Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Στο σκαμνί η κολλητή του ΓΑΠ Τίνα Μπιρμπιλή για ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στον Έβρο!

Ποινικές ευθύνες της τέως υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη, των τέως υφυπουργών Ανάπτυξης Σταύρου Καλαφάτη, Ιωάννη Μπουγά, Αναστάσιου Νεράτζη, του σημερινού υφυπουργού ΠΕΚΑ Ασημάκη Παπαγεωργίου...
 και του τέως γενικού γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης και σημερινού βουλευτή Κωνσταντίνου Μουσουρέλη, για ματαίωση επένδυσης, σύμφωνα με την δικογραφία, άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ για εξόρυξη ζεολίθου στην περιοχή του Έβρου θα αναζητήσει η Βουλή.
Η δικογραφία διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στη Βουλή μετά από προκαταρκτική έρευνα που διενήργησε η Εισαγγελία Ορεστιάδας (η επίμαχη δικογραφία έχει διαβιβαστεί και στους Εισαγγελέας διαφθοράς).
Κατά των πολιτικών προσώπων υποβλήθηκε μήνυση από εκπρόσωπο της εταιρείας Ν. Αλεξανδρίδης και Σία στην οποία τους καταλογιζε ευθύνες γιατί ματαιώθηκε επένδυση για απευθείας ανάθεση του έργου εξόρυξης ζεολίθου, σε έκταση 161 στρεμμάτων στην περιοχή Πετρωτά του Έβρου. Οι ενέργειες αυτές φέρονται να είχαν ως συνέπεια να προκληθεί ζημιά στην επίμαχη εταιρεία, αλλά και στο Ελληνικό Δημόσιο.
Όπως ισχύριζονται η ζημία προκλήθηκε από τη ματαίωση επένσυσης 40 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που θα είχε οφέλη, τόσο για την περιοχή του Έβρου, αφού θα προσέφερε απασχόληση σε τουλάχιστον 100 άτομα, όσο και στο Δημόσιο, το οποίο δεν θα εισήγαγε ζεόλιθο από τη Βουλγαρία και τη Τουρκία.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/08/blog-post_628.html

ΛΥΒΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΓΑΖΩΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ

Πριν από δύο ώρες περίπου, ένα πολεμικό αεροσκάφος της λιβυκής Aεροπορίας "γάζωσε" το νεοναυπηγηθέν φορτηγό πλοίο «Iron Baron V», ελληνικών συμφερόντων, με παναμέζικη σημαία, το οποίο βρισκόταν στο εξωτερικό αγκυροβόλιο του λιμανιού της Ντέρνα.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραυματίες, παρά μόνο υλικές ζημιές, ενώ δεν υπάρχουν και Έλληνες ανάμεσα στα μέλη του πληρώματος. Για το περιστατικό αναμένεται ανακοίνωση από το υπουργείο Ναυτιλίας. Δεν είναι γνωστό... εάν το μαχητικό εκτελούσε εντολές της λιβυκής κυβέρνησης, ή αν τελεί υπό τον έλεγχο κάποιας ισλαμιστικής φατρίας που έχει σηκώσει δικιά της "μπαντιέρα".
 Το σίγουρο έιναι ότι η ευθύνη της κυβέρνησης Παπανδρέου είναι τεράστια και η σύμπραξη με την Δύση ώστε να εκδιωχθεί το καθεστώς Καντάφι, το οποίο αποτελούε πόλο σταθερότητας στην περιοχή, οδήγησε στα σημερινά αποτελέσματα και στην δυστυχία του λιβυκού λαού, ο οποίος τουλάχιστον επί Καντάφι έχαιρε μεγάλου βιοτικού επιπέδου.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/08/2_5.html

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΟΛΑ ΟΣΑ ΗΞΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ… Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΟΛΑ ΟΣΑ ΗΞΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ… ΔΕΙΤΕ ΤΟ…



http://www.hellasforce.com/blog/i-alithini-katagogi-ton-evreon-ola-osa-ixeres-ine-psema-vinteo/

«Μυστικό σχέδιο» Σαμαρά να φύγει το ΔΝΤ που το έμαθε η Real και το έκανε… βούκινο!

«Μυστικό σχέδιο» Σαμαρά να φύγει το ΔΝΤ που το έμαθε η Real και το έκανε… βούκινο!
ΣΧΕΤΙΚΟ http://dionios.blogspot.com/2014/08/blog-post_55.html

Στα σκαριά φαίνεται βρίσκεται αυτή τη στιγμή κρυφό σχέδιο αποχώρησης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από την Ελλάδα σε συνεργασία με τους δανειστές, γράφει η Real News του Νίκου Χατζηνικολάου, αλλά είναι τόσο κρυφό το σχέδιο που το έμαθε η εφημερίδα, το είπε σε όλη την Ελλάδα και αναπαράγεται σε όλα τα Μέσα. Μιλάμε για τέτοια μυστικότητα…
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το συγκεκριμένο θέμα έχει τεθεί στη διάρκεια των συνομιλιών με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, καθώς και με ξένους ηγέτες από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Ενήμερο για τους προβληματισμούς του πρωθυπουργού είναι επίσης και το ΔΝΤ, καθώς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Η Real News γράφει ότι το συγκεκριμένο σχέδιο και η υλοποίησή του δεν εξαρτώνται μόνο από την Αθήνα, όπως άλλωστε είναι κατανοητό, αφού για να προχωρήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πρέπει να αποπληρωθούν τα χρήματα που έλαβε η χώρα από το Ταμείο από την ημέρα του μνημονίου, αλλά και να μην προχωρήσει η εκταμίευση των δόσεων που έχουν συμφωνηθεί έως το 2016.
Μάλιστα, τα όποια σχέδια υπήρχαν για ανεύρεση των χρημάτων μέσω της έκδοσης ομολόγων εγκαταλείφθηκαν στη συνέχεια.
Στην πραγματικότητα η αποχώρηση του ΔΝΤ από τη χώρα μας εξαρτάται αποκλειστικά από τις Βρυξέλλες.
Στην περίπτωση κατά την οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφασίσει οτι δεν θέλει άλλο τη συμμετοχή του Ταμείου στην επίλυση του ελληνικού προβλήματος ή άλλων προβλημάτων στο εσωτερικό της, θα πρέπει να αποπληρώσει το υπόλοιπο του δανείου, ύψους 25 δισ. ευρώ. Αυτό πάντως που βρίσκεται υπό συζήτηση αυτή τη στιγμή είναι πως σε περίπτωση αποχώρησης του ΔΝΤ, η τήρηση των συμφωνηθέντων μπορεί να παρακολουθείται από ενισχυμένη αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που θα βρίσκεται μόνιμα στην Αθήνα.
Η ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος θα ανατεθεί στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά καθώς και στον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, δηλαδή… σωθήκαμε!
Η ελληνική πλευρά προσπαθεί να αποφύγει τη δημιουργία θορύβου σχετικά με το θέμα, με δεδομένο ότι είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα και σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσει η προσπάθεια, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να φανεί ότι απέτυχε.
Ο ερχομός του Ταμείου, όπως ίσως θα θυμάστε, έγινε κατόπιν επιμονής της καγκελαρίου Μέρκελ για την επίλυση του ελληνικού προβλήματος. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι παρασκηνιακές συζητήσεις προχωρούν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του Δεκεμβρίου με την ολοκλήρωση της ιταλικής Προεδρίας.
Σε κάθε περίπτωση το… σούπερ μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης διέρρευσε και γελάνε και οι πέτρες με τα «μυστικά σχέδια» αυτής της κυβέρνησης!

http://www.tribune.gr/politics/news/article/58011/mistiko-schedio-samara-na-figi-dnt-pou-emathe-real-ke-ekane-voukino.html

Ρωσία: Eξετάζει το κλείσιμο του εναέριου χώρου της - Θα πλήξει Lufthansa, British Airways, Air France

 
Η Ρωσία εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβάλει περιορισμούς ή απαγόρευση στη χρήση από τις ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες των αεροδιαδρόμων που περνούν επάνω από τη Σιβηρία ως απάντηση στις κυρώσεις που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Ρωσία αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εταιρείας Vedomosti.
Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Dobrolyot, την οποία διαχειρίζεται η Aeroflot, αναγκάστηκε να διακόψει την περασμένη εβδομάδα όλες της τις πτήσεις μετά την ακύρωση του συμβολαίου ναύλωσης αεροσκαφών, αφού η ΕΕ επέκτεινε τις κυρώσεις και σε αυτήν την αεροπορική εταιρεία για τις πτήσεις προς την Κριμαία.
Η ενδεχόμενη επιβολή περιορισμών στις πτήσεις επάνω από το ρωσικό έδαφος συζητούνται από τα υπουργεία Εξωτερικών και Μεταφορών της Ρωσίας, δήλωσε ρωσική πηγή στην εφημερίδα.
Η ενδεχόμενη απαγόρευση δεν θα πλήξει όμως μόνο τις ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες, όπως Lufthansa, British Airways και Air France, αλλά και την ίδια την Aeroflot, η οποία καρπώνεται τα τέλη υπερπτήσης, που καταβάλλουν οι αεροπορικές εταιρείες.
Το ρωσικό υπουργείο Μεταφορών και η υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Ρωσίας αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα της Vedomosti.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανήσυχος για "απρόοπτα" και "έκτακτα γεγονότα" ο Γιούνκερ μετά τη συνάντηση με Σαμαρά

Για την πιθανότητα να προκύψουν "έκτακτα και απρόοπτα γεγονότα" προειδοποίησε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, μετά τη συνάντησή τους. 
 Σε αντίθεση με τις δηλώσεις Σαμαρά, ότι η Ελλάδα έχει βγει από την κρίση, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τόνισε ότι "είναι βέβαιο", ότι "δεν έχουμε φτάσει στο τέρμα της κρίσης".

Σαμαράς - Γιούνκερ: Αμοιβαίες φιλοφρονήσεις, καμιά κουβέντα για το "πάπλωμα"


Ο κ. Σαμαράς δεν εφείσθη φιλοφρονήσεων για τον κ. Γιουνκέρ, στον οποίο αναγνώρισε "φιλελληνική στάση" και στο "πρόσωπό του ενσαρκώνεται η χωρίς προηγούμενο ευρωπαϊκή αλληλεγγύη"(!), ενώ σε ό,τι αφορά την οικονομία, είπε ότι "η Ελλάδα αφήνει οριστικά την κρίση πίσω της", αλλά πρόσθεσε "δεν πρέπει να εφησυχάσουμε και να θέσουμε σε κίνδυνο όσα πετύχαμε με τόσες θυσίες".

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός διαψεύστηκε λίγο αργότερα από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο οποίος δήλωσε ρητώς: "Δεν έχουμε φτάσει στο τέρμα τις κρίσης, αυτό είναι βέβαιο", συμπληρώνοντας ότι "φαίνεται το εύθραυστο της κατάστασης". Μάλιστα, επέμεινε ότι "δεν έχουμε βγει από το τούνελ και δεν έχουμε αφήσει όλα τα δεινά πίσω μας, όμως έχει γίνει μεγάλη πρόοδος". Επιπλέον, ο πρόεδρος της Κομισιόν δεν απέκλεισε να "προκύψουν γεγονότα έκτακτα και απρόοπτα".

Από την πλευρά του ο κ. Γιούνκερ επίσης φρόντισε να τονίσει το ρόλο που τήρησε ο ίδιος στην παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και ότι έδωσε μεγάλη μάχη για να αντιταχθεί σε όσους επιθυμούσαν την απομάκρυνσης, χαρακτήρισε "φίλο" και "αδερφό" τον Αν. Σαμαρά, αλλά απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε περαιτέρω αναφορά στην κατάσταση στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σαμαράς υιοθέτησε την άποψη των κερδοσκόπων και τη ρητορική κατά της Αργεντινής, που εκφωνούν οι εκπρόσωποι της ΝΔ τις τελευταίες ημέρες, λέγοντας "στην Ελλάδα αποφύγαμε ακριβώς αυτά που δεν κατάφερε να αποφύγει η αργεντινή υποφέραμε αλλά δεν επιτρέψαμε να συμβεί ότι έγινε και εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τη χώρα 12 χρόνια μετά.

 Προφανώς μόνο ένας ανόητος θα έμενε ασυγκίνητος από το πρόβλημα μιας τέτοιας χώρας. Υποφέραμε, αλλά δεν επιτρέψαμε να συμβεί στη χώρα μας ό,τι εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τη χώρα αυτή», σημείωσε για να προσθέσει: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να αποτρέψουμε την άτακτη χρεοκοπία, όπως κάποιοι μας εισηγούνταν. Η χώρα έμεινε κάτω από την ευρωπαϊκή ομπρέλα την ώρα που κάποιοι ισχυρίζονταν ότι η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη δεν είναι φετίχ".

Τέλος, ο νέος πρόεδρος της Κομισιόν είπε ότι συνομίλησε με τον πρωθυπουργό για το χαρτοφυλάκιο που θα αναλάβει ο κ. Αβραμόπουλος, αλλά πρόσθεσε ότι τη σύνθεση της Κομισιόν την αποφασίζει ο ίδιος και όχι οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

πηγη εφ. "Η Αυγή"

Ουκρανός διοικητής αποκαλύπτει: «Το Κίεβο μας… έδωσε στεγνά – Οι Ρώσοι καλύτεροι από αδελφοί»

Ουκρανός διοικητής αποκαλύπτει: «Το Κίεβο μας… έδωσε στεγνά – Οι Ρώσοι καλύτεροι από αδελφοί»



Η εντολή που δόθηκε από το Κίεβο ήταν να εγκαταλειφθεί μια ομάδα με περισσότερους από 400 στρατιώτες, οι οποίοι περικυκλώθηκαν από τις δυνάμεις αυτοάμυνας, αποκάλυψε ανώτερος αξιωματικός της Ουκρανίας που ζήτησε μαζί με τους άνδρες του καταφύγιο στη Ρωσία.
2
«Για δύο εβδομάδες, πολεμούσαμε χωρίς πυρομαχικά και καύσιμα. Δεν είχα τη δυνατότητα να ταΐσω τους άντρες μου για σχεδόν δύο εβδομάδες. Μπορούσαμε να προχωρήσουμε ακόμα και σε απεργία πείνας. Το προσωπικό είχε εξαντληθεί από την απελπισία παρά από τον πραγματικό βομβαρδισμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Vitaly Dubinyak.
Και συνέχισε: «Εκτός από την εντολή «κρατήστε», το Κίβεο δεν μας παρείχε άλλη βοήθεια. Και κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, ματαιώθηκαν όλες οι επικοινωνίες. Απλά μας άφησαν στο έλεος».
1
Συνολικά 438 στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένων και 164 φυλάκων των ουκρανικών συνόρων, μπήκα στη Ρωσία το βράδυ της Κυριακής.
«Για να σώσουν τους ανθρώπους, οι διοικητές των μονάδων αποφάσισαν να διασχίσουν τα σύνορα. Όλος ο εξοπλισμός και τα όπλα έπρεπε να μείνουν στην ουκρανική πλευρά. Προτεραιότητα ήταν να σωθούν οι άνθρωποι», τόνισε ο διοικητής.
O Dubinyak είπε ότι έμεινε έκπληκτος από την «σχεδόν αδελφικές» παροχές στους άνδρες του θεραπεία του από τους Ρώσους συναδέλφους.
 
«Από το Κίεβο λένε ψέματα πως είμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία. Κανένας από τους Ρώσους δεν μας κοίταξε καν με ειρωνικό βλέμμα. Καταλαβαίνουν ότι είμαστε όμηροι σε αυτή την ταραγμένη κατάσταση».
«Μέχρι και ιατρικό check-up διοργανώθηκε για εμάς εδώ. Οι τραυματίες λαμβάνουν βοήθεια. Μας δίνουν τροφή. Για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα. Μας δόθηκαν ρούχα και δημιούργησαν για εμάς χώρους αναψυχής».
Σύμφωνα με τον Dubinyak, οι άνδρες του πέρασαν από τη «μηχανή του κιμά» και δεν θα επιστρέψουν στη μάχη. Παράλληλα, προέτρεψε τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στο Κίεβο να «πολεμήσουν μόνοι τους και να στείλουν τα δικά τους παιδιά να πεθάνουν».
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ-ΑΠΟΔΟΣΗ HELLASFORCE
ΠΗΓΗ: RT


http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/08/blog-post_74.html

Μήνυση κατά της Ελλάδας κατέθεσαν Αργεντινή και Βενεζουέλα

 
Τεράστια έκπληξη στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκάλεσε η είδηση ότι Αργεντινή και Βενεζουέλα κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά της Ελλάδας, και συγκεκριμένα ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Ρόιτερς το οποίο πήρε στα χέρια του το προσχέδιο της μήνυσης, βασική αιτιολόγηση της πράξης αυτής αποτελούν τα δυσφημιστικά σχόλια δεκάδων βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου κατά των δύο αυτών χωρών.
Συγκεκριμένα, το κείμενο αναφέρει ότι “παρατηρώντας εδώ και δύο περίπου χρόνια τους εκπροσώπους του ελληνικού λαού να ψεύδονται διαρκώς στοχεύοντας αναίτια τους περήφανους λαούς της Αργεντινής και της Βενεζουέλας, κι έπειτα από συνεχείς διαμαρτυρίες σε διπλωματικό επίπεδο που δεν εισακούστηκαν, αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε στην πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα κίνηση ούτως ώστε να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας”.
Όπως γράφει ο ρεπόρτερ του Ρόιτερς, Φελίθ Ναβιδάδ, ο οποίος εξασφάλισε το κείμενο της μήνυσης πριν αυτό φτάσει στα χέρια της ελληνικής διπλωματικής αρχής, οι ηγέτες των δύο λατινοαμερικανικών χωρών “φέρονται απογοητευμένοι από τη στάση συγκεκριμένων εκλεγμένων Ελλήνων αξιωματούχων οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να λένε ότι δεν έχουμε καν χαρτί υγείας για να σκουπιστούμε”.
Στο συνοδευτικό αιτιολογικό κείμενο το οποίο παρατίθεται μαζί με την ίδια τη μήνυση που υπογράφουν οι Κριστίνα Φερνάντες ντε Κιρχνέρ και Νικολάς Μαδούρο, επισημαίνεται ότι “σε διπλωματικό επίπεδο, έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούνται οι χώρες μας από τις πολιτικές ηγεσίες και τα ελεγχόμενα από αυτές μέσα ενημέρωσης ως αντιπαραδείγματα. Κάναμε μάλιστα μεγάλη υπομονή όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία αρνηθήκαμε να πληρώσουμε τους γύπες και τους τοκογλύφους των διεθνών αγορών ακολουθώντας ένα πρόγραμμα ενίσχυσης των διαλυμένων οικονομιών μας μετά από δεκαετίες οικονομικού και στρατιωτικού ελέγχου, υποκινούμενου από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Παγκόσμια Τράπεζα αλλά και τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Βλέποντας όμως τον ελληνικό λαό να χάνει μέσα σε τέσσερα χρόνια το ένα τρίτο του πλούτου του και κυρίως να οδηγείται στην απώλεια της ίδιας του της ελπίδας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτήν τη συμβολική κίνηση, η οποία ελπίζουμε πως θα τον ξυπνήσει από τον τετραετή του λήθαργο”.
Οι ηγέτες των δύο λατινοαμερικανικών χωρών φαίνονται εξαιρετικά διαβασμένοι όσον αφορά την ελληνική ιστορία και τους απελευθερωτικούς της αγώνες. “Γνωρίζουμε”, γράφουν, “πως η Ελλάδα έχει μακρά παράδοση αγώνων οι οποίοι κατέληξαν σε εμφύλιες συγκρούσεις που έφεραν το διχασμό και υποθήκευσαν οικονομικά τη χώρα. Ελπίζουμε πως για ακόμη μια φορά, εμείς, ένας ‘ξένος παράγοντας’, θα σας αφυπνίσουμε από τον εφιάλτη σας και θα σας οδηγήσουμε σε έναν διαφορετικό δρόμο από εκείνον που διάλεξαν οι υπάλληλοι της τρόικας των δανειστών για εσάς. Σας καλούμε όμως να μην ξεγελαστείτε ξανά. Σκοπός της δικής μας παρέμβασης δεν είναι να σας χρεώσουμε με υπέρογκα δάνεια ούτε να σας βάλουμε να σκοτωθείτε μεταξύ σας. Το μόνο που θέλουμε είναι να διώξουμε το φόβο σας και να σας δείξουμε ότι δεν είμαστε το τέρας που προβάλλουν κάθε μέρα στις τηλεοράσεις σας, αλλά απλοί άνθρωποι που προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη τους και να διδαχθούν από αυτά”.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ρόιτερς, η μήνυση αναμένεται να φτάσει στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης, δια της διπλωματικής οδού, σε μερικές ώρες. Ήδη έχουν κινητοποιηθεί οι ελληνικές διπλωματικές αρχές στην Αργεντινή, οι οποίες -κατά τον ρεπόρτερ Φελίθ Ναβιδάδ- σχεδιάζουν να εκδώσουν καταδικαστική ανακοίνωση ενάντια στις κυβερνήσεις των δύο λατινοαμερικανικών χωρών, εφόσον πρώτα πάρουν την άδεια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την αμερικανική πρεσβεία και τη βοηθό της γραμματέας της Άνγκελας Μέρκελ.
Με νέο του τηλεγράφημα, το πρακτορείο Ρόιτερς ανέφερε ότι το αιτιολογικό κείμενο της μήνυσης καταλήγει με τα εξής λόγια: “γνωρίζουμε ότι σας είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να διακρίνετε, σαν λαός, το ψέμα από την αλήθεια. Πιστέψτε μας. Βρεθήκαμε κι εμείς στην ίδια θέση με εσάς και το πληρώσαμε. Γι’αυτό και σας ζητούμε να κάνετε το πολύ σημαντικό πρώτο βήμα. Μην ακούτε αυτά που σας λένε οι πολιτικοί και οι μεγαλοδημοσιογράφοι. Κλείστε τις τηλεοράσεις. Σταματήστε να αγοράζετε τις εφημερίδες τους και να ακούτε τα ραδιόφωνά τους. Μπείτε στις ιστοσελίδες τους και βομβαρδίστε τους με ένα μήνυμά: ‘Σας καταλάβαμε. Δεν σας φοβόμαστε πια. Είμαστε ελεύθεροι'”.

http://polyfimoss.wordpress.com

Ο Ομπάμα υπέγραψε νομοσχέδιο για την χρηματοδότηση του Iron Dome του Ισραήλ

Ο Ομπάμα υπέγραψε νομοσχέδιο για την χρηματοδότηση του Iron Dome του Ισραήλ
Υπεγράφη από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, τη Δευτέρα νόμος που ψηφίσθηκε από το Κογκρέσο με συντριπτική πλειοψηφία και επιτρέπει την παροχή 225 εκατομμυρίων δολαρίων στη χρηματοδότηση του αμυντικού πυραυλικού συστήματος Iron Done του Ισραήλ.
Ο Ομπάμα αποφάσισε αυτή τη χρηματοδότηση στον απόηχο της ανακοίνωσης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ότι θα η Ουάσιγκτον θα είναι διστακτική απέναντι στο Ισραήλ, μετά τη δολοφονία των Παλαιστινίων αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας.
Αλλά, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ταυτόχρονα, επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει τη στρατηγική σχέση με το Ισραήλ, ιδίως στο επίπεδο του αμυντικού εξοπλισμού, από τη συμμαχία που συνδέει τις δύο χώρες.
Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε την Παρασκευή το απόγευμα, τη χρηματοδότηση του Iron Dome με ψήφους 395 υπέρ και η Γερουσία ενέκρινε ομόφωνα τη χρηματοδότηση αυτή, πριν από τις θερινές διακοπές της, που διαρκεί 5 εβδομάδες.
Η χρηματοδότηση έκτακτης ανάγκης που θα αυξήσει το έλλειμμα των ΗΠΑ, θα επιτρέψει την ισραηλινή άμυνα να αναδιοργανώσει το αντιπυραυλικό σύστημα Iron Dome για την αναχαίτιση των παλαιστινιακών ρουκετών.
Το ποσό που θα χορηγηθεί είναι μέρος των $ 3.100 εκατομμυρίων που παρέχεται από την κυβέρνηση για βοήθεια προς το στρατό του Ισραήλ, που είναι ο πρώτος παγκόσμιος αποδέκτης της αμερικανικής εξωτερικής βοήθειας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν διαθέσει το ποσό των 30 δις δολαρίων ως στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ μεταξύ των ετών 2009 και 2018. Μέχρι στιγμής το Τελ Αβίβ έλαβε στρατιωτική βοήθεια ύψους 3,1 δις δολαρίων από τις ΗΠΑ.
ΠΗΓΗ

Το Ισραήλ κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου


Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατηγόρησε τον ισραηλινό στρατό ότι σκότωνε πολίτες ενώ προσπαθούσαν να φύγουν για να γλιτώσουν από τους βομβαρδισμούς σε έναν τομέα στη νότια Λωρίδα της Γάζας, γεγονός που σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση συνιστά έγκλημα πολέμου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην έκθεσή του το HRW επικαλείται Παλαιστίνιους που γλίτωσαν, στα τέλη Ιουλίου, από τους βομβαρδισμούς στην κοινότητα Χούζαα, κοντά στο Χαν Γιούνες.

"Οι ισραηλινές δυνάμεις στη Χούζαα, έναν τομέα στη νότια Λωρίδα της Γάζας, άνοιξαν πυρ εναντίον πολιτών και τους σκότωσαν, κάτι που συνιστά σαφή παραβίαση του δικαίου του πολέμου, κατά τη διάρκεια πολλών επεισοδίων μεταξύ 23 και 25 Ιουλίου", γράφει η οργάνωση.

Οι "σκόπιμες επιθέσεις εναντίον πολιτών που δεν συμμετέχουν στις μάχες είναι εγκλήματα πολέμου", προσθέτει στην έκθεσή της.

Οι πολίτες της Χούζαα βομβαρδίστηκαν κατ' επανάληψη, δεν είχαν πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη και έγιναν στόχος επιθέσεων του ισραηλινού στρατού ενώ προσπαθούσαν να φύγουν προς το Χαν Γιούνες. Το HRW υπογραμμίζει ότι ακόμη και αν ο ισραηλινός στρατός είχε προειδοποιήσει τους κατοίκους να φύγουν από την κοινότητα πριν από τις 21 Ιουλίου, "το γεγονός ότι κάποιοι δεν συμμορφώθηκαν δεν τους καθιστά νόμιμους στόχους επιθέσεων".

Το ότι "προειδοποιήθηκαν οι οικογένειες δεν τις καθιστά νόμιμο στόχο απλώς και μόνο γιατί δεν μπόρεσαν" να φύγουν, υπογράμμισε η Σάρα Λι Ουίτσον, η διευθύντρια του HRW για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, τονίζοντας: "Το να μπαίνουν σκόπιμα στο στόχαστρο οι πολίτες είναι έγκλημα πολέμου".

http://kinisienergoipolites.blogspot.gr/2014/08/blog-post_44.html

Δύο κορυφαία ισραηλινά ακαδημαϊκά ιδρύματα παρέχουν πλήρη υποστήριξη στην εν εξελίξει Ισραηλινή σφαγή στη Γάζα.

Του Ali Abunimah

Το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ προσφέρει στους φοιτητές του που υπηρετούν στη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Γάζας ένα έτος δωρεάν σπουδών.
«Το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ αγκαλιάζει και στηρίζει όλες τις δυνάμεις ασφαλείας που εργάζονται για την αποκατάσταση της ηρεμίας και της ασφάλειας στο Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων των φοιτητών και των εργαζομένων του που εκλήθησαν σ το καθήκον τους» αναφέρει το ίδρυμα σε δήλωσή του της 24ης Ιουλίου στην επίσημη ιστοσελίδα του.
 Το πλαίσιο για τη δήλωση αυτή του Πανεπιστημίου «είναι ότι έχει εξαπολυθεί ένα κυνήγι μαγισσών κατά Παλαιστινίων φοιτητών [που είναι πολίτες του Ισραήλ] και άλλων που κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενάντια στην επίθεση των Ισραηλινών δυνάμεων κατοχής στη Γάζα», δήλωσε στον ιστότοπο Electronic Intifada ο Nadim Nashif, διευθυντής της Ένωσης Αραβικής Νεολαίας Baladna.
Το Πανεπιστήμιο «δεν θα μπορούσε να πει άμεσα» ότι η δήλωσή του έχει ως στόχο τους εν λόγω διαφωνούντες, πρόσθεσε ο Nashif, «αλλά για τους ανθρώπους εδώ αυτό είναι σαφές.»
Η δήλωση του Πανεπιστημίου συνεχίζει:
«Το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ καταδικάζει απολύτως και καταγγέλλει τις οδυνηρές και ακραίες ανακοινώσεις που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – ανακοινώσεις που δεν έχουν καμία θέση στο δημόσιο διάλογο. Το Πανεπιστήμιο θα αναλάβει δράση σύμφωνα με τους πειθαρχικούς κανονισμούς που ισχύουν για τους φοιτητές και τους εργαζόμενους για οποιαδήποτε περίπτωση παράβασης.»
Υπογράφεται «με την ελπίδα για πιο ήσυχες μέρες».
Εν τω μεταξύ, το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ ανακοίνωσε ότι θα παρέχει σε φοιτητές που εκλήθησαν να υπηρετήσουν στη Γάζα ένα έτος δωρεάν φοίτησης και ότι οι υποτροφίες θα χρηματοδοτούνται από «ιδιώτες χορηγούς» και «φίλους του Πανεπιστημίου.»
Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ Joseph Klafter εξέφρασε την «εκτίμησή του» προς τους φοιτητές που πήγαν να υπηρετήσουν στο στρατό και είπε ότι «το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ έχει συμβάλει και εξακολουθεί να συμβάλλει σε σημαντικό βαθμό στην εθνική ασφάλεια.»

Συλλέγοντας αγαθά για τα στρατεύματα
Εν τω μεταξύ, ανακοίνωση που κυκλοφόρησε στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο κάνει λόγο για τη συλλογή αγαθών συμπεριλαμβανομένων προϊόντων υγιεινής, τροφίμων και τσιγάρων «για τους στρατιώτες στο μέτωπο σύμφωνα με το αίτημα που εξέδωσαν οι μονάδες του Ισραηλινού στρατού (IDF).»
Η ανακοίνωση, που υπογράφεται από το Πανεπιστήμιο μαζί με το σωματείο ακαδημαϊκού προσωπικού και την επίσημη ένωση σπουδαστών, αναφέρει «έχουμε ανοίξει κέντρα συλλογής και στις τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις μας.»
Ένα αντίγραφο της ανακοίνωσης δημοσιεύτηκε στο Facebook <https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=679515738789869&id=115169235224525> από την Ισραηλινή Επιτροπή κατά των Κατεδαφίσεων Οικιών.
Hebrew_University_supportIDF <https://intifadagr.files.wordpress.com/2014/07/hebrew_university_supportidf.png>
Όλα αυτά αποτελούν παραδείγματα της ξεδιάντροπης συνενοχής στη βία του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων που οδήγησε τους Παλαιστινίους να απαιτήσουν μποϊκοτάρισμα των ισραηλινών ακαδημαϊκών ιδρυμάτων.



Πηγή : Electronic Intifada <http://electronicintifada.net/blogs/ali-abunimah/israeli-universities-lend-support-gaza-massacre>

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ…

 
Ο άνθρωπος από την φύση του είναι μια οντότητα που του αρέσει να ερευνά τα πάντα και μέσα από την έρευνα να εξελίσσεται διαρκώς και αενάως προς την τελειοποίηση του.  Διακατέχεται από μια εσωτερική επιθυμία αναζήτησης, επί παντός επιστητού, που τον κρατά διαρκώς σε μία εγρήγορση, στο ταξίδι του προς την Ιθάκη. Το κυριότερο στοιχείο που πρέπει να έχουμε σαν άνθρωποι, ώστε να συλλέξουμε τις σωστές πληροφορίες από το «περιβάλλον» μας, που θα μας βοηθήσουν στην εξέλιξη μας, είναι η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. Γιαυτό τον λόγο θα κατατάξω την παρατήρηση σαν ένα είδος «ανώτερης αίσθησης», διότι τα δεδομένα που συγκεντρώνονται από τις πέντε αισθήσεις μας (και όχι μόνο), οδηγούνται στην «νοητική σφαίρα» της παρατήρησης, όπου γίνεται η επεξεργασία τους και καταλήγουμε σε ένα απαύγασμα συμπερασμάτων, ικανό να μας οδηγήσει σε νέες ατραπούς.  Φιλοσοφικά και πνευματικά, η έννοια της παρατήρησης δεν χει καμία σχέση με την έννοια της «όρασης», διότι η λέξη παρατήρηση σημαίνει ότι ορώ (τηρώ) παρά του σημείου, δηλαδή βρίσκομαι εκτός του σημείου – γεγονότος που παρατηρώ, άρα δεν συμμετέχω στο γεγονός που παρατηρώ, ούτε με αγγίξει συναισθηματικά, είμαι ατάραχος, άλυπος, αμέτοχος, είμαι αληθινός παρατηρητής (ΥΠΑΡΧΩ).  Αυτή είναι και η σημαντικότερη διάφορα της έννοιας «παρατηρώ» από την έννοια «κοιτάω» ή «βλέπω».  Όσο πιο «καθαρή» είναι η παρατήρηση (χωρίς να αναμειγνύονται συναισθήματα και σκέψεις) τόσο μεγαλύτερο μέρος από την αλήθεια γίνεται ορατό. Ο (νοητικός) παρατηρητής γνωρίζει σε βάθος, ξέρει τι ¨πλησιάζει¨, ενώ αυτός που απλά βλέπει – κοιτάει με τα υλικά του μάτια, δεν μπορεί να αντιληφθεί τίποτα.

        Στην εποχή που ζούμε, υπάρχουν πολλοί «μηχανισμοί» που μας αποσπούν την προσοχή ώστε να μην διακρίνουνε το αυτονόητο, να μην γίνουμε ποτέ παρατηρητές των γεγονότων που έρχονται, μας θέλουν άβουλα όντα για να κοιτάμε τις επιφανειακές μαριονέτες που κινούνται έντεχνα στο θέατρο που παραλόγου που βιώνουμε καθημερινά. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι «αρχή πάσης σοφίας εστί η παρατήρησις», άρα ας γίνουμε για λίγο παρατηρητές της καθημερινότητας μας τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε συλλογικό και σίγουρα θα παρατηρήσουμε τρομερά πράγματα να έρχονται  από το μέλλον και να μας πλησιάσουν στο παρόν. Αν βρεθούμε στην ζούγκλα και δεν ξέρουμε προς τα που να πάμε, τότε αυτο που θα κάνουμε είναι να ανέβουμε σε ένα μια ψηλή κορυφή για να γίνουμε  «παρατηρητές» του τοπίου. Έτσι και τώρα θα πρέπει να βγούμε από τον γκρίζο (ψεύτικο) γραμμικό χρόνο και να ανέβουμε «ψηλότερα», για να μπορέσουμε να παρατηρήσουμε το πρόσφατο παρελθόν της εξέλιξης του ανθρώπου, το παρόν, και στο τέλος να διακρίνουμε που καταλήγει ο δρόμος του πολιτισμού που έχουμε (?) χαράξει.

        Ας σταθούμε λοιπόν στην «κορυφή» και ας γυρίσουμε πίσω στον χρόνο, στην δεκαετία του 1950. Εκείνη την περίοδο ο άνθρωπος δεν είχε τη ανάγκη του σούπερ μάρκετ, του φαρμακείου, του ρεύματος, της τράπεζας και ήταν σχεδόν αυτόνομος σε όλους τους τομείς. Η αυτονομία του ανθρώπου εκείνη την περίοδο  ήταν σοβαρό εμπόδιο για το σύστημα και την ολοκλήρωση του «μεγάλου σχεδίου» που αποσκοπούσε στον απόλυτο έλεγχο των μαζών. Έτσι έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο της «μεγάλης συγκομιδής», και πλασάροντας όμορφα επιχειρήματα - δολώματα  ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν τον κόσμο στις μητροπόλεις. Τότε ο κόσμος «τσίμπησε», εγκατέλειψε την αυτονομία του για ένα καλύτερο μέλλον (!!??) και άρχισε σε όλη την υφήλιο να εγκαταλείπει μαζικά την επαρχία και την ύπαιθρο, για να κατοικήσει στις μεγαλουπόλεις. Το νέο (σαθρό) μέλλον «υποσχόταν», καλυτέρευση και ασφάλεια στην ζωή των ανθρώπων μέσα από το πεντάπτυχο εκπαίδευση, υγειά, διατροφή, εργασία, τεχνολογία.

Όλοι θα είχαν ένα λαμπρό ένα μέλλον για να σπουδάσουν οι ίδιοι και τα παιδία τους.

Άμεση ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φροντίδα.

Πρόσβαση σε όλα τα είδη των τροφίμων χωρίς πλέον αγροτικό κόπο.

Εργασία για όλους σε μεγάλες πολυεθνικές και εργοστάσια.

Παροχή τεχνολογίας για μια πιο άνετη ζωή, αμάξι, τηλεόραση, ψυγείο κτλ.

              Από την δεκαετία του  1950 έως και σήμερα σε αυτούς του πέντε τομείς η ανθρωπότητα έχει κάνει τρομερά εξελικτικά άλματα, με τέτοια εκθετική πρόοδο, όση δεν έχει κάνει τα υπόλοιπα χιλιάδες χρόνια της ύπαρξης της. Θα έλεγε κανείς «συνομοσιολόγος» ότι κάποιοι μας δίνουν τεχνολογία στο χέρι, διότι φαντάζει αδύνατον να είναι ομαλή αυτή η εξέλιξη. Κύλησε που νερό στα αυλάκι και πέρασαν σχεδόν δυο γενιές, ¨βουτηγμένες¨ σε αυτήν την αλόγιστη υπερ-τεχνολογική ανάπτυξη, που ξεκίνησε από τις πλακέτες πυριτίου, την δίοδο και το τρανζίστορ και φτάσαμε στο I phone 5 και στην αναζήτηση του σωματιδίου του θεού (ασχέτως αν το αναζητούμε για λογαριασμών ¨άλλων¨).

           Αν θα κάνουμε ένα δυσδιάστατο σχεδιάγραμμα με δεδομένα την διάρκεια ζωής του ανθρώπου, την πρόσβαση στα αγαθά τρόφιμα, την πρόσβαση στη τεχνολογία, στην ιατρική περίθαλψη, σε συνάρτηση με τον χρόνο (τελευταίες δεκαετίες) τότε θα βλέπαμε ότι επικρατεί μια διαρκής τάση ανόδου στις ¨τιμές¨ των τεσσάρων δεδομένων, και συγκεκριμένα η άνοδος τους μετά την δεκαετία του 1990 είναι σχεδόν κατακόρυφη. Άρα σύμφωνα με την ¨θεωρία¨ της καθημερινότητα μας, πρέπει να έχουμε:

1) Αύξηση της διάρκειας του Μ.Ο. της ανθρώπινης ζωής καθώς και του βιοτικού του επιπέδου.

2) Άμεση πρόσβαση σε όλα τα είδη τα τροφίμων και υλικών Αγάθων ανά πάσα στιγμή.  

3) Αναβαθμιστεί τρομερά στον τομέα της τεχνολογίας-επιστήμων σε σημείο που η ζωή μας είναι πολύ πιο άνετη με την βοήθεια της τεχνολογίας, έχουμε και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εμάς.   

4) Μείωση ασθενειών & νόσων και πρόσβαση σε όλα τα φάρμακα και θεραπείες. 




Ήδη ενώ διαβάζουμε αυτές τις γραμμές θα έπρεπε (λογικά) ... «να ζούμε ευτυχισμένοι, μακριά από προβλήματα, έχοντας καθημερινά πολύ χρόνο για να αφιερώσουμε στον εαυτό μας». 

Ας κάνουμε λοιπόν άλλο ένα γράφημα με άλλα τέσσερα δεδομένα, τις ψυχολογικές παθήσεις, τον καρκίνο & ανίατες ασθένειες, το άγχος & στρες, την βία & εγκληματικότητα, σε συνάρτηση με το ίδιο χρονικό διάστημα. Λογικά θα έπρεπε να μας βγάλει τα δεδομένα αυτά με μηδενικές τιμές ή με τάση να μηδενίσουν. Δηλαδή θα έπρεπε να μην υπάρχει τίποτα από όλα αυτά στην ζωή μας πλέον, με βάση την εξέλιξη του πολιτισμού μας!  

Για να δούμε όμως είναι έτσι ? 






Όπα, κάτι δεν παει καλά... η καθημερινότητα μας είναι χαλιά, δεν είναι ζωή αυτή που κάνουμε και το αποδεικνύουμε ακόμη και με μαθηματικά. 

Άρα (α)δέλφια κάτι χάσαμε την ώρα της παρατήρησης, κάτι δεν παει καλά, πως είναι δυνατόν να «ανεβαίνουν» όλα τα θετικά χαρακτηριστικά της καθημερινότητας μας και εμείς αντί να είμαστε κάθε μέρα όλο και πιο ευτυχισμένοι, να βουλιάζουμε ολοένα στον βούρκο της ανυπαρξίας ?!  

Πρέπει να «παρατηρήσουμε» τι συμβαίνει,  να δούμε που χάθηκε το νόημα της παρατήρησης και επιτρέψαμε σε τόσο λανθασμένες πληροφορίες να γίνουν οι στυλοβάτες της ¨εξέλιξης¨ μας και καθοδηγήσουν το μέλλον μας.  Συνεπώς, τα τόσα ¨καλά¨ που μας έδωσε το σύστημα, όχι μόνο δεν βοήθησαν να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης και το βιοτικό μας επίπεδο, αλλά μας κατακρήμνισε σε ένα βάραθρο τόσο βαθύ, που είναι τρομερά δύσκολο να υπάρξει επιστροφή.

Μας κορόιδεψαν...

Μας έδωσαν «τεχνολογική ταχύτητα» για να γίνονται όλα πιο γρήγορα και αντί για βελτιωθούν ο συνθήκες της ζωής μας και να έχουμε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας, ο χρόνος σήμερα δεν μας φτάνει ούτε για να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες.

Μας έδωσαν όλα τα αγαθά της φύσης έτοιμα σε συσκευασίες, αλλά ξεχάσαμε να καλλιεργούμε την γη και να σκυταλοδρομούμε τους θησαυρούς της (σπόρους) από γενεά σε γενεά.

Μας έδωσαν φάρμακα και θεραπείες για μερικές ασθένειες, αλλά μας δημιούργησαν άλλες ασθένειες πιο θανατηφόρες.

Μας ¨έκλεψαν¨ τα βότανα του Ιπποκράτη και μας τα αντικατέστησαν με εμβόλια, ψεκάσματα και χημικά.

Μας πήραν την ξεγνοιασιά που είχαμε στην ύπαιθρο και μας έδωσαν άγχος και στρες.

Μας έβαλαν να πουλήσουμε το βίο μας και την γη μας για να πάρουμε χρωματιστά χαρτιά δίχως αντίκρισμα.

Και τώρα.... δεν έχουμε γη, άρα ούτε ¨δικά μας¨ τρόφιμα, ενώ το νερό είναι δικό τους. Τα χρήματα (που είναι δικά μας ?) είναι εικονικά πέρα για πέρα.

ΕΚΕΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ¨ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ¨ ΚΑΙ ΔΕΝ ¨ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑΜΕ¨.

Είδατε όλοι το πρόσφατο παρελθόν μας και βιώνουμε το αυτονόητο παρόν μας, ας παρατηρήσουμε τώρα λίγο στο εγγύς μέλλον και ας επεκτείνουμε τις γραμμές των γραφημάτων λίγο ακόμη, κατά ελάχιστα έτη (ίσως και μήνες) και θα δούμε τι είναι αυτο που περιμένουμε να συμβεί στον πολιτισμό μας. Αυτοί που μας ελέγχουν μας οδήγησαν (κυρίως)  εδώ και δεκαετίες σε έναν δρόμο που οδηγεί σε γκρεμό και μόνο όσοι έχουν ανέβει στην «κορυφή» μπορούν να παρατηρήσουν το χάσμα που βρίσκεται ακριβώς μπροστά μας. Ένα χάσμα που εκδηλώνεται ήδη μέσα από βίαιες κοινωνικές αναταραχές, πόλεμους, γεωφυσικά φαινόμενα, με κατάληξη την οριστική οικονομική και πολιτική κατάρρευση των πάντων. Με λίγα λόγια έρχεται χάος, ( στην Ελλάδα πιο σύντομα- μήνες) διότι αυτο ήταν το σύνθημα στα πρωτόκολλα των σκοτεινών στοών της Γης ...«Από χάος τάξη». Τώρα έρχεται το χάος και μετά οι ίδιοι θα επαναφέρουν την τάξη με (δήθεν)  ¨αντάλλαγμα¨ τον απόλυτο έλεγχο.

Ο σκοπός του κειμένου δεν είναι να τρομοκρατήσει κανέναν, ούτε να διασπείρει πανικό, αλλά για να αλλάξει τρόπο σκέψης στους αναγνώστες και να τους κάνει πιο παρατηρητικούς σε όλα όσα έρχονται σύντομα.

Δεν θα υπάρξει ανάκαμψη πουθενά στην Γη, σε κανέναν τομέα  γιατί πολύ απλά στα περισσότερα που βασιστήκαμε να επενδύσουμε σαν άνθρωποι ήταν ένα ελεγχόμενο ψέμα. Πλανάται οικτρά οποίος νομίσει ότι όλα είναι αποτέλεσμα μιας γενικευμένης κρίσης που σύντομα θα βελτιωθούν οι συνθήκες προς το καλύτερο. ΔΕΝ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ απλά θα συνεχίσουν να επιδίνονται μέχρι να φτάσουμε στην κρίσιμη καμπή της αλληλουχίας των γεγονότων. Διαβαίνοντας το όριο αυτής της καμπής, οι γραμμές των γραφημάτων θα ανέβουν κατακόρυφα σε πολύ μικρο χρονικό διάστημα που σημαίνει πρακτικά... ΧΑΟΣ εντός ορισμένου σύντομου χρονικού διαστήματος (απόλυτη επιτάχυνση γεγονότων). Μιλάμε για γεγονότα ντόμινο που δε να προλαβαίνουμε να τα αφομοιώσουμε από την επιτάχυνση που θα έχει πάρει η κατρακύλα μας (σε παγκόσμιο επίπεδο).

Ένας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ αυτή την στιγμή άνετα θα μπορούσε να παρατηρήσει....

Την κεφαλή της παγκόσμιας οικονομικής πυραμίδας να καταρρέει (ΗΠΑ)
Την ακολουθία της άμεσης κατάρρευσης της ΚΙΝΑΣ
Την αποδόμηση του ευρώ από τις νότιες ευρωπαίκες χώρες


Επίσης ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ 

Την συγκέντρωση των στρατευμάτων τους σε διάφορες περιοχές του πλανήτη για την επίλυση των δήθεν προβλημάτων τους,  με κατοχή οπλών υπερ-προηγμένης τεχνολογίας.

Οι οικογένειες Ροκφέλερ και Ρότσιλθ έχουν χρηματοδοτήσει τους πρώτους 2 πόλεμους και το κάνουν ήδη τώρα και για τον τρίτο.

Η Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας ελέγχει το 75% της παραγωγής σιτηρών, σόγιας και ρυζιού παγκοσμίως, ενώ οι οικονομικοί τους δολοφόνοι (βλέπε Τζ. Σόρος) αγοράζουν τις πήγες πόσιμου ύδατος και καλλιεργήσιμες εκτάσεις.     

Κατασκευάζονται τερατώδη καταφύγια παντού, ενώ απαγορεύουν στους λαούς να αυτονομηθούν από τρόφιμα, καλλιέργειες, νερό και σπόρους.

Δεν θα σας πω περισσότερα, αλλά θα σας συμβουλέψω να ξεφύγετε από τα κομματικά, θρησκευτικά, οικονομικά κτλ δρώμενα για λίγο και να ανεβείτε λίγο ¨ψηλά¨ για να παρατηρήσετε την καταιγίδα που έρχεται. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν αλλά ούτε και να ¨χαϊδέψω¨ την ψυχολογία κανενός για να μην τρομάξει.  Για να αλλάξουν άρδην και άμεσα οι παρούσες συνθήκες θέλει ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας, να επέμβει ταυτόχρονα και συνειδητά στον ορίζοντα των γεγονότων, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο.

Ελπίδα υπάρχει ακόμη, έστω και οριακά. Μπορεί να μην μπορούμε να αναστρέψουμε εύκολα το κλίμα, μπορούμε όμως να προστατευτούμε από αυτο. Όταν κάνουμε ένα σοβαρό  λάθος, πολλές φορές ευχόμαστε να μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω για να το διορθώσουμε. Το ίδιο  πρέπει να κάνουμε τώρα, να γυρίσουμε πολλές δεκαετίες πίσω, όχι σε νοοτροπία ή χρονικά, αλλά σε τρόπο ζωής. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αυτο, αλλά το σύστημα θα σε γυρίσει ούτως ή άλλως δεκάδες χρόνια πίσω, πολύ σύντομα, δια της βίας και ξαφνικά. Είτε γυρνάς ¨πίσω¨ έχοντας τον έλεγχο της αυτονομίας σου και εξοικειώνοντας την ψυχοσύνθεση σου (όσο προλαβαίνεις) ή σε γυρνάνε από τις πόλεις στα χώρια  εντός ενός σαββατοκύριακου και μένεις με άδεια χέρια.    

Δεν είναι εύκολο να απαγκιστρωθεί κανείς από τον σημερινό τρόπο ζωής, αλλά αν το καταφέρει σώθηκε. Άλλωστε ούτε αυτά που έρχονται θα είναι εύκολα. Ο άνθρωπος έχει τρομερή δύναμη και αλίμονο στους δυνάστες του, όταν θα μάθει τι άξια έχει ο ίδιος. Ας φροντίσουμε λοιπόν για τα καθημερινά μας  που είναι ήδη αρκετά, ας πάψουμε να αγχωνόμαστε για το μέλλον μας αγνοώντας το παρόν, ας σταματήσουμε να ψυχορραγούμε για τα παιδία μας, έχουν και αυτά την προστασία τους και ας βγάλουμε την μέρα μας όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Ας γίνει σκοπός & στόχος μας η επιστροφή μας στην φύση και για όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν ουράνιες αόρατες δυνάμεις που θα μεριμνήσουν.

Μην ξεχνάς πως... «Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα».

ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ....
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ...
ΝΙΚΗΣΕ!





ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ


http://diogeneis.blogspot.gr/2013/10/blog-post.html

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ Α-ΛΗΘΕΙ-ΑΣ ΕΦΤΑΣΕ. ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ.

            ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ, Ο ΧΩΡΟ-ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕEI. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ. ΟΛΟ ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΥΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ.

          ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΝΤΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΠΛΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ¨ΑΕΙΖΩΟΝ ΠΥΡ¨ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΗΓΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΩΝ. ΕΙΣΤΕ «ΦΩΤΟΝΙΑΚΗ ΑΠΟΛΗΞΗ» ΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣΠΕΡΜΙΑΣ ΜΗΤΡΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΝΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΪΚΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΛΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ «ΝΟΗΜΩΝ ΦΩΤΟΣΥΝΗ», ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ¨ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ¨ ΚΑΙ ΤΗΝ ¨ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ¨ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΥΚΛΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟ-ΕΛΕΥΣΗ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ. 

 

          ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΨΥΧΟ-ΝΟΕΣ ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΝΟΗΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΑΣ. Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΩΝ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΦΕΛΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟ ΜΕΓΑ.

           Ο ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΟΛΟΓΡΑΜΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΣΑΘΡΩΘΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΝΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΖΕΥΣ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ, ΕΚΑΨΑΝ, ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ. ΤΩΡΑ... ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ!             

         "ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΤΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ…ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΥΡΦΟΡΑ ΡΟΜΦΑΙΑ ΣΕ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΝΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΜΑΧΗΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΙΣΧΝΗ ΨΥΧΟ-ΣΚΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΙΖΩΟΝ ΠΥΡ ΠΟΥ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ… «ΠΑΥΕΤΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ»" .

                               



"Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ" .


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΕΡΡΩΣΘΕ

"ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ" 
 
http://diogeneis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_8315.html

ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Η ¨ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ¨;

 
Κατά καιρούς έχουμε ακούσει διάφορα για τους οργονίτες, παρόλο που οι θεωρίες μεταξύ των κατασκευαστών τους, αποκλίνουν σημαντικά.  Συνοπτικά πιστεύουν ότι οι οργονίτες είναι ενεργειακά κατασκευάσματα που προστατεύουν τον άνθρωπο από την αρνητική ενέργεια, μετατρέποντας την σε θετική και  δυναμώνοντας την αύρα. Ο κάθε κατασκευαστής οργονιτών δημιουργεί οργονίτες με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, δηλαδή ο κάθε ένας έχει την δική του πατέντα για να φτιάξει αυτά τα ενεργειακά σκευάσματα. Η διαμάχη μεταξύ των παραγωγών οργονίτη, για το πως πρέπει να κατασκευάζεται ένας οργονίτης είναι τεράστια, και πώς να μην είναι άλλωστε αφού τα κέρδη είναι ¨μηδικά ποσά¨, στις τσέπες των ¨μαύρων¨ απατεώνων,  κοροϊδεύοντας για άλλη μια φόρα τον ανυποψίαστο και αθώο άνθρωπο που ψάχνεται να προστατευτεί ενεργειακά. Πόσο αθώος τελικά μπορεί να είναι κάποιος για να αγοράσει έναν οργονίτη από όλα αυτά τα καλοστημένα μαγαζιά του διαδικτύου που αντικρούονται μεταξύ τους, με ύβρεις στο βωμό του χρήματος, ενώ ταυτόχρονα εμπορεύονται (υποτίθεται) καθαρή ενεργεία; Δεν μπορείς λοιπόν να πεις αθώους ή πλανεμένους τους αγοραστές οργονιτών, αλλά συνειδητούς σκλάβους των φόβων τους, που προσπαθούν να προστατευτούν πίσω από ανόητα σκευάσματα, βάζοντας σε κίνδυνο την αύρα τους, πληρώντας αδρά τους επιτήδειους!
 
Οι οργονίτες δεν διαφέρουν σε τίποτα από ένα ηλεκτρονικό τσιπ. Χρησιμοποιούν τις ίδιες αρχές και λειτουργούν σαν αυτόνομα ενεργειακά κυκλώματα. Όταν ένα αυτόνομο κύκλωμα, διαρρέεται από οποιαδήποτε μορφής ενέργειας, τότε μπορεί να μεταδώσει ή να λάβει πληροφορίες. Ένας οργονίτης περιέχει χαλκό ή χρυσό ή ασήμι (αγώγιμα υλικά), κρυστάλλους χαλαζία (συσσωρευτής ενέργειας) και μεταξύ των υλικών παρεμβάλλεται ρητίνη (μονωτικό υλικό), δηλαδή εδώ έχουμε κατά προσέγγιση μια μπαταρία! Κάποιοι έξυπνοι¨ κατασκευαστές πρόσθεσαν στον οργονίτη και ένα κύκλωμα που δεν διαφέρει σε τίποτα από ένα κύκλωμα ενός ηλεκτρονικού τσιπ. Έτσι λοιπόν, έχουμε την μπαταρία, έχουμε το κύκλωμα από το τσιπ και βουάλα…. ένα αυτόνομο ολοκληρωμένο ενεργειακό σύνολο ή αλλιώς ΤΣΙΠΑΚΙ! Τώρα περίμενε εσύ ¨κακόμοιρε¨ αγοραστή, να σου προστατέψει την αύρα, η να σου δυναμώσει την βιο-ενεργεία σου! Και η πλάνη καλά κρατεί… 

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες για να καταλάβεις τι λέω μπας κα ξυπνήσεις επιτέλους να τσιπάρεσαι εθελοντικά! 







 Το βλέπεις το κύκλωμα που σου πλασάρουν μέσα στον οργονίτη, ως δήθεν νέα πατέντα ; Ωραία, τώρα δες αυτά...






Ξέρεις τι είναι αυτα; κυκλώματα απο συστηματα RFID.
 
Το RFID είναι τα αρχικά του όρου Radio Frequency Identification, η απόδοση του στα ελληνικά ορίζεται ως «ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων». Τα συστήματα RFID αποτελούν ένα υποσύνολο των Συστημάτων Αυτόματου Προσδιορισμού (Automatic Identification Systems). Ειδικότερα λειτουργεί ως γενικός όρος των τεχνολογιών που χρησιμοποιούν ραδιοκύματα για να προσδιορίσουν αυτόματα ανθρώπους ή αντικείμενα και αποτελεί την τεχνολογική εξέλιξη των ραβδωτών κωδίκων (barcode]). ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RFID; Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ BARCODE. 
 Κράτησε το αυτό...



Δες τώρα τις ομοιότητες μεταξύ κυκλωματων ορνονίτη και RFID και θα καταλάβεις τι είναι επιτέλους ο οργονίτης. Συνεχίζουμε μπας ξεστραβωθούν μερικοι....

ΤΕΞΑΣ, ΗΠΑ
           Δικαστήριο απέβαλε μαθήτρια επειδή αρνήθηκε να κολλήσει επάνω της ένα αυτοκόλλητο σήμα το οποίο θα έδειχνε στον υπολογιστή που βρίσκεται κάθε στιγμή μέσα στο σχολικό συγκρότημα.
Τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα χρησιμοποιούνται για να βλέπουν που βρίσκονται οι μαθητές ανά πάσα στιγμή και με αυτό τον τρόπο υπάρχει έλεγχος των εσόδων των σχολείων της περιοχής.
Αυτές οι νέες ταυτότητες εισήχθησαν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς του 2012 στα σχολεία της περιοχής San Antonio's Northside Independent School District (NISD) στο Τέξας των ΗΠΑ όπως αναφέρει το bbc.co.uk. Κάθε μαθητής είναι ένας μοναδικός barcode για το NISD και έχουν με αυτό τον τρόπο καθημερινά μία λίστα πόσοι μαθητές παρακολουθούν τα μαθήματα, πόσοι μπαίνουν στις τάξεις και σε ποιες τάξεις. Τι σχέση έχει αυτό με τα οικονομικά των σχολείων; Η χρηματοδότησή τους εξαρτάται από τις παρακολουθήσεις των μαθητών. Έτσι τους μαρκάρουν σα γελάδια για να έχουν μία εικόνα των εσόδων των σχολείων.
Το πρόγραμμα βρίσκεται ακόμη σε πιλοτικό στάδιο και δεν έχει εξαπλωθεί και σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ.

Το αυτοκόλητο chip RFID για το οποιο αναφέρεται το άνωθεν θέμα με την μαθήτρια ειναι αυτό...

Ας  συνεχίζουμε για κάποιους που δεν καταλαβαίνουν ακόμη...

RFID Chip σε παπούτσια...!!!


            RFID chip tag κρυμμένο στη σόλα των παπουτσιών. Περπατάμε και οι σόλες των παπουτσιών μας εκπέμπουν και λαμβάνουν σήμα!!! (δηλ. πληροφορίες). Δείτε που κρύβουν οι εταιρείες τα RFID tags: Μέσα στην σόλα των παπουτσιών μας!!! Πρόκειται για παπούτσια που έχουν αγοραστεί από Ελληνικό κατάστημα.




Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται και είναι πολύ χρήσιμη στις επιχειρήσεις για την διαχείριση των αποθεμάτων τους. Στο εξωτερικό χρησιμοποιείται ήδη από μεγάλα πολυκαταστήματα. Δεν χρησιμοποιείται ως αντι-κλεπτική τεχνολογία αλλά ως ένα εύκολος τρόπος παρακολούθησης των αποθεμάτων (Έτσι λένε τουλάχιστον). 

Το θέμα με το τσιπάρισμα δεν τελειώνει εδώ, έχουμε και περαιτέρω τεχνολογική εξέλιξη μετά τα RFID την τεχνολογια NFC.



Τι είναι το NFC;
       H τεχνολογία NFC (Near Field Communications) αφορά την ασύρματη μετάδοση δεδομένων σε αποστάσεις έως 10 εκατοστά. Επιτρέπει την γρήγορη ανάγνωση/εγγραφή δεδομένων και εκλαμβάνεται ως απόδειξη φυσική παρουσίας. Επίσης, μπορεί να ενεργοποιήσει εύκολα υπηρεσίες και αξιοποιείται μέσω κινητών συσκευών και smartphones.
Εκτός από τα κινητά όμως υπάρχουν και NFC ετικέτες και κάρτες (εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, σε μπρελόκ, αυτοκόλλητα, μινιατούρες, κ.λπ.) με διαφορετική χωρητικότητα ή υπό μορφή έξυπνων καρτών σε σχήμα πιστωτικής ή σε άλλες υποδομές contactless (Contactless POS, Ticketing stands, Kiosks, κ.ά.)
Το πρωτόκολλο επικοινωνίας που επιλέχτηκε ήταν η συχνότητα 13.56MHz (στην οποία λειτουργεί και το RFID !!!). Μας την έσκασαν πάλι....





Δείτε και αυτό τώρα...





Οι φωτογραφίες αυτές είναι τραβηγμένες σε ένα αυτοκόλλητο chip RFID προϊόντος Ελληνικού Super Market. Από την μια πλευρά βλέπουμε τις απαρχαιωμένες γραμμές barcode και από την άλλη το ανιχνεύσιμο chip.

Οι ομοιότητες με τα κυκλώματα των οργονιτών είναι τεράστιες. Τα νέα τεχνολογικά Chip (RFID & ΝFC) έχουν μπει παντού στην ζωή μας. Ολόκληρος ο πολιτισμός μας είναι βασισμένος σε αυτή την τεχνολογία και το μόνο που μένει είναι να μπει επάνω στο σώμα μας, είτε σαν οργονίτες, είτε σαν βραχιόλια ελέγχου, είτε σαν αυτοκόλλητα επιτήρησης, κτλ. Η ανθρωπότητα τσιπαρίζεται σιγά σιγά μέσα από μια διαδικασία ύπνωσης και ανοησίας. Ξυπνήστε όσο είναι καιρός! Για όσους όμως επιλέξουν να συνεχίσουν τον ¨ύπνο της πλάνης¨, ας μην πουν αύριο ότι δεν ήξεραν ή ότι δεν κατάλαβαν πως τσιπαρίστικαν, μόνοι τους συνειδητά το επέλεξαν, κανείς δεν τους έβαλε τον οργονίτη στο λαιμό με το ζόρι. Πλήρωσαν και τον αγόρασαν να τον βάλουν στο ύψος του ¨θύμου αδένα¨ και μπλόκαραν μόνοι τους ενεργειακά,  το υπόλοιπο σώμα από το ¨κεφάλι¨.
Όσοι ξύπνησαν, καλώς ήρθαν στην πραγματικότητα της πλάνης και της παγίδας, όσοι κοιμούνται ακόμη, καλό…. ΟΡΓΟΝΟ-ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ!  



 
 
http://diogeneis.blogspot.gr/

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters