Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΜΕ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ
ΒΙΝΤΕΟ

Koμβόι με δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα μάχης (TOMA) BMP-2 και άρματα Τ-80, εθεάθησαν να κατευθύνονται προς το Νοβοροσίσκ προκειμένου να φορτωθούν σε πλοία και να μεταφερθούν στην Σεβαστούπολη, ενώ το ουκρανικό Κοινοβούλιο απαγόρευσε την ρωσική, αλλά και την ... ελληνική γλώσσα στην Ουκρανία!


Σε ότι αφορά τα BMP-2, πρόκειται για έναν μηχανοκίνητο Λόχο, μαζί με τα οχήματα υποστήριξής του.

Όλα αυτά ενώ η Ρωσία επανέρχεται στο "χαρτί" Γιανουκόβιτς

Την ίδια στιγμή η πρόεδρος της άνω Βουλής της Ρωσίας Valentina Matviyenko, πολύ γνωστή στην Ελλάδα από την επίσκεψή της τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Αθήνα, δήλωσε πως "ο Viktor Yanukovych είναι ο νόμιμος πρόεδρος της Ουκρανίας καθώς καμία νόμιμη διαδικασία δεν κινήθηκε για να του αφαιρέσει την εξουσία". Και συμπλήρωσε ότι "Η Ρωσία αυτόν αναγνωρίζει και κανέναν άλλο".

«Ο πρόεδρος Yanukovych είναι ένας νόμιμος πρόεδρος. Εάν οι Ουκρανοί πολίτες και η Verkhovna Rada (Βουλή) θέλουν να τον απομακρύνουν από την εξουσία πρέπει να συμμορφωθούν με ορισμένες νόμιμες διαδικασίας», δήλωσε πιο συγκεκριμένα η πάρεδρος της ρωσικής Βουλής για να προσθέσει:

«Αυτές είναι η διαδικασία μομφής. Στη συνέχεια το θέμα πρέπει να οδεύσει προς το ανώτατο δικαστήριο και στο συνταγματικό δικαστήριο. Όταν όλες οι διαδικασίες ολοκληρωθούν τότε μόνο θα παύσει να είναι ο νόμιμος πρόεδρος της Ουκρανίας. Μέχρι τότε αυτός είναι ο νόμιμος πρόεδρος».

Η Matviyenko αναφέρθηκε και στην επαναφορά του συντάγματος του 2004:

«Το γεγονός ότι η Ουκρανία θα επιστρέψει στο σύνταγμα του 2004 εγείρει αγανάκτηση σε όλη την περιοχή. Σε κάθε δημοκρατικό κράτος μια αναθεώρηση του συντάγματος προϋποθέτει μια εθνική συμφωνία. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις, οι πολιτικοί οργανισμοί και οι περιφερειακές αρχές πρέπει να εργαστούν και να συμφωνήσουν στο νέο αυτό σύνταγμα και φυσικά μια τέτοια αναθεώρηση πρέπει να τεθεί σε δημοψήφισμα. Μια μικρή ομάδα ανθρώπων δεν μπορούν να φέρουν εις πέρας μια τέτοια διαδικασία όπως γίνεται τώρα στην Ουκρανία», κατέληξε η πρόεδρος της ρωσικής άνω Βουλής.

Σε ποια ψηφισθέντα μέτρα αναφέρεται η Μαϊστρένκο:
Σχέδιο απόφασης κατάργησης του δικαιώματος των μειονοτήτων στη χρήση της γλώσσας τους. Συγκεκριμένα, απαγορεύθηκαν τα Ρωσικά, τα Ρουμανικά, τα Ουγγρικά και τα Ελληνικά.
Σχέδιο Νόμου για την κατάργηση του νόμου που ποινικοποιούσε την ναζιστική προπαγάνδα (!!!)
Σχέδιο απόφασης για την απαγόρευση των δραστηριοτήτων του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας
Σχέδιο ψηφίσματος για την αντιμετώπιση των συνεπειών της σοβιετικής κατοχής της Ουκρανίας
Σχέδιο απόφασης για τον διορισμό ως υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας του Avakov και τον διορισμό μελών της εθνικιστικής οργάνωσης «Δεξιός Τομέας» στο Υπουργείο
Σχέδιο απόφασης για το «Πάνθεον των εθνικών ηρώων»
Σχέδιο διατάγματος για την εισαγωγή δημοσιονομικών περιορισμών
Σχέδιο ψηφίσματος για την απόδοση τιμής στους συμμετέχοντες στις ένοπλες συγκρούσεις κατά τη διάρκεια των ειρηνικών διαδηλώσεων
Σχέδιο απόφασης για το διορισμό του μέλους του ακροδεξιού κόμματος «Svoboda» Mahnitskogo στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα
Σχέδιο Νόμου για τα καθήκοντα του Προέδρου της Ουκρανίας
Σχέδιο απόφασης για τον διορισμό του μέλους του κόμματος Udar Nalivaychenko ως επόπτη της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας
Σχέδιο απόφασης της απόλυσης από την υπηρεσία των στρατιωτών και αξιωματικών των σωμάτων ασφαλείας. Στη θέση τους θα προσληφθούν μέλη των ακροδεξιών ομάδων.

Σημείωση Οίμου-Αθήνας
Δείτε το κομβόϊ των ρωσικών αρμάτων μάχης στο βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τις εξελίξεις....

http://oimos-athina.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8231.html

Που τα βρίσκουν τα λεφτά οι λαθρομετανάστες... Και πόσο στοιχίζουν στην Ελλάδα;;;

Στην ίδια κατηγορία:
Απίστευτη παγίδα! Θα Ελληνοποιήσουν δεκάδες χιλιάδες παθρομετανάστες για να μπορούν δήθεν να φύγουν για την Ευρωπαϊκή...
Φωτογραφία ΣΟΚ! Έλληνας κείτεται νεκρός έξω από μπαρ αφρικανών στο ....
γκέτο της Πατησίων δίπλα από παιδικό...
Απίστευτο θράσσος! Η απολογία του Πακιστανού: "Ετσι βίασα και τσάκισα την 15χρονη Μυρτώ"
ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ! Α.Σαμαράς: "1.500.000 λάθρο στην Ελλάδα"- ΕΛΑΣ-ΛΣ: "Πιάσαμε...
Σχόλια
A- A+
Του Τασιόπουλου Ιωάννη

Οι πληροφορίες θέλουν να λένε ότι για κάθε κεφάλι λαθρομετανάστη που έρχεται στη χώρα μας οι «μεταφορείς» εισπράττουν περίπου 3.000 ευρώ.

Το ποσό των 3.000 που καμία φορά γίνεται  5.000 ευρώ που δαπανά κάθε λαθρομετανάστης για να «δραπετεύσει» από την χώρα του, είναι υπερβολικό και για κάποιους μια ολόκληρη περιουσία στη χώρα τους.

Εύλογο είναι το ερώτημα που γεννάται για το πού βρίσκουν τα χρήματα όλοι αυτοί που έρχονται στην χώρα μας από τρίτες χώρες.

Το τραγικό όμως είναι, ότι αν δεχθούμε ότι στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες  είναι περίπου 2.000.000 και απαιτούνται 5.000 ευρώ για τον καθένα, το συνολικό  ποσό φτάνει σε ύψη μαμούθ 10 δις ευρώ.

Αν υποθέσουμε ότι για την διαμονή τους εδώ σε θέματα που αφορούν:

Φοροδιαφυγή

Κόστος για περίθαλψη

Κόστος για παραμονή

Κόστος από μεταδιδόμενα νοσήματα

Κόστος σε φυλακισμένους.

απαιτούνται για κάθε λαθρομετανάστη περίπου 5.000 ευρώ ετησίως, τότε η διαχείριση των λαθρομεταναστών στη χώρα μας φτάνει στο ιλιγγιώδες ποσό των 20 δίς ευρώ.

ΔΗΛΑΔΗ  ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΑ  ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ 2012, 2013, 2014 ΚΑΙ ΣΕ  ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

http://thoureios.blogspot.gr/
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/02/blog-post_7511.html

Σε περίοδο πολιτικής αστάθειας η Τουρκία, βαρύ το κλίμα για Ερντογάν

Αναμένονται ραγδαίες ανατροπές από τις συνομιλίες-φωτιά με τον γιο του
(REUTERS)
Μανδαλίδης Γιάννης 
Η δημοσίευση στο YouTube των τηλεφωνικών συνομιλιών του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον γιο του για τα «μαύρα» λεφτά της οικογενείας του, αναμένεται να αποτελέσει τη θρυαλλίδα για ραγδαίες ανατροπές στην Τουρκία, που βάζουν τη χώρα σε περίοδο πολιτικής αστάθειας.
Ανεξαρτήτως εάν οι συνομιλίες είναι πραγματικές ή προϊόν επεξεργασίας, όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός, οι καταγγελίες τοποθετούν τον Ερντογάν και την οικογένειά του στο κέντρο του κάδρου που άρχισε να διαμορφώνεται από τις 17 Δεκεμβρίου, την ημέρα δηλαδή που ξεκίνησε η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και των εισαγγελέων κατά κυβερνητικών στελεχών με την κατηγορία της διαφθοράς.

Ουδείς αμφιβάλλει στην Τουρκία ότι πίσω από τις αποκαλύψεις βρίσκεται ο αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ ιεροκήρυκας και ηγέτης της ισλαμικής αδελφότητας Χιζμέτ των Νουρτζού, Φετχουλάχ Γκιουλέν.

Ο Ερντογάν τον κατηγορεί ευθέως ότι έστησε εντός του κράτους έναν παράλληλο μηχανισμό, ο οποίος -όπως φάνηκε από τις εξελίξεις- γιγαντώθηκε τόσο τα τελευταία χρόνια που λειτουργούσε εκτός ελέγχου. Το γεγονός ότι ο Ερντογάν και η κυβέρνηση του χρησιμοποίησαν τον μηχανισμό αυτό για να «ξεδοντιάσουν» το κεμαλικό κράτος απλώς καταγράφεται πλέον ως μία λεπτομέρεια της Ιστορίας.

Η έκπληξη που έδειξε η κυβέρνηση όταν πληροφορήθηκε εκ των υστέρων για την επιχείρηση κατά της διαφθοράς, άλλα και το «ξήλωμα» 8.000 αστυνομικών και εισαγγελέων που ακολούθησε ήταν ενδεικτική της απώλειας ελέγχου του κρατικού μηχανισμού, άλλα και μιας υπεροψίας που καταλήγει σε αυταρχισμό. Ένας αυταρχισμός, που -όπως σχολιάζουν δημοσιογραφικοί κύκλοι- ενισχύεται από την αυτοπεποίθηση που απέκτησε στα 12 χρόνια εξουσίας.

Στην προσπάθειά της να ανακτήσει τον χαμένο έλεγχο η κυβέρνηση «επιστράτευσε» τρεις αντιδημοκρατικούς νόμους, για το Ιντερνετ, την εκλογή των εισαγγελέων και την υπηρεσία πληροφοριών ΜΙΤ  αντίστοιχα. παρά τις προειδοποιήσεις της ΕΕ ότι με την ψήφισή τους οδηγούνται σε πάγωμα οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας.

Παρά την αρχική σιγή για το θέμα στον Τύπο, τα ελεγχόμενα από τον Ερντογάν μέσα ενημέρωσης, άρχισαν δυναμικά να στηρίζούν την εκδοχή του μοντάζ. Για  του λόγου το αληθές μάλιστα παρουσίασαν το δικό τους μοντάζ, στο οποίο εμφάνιζαν τον αρχηγό των εθνικιστών Γκρίζων Λύκων να εγκωμιάζει τον ηγέτη των Κούρδων ανταρτών Αμπντουλάχ Οτζαλάν!

Στον αντίποδα οι διαρροές πληροφοριών μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, τα οποία αδυνατεί να ελέγξει η κυβέρνηση. Οι εικασίες για το ποιοι βρίσκονται πίσω από τις διαρροές αυτές δίνουν και παίρνουν: Κρατικοί αξιωματούχοι, δημοσιογράφοι, δικαστικοί, αστυνομικοί, ατομα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος κ.ο.κ.

Σημαντική λεπτομέρεια: Η δημοσίευση των τηλεφωνικών συνομιλιών του Ερντογάν έγινε λίγες μόλις ημέρες πριν από την πλήρη εφαρμογή του νέου νόμου για το Διαδίκτυο. Αυτοί που τις δημοσίευσαν έσπευσαν για προλάβουν, σχολιάζει Τούρκος δημοσιογράφος.

Πολιτικοί αναλυτές, παρατηρούν ότι, ακόμη κι αν δικαιωθεί ο Τούρκος πρωθυπουργός, η συζήτηση για την για την μετά-Ερντογάν εποχή έχει ήδη ξεκινήσει.

Προβλέπουν δε ότι οι αποκαλύψεις θα έχουν συνέχεια, όσο η γειτονική χώρα βαδίζει προς τις τοπικές και προεδρικές εκλογές.


Διαδηλώσεις σε Κωνσταντινούπολη και Αγκυρα κατά του Ερντογάν


Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα, Τετάρτη, στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας με στόχο να καταγγείλουν τη διαφθορά του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν και να απαιτήσουν την παραίτησή του, μετά τη διαρροή της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον γιο του, στην οποία φέρεται να τον συμβουλεύει πώς να κρύψει χρήματα από παράνομες δραστηριότητες.

Στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης συγκεντρώθηκαν αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης, του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP).

Με επικεφαλής τον υποψήφιο του CHP για τη δημαρχία της Κωνσταντινούπολης,Μουσταφά Σαριγκιούλ, οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα, όπως «κάτω οι κλέφτες» και«να παραιτηθεί η κυβέρνηση». Μοίρασαν, επίσης, στους περαστικούς ψεύτικα χαρτονομίσματα, τα οποία θεωρούν σύμβολα της διαφθοράς της ισλαμοσυντηρητικής κυβέρνησης.

Στην πρωτεύουσα περίπου 1.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κιζιλάι, σε μια κινητοποίηση που οργανώθηκε από αριστερά συνδικάτα.

Και οι δύο διαδηλώσεις διαλύθηκαν χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.

Για πρώτη φορά από τις αρχές Δεκεμβρίου, όταν ξέσπασε το πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο που συγκλονίζει την κυβέρνηση, το βράδυ της Δευτέρας μπήκε προσωπικά στο στόχαστρο ο Ερντογάν, όταν αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο μια ηχογραφημένη τηλεφωνική επικοινωνία του με τον γιο του, τον Μπιλάλ, τον οποίο φέρεται να συμβουλεύει πώς να εξαφανίσει μεγάλα χρηματικά ποσά. 

Ο τούρκος πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η συνομιλία αυτή είναι προϊόν μοντάζ και επέρριψε την ευθύνη για την «ποταπή επίθεση» που δέχεται στους πρώην συμμάχους του της αδελφότητας του εξόριστου ισλαμιστή κληρικού Φετουλάχ Γκιουλέν.
 
 
BHMA
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/02/blog-post_2419.html

Α. Σαμαράς: Εσοδα 150 δισ. σε βάθος 30ετίας από τα ελληνικά κοιτάσματα

Για ισχυρές ενδείξεις ύπαρξης κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο και τη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου, η αξιοποίηση των οποίων μπορεί να αποφέρει έσοδα ύψους 150 δισ. ευρώ για το ελληνικό Δημόσιο σε βάθος 25- 30 ετών, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά τη σημερινή επίσκεψή του στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) και τη συνεργασία που είχε με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.
Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε, επίσης, το data room του υπουργείου, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί το σύνολο των δεδομένων που έχουν προκύψει από τις έρευνες οι οποίες έχουν γίνει κατά καιρούς στην ελληνική επικράτεια, ενώ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στη χθεσινή συμφωνία για μείωση της τιμής προμήθειας του φυσικού αερίου από την Gazprom που θα οδηγήσει -όπως τόνισε- σε αποκλιμάκωση του ενεργειακού κόστους για νοικοκυριά και επιχειρήσεις και θα δώσει ισχυρή ώθηση στην ανταγωνιστικότητα της οικονομίας.

Ο πρωθυπουργός ανήγγειλε τη διαμόρφωση νέας εθνικής ενεργειακής στρατηγικής με πέντε άξονες που περιλαμβάνουν:

- Έρευνα και αξιοποίηση υδρογονανθράκων που θα γίνει με διαφάνεια, σεβασμό στο περιβάλλον και με τη μέγιστη δυνατή ελληνοποίηση του τεχνικού εργατικού δυναμικού.

- Αξιοποίηση των γεωπολιτικών συνεπειών που προκύπτουν από τη θέση της χώρας και του ρόλου που μπορεί να παίξει στη διακίνηση ενεργειακών πόρων προς την Ευρώπη.

- Ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, καθώς τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες θα κατευθυνθούν στο ασφαλιστικό σύστημα, κατά το πρότυπο της Νορβηγίας, αλλά και στη δημιουργία υποδομών.

- Συνέργειες με τους υπόλοιπους τομείς της οικονομίας, με στόχο ο ορυκτός πλούτος να γίνει εφαλτήριο για συνολική αύξηση της ανταγωνιστικότητας της χώρας.

- Ανάδειξη της χώρας σε ενεργειακό κόμβο στους τομείς της έρευνας, παραγωγής και διακίνησης ενεργειακών προϊόντων.

Η εφαρμογή του σχεδίου, τόνισε ο κ. Σαμαράς, απαιτεί τόλμη, σχέδιο και διεθνείς συμμαχίες. Σημείωσε επίσης ότι όλες οι συμβάσεις θα κατατεθούν για κύρωση στη Βουλή, αρχής γενομένης από τις συμβάσεις για έρευνα στον Πατραϊκό κόλπο και τα Ιωάννινα, οι οποίες -όπως είπε ο πρωθυπουργός- θα ολοκληρωθούν σύντομα.

Αναφορικά δε, με τη συμφωνία για το φυσικό αέριο ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι η νέα τιμή του φυσικού αερίου είναι πολύ πιο κοντά στον ευρωπαϊκό μέσο όρο και χαμηλότερη από τις τιμές που επικρατούν στην περιοχή, ανατρέποντας την εικόνα που επικρατούσε ως τώρα.

Από την πλευρά του, ο υπουργός ΠΕΚΑ, Ι. Μανιάτης επισήμανε ότι έχουμε λόγους να είμαστε αποδεδειγμένα αισιόδοξοι. Έχουμε αναλογίες και γεωλογικά πρότυπα που μας δίνουν τη δυνατότητα να κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, πρόσθεσε ο κ. Μανιάτης και ευχαρίστησε τον κ. Σαμαρά για τη συμβολή του στην προσπάθεια αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου, τόσο ως πρωθυπουργός όσο και νωρίτερα, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι σεισμικές έρευνες στο Ιόνιο και τη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης έγιναν σε έκταση 220.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων από τη νορβηγική εταιρία PGS και ολοκληρώθηκαν το 2013. Συνολικά, μαζί με τα δεδομένα από παλαιότερες έρευνες που είχε στη διάθεσή του το ΥΠΕΚΑ, έγιναν περίπου 30.000 χιλιόμετρα ερευνών, που έχουν συγκεντρωθεί σε ενιαία βάση δεδομένων υπό τον τίτλο "Greece MegaProject", την οποία επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός. Συγκεκριμένα, η βάση δεδομένων περιλαμβάνει 12.500 χιλιόμετρα νέων σεισμικών γραμμών, 9.000 χιλιόμετρα επανεπεξεργασμένων υφιστάμενων γραμμών και 9.000 χιλιόμετρα πρόσθετων γραμμών, που έχουν ρυθμιστεί ώστε να συνδυάζονται με τα υπόλοιπα δεδομένα.

Η PGS έχει ολοκληρώσει την επεξεργασία των δεδομένων που προέκυψαν από τις έρευνες και ήδη έχει ξεκινήσει η παρουσίασή τους σε διεθνή πετρελαϊκά συνέδρια. Εκκρεμεί, ωστόσο, η ερμηνεία των δεδομένων, η οποία σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις αρχές Απριλίου. Στο δεύτερο εξάμηνο του έτους θα προκηρυχθεί ο διεθνής διαγωνισμός (γύρος παραχωρήσεων) για την παραχώρηση 10- 15 θαλάσσιων «οικοπέδων» σε πετρελαϊκές εταιρείες, προκειμένου να ξεκινήσουν ερευνητικές γεωτρήσεις.

Σε εξέλιξη είναι επίσης η διαδικασία για την παραχώρηση των περιοχών Ιωαννίνων, Πατραϊκού κόλπου και Κατάκολου για έρευνες. Οι διαγωνισμοί έχουν ολοκληρωθεί και εκκρεμεί η υπογραφή των συμβάσεων με τους αναδόχους. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΥΠΕΚΑ, τα εκτιμώμενα απολήψιμα αποθέματα στον Πατραϊκό Κόλπο ανέρχονται σε 200 εκατομμύρια βαρέλια, στα Ιωάννινα, 50- 80 εκατομμύρια βαρέλια και στο Κατάκολο, 3 εκατομμύρια βαρέλια, ενώ τα αναμενόμενα συνολικά έσοδα του Δημοσίου μόνο από τις δύο πρώτες περιοχές, σε βάθος 25ετίας, υπολογίζονται σε περίπου 11 δισ. ευρώ.
Καθημερινή
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/02/150-30.html

Αγαπητέ κύριε Ρόντος. Συνδέεστε με αυτή την αλυτρωτική Αλβανική οργάνωση;

Αγαπητέ κύριε Ρόντος,

Εσείς που έχετε λάβει τόσα και τόσα από αυτή την έρμη χώρα, μισθούς, διακρίσεις, καριέρα, διαχείριση κονδυλίων κλπ, μπορείτε να μας λύσετε μία απορία;

Υπάρχει μία “ΜΚΟ” στην....
Αμερική, που ονομάζεται National Albanian American Council. Μία οργάνωση με σκοτεινή εμπλοκή… σε υποθέσεις αλβανικού εθνικισμού, όπως η σφαγή των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου που κάποιοι βάφτισαν “απελευθέρωση”.

Μία οργάνωση που βεβαίως όχι μόνον δεν έχει σχέση με τα Ελληνικά συμφέροντα και επιδιώξεις αλλά αντίθετα, συγκρούεται με θέσεις και στοχεύσεις της Ελληνικής διπλωματίας. Που εσείς υποτίθεται ότι έχετε πληρωθεί με άφθονο χρήμα προκειμένου να την υπηρετήσετε.

Έχετε λοιπόν κάποια εμπλοκή με την εν λόγω εθνικιστική (κατά την ταπεινή μας άποψη) αλβανική οργάνωση κύριε Ρόντος; Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να έχουμε μία απάντηση από εσάς για το συγκεκριμένο πολύ σημαντικό ζήτημα. Μία απάντηση και μία εξήγηση.

http://olympia.gr/

 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1629.html

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Η ΝΤΠ σε ολομέτωπη επίθεση στην Κύπρο με σχέδια ΑΝΑΝ και ηλ. Διακυβέρνηση



Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση έρχεται και στην Κύπρο με κορύφωση την κάρτα του πολίτη. (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ)



το είδα
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/02/blog-post_502.html

Με ..εντολή Σαμαρά απολύουν γιατρούς και προσλαμβάνουν χαφιέδες


Η πιο μισητή απ' τα λαϊκά στρώματα κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών πλήρως απονομιμοποιημένη στην συνείδηση του ελληνικού λαού μεγεθύνει τις προσβάσεις της στον κρατικό μηχανισμό λίγο πριν εγκαταλείψει την εξουσία με άκρως προκλητικό τρόπο.
Οπως φαίνεται από τον προϋπολογισμό της ΕΥΠ για το 2014 που αναρτήθηκε πρόσφατα στη «Διαύγεια», την στιγμή που κάθε ίχνος κοινωνικού κράτους που είχε απομείνει γίνεται παρελθόν, τα κονδύλια που προβλέπονται για την ΕΥΠ αυξάνονται κατά 8,6% φέτος σε σύγκριση με πέρυσι. (Από 35,417 εκατομμύρια ευρώ σε 38,46)...
Με βασικό μισθό 900 ευρώ, η προϋπολογισμένη αύξηση των 2,62 εκατομμυρίων ευρώ ισοδυναμεί με περίπου 250 προσλήψεις και «δεδομένου ότι οι προσλήψεις όπως και οι δαπάνες στην ΕΥΠ παραμένουν απόρρητες», «είναι προφανές ότι η κυβέρνηση Σαμαρά βρήκε έναν βολικό τρόπο παράκαμψης της δημοσιονομικής λιτότητας για την επαγγελματική τακτοποίηση κάμποσων «ημετέρων» εκεί όπου δεν φτάνει το βλέμμα ούτε της τρόικας ούτε των ΜΜΕ»
Η ΚΥΠ/ΕΥΠ είναι η πιο βρόμικη υπηρεσία του ελληνικού κράτους
Δημιούργημα της CIA στις αρχές του εμφυλίου πολέμου με την ονομασία Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών - Ερευνών (ΚΥΠ-Ε),και η δουλειά της ήταν να στρατολογεί χαφιέδες πολυτελείας για την αντιμετώπιση του «εσωτερικού κομμουνιστικού κινδύνου». Το Μάη του 1953 αναδιοργανώνετε ριζικά με πρώτο αφεντικό τον ελληνοαμερικάνο Τομ Καραμεσίνη και από τις γραμμές της πέρασε η αφρόκρεμα του φασισταριού. Γεωργαλάς, Παπαδόπουλος, Μακαρέζος, Ρουφογάλης και άλλα τέτοια φυράματα.
Μερικά από τα έργα της είναι : η προβοκάτσια που οργάνωσε στον Εβρο, όταν ο μετέπειτα δικτάτορας έριχνε ζάχαρη στα ντεπόζιτα των τανκς και το χρέωνε σε κομμουνιστές φαντάρους; Η σκευωρία του «ΑΣΠΙΔΑ» η υπόθεση της «Δίκης των Αεροπόρων»; στην δικτατορία, αποκλειστική ασχολία της ήταν το κυνήγι των κομμουνιστών και των λεγόμενων συνοδοιπόρων; είχε ειδικό τμήμα το " σπουδαστικό " για τους φοιτητές που έστελνε στη Μπουμπουλίνας . Επί Καραμανλή είχε και το συνδικαλιστικό που παρακολουθούσε τις συνελεύσεις των επικίνδυνων συνδικάτων Επί Μητσοτάκη ανθησαν οι τηλεφωνικές υποκλοπές, οι εκβιασμοί και άλλες λαμογιέςτου αρχικυπατζή Γρυλάκη .Επί Πασοκ έχουμε την παράδοση στους Τούρκους του Οτσαλάν; Σήμερα ασχολείται με τους αντιπάλους της κυβέρνησης γενικά με όλους τους αντιμνημονιακούς ,συνεργάζεται με την "ομάδα αλήθειας " της ΝΔ τη λεγόμενη και μονταζιέρα . Γενικά πάντα ασχολείται με τον " εσωτερικό εχθρό " δηλαδή τους πολιτικούς αντιπάλους της εκάστοτε κυβέρνησης . Τελευταία της "επιτυχία" είναι η κατασκευή και η διοχέτευση μέσα από το δίκτυο έμισθων δημοσιοκάφρων που συντηρεί , του δήθεν σχεδίου για την δολοφονία του Καραμανλή . Ενας μύθος που εξυπηρετούσε το προφίλ του τότε πρωθυπουργού και δικαιολόγισε τεράστια κονδύλια που δικαιολογήθηκαν για την αμοιβή της " πηγής " και του " δικτύου " ,παλιά τους τέχνη κόσκινο .Οπως με τη " Μαρία " της Ριανκούρ . Ηλίθιοι είναι οι Αμερικάνοι να καθαρίζουν τους δικούς τους ;

 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/02/blog-post_3690.html

Το πέτρινο ημερολόγιο των Μάγιας: Η πυραμίδα του Kukulcan [Εικόνες]

Η πυραμίδα του Kukulcan βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο του Chichen-Itza βόρεια της χερσονήσου Γιουκατάν στο Μεξικό.
Χτίστηκε από τους Μάγιας περίπου στο 800 μ.Χ. και έχει ύψος 25 μέτρα Το μνημείο αυτό ήτανε το πέτρινο ημερολόγιο των Μάγιας, που αργότερα ονομάστηκε «το κάστρο» (El Castillo). Επίσης έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO το 1988.
Σε κάθε πλευρά της πυραμίδας υπάρχει μία σκάλα που αποτελείται από 91 μικρά και απότομα σκαλιά. Αν στο άθροισμα των σκαλιών (364) προσθέσουμε και το τελευταίο διάζωμα σχηματίζουμε τον αριθμό των ημερών του έτους. Τα 9 διαζώματα σε κάθε έδρα χωρίζονται στη μέση από τη σκάλα σχηματίζοντας 18 τμήματα που αντιπροσωπεύουν τους 18 μήνες (με 20 ημέρες ο καθένας) του ημερολογίου των Μάγιας.
Σε κάθε ισημερία (21 Μαρτίου και 21 Σεπτεμβρίου) παρατηρείται στη βόρεια πλευρά ένα παράξενο φαινόμενο: το φως του ήλιου συνδυάζεται με τις σκιές και δημιουργούν μια σειρά από τρίγωνα. Το φαινόμενο διαρκεί περίπου 3 λεπτά.
Σύμφωνα με ψηφοφορία που διεξήχθη με πρωτοβουλία της ελβετικής οργάνωσης New7Wonders το 2001 (τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν το 2007) η πυραμίδα είναι ένα από τα νέα επτά θαύματα του κόσμου. Τα υπόλοιπα έξι είναι Το Σινικό τείχος της Κίνας, η Πέτρα στην Ιορδανία, το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή στην Βραζιλία, το Μάτσου Πίτσου στο Περού, το Κολοσσαίο στη Ρώμη και το Ταζ Μαχάλ στην Ινδία.
http://www.apocalypsejohn.com/2014/02/to-petrino-hmerologio-twn-magias-pyramida-tou-kukulcan.html

Πρωτοφανείς σκηνές στην Ουκρανία: Αστυνομικοί γονάτισαν μπροστά στους διαδηλωτές ζητώντας συγνώμη για τη βία και τους σκοτωμούς.


Αστυνομικοί στην Ουκρανία γονάτισαν για να ζητήσουν συγνώμη από τους διαδηλωτές για τη βία και τους σκοτωμούς κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν τις προηγούμενες μέρες.
Οι πρωτοφανείς σκηνές διαδραματίστηκαν στην πόλη Λβιν, και ανάμεσα στους αστυνομικούς ήταν και η ειδική ομάδα Berkut, άνδρες της οποίας επέστρεψαν στα καθήκοντα τους στο Κίεβο.
eirinika.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/02/blog-post_4288.html

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ... ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΑ! ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...
ΑΥΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ !!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ !!!... "ΑΝ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ" !!!
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ...
1904085_405790879556757_1052698051_n.jpg

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ; ΑΚΟΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ;
ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...
καταπιστευματα σε ελληνικες τραπεζες.png

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ!

1779330_1398213153775999_1769726108_n.png
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!!!
υπογραφη Παπούλια.png
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!
υπογραφη Τάσσου Παπαδόπουλου.png
ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ;;; ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ...
ΓΚΑΖΑΚΗ..."ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ";;; ΑΝ ΝΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ...
ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ...ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΤΕΧΕΙ ( ΜΕ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ-"ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ" ) ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... 
ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ "μεγάλου Κωνσταντίνου" ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ... ΤΟΤΕ ΣΥΛΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΟΛΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ (ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΤΙΜΑΛΦΗ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ)... ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ... ΑΦΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΠΕΡΙΠΟΥ 20.000.000 ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΟΥΧΑ)... ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΕΛΛΗΝ"  ΗΤΑΝ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ 
ΔΕΙΤΕ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ...!!! ΔΕΙΤΕ ΟΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...!!! ΔΕΙΤΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ...!!!

................................................................................................................
1506967_233263750130780_1634145358_n.jpg
.....................................................................................................
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:



...............................................................................................................

..............................................................................................................

..............................................................................
.........................................................................
Ενημερωτικό φυλλάδιο.jpg
ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ 

ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
Αίτηση αποδοχής.jpg
1974618_1400665620195178_1292945275_n.jpg
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/02/lefta-yparhoyn-dis-kai-tris-kai-apeira-diekdikhse-ta-sto-heri-so.html

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΧΟΤΟΜΕΙΤΑΙ...94 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ 3 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Κύπρος - Δεν Ξεχνώ.jpg


Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ..!!!!!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΧΟΤΟΜΕΙΤΑΙ ...Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ KΥΠΡΟΥ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ....ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ...ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ...ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.... ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ...ΤΑ 49 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΡΑΧΝΕΣ..
18 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ... ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΎΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.. ΝΑΤΟΙ...ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ..
94 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ 3 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ..ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ....ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΌΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ... ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

374 . Τράπεζα Κύπρου (Κύπρος ) Αριθμός λογαριασμού . 63197771374 με το όνομα του λογαριασμού του Λευκού Πνευματική Boy και στέκεται υπόλοιπα των US $ 20, 000 , 000 , 000 , 000 και επιβεβαίωσε επανεξεταστεί ωριμάσει ελέγχου της 1ης Δεκεμβρίου 2008, που εγγυάται και επιβεβαίωσε κερδίσει αξίας US $ 9 860 , 000 , 000 , 000 από το μήνα Μάιο μέχρι αυτό το μήνα στο σύνολο των US $ 29, 860 , 000 , 000 , 000 .

375 . Ελληνικός Τράπεζα ( Κύπρος) Αριθμός λογαριασμού . 9977744255 με το όνομα του λογαριασμού του Λευκού Πνευματική Boy και στέκεται υπόλοιπα των US $ 10, 000 , 000 , 000 , 000 και επιβεβαίωσε επανεξεταστεί ωριμάσει ελέγχου με ημερομηνία 1 Δεκεμβρίου 2008 , που εγγυάται και επιβεβαίωσε κερδίσει αξίας US $ 9 924 , 000 , 000 , 000 από το μήνα Μάιο μέχρι αυτό το μήνα στο σύνολο των US $ 19, 924 , 000 , 000 , 000 .

376 . Marfin Popular Bank ( Κύπρος) Αριθμός λογαριασμού . 2777541231 με το όνομα του λογαριασμού του Λευκού Πνευματική Boy και στέκεται υπόλοιπα των US $ 40, 000 , 000 , 000 , 000 και επιβεβαίωσε επανεξεταστεί ωριμάσει ελέγχου με ημερομηνία 1 Δεκεμβρίου 2008 , που εγγυάται και επιβεβαίωσε κερδίσει αξίας ΗΠΑ $ 3, 952, 000 , 000 , 000 από το μήνα Μάιο μέχρι αυτό το μήνα στο σύνολο των ΗΠΑ $ 43.952 , 000 , 000 , 000 .
...........................................................................................
υπογραφη Τάσσου Παπαδόπουλου.png
υπογραφη Παπούλια.png



ΛήψηΠροεπισκόπηση
......................................................................................................

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ... ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΑ! ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!


ΚΥΠΡΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΣΑΝ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ...

ΚΥΡΙΑ ΣΕΒΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

ΣΕΒΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ.jpg
 
 

Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΜΑΣ
Καλησπέρα σε όλους, καλώς ήρθατε σε αυτή την συνάντηση. Είναι πολύ σημαντικό που τόσο συχνά επιλέγουμε να βρισκόμαστε. Αυτή η ενέργεια, αυτή η πληροφορία, η γνώση και κατ' επέκτασιν  η αγάπη του ενός προς τον άλλο είναι πάρα πολύ σημαντική για να μπορέσουμε να ξαναβρούμε τον εαυτό μας, να ξαναβρούμε τις ρίζες μας, να ξαναβρούμε την κληρονομιά μας. Αγαπητοί μου συμπολίτες και φίλοι ο Καζαντζάκης έλεγε : «Σωτηρία θα πει, να λυτρωθείς από όλους τους Σωτήρες. Αυτή είναι η ανώτατη λευτεριά, η πιο υψηλή όπου με δυσκολία αναπνέει ο άνθρωπος. Αντέχεις ;» Είμαστε σίγουροι αγαπητοί μου συμπολίτες, ότι είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την ελευθερία μας ; Η ελευθερία γνωρίζουμε όλοι πως προϋποθέτει ανάληψη ευθύνης. Πόσοι από μας είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε το μερίδιο της ευθύνης που αναλογεί στον κάθε έναν μας ; Γνωρίζουμε όλοι ότι μόνον τα καθεστώτα επιβάλλονται. Η ελευθερία ζητείται, διεκδικείται. Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει πρώτα να αποκτήσουμε επίγνωση της σκλαβιάς μας. Πρέπει να αποκτήσουμε επίγνωση της φυλακής στην οποία έχουμε οδηγηθεί. Πρέπει να αποκτήσουμε επίγνωση της καταπάτησης κάθε ανθρώπινης αξίας και αξιοπρέπειας. Επίγνωση της κατάργησης της σκέψης, του λόγου και της έκφρασης. Μόνο όταν αντιληφθούμε το μέγεθος της σκλαβιάς μας θα αποκτήσει νόημα η διεκδίκηση της ελευθερίας μας. Επιτρέψαμε αγαπητοί και αγαπημένου μου φίλοι να είμαστε παρατηρητές της ίδιας μας της ζωής, να αποφασίζουν άλλοι για μας χωρίς εμάς. Να αποφασίζουν για την πρόοδο και το καλό μας όπως μας λένε. Ήρθε η ώρα αγαπητοί μου να αρχίσουμε να παίρνουμε την ζωή μας στα δικά μας τα χέρια με τις δικές μας αποφάσεις. Ήρθε η ώρα να ελευθερώσουμε την μουδιασμένη ψυχή μας από τα στενά ρούχα που μας έχουν βάλει και να μεταγγίσουμε στις φλέβες μας την ζωή και την ελευθερία που μας ανήκει. Να κοιτάξουμε τον ήλιο κατάματα χωρίς να φοβόμαστε ότι θα καούμε.

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Ο Αρτέμης ο Σώρρας και ο οργανισμός, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός EI-END έχουν δημιουργήσει όλες τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις, έχουν όλα τα εργαλεία τα οικονομικά διαθέσιμα προς χρήσιν και το μόνο που μένει είναι να τα ζητήσουμε. Μέσα από αυτήν την διαδικασία θα διεκδικήσουμε την λευτεριά μας. Σαφώς τα οικονομικά εργαλεία και η ύλη μέσα από την οποία προσπαθούν να μας χειραγωγήσουν και να μας κατακτήσουν δεν είναι το ζητούμενο. Ζητούμενο είναι η ελευθερία του πνεύματος, είναι να ξαναβρούμε τον εαυτό μας και την κληρονομιά μας, είναι να ξαναβρούμε την γειτονιά μας, είναι να ξαναβρούμε τα παιδιά μας και να προσδιορίζουμε μόνοι μας το αύριο μας, αυτό είναι το ζητούμενο. Εάν όμως το κατεστημένο, εάν τα καθεστώτα έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα σε αυτήν την απαξιωμένη κατάσταση, μέσα από τα οικονομικά εργαλεία αυτό είναι που τους προσφέρουμε. Τους προσφέρουμε τα εργαλεία τους για να μας αφήσουν ελεύθερους να διεκδικήσουμε την ζωή μας, να ζήσουμε την ζωή μας ελεύθεροι.

Η ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Το 2011 ξεκίνησε η προσπάθεια, η μεγάλη προσπάθεια, τιτάνια προσπάθεια να βοηθηθεί η Ελλάδα και ο Ελληνισμός σε όλο τον πλανήτη. Το πρώτο εργαλείο που χρησιμοποίησε ο οργανισμός EI-END και ο Αρτέμης ο Σώρρας ήταν οι μετοχές της Ανατολής με τις οποίες όλοι έχετε έρθει σε επαφή σαν άκουσμα. 8 μετοχές της Ανατολής από το προσωπικό χαρτοφυλάκιο του Αρτέμη του Σώρρα δωρήθηκαν σε κάθε ένα από τους δύο οργανισμούς EI-END γιατί δύο οργανισμοί EI-END υπάρχουν ώστε  να αποπληρωθεί το εθνικό και το δημόσιο χρέος και το υπόλοιπο ποσόν να διατεθεί για ανάπτυξη. Γνωρίζετε ότι η τράπεζα της Ανατολής δημιουργήθηκε με μετοχικό κεφάλαιο σε χρυσά Γαλλικά φράγκα το 1904 από τους Rothschild και μετά την καταστροφή της Σμύρνης, θα σας πω εν τάχει μερικά ιστορικά στοιχεία σε σχέση με την υπόθεση , μετά την καταστροφή της Σμύρνης της Μικράς Ασίας το 1932 η Εθνική τράπεζα δηλώνει ότι συγχωνεύει την τράπεζα Ανατολής και το 1936 ολοκληρώνει την εκκαθάρισή της κατά δήλωσιν της τράπεζας. Θα πρέπει να πούμε ότι η τράπεζα της Ανατολής δημιουργήθηκε για να μαζέψει την περιουσία και τον χρυσό των Ελλήνων της διασποράς και όχι μόνον, που όπως γνωρίζουμε όλοι ήκμαζε την περίοδο εκείνη στην Μικρά Ασία, Ιωνία, Αίγυπτος, όλα τα παράλια, αφού λοιπόν επετέλεσε το σκοπό της θεώρησαν ότι δεν υπήρχε λόγος εμφανούς τουλάχιστον λειτουργίας και ύπαρξης της τράπεζας και έτσι δηλώνουν ότι την συγχωνεύουν και την εκκαθαρίζουν το 1936. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Η τράπεζα της Ανατολής με απόλυτα τεκμηριωμένα στοιχεία τα οποία βρίσκονται στα χέρια μας εξακολουθεί να υφίσταται, εξακολουθεί να λειτουργεί ως επενδυτική τράπεζα πλέον με τους ίδιους ακριβώς κωδικούς με τους οποίους δημιουργήθηκε και οι μετοχές της όπου υπάρχουν σε όποιον ανήκουν είναι σε απόλυτη ισχύ και σαφώς γνήσιες. Ο Αρτέμης ο Σώρρας κατέχει ένα σημαντικό αριθμό μετοχών και έτσι δώρισε 8 μετοχές για να βοηθήσει το Ελληνικό κράτος. Αφού εκτιμήθηκαν οι μετοχές αυτές των οποίων η αξία είναι δισθεόρατη και εξαιτίας του ύψους της αξίας των μετοχών υποψιαζόμαστε, είμαστε καχύποπτοι για την πραγματικότητά τους για την εγκυρότητά τους, όμως το γεγονός ότι ποσά τα οποία δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ή δεν μπορέσουμε να τα χωρέσουμε στην αντίληψή μας δεν σημαίνει ότι δεν είναι πραγματικά. Ο λόγος για τον οποίο η μετοχή έχει αυτό το ασύλληπτα υψηλό τίμημα των 674 δις είναι γιατί το αποθεματικό είναι σε χρυσά Γαλλικά φράγκα, επομένως σε αντιστοιχία χρυσού. Από την 1.1.1933 το αποθεματικό τοκίζεται με 7% μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αυτός είναι ο λόγος που η μετοχή έχει αυτό το ασύλληπτο ύψος. Αφού λοιπόν αυτές οι 8 μετοχές σφραγίζονται στην Γαλλική πρεσβεία της Αθήνας, γιατί όπως προ-είπα είναι σε χρυσά Γαλλικά φράγκα το μετοχικό κεφάλαιο επομένως δημιουργήθηκε με την εγγύηση της Γαλλικής κυβέρνησης, αφού λοιπόν σφραγίζονται στην Γαλλική πρεσβεία της Αθήνας ως έγκυρες και εν ισχύ πηγαίνουν στον Σαχινίδη. Τότε ήταν υφυπουργός ο Σαχινίδης εκείνη την περίοδο, γίνονται αποδεκτές αφού πρώτα έχουν σφραγιστεί από την Γαλλική πρεσβεία, γίνονται αποδεκτές και σφραγίζονται από το υπουργείο οικονομικών ως έγκυρες, γίνεται αποδεκτό το ύψος της αξίας των μετοχών και πηγαίνουν στην ΔΟΥ Πατρών όπου ανήκει ο Ατρέμης ο Σώρρας για να υπολογιστεί ο φόρος δωρεάς ο οποίος είναι 0,5 %. Ο φόρος υπολογίζεται στα 27 δις η ΔΟΥ όμως Πατρών δηλώνει  αναρμόδια να εισπράξει τον φόρο και παραπέμπει τον Αρτέμη τον Σώρρα στο υπουργείο οικονομικών για να εισπραχθεί από το υπουργείο οικονομικών ο φόρος.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ

Το υπουργείο δηλώνει αναρμόδιο οι εφορίες εισπράττουν τους φόρους και αφού γίνεται μία τέτοιου είδους διελκυστίνδα για πολύ διάστημα ο Αρτέμης ο Σώρρας αποφασίζει να μηνύσει το ΣΔΟΕ για μη είσπραξη φόρου. Φαντάζομαι ότι είναι ο μοναδικός πολίτης του πλανήτη που έχει μηνύσει την εφορία του γιατί δεν εισπράττουν τον φόρο. Αφού λοιπόν συμβαίνει αυτό με την εφορία και η εθνική τράπεζα παίζει το δικό της παιχνίδι, μηνύεται η Εθνική τράπεζα από τον Αρτέμη τον Σώρρα και τον οργανισμό, σαφώς είναι η απόφαση υπέρ του Σώρρα, γίνονται ασφαλιστικά μέτρα στην Εθνική τράπεζα με την εντολή να παρουσιάσει τα στοιχεία συγχώνευσης και εκκαθάρισης και σαφώς επειδή τέτοια στοιχεία δεν υπάρχουν δεν μπορεί να τα παρουσιάσει. Μετά από αρκετές αναβολές το επόμενο δικαστήριο είναι στα μέσα Μαρτίου, 14 Μαρτίου περίπου και θα δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη. Αφού λοιπόν καθυστερεί η πρώτη προσπάθεια προς την Ελλάδα αποφασίζει ο οργανισμός και ο Σώρρας να εκμεταλλευτούν το επόμενο εργαλείο, το οικονομικό εργαλείο το οποίο διαθέτουν και αυτό δεν είναι άλλο από τα χρεόγραφα Αμερικανικού δημοσίου ΑΑΑ για τα οποία γνωρίζουμε όλοι. Ο Αρτέμης ο Σώρρας είναι κάτοχος ενός χαρτοφυλακίου το οποίο περιέχει προσωπικά περιουσιακά στοιχεία αλλά είναι και ανέγκλητος πληρεξούσιος και διαχειριστής άλλων. Στα χρεόγραφα λοιπόν του Αμερικανικού δημοσίου ο Αρτέμης ο Σώρρας είναι ανέγκλητος πληρεξούσιος, το συνολικό ύψος των ομολόγων, των χρεογράφων είναι 2,8 τρις λήγουν τον Αύγουστο του 2014. Επειδή η ανάγκη που προέκυψε μετά την προσπάθεια των μετοχών ήταν πάρα πολύ σημαντική αποφάσισε ο οργανισμός και ο Σώρρας να δημιουργήσουν νέες συνθήκες ρευστοποίησης των ομολόγων νωρίτερα από την λήξη τους. Έγιναν νέες συμφωνίες με την Αμερικανική κυβέρνηση, καινούρια συμβόλαια και έτσι ήταν διαθέσιμα το καλοκαίρι του 2012. 28 Σεπτεμβρίου του 2012 ο οργανισμός και ο Αρτέμης  Σώρρας δημοσιοποιούν στο ξενοδοχείο President την κατάθεση των 600 δις δολαρίων σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό στην Montreal Bank στον Καναδά και 50 δις δολάρια κατατεθημένα στον λογαριασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ο λόγος που επέλεξε ο οργανισμός την περίοδο αυτή, τη χρονική στιγμή αυτή να δημοσιοποιήσει την κατάθεση ήταν γιατί αν θυμάστε το φθινόπωρο του 2012 υπήρχε ένα ομόλογο 32,5 δις (αν θυμάμαι καλά) το οποίο είχε εκδοθεί από τον Ανδρέα Παπανδρέου πριν από 30 χρόνια και πολύ σοβαρές πληροφορίες έλεγαν, πολύ σοβαρές πηγές ότι μέσω αυτού του ομολόγου εσκόπευαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα. Η κατάθεση των 600 δις την συγκεκριμένη χρονική στιγμή απομάκρυνε εντελώς και διά παντός το ενδεχόμενο πτώχευσης της Ελλάδας.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ-ΕΝD ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

3 μέρες μετά την δημοσιοποίηση της κατάθεσης η ακαδημία Αθηνών αποφασίζει να βραβεύσει τον οργανισμό και τον Αρτέμη τον Σώρρα ως εθνικούς ευεργέτες. 2 μέρες μετά την βράβευση μέσω της Ακαδημίας Αθηνών ήρθε μήνυμα συνεργασίας εκ μέρους της κυβέρνησης το οποίο σαφώς δεν έγινε αποδεκτό γιατί οι όροι με τους οποίους κατατέθηκαν τα 600 δις είναι δύο, έλεγχος του χρέους και λογιστικός έλεγχος από το 1974 και μετά. Πιστεύουμε λοιπόν ότι κανένας Έλληνας δεν θέλει να ελεγχθεί όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του δημόσιου τομέα των κυβερνόντων που έχει καταλήξει το χρήμα και ο ιδρώτας του Ελληνικού λαού, αυτό λοιπόν είναι ο ένας όρος έλεγχος λογιστικός από το 1974 και μετά και απόδοση ευθυνών σε όσους καταχράστηκαν τον ιδρώτα των Ελλήνων και ο δεύτερος όρος να ελεγχθεί η οφειλή μας. Ξέρετε πολύ καλά ότι το χρέος το οποίο μας παρουσιάζουν 300, 350, 400, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες ανακοινώνονται και τα χρέη. Το χρέος είναι πολύ μα πάρα πολύ χαμηλό βάση των υπολογισμών των επιστημών οικονομολόγων του οργανισμού. Αφού λοιπόν αρνείται ο οργανισμός και ο Σώρρας την συνεργασία με την κυβέρνηση αμέσως μετά αρχίζει η λασπολογία με την οποία όλοι έχετε έρθει σε επαφή. Γνωρίζετε πολύ καλά ποιά ήταν η αντίδραση του καθεστώτος και των ελεγχόμενων κατευθυνόμενων μέσων ενημέρωσης. Ο Αρτέμης ο Σώρρας και ο οργανισμός προσπάθησαν πάρα πολλές φορές να έρθουν σε επαφή, σε επικοινωνία, σε συνεννόηση με την κυβέρνηση, μέχρι και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου. Αφού δεν επετεύχθει αυτός ο στόχος συνεννόησης αναγκάστηκαν να μηνύσουν για εσχάτη προδοσία την κυβέρνηση, τους 302 της βουλής και αυτή τη στιγμή απ' ότι μας λένε είναι σε προανακριτικό στάδιο η όλη υπόθεση. Την πρόταση, τον φάκελο της πρότασης από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στα χέρια όλων των κυβερνώντων και σε όλων των βουλευτών όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, σε όσους έχουν αναλάβει την υπόθεση Ελλάδα δηλαδή Λαγκάρντ, Ντράγκι, Μπαρόζο είναι γνώστες αυτής της πρότασης. Από την στιγμή που δεν υπάρχει καμία απάντηση αναγκάζεται ο οργανισμός και ο Σώρρας να μηνήσει το κράτος γιατί ενώ είναι διαθέσιμα, απόλυτα διαθέσιμα στην ευχέρεια του Ελληνικού κράτους να χρησιμοποιήσει 600 δις δολάρια να ανακουφίσει το χρέος, να ανακουφίσει τους Έλληνες, να ανακουφίσει ότι αυτή τη στιγμή οδηγεί στον θάνατο και στην αναξιοπρέπεια τον ελληνικό λαό, δεν το κάνει.

ΜΥΝΗΣΗ & ΑΘΩΩΣΗ

 Ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο Δαραβίγκας και ο Ψιλάκης είναι τρία πρόσωπα τα οποία ανέλαβαν να ξεκαθαρίσουν εκ μέρους της κυβέρνησης το τοπίο με την, κατά την άποψή τους και την δήλωσή τους απατεωνία. Μήνυσαν λοιπόν το Αρτέμη τον Σώρρα και τον Μανώλη τον Λαμπράκη για διασπορά ψευδών ειδήσεων, κατάλυση του πολιτεύματος και αναστάτωση του λαού. Η δίκη αυτή έγινε 28 Ιουνίου του 2013 και σαφώς ήταν αθωωτική. Θα μου επιτρέψετε να σας διαβάσω κάποια σημεία από την αθωωτική απόφαση για να χαρείτε μαζί μας, για αν πειστείτε πως η δικαιοσύνη έχει αρχίσει, και αυτό το διαπιστώνουμε και τελευταία  με διάφορες αντιδράσεις της δικαιοσύνης σε τεράστια σκάνδαλα, έχει αρχίσει λοιπόν να αφυπνίζεται. Αυτό είναι ενσωματωμένο στην απόφαση: στην υπό κρίση περίπτωση αποδείχτηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος Αρτέμιος Σώρρας δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού ύψους 600 δις δολαρίων, το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε 6 διεθνή γραμμάτια του Αμερικανικού ταμείου, σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας, Από κανένα αποδεικτικό μέσον δεν αποδείχτηκε η αναλήθεια όσων υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι. Ουδόλως αποδείχτηκε η ανυπαρξία του ανωτέρου χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων που το ενσωματώνουν. Ενόψει δε της αλήθειας των διαδεδομένων τούτα ουδόλως καθίστανται ικανά να δημιουργήσουν ανησυχία στους πολίτες της χώρας ουδέποτε οι κατηγορούμενοι επεδίωξαν την ανατροπή του πολιτεύματος ή την αλλαγή του συντάγματος. Η ανυπαρξία πρόθεσης ανατροπής της πολιτικής κατάστασης της χώρας συνάγεται άλλωστε από το γεγονός της κοινοποίησης της προαναφερθήσας πρότασης εξαγοράς του Ελληνικού χρέους σε όλα τε θεσμικά όργανα της νομοθετικής εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας της χώρας γεγονός που κατά διδάγματα της κοινής πείρας δεν πράττει όποιος επιθυμεί να σφετεριστεί την εξουσία. Ουδέποτε υπήρξε πρόθεση των κατηγορουμένων να προκαλέσουν σύγχυση στην κοινή γνώμη, παρά τούτοι κινήθηκαν αποκλειστικά από αγαθά κίνητρα και συγκεκριμένα ωθούμενοι από την επιθυμία τους να βοηθήσουν το κράτος να εξέλθει από την δεινή οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει. Από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε η πλήρωση της αντικειμενικής και υποκειμενικής υπόστασης του αδικήματος και για το λόγο αυτό αμφότεροι οι κατηγορούμενοι πρέπει να κηρυχθούν αθώοι. Η κατακλείδα της απόφασης είναι πάρα πολύ σημαντική ωστόσο από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο δικαστήριο υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα. Πρέπει η δικογραφία κατά άρθρο 38 του ποινικού κώδικα στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκομένων αδικημάτων.

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ

Αγαπητοί μου συν-Έλληνες μετά από αυτή την απόφαση για την οποία δεν έγινε κανένας λόγος, κανένα μέσον δεν αναφέρθηκε σε αυτήν, μόνο διαδικτυακά τα φίλια κείμενα σάιτς αναφέρθηκαν στην πρόταση. Μετά λοιπόν από αυτήν την απόφαση και την σιωπή των ενόχων αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ψήφισμα Ελλήνων το οποίο προέρχεται από εσάς και είναι για όλους τους Έλληνες. Μέσα από αυτό το ψήφισμα με την υπογραφή η οποία ζητείται διεκδικούμε τα 600 δις τα οποία αναλογούν στον κάθε ένα από εμάς. Είναι στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας άρα στους Έλληνες πολίτες. Η συμμετοχή μας η υπογραφή μας είναι τεράστιο εργαλείο για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουν μαζευτεί πάρα πολλές υπογραφές, το νούμερο όμως το οποίο έχουμε σαν στόχο είναι τα 4 εκατομμύρια. Ήδη ο αριθμός της κρίσιμης μάζας έχει ολοκληρωθεί και έχει ξεπεραστεί κατά πολύ. Εκείνο όμως που επιδιώκουμε είναι τα 4 εκατομμύρια, δηλαδή λίγο παραπάνω από το μισό για να μπορέσουμε να δώσουμε ένα τεράστιο μήνυμα, μία δυνατή γροθιά στο στομάχι του καθεστώτος, να καταλάβουν ότι είμαστε πολλοί. Γνωρίζουμε όλοι ότι ο κάθε ένας μόνος του ξεχωριστά την διαφορά δεν μπορεί να την κάνει. Όλοι αισθανόμαστε αδύναμοι όταν είμαστε εμείς με τον εαυτό μας, όταν  όμως μαζευόμαστε σε τέτοιες αίθουσες τόσοι πολλοί σκεφτείτε πόση ενέργεια μαζεύεται, πόση δύναμη δημιουργείται, πόσο δυνατή φωνή έχουμε. Σήμερα είναι η αίθουσα της εστίας , αύριο είναι η πλατεία, μεθαύριο είναι το γήπεδο, την άλλη μέρα είναι το σύνταγμα, την άλλη μέρα είναι όλη η Ελλάδα. Από μας εξαρτάται, είναι στο χέρι μας, η ελευθερία σας επαναλαμβάνω ζητείται και διεκδικείται, δεν μας χτυπάει ποτέ την πόρτα. Εάν αντιληφθούμε πόσο δύναμη έχουμε ενωμένοι το μόνο που θα κάνουμε κάθε μέρα από τώρα και έπειτα είναι να δημιουργούμε τέτοιου είδους συγκεντρώσεις για να περάσει το μήνυμα εκεί που πρέπει μία ώρα αρχύτερα. Από μας εξαρτάται η ελευθερία, θα πρέπει να την διεκδικήσουμε.
ΚΥΡΙΑ ΣΕΒΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ mnemosyne.jpg ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 22/02/2014.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ, ΒΙΝΤΕΟ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.jpg
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters