Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

ΝΟΜΟΣ Ν.Ε.S.A.R.A - G.E.S.A.R.A. ΟΙ 19 διατάξεις του νόμου

Στη διαρκεια της τελευταίας δεκαετίας το 20ου αιώνα ανέκυψε το ζήτημα του νόμου N.E.S.A.R.A(National Economic Stabilization And Reformation Arc).

Πρόκειται για μιά πράξη νομοθετικού περιεχομένου, η οποία θεσπίσθηκε από τις ΗΠΑ, κάτω από την επίδραση μιάς σειράς νομικο-κοινωνικών συγκυριών της αγροτικής αμερικανικής κοινωνίας.

Έλεγχος FED. HR24 - Νόμος περί διαφάνειας της Ομοσπονδιακής Τράπεζας

Ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ Thomas Massie δεσμεύεται να επαναφέρει τον HR24 για να ελέγξει την FED μαζί με 40 πρωτότυπους χορηγούς, μόλις ορκιστεί.

Οι FED δεν έχουν ποτέ ελεγχθεί. Τώρα που οι Feds βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Υπουργείου Οικονομικών, αυτό θα μπορούσε εύκολα να συμβεί!

Γιγαντιαία φωνή της Αμερικής

Θυμάστε όταν ο Τραμπ είπε ότι θα έχουμε μια γιγαντιαία φωνή στο μέλλον;

Αυτή είναι η θέση που ξεκίνησε ο Τραμπ: Οι 75.000.000 σπουδαίοι Αμερικανοί Πατριώτες που με ψήφισαν, η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΩΤΗ, και ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΑ, θα έχουν μια ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΝΗ στο μέλλον. Δεν θα σέβονται ούτε θα αντιμετωπίζονται άδικα με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή!

Υπενθύμιση συστήματος ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ, το γραφείο επιβολής, υπενθυμίζει στους συμμετέχοντες στην EAS τις υποχρεώσεις συμμόρφωσης.

Η FCC εκδίδει συμβουλευτική εφαρμογή που υπενθυμίζει στους συμμετέχοντες στο Σύστημα ειδοποιήσεων έκτακτης ανάγκης τις υποχρεώσεις συμμόρφωσης, συμπεριλαμβανομένης της διασφάλισης ότι οι ειδοποιήσεις είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία.

Σατανιστική έκσταση από Αδρενοχρώμιο βασανισμένων παιδιών (photos+video)

Το Αδρενοχρώμιο (Adrenochrome) είναι μια χημική ένωση με τον μοριακό τύπο C9H9NO3, που παράγεται από την οξείδωση της αδρεναλίνης (επινεφρίνη). 

Το παράγωγο καρβαζοχρώμιο είναι ένα αιμοστατικό φάρμακο. Παρά την ομοιότητα των χημικών ονομασιών, το Αδρενοχρώμιο δεν σχετίζεται με το χρώμιο.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ: Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.

Στην αρχή αναρωτήθηκα:

Γιατί τώρα;
Όταν κοίταξα όμως τριγύρω μου αμέσως έπιασα το νόημα.
Τα πάντα καταρρέουν.
Κράτη, αρχηγοί Κρατών, ηγέτες και ηγετίσκοι, καθεστώτα, παγιωμένες καταστάσεις και πολιτικές, φάκελλοι ανοίγουν, προσωπικότητες εξαφανίζονται, στόματα ανοίγουν και υπάρχει ένα διάχυτο κλίμα χιονοστιβάδας γεγονότων και αποκαλύψεων που θα αλλάξουν ριζικά το πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.
Στο κλίμα αυτό, πρώτα εναρμονίζονται οι Κυβερνήσεις που πέφτουν η μία μετά την άλλη.

Οι κυβερνήσεις παραιτούνται παγκοσμίως. Πτώση της αυτοκρατορίας

Εν μέσω της απελευθέρωσης του OBAMAGATE, κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο παραιτούνται καθώς η πολιτική τους ταλαντεύεται.

Η Άνγκελα Μέρκελ παραιτήθηκε και ένας αγώνας για να αντικαταστήσει τον καγκελάριο μετά τις επερχόμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου.
Η ολλανδική κυβέρνηση παραιτείται για το σκάνδαλο παροχών παιδιών.

John Worrell Keely (1827-1898) Ο ΤΙΤΑΝΑΣ πριν τον Τέσλα

Άλλος ένας τιτάνας της επιστήμης και του πνεύματος που τα συναισθηματικά πανουκλιασμένα ανθρωπάρια τον κυνήγησαν ως απατεώνα. Φυσικά τα ανθρωπάρια αυτά (Οργανικές Πυλάρες) πάσχοντας από άγχος ηδονής (βλέπε Βίλχελμ Ράιχ) εξαφάνισαν την ακουστική επιστήμη του.

Ο John Worrell Keely ήταν ένας από τους μεγαλύτερους Αιθερικούς Μηχανικούς τα τελευταία 200 χρόνια. Ξεκίνησε πριν τον Τέσλα και όταν ο Τέσλα βγήκε στο προσκήνιο ο Keely είχε πεθάνει όχι όμως προτού δημιουργήσει μερικές εκπληκτικές αιθερικές μηχανές τις οποίες ακόμη δεν μπορούν να τις κατασκευάσουν.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ EBS!

Οι πρόσφατες διακοπές ρεύματος στην Ιταλία (Βατικανό), το Πακιστάν και το Ιράν προέρχονταν από τη Διαστημική Δύναμη των Η.Π.Α και η οποία έβγαλε προσωρινά τμήματα του δικτύου των συγκεκριμένων χωρών από εκεί. 
Αυτό ήταν μια επιχείρηση προετοιμασίας για πόλεμο με την Κίνα και το Ιράν. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters