Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ρωσία: Eξετάζει το κλείσιμο του εναέριου χώρου της - Θα πλήξει Lufthansa, British Airways, Air France

 
Η Ρωσία εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβάλει περιορισμούς ή απαγόρευση στη χρήση από τις ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες των αεροδιαδρόμων που περνούν επάνω από τη Σιβηρία ως απάντηση στις κυρώσεις που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Ρωσία αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εταιρείας Vedomosti.
Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Dobrolyot, την οποία διαχειρίζεται η Aeroflot, αναγκάστηκε να διακόψει την περασμένη εβδομάδα όλες της τις πτήσεις μετά την ακύρωση του συμβολαίου ναύλωσης αεροσκαφών, αφού η ΕΕ επέκτεινε τις κυρώσεις και σε αυτήν την αεροπορική εταιρεία για τις πτήσεις προς την Κριμαία.
Η ενδεχόμενη επιβολή περιορισμών στις πτήσεις επάνω από το ρωσικό έδαφος συζητούνται από τα υπουργεία Εξωτερικών και Μεταφορών της Ρωσίας, δήλωσε ρωσική πηγή στην εφημερίδα.
Η ενδεχόμενη απαγόρευση δεν θα πλήξει όμως μόνο τις ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες, όπως Lufthansa, British Airways και Air France, αλλά και την ίδια την Aeroflot, η οποία καρπώνεται τα τέλη υπερπτήσης, που καταβάλλουν οι αεροπορικές εταιρείες.
Το ρωσικό υπουργείο Μεταφορών και η υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Ρωσίας αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα της Vedomosti.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters