Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Ο μεγάλος στοχαστής πηγαίνει και πάλι στην Τουρκία


Ξέρετε για που ετοιμάζεται πάλι ο μεγάλος στοχαστής;
Κατά πάσα πιθανότητα θα συμμετάσχει που λέτε;
Σε ετήσια σύσκεψη (στις 6/1/2011 στο Ερζερούμ) 200 περίπου Τούρκων διπλωματών, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης εξωτερικής πολιτικής, υπ την αιγίδα του τουρκικού ΥΠΕΞ !!!
Τον κάλεσε ο “πασάς” Ερντογάν...
Λέτε να μην πάει;
Το θέμα είναι τι θα συζητήσει εκεί.
Επίσης ένα άλλο θέμα είναι αν θα παρέμβει σε θέματα-προβλήματα, που τυχόν παρουσιασθούν και επηρεάζουν ή άπτονται των εθνικών μας συμφερόντων..
Για παράδειγμα αναφέρουμε την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), τις δηλώσεις Μπαγίς για συνεκμετάλλευση 50-50 του Αιγαίου και των κοιτασμάτων του κλπ.
Οι Κύπριοι εξασφάλισαν την δική τους Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη , ενώ εμείς μόλις το 2010 αρχίσαμε να συζητάμε το θέμα, τόσο δειλά , σαν να λέμε στους Τούρκους μη φοβόσαστε εσείς, δεν θα διεκδικήσουμε τίποτα, τίποτα που είναι δικό μας. Παράνοια, πώς αλλιώς να το πει κανείς….
Ακολουθεί το άρθρο της ΕΡΤ
Στην ετήσια συνάντηση εξωτερικής πολιτικής που οργανώνει κάθε Ιανουαρίου, το Tουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, κάλεσε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τους συνεργάτες του, ο Tούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η συνάντηση αυτή, που έχει καθιερωθεί από το 2008, συγκεντρώνει περίπου 200 τούρκους διπλωμάτες που υπηρετούν σε πρεσβείες της Τουρκίας στο εξωτερικό ή σε στρατηγικής σημασίας διευθύνσεις στην Άγκυρα, αλλά και προσωπικότητες της διεθνούς ζωής. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές αν δεν υπάρξουν έκτακτα γεγονότα, ο κ. Παπανδρέου σχεδιάζει να συμμετάσχει στο δεύτερο μέρος της συνάντησης που θα γίνει στην πόλη Eρζουρούμ ( Erzurum) της ανατολικής Τουρκίας.
H συνάντηση εξελίσσεται σε δύο φάσεις:
  • αφορά στην επισκόπηση των τελευταίων εξελίξεων και εκτιμήσεις των προοπτικών που διαγράφονται
  • και την πιο λεπτομερή εξέταση αυτών των προοπτικών
Την περυσινή συνάντηση παρακολούθησαν ο υπουργός εξωτερικών της Ιαπωνίας, ο υπουργός εξωτερικών της Βραζιλίας και ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών, καθώς και ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Mαχμούντ Αμπάς ( Mahmoud Abbas).
Παράλληλα, με τον Έλληνα πρωθυπουργό έχει προσκληθεί και η υπεύθυνη της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Κατρίν Άστον (Catherine Aston), η οποία, επίσης, έχει δηλώσει ότι θα συμμετάσχει, πλην απρόοπτου.
Η συμμετοχή του Έλληνα πρωθυπουργού στην συνάντηση αυτή αναμένεται να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην πορεία που ήδη έχουν πάρει οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, αναφέρουν διπλωματικοί παρατηρητές στην εφημερίδα «Ζαμάν».

http://kostasxan.blogspot.com/2010/12/blog-post_9063.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters