Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Η Ρωσία έστειλε πυρηνικό Akula στον Κόλπο του Μεξικού και Tu-95 στην Καλιφόρνια!

Η "κυκλωτική" κίνηση στην περιφέρεια της Ευρασίας που επιχειρούν οι ΗΠΑ κατά της Ρωσίας (τουλάχιστον αυτό θεωρούν τα ρωσικά think tank) με υπονόμευση του περιβάλλοντος ασφάλειας στην Συρία, αλλά και στο Ιράν (τελικός στόχος θεωρεί η Μόσχα ότι είναι οι ισλαμικοί πληθυσμοί του Καυκάσου) δεν έμεινα αναπάντητη από την Μόσχα που κάνει την κίνησή τους με το δυνατό της "όπλο": Τα πυρηνικά και την πυρηνική αποτροπή.
Έτσι σε μια προσπάθεια της η Μόσχα να δείξει ότι μπορεί να μην έχει τη τακτική ναυτική ισχύ για να αποτρέψει εξελίξεις στη Συρία ή στο Ιράν, αλλά εξακολουθεί να είναι η ισχυρότερη πυρηνική δύναμη του πλανήτη, έστειλε ένα πυρηνοκίνητο υποβρύχιο κλάσης Akula σε αποστολή μακράς παραμονής στον Κόλπο του Μεξικού χωρίς να γίνει αντιληπτό παρά μόνον όταν είχε αποχωρήσει! Και τότε έγινε αντιληπτό γιατί οι Ρώσοι θελησαν να γίνει αντιληπτό με ανάδυση σε βάθος περισκοπίου!
Το υποβρύχιο επιχειρούσε τρεις ολόκληρες εβδομάδες στην θαλάσσια περιοχή που υποτίθεται ότι είναι "θωρακισμένη" από άποψη ανθυποβρυχιακών αισθητήρων.  

Είναι μόλις η δεύτερη φορά από το 2009 που ένα ρωσικό υποβρύχιο περιπολούσε τόσο κοντά στις αμερικανικές ακτές και όπως αναφέρoυν τα αμερικανικά ΜΜΕ
"Τη σοβαρότητα του μη εντοπισμού από την αμερικανική ανθυποβρυχιακή άμυνα του υποβρυχίου την καταλαβαίνουμε αφού αρκούν 10 υποβρύχια, για να κονιορτοποιήσουν την Δυτική και την Ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, και ότι θα έχει απομείνει από τις ΗΠΑ θα είναι πλέον ανίσχυρο για να αντιδράσει σε περίπτωση ενός Γ'ΠΠ".

Αλλά δεν ήταν η μόνη κίνηση: Αποκαλύφθηκε στον αμερικανικό Τύπο ότι ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Τu-95 με βλήματα cruise διείσδυσαν στον αμερικανικό εναέριο χώρο στην Αλάσκα και στην Καλιφόρνια (!) τον Ιούνιο και τον Ιούλιο! Η αεράμυνα των ΗΠΑ τέθηκε σε συναγερμό, καθώς ήταν η πρώτη φορά από την εποχή του "ψυχρού πολέμου" που έγινε τέτοια μαζική διείσδυση.

Πάντως από την πλευρά του αμερικανικού Τύπου εκφράστηκε κριτική ειδικά για την "αόρατη" περιπολία του Akula στην κυβέρνηση
"για τις τρύπες της αμερικανικής ανθυποβρυχιακής ικανότητας, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα χρηματοδότησης αφού στα σχέδια του Ομπάμα υπάρχει η πρόθεση να κοπούν 487 δισ δολλάρια στα επόμενα 10 χρόνια".
"Το Ναυτικό είναι υπεύθυνο με τον εντοπισμό υποβρυχίων ειδικά αυτών που πλησιάζουν αμερικανικά πυρηνικά υποβρύχια, και χρησιμοποιεί υποβρύχιους ανιχνευτές και δορυφόρους για να τα εντοπίσει και να τα παρακολουθήσει. Το ότι το Akula δεν εντοπίστηκε προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό", είπαν ανώτατοι Αμερικανοί αξιωματούχοι στην εφημερίδα WSJ.

Μάλιστα σε αναφορές για το Akula το περιγράφουν ως υποβρύχιο-κυνηγό, αφού υποστηρίζουν ότι
"είναι ένα από τα πιό "σιωπηλά" υποβρύχια, γιατί ο λόγος κατασκευής τους ήτανε για να εξοντώσει τα δυτικά πυρηνικά υποβρύχια".
"Στέλνοντας ένα πυρηνοκίνητο υποβρύχιο στον Κόλπο δείχνει την πρόθεση του Προέδρου Πούτιν να δείξει ότι είναι ακόμα ένας μεγάλος Παγκόσμιος παίκτης" δήλωσε ο αναλυτής του αμερικανικού ναυτικού Norman Polmar.

Το 2009 σε παρόμοιο περιστατικό είχαν εντοπιστεί δύο Akula να περιπολούν κοντά στην Ανατολική Ακτή.
Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο ρωσικά στρατηγικά βομβαρδισικά πραγματοποίησαν "πυρηνικές" ασκήσεις στην Αρκτική και όπως έλεγαν οι Αμερικανοί έμοιαζαν σαν να έκαναν στοχοποίηση των αντιπυραυλικών αμυντικών συστημάστων της Αλάσκα.

Στις 4 Ιουλίου στη γιορτή των Αμερικανών εμφανίστηκε στη Δυτική Ακτή ένα στρατηγικό βομβαρδιστικό το οποίο παραβίασε τον εναέριο χώρο και αναχαιτίστηκε από μαχητικά.

Γενικά το παιχνίδι "χοντραίνει". Και τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν πολύ πιο γρήγορα και να υπάρξει ταχύτερη κλιμάκωση από την εποχή του "ψυχρού πολέμου" αφού τώρα απουσιάζουν οι ασφαλιστικές δικλείδες εκείνης της εποχής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


http://www.katohika.gr/2012/08/akula-tu-95.html

Συνολικά η Δεή διαθέτει 3.347.000.000.000 κιλά μόνο σε λιγνίτη! Και όμως πωλείται!.

Επειδή ζούμε σε μία εποχή που οι αριθμοί είναι πάνω από όλα, κατευθύνουν τις ζωές μας και προφανώς κατευθύνουν και κυβερνήσεις, καλό είναι να κοιτάξουμε με προσοχή την επιστολή που ακολουθεί, και την οποία απέστειλε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και....προς όλους τους βουλευτές ο κ. Ευριπίδης Μπίλλης, τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ...
Τα στοιχεία που παραθέτει φυσιολογικά θα έριχναν άμεσα την οποιαδήποτε κυβέρνηση δεν θέλει να τα δει και προσπαθεί να πουλήσει την ΔΕΗ. 


 

Εμείς, να σημειώσουμε πως η ΔΕΗ στο σύνολό της είναι περιουσία του Ελληνικού λαού και κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει στην πώλησή της χωρίς να ρωτηθεί ο φυσικός ιδιοκτήτης (δηλαδή ο λαός) μέσω δημοψηφίσματος.
Κάποιοι, αν επιμείνουν στο ξεπούλημα - χάρισμα του πλούτου της χώρας, πολύ...σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι με την φυλακή. Και μην θυμώνετε κύριε Σαμαρά. 
Ο καιρός που οι πολιτικοί θα αντιμετωπίσουν τις ποινικές τους ευθύνες, είναι πολύ κοντά, αφού τα "πολιτικά κόστη" δεν σας κοστίζουν τίποτε, πέρα από την εναλλαγή σας στην εξουσία...
Η επιστολή του κ. Μπίλλη:
Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,
Στη σελίδα 23 του annual report 2004 της ΔΕΗ που σας απεστάλη (και συνημμένο) αναφέρεται ότι η ΔΕΗ διαθέτει 3347 εκατομμύρια τονους λιγνίτη (Δυτική Μακεδονία, 1876 εκατ., Δράμα 900 εκατ., Ελασσόνα 69 εκατ. Και Μεγάπολη 255 εκατ.).
Συνολικά δηλαδή διαθέτει 3.347.000.000.000 κιλά λιγνίτη.
Με 0,1 του ευρώ ανα κιλό λιγνίτη η αξία των λιγνιτικών αποθεμάτων της ΔΕΗ ανέρχεται σε 334 δις ευρώ και με 0,01 του ευρώ (δηλαδή ενα λεπτό) ανά κιλό η αξία τους ανέρχεται σε 33 δις ευρώ.
Με 0,05 ευρώ ανά κιλό η αξία τους ανέρχεται σε 150 δις ευρώ.
Συνημμένα μπορείτε να δείτε επίσης τα φράγματα της ΔΕΗ και να εκτιμήσετε και εξ ιδίων και τη γενικότερη τους αξία.
Παρακαλείστε να θέσετε τα στοιχεία αυτά υπ όψην του κ. πρωθυπουργού που προχωρεί σε «ιδιωτικοποίηση» της ΔΕΗ λαμβάνοντας υπ όψην τη χρηματιστηριακή της αξία των 400 περίπου εκατομμυρίων ευρώ.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ


http://hellasxg.blogspot.com/2012/08/3347000000000.html

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

Αγαπητοί φίλοι, Διαβάζω ότι το Ισραήλ για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ψήφισε νόμο (που ήδη εφαρμόζεται ) και λέει τα εξής; .......
-Οσοι λαθρομεταναστάτες συλλαμβάνονται θα φυλακίζονται για 3 χρόνια (ξέχασα μα σας πω ότι το service στις ισραηλινές φυλακές δεν έχει σχέση με ανεκτικές συμπεριφορές τύπου Βλάχας Τζοχατζόπουλου). -Για τους δουλέμπορους /διακινητές και όσους τους παρέχουν στέγη η ποινή φυλάκισης φτάνει μέχρι 15 χρόνια. - Για τους κανινικούς μετανάστες που υποκύπτουν ακόμα και σε μικροπαραβάσεις θα εξαντλείται κάθε αυστηρότητα (με άλλα λόγια καλύτερα λαθρομετανάστης παρά νόμιμος). Η Χριστιανική (μασονική Ευρώπη) σίγουρα θα κατηγορήσει και ίσως τιμωρήσει λεκτικά το Ισραήλ,και θα συστήσει στους λαθρομετανάστες καλύτερα να αποφασήσουν να έρθρουν στην Ελλάδα ,όπου οι Σημιτάκηδες , Κωστάκηδες ,Γεωργάκηδες ,κτλ .διασφαλίζουν δημοκρατική διαβίωση. Από αυτά που διαβάζουμε και βλέπουμε ,οι μετανάστες και λαθρομετάστες στην Ελλάδα φτάνουν τα 2 εκατομμύρια. Αν αποδεχθούμε την Ευρωπαική φόρμουλα ,ότι οι μετανάστες πρέπει να μην ξεπερνούν το 3-4% του συνολικού πληθυσμού μιας χώρας ,τότε έχουμε χώροστην Ελληνική κοινωνία για 600-800 χιλιάδες ξένους. Τόσοι ΄΄ομως η και κατά πολύ περισσότεροι είναι οι Αλβανοί (κατά πολλούς Βορειο-ηπειρώτες ) που ήρθαν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα . Το υπόλοιπο 1,2-1,4 εκατομμύριο τι να απογίνει ,αφού δεν μπορούμε (δεν μας αφήνουν,δεν θέλουμε κτλ) να τους στείλουμε πίσω στα σπίτια τους; Αυτή την εξίσωση έρχεται να μας την λύσει ο ΣΥΡΙΖΑ ,που όχι μόνο επικροτεί την δημοκρατική παρουσία τους στην χώρα,αλλά θέλει να τους νομιμοποιήσουμε όλους και να φέρουν και τις οικογένειές τους εδώ!!! Στις πρόσφατες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ απέσπασε ποσοστό 26,89%,δηλαδή είχε 1.655.086 ψηφοφόρους. Προτείνουμε λοιπόν αν κάθε ψηφοφόρος πάρει στο σπίτι του από ένα λαθρομετανάστη. Αυτόματα λοιπόν λύνεται και ολοκληρωτικά μάλιστα το πρόβλημα της χώρας(1,2-1,4 εκατομμύρια απορροφούνται άμεσα και υπάρχει και χώρος για 200-400 χιλ.συγγενείς τους να έρθουν στην Ελλάδα). Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζει ένα στρατηγικό πλάνο απορρόφησης ,που θα του επιτρέψει να αλλάξει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό προς το καλύτερο, και να συμβάλλει στην εφαρμογή του φαινομένου πολυτισμικότητας (τύπου Βερολίνου). Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξαν οι καναπεδάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ . ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ,ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΟΡΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΗΝ ΚΟΒΕΤΕ ΒΟΛΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ .


http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3999.html

ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;



Το παρακάτω κείμενο πρωτοδημοσιέυτηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 παρακαλώ πολύ και θεωρώ πως είναι πιο επίκαιρο απο ποτέ...

Παρακολουθούμε από καιρό την εξέλιξη μπροστά στα μάτια μας μιας απίστευτης ιστορίας: τη συστηματική εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της Ελλάδας. Το κράτος που έχει υποχρέωση από το Σύνταγμα να υπερασπίζει και να προστατεύει τον Ελληνικό λαό, την εθνική του ταυτότητα και το μέλλον του, μέσα στα νόμιμα σύνορα της επικράτειάς του, τηρεί μια στάση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Αντί να πάρει αποτελεσματικά μέτρα για την αποτροπή και τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης, αποδέχεται και αναμεταδίδει την ύποπτη προπαγάνδα ξένων κέντρων, που επιδιώκουν, για δικούς τους λόγους, τη διάσπαση της εθνικής συνοχής της χώρας και την εθνική της αποδόμηση.

ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ «ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ» ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ;


Προβάλλεται απροκάλυπτα από πολιτικές ηγεσίες, περιλαμβανομένων παραγόντων του κυβερνώντος κόμματος και εκπροσώπων του κράτους, το γνωστό ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης ότι «πρέπει και η Ελλάδα να γίνει πολυπολιτισμική». Γιατί «πρέπει» η Ελλάδα να γίνει «πολυπολιτισμική»; Τι σημαίνει ακριβώς αυτό; Σημαίνει την εισαγωγή και εγκατάσταση στο έδαφός της ξένων πληθυσμών ώστε να γίνει «πολυπολιτισμική»; Σημαίνει τη δημιουργία στο έδαφός της εθνικών μειονοτήτων και τη Βαλκανοποίησή της ώστε να είναι ευκολότερα ελεγχόμενη από αυτούς που επιδιώκουν μια νέα τάξη στα Βαλκάνια;


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ; ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ;


Γι' αυτό, το κράτος μπορούσε προηγουμένως να ελέγχει τα σύνορά του και παρουσιάζεται σήμερα να μην μπορεί; Γιατί δεν έρχονταν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα πριν το 1990 και τώρα έρχονται μαζικά; Δεν υπήρχε προηγουμένως μεγαλύτερη ακόμη φτώχεια στον Τρίτο Κόσμο;


Προβάλλεται ως ένας λόγος γι' αυτό το άνοιγμα των συνόρων μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού. Το δικαίωμα όμως των υπηκόων των χωρών αυτών να βγουν από τα σύνορά τους δεν σημαίνει αυτομάτως δικαίωμά τους να μπουν παρανόμως στη δική μας χώρα. Η Ελλάδα θα μπορούσε άλλωστε να βοηθήσει τις γειτονικές της χώρες με την παροχή πολυετών αδειών προσωρινής διαμονής, εγκατάστασης και εργασίας και όχι με μόνιμη εγκατάσταση.


Διαπιστώνει όμως κανείς ότι η λαθρομετανάστευση και η ανοχή της δεν σταμάτησε στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη. Πήραν τη σκυτάλη, στη συνέχεια, νέα κύματα λαθρομεταναστών, πολύ μεγαλύτερα ακόμη, από χώρες που βρίσκονται στην άλλη άκρη του κόσμου, Μουσουλμανικές κυρίως χώρες της Ασίας, και από την Αφρική.


Είναι φανερό ότι το φαινόμενο συνδέεται γενικότερα με την πολιτική της παγκοσμιοποίησης, που οι ΗΠΑ άρχισαν να προωθούν δυναμικά, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, ως μέρος μια στρατηγικής που είχε ως κύριο στόχο την επιβολή διεθνώς ενός ακραίου νεοφιλελεύθερου, οικονομικού συστήματος, οχήματος μιας επιδιωκόμενης παγκόσμιας μονοπολικής ηγεμονίας.


Είναι προφανές ότι, με τη λογική αυτή, η δημιουργία μιας παγκόσμιας αγοράς ελευθέρων ανταλλαγών συνεπάγεται φιλελευθεροποίηση στη διακίνηση των τριών βασικών στοιχείων που συνιστούν κάθε αγορά: κεφαλαίων, προϊόντων και εργατικού δυναμικού.


Έτσι εξηγείται η περίεργη χαλάρωση του ελέγχου των εθνικών συνόρων, προφανώς υπό εξωτερική πολιτική και ιδεολογική πίεση και επιρροή.


Έτσι εξηγείται επίσης η προπαγάνδα για «πολυπολιτισμική κοινωνία», για «εύκαμπτα, διαπερατά σύνορα» (soft frontiers), ή αποποινικοποίηση της παράνομης εισόδου στη χώρα και η προκαταβολική διαμόρφωση ενός πραγματικού νομικού οπλοστασίου κατά του υποτιθέμενου «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας» των Ελλήνων.


Το οπλοστάσιο αυτό έχει ως στόχο, στην πραγματικότητα, να λειτουργεί προληπτικά ως όπλο ιδεολογικής τρομοκρατίας για την αποτροπή κάθε αντιδράσεως του Ελληνικού λαού κατά της επιχειρούμενης εθνικής αποδόμησης.


Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ


Έτσι εξηγείται, τέλος, η συστηματική υπονόμευση της Ελληνικής παιδείας και η παρουσίαση του Ελληνικού έθνους και της Ελληνικής ταυτότητας ως δήθεν μύθου και εφευρήματος του 19ου αιώνα.


Η πολιτική αυτή δρομολογήθηκε από την κυβέρνηση Σημίτη, με ψευδεπίγραφα συνθήματα για δήθεν «εκσυγχρονισμό». Συνεχίσθηκε όμως και από την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ακραίο παράδειγμα και πρόκληση της πολιτικής αυτής ήταν το βιβλίο ιστορίας της Στ Δημοτικού της Μαρίας Ρεπούση, το οποίο η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου έσπευσε να υπερασπισθεί πεισματικά παρά την καταλυτική καταδίκη και απόρριψή του από την Ακαδημία Αθηνών.


Το βιβλίο αυτό δεν είναι, δυστυχώς, το μόνο δείγμα μιας απίστευτης εκτροπής, που αγγίζει τα όρια της δολιοφθοράς σε βάρος της ιστορίας και της ταυτότητας της χώρας. Από εκείνους μάλιστα που είναι εντεταλμένοι από το σύνταγμα να διδάσκουν την Ελληνική παιδεία και πληρώνονται γι' αυτό από το Ελληνικό Δημόσιο.


Η υπονόμευση της Ελληνικής παιδείας, της ιδέας του έθνους και της εθνικής ιστορίας, δεν περιορίζεται στο Δημοτικό σχολείο. Διαπερνά όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης και αξιοποιεί για το σκοπό αυτό τη γενικότερη θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στην Εκπαίδευση.


Γι' αυτό όμως ο Ελληνικός λαός χρηματοδοτεί από το υστέρημά του τη δημόσια εκπαίδευση; Για να σταδιοδρομούν και να ρητορεύουν από καθέδρας και με την πανεπιστημιακή τήβεννο ανάξιοι εκπαιδευτικοί που απεργάζονται απροκάλυπτα την αποδόμηση του δήθεν εθνικού «μύθου» και προπαγανδίζουν τα ιδεολογήματα της παγκοσμιοποίησης;


Ποιοί είναι αυτοί που θέλουν να κλέψουν από τους νέους αλλά και από όλους τους Έλληνες τη δόξα και την υπερηφάνεια της καταγωγής τους, να υπονομεύσουν τη γλώσσα τους, που έγινε μέσα από τους αιώνες εγκόλπιο πολιτισμού για όλη την ανθρωπότητα και να τους στερήσουν το προνόμιο μιας μοναδικής εθνικής πολιτιστικής κληρονομιάς, που ανεδείχθη και καθιερώθηκε ταυτόχρονα ως κλασική και οικουμενική κληρονομιά;


Ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να ανεχθεί περαιτέρω αυτή τη λαθροχειρία σε βάρος της επιστήμης, της ιστορίας και της παιδείας του. Ένας λόγος παραπάνω, γιατί η υπονόμευση της Ελληνικής παιδείας συμπορεύεται με το γενικότερο στόχο της εθνικής αποδόμησης, που έχει ως κεντρικό άξονα τη μαζική λαθρομετανάστευση.


ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Λαθρομετανάστευση δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Ειδικότερα όμως, σε ότι αφορά την Ελλάδα, είναι ολοφάνερο ότι η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται ταυτόχρονα και ανομολόγητα και ως γεωπολιτικό όπλο. Προφανής στόχος είναι η διαμόρφωση νέων δεδομένων στον ελληνικό χώρο, με τη μαζική εγκατάσταση ξένων πληθυσμών, που δεν έχουν καμία σχέση ή συνάφεια με τον Ελληνικό λαό.


Ο στόχος αυτός συνδέεται, συγκεκριμένα, με την επιδιωκόμενη από τις ΗΠΑ νέα γεωπολιτική τάξη στα Βαλκάνια και την επαναφορά της Τουρκίας στην Ευρώπη, μέσω της υποστηριζόμενης από τις ΗΠΑ ένταξης της τελευταίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Συνδέεται επίσης, ειδικότερα, με τις νεο-Οθωμανικές φιλοδοξίες της Άγκυρας, που έχει κάθε λόγο να επιδιώκει τη διάσπαση της εθνικής συνοχής και την αποδυνάμωση της Ελλάδος. Δεν αποτελεί γι' αυτό έκπληξη το γεγονός ότι η Άγκυρα αρνείται συστηματικά κάθε συνεργασία για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης από το έδαφός της. Αντιθέτως, έχει καταστεί εφαλτήριο, αν όχι άμεσος συνεργός, ενός ασταμάτητου κύματος Μουσουλμανικών λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα και την Ευρώπη. Που οδηγεί αυτή η κατάσταση; Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντις για ν' αντιληφθεί ότι η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση αλλά και η περίεργη ανοχή που έχει επιδειχθεί μέχρι τώρα από το κράτος και εξακολουθεί ανευθύνως να επιδεικνύεται από Ελληνικές πολιτικές ηγεσίες και δυνάμεις, οδηγεί σταδιακά στην πλήρη αλλοτρίωση της Ελλάδος και στην καταστροφή της ως έθνους και εθνικού κράτους.


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ «ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ»;


Ποιοί είναι αυτοί που νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να ξηλώσουν την Ελλάδα και να την κάνουν «πολυπολιτισμική»; Ποιοί είναι αυτοί, κυβερνητικοί και κομματικοί παράγοντες, που έδειξαν μέχρι τώρα ασύγγνωστη ανοχή και προώθησαν τέτοια σχέδια και τέτοιες πολιτικές, κυριολεκτικά πίσω από την πλάτη του ελληνικού λαού; Γι'αυτό τους τίμησε με την ψήφο του ο Ελληνικός λαός; Αυτός είναι ο σεβασμός στο σύνταγμα του Ελληνικού λαού; Αυτή είναι η εθνική άμυνα και ασφάλεια που ανέλαβαν να κατοχυρώσουν και να εγγυηθούν κατά κάθε συμβατικής ή ασύμμετρης απειλής, όπως είναι η ανεξέλεγκτη μαζική λαθρομετανάστευση;


Ποιοί είναι αυτοί που εξακολουθούν ακόμα να υποστηρίζουν απροκάλυπτα τη λαθρομετανάστευση, όταν έχει γίνει ηλίου φαεινότερον ότι αυτή εξελίσσεται στο μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας και ότι συνδέεται με την ίδια την εθνική της ύπαρξη;


Έχουν αντιληφθεί πιο είναι σήμερα το αίσθημα ανασφάλειας και αγωνίας που διακατέχει τον Ελληνικό λαό για το παρόν και το εθνικό του μέλλον; Έχουν συνειδητοποιήσει που έχει φτάσει η εγκληματικότητα; Η τελευταία δεν συνδέεται, ασφαλώς, μόνο με τη λαθρομετανάστευση. Λόγω όμως αυτής, αυτή έχει εκτοξευθεί στα ύψη και έχει καταστεί εφιάλτης για τον κάθε πολίτη, ιδιαίτερα στις πιο φτωχές συνοικίες αλλά και σε μεγάλο μέρος του κέντρου των Αθηνών, που θυμίζει τριτοκοσμική πόλη.


Αυτή είναι η ανάπτυξη και η πρόοδος που υποσχέθηκαν και υπόσχονται στον Ελληνικό λαό; Η ανοχή μιας ανεξέλεγκτης εισβολής εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και η δημιουργία ενός τεράστιου διεθνούς υποπρολεταριάτου, όταν ο Ελληνικός λαός αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα και ολοένα και περισσότερο το φάσμα της ανεργίας;


ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΩΣ ΟΠΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ


Προβάλλονται ως επιχειρήματα η «ανθρωπιά» και τα «καλά αισθήματα» του Ελληνικού λαού. Ακόμη και ο Ισοκράτης και ο Ξένιος Ζευς. Πρόκειται για απίστευτη αφέλεια, αν δεν πρόκειται για σκόπιμη υποκρισία και ύπουλη εκμετάλλευση των αισθημάτων του Ελληνικού λαού ως όπλων εναντίον του. Αν δεν πρόκειται επίσης για σκόπιμη παραχάραξη του νοήματος της Ελληνικής παιδείας, στην οποία αναφέρεται ο Ισοκράτης, και της φιλοξενίας, που συμβολίζει ο Ξένιος Ζεύς.


Προφανώς, δεν είναι μέτοχοι της Ελληνικής γλώσσας και παιδείας οι φτωχοί και ταλαίπωροι λαθρομετανάστες που πλημμυρίζουν την Ελλάδα ούτε, βεβαίως, η έννοια της «φιλοξενίας» ταυτίζεται με την ανοχή του μαζικού εποικισμού της χώρας για λόγους «φιλοξενίας».


ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΙΣΤΕΙΑ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Προβάλλονται ακόμη τα επιχειρήματα ότι «εμείς οι Έλληνες ξέρουμε από προσφυγιά και ότι πήγαμε και μεις μετανάστες». Πρόκειται για άλλη σκόπιμη σύγχυση, που συνιστά παραχάραξη της αλήθειας και σοφιστεία. Οι Έλληνες, ναι, ξέρουμε από προσφυγιά. Γνωρίσαμε την εθνική και θρησκευτική καταδίωξη, τις σφαγές και τις λεηλασίες σε βάρος μας. Οι Έλληνες, κατά πρώτο λόγο της Μικράς Ασίας, αλλά και από άλλα μέρη, όπου ήκμαζε παλαιότερα ο Ελληνισμός, ήρθαν στην Ελλάδα ως πρόσφυγες, στο πλαίσιο της εθνικής αλληλεγγύης αλλά και συγκεκριμένων συμφωνιών για ανταλλαγή πληθυσμών. Δεν ήρθαν ως ξένοι λαθρομετανάστες, που δηλώνουν όλοι συστηματικά, για προφανείς λόγους, πρόσφυγες.


Οι Έλληνες πήγαν επίσης μετανάστες στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ευρώπη, κατά νόμιμο τρόπο, με την έγκριση των ενδιαφερομένων χωρών. Δεν πήγαν ως λαθρομετανάστες.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ


Προβάλλεται επίσης κατ' εξοχήν το επιχείρημα ότι οι λαθρομετανάστες είναι φτωχοί και δυστυχισμένοι και ότι πρέπει γι' αυτό να δείξουμε ανθρωπιά, ανοχή και αλληλεγγύη, στη βάση ενός διεθνούς ανθρωπισμού και οικουμενισμού. Υποβάλλεται, στο πνεύμα αυτό, η ιδέα ότι δεν υπάρχει, δυστυχώς, άλλη εφικτή «λύση» από την «ένταξή» τους στην ελληνική κοινωνία. Κανείς δεν έχει αντίρρηση ότι η φτώχεια και η υπανάπτυξη αποτελούν όνειδος για την ανθρωπότητα και ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπισή τους. Πιστεύει όμως κανείς σοβαρά ότι η αντιμετώπιση και η λύση του τεράστιου αυτού προβλήματος μπορεί να προέλθει από τη μαζική λαθρομετανάστευση; Πιστεύει κανείς, ειδικότερα, ότι η Ελλάδα, μικρή χώρα με πολλά εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα, χωρίς αποικιακό παρελθόν και ευθύνες απέναντι σε πρώην αποικιακούς λαούς, μπορεί και πρέπει να σηκώσει το βάρος εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και να θυσιάσει ουσιαστικά την εθνική και κοινωνική της συνοχή και ταυτότητα και το εθνικό της μέλλον στο βωμό του «διεθνισμού» του χρηματιστικού κεφαλαίου της παγκοσμιοποίησης και των γεωπολιτικών επιδιώξεων των ΗΠΑ αλλά και της Τουρκίας στην περιοχή;


Η εξάλειψη της φτώχειας και της δυστυχίας στον Τρίτο Κόσμο μπορεί και πρέπει να αντιμετωπισθεί κατά προτεραιότητα ως παγκόσμιο πρόβλημα, με συστηματικές πολιτικές και αποφασιστική αύξηση της αναπτυξιακής βοήθειας. Η Ελλάδα, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, μπορεί να πρωτοστατήσει, τόσο σε εθνικό όσο και σ' Ευρωπαϊκό επίπεδο, για την προώθηση και την εφαρμογή τέτοιων πολιτικών. Δεν μπορεί όμως να υφίσταται παθητικά εισβολή και εποικισμό, εν ονόματι του προβλήματος αυτού, και να θέτει σε κίνδυνο την εθνική της ταυτότητα και το εθνικό της μέλλον.


Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


Η μεγάλη διεθνής χρηματιστική και μετέπειτα οικονομική κρίση έδειξε ποιός είναι ο πραγματικός χαρακτήρας του διεθνούς χρηματιστικού καπιταλισμού, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα και τους σχεδιασμούς μιας απίστευτα ιδιοτελούς και κυνικής οικονομικής ολιγαρχίας. Έδειξε επίσης το ρόλο και την αξία του εθνικού κράτους. Αυτού, που με κάθε μέσο, προσπαθεί να δυσφημήσει, να υπονομεύσει και να απαξιώσει η παγκοσμιοποίηση του ακραίου νεοφιλελευθερισμού και της ασύδοτης αγοράς, που δήθεν αυτορυθμίζεται πάνω από εθνικά σύνορα και κράτη.


Η Κυβέρνηση και οι κομματικοί ιθύνοντες κάθε αποχρώσεως οφείλουν να αντιληφθούν επιτέλους ότι η Ελλάδα είναι μόνο ιδιοκτησία και πολύτιμη κληρονομιά του λαού της. Για την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία της διεξήγαγαν σκληρούς αγώνες και έχυσαν το αίμα τους διαδοχικές γενεές Ελλήνων, από τους επαναστάτες ήρωες του 1821 μέχρι τους μαχητές της Πίνδου και τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης. Όλοι εμπνέονταν και παραδειγματίζονταν από το ένδοξο παρελθόν της Ελλάδος και την αγάπη για την ελευθερία και την πατρίδα του διαχρονικού Ελληνισμού.


Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να υποθηκεύσει την ελευθερία και την ίδια την εθνική ύπαρξη της Ελλάδος με ολέθρια ιδεολογήματα, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην εθνική αποδόμηση και αλλοτρίωση της Ελλάδος.


Η ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΜΕΝΗ «ΕΝΤΑΞΗ» ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΣΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ


Η διακηρυσσόμενη «ένταξη» των λαθρομεταναστών στην Ελληνική κοινωνία, όταν αφορά εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια λαθρομεταναστών, είναι το ψευδώνυμο του εποικισμού. Αυτού που επικυρώνει και νομιμοποιεί τετελεσμένα γεγονότα. Η επιδεικνυόμενη άλλωστε σπουδή προς την κατεύθυνση αυτή, από διάφορους και με διάφορα μέσα, περιλαμβανομένης της ιδεολογικής τρομοκρατίας περί «ρατσισμού», αποσκοπεί ακριβώς στη δημιουργία τετελεσμένων γεγονότων, πριν αντιληφθεί ο Ελληνικός λαός τα τεκταινόμενα και τις πραγματικές τους συνέπειες και αντιδράσει αποφασιστικά.


Στο πνεύμα αυτό, έχει αναληφθεί, μεταξύ άλλων, εκστρατεία για την κατάργηση του ισχύοντος δικαίου εθνικής καταγωγής, που είναι κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα, και την εσπευσμένη αντικατάστασή του από το λεγόμενο δίκαιο του εδάφους. Προφανώς, μια τέτοια εξέλιξη θα διευκόλυνε την αδιάκριτη πολιτογράφηση και Ελληνοποίηση των πάντων. Για λόγους συναισθηματικού επηρεασμού και προετοιμασίας του εδάφους, προτάσσεται η νομιμοποίηση των παιδιών των λαθρομεταναστών, για ν' ακολουθήσει, στη συνέχεια, ως ανθρωπιστικό μέτρο, η νομιμοποίηση και των γονέων και η παροχή Ελληνικής ιθαγένειας στους πάντες.


Αναρωτιέται κανείς γιατί, με τη λογική αυτή, να μη διεκδικήσουν ανάλογη μεταχείριση και οι Τούρκοι έποικοι στην Κύπρο; Είναι γνωστή όμως η αρχή του διεθνούς δικαίου ότι «παράνομος νόμιμον ου ποιεί».


Η υποστήριξη τέτοιων απόψεων θα είχε μικρή σημασία αν προερχόταν από ορισμένους πολιτικούς σχηματισμούς, άτομα ή από τις ποικιλώνυμες μη κυβερνητικές οργανώσεις, που είναι γνωστές για την ακραία και άκριτη συνθηματολογία τους.


Δυστυχώς, όμως, προέρχεται επίσης από κυβερνητικούς ιθύνοντες, κατ' εξοχήν αρμόδιους για το θέμα. Ο ίδιος ο σημερινός υπουργός Εσωτερικών Παυλόπουλος, μιλώντας σε ειδική εκδήλωση για το θέμα αυτό, λίγους μήνες πριν, υπερακόντισε, υποστηρίζοντας ότι η απονομή της Ελληνικής ιθαγένειας πρέπει να βασίζεται στη βούληση του κάθε ενδιαφερομένου. Δηλαδή, σε απλά Ελληνικά, όποιος θέλει παίρνει την Ελληνική ιθαγένεια. Πρόκειται για άκριτη και επικίνδυνη άποψη, που μπορεί να ανοίξει κυριολεκτικά τους ασκούς του Αιόλου. Η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι κανενός πολιτικού και κανενός υπουργού. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μοιράζει την Ελληνική ιθαγένεια σε κάθε ενδιαφερόμενο λαθρομετανάστη από κάθε γωνιά της γης.


Η απονομή της Ελληνικής ιθαγένειας είναι προνόμιο που απονέμεται με απόλυτη φειδώ και σε εξαιρετικές περιπτώσεις και σε κάθε περίπτωση στο πλαίσιο πάντα του σεβασμού της νομιμότητας και των υψηλών συμφερόντων της χώρας.


Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. Η ΕΕ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ-ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΠΟΚΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ


Προβάλλεται επίσης συστηματικά η ιδέα ότι η λαθρομετανάστευση «πάει πακέτο» με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό που είναι αλήθεια είναι ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, στο μέτρο που ταυτίζεται με τις ΗΠΑ στην πολιτική της παγκοσμιοποίησης και του διεθνούς χρηματιστικού νεοφιλελευθερισμού, ευνοεί την ανάπτυξη μεταναστευτικών πιέσεων και της λαθρομετανάστευσης.


Το ίδιο ισχύει και σε ότι αφορά την οριοθέτηση του καθεστώτος του πολιτικού ασύλου και του πολιτικού πρόσφυγα, το οποίο αφήνει περιθώρια για σκόπιμη σύγχυση μεταξύ πολιτικών προσφύγων και λαθρομεταναστών, εφόσον οι πάντες έχουν κάθε λόγο να παρουσιάζονται συστηματικά ως πολιτικοί πρόσφυγες και να ζητούν πολιτικό άσυλο.


Δεν είναι όμως καθόλου ακριβές ότι δήθεν η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά από την Ελλάδα, ή από οποιαδήποτε άλλη χώρα - μέλος, τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών. Αντιθέτως, τόσο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και οι περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες εξέφρασαν την έντονη αντίδρασή τους κατά της Ισπανίας, π.χ. όταν ο πρωθυπουργός της Θαπατέρο απεφάσισε τη μαζική νομιμοποίηση 600.000 παρανόμων μεταναστών.


Η Ισπανία πλήρωσε ακριβά την απόφασή της αυτή γιατί έγινε γρήγορα στόχος νέου ανεξέλεγκτου κύματος λαθρομεταναστών. Χρειάσθηκε να κινητοποιήσει, για την αντιμετώπισή του, το Ναυτικό και την Αεροπορία της χώρας και να λάβει άλλα συμπληρωματικά δρακόντεια μέτρα για την ανακοπή του.


Η Ισπανία πρωτοστατεί σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση για λήψη αυστηρότατων μέτρων για τον αποτελεσματικό έλεγχο της λαθρομετανάστευσης.


Η Ιταλική Κυβέρνηση υιοθέτησε επίσης αυστηρότατα μέτρα, έστειλε σαφέστατο μήνυμα ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί καμιά λαθρομετανάστευση και υπέγραψε, στο πλαίσιο αυτό, με τη Λιβύη συμφωνία επανεισδοχής των λαθρομεταναστών που έρχονται προς την Ιταλία από τις Λιβυκές ακτές.


Η Ολλανδία και η Δανία, χώρες που είχαν πρωτοστατήσει στο παρελθόν στην προβολή και υποστήριξη της λεγόμενης «πολυπολιτισμικής κοινωνίας», έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών. Θεωρούν ως αδιέξοδη και επικίνδυνη μια τέτοια πολιτική και προοπτική, ιδίως σε ότι αφορά τη Μουσουλμανική μετανάστευση, και υποστηρίζουν αυστηρότατα μέτρα, σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης.


Την ίδια περίπου πολιτική υποστηρίζουν όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες, με σχετική εξαίρεση τη Σουηδία. Η τελευταία επιδεικνύει ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα του πολιτικού ασύλου. Η στάση της όμως αυτή δεν είναι, βεβαίως, άσχετη με τη γεωγραφική της θέση στο βορειότερο άκρο της Ευρώπης. Προφανώς, οι λαθρομετανάστες δεν μπορούν να φτάσουν εκεί, όπως φτάνουν στην Ελλάδα, την Ιταλία ή την Ισπανία.


Η Γαλλία πήρε, επί της Προεδρίας της, την πρωτοβουλία για την υπογραφή Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση, με στόχο το συντονισμό των Ευρωπαϊκών πολιτικών και τη χάραξη κοινής γραμμής, εφόσον η νομιμοποίηση λαθρομεταναστών σε μια χώρα επηρεάζει αυτομάτως και τις άλλες, λόγω της ελεύθερης κυκλοφορίας προσώπων στο χώρο Σένγκεν.


Πρώτο άρθρο του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση είναι η ανάληψη απ' όλες τις χώρες-μέλη της υποχρέωσης να μη προχωρήσουν σε μαζικές νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών.


Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΗ ΑΝΟΧΗ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ


Η Ελλάδα είναι από τη γεωγραφική της θέση αλλά και για λόγους γεωπολιτικής, που αναφέρθηκαν, στην πιο δύσκολη θέση απ' όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες ,σε ότι αφορά το θέμα της λαθρομετανάστευσης.


Περιέργως και παραδόξως όμως, οι πολιτικές ηγεσίες της έδειξαν, στη μεγάλη τους πλειοψηφία, μια απίστευτη ανοχή και απάθεια απέναντι στη λαθρομετανάστευση, επικαλούμενοι διάφορα ιδεολογήματα της παγκοσμιοποίησης και συγχέοντας χονδροειδώς τον διεθνισμό του χρηματιστικού κεφαλαίου της παγκοσμιοποίησης με τον καλώς νοούμενο διεθνισμό των λαών και τον οικουμενισμό.


Στο πλαίσιο αυτό, ηγεσίες «δεξιάς» και «αριστεράς» άρχισαν να μιλούν για «πολυπολιτισμική» μετάλλαξη της Ελλάδος, παρουσιαζόμενης ως δήθεν «προοδευτικού» κατορθώματος. Προς την κατεύθυνση αυτή, συνέβαλε αποφασιστικά ο τύπος και η ραδιοτηλεόραση, αναμεταδίδοντας και επιβάλλοντας τα ιδεολογήματα αυτά ως «καθώς πρέπει» πολιτικές θέσεις και σκέψεις, που ανταποκρίνονται δήθεν στη νέα σημερινή εποχή.


Στο πνεύμα αυτό, η Κυβέρνηση Σημίτη θεώρησε σκόπιμη την αξιοποίηση της Ελληνικής Προεδρίας, το 2003, για την προώθηση Οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέρ της φιλελευθεροποίησης των μέτρων υπέρ των μεταναστών/λαθρομεταναστών. Από τότε χρονολογούνται οι δύο Κοινοτικές Οδηγίες 108/2003 και 109/2003, που αφορούν αντιστοίχως τους μονίμως διαμένοντες μετανάστες και την οικογενειακή επανένωση. Με βάση τις παραπάνω Οδηγίες, οι μετανάστες που συμπληρώνουν 5 χρόνια νόμιμης διαμονής, αποκτούν αυτομάτως καθεστώς μονίμως διαμένοντος και μπορούν, μεταξύ άλλων, να ασκήσουν το δικαίωμα της οικογενειακής επανένωσης. Να φέρουν δηλαδή, νομίμως, και την οικογένειά τους.


Το παραπάνω είναι μια παράμετρος που δεν λαμβάνεται συνήθως υπ' όψιν στην καταμέτρηση των νομιμοποιούμενων λαθρομεταναστών. Εάν νομιμοποιηθούν, π.χ., 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, θα πρέπει να συνυπολογισθεί και το δικαίωμα οικογενειακής επανένωσης, μετά από 5 χρόνια νόμιμης διαμονής, γεγονός που σημαίνει πολλαπλασιασμό του 2 επί 3 ή επί 5, ανάλογα με τον αριθμό των οικογενειακών μελών.


Η Ελλάδα, υπό την επίδραση των πολιτικών αυτών, έσπευσε επίσης να προσυπογράψει τη Συμφωνία του Δουβλίνου, ή οποία προβλέπει ότι οι λαθρομετανάστες, τους οποίους νομιμοποιεί μια χώρα-μέλος, εάν μετακινηθούν σε άλλη χώρα που δεν τους θέλει, η χώρα που τους νομιμοποίησε είναι υποχρεωμένη να τους δεχθεί πίσω. Η συμφωνία αυτή καταρρίπτει το μύθο ότι οι λαθρομετανάστες είναι δήθεν περαστικοί από την Ελλάδα και ότι θα φύγουν και θα πάνε σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.


Η γιγάντωση του κύματος των λαθρομεταναστών, η πρωτοφανής έξαρση της εγκληματικότητας και της ανασφάλειας, η αφύπνιση και κινητοποίηση της κοινής γνώμης και ο φόβος των πολιτικών συνεπειών, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των προσφάτων Ευρωπαϊκών εκλογών, έφεραν επιτέλους μια αλλαγή του κλίματος. Η Κυβέρνηση διεπίστωσε, έστω και με καθυστέρηση πολλών χρόνων, ότι η Τουρκία παίζει απροκάλυπτα παιχνίδι με τους λαθρομετανάστες και αρνείται να εφαρμόσει τη συμφωνία επανεισδοχής των προερχομένων από τα Τουρκικά παράλια λαθρομεταναστών. Διεπίστωσε επίσης την ανάγκη να προστρέξει στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να καταγγείλει το ρόλο της Τουρκίας και να ζητήσει Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και βοήθεια για την ανακοπή της λαθρομετανάστευσης και την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών.


Διακατέχεται όμως κανείς από δικαιολογημένη αμφιβολία και σκεπτικισμό για το αν υπάρχει πραγματική θέληση στην Κυβέρνηση αλλά και στο Κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την λήψη των αποφασιστικών και αποτελεσματικών μέτρων, που επιβάλλονται για την αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού προβλήματος, που απειλεί, σε προοπτική, την ίδια την εθνική ύπαρξη της χώρας.


Το περιβόητο Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής (ΙΜΕΠΟ), που λειτουργεί άτυπα ως όργανο κυβερνητικής πολιτικής, έχει μέχρι τώρα ως γραμμή και στόχο όχι την ανακοπή της λαθρομετανάστευσης και την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών αλλά την «ένταξή» τους στην ελληνική κοινωνία. Προσπαθεί, μάλιστα, στο πνεύμα αυτό, χρησιμοποιώντας το κύρος του κράτους, να εμπλέξει στην πολιτική του και να καταστήσει συνένοχες κοινωνικές οργανώσεις, περιλαμβανομένης της Εκκλησίας, και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προβάλλοντας ως δήθεν μονόδρομο την πολιτική αυτή. Η πολιτική όμως αυτή, καταλήγει ουσιαστικά να καθιστά, εκ των πραγμάτων, το Ελληνικό κράτος και την Ελληνική κοινωνία ανταποκριτή, απολογητή και συνένοχο των δουλεμπόρων, που έχουν, βεβαίως, κάθε λόγο να θέλουν να συνεχίσουν, με το αζημίωτο, το εγκληματικό τους έργο.


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ


Το μέγα αυτό θέμα, που αφορά την εθνική και κοινωνική συνοχή της χώρας και είναι καθοριστικό για το μέλλον της, έμεινε επί πολλά χρόνια, διακριτικά στο περιθώριο, παρά την αλματώδη αύξηση του αριθμού των λαθρομεταναστών, που έγιναν πραγματική πλημμυρίδα. Δεν διεξαγόταν γι' αυτό καμιά δημόσια συζήτηση στα μαζικά μέσα επικοινωνίας, σε αντίθεση με την ασύστολη προπαγάνδα για «ρατσισμό» και «ξενοφοβία», που κατέκλυσε τα ΜΜΕ. Δεν προβαλλόταν επίσης ως πολιτικό πρόβλημα, το οποίο θα έπρεπε να δημιουργεί ανησυχίες και να θέτει επιτακτικά την ανάγκη για τη λήψη αποτελεσματικών αποτρεπτικών μέτρων.


Μόλις προσφάτως κατέρρευσε το τείχος της σιωπής, υπό το βάρος της πραγματικότητας, που δεν αποκρύπτεται πλέον με τίποτε. Η ρητορική όμως αυτών, που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία εκ του μη όντος του μεγάλου αυτού προβλήματος, δεν παρέχει κανένα εχέγγυο ότι θα μεταφρασθεί σε αποτελεσματική πολιτική και δράση. Είναι γι' αυτό η ώρα ο ίδιος ο λαός, οι απλοί πολίτες, να πάρουν την πρωτοβουλία και να θέσουν επιτακτικά το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις.


Καλούμε την Κυβέρνηση και τα κόμματα να αναλογισθούν τις ευθύνες τους και ν' αντιληφθούν ότι η χώρα αυτή δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι. Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στον ελληνικό λαό. Τον καλούμε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Να οργανώσει σε όλη την Ελλάδα και τον απόδημο Ελληνισμό Επιτροπές Αγώνα. Ένα παράδειγμα, είναι αυτή που οργάνωσαν οι απελπισμένοι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονος στην Αθήνα, που προεικονίζει το μέλλον, στο οποίο οδηγούν την Ελλάδα οι ανεύθυνες πολιτικές και η ανοχή των κυβερνώντων, σημερινών και χθεσινών, και άλλων κομματικών ιθυνόντων και ιδεολογικών απολογητών, κυρίως στο χώρο των ΜΜΕ.


Μόνο η άμεση κινητοποίηση και παρέμβαση του λαού μπορεί να σταθεί εμπόδιο και ν' αναχαιτίσει μια δρομολογημένη δυναμική, μια ολέθρια μηχανή, που έχει ως στόχο τη δημογραφική αλλοίωση και την εθνική αποδόμηση της χώρας, με τη φενάκη της δήθεν «προοδευτικής» πολιτικής και του «διεθνισμού».


Η Ελλάδα και τα ανθρωπιστικά και οικουμενικά ιδεώδη, που εκπροσωπεί διαχρονικά, μέσα από την ιστορία και τον πολιτισμό της, είναι παρακαταθήκη για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Δεν είναι όμως άλλοθι και πρόσχημα για όσους θέλουν να πλήξουν, για τους δικούς τους λόγους και συμφέροντα, την Ελληνική εθνική ταυτότητα και το Ελληνικό εθνικό κράτος.


Αθήνα, 24 Σεπτεμβρίου 2009
peael2010@gmail.com.


Το κείμενο υπογράφουν πολλοί Έλληνες πολίτες, πανεπιστημιακοί, νομικοί, συγγραφείς,
δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, επαγγελματίες κ.ά., μεταξύ των οποίων οι:
Νεοκλής Σαρρής, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου
Κωνσταντίνος Ρωμανός, καθηγητής Πανεπιστημίου του Αιγαίου
Γιάννης Παπαμιχαήλ, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου
Γιάννης Τσουδερός, αρχιτέκτων-καθηγητής ΕΜΠ
Αθηνά Κατσαφάδου, δικηγόρος-τ. πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πειραιώς
Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης, δημοσιογράφος-συγγραφέας
Άννα Δοντά, δημοσιογράφος
Δημήτρης Γιαννόπουλος, οικονομολόγος-δημοσιογράφος
Θέκλα Κίττου, σκηνοθέτης
Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, αρχιτέκτων-συγγραφέας
Δαμιανός Βασιλειάδης, εκπαιδευτικός
Θεόδωρος Μπατρακούλης, Δρ. Γεωπολιτικής-πανεπιστημιακός
Λάμπρος Παπαδημητράκης, σκηνοθέτης.
Αριστείδης Καρατζάς, εκδότης
Θεόδωρος Παντούλας, εκδότης
Ανδρέας Αθηναίος, καθηγητής University of Pennsylvania
πηγή: www.antibaro.gr / Λόγιος Ερμής

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_9823.html#ixzz23eKAAzgP

Αποκαλύφθηκε εξωγήινο σήμα ηλικίας 80.000 ετών - Τελικά, δεν είμαστε μόνοι μας;

Τελικά, δεν είμαστε μόνοι μας; Υπάρχουν κι άλλα όντα στο σύμπαν; Φαίνεται πως ναι, αν πιστέψουμε τα έγγραφα που διέρρευσαν από το βρετανικό υπουργείο Άμυνας και αναφέρονται σε ένα μήνυμα ηλικίας 80.000 ετών από το διάστημα, που ελήφθη το 1998 και κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να αποκρυπτογραφήσει η NASA. Όπως ήδη έχει δημοσιοποιήσει από χθες στην Ελλάδα το defencenet.gr, το βρετανικό υπουργείο Άμυνας (σχετικό άρθρο του περιοδικού Weekly World News), σε φάκελο του που διέρευσε αναφέρει ότι η NASA ανίχνευσε και αποκρυπτογράφησε ένα μαθηματικό σήμα που προήλθε από έναν πολιτισμό κοντινού Γαλαξία. Ένα αγωνιώδες σήμα, που έδειχνε ότι ο πολιτισμός αυτός κινδύνευε με άμεση καταστροφή για άγνωστους λόγους ή για λόγους που δεν δημοσιοποιήθηκαν στον φάκελο που διέρρευσε. Εικάζεται ότι επρόκειτο είτε περί επιδημίας, είτε πολέμου, είτε εισβολής από άλλο πλανήτη! Πρακτικά περιγράφει τους κινδύνους καταστροφής και του γήινου πολιτισμού. Να σημειώσουμε ότι ακριβώς εκείνη την εποχή κάνει την εμφάνισή του στη Γη το πιο κοντινό στον σημερινό άνθρωπο, είδος δίποδου. Οπωσδήποτε καταδεικνύεται και η δυσκολία εντοπισμού άλλου εξωγήινου πολιτισμού σήμερα, λόγω χρονικής ασυμβατότητας και δυσκολίας στην μεταφορά. Πρέπει να είναι ένας εξαιρετικά προηγμένος πολιτισμος, ο οποίος να έχει επιτύχει να καλύψει τεράστια χρονικά χάσματα με τα μεταφορικά μέσα που διαθέτει για να "συμπέσει" με τον γήινο πολιτισμό. Ο παγκόσμιος Τύπος κράτησε ύποπτη σιγή επί του θέματος αν και έχουν προγραματισθεί δύο δημοσιεύσεις στα Radio Astronomy και Universe. Σύμφωνα με το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, και πηγές της ΝΑSA στο Χιούστον ο γνωστός Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ ηγείται μιας διεθνούς υπό τον ΟΗΕ ερευνητικής ομάδας με το παρατηρητήριό της 50 μίλια βορειοδυτικά της Μόσχας. Ο Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ πιστεύει ότι το σήμα εστάλη από εξωγήινο πολιτισμό, γειτονικού γαλαξία και είναι ηλικίας 80.000 ετών (ο χρόνος που απαιτείται για να φθάσει στη Γη). Πιστεύει ότι ο πολιτισμός αυτός ήταν του ιδίου επιπέδου με τον δικό μας στην εποχή εκείνη. Δηλ. τεχνολογικά ικανός να επικοινωνήσει (και να αυτοκαταστραφεί), αλλά όχι να εγκαταλείψει τον πλανήτη. Στο μήνυμα, σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους, έδιναν την ακριβή τοποθεσία τους με κρυπτογραφημένη απεικόνιση ενός πλανητικού συστήματος, με ένα ή δύο κυρίαρχα άστρα, ενώ καθόριζαν και την υλική σύσταση του πλανήτη. Ο άγνωστος πολιτισμός προειδοποιούσε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, χωρίς ωστόσο να εξηγεί την αιτία. Ο Ρώσος καθηγητής εκτιμά ότι με βάση τα γήινα δεδομένα, πιθανότερη αιτία να είναι ένας πυρηνικός πόλεμος ή μία επιδημία, χωρίς να αποκλείεται επιδρομή πληθυσμού από άλλο πλανήτη. Παράλληλα στο μήνυμα διαπιστώνεται αδυναμία των κατοίκων του άγνωστου πλανήτη να τον εγκαταλείψουν, είτε επειδή δεν υπήρχε η τεχνολογική ανάπτυξη που θα επέτρεπε τη δυνατότητα μαζικών ταξιδιών στο διάστημα, είτε γιατί δεν υπήρχε γειτονικός κατοικήσιμος πλανήτης. Όπως συμβαίνει τώρα με την Γη και το ανθρώπινο είδος, δηλαδή. Ο Κουλάκοφ αρνήθηκε να προμηθεύσει στα δύο περιοδικά αντίγραφο του μυνήματος αλλά είπε ότι ξεκινούσε με την κραυγή απελπισίας "Βοηθείστε μας". "Θα μπορούσε να ήταν μια καταστροφή οφειλόμενη σε βροχή μετεωριτών, αλλά δεν το πιστεύω αυτό έμοιαζε σαν καταστροφή που οφείλονταν στους ίδιους και δεν είχαν τρόπο να φυγαδεύσουν τον υπολοιπο πληθυσμό. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο ήταν παγιδευμένοι στον ισοπεδωμένο κόσμο τους", καταλήγει ο Ρώσος καθηγητής. 
 defencenet.gr

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/08/80000.html

Βγάζουν τα φερέφωνα τους μήπως και ο Ελληνικός λαός αποκτήσει Εθνικό νόμισμα.

(Σ.Σ. Εμείς βέβαια το λέμε εδώ και δύο χρόνια, ότι αυτό τελικά είναι το σχέδιό τους.....)
Διαβάστε το άρθρο που ακολουθεί και θα καταλάβετε τον πανικό των τοκογλύφων κατακτητών μας στη σκέψη μήπως και η Ελλάδα να αποκτήσει Εθνικό νόμισμα και αποκαταστήσει την Εθνική της κυριαρχία που αμετάκλητα και άνευ όρων παρέδωσαν οι...
κυβερνητικοί ντόπιοι δωσίλογοι...

Έλληνες προσοχή δεν υπάρχει πιο εφιαλτικό σενάριο για τον Ελληνικό λαό από αυτό που υποστηρίζει ο  Μάρκους Κέρμπερ (καθηγητής οικονομικών στο πανεπιστήμιο του Βερολίνου).
  
Δύο "παράλληλα ευρώ" στην Ευρωζώνη προτείνει ο καθηγητής οικονομικών στο πανεπιστήμιο του Βερολίνου Μάρκους Κέρμπερ. Αποκλείοντας την επιστροφή στη δραχμή, καθώς όπως υποστηρίζει καθηγητής οικονομικών στο πανεπιστήμιο του Βερολίνου δεν θα έλυνε τα σημερινά...
προβλήματα, ο Μάρκους Κέρμπερ προτείνει την παράλληλη κυκλοφορία δύο ευρώ στην Ευρωζώνη.

Προτείνει στη Γερμανία να αποτολμήσει τη "φυγή προς τα εμπρός" και να εκδώσει ένα ισχυρό νόμισμα του Βορρά μαζί με άλλες τέσσερις χώρες που διαθέτουν ισχυρά πλεονάσματα και τηρούν αυστηρή δημοσιονομική πειθαρχία: την Ολλανδία, τη Φινλανδία, την Αυστρία και το Λουξεμβούργο.

Το νόμισμα αυτό που θα προσανατολίζεται στο παλαιό γερμανικό μάρκο ή στο ολλανδικό φιορίνι, σύμφωνα με την Deutsche Welle, θα κυκλοφορεί παράλληλα με το σημερινό ευρώ, όπως προτείνει ο Γερμανός οικονομολόγος μιλώντας στην εφημερίδα Die Welt.

Ενώ σήμερα το ευρώ είναι υπερβολικά φτηνό για τη Γερμανία και υπερβολικά ακριβό για την Ισπανία, για παράδειγμα, η παράλληλη κυκλοφορία των δύο νομισμάτων θα ωφελούσε τους πάντες, υποστηρίζει ο καθηγητής Κέρμπερ.

Ίσως μάλιστα με αυτόν τον τρόπο βοηθηθεί εμμέσως και η Ελλάδα να αποπληρώσει τα χρέη της, καθώς ναι μεν τα χρέη παραμένουν σε ευρώ, αλλά μέσω της καθιέρωσης ενός πιο ισχυρού νομίσματος θα είναι πιο εύκολο και πιο φτηνό για τη Γερμανία να προμηθευθεί ευρώ, άρα κατά κάποιον τρόπο, δια του πληθωρισμού, τα ευρώ των νοτίων χωρών συσσωρεύονται πιο εύκολα.

Ασκεί έντονη κριτική στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, δηλώνοντας ότι με το ισχυρό ευρώ του Βορρά "θα ξεφύγουμε από το μάνατζμεντ της ΕΚΤ, το οποίο επηρεάζεται αποφασιστικά από τη Γαλλία και όσους έχουν παρεμφερείς απόψεις για τα δημοσιονομικά".

"Θέλετε να συνεχίσετε να παρατηρείτε απαθείς τον Ντράγκι να κάνει το ευρώ λιρέτα; Εγώ λέω όχι και δεν μου αρκεί απλώς να ελπίζω ότι ο (διοικητής της γερμανικής κεντρικής τράπεζας) Βάϊντμαν θα αρνηθεί την υλοποίηση των αποφάσεων της ΕΚΤ. Θα έπρεπε να εγκαταλείψουμε το πλοίο, πριν αρχίσει να βουλιάζει για τα καλά", δηλώνει σε υψηλούς τόνους.

Παρά την προσήλωσή του στο ισχυρό παράλληλο νόμισμα του Βορρά, ο καθηγητής Κέρμπερ κάνει πάντως ειδική αναφορά στην Ιταλία.

"Η νομισματική ζώνη του (μελλοντικού) μάρκου-φιορινιού θα πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλους. Όποιος εκπληρώσει και είναι διατεθειμένος να τηρεί σε μόνιμη βάση τα κριτήρια σύγκλισης, μπορεί να προσχωρήσει.

Ως η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, η Ιταλία δικαιούται να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη ως εταίρος και να διατυπώνει τις δικές της προτάσεις επ΄αυτού. Αλλά προηγουμένως πρέπει να κάνει μεταρρυθμίσεις στο κράτος και στα δημόσια οικονομικά της", τονίζει.

από το "Pressing.news"
πηγη
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/blog-post_3517.html

Νέα θρακική πόλη ανακαλύφθηκε στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας

Νέα θρακική πόλη ανακαλύφθηκε στις ακτές της Μαύρης ΘάλασσαςΜια νέα θρακική πόλη, ηλικίας 2.500 ετών, ανακάλυψαν Βούλγαροι αρχαιολόγοι κατά τη διάρκεια των πρώτων ανασκαφών που διενεργούνται στο Τσάρεβο, στη νότια ακτή της Μαύρης Θάλασσας, περίπου 70 χλμ. νοτιανατολικά της πόλης Μπουργκάς.Επικεφαλής της ανασκαφικής ομάδας είναι ο Μίλεν Νικολόβ, αρχαιολόγος του Περιφερειακού Ιστορικού Μουσείου του Μπουργκάς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του πρακτορείου ειδήσεων της Σόφιας Novinite, ο οικισμός βρίσκεται πολύ κοντά στην εκκλησία «Uspenie Bogorodichno» (αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου), τα δε ευρήματα αποδεικνύουν ότι το Τσάρεβο –που τον 12ο αιώνα ονομαζόταν Βασιλικό- και τα περίχωρά του έχουν πολύ αρχαιότερη ιστορία από ό,τι πιστευόταν μέχρι σήμερα.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, η σκαπάνη των αρχαιολόγων εντόπισε κατάλοιπα, που δείχνουν ότι από τον 4ο- 5ο αιώνα π.Χ. οι Θράκες ίδρυσαν μια πόλη, που είχε διάρκεια έως τον 1ο αιώνα μ.Χ.
Τα ευρήματα περιλαμβάνουν κτερίσματα, μια λάμπα με τέσσερα φιτίλια και αριθμό αγγείων.

 
http://ofis66.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7556.html

Η ώρα της κατάσχεσης

Του Σταύρου Χριστακόπουλου
Πριν από πολλούς μήνες γράφαμε ότι σύντομα, εκτός από τη δημόσια περιουσία, θα βγει στο σφυρί και η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων πολιτών στον βωμό των απαιτήσεων της διεθνούς τοκογλυφίας. Ε, τώρα φαίνεται πως έφτασε η στιγμή της… γενικής κατάσχεσης. Όλη η ιδιοκτησία του Δημοσίου χαρίζεται στους...
ενδιαφερόμενους ακόμη και τζάμπα. Και μεγάλο μέρος της ιδιωτικής περιουσίας απαιτείται να κατασχεθεί από τις τράπεζες ακόμη και για λίγες χιλιάδες ευρώ.
Στην περίπτωση της δημόσιας περιουσίας προφανώς δεν υφίσταται ούτε καν ιδέα δημοσιονομικού οφέλους, αφού ακόμη και τέως αρμόδιοι για το ξεπούλημά της παραδέχθηκαν εσχάτως ότι η προσδοκία εσόδων είναι πενιχρή, εξ αιτίας της καταρράκωσης της χρηματιστηριακής τιμής τους – κοινώς, δεν εξυπηρετούνται ούτε καν τα κριτήρια που θέτουν η τρόικα και η κυβέρνηση για να υποστηρίξουν την «αναγκαιότητα» του ξεπουλήματος.
Αντιθέτως αξιοσημείωτο είναι το κόστος που θα υποστεί το κράτος, αφού αρκετοί από τους οργανισμούς που θα χαριστούν σε ιδιώτες έχουν μεγάλα κέρδη – κλασικό το παράδειγμα του...
ΟΠΑΠ – τα οποία θα στερηθεί το Δημόσιο. Φυσικά ανυπολόγιστο είναι το κόστος σε απώλεια κοινωνικών υπηρεσιών, αλλά και παραγωγικών δραστηριοτήτων που συντελείται μέσω των υπό ιδιωτικοποίηση ή διάλυση οργανισμών.

Ποιος όμως ενδιαφέρεται για την... ανάπτυξη της χώρας; Τα ξαναείπαμε την Παρασκευή και, προς επιβεβαίωση, την ίδια μέρα μάθαμε ότι το πρώτο επτάμηνο του έτους οι δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων μειώθηκαν κατά 46,4%, δηλαδή στο μισό, αφού η λέξη «επένδυση» απαγορεύεταιρητώς για τον δημόσιο τομέα, στον οποίο επιτρέπεται μόνο να πληρώνει τοκοχρεολύσια...
Εκτός όμως από την απώλεια της δημόσιας περιουσίας, η οποία – μαζί με την εξαΰλωση κάθε είδους κοινωνικής πολιτικής – θα αφήσει το κράτος σχεδόν νεκρό, έφτασε και η ώρα κατάσχεσης της ιδιωτικής περιουσίας.
Ύστερα από την καταστροφή που επέφεραν οι δύο τελευταίες κυβερνήσεις της τρόικας και των μνημονίων, τώρα οι εκπρόσωποι των δανειστών απαιτούν την επιτάχυνση της βίαιης εσωτερικής υποτίμησης. Ζητούν λοιπόν την άρση της απαγόρευσης κατασχέσεων για χρέη έως 200.000 ευρώ, η οποία ισχύει σήμερα, ώστε ακόμη και για οφειλές λίγων χιλιάδων ευρώ να κατάσχονται κατοικίες.
Από το δημοσίευμα των «Νέων» το Σάββατο, το οποίο αποκάλυψε το περιεχόμενο της πίεσης των δανειστών, προκύπτει ότι αναμένεται, με το μέτρο αυτό, να βγουν στο σφυρί συντόμως κάπου 100.000 ακίνητα, πάρα πολλά από τα οποία σε πολύ χαμηλή τιμή εκκίνησης. Με τον τρόπο αυτόν θεωρείται πως θα σημειωθεί αισθητή και απότομη πτώση στις τιμές των ακινήτων.
Ποιος θα ωφεληθεί από αυτήν την πτώση; Προφανώς όχι οι ιδιοκτήτες, οι οποίοι θα δουν είτε να χάνονται τα σπίτια τους είτε να υποβαθμίζεται δραματικά μέσα σε ελάχιστο χρόνο η αξία τους.

Ακόμη και οι τράπεζες, οι οποίες δραστηριοποιούνται ενεργά στο real estate, θα δουν όχι μόνο τις απαιτήσεις τους από δάνεια, αλλά και τις μέχρι τώρα επενδύσεις τους, να υποβαθμίζονται δραματικά.
Ποιος μένει; Αυτοί που «θέλουν να αγοράσουν την Ελλάδα για ένα κομμάτι ψωμί», όπως μας προειδοποιεί συντεταγμένα η πολιτική και μιντιακή προπαγάνδα εδώ και μια τριετία; Δηλαδή; Μήπως το...Κόμμα της Δραχμής;
Μα, είναι δυνατόν; Όχι μόνο είμαστε στο ευρώ, αλλά εκεί σκοπεύουν η τρόικα και η κυβέρνηση να μας κρατήσουν.
Πώς γίνεται λοιπόν η παραμονή στο ευρώ να έχει το αποτέλεσμα που υποτίθεται ότι θα είχαμε αν πηγαίναμε στη δραχμή; Εκτός αν όλα όσα περάσαμε και θα περάσουμε, με την πλήρη καταρράκωση μισθών, συντάξεων, δικαιωμάτων, περίθαλψης, παιδείας, με την έκρηξη μετανάστευσης και ανεργίας, έχουν ως μοναδικό στόχο να χάσουμε τα πάντα – ακόμη και τα σπίτια μας. Όσοι τέλος πάντων τα έχουν αγοράσει με δάνεια.
Κάτι... περίεργο και αφύσικο συμβαίνει λοιπόν. Ή μήπως τίποτε δεν είναι ούτε περίεργο ούτε αφύσικο; Μήπως όλη αυτή η επιχείρηση είχε ως μοναδικό στόχο να χάσουμε τα πάντα προς όφελος των δανειστών;
Άντε καλέ... Αυτά είναι φαντασιώσεις και αισχρή προπαγάνδα των οπαδών της δραχμής. Αν δεν μας πιστεύετε, μπορείτε να δείτε τα δελτία των οκτώ. Θα το διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα αυτιά...

από το "ΠΟΝΤΙΚΙ"

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/blog-post_8817.html

ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ



Τα νέα φάρμακα, σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι ελάχιστα επωφελή έως πολύ βλαβερά! Αυτό είναι το συμπέρασμα έρευνας που διεξήγαγε η βρετανική εφημερίδα Indipendent. Ερευνητές κρούουν τον κώδωνα του... κινδύνου για την επικίνδυνη τακτική που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες, οι οποίες εστιάζουν την προσοχή τους στο ...
μάρκετινγκ κι όχι στην εύρεση νέων θεραπειών. Όπως προκύπτει από το σχετικό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Independent, η “κρίση καινοτομίας” που πλήττει την παγκόσμια βιομηχανία φαρμάκων τα τελευταία χρόνια, έχει βαθύτερα και διαφορετικά από τα προβαλλόμενα αίτια. Τα νέα φάρμακα που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά κατά τις τελευταίες δεκαετίες είναι από ελάχιστα επωφελή έως και πολύ βλαβερά, υποστηρίζουν οι ειδικοί. Τα περισσότερα από αυτά είναι παραλλαγές ήδη υπαρχόντων σκευασμάτων, τα οποία επαναπροωθούνται στην αγορά με σκοπό το κέρδος κι όχι τη θεραπεία. Σύμφωνα με τον καθηγητή Ντόναλντ Λάιτ της Ιατρικής Σχολής του Νιου Τζέρσεϊ και τον Τζόελ Λέξιν του παραρτήματος του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης στο Τορόντο, εδώ και 50 χρόνια η κατάσταση παραμένει η ίδια. “Αυτή είναι η πραγματική κρίση καινοτομίας: η φαρμακευτική έρευνα και ανάπτυξη παράγει ήσσονος σημασίας παραλλαγές ήδη υπαρχόντων φαρμάκων, ενώ τα περισσότερα νέα φάρμακα δεν υπερτερούν των αντίστοιχων προηγούμενων κατά τις κλινικές μετρήσεις”, δηλώνουν χαρακτηριστικά. Οι φαρμακοβιομηχανίες επικαλούνται το υψηλό κόστος -έως και 1 δισεκατομμύριο ευρώ περίπου- προώθησης νέων σκευασμάτων στην αγορά, νούμερο υπερβολικό κατά τους ειδικούς. Πράγματι, το κόστος έρευνας και ανάπτυξης αυξήθηκε σημαντικά μεταξύ 1995 και 2010, ωστόσο, τα έσοδα αυξήθηκαν επίσης και μάλιστα έξι φορές πιο γρήγορα, κατά 160 περίπου δισεκατομμύρια ευρώ. Οι βιομηχανίες όμως αποφεύγουν να θίγουν τη θετική αυτή εξέλιξη, ξοδεύοντας έως και το 80% των δαπανών που προορίζονται για φάρμακα σε προωθητικές ενέργειες. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, ο οποίος εγκρίνει φάρμακα για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, δε δημοσιεύει δεδομένα ασφαλείας και αποτελεσματικότητας, όμως για το 29% των νέων ουσιών που ενέκρινε έχουν ήδη εκδοθεί ειδοποιήσεις ασφαλείας μέσα στα πρώτα κιόλας δέκα χρόνια. Ερευνητές του London School of Economics προτείνουν οι φαρμακοβιομηχανίες να υποχρεούνται να παράγουν αποδεδειγμένα ανώτερα φάρμακα από τα ήδη υπάρχοντα, προκειμένου να τους χορηγηθεί άδεια κυκλοφορίας στην αγορά. Υπάρχει όμως και η αντίθετη άποψη, αυτή του Στίβεν Γουάιτχεντ, επικεφαλής της Ένωσης Βρετανικών Φαρμακοβιομηχανιών. “Διαφωνούμε κατηγορηματικά με τους ισχυρισμούς των ερευνών αυτών. Η ιατρική έρευνα βασιζόταν ανέκαθεν στη σταδιακή πρόοδο κι όχι σε επαναστατικές καινοτομίες, οι οποίες είναι πολύ σπάνιες”, σημειώνει ο Στίβεν Γουάιτχεντ. Όπως αναφέρει, μάλιστα, “εάν δεν είχαν γίνει οι σταδιακές βελτιώσεις στη θεραπεία του HIV-AIDS, η ασθένεια θα εξακολουθούσε να είναι θανάσιμη και καθόλου διαχειρίσιμη, όπως τώρα”. L1 από pheme.gr Ν : ναι μεν τα λένε, τίποτα δεν κάνουν . Ακούγεται σαν "νάχουμε να λέμε".....
 http://www.pentapostagma.gr http://hellenic-music-videos.blogspot.gr

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7959.html

Η Παναγία των αρχαίων Ελλήνων

Πώς με το πέρασμα στον χριστιανικό κόσμο η θεά Αθηνά «αντικαταστάθηκε» στη θρησκευτική συνείδηση από την Παρθένο Μαρία




«Η Αθηνά της Βαρβακείου», πιστό αντίγραφο
σε μικρό μέγεθοςτου χρυσελεφάντινου αγάλματος
της θεάς Αθηνάς στον Παρθενώνα.

Στρατηγός, προστάτης και παρθένος. Είναι η θεά Αθηνά ή η Παναγία; Προστάτις των γυναικών, των παιδιών και του τοκετού. Είναι η Αρτεμις Παιδοτρόφος και Λοχεία ή μήπως η Παναγία; Συνετή, κόσμια, καλόβουλη, μειλίχια και πολυεύσπλαχνη, που δοκίμασε αβάσταχτο πόνο και γνώρισε πολλά βάσανα. Είναι η θεά Ισις ή πρόκειται για την Παναγία, μητέρα του Χριστού;
Εκεί, στο γύρισμα του ελληνικού κόσμου από τον πολυθεϊσμό στον χριστιανισμό, όταν ο δεύτερος άρχισε σιγά-σιγά να επικρατεί στη θρησκευτική συνείδηση και στη λατρευτική πρακτική, η μείξη στοιχείων του ειδωλολατρικού παρελθόντος με τη νέα θρησκεία όχι μόνο δεν θα τη μείωνε, αλλά θα συντελούσε σε μεγάλο βαθμό στην εδραίωσή της. Πρότυπα αιώνων, εξάλλου, ήταν δύσκολο να καταργηθούν. Αντιθέτως, η αφομοίωσή τους από τον

χριστιανισμό υπήρξε ο συνδετικός κρίκος που χρειάζονταν οι άνθρωποι για να τον δεχθούν ευκολότερα. Αποτέλεσμα, πολλές από τις αρχαίες θεότητες και τελετουργίες να παραμείνουν στο χριστιανικό εορτολόγιο και να προσαρμοστούν στο τυπικό και στις παραδόσεις της νέας θρησκείας.
Είναι σύμπτωση ότι η μεγάλη γιορτή της Παναγίας τον Δεκαπενταύγουστο συμπίπτει με τα γενέθλια της θεάς Αθηνάς στις 28 του αρχαίου μήνα Εκατομβαιώνα (μέσα Ιουλίου - μέσα Αυγούστου), όταν τελούνταν τα Παναθήναια, η μεγαλύτερη γιορτή της αρχαίας Αθήνας; Ή μήπως είναι τυχαίο ότι ο ναός της παρθένου Αθηνάς στην Ακρόπολη μετατράπηκε σε ναό της Παναγίας Παρθένου; Αλλωστε δεν ήταν μόνον ο Παρθενώνας που έγινε χριστιανική εκκλησία, αφού σύμφωνα με το διάταγμα του Ιουστινιανού όλα τα αρχαία ιερά έπρεπε να μετατραπούν σε ναούς προκειμένου να εξαγνιστούν. Σε πολλά δε από αυτά, όπου λατρεύονταν γυναικείες, παγανιστικές θεότητες, χτίστηκαν ναοί αφιερωμένοι στην Παναγία, η οποία πολύ συχνά προσλάμβανε και τις ιδιότητες των αρχαίων θεοτήτων.

Οι ιδιότητες
Οι επαναλαμβανόμενοι εποχικοί κύκλοι του θανάτου και της αναγέννησης και τα λατρευτικά έθιμα που σχετίζονται με τη γη, τη βλάστηση και την καλή σοδειά συνδέθηκαν και με την Παναγία, όπως έχει γράψει ο μεγάλος λαογράφος Γεώργιος Μέγας. Τα Εισόδια της Θεοτόκου συνδέονται με τη σπορά και η Παναγία λαμβάνει τα χαρακτηριστικά της θεάς Δήμητρας αποκτώντας άλλοτε το προσωνύμιο Αποσπορίτισσα και άλλοτε Μεσοσπορίτισσα. Παραμένει μάλιστα και το αρχαίο έθιμο της πανσπερμίας, τα πολυσπόρια, όπως το λέμε σήμερα.

Αειπάρθενος, όπως οι αρχαίες θεές Αθηνά και Αρτεμη, ονομάστηκε η Παναγία από τον 6ο αιώνα. Ταυτόχρονα όμως είναι η προστάτις των εγκύων γυναικών που για να έχουν καλό τοκετό κρατούν ένα φυλαχτό-φυτό, «της Παναγίας το χορτάρι», όπως λέγεται. Αρχαίες μητρικές θεότητες ήταν και άλλες: η Αστάρτη, η Λητώ, η Γαία, η Ισις, με ρίζες που χάνονται στο βάθος της Νεολιθικής εποχής. Αρχέτυπο όλων όμως θεωρείται η Μεγάλη Μητέρα ή Μητέρα Γη ή Μεγάλη Μητέρα Θεά, που κατά τον Γιουνγκ πρόκειται για ένα μητριαρχικό μοντέλο που ενυπάρχει στον άνθρωπο πριν και από την κύηση.
Η Μεγάλη Μητέρα ήταν άλλωστε η κύρια θεότητα στη Μινωική Κρήτη, από κάποια εποχή μάλιστα παράλληλα με τον «νεαρό θεό» (είτε ως «θείο βρέφος» είτε ως σύζυγό της). Σύμφωνα με τον κύκλο της φύσης για τον θάνατο και την αναγέννηση η Μεγάλη Μητέρα παντρεύεται διαρκώς τον νεαρό θεό που γεννιέται και πεθαίνει κάθε χρόνο.

Προστάτις
Στρατηγός των στρατηγών, η Παναγία προστατεύει τους πιστούς της - όπως και η θεά Αθηνά τους Αθηναίους - σε κάθε δύσκολη στιγμή. Το 626, στην πολιορκία της Κωνσταντινούπολης από Αβαρους και Πέρσες, οι πιστοί που έχουν συγκεντρωθεί στη Μεγάλη Εκκλησία θα δουν ξαφνικά μπροστά τους την Παναγία να έχει απλώσει προστατευτικά το πέπλο της πάνω από την πόλη (θυμηθείτε τον πέπλο της Αθηνάς στα Παναθήναια). Και η μεγαλύτερη απόδειξη: «Τη υπερμάχω στρατηγώ τα νικητήρια» ψάλλουν οι πολιορκημένοι χριστιανοί στην τελευταία λειτουργία της Αγίας Σοφίας, το 1453.
Ο Ακάθιστος Υμνος ωστόσο μοιάζει κάπως με τις «ισιακές αρεταλογίες», τους ύμνους δηλαδή προς τη θεά Ισιδα, όπως λέει ο καθηγητής Αρχαιολογίας κ. Μιχάλης Τιβέριος. Πολλά από τα χαρακτηριστικά της αιγύπτιας θεάς, που είχε εξελληνιστεί, πέρασαν και στην Παναγία. «Οπως η Παναγία, έτσι και η θεά αυτή απέκτησε μύριες προσωνυμίες, ήταν δηλαδή μυριώνυμη, όπως "παντοκράτειρα" και "βασίλισσα του ουρανού, της γης και του κάτω κόσμου"» σημειώνει ο κ. Τιβέριος.

Η βασιλική του Παρθενώνα
Είναι άγνωστο πότε ακριβώς μετατράπηκε ο Παρθενώνας σε χριστιανικό ναό, το βέβαιο όμως είναι ότι επί Ιουστινιανού (482-565) καθαγιάστηκε και ορίστηκε ως η «καθολική εκκλησία των Αθηνών». Η λατρεία της ειδωλολατρικής παρθένου έδωσε έτσι τη θέση της στη χριστιανή Παρθένο και ο ναός πήρε το όνομα Παναγία Αθηνιώτισσα. Για τον σκοπό αυτόν μάλιστα και προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της νέας λατρείας ο Παρθενώνας υπέστη πολλές επεμβάσεις και μετατράπηκε σε τρίκλιτη βασιλική.
Το κύρος του ναού ήταν μεγάλο, αφού ακόμη και ο Βασίλειος Β' Βουλγαροκτόνος γιόρτασε τη νίκη του κατά των Βουλγάρων στην Παναγία Αθηνιώτισσα. Επρόκειτο άλλωστε για περίλαμπρο ναό, με τη χρυσή εικόνα της Παναγίας και θαυμάσια ψηφιδωτά. Μόνο 188 ψηφίδες διασώθηκαν από αυτά και μεταφέρθηκαν το 1848 στο Βρετανικό Μουσείο, ενώ σήμερα διακρίνονται ελάχιστα ίχνη των αρχικών παραστάσεων.

Εκείνο όμως που διασώζεται είναι τα εκατοντάδες χαράγματα με ονόματα στρατηγών, επισκόπων κ.λπ., αλλά και απλές αναγραφές ονομάτων, θανάτων, τίτλοι και επαγγέλματα, προσευχές και συμβολικές παραστάσεις που αναγράφηκαν μέσα στους αιώνες στους κίονες του ναού. Κατά την Αλωση των Αθηνών από τους Λατίνους όμως η εκκλησία συλήθηκε και μετατράπηκε σε καθολική με την ονομασία «Σάντα Μαρία ντι Ατένε», ενώ αργότερα έγινε τζαμί.
Στην υποτιθέμενη ομοιότητα της παράστασης μιας μαρμάρινης μετόπης του Παρθενώνα με τη σκηνή του Ευαγγελισμού οφείλεται εξάλλου η διάσωσή της κατά τον Μεσαίωνα από φανατικούς της νέας θρησκείας που κατέστρεψαν τον αρχαίο διάκοσμο του ναού. Η μετόπη βρίσκεται σήμερα στο Μουσείο Ακρόπολης.

ΤΟ ΒΗΜΑ- 



http://www.gataros.net/2012/08/blog-post_9692.html

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ OLYMPIA,DEFENCE NET,GREEK NATIONAL PRIDE,AΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ


ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΩΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΔΡΑΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ  ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΑΣ ΚΡΟΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ??

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ????
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ
ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ  ΠΟΥΜΕ  ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑ(olympia.gr) ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (kostasxan.blogspot.com)
http://olympia.gr/2011/06/24/tsoukalas/ 
http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/blog-post_8187.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=feed%3A+ 
 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ''ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ'' ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ''ΛΑΓΩΝΙΚΑ'' ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩhttp://www.eklogika.gr/news/4241 ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ Η ΙΔΙΑ ΕΙΔΗΣΗ
ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο Ι ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΑΓΙΑΝΙ ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΖΟ Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.
ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ Ι ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΓΕΙ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ  ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ Η ΣΤΗΜΕΝΟΣ.
(ΣΗΜ :ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ .)
ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ???
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΤΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ

ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΑΡΘΡΑ.ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΦΙΛΗ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΠΟΙΑ Η ΚΙΝΑ, ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ  ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ( ΠΕΡΙΟΧΗ  ΓΙΟΥΝΑΝ-ΙΩΝΙΑ-ΙΩΝΕΣ).
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΕΙ??
ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΙΛΗ ΧΩΡΑ

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ  ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΦΟΥ ΓΙΝΓΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖEI ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Ο ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΤΟΥΣ DAGONG

ΠΟΤΕ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ???

ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥN ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΟΛΙΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΣΩ  ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΣΑΞΟΝΩΝ??

ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ  ΕΡΓΑΤΕΣ,ΠΟΛΙΤΕΣ,ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. 

ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ  ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ  ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΕΜΑΣ??
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ  ΠΟΥΝ  ΜΠΡΑΒΟ  ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ  ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ  ΚΟΙΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ???

 ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ












ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΛΗ????


 ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΦΙΛΙΚΗ ΧΩΡΑ ?????

ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΤΕ???



ΑΣ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ''ΜΕΓΙΣΤΟ'' ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ DEFENCE NET.
EΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=21271&Itemid=46  

ΩΩΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΩΩΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

ΩΩΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ

''ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ'' ΣΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΑΣ
ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΑΣ????

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UAV:ο γιγαντας αφυπνιζεται
 ΣΟΒΑΡΑ ΤΙ ΛΕΤΕ  ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.                                        

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ  ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ??

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ  ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΣΑΞΟΝΕΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕΣΩ F.S.B. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ KAI OΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ,ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ SUHOI 40, STEALTH YΠΟΒΡΥΧΙΑ- ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ??


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΝΑΔΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΞΙΚΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ  ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ 300.000.000 ΣΤΡΑΤΟ ??
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΛΟΙΑ  ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟ???

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ  ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ??

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ  ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ??

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ  ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ??

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Ο.Λ.Π. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ) KAI ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ Η ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ  ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΜΕΑ (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΘΝΙΚΗ),ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ??
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ???

ΠΑΜΕ TΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ GREEK NATIONAL PRIDE  
ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
http://nationalpride.wordpress.com/2011/06/23/επισημη-επισκεψη-αρχηγου-γεεθα-στην-κ/  
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΟΤΟΛΙΣΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΖΕΙ?????????
 ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

ΤΩΡΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ  

ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΛΟ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 14 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΚΙΝΑ.

ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ.

ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ  ΟΤΑΝ Η FED ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η F.E.D. (ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΟΝG KINAΣ ΜΕΔΩ Ζ.Ε.Ν.  ΜΕΣΩ Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΜΕΣΩ Ο.Τ.Ο., ΜΕΣΩ Μ.Τ.Μ., ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΩΝ Μ.Τ.Μ., Η ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΑΤΟΛΩΝ (ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ  ΣΤΟΑ ΤΗΣ ''ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ'' ΑΧΑΡΝΩΝ)
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ  ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ 10%
ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΚΗ 
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΣΘΕΝΙΚΑ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΗΠ.Ε.Ι (ΗΠΑ,ΕΥΡΩΠΗ,ΙΑΠΩΝΙΑ) ΜΕ ΤΥΠΟΙ ΗΓΕΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ-ΣΟΥΦΙΣΤΗ ΕΨΙΛΟΝ-ΟΛΥΜΠΙΟ ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ ΙΩΑΝΝΗ(ΧΡΙΣΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1994 ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ) ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΧΟΛΣΤΑΙΝ- ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΛΥΞΜΠΕΡΓΚΕΡ- ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ.(ΡΩΣΙΑ,ΙΣΛΑΜ,ΚΙΝΑ) ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ   ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ .
ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΕΣΥ ΕΙΔΗΜΩΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο Γ.Ε.Ε.Θ.Α.  ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ??
ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΦΙΛΙΑ??
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ  ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ??
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΕΕΕΕ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ??
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ??
ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ??
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ??
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ??
ΤΙΠΟΤΑ Ε ΓΙΑΤΙ ?? 
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
(ΣΗΜ:ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΛΙΝΚ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ)
 ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΙ EBΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ Ν.S.A. ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕΣΩ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ G.I.A, D.I.A, KAI F.B.I. KAI TΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΕΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ  Η.Π.Α.,  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ  ΤΩΝ Η.Π.Α. ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.
ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΖΙΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (GREEK NATIONAL PRIDE) ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ   ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΩ ΚΑΙ Η   Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ  ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ F.S.B. (ΠΡΩΗΝ K.G.B.)  ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΤΥΠΟΥ STELTH-HYDROJET ΑΝΕΥ ΙΧΝΟΥΣ ΣΟΝΑΡ ,  ΥΠΟΗΧΗΤΙΚΕΣ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 850 KM/H, AEΡΟΣΚΑΦΗ ''SUHOI 40'' ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ, ΟΠΛΑ LASER ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ STEALTH.

ΠΟΙΟI ΘΑ ΜΙΛΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕ ΤΙ ???

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ




ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.
ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ HONG ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ.
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ.
ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ  ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ  ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ  ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.
ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΣΠΑΤΑΛΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ???
ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ,ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ  ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΘΕ 2 ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ.
ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ????
ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ??
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑΝΕ.
ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ???
ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.
ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ-ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
EΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ,EINAI Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ  ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΦΘΗΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΑΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ  ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ  ''ΕΛΛΑΔΟΣ''
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ  ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ ΣΗΜΕΙΑ  ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ Η ΑΛΛΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΗ ΙΑΠΩΝΙΑ,ΝΟΤΙΟ ΚΟΡΕΑ,ΤΑΙΒΑΝ,ΜΑΚΑΟ,ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ,ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ,ΜΑΛΑΙΣΙΑ,ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ Κ.Τ.Λ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.


 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ-DEFENCE NET-GREEK NATIONAL PRIDE ΣΑΣ
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΟΡΦΙΚΗ-ΞΕΝΟΦΑΝΕΙΑ ΘΕΣΗ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, KAI ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ-ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ  ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ  ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.




ΥΣ  ΠΡΟΣ OLYMPIA.GR ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ:http://olympia.gr/2011/06/25/εκτακτο-επιφυλακή-σε-επίλεκτες-μονάδ/ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ???
ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ???
ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ???
ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ  ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΠΡΑΞΑΤΕ ΟΡΘΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΕΝΕΣ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ.
ΠΑΤΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΝΩ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ
ΠΕΡΙ F.S.B. KAI ''EΛΛΗΝΙΚΩΝ'' ΚΙΝΕΖΟΛΑΓΝΩΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/fsb.html 


 ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ

αποκαλυπτουμε τους δρακονιανους κινεζους σινες τον υπουλο εχθρο εντος των πυλων
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/06/blog-post_21.html

 αποκαλυπτουμε τους ''βασιλεις της ανατολης''  
 http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/06/blog-post_12.html 

τουρισμος made in china
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/06/made-in-china.html 

 φορολογια μηδεν για τους κινεζους  
http://inews.gr/96/forologia-0-gia-tous-kinezous.htm 

αποκλειστικο ελεγχο στον Ο.Λ.Π. οι κινεζοι
http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=28866 

οι κινεζοι και οι βιοτεχνες
http://tovima.gr/finance/article/?aid=158682 

η κινα εξαγοραζει τις Η.Π.Α.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_9497.html 

η οικονομια των Η.Π.Α. καταρεει
http://coupmedia.org/global-economic-colapse/american-economic-collapse-2504 

 η κινα τοποθετει 700.000 στρατο στο σουδαν
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/sudan/1367896/china-puts-700000-troops-on-Sudan-alert.html 

κινεζικα στρατευματα εθεαθησαν στο τεχας
http://www.americanfreepress.net/html/chinese_regime_eyes_texas_port.html 

 αποδειξεις περι των 300.000 κινεζικων στρατευματων στον καναδα
http://books.google.gr/bookS?id=ZzqMAtfZtRQC&pg=PR13&
 dq=300.000+china+refugees+at+canada&source=bi&ots=KY25UT 

 πολεμικες προετοιμασιες της κινας για τον παγκοσμιο πολεμο
http://thefinalphaseforum.invisionzone.com/index.php?s=0aOe633aa2fb1c91e49317338bc50f8b&showtopic=1484 

 η κινα ετοιμαζεται για να χρησιμοποιησει πυρηνικα οπλα εναντιον των Η.Π.Α.
 http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1443054/posts 

 η κινα καταλαμβανει τις Η.Π.Α.
http://www.orwelltoday.com/chinawages.shtml 

 ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 (ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/18082010-28082010.html 

 εισβολη κινεζικου υποβρυχιου σε ασκηση του ναυτικου των Η.Π.Α.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-492804/The-uninvete-guest-Chinese-sub-pops-middle-U-S-Navy-exercise-leaving-military-chiefs-red-faced.html 

 κινεζικες εξεδρες αντλησης πετρελαιου με κινεζους εργατες στο κολοραντο
http://www.asiabizblog.com/archives/2005/07/chinese_oil_rig.htm 

 φοβου τους κινεζους και τα δωρα φεροντας
http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=11937 

 ιδου ο κυριος κυρτσος τωρα ξυπνησε λεγοντας μισες αληθειες
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=78624 

 σχεδιαζουν οι κινεζοι εισβολη στον καναδα και στις Η.Π.Α.  απο νικαραγουα μεσω μεξικου.
Η κινα στελνει με πλοια  πυραυλους  στον παναμα
http://www.tldm.org/news3/Nicaragua.htm 

πανω απο 800 επικινδυνα απαγορευμενα  καρκινογονα φυτοφαρμακα χρησιμοποιουν οι κινεζοι
http://www.mpakirtzakis.com/index.php?op=sunent&lop=viewSunent&nid=69 

ψηφιακα νεκροταφεια στην κινα οπου ο καρκινος στην κυριολεξια θεριζει τους κινεζους εργατες
http://www.smallplanet.gr/index.php/documentary-catalogue/documentary-catalogue/el/arxiki/en/home/index.php?option=com_content&view=article&id=86%3Adigital-cemeteries-&catid=57%3Adocumentary-catalogue&Itemid=200045&lang=el 

 οι κινεζοι αποκρυπτουν 750.000 νεκρους απο μολυνση του περιβαλλοντος
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathextra_1_04/07/2007_196091 

 ηθελημενη μολυνση γαλακτος στην κινα
http://www.e-magazino.gr/index.php/eidiseis/epikairotita/ithelimeni-i-molinsi-galaktos-stin-kina.html 

ο μεγαλυτερος αγοραστης χρυσου ειναι η κινα
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_24.html 

 τοξικα προιοντα κινας
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/toxic-chinaof-sin.html 

Ο ΒΑΛΕΡΙ  ΖΙΣΚΑΡΝΤ ΝΤ ΕΣΤΕΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/hong.html 

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/check-points.html 

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_7065.html 

 Η ΚΙΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ :ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΟΛΕΜΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_4333.html 

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ 
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_01.html 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΙΝΑΣ:Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΗ (Η ΚΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/new-imf-leadership-should-reflect-new.html 

Η  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ-ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΤΑΖΕΙ: Ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ! ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ  ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/piigs.html 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΦΟΥ Ο ΡΕΠΤΙΛΙΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΓΙΟΥΝΤ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΣΕΝΤΑΙ-ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html 

ΙΣΡΑΗΛ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΚΙΝΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_2594.html 

Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. 
http://www.apocalypsejohn.com/2011/02/blog-post_5967.html 

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ  ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.
http://www.liako.gr/conspiracy/secret-services/526-2010-01-15-18-44-51.html 

 Η ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
http://www.defence.pk/forums/china-defence/103609-ciber-spying-china-vs-us.html 

ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟ F.B.I. ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΥΠΕΡ ΚΙΝΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. 
http://www.usatoday.com/news/washington/2006-05-17-china-espionage_x.htm 



ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α

Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΙΝΑ(ΚΙΝΑ)
andomedia hellas anihilates sina (china)

http://wwwtimezero.blogspot.gr/2011/06/olympiadefence-netgreek-national-pridea.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters