Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Η Μετάλλαξη Δέλτα και τα απίστευτα ψεύδη για τα οποία δεν επεμβαίνει κανείς. Οι φρούδες ελπίδες ένθεν κι εκείθεν…

Προχωρώντας το σχέδιο διαχωρισμού των πολιτών και της δημιουργίας έχθρας ανάμεσά τους, καθώς και τους εκβιασμούς προς τους ανεμβολίαστους για αυτά τα πειραματικά κι επικίνδυνα βόλια, δίνουνε το τελευταίο διάστημα κρεσέντο ψεύδους και στο θέμα της μετάλλαξης Δέλτα.

ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΣ ΔΕΛΤΑ ... ΤΖΙΦΟΣ ΤΕΛΙΚΑ Η "ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ"!

Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΔΕΛΤΑ.
ΟΙ ΝΤΗΛΕΡ EMBOΛΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥΣ.
Πάλι από την Βρετανία έρχεται η αποκαλυπτική στατιστική και αφορά την κατάσταση στην Βρετανία, από την αρχή της "πανδημίας" ως την Κυριακή 27 Ιουνίου .

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Δρ. Η CARRIE MADEJ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΑ
ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Δρ. Η CARRIE MADEJ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ απο τον Giannis Spyrou 02/07/21

ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ.

Ψευδοπανδημία: Η Ευρωπαϊκή Ένωση στέλνει τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ, Κούλη Μητσοτάκη, στο ανώτατο δικαστήριο της Χάγης

Επιμέλεια: Real News of Greece

Μία είδηση έσκασε σαν βόμβα μόλις τώρα. 

Μετά την ανακοίνωση των ρατσιστικών μέτρων κατά των ανεμβολίαστων από την εγκληματική οργάνωση της ΝΔ, η Ευρωπαϊκή Ένωση στέλνει τον Κούλη Μητσοτάκης στη Χάγη. 

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters