Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ! Η ΕΒΖ, χάριν της Τρ. Πειραιώς, ξεπουλάει τα εργοστάσια φιλέτα στην Σερβία

Η κυβέρνηση Τσίπρα, όπως και όλες οι ευρωζωνικές και μετέπειτα μνημονιακές κυβερνήσεις, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να διαλύουν συνεχώς την εναπομείνασα παραγωγική βάση της χώρας...

FT: Πέμπτο δημοφιλέστερο το ελληνικό πενταετές ομόλογο στη «γκρίζα αγορά»

Πέμπτο σε σειρά «δημοφιλίας» είναι το νέο πενταετές ομόλογο του Ελληνικού Δημοσίου στη λεγόμενη γκρίζα αγορά, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των Financial Times.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στοιχεία της Trax, θυγατρικής της MarketAxess, δείχνουν ότι σε μία μέρα 160 εκομμύρια ευρώ του πενταετούς ομολόγου, συνολικού ύψους 3 δις ευρώ, άλλαξαν χέρια.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ.

31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ημέρα Δευτέρα, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, στίς 10 τό πρω'ί', στόν 6ο όροφο, συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, για την ΤΕΧΝΗΤΗ διόγκωση του ελλείμματος του 2009, η οποία μας οδήγησε στα μνημόνια.

ΡΩΤΑΝΕ… «ποιος τόλμησε να διαρρεύσει τη φωτογραφία» ; (ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩ) ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ… ΠΟΣΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ» ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ «ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΕΣ» ΒΑΣΕΙΣ ;;;



[ … Οι μεγάλες ζημιές που εντοπίζονται στη φωτογραφία, αφορούν στη δυτική αίθουσα του ισογείου, εκεί όπου για στατικούς λόγους βρίσκονται τα πιο βαριά γλυπτά του μουσείου. «Εκτίθενται αγάλματα ελληνιστικής εποχής, τα περισσότερα από τα οποία βρέθηκαν φυλαγμένα στις στοές του Ωδείου: άγαλμα αθλητή (3ος αι. π.Χ.), γυναικείες μορφές που φέρουν τις περίφημες Κώες εσθήτες, κεφάλι Αλεξάνδρου, ανδρικός κορμός κ.α.» διαβάζει κανείς στον ιστότοπο του υπουργείου Πολιτισμού.
Kαι ενώ η αγωνία κάποιων είναι «ποιος τόλμησε να διαρρεύσει τη φωτογραφία», το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι άλλο: γιατί το υπουργείο Πολιτισμού επέλεξε να πει τη μισή αλήθεια εξαρχής; Να ωραιοποιήσει την εικόνα με αποτέλεσμα να προκληθεί το σοκ με την αποκάλυψη της φωτογραφίας; … ] ΠΗΓΗ
…………………………….
Αλφειός: ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ… ΠΟΣΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ» ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ «ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΕΣ» ΒΑΣΕΙΣ ;;;

http://alfeiospotamos.gr/?p=28761

ΒΕΡΟΙΑ. ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΟ Δ.Ο.Υ. ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !

Χρήστος Κολιός ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ LAPTOP ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

Ο διάλογος Τσίπρα – Σακελλαρίου μετά την παρέμβαση του προέδρου του ΣτΕ για τις επιθέσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη (βίντεο)Ο διάλογος Τσίπρα – Σακελλαρίου μετά την παρέμβαση του προέδρου του ΣτΕ για τις επιθέσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη (βίντεο)

Τον διάλογο που είχαν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου κατά την διάρκεια της δεξίωσης για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

Κοντονής: Να ανακαλέσουν οι δικαστές την κατηγορία ότι μοιάζουμε με Τουρκία-Πολωνία

 
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής κάλεσε σήμερα τους δικαστές της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, οι οποίοι σε δήλωση-καταπέλτη είχαν παρομοιάσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με αυταρχικές κυβερνήσεις τύπου Τουρκίας και Πολωνίας, να ανακαλέσουν.

Πείτε αντίο σε φλεβίτιδα, πόνους στις αρθρώσεις, έλλειψη μνήμης και πονοκεφάλους χάρη σε αυτό φύλλο.

 
Όλοι γνωρίζουμε ότι η δάφνη είναι ένα πολύ καλό βότανο που έχει μια ξεχωριστή θέση σε κάθε κουζίνα. Αλλά δεν ξέραμε ότι αυτά τα φύλλα είναι επίσης χρήσιμα στην υγεία μας.
Τα φύλλα δάφνης χρησιμοποιούνται για την παρασκευή ενός εξαιρετικού ελαίου που

Αυτά τα 2 συστατικά θα καθαρίσουν τελείως το εσωτερικό του παχέος εντέρου σας!

Αυτά τα 2 συστατικά θα καθαρίσουν τελείως το εσωτερικό του παχέος εντέρου σας! Κάνοντας έναν καθαρισμό του παχέος εντέρου είναι ένας καλός τρόπος για να ξεπλύνετε τις τοξίνες από το σώμα σας και να επαναφέρετε το πεπτικό σας σύστημα σε ένα νέο ξεκίνημα.
Αυτή η  εύκολη λύση που θα διαβάσετε παρακάτω θα βοηθήσει να καθαρίσει το έντερό σας όταν χρειάζεται να γίνει γρήγορα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters