Παντός είδους κρίσεις  είναι στημένες για να δημιουργούν αντιπαλότητες με συνεχόμενες αρνητικές εξελίξεις, που φέρνουν φοβισμένους ανθρώπους στην απόγνωση. Όλα αυτά τρέφουν το θηρίο της καταστροφής  και καθιστούν τις δυνάμεις αυτές πανίσχυρες.

Μέσω του φόβου χειραγωγούν μην το ξεχνάτε...
 

Η Γενοκτονία 650.000 Ελλήνων από τους Χριστιανούς Κατακτητές!!!

 
 «Ινα το ελληνικόν γένος αποκτείναι» Γενοκτονία 650.000 Ελλήνων απο τους «βυζαντινούς» κατακτητές!

Βρισκόμαστε στο βυζάντιο την εποχή του Λέοντος Γ’ του Ισαύρου. Ήτο αυτοκράτωρ από το 717 έως το 741. Αν και κατάφερε να αποκρούσει προσωρινά τους εξ ανατολής εχθρούς, στα υπόδουλα Ελληνικά εδάφη σιγόβραζε η Επανάσταση των «Ελλαδικών» όπως την αποκαλούν οι βυζαντινές πηγές.

Σύμφωνα με παλαιότερους ιστορικούς, όπως ο A. Lombard, η καταστολή της Ελληνικής Επαναστάσεως ήταν μία προσπάθεια «αποκαθάρσεως» της βυζαντινής αυτοκρατορίας εκ μέρους του Λέοντος από το «μίασμα της ειδωλολατρίας». Άλλοι ιστορικοί όπως ο Νικηφόρος Βρυέννιος θεώρησαν ότι μαζί με την Επανάσταση των Ελλήνων προς αποκατάσταση των Ιερών Βωμών και Ναών, στο επαναστατικό ρεύμα ενώθηκαν και κοινωνικοπολιτικές αξιώσεις, όπως η μείωση της φορολογίας.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η γενοκτονία 650.000 Ελλήνων από τους βυζαντινούς στρατιώτες έγινε υπό τις εντολές των χριστιανών επισκόπων, όπως γράφει στην βιογραφία του ο Ιερεύς του Διονύσου Κόρεσος, αντίτυπο της οποίας έχουν διασώσει οι Άραβες αντιγραφείς και λόγιοι. Ο Ιερεύς Κόρεσος ήτο μαζί με τον Συνέστιο πρωτεργάτες και Εθνομάρτυρες της Επανάστασης.

Ο V. N. Zlatarski γράφει ότι ο Κόρεσος ξεκίνησε από την Αρκαδία και ο Συνέστιος από την Αθήνα. Και οι δύο ξεσήκωσαν τους Έλληνες να πολεμήσουν τους βυζαντινούς κατακτητές. Εκείνο τον καιρό το κράτος των βυζαντινών είχε αποδυναμωθεί εξαιτίας των πολέμων κατά των Αράβων και οι Έλληνες θεώρησαν ότι ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να εκδιώξουν τους βυζαντινούς από τα Ελληνικά εδάφη. Έτσι ζήτησαν στρατιωτική βοήθεια από τους Έλληνες της Δύσεως, κυρίως της Κάτω Ιταλίας. Είκοσι πέντε χιλιάδες Έλληνες από την Κάτω Ιταλία έσπευσαν να καταταγούν στον Επαναστατικό στρατό του Κορέσου και του Συνεστίου όπως αναφέρει σε επιστολή του ο πάπας Γρηγόριος Β’.

Την ίδια στιγμή στο κέντρο του βυζαντινού κράτους, στην Νέα Ρώμη, ξεσπούν ταραχές κατά του Λέοντος Γ’ που φτάνουν σε ανοικτή στάση όπως αναφέρει ο Θεοφάνης. Οι στασιαστές, γράφει ο Θεοφάνης, υπεκινούντο από τον πρώην αυτοκράτορα Αναστάσιο ο οποίος φαίνεται να συνωμότησε με ανωτάτους αξιωματούχους.

Ήταν μοναδική η ευκαιρία για να εκραγεί η Ελληνική Επανάστασις καθώς οι ενδοβυζαντινές ταραχές θα κρατούσαν μακριά τα βυζαντινά στρατεύματα μέχρι να οργανωθεί καλύτερα ο Ελληνικός απελευθερωτικός στρατός.

Το 726 τα νησιά της Σάμου, Ρόδου και Κρήτης επαναστατούν. Στέλνουν πλοία εφωδιασμένα από τους Άραβες και επανδρωμένα με ναύτες από την Σικελία για να κτυπήσουν τον βυζαντινό στόλο που βγήκε από το λιμάνι της Νέας Ρώμης. Εναντίον των Ελλήνων στάλθηκε ο βυζαντινός ναύαρχος Αγαλλιανός, γοτθικής καταγωγής, ο οποίος συνάντησε τον Ελληνικό Στόλο λίγο έξω από την Εύβοια. Οι Έλληνες είχαν 82 πλοία και οι βυζαντινοί 350 σύμφωνα με τον Zlatarski. Ενώ σύμφωνα με τον Κόρεσο οι Έλληνες είχαν 70 πλοία και οι βυζαντινοί 500. Ναύαρχος των Ελλήνων ήταν ο Συνέστιος. Στο δεξί κέρας των Ελληνικών πλοίων επικεφαλής ήτο ο Κόρεσος.

Ο γενναίος Έλλην Ιερεύς του Διονύσου δεν άκουγε τις συμβουλές των Ελλήνων που του έλεγαν να προσέχει τον εαυτό του, διότι θα επακολουθήσουν πολλές μάχες κατά των βυζαντινών και τον χρειάζονται ως αρχηγό. Αφού πρώτα οι Έλληνες έκαναν θυσίες προς τους Θεούς και προσευχήθηκαν όλοι μαζί, ο Κόρεσος έδωσε πρώτος το παράδειγμα ορμώντας ακάθεκτος κατά των βυζαντινών πλοίων. Αμέσως εμβόλισε το πρώτο βυζαντινό πλοίο βυθίζοντάς το. Επακολούθησε σκληρή μάχη σώμα με σώμα καθώς τα Ελληνικά πλοία ναι μεν ήταν πιό ευκίνητα των βυζαντινών, αλλά υστερούσαν σε ισχύ πυρός. Οπότε οι γενναίοι Έλληνες μαχητές έπρεπε να πλευρίζουν τα βυζαντινά πλοία και να ανεβαίνουν οι ναύτες πάνω τους για να σκοτώσουν τους βυζαντινούς.

Η νίκη ήταν συντριπτική υπέρ των Ελλήνων. Ο βυζαντινοί ηττήθηκαν με τρομακτικές απώλειες. Ο Βρυέννιος αναφέρει 190 βυζαντινά κατεστραμμένα πλοία ενώ ο Zlatarski μιλάει για 300 βυζαντινά πλοία κατεστραμμένα και 60 αιχμαλωτισμένα. Επίσης οι πηγές μιλάνε για 8 Ελληνικά πλοία κατεστραμμένα. Οι νεκροί από πλευράς βυζαντινών ανέρχονται στους 70.000 και από πλευράς Ελλήνων στους 1200.

Οι Έλληνες κατενθουσιασμένοι έκαναν ευχαριστήριες θυσίες προς τους Θεούς και με επικεφαλής τον Ιερέα Κόρεσο αφιέρωσαν τις βυζαντινές ασπίδες που λαφυραγώγησαν προς τιμήν του Θεού Διονύσου, τον οποίον θεώρησαν υπεύθυνο για την περίλαμπρη νίκη τους κατά των βυζαντινών.

Σε στρατιωτικό συμβούλιο που έγινε στην Αθήνα το 727 ο Συνέστιος προτείνει να μεταφερθεί ο πόλεμος και στην ξηρά. Ο Κόρεσος συμφωνεί και δίνει εντολή στους Ιεροκήρυκες να ξεσηκώσουν όλες τις Ελληνικές Πόλεις κατά των βυζαντινών κατακτητών και να εξοπλιστούν όλοι με ότι όπλα μπορεί να βρει ο καθένας.

Ο Λέων Γ’ καταφέρνει να απαλλαγεί από τις ενδοβυζαντινές διαμάχες και αρχίζει να στρέφει το βλέμμα του κατά των Ελλήνων πολεμιστών. Στέλνει νέα στρατεύματα με στρατηγό έναν αιμοσταγή βάρβαρο ονόματι Ζαουτζά. Αυτός ο αιμοβόρος βυζαντινός απ’ όπου περνούσε σκορπούσε τον θάνατο στους Έλληνες. Τον Μάρτιο του 728 μπήκε στην Θεσσαλία και άρχισε να σφάζει όλους ηλικιωμένους και τα γυναικόπαιδα. Περίπου 50.000 Ελληνίδες μαζί με τα παιδιά τους αποκεφαλίστηκαν όταν αυτές αρνήθηκαν να αποκηρύξουν την θρησκεία τους και να υποταχθούν στους βυζαντινούς κατακτητές.

Το Ελληνικό στράτευμα μαθαίνοντας την κάθοδο του Ζαουτζά συγκεντρώθηκε για την αποφασιστική μάχη εναντίον του. Μαζεύτηκαν 60.000 Έλληνες στρατιώτες από όλα τα Ελληνικά Έθνη για να αντιμετωπίσουν τα βυζαντινά στρατεύματα, τα οποία αριθμούσαν 250.000 βαρβάρους.

Ο Ιερεύς Κόρεσος εξετάζοντας τους οιωνούς συμβούλευσε τον Συνέστιο να ξεκινήσουν πόλεμο φθοράς, δηλαδή ανταρτοπόλεμο και να μην επιτεθούν μονομιάς στους βαρβάρους βυζαντινούς. Ακόμη οι Έλληνες δεν είχαν αποκτήσει την απαραίτητη πολεμική πείρα για μάχη εκ παρατάξεως. Όμως ο Συνέστιος δεν άκουσε τον Έλληνα Ιερέα.

Στην φονική μάχη που επακολούθησε λίγο έξω από την σημερινή Λάρισα έπεσαν ηρωικώς σχεδόν όλοι οι Έλληνες. Ήταν 10 Απριλίου του 728 σύμφωνα με το χριστιανικό ημερολόγιο. Ο Συνέστιος σκοτώθηκε πολεμώντας ηρωικά στην μάχη. Τον Ιερέα Κόρεσο οι βυζαντινοί βάρβαροι είχαν εντολές να τον συλλάβουν ζωντανό. Τον μετέφεραν αλυσοδεμένο στην Νέα Ρώμη.

Ο βυζαντινός στρατηγός Ζαουτζάς είχε πάρει εντολές από τον βυζαντινό αυτοκράτορα Λέοντα Γ’ να αφανίσει όλους τους Έλληνες στην πυρά. Οι χριστιανοί επίσκοποι προέτρεπαν τους βυζαντινούς στρατιώτες να βιάζουν τις Έλληνίδες και μετά να αποκεφαλίζουν τα παιδιά τους, «ίνα το ελληνικόν γένος αποκτείναι», όπως αναφέρει ο Νικηφόρος διότι τελούν «μιαράς και δαιμονιώδεις θυσίας». Οι βάρβαροι βυζαντινοί με επικεφαλής τους χριστιανούς μοναχούς συγκέντρωσαν 600.000 Έλληνες, γυναικόπαιδα κυρίως, στην περιοχή γύρω από την σημερινή Λάρισα και διέταξαν να τους κάψουν ζωντανούς.

Αυτά τα στοιχεία αναφέρουν βουλγαρικές και αραβικές πηγές καθώς και ο Ιερεύς Κόρεσος στην βιογραφία του που συνέγραψε όσο καιρό ήταν αιχμάλωτος των βυζαντινών. Μετά από λίγο θα θανατωθεί και αυτός με φρικιαστικά βασανιστήρια στην πυρά.

Το φρικιαστικό έγκλημα που συνετάραξε τότε την Οικουμένη οι νεο-βυζαντινοί μισέλληνες φροντίζουν να κρατούν θαμμένο ώστε να μην μαθαίνουν οι Έλληνες την Ιστορία τους. Η Γενοκτονία των 650.000 Ελλήνων, κυρίως γυναικόπαιδα, θα μείνει στην Ιστορία ως «σήμα κατατεθέν» της βυζαντινής λαίλαπας, ώστε να γνωρίζει ο Ελληνικός λαός σε τί αποσκοπούν ωρισμένοι νεο-βυζαντινοί ανθέλληνες οι οποίοι μη έχοντες ούτε Ιερό ούτε Όσιο έχουν φορέσει ξεδιάντροπα και την μάσκα του ελληνοκεντρικού!!!
Τιμή και Μνήμη στους γενναίους Προγόνους που έπεσαν ηρωικώς για την Ελευθερία της Ελλάδος από τους βυζαντινούς κατακτητές. Οι Θεοί τους εξασφάλισαν μία θέση κοντά Τους και εμείς οι σημερινοί Έλληνες μία θέση στην καρδιά μας ώστε να παραδειγματίζουμε τις νέες γενεές.

Ποτέ δεν θα ξεχάσουν οι Έλληνες αυτούς τους Ήρωες αλλά ούτε και τους βυζαντινούς υπανθρώπους και τους χριστιανούς μοναχούς που διέπραξαν αυτή την κτηνωδία. Η Δικαιοσύνη αργεί αλλά πάντα επιτελεί το καθήκον της.

Πηγές:
Ιερεύς Κόρεσος, Βιογραφία
Θ. Κορρές, Το κίνημα των «Ελλαδικών»
Νικηφόρος Βρυέννιος, Ύλη Ιστορίας
Πάπας Γρηγόριος Β’, Επιστολαί
V. N. Zlatarski, Istorija
A. Lombard, Constantin V
http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2011/07/650000.html#.VQXpaI6Ud1a
eleysis-ellinwn.gr
http://www.diadrastika.com/2015/03/650000.html

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ : «ΘΑ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ»

Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαρ 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ…..

Φοβερές αποκαλύψεις από τον Λυκούργο Μαρκούδη για το λαθρομεταναστευτικό

Δήλωση ΣΟΚ : "οι αρχές μας λένε ΨΕΜΜΑΤΑ για τους πρόσφυγες" 

«Αυτά που δείχνουν τα κανάλια είναι ψέματα και το λέω μετά πάσης βεβαιότητος. Αυτά που μας λένε για τα δήθεν θύματα που πνίγονται για τα δήθεν παιδιά και τις γυναίκες είναι ψέματα! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν. Έρχονται κατά χιλιάδες νέοι άνθρωποι κάτω των 30. Δεν είναι Σύριοι, ξεκινάμε από εκεί.

Τα σκίζαν τα διαβατήρια μπροστά μας. Σας τα λέω γιατί τα έζησα 10 μέρες στο σημείο που έβγαιναν οι βάρκες η μία μετά την άλλη. Δίπλα μου. Χωρίς να έρχεται ποτέ λιμενικό, στρατός, αστυνομία να ελέγξει. Κι όταν είπα θα πάω στον εισαγγελέα Μυτιλήνης να καταθέσω μήνυση για παραβίαση εθνικών συνόρων γελάγαν. 

Μα έχουμε παραβίαση εθνικών συνόρων και μου είπαν δεν έχουμε γιατί ο πρωθυπουργός είπε να μπουν ελεύθερα και μας έχει δέσει τα χέρια, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τότε ποιος είναι ο λόγος να υπάρχει στρατός, αστυνομία, λιμενικό…να με προστατεύσουν από τι!… αν δεν μπορούν να προστατεύσουν τα σύνορα της πατρίδας μου…»

Δείτε το Video:

 
 
eimaste-edo
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2016/03/blog-post_177.html

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Ε.ΣΥ.TV

ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ---ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ--- ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.!!!! Ε.ΣΥ.TV


 
 
 


Εθνική τραγωδία: Οι Τούρκοι αποβιβάστηκαν στη Χίο χωρίς καν να πολεμήσουν

prison30575

Μετά τόσα χρόνια οι Τούρκοι κατάφεραν τελικά να αποβιβαστούν τα ελληνικά νησιά, και μάλιστα χωρίς πόλεμο.
Πιο συγκεκριμένα 6 Τούρκοι στρατοχωροφύλακες αποβιβάστηκαν στην Χίο για να ελέγχουν από κοντά τις διαδικασίες σχετικά με την επαναπροώθηση μεταναστών στην Τουρκία.
Η συγκεκριμένη ομάδα αναμένεται να φτάσει στο ελληνικό νησί μέσα στις επόμενες μέρες, και θα εγκατασταθούν στο hotspot ΒΙ.ΑΛ, όπου και θα ελέγχουν την διαδικασία καταγραφής και επανεισδοχής μεταναστών. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί το περιστατικό που συνέβη στις Οινούσσες μεταξύ του Λιμενικού και ενός τουρκικού δουλεμπορικού, το οποίο αποβίβασε 20 μετανάστες στη νησίδα Παναγιά των Οινουσσών.
Οι 2 νεαροί Τούρκοι τέθηκαν υπό κράτηση ύστερα από μια περιπετειώδη καταδίωξη.
Τέλος ανησυχία υπάρχει σχετικά με τα στελέχη των Τούρκων που θα υπάρχουν στα ελληνικά νησιά.
Τα συγκεκριμένα άτομα μπορεί να ανήκουν στην πρώην μυστική υπηρεσία στρατοχωροφυλακής την JITEM , και θα μπορούσαν να λειτουργήσουν παραστρατιωτικά στο παρασκήνιο δημιουργώντας πολλά προβλήματα μέσα στην Ελλάδα!
Δυστυχώς η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας έχει φέρει την Ελλάδα σε πολύ επικίνδυνη θέση!

Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr
http://www.prisonplanet.gr/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters