Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ.Πρόταση Αρτέμη Σώρρα για συμμετοχή στην Τράπεζα Χανίων (δείτε το έγγραφο)

TRAPEZA XANION NEA FOT 
25/11/2899/Ω:19.30 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: »Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΛΥΣΕΙΣ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

Την πρόθεσή του να καλύψει το ποσό που χρειάζεται για την κεφαλαιακή επάρκεια της Τράπεζας Χανίων (25.000.000) γνωστοποίησε στη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας που βρίκσεται σε εξέλιξη το απόγευμα της Τρίτης, ο Αρτέμης Σώρρας, γνωστός από την περιβόητη υπόθεση της “END”.

O κ. Σώρρας μέσω εκπροσώπου του από την “Ελλήνων Συνέλευσις”, κατέθεσε σχετική επιστολή στην οποία ζητά: «να μου δοθούν τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία ούτως ώστε να προβώ σε μια συγκεκριμένη προσφορά η οποία να μπροεί να ικανοποιήσει τις απαιτούμενες ανάγκες της τράπεζας».


Δείτε το πλήρες κείμενο που κατατέθηκε:
thumb_IMG_4835_1024

Read more: http://www.haniotika-nea.gr/protasi-sorra-gia-simmetochi-stin-trapeza-chanion-dite-to-engrafo/#ixzz3sRKWCqOo
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial
Follow us: @HaniotikaNea on Twitter | haniotika.nea on Facebook

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, μετά από 22 χρόνια λειτουργίας, έχοντας 24.682 συνεταίρους και με δίκτυο 23 καταστημάτων στην Κρήτη και στην Αθήνα, ανακοίνωσε σε δημόσια πρόσκληση στις 06/ 11/ 2015 προς τους Μετόχους της ότι λόγω των αναγκαίων συνθηκών που προκλήθηκαν με την παρατεταμένη οικονομική κρίση, έχει καταστεί αναγκαίο να προβούν άμεσα σε κεφαλαιακή ενίσχυση.
Στην επαναληπτική Τακτική Γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας στις 19/ 06/ 2015 αποφασίστηκε η άντληση, μέσω αύξησης συνεταιριστικού κεφαλαίου και έκδοσης ομολογιακού δανείου μειωμένης εξασφάλισης συνολικού ποσού 25 εκ Ευρώ για την ενίσχυση των εποπτικών της κεφαλαίων (ενίσχυση του δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας και κάλυψη ρευστότητας σύμφωνα με τον Κανονισμό 575/ 2013/ ΕΕ).
Μάλιστα υποστηρίζει η ίδια ότι αυτή η αύξηση είναι αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά τώρα που η κρίση έχει αποδυναμώσει τους μηχανισμούς της αγοράς. Μάλιστα δηλώνει ότι ο ρόλος των συνεταιριστικών τραπεζών είναι σπουδαιότερος από ποτέ, για την χρηματοδότηση υγιών και βιώσιμων μελών τους και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στην τοπική κοινωνία και οικονομία..
Και συνεχίζει ότι για να διαφυλάξει η τράπεζα τα συμφέροντα των μετόχων, πριν αποταθεί στο Τ.Χ.Σ. αποτείνεται στους υφιστάμενους μετόχους για την αύξηση κεφαλαίου.
Και κάλεσε τους μετόχους να αυξήσουν την επένδυσή τους κατά 1.000 Ε έκαστος.
Στη σημερινή όμως συνάντηση καλούσε τα μέλη να παραστούν για να συναινέσουν στο να αποδεχτούν να τροποποιήσουν το καταστατικό για να μπορεί, όπως δήλωσαν, να γίνει πιο ευέλικτη και ελκυστική η τράπεζα στους επενδυτές και εννοείται να γίνει και πιο εύκολη η πρόσβαση στο Τ.Χ.Σ με ότι αυτό συνεπάγεται..
Εις απάντηση αυτού του καλέσματος, ο Αρτέμης Σώρρας, προσπαθώντας για ακόμα μια φορά να συνδράμει στην κεφαλαιοποίηση αλλά και για να υποστηρίξει τους μετόχους αλλά και την τράπεζα ούτως ώστε να μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της έναντι των επενδυτών της, σήμερα κατέθεσε πρόταση χρηματοδότησης για να καλυφθεί η αύξηση κεφαλαίου των 25 εκ Ε όπως ανακοινώθηκε καθώς και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει περεταίρω βοήθεια εάν το χρειαστεί.
Τι θα απαντήσει άραγε η Τράπεζα σε αυτή την προσφορά;
Θα λάβει υπεύθυνη θέση έναντι των μελών της ή θα ακολουθήσει την προδιαγεγραμμένη ιστορία των προηγούμενων παράνομων και καταχρηστικών θέσεων των άλλων τραπεζών;
Αναμένουμε ...

Viky CharalambousViky Charalambous έως ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ " ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Ε.ΣΥ

Ομιλία του 1967 που αποκαλύπτει τα απόκρυφα σχέδια για την ανθρωπότητα (βίντεο)

Screenshot_7

Πρέπει ΟΛΟΙ σας να δείτε και να κατανοήσετε αυτήν την ηχογράφηση. Η ηχογράφηση έγινε για να γνωρίσει ο Αμερικανικός λαός τι παίζεται πίσω από τις πλάτες του αλλά έχει άμεση σχέση και με την δικιά μας κατάσταση.
Εφόσον κατανοήστε όλη την ομιλία, είναι πολύ σημαντικό να την διαδώστε για να την ακούσουν κι άλλοι…

http://www.escapemedia.gr/media/apokaliptiki-omilias-tou-1967/#.Vjsc7ANOcGc.facebook

 

΄΄ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ΄΄ Γ. ΔΑΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΠΑΡΤΗΣ 24-11-2015






24 Ωρες Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ http://alfeiospotamos.gr/?%20p=17647

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ http://alfeiospotamos.gr/?p=17627

JOHN TARAS

Βίντεο-ντοκουμέντα: Οι ισλαμιστές ανατινάζουν ρωσικό ελικόπτερο Μil Mi-8 και δολοφονούν εν ψυχρώ τους δύο Ρώσους πιλότους

 
ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ - ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Βίντεο με την καταστροφή από τους Τουρκμένους ισλαμιστές με αντιαρματικό πύραυλο ΤΟW αμερικανικής κατασκευής καθηλωμένου και χωρίς πλήρωμα, ρωσικού ελικοπτέρου Μil-Μi-8 που εκτελούσε αποστολή έρευνας και διάσωσης μάχης για τους δύο Ρώσους πιλότους του καταρριφθέντος Su-24M, αποκαλύπτει το pronews.gr.
Την ίδια στιγμή δόθηκε στην δημοσιότητα βίντεο με τους ισλαμιστές Toυρκμένους να πυροβολούν και να σκοτώνουν εν τέλει εν ψυχρω, τους δύο Ρώσους πιλότους οι οποίοι είχαν εκτοξευθεί με τα εκτινασσόμενα καθίσματά τους από το καταρριφθέν Su-24 και προσγειωνόντουσαν με αλεξίπτωτα.
Το ρωσικό ελικόπτερο λόγω τεχνικής βλάβης ή λόγω ζημίας που υπέστη από αντιαεροπορικά πυρά των ισλαμιστών αναγκάστηκε να προβεί σε αναγκαστική προσγείωση κοντά στις κυβερνητικές γραμμές.
Στο βίντεο απεικονίζεται ένας άνδρας, ο οποίος εκτοξεύει τον αντιαρματικό πύραυλο κατά του ελικοπτέρου που βρίσκεται προσγειωμένο σε μικρή απόσταση.
Λίγο πριν ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα και μεταφορικά είχαν περάσει από το σημείο και προφανώς είτε ένα από αυτά βλήθηκε είτε από βλάβη προσγεώθηκε και εκκενώθηκε. αλλά ελικόπτερα παρέλαβαν το πλήρωμά του.
Το πρακτορείο Reuters ανέφερε πως μία ομάδα Σύρων ισλαμιστών, η οποία είχε παραλάβει αμερικανικούς πυραύλους Tow, είπε ότι οι μαχητές της χτύπησαν το ρωσικό ελικόπτερο με έναν αντιαρματικό πύραυλο.
Το πλήρωμα θεωρείται ότι κατέφυγε ασφαλές πίσω από τις φίλιες γραμμές. Άλλωστε ο ισλαμιστής με ησυχία κάνει την βολή του χωρίς να τον πιέζει ο χρόνος.
Γενικά ήταν μια δύσκολη μέρα για την ρωσική Αεροπορία στην Συρία. Και πληρώνουν βασικά τον λανθασμένο σχεδιασμό της αποστολής του Su-24M που βομβάρδιζε τουρκικά χωριά "μια ανάσα" από την Τουρκία, χωρίς προστασία από αναχαιτιστικά Su-30SM που θα μπορούσαν να καταρρίψουν σε λίγα λεπτά και τα δύο τουρκικά F-16 και χωρίς να ενημερωθεί ότι πλησίαζαν τουρκικά μαχητικά, ενώ ερωτήματα ανακύπτουν και για την αξιοπιστία του RWR του αεροσκάφους, από την στιγμή που είχε εγκλωβιστεί από τα ραντάρ αρχικά των μαχητικών και εν συνεχεία του πυραύλου AIM-120C








- See more at: http://www.pronews.gr

Και ρωσικό ελικόπτερο χτυπήθηκε στη Συρία

Και ρωσικό ελικόπτερο χτυπήθηκε στη Συρία
Επλήγη από εδάφους με πύραυλο από σύρους αντικαθεστωτικούς αντάρτες
Μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικά πυρά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συριά, μία δεύτερη είδηση έρχεται να εντείνει το κλίμα ανησυχίας.

Το Reuters μετέδωσε ότι ρωσικό ελικόπτερο επλήγη από εδάφους με αμερικανικής κατασκευής κατευθυνόμενο πύραυλο που εκτόξευσαν Σύροι αντικαθεστωτικοί αντάρτες, κοντά στην ελεγχόμενη από την κυβέρνηση της Συρίας πόλη Λαττάκεια. Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ειδησεογραφικού πρακτορείου, το ρωσικό ελικόπτερο έκανε αναγκαστική προσγείωση σε περιοχή που ελέγχεται από τις δυνάμεις του προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ.

Ο ανταποκριτής του τουρκικού πρακτορείου Dogan μετέδωσε από την περιοχή ότι είδε στον ουρανό να πέφτουν δύο φλεγόμενα αντικείμενα τα οποία κατέγραψε στο σχετικό βίντεο:

 


 http://www.tovima.gr/world/article/?aid=756660

O Πούτιν αναγγέλει τρομακτική απειλή για την Αμερική.

Σε ομιλία του, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κατασκευάσει πυρηνικό πύραυλο ικανό να συντρίψει την ικανότητα οποιουδήποτε συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής.

Σύμφωνα με την The Washington Times, το ρωσικό κρατικό μέσο ενημέρωσης TASS ανέφερε ότι ο Πούτιν είπε πως η Ρωσία θα αποκτήσει το δικό της σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας στο χρόνο. Ωστόσο, εν τω μεταξύ, η Ρωσία θα σχεδιάσει να επεκτείνει τις πυρηνικές δυνατότητες ματαίωσης κάθε αμυντικού συστήματος μέσω καθαρών αριθμών.

Ο Πούτιν είπε, ότι «σε αυτό το πρώτο στάδιο ... θα εργαστούμε σε πυρηνικά συστήματα που θα είναι σε θέση να ξεπεράσουν οποιοδήποτε σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας."

Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι η Αμερική και άλλες δυτικές χώρες έλεγαν ψέματα όταν δήλωναν ότι τα

συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας στόχευαν κράτη προσπαθώντας να εξαπολύσουν ενιαίο χτύπημα.

"Πραγματικός στόχος τους είναι να εξουδετερώσουν τη στρατηγική πυρηνική δυνατότητα των άλλων πυρηνικών χωρών ... ιδιαίτερα της χώρας μας", δήλωσε ο Πούτιν.

Ένας τομέας στον οποίο οι Ρώσοι υπερέχουν είναι το πυρηνικό τους οπλοστάσιο. Σύμφωνα με το Ploughshares Fund,, στα πυρηνικά αποθέματα της Ρωσίας βρίσκονται περίπου 7.500 όπλα - περισσότερα από οποιασδήποτε άλλης χώρας στον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Πούτιν στην τέταρτη ομιλία του δήλωσε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αυτό το πλεονέκτημα, όχι μόνο ως αποτρεπτικό παράγοντα, αλλά ως ένα πιθανό όπλο επίθεσης.

Γίνεται όλο και πιο φανερό ότι θα είμαστε αντιμέτωποι με μια αποφασιστική αναμέτρηση με το νέο ρωσικό στρατό. Και, αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα ως μια πραγματική απειλή, είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος, είτε τον Μπαράκ Ομπάμα ή οποιονδήποτε από τους Δημοκρατικούς να μπορεί να του αντισταθεί.

Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/11/o.html

Όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτούσε τον ISIS στη Συρία

Μια σχετικά άγνωστη πτυχή της ιστορίας του ISIS – της ισλαμιστικής οργάνωσης που σπέρνει τον τρόμο σε Ιράκ και Συρία – είναι η υποστήριξη που έλαβε από την ΕΕ. Για την ακρίβεια: η ΕΕ χρηματοδότησε τον ISIS. Πώς; Μέσω της άρσης του εμπάργκο στις εισαγωγές πετρελαίου από τη Συρία.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που ποτέ δεν αμφισβητείται, αυτό είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Κι αν υπάρχει ένα άλλο πράγμα που επίσης δεν αμφισβητείται ποτέ εντός της ΕΕ, αυτό είναι η εξωτερική πολιτική της. Η ΕΕ είναι δύναμη ειρήνης, σταθερότητας και ασφάλειας – το ξέρετε ήδη φαντάζομαι, θα το έχετε ακούσει εδώ κι εκεί, από δεξιούς κι αριστερούς, μνημονιακούς και άλλους. Κι αν η πραγματικότητα δεν συμβαδίζει μ’ αυτό, τόσο το χειρότερο γι’ αυτήν – για την πραγματικότητα.

του Ηρακλή Οικονόμου – στο toperiodiko.gr- 30/08/2014

Μια σχετικά άγνωστη πτυχή της ιστορίας του ISIS – της ισλαμιστικής οργάνωσης που σπέρνει τον τρόμο σε Ιράκ και Συρία – είναι η υποστήριξη που έλαβε από την ΕΕ. Για την ακρίβεια: η ΕΕ χρηματοδότησε τον ISIS. Πώς; Μέσω της άρσης του εμπάργκο στις εισαγωγές πετρελαίου από τη Συρία.

Τον Απρίλιο του 2013, οι υπουργοί εξωτερικών της ΕΕ απέσυραν όλες τις κυρώσεις που μπλόκαραν την
εισαγωγή συριακού πετρελαίου. Έτσι μπόρεσαν οι ομάδες που βρίσκονταν στο βορειο-ανατολικό τμήμα της Συρίας – ανάμεσά τους και ο ISIS – να ενισχυθούν οικονομικά από τις πετρελαιοπηγές που έλεγχαν. Και δεν μιλάμε για κάποιο «λάθος», μια «αβλεψία» των Ευρωπαίων κλπ. Μιλάμε για μια απόφαση που ελήφθη με ρητό στόχο τη διευκόλυνση της ροής πετρελαίου από τις οργανώσεις της συριανής αντιπολίτευσης προς στο εξωτερικό. Και είναι αυτή ακριβώς η απόφαση που συνέβαλε στη σταθεροποίηση της οικονομικής βάσης του ISIS εντός της Συρίας, και στην επέκτασή της οργάνωσης στο βόρειο Ιράκ.
«Είναι σημαντικό για μας να στείλουμε ένα σινιάλο ότι είμαστε ανοιχτοί να βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο» δήλωνε στις 22 Απριλίου του 2013 ο υπουργός εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ. «Πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να βοηθήσουμε τη συριανή αντιπολίτευση».[i]

Αντίστοιχα, ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλλε, αποσαφήνιζε την ίδια μέρα: «Επιθυμούμε να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη στις περιοχές που ελέγχονται από την αντιπολίτευση, και γι’ αυτό θα άρουμε τις κυρώσεις που εμποδίζουν το έργο των μετριοπαθών δυνάμεων της αντιπολίτευσης».[ii] Στην πορεία, αυτοί που βοηθήθηκαν ήταν οι τζιχαντιστές. Το πόσο μετριοπαθείς είναι αυτοί, βεβαίως, το βλέπουμε καθημερινά, με τελευταία πράξη …μετριοπάθειας την εκτέλεση εκατοντάδων αιχμαλώτων πολέμου, ύστερα από την κατάληψη της αεροπορικής βάσης Τάμπκα.

Η άρση του εμπάργκο πέρασε το μήνυμα στις οργανώσεις της αντιπολίτευσης να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς μεταξύ τους, ώστε να αποκτήσουν τον έλεγχο των πετρελαϊκών πόρων. «Η απόφαση της ΕΕ θα μπορούσε να εντείνει τη βία στη Συρία, ξεκινώντας έναν αιμοσταγή ανταγωνισμό για τον έλεγχο ενός πόρου που φθίνει ύστερα από δύο χρόνια ενός σκληρού εμφυλίου πολέμου», προέβλεπε σε ανύποπτο χρόνο το TIME.[iii] Και καθώς νικητής σ’ αυτόν τον ανταγωνισμό βγήκε ο ISIS, μπορούμε να εξάγουμε το ασφαλές συμπέρασμα ότι, de facto, η ΕΕ κατέληξε να ενισχύει οικονομικά τις στρατιωτικές του προσπάθειες.Παράλληλα, με την πολιτική της η ΕΕ ενθάρρυνε την πλήρη λεηλασία των κρατικών πόρων και εγκαταστάσεων από δυνάμεις τις οποίες η ΕΕ υποτίθεται ότι αντιμάχεται. «Είναι γεγονός ότι πολλές από τις πετρελαιοπηγές που βρίσκονται στα χέρια των ανταρτών είναι υπό τον έλεγχο της Jabhat al-Nusra, που έχει δηλώσει πίστη στην al-Qaeda».[iv]



Όταν λοιπόν από δω κι εμπρός δείτε τους υπουργούς εξωτερικών των κρατών-μελών της ΕΕ να συσκέπτονται και τους αρχηγούς τους να ανησυχούν για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, θυμηθείτε: η Ευρώπη βούτηξε – ξανά – τα χέρια της στο αίμα, με στόχο αυτήν τη φορά να ξεφορτωθεί το καθεστώς Άσαντ. «Η απόφαση της ΕΕ να άρει τις κυρώσεις στο πετρέλαιο της Συρίας για να βοηθήσει την αντιπολίτευση, επιτάχυνε τη μάχη για τον έλεγχο πηγών και αγωγών στις περιοχές που ελέγχονται από τους αντάρτες και συνέβαλε στη σταθεροποίηση της εξουσίας των τζιχαντιστικών ομάδων επί των κρίσιμων πόρων της χώρας».[v] Δεν το λέει κάποιος κακός κομμουνιστής αυτό, το λέει ο Guardian.

Έτσι έχουν τα πράγματα με την ΕΕ, που εξάγει σταθερότητα και ασφάλεια – αλλά κάποιες φορές εξάγει και χρήμα στα παρακλάδια της al-Qaeda. Και καμιά προσπάθεια αντιστροφής αυτής της καταστροφικής πολιτικής, κατόπιν εορτής, δεν μπορεί να καλύψει τις εγκληματικές αποφάσεις που ελήφθησαν μέχρι σήμερα και συνέβαλλαν – μαζί με μια σειρά άλλων παραγόντων – στην ασύλληπτη αποσταθεροποίηση και το αιματοκύλισμα της περιοχής.

[i] ‘EU Lifts Syria Oil Embargo to Bolster Rebels’

[ii] Στο ίδιο.

[iii] ‘Syria’s Opposition Hopes to Win the War by Selling Oil

[iv] Ibid.
[v] ‘EU decision to lift Syrian oil sanctions boosts jihadist groups’

nea.allnewz.gr

το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/11/isis_24.html

Ο Ισραηλίτης Εσδρά υπεύθυνος του Γραφείου του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης στην ΕΛΛΑΔΑ... Όλα τακτοποιημένα από καιρό... με τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις...


Ο Ισραηλίτης Εσδρά, υπεύθυνος του Γραφείου του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης στην ΕΛΛΑΔΑ... 
Ώστε το Ισραήλ που βομβαρδίζει τη Συρία, να βρίσκεται εκτός κάδρου και να μην υποχρεωθεί να δεχτεί ούτε έναν μετανάστη... 
Όλα τακτοποιημένα από καιρό... με τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις... 
Συμπτωματικά, την Αντιπροεδρία της Ειδικής Επιτροπής εναντίον των παράνομων Εποικισμών στον πλανήτη (π.χ. κατεχόμενη Κύπρος), ο ΟΗΕ την ανάθεσε στο Ισραήλ! 
Τη χώρα που επισήμως, ο ίδιος ο ΟΗΕ, έχει καταγγείλει ως τη χώρα που... παραβιάζει όσο καμία άλλη αυτές τις "αρχές" και συνεχίζει παραβιάζοντας κάθε αρχή διεθνούς δικαίου να εποικίζει την Παλαιστίνη... ΠΑΡΑΝΟΜΑ! Συμπτωματικά, την ώρα που το Ισραήλ βρίσκεται σε διεθνή απομόνωση -όχι για τα διαχρονικά εγκλήματα γενοκτονία κι εθνοκάθαρσης από το 1948, ή τις σφαγές στη Γάζα-, λόγω των καθημερινών εγκλημάτων στη Δυτική Όχθη & τους παράνομους εποικισμούς, ο "αριστερός" πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο Τσίπρας των διαδηλώσεων με Παλαιστινιακές μαντίλες εναντίον του "κράτους δολοφόνου", πάει αύριο στο Ισραήλ για να συναντήσει τον εγκληματία πολέμου Νετανιάχου (στην Ισπανία έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Νετανιάχου, με την κατηγορία του εγκληματία πολέμου)...  - Στην Ισπανία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του εγκληματία Νετανιάχου, η διεθνής κοινότητα απομονώνει το Ισραήλ και... ο Τσίπρας πάει να συμπαρασταθεί στον εγκληματία Νετανιάχου! Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!..
 Ο απόλυτος χαμαιλέοντας, την ώρα διεθνούς αποκλεισμού του ναζιστικού-σιωνιστικού καθεστώτος... εξοφλεί "γραμμάτια"! Μετά, ας μιλήσουμε για "συνωμοσιολόγους", ας ταυτίσουμε την αντίθεση στον σιωνισμό-ναζισμό με "αντισημιτισμό"... κι άλλα πράσινα άλογα... Διονύσιος Σολωμός: 'Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος"
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/11/blog-post_931.html

Πούτιν σε Τουρκία: «Θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες» - Ένταση από την κατάρριψη του μαχητικού

Πούτιν σε Τουρκία: «Θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες» - Ένταση από την κατάρριψη του μαχητικού (Βίντεο)
Θερμό επεισόδιο, που μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες, έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Ρωσία και την Τουρκία, ύστερα από την κατάρριψη ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από τουρκικά πυρά στα σύνορα με τη Συρία. Νεκρός από πυροβολισμούς ανταρτών στη Συρία και ο δεύτερος πιλότος, ενώ στα άκρα  οδηγείται η αντιπαράθεση των δύο χωρών για το εάν το ρωσικό αεροσκάφος πετούσε στο τουρκικό ή το συριακό FIR. O ρώσος πρόεδρος προειδοποιεί με «σημαντικές συνέπειες» και εξαπολύει βαριές κατηγορίες για την Άγκυρα. Έκτακτη Σύνοδος του ΝΑΤΟ, κατόπιν αιτήματος της Τουρκίας.

Πούτιν: Συνένοχος των τρομοκρατών η Τουρκία

Ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα χρησιμοποιήσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά της Τουρκίας, χαρακτηρίζοντας την κατάρριψη «πισώπλατη μαχαιριά» και προειδοποιώντας με «σημαντικές συνέπειες».
Ο Πούτιν, μιλώντας από την Ιορδανία πριν από τη συνάντησή του με τον βασιλιά Αμπντάλα ΙΙ της Ιορδανίας, σημείωσε ότι «το γεγονός αυτό κινείται πέρα από το φυσιολογικό πλαίσιο της μάχης κατά της τρομοκρατίας».
Παράλληλα, κατηγόρησε την Τουρκία ότι γίνεται αποδέκτης μεγάλου μέρους του πετρελαίου το οποίο πωλούν οι τζιχαντιστές μαχητές οι οποίοι ελέγχουν πετρελαιοπηγές στη Συρία.«Η Τουρκία έδρασε σαν συνένοχος των τρομοκρατών», είπε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, ο πρόεδρος της Ρωσίας είπε ότι, αντί η Τουρκία να επικοινωνήσει με τη Μόσχα κατέφυγε στο NATO και πρόσθεσε: 
Σαν να είχαμε καταρρίψει εμείς δικό τους αεροσκάφος και όχι το ανάποδο. Τι θέλουν να κάνουν, να βάλουν το NATO στην υπηρεσία του Ισλαμικού Κράτους;

Το χρονικό και οι ανακοινώσεις Μόσχας - Άγκυρας

Σε ανακοίνωση του τουρκικού γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων αναφέρεται ότι το ρωσικό αεροσκάφος τύπου Su 24, στις 09.20 το πρωί, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις, παραβίαζε τον τουρκικό εναέριο χώρο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που κάνει λόγο για δέκα προειδοποιήσεις, το αεροσκάφος καταρρίφθηκε στις 09.24 από δύο τουρκικά μαχητικά τύπου F 16, στην περιοχή Γιαγιλάνταγ της Αντιόχειας, με βάση τους κανόνες εμπλοκής των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

newpost
http://greeknation.blogspot.gr/2015/11/blog-post_759.html

Έκτακτη σύνοδος του ΝΑΤΟ. Προσπάθεια της Τουρκίας να μπλέξει το ΝΑΤΟ κατά Ρωσίας αντί ISIS

nato
Το ΝΑΤΟ «παρακολουθεί στενά την κατάσταση, σε επαφή με τις τουρκικές αρχές», μετά την κατάρριψη από την Τουρκία ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους, το οποίο, σύμφωνα με την Άγκυρα, παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο, είχε δηλώσει νωρίτερα αξιωματούχος στην έδρα της Ατλαντικής Συμμαχίας στις Βρυξέλλες. «ΤΟ ΝΑΤΟ παρακολουθεί στενά την κατάσταση. Βρισκόμαστε σε επαφή με τις τουρκικές αρχές», δήλωσε ο αξιωματούχος στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετά το σοβαρότερο συμβάν από την στρατιωτική επέμβαση της Μόσχας στη Συρία.

Στις 5 Οκτωβρίου, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ είχε ζητήσει από τη Ρωσία «να σεβαστεί πλήρως τον εναέριο χώρο του ΝΑΤΟ και να αποφύγει μία κλιμάκωση της έντασης με την Ατλαντική Συμμαχία».

«Στη Συρία, παρακολουθούμε μια ανησυχητική κλιμάκωση των ρωσικών στρατιωτικών δραστηριοτήτων είχε δηλώσει ο ίδιος τρεις ημέρες αργότερα, στις 8 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια συνόδου των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

 

http://greeknation.blogspot.gr/2015/11/isis_24.html

#Putin ΠΟΥΤΙΝ: Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ! #Destroy_Turkey

 
Μας μαχαίρωσε πισώπλατα η Τουρκία που υποστηρίζει τους τρομοκράτες. Μετά την κατάρριψη μάλιστα έχει το θράσος να συγκαλεί το νατο. Και αναμένουμε να δούμε το NATO τι θα κάνει θα συνταχθεί με την ISIS και τις άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις;
ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ!

Η Τουρκία λέει τώρα ότι οι Ρώσοι πιλότοι είναι ζωντανοί, στα χέρια Σύρων ανταρτών

Russian President Vladimir Putin appears to be in a thoughtful mood during his meeting with Jordanian King Abdullah II (not pictured) at the Bocharov Ruchei residence in the Black Sea resort of Sochi, Krasnodar region, Russia, 24 November 2015. EPA, MAXIM SHIPENKOV, POOL 
Russian President Vladimir Putin appears to be in a thoughtful mood during his meeting with Jordanian King Abdullah II (not pictured) at the Bocharov Ruchei residence in the Black Sea resort of Sochi, Krasnodar region, Russia, 24 November 2015. EPA, MAXIM SHIPENKOV, POOL
ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Η Τουρκία πιστεύει ότι οι δύο χειριστές του ρωσικού βομβαρδιστικού το οποίο κατερρίφθη κοντά στα σύνορά της με τη Συρία σήμερα είναι ακόμη ζωντανοί και εργάζεται για να εξασφαλίσει την απελευθέρωσή τους από τους Σύρους αντάρτες που τους κρατούν.

Τα παραπάνω δήλωσε Τούρκος κυβερνητικός αξιωματούχος, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και το πρακτορείο Reuters.
«Οι μονάδες μας, οι οποίες έλαβαν την πληροφορία πως οι δύο πιλότοι είναι ζωντανοί, εργάζονται για να τους παραλάβουν από τους αντιπολιτευόμενους αντάρτες ασφαλείς», ανέφερε ο ίδιος αξιωματούχος.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Και τους δύο Ρώσους πιλότους χτύπησαν οι μαχητές Τουρκομάνοι την ώρα που έπεφταν με το αλεξίπτωτό τους, δήλωσε στο πρακτορείο Ντογάν ο υποδιοικητής της Β Μεραρχίας των Τουρκομάνων Αλπασλάν Τσελίκ.
Στο βίντεο που κυκλοφόρησε με τους Τουρκομάνους να χτυπούν τους Ρώσους πιλότους ενώ ήταν στον αέρα με το αλεξίπτωτό τους ακούγεται κάποιος να φωνάζει: “Μην ρίχνετε, μην ρίχνετε, να τους πάρουμε αιχμαλώτους”.
Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος της ταξιαρχίας Τουρκομάνων Σουλτάν Αμντουλχαμίντ Χαν δήλωσε στο πρακτορείο Ανατολού ότι ενώ την περασμένη Παρασκευή το όρος Κιζίλνταγ είχε πέσει στα χέρια των δυνάμεων του καθεστώτος Άσσαντ σήμερα οι Τουρκομάνοι ξεκίνησαν μεγάλης κλίμακας επιχείρηση.
Όπως είπε, τις τελευταίες τρεις μέρες διεξάγονταν σκληρές μάχες μεταξύ των Τουρκομάνων και των δυνάμεων του Άσσαντ και σήμερα το πρωί είχαν έξι νεκρούς και 14-15 τραυματίες. Οι μάχες συνεχίζονται και οι Τουρκομάνοι κατά τη διάρκεια των μαχών, όπως είπε, κατέλαβαν ένα τανκ, 3 ρουκέτες και μία μπουλντόζα. Ανέφερε ότι μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους οι μαχητές πήραν το πτώμα του ενός πιλότου.
ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΥΠΕ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Μαχητές των τουρκμενικών δυνάμεων στη Συρία άνοιξαν πυρ και σκότωσαν τους δύο πιλότους ενός ρωσικού μαχητικού το οποίο κατέρριψαν αεροσκάφη της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας σήμερα, ενώ προσέγγιζαν στο έδαφος με τα αλεξίπτωτά τους, αφού είχαν κάνει χρήση με επιτυχία του συστήματος εκτόξευσης.
Αυτό είπε σε δημοσιογράφος αναπληρωτής διοικητής μιας ταξιαρχίας των τουρκμενικών δυνάμεων.
«Και οι δύο πιλότοι εντοπίστηκαν νεκροί. Οι σύντροφοί μας άνοιξαν πυρ ενώ εκείνοι βρίσκονταν στον αέρα και τους σκότωσαν» πριν προσγειωθούν στο έδαφος, δήλωσε ο Αλπασλάν Τζελίκ, αναπληρωτής διοικητής μιας ταξιαρχίας των τουρκμενικών δυνάμεων σε περιοχή κοντά στο συριακό χωριό Γιαμάντι. Ο ίδιος κρατούσε στα χέρια του, όπως τουλάχιστον υποστήριξε, ένα κομμάτι από το αλεξίπτωτο ενός εκ των πιλότων.
Την ίδια στιγμή ο Βλαντιμίρ Πούτιν εκφράζει δημόσια το θυμό του εναντίον της Τουρκίας και οι πάντες αναμένουν με αγωνία την αντίδρασή του. http://mignatiou.com/2015/11/rosiko-su-24-katerripsan-sta-sinora-me-siria-i-tourki-tha-apantisi-i-moscha/
A woman holds a poster saying 'The hit pilots have been destroying terrorists to save lives of our and your civilians' while picketing the Turkish Embassy in Moscow, Russia, 24 November 2014. A Russian fighter jet was downed by a Turkish F-16 fighter in the airspace over the border region between Turkey and Syria and went down on Syrian territory. Russian President Vladimir Putin accused Turkey of stabbing Russia in the back after its air force shot down the Russian fighter plane near the border with Syria. The Russian military said that the Sukhoi Su-24 bomber was over Syrian territory at all points during its mission. EPA, YURI KOCHETKOV
A woman holds a poster saying ‘The hit pilots have been destroying terrorists to save lives of our and your civilians’ while picketing the Turkish Embassy in Moscow, Russia, 24 November 2014. A Russian fighter jet was downed by a Turkish F-16 fighter in the airspace over the border region between Turkey and Syria and went down on Syrian territory. Russian President Vladimir Putin accused Turkey of stabbing Russia in the back after its air force shot down the Russian fighter plane near the border with Syria. The Russian military said that the Sukhoi Su-24 bomber was over Syrian territory at all points during its mission. EPA, YURI KOCHETKOV
Ο Λαβρόφ ακύρωσε την επίσκεψή του στην Τουρκία
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι δεν θα επισκεφθεί την Τουρκία, όπως σχεδιαζόταν για τις 25 Νοεμβρίου, έπειτα από την κατάρριψη από την Τουρκία ενός ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους.
Ο Λαβρόφ, που μιλούσε στους δημοσιογράφους από το ρωσικό θέρετρο Σότσι της Ερυθράς Θάλασσας, συνέστησε στους Ρώσους να μην επισκέπτονται την Τουρκία και είπε πως η απειλή της τρομοκρατίας εκεί δεν είναι μικρότερη απ΄ ό,τι στην Αίγυπτο, όπου ένα ρωσικό επιβατικό αεροσκάφος συνετρίβη τον περασμένο μήνα ως αποτέλεσμα βομβιστικής επίθεσης.

REUTERS, ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γιαμάντι, Syrian Arab Republic, Σότσι, Russian Federation
 http://mignatiou.com/2015/11/i-tourkmeni-skotosan-tous-pilotous-epithesi-poutin-lavrof-stin-tourkia/
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/11/blog-post_557.html

Νταβούτογλου: Έχουμε δικαίωμα να απαντάμε στις παραβιάσεις ΤΙ λες ρε τσογλάν Αχμέτ; Η Ελλάδα ΔΕΝ τόχει;

Η Τουρκία έχει δικαίωμα να απαντά στις παραβιάσεις του εναέριου της χώρου, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, μετά την κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους από τον τουρκικό στρατό. «Θέλουμε η διεθνής κοινότητα να ξέρει πως είμαστε έτοιμοι για κάθε θυσία όταν αφορά την ασφάλεια και τη ζωή των πολιτών μας και τη ασφάλεια των συνόρων μας. Η κατάρριψη αεροσκάφους που είχε παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο σήμερα πρέπει να ιδωθεί σε αυτό το πλαίσιο. Δεν υιοθετούμε μια προσέγγιση που αμφισβητεί την κυριαρχία οποιασδήποτε χώρας. Αλλά ο κόσμος πρέπει να μάθει ότι είναι διεθνές μας δικαίωμα και διεθνές μας καθήκον να παίρνουμε μέτρα εναντίον οποιουδήποτε παραβιάζει τα σύνορά μας στη στεριά ή τη θάλασσα, παρά τις προειδοποιήσεις», σημείωσε ο Νταβούτογλου.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με την τουρκική πλευρά το αεροσκάφος βρισκόταν στα συρο-τουρκικά σύνορα, ενώ η Ρωσία υποστηρίζει πως αυτό βρισκόταν στον συριακό εναέριο χώρο.
Νωρίτερα, σφοδρή επίθεση εναντίον της Τουρκίας εξαπέλυσε ο ρώσος πρόεδρος Πούτιν κατηγορώντας τη χώρα ως συνεργό της τρομοκρατίας, ενώ αναφερόμενος στην κατάρριψη του αεροσκάφους έκανε λόγο για πισώπλατη μαχαιριά.
thetoc.gr
http://greeknation.blogspot.gr/2015/11/blog-post_156.html 

Νταβούτογλου: "Η Τουρκία έχει δικαίωμα να προασπίσει τα σύνορά της." ΤΙ λες ρε τσογλάν Αχμέτ; Η Ελλάδα ΔΕΝ τόχει;


Ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε σήμερα πως η Τουρκία έχει το δικαίωμα να προασπίσει τα σύνορά της και ν' απαντήσει αν ο εναέριος χώρος της παραβιαστεί παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις, σε δηλώσεις που έκανε μετά την κατάρριψη από τουρκικά αεροσκάφη του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους...
κατά μήκος των συνόρων της χώρας με τη Συρία. Σε ομιλία του στην Άγκυρα, ο Νταβούτογλου είπε πως ο κόσμος πρέπει να ξέρει πως η Τουρκία θα κάνει "ό,τι είναι απαραίτητο" προκειμένου να εγγυηθεί την ασφάλεια της χώρας.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/11/blog-post_687.html

Ο κίνδυνος εξόντωσης ενός ολόκληρου τουρκικού Τάγματος οδήγησε στην κατάρριψη του Su-24M – Κτυπήθηκε η τουρκική πόλη Kizilagat – Οι ισλαμιστές σκότωσαν τον ένα Ρώσο πιλότο (vid)

3 ΡΩΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΘΧΗΚΑΝ ΒOΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΎ Α/T TOW!

του Βασίλη Καπούλα και του Γιάννη Πετρίδη

Σφοδρές προσβολές από ρωσικές δυνάμεις από αέρος και εδάφους δέχθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας το τουρκικό Τάγμα που μπήκε στις περιοχές των Τουρκμένων για να τους βοηθήσει να αποτρέψουν την εκκαθάριση των τουρκμενικών χωριών από τους τρομοκράτες της αλ Νούσρα και φαίνεται ότι εκεί βρίσκεται ο λόγος της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού που προσέβαλε τουρκικές θέσεις.
Eντωμεταξύ ραγδαίες είναι οι εξελίξεις καθώς ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Λαβρόφ ακυρώνει την προγραμματισμένη για αύριο επίσκεψή του στην Τουρκία ενώ ο ένας πιλότος του Su-24 είναι νεκρός με πληροφορίες να φέρουν τους ισλαμιστές να τον έχουν πυροβολήσει ενώ ο δεύτερος είναι στα χέρια των τουρκμένων.

To Kρεμλίνο τονίζει με νόημα πως η πτώση του Su-24 είναι «ένα πολύ σοβαρό περιστατικό»!
Αλλά οι Τούρκοι κατηγορούν τις ρωσικές δυνάμεις ότι μέχρι πριν λίγη ώρα με ρωσικά ελικόπτερα, πυροβολικό και άρματα μάχης Τ-90 κτυπούσαν την τουρκική πόλη Kizilagat κοντά στα σύνορα με Συρία, καταφύγιο Τουρκμένων ισλαμιστών.
Οι τουρκικές απώλειες πρέπει να είναι μεγάλες και έτσι εξηγείται η απόφαση κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού. Σε βίντεο που έδωσαν οι ισλαμιστές διακρίνεται ο ένας από τους δύο Ρώσους πιλότους να έχει κακακοποιηθεί και εν τέλει να έχει εκτελεστεί από τους Τουρκομάνους ισλαμιστές.
Στην περιοχή πάντως, οι Ρώσοι έχουν μεταφέρει μεγάλο αριθμό αρμάτων μάχης (πληροροφίες αναφέρουν συνολικά 200 άρματα μάχης Τ-90 και Τ-72 του συριακού Στρατού
Και ένα άλλο κτύπημα όμως, δέχθηκαν οι Ρώσοι σήμερα το πρωί καθώς τρεις δημοσιογράφοι που
κάλυπταν τις επιχειρήσεις κι ενώ βρίσκονταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο καθ’οδόν προς το τόπο του ρεπορτάζ στο μέτωπο, δέχθηκαν αντιαρματικό πύραυλο αμερικανικής κατασκευής TOW στην περιοχή Salma!
Ευτυχώς ο χειριστής του TOW (τον έχουν δώσει οι ΗΠΑ στους «μετριοπαθείς» αντάρτες) αστόχησε για λιγο και δεν ήταν απ’ευθείας το πλήγμα. Χτύπησε ξυστά το αυτοκίνητο και εξερράγη ένα μέτρο από αυτό με αποτέλεσμα μόνο τον τραυματισμό των τριών Ρώσων.

Ταυτόχρονα ο Β.Πούτιν συγκαλεί σε έκτακτη σύσκεψη το ρωσικό Συμβουλίο Ασφαλείας για να εκτιμηθεί η κατάσταση .
Σε πλήρη επιφυλακή έχουν τεθεί ο τουρκικός Σρατός, η τουρκική Αεροπορία και η τουρκική αεράμυνα. Οι συστοιχίες των PATRIOT υπό την διοίκηση του ΝΑΤΟ είναι σε ύψιστη επιφυλακή , όπως και το νατοϊκό αρχηγείο στην Νάπολη.

«Συναντήθηκα με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών» είπε ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γιενς Στολντεμπεργκ και τόνισε πως «Παραμένουμε στενά δεσμευμένοι στην ασφάλεια της Τουρκίας απαράδεκτη παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου. Οι ρωσικές πράξεις δεν συνάδουν με την ασφάλεια και σταθερότητα στην περιοχή.Καλούμε τη Ρωσία να απέχει και να σεβαστεί τον χώρο του ΝΑΤΟ και να απέχει από οποιαδήποτε άλλη πράξη στην περιοχή! Θα ενημερωθεί επίσης το Συμβούλιο του ΝΑΤΟ».
Είναι μάλλον σαφές ότι η κατάρριψη ήταν καθαρά προσπάθεια διάσωσης του τουρκικού Τάγματος που βαλλόταν πανταχόθεν με βαριές απώλειες…
Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι δύο τουρκικά F-16S κατέρριψαν το ρωσικό Su-24 το οποίο είχε παραβιάσει τον εναέριο χώρο τους 10 φορές σε 5 λεπτά!
Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αναφέρει πως το Su-24 πετούσε σε ύψος 6,000 μέτρων και χτυπήθηκε από αντιαεροπορικά πυρά.

Υπενθυμίζουμε πως τέσσερις ημέρες πριν η Τουρκία είχε απειλήσει τη Ρωσία με «σοβαρές συνέπειες» αν δεν σταματήσει τον βομβαρδισμό των τουρκμενικών χωριών στα οποία έχουν βρει καταφύγειο ισλαμιστές.







 



ΠΗΓΗ
το είδα

Δορυφορική φωτογραφία που το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα που αποδεικνύουν ότι η κατάρριψη του αεροσκάφους έγινε στη Συρία.

 
 
 
 
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/11/su-24m-kizilagat-vid.html

Η ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

Το παραμύθι πάει σύννεφο από τα ξένα μέσα παραπληροφόρησης και ιδιαίτερα αυτών των οποίων είναι παγκοσμίου βεληνεκούς, καθώς όπως συμβαίνει πάντα, είναι κατευθυνόμενα να βγάζουν τις ειδήσεις που τους υπαγορεύονται.

Η Αθέατη γνώση, με τις πληροφορίες που συνέλλεξε από το διαδύκτιο θα διαλευκάνει κάθε σας απορία σχετικά με την υποτιθέμενη τρομοκρατική επίθεση των Τζιχαντιστών.

Υποτίθεται ότι πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι βρίσκεται Το ISIS. Οι Illuminati δεν προβλέπεται να βγάλουν επίσημη ανακοίνωση για όποιο τρομοκρατικό τους χτύπημα, όμως γνωρίζουμε πολύ καλά την αριθμολογία τους ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα για την δράση τους και στην Γαλλία.

Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις με επίσημη ανακοίνωση. Οι τζιχαντιστές στο κείμενό τους αναφέρουν: «οι επιθέσεις έγιναν στο όνομα του Αλλάχ από στρατιώτες του Χαλιφάτου που έδωσαν την απάντησή τους σε όλους όσους κατέστρεψαν τα σπίτια τους, τις ιδιοκτησίες τους».

Αυτό το γεγονός βολεύει και τους Illuminati ώστε να μένουν στην αφάνεια αλλά και τους Τζιχαντιστές, όπου η ανακοίνωση αυτή παρουσιάζεται ως δώρο του Αλλάχ για να κοκορεύονται οι Ισλαμοπίθηκοι ότι κατάφεραν να οργανώσουν μια ακόμη <<σπουδαία>> τρομοκρατική επίθεση.

Αν θυμάστε, οι Τζιχαντιστές είχαν αναλάβει την ευθύνη για την κατάρριψη του Ρωσικού αεροσκάφους. Η Μόσχα όμως έχει αρνηθεί οποιαδήποτε πιθανή σύνδεση της τρομοκρατίας με το περιστατικό του Airbus. Σε αυτή την περίπτωση, βλέπουμε ότι βολεύει κάποιους να παρουσιάζουν τους Τζιχαντιστές ως ιθύνοντες για κάθε τρομοκρατική ενέργεια.

Γιατί δεν δόθηκε εξίσου η ίδια δημοσιότητα με την πολύνεκρη κατάρριψη του Ρωσικού αεροσκάφους όπως με την περιπτωση της Γαλλίας;

Επίσης, γιατί δεν μας δείχνουν ποτέ τα πτώματα των Τζιχαντιστών από τις τρομοκρατικές επιθέσεις τους, παρά μόνο τα θύματα των επιθέσεων;

Πολύ πιθανόν να μην ισχύει αυτός ο αριθμός των νεκρών στην Γαλλία και οι υποτιθέμενοι πυροβολισμοί και τα πτώματα που βρέθηκαν στην συναυλία να ήταν ομοιώματα τα οποία χρησιμοποιούν στο holywood όταν γυρίζουν ταινίες.



Φαίνεται να μοιάζουν με πραγματικοί άνθρωποι, πτώματα ή, ίσως, άνθρωποι που πρόκειται να πεθάνουν από αιμορραγία εξ αιτίας των πληγών τους.  Ωστόσο, όπως και να το δείς τα πράγματα δεν φαίνονται πραγματικά, για παράδειγμα, η ολοφάνερη ανωμαλία που υπάρχει στο πασαλειμμένο κόκκινο θέμα, το οποίο θεωρείται ότι είναι ανθρώπινο αίμα είναι το αίμα, το οποίο προφανώς σχεδιάστηκε με κάποιου είδους σφουγγαρίστρα ή σκούπα. Σε μια πραγματική σκηνή εγκλήματος κάτι παρόμοιο ποτέ δεν γίνεται.




Γίνεται ακόμα πιο ρεαλιστικό όταν κάνουμε ζουμ στην εικόνα. Οι θάνατοι από δολοφονία είναι ταμπού; οι περισσότεροι άνθρωποι ποτέ δεν έδωσαν σχετικές εικόνες εξονυχιστικής έρευνας. Τα σοκαριστικά στοιχείο και μόνο αποτρέπουν τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων από κάθε επιθεώρηση δολοφονίας - ή θανάτου που σχετίζονται με εικόνες. 

Με τέτοια προσεκτική επιθεώρηση η αφήγηση για την υποτιθέμενη επίθεση του ISIS στην συναυλία αναλύεται: εντελώς. 

Αυτό συμβαίνει γιατί οι οντότητες που φαίνονται στο πάτωμα του θεάτρου δεν είναι άνθρωποι. Αντίθετα, είναι πτώματα ανδρείκελα, επίσης γνωστά ως Dapper πτώματα. 

Μια ποικιλία από αυτές τις οντότητες μπορείτε να δείτε εδώ:http://www.dappercadaver.com/products/amy-victim-stunt-dummy.html

Παρατηρήστε την λεκάνη του θύματος. Κανένας άνθρωπος δεν έχει τέτοια ανατομία. Επιπλέον, τα πόδια είναι σε ανατομικά αδύνατη θέση.

Μια ηθοποιός κρίσης (ηθοποιοί οι οποίοι χρησιμοποιούνται σε υποτιθέμενα τρομοκρατικά χτυπήματα)  έχει εκκενωθεί από τη σκηνή της σφαγής, όπου αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι οι ένοπλοι απείλησαν να σκοτώσουν όποιον κινείται.


Η γυναίκα που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία είναι μια ηθοποιός κρίσης η οποία είχε βρεθεί <<εντελώς τυχαία>> και σε αντίστοιχα τρομοκρατικά χτυπήματα των Illuminati στην Αουρόρα, Βοστώνη, Σάντι Χούκ και φέτος στο Παρίσι.



Με τα χέρια τους ψηλά στον αέρα, όπως μπορείτε να δείτε σε αυτή την φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε από την συναυλία λίγο πριν την έναρξη των επιθέσεων στο Παρίσι, οι οπαδοί του Σαμαελικού συγκροτήματος "Eagles Of Death Metal" έκαναν την γνωστή χειρονομία "χαιρετισμος του Νεφελιμ Βααλ", ένας χαιρετισμός που παρουσιάζεται δήθεν ως σατανικός. 



Ολως περιέργως, τα μέλη της μπάντας, τα οποία έπρεπε να ήταν τα πρώτα θύματα που βρίσκονταν πάνω στην σκηνή, διέφυγαν τη σφαγή. ΄




Θα δείτε επίσης στο βίντεο που ακολουθεί το μέλος του συγκροτήματος, έναν μουσάτο με γυαλιά επάνω στην σκηνή.



Ενω τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος αποχωρούσαν η κρύβονταν όπως ο ντράμερ που θα δούμε στο βίντεο, εκείνος στεκόταν ζωντανός και σχεδόν ατάραχος μέχρι το τέλος του βίντεο, δηλαδή τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα μετά την επίθεση όπως δείχνει το βίντεο.



Το τραγούδι που έπαιζε τη στιγμή που άρχισαν οι υποτιθέμενοι πυροβολισμοί ονομαζόταν «Kiss The Devil», και παρακάτω σας παραθέτουμε τους στίχους από αυτή την εωσφορική μελωδία:

"KISS THE DEVIL" - ΑΠΟ EAGLES OF DEATH METAL

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΤΡΈΨΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ;

ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ
ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ
ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΎΔΙ ΤΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ;

ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ
ΘΑ ΦΙΛΗΣΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ
ΘΑ ΦΙΛΗΣΩ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ

Η υπερστοά των Illuminati του Σαμαέλ και της Λευκής Αδελφότητας έχουν ως σκοπό την διάλυση όλων των θρησκειών ώστε να προωθηθεί η λεγόμενη Πανθρησκεία, αλλά και την ανατροπή όλων των κυβερνήσεων για να φέρουν στο προσκήνιο τον Παγκόσμιο ηγέτη Αντίχριστο στον θρόνο του ως Βασιλέα.

Παρακάτω θα αναλύσουμε την αριθμολογία των Illuminati και θα δούμε πόσες φορές εμφανίζεται ο αριθμός 13 σε Τεκτονικά σύμβολα στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίο, αλλά και ο αριθμός 11.

13 φύλλα στα κλαδιά ελιάς
13 μπάρες και ρίγες στην ασπίδα
13 φτερά στην ουρά
13 βέλη
13 γράμματα στο "Ε Pluribus Unum" στην κορδέλα
13 Αστέρια στο πράσινο εικόσημο πάνω
32 μακριά φτερά που εκπροσωπούν τους 32 ° βαθμούς στη Μασονία
13 πέτρες από γρανίτη στην Πυραμίδα με τον "Πανόπτη Οφθαλμό"
13 γράμματα στο Annuit Coeptis, "ο Θεός έχει ευημερήσει."

Ο αριθμός 13 είναι επίσης σημαντικός για τους Illuminati διότι αναφέρεται στην Παρασκευή, 13 Οκτώβρη 1307, την ημερομηνία που συνελήφθησαν οι Ναϊτες Ιππότες. 

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου του 1307 πολλοί Ναΐτες στη Γαλλία συνελήφθησαν κατόπιν μυστικών εντολών του βασιλιά Φιλίππου Δ' του Ωραίου, ο οποίος εποφθαλμιούσε τα πλούτη τους. Ο τελευταίος με την υποστήριξη του Πάπα Κλήμη του Ε' ο οποίος κατάργησε το τάγμα, δήμευσε όλη τους την περιουσία. Πολλά υψηλόβαθμα στελέχη του τάγματος, συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου Μεγάλου Μάγιστρου Ζακ ντε Μολέ, υποβλήθηκαν σε βασανιστήρια και κάηκαν στην πυρά. 

Την 13η Νοεμβρίου 2015, το "11ο διαμέρισμα" ήταν η περιοχή των συντονισμένων πυροβολισμών και βομβιστικών επιθέσεων που άφησε 132 νεκρούς. Το ενδέκατο διαμέρισμα είναι μια ποικίλη και ενδιαφέρουσα περιοχή όπου στα δυτικά βρίσκεται η πλατεία Place de la République.

Είναι μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες αστικές περιοχές και όχι μόνο από το Παρίσι αλλά από κάθε ευρωπαϊκή πόλη. 

Η έκταση αυτού του διαμερίσματος είναι 3,666 χιλιόμετρα.


Ο πληθυσμός αιχμής στο 11ο διαμέρισμα του Παρισιού εμφανίστηκε το 1911.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όσοι ήταν εντός του Stade de France άκουσαν τον φρικιαστικό ήχο στις 21.17 και στις 21.19.

Πρώτος ήχος ώρα 21:17 (2+1+1+7 = 11)
Δεύτερος ήχος ώρα 21:19 (2+1+1+9 = 13)

Επίσης, όπως ήταν προμελετημένο, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δεν προβλεπόταν να πάθει κατι και φυγαδεύτηκε από τους άνδρες της ασφάλειας άμεσα.


Γνωστή είναι βέβαια η Μασονική ιδιότητα του Ολάντ με πλούσια τεκτονική δράση και με άριστες σχέσεις με τον «Μέγα Μάγιστρο» της «Μεγάλης Ανατολής» της χώρας του, είναι ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Σε αυτό το λίνκ ΕΔΩ υπάρχει ενα βίντεο όπου ο Francois Hollande μιλάει στην κεντρική αίθουσα της Μασονικής Στοάς της Γαλλίας, παρουσία του «Μεγάλου Μαγίστρου» της «Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας» Guy Arcizet και 400 Γάλλων Μασόνων 33ου βαθμού.

Ο αριθμός 11 και 13 όπως γνωρίζουμε, είναι αυτοί που φωτογραφίζουν άμεσα τους Illuminati του Σαμαέλ και βέβαια, όλα αυτά τα στοιχεία που σας παραθέσαμε μόνο τυχαία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Για παράδειμά, στις 9/11/01,έγινε το στημένο χτύπημα στους δίδυμους πύργους, που τους κατεδάφισαν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές με ταυτόχρονη ανθρωποθυσία χιλιάδων ανύποπτων συνανθρώπων μας. Σύμφωνα με ενημέρωση του Δημοσθένη Λιακόπουλου, τότε πάρθηκε… και η απόφαση να τελειώσει η διαδικασία της παγκόσμιας διακυβέρνησης και ακολούθησαν πόλεμοι τρομονόμοι κτλ. 9+1+1= (11)

Από τότε, ακολούθησαν πολλά χτυπήματα των Illuminati – που ελέγχονται απ ευθείας από τον Σαμαέλ, όπως:

Η διπλή τρομοκρατική επίθεση στη Νορβηγία, στις 22/7/11 με τον 32χρονο Νορβηγό Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ 2+2+7 = (11). με δύο εμφανέστατα 11άρια στην συγκεκριμένη ημερομηνία που φανερώνουν την πηγή προέλευσης του κακού.

Στις 11/3/2011, ο στημένος καταστροφικός σεισμός στην Ιαπωνία από τους Illuminati που προκάλεσε τεράστια κατασροφή στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα και οχι μόνο.

Στις 11/7/11, στις 05:40 το πρωί, σημειώθηκε έκρηξη στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς Κύπρου «Ευάγγελος Φλωράκης», η οποία βρίσκεται στο Ζύγι, 20 χιλιόμετρα ανατολικά της Λεμεσού. Σύμφωνα τον επίσημο απολογισμό της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχασαν την ζωή τους 13 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 62, ένας εκ των οποίων πολύ σοβαρά. 1+1+7+1+1= (11)

Στις 11.11.11 Τα Λαμόγια Έκλεισαν την πυραμίδα του Χεωπος με την πρόφαση της αποτροπής τελετών λόγο τις συμβολικής για κάποιους ημερομηνίας. Αυτο που στα αλήθεια θέλανε όμως να πετύχουν ήταν το να τελέσουν την δικιά τους τελετή μέσα στο υπόγειο της Μεγάλης Πυραμίδας της Αιγύπτου.

Επίσης σας θυμίζω την στημένη τρομοκρατική επίθεση στην Γαλλία στις αρχές του έτους από τους δήθεν φανατικούς Ισλαμιστές στο γαλλικό περιοδικό.

Η ύποπτη αυτοκτονία του Επίτροπου της Περιφερειακής Εγκληματολογικής Αστυνομίας στην Λιμόζ ο οποίος αυτοκτόνησε στις αρχές του Ιανουαριού του 2015 στο γραφείο του με το υπηρεσιακό του όπλο αποδεικνύει περίτρανα ότι όποιος ετοιμάζεται να ανοίξει το στόμα του, έχει ανοίξει αυτόματα και τον λάκο του.

Ο Επίτροπος Fredou, όπως και άλλοι, εργάστηκαν σχετικά με την υπόθεση της σφαγής στην έδρα του σατυρικού περιοδικού Charlie Hebdo.

Ειδικότερα, ερεύνησε την οικογένεια ενός από τα θύματα. Σκοτώθηκε πριν από την ολοκλήρωση της έκθεσης.

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής:

1) Αν όντως ήταν αυτοκτονία.

2) Τι τον ώθησε να προβεί στην πράξη αυτή στα καλά καθούμενα ενω βρισκόταν ως επικεφαλής στην πιό κρίσιμη εντεταλμένη υπηρεσία διερεύνησης της υπόθεσης.

3) Σκοτώθηκε ξαφνικα πριν από την ολοκλήρωση της έκθεσης του.

Πιστεύεται λοιπόν ακόμα ότι οι επιθέσεις που συνέβησαν στην Γαλλία προέρχονται από το ISIS;

atheatignosi

Mαζικοί θάνατοι ζώων στον πλανήτη αυτό τον μήνα προειδοποιούν ότι κάτι συμβαίνει....

Ο κατάλογος των μαζικών θανάτων ζώων για το μήνα Νοέμβριο μας παρέχει περισσότερες αποδείξεις ότι ζούμε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή στην ιστορία.Είναι απλά μια σύμπτωση ότι η Wall Street Journal
δημοσίευσε μια ιστορία πριν λίγες ημέρες που ονομάζεται "Η 5η μεγάλη εξαφάνιση" αμέσως μετά μάθαμε ότι η "6η μαζική εξαφάνιση των ζώων ήταν σε εξέλιξη";Το ολοκαίνουργιο βίντεο που ακολουθεί από το δημοφιλή YouTube κάμεραμαν Jason A,  αποδεικνύει για εμάς,ότι κάτι 
τεράστιο σαφώς πρόκειται να συμβεί. Θα δείτε μια σειρά από δελτία ειδήσεων, από τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης ,που μπορεί να έχουμε χάσει κατά την τελευταία εβδομάδα και βλέπουμε ότι συνεχίζονται «οι μαζικοί θάνατοι των ζώων» στον πλανήτη μας, ενώ κρούσματα σοβαρών καιρικών φαινομένων και σεισμών βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρο τον πλανήτη.




Βλέπουμε μέρος της παγκόσμιας ατζέντας για τη μείωση του πληθυσμού των ζώων; Γιατί η «ελίτ» έχει μια τέτοια «επιθυμία θανάτου»;Για το έτος 2015, ως τις 20 Νοεμβρίου υπήρξαν 771 γνωστές μαζικές εκδηλώσεις θανάτου  ζώων σε 95 χώρες.Γιατί τόσοι πολλοί θάνατοι;


20 του Νοέμβρη του 2015 - είχε 337 νεκρές φάλαινες στην περιοχή Παταγονία της Χιλής. http://news.nationalgeographic.com/2015/11/151120-worlds-largest-whale-stranding-sei-chile-animals/
19 Νοεμβρίου 2015 - 3 νεκρές φάλαινες ξεβράστηκαν  στην British Columbia, στον Καναδά..http://www.vancouversun.com/technology/Three+whale+deaths+together+coast+cause+concern/11529568/story.html?__lsa=de7b-44b3
19 Νοεμβρίου 2015 - Μαζική θανάτωση των ψαριών στη Νήσο Σάνιμπελ, στη Φλόριντα, Αμερική.http://www.nbc-2.com/story/30555340/thousands-of-fish-wash-ashore-in-sanibels-latest-fish-kill#.Vk3lqdLhDIU
18 Νοεμβρίου του 2015 - 2.200 πάπιες νεκρές λόγω της γρίπης των πτηνών στη Μπαταμπάνγκ,στη Καμπότζη.  http://www.phnompenhpost.com/national/two-avian-flu-outbreaks-northwest
16 Νοεμβρίου, 2015 - Πεθαίνουν μαζικά ψάρια σε ιχθυοτροφεία στην Nui Thanh, στο Βιετνάμ https://translate.google.co.uk/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fvtv.vn%2Fxa-hoi%2Fquang-nam-nong-dan-dieu-dung-vi-ca-nuoi-chet-hang-loat-20151116103754073.htm&edit-text=&act=url
.15 Νοεμβρίου του 2015 - 230, νεκρά θαλάσσια λιοντάρια, δελφίνια και θαλάσσια πτηνά που  ξεβράστηκαν, στη Lambayeque,στο Περού.  https://translate.google.co.uk/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fperu21.pe%2Factualidad%2Flambayeque-230-mamiferos-vararon-ultimos-20-dias-2232115&edit-text=&act=url
 14 Νοέμ 2015 - Χιλιάδες νεκρά ψάρια στην Τάουνσβιλ,στην Αυστραλία   http://www.townsvillebulletin.com.au/news/fish-kill-shock/story-fnjfzs4b-1227606935706
 13 του Νοέμβρη του 2015 - 100.000 ψάρια έχουν πεθάνει λόγω της άλγης στο  Maryland, στην Αμερική.    http://www.wbaltv.com/news/mde-algae-appears-culprit-in-upper-middle-river-fish-kill/36432616    
 13 του Νοέμβρη του 2015 -Μαζικοί θάνατοι ψαριών κατά μήκος ενός ποταμού στην Ferreira Gomes, Βραζιλία.   https://translate.google.co.uk/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fg1.globo.com%2Fap%2Famapa%2Fnoticia%2F2015%2F11%2Fpeixes-sao-achados-mortos-pela-4-vez-no-rio-araguari-em-ferreira-gomes.html&edit-text=&act=url            http://allnewspipeline.com/Mass_Deaths_Unfolding_Prophecy.php   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP:Corfiatiko.blogspot.gr

thesecretrealtruth
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters