Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Πούτιν σε Τουρκία: «Θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες» - Ένταση από την κατάρριψη του μαχητικού

Πούτιν σε Τουρκία: «Θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες» - Ένταση από την κατάρριψη του μαχητικού (Βίντεο)
Θερμό επεισόδιο, που μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες, έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Ρωσία και την Τουρκία, ύστερα από την κατάρριψη ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από τουρκικά πυρά στα σύνορα με τη Συρία. Νεκρός από πυροβολισμούς ανταρτών στη Συρία και ο δεύτερος πιλότος, ενώ στα άκρα  οδηγείται η αντιπαράθεση των δύο χωρών για το εάν το ρωσικό αεροσκάφος πετούσε στο τουρκικό ή το συριακό FIR. O ρώσος πρόεδρος προειδοποιεί με «σημαντικές συνέπειες» και εξαπολύει βαριές κατηγορίες για την Άγκυρα. Έκτακτη Σύνοδος του ΝΑΤΟ, κατόπιν αιτήματος της Τουρκίας.

Πούτιν: Συνένοχος των τρομοκρατών η Τουρκία

Ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα χρησιμοποιήσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά της Τουρκίας, χαρακτηρίζοντας την κατάρριψη «πισώπλατη μαχαιριά» και προειδοποιώντας με «σημαντικές συνέπειες».
Ο Πούτιν, μιλώντας από την Ιορδανία πριν από τη συνάντησή του με τον βασιλιά Αμπντάλα ΙΙ της Ιορδανίας, σημείωσε ότι «το γεγονός αυτό κινείται πέρα από το φυσιολογικό πλαίσιο της μάχης κατά της τρομοκρατίας».
Παράλληλα, κατηγόρησε την Τουρκία ότι γίνεται αποδέκτης μεγάλου μέρους του πετρελαίου το οποίο πωλούν οι τζιχαντιστές μαχητές οι οποίοι ελέγχουν πετρελαιοπηγές στη Συρία.«Η Τουρκία έδρασε σαν συνένοχος των τρομοκρατών», είπε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, ο πρόεδρος της Ρωσίας είπε ότι, αντί η Τουρκία να επικοινωνήσει με τη Μόσχα κατέφυγε στο NATO και πρόσθεσε: 
Σαν να είχαμε καταρρίψει εμείς δικό τους αεροσκάφος και όχι το ανάποδο. Τι θέλουν να κάνουν, να βάλουν το NATO στην υπηρεσία του Ισλαμικού Κράτους;

Το χρονικό και οι ανακοινώσεις Μόσχας - Άγκυρας

Σε ανακοίνωση του τουρκικού γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων αναφέρεται ότι το ρωσικό αεροσκάφος τύπου Su 24, στις 09.20 το πρωί, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις, παραβίαζε τον τουρκικό εναέριο χώρο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που κάνει λόγο για δέκα προειδοποιήσεις, το αεροσκάφος καταρρίφθηκε στις 09.24 από δύο τουρκικά μαχητικά τύπου F 16, στην περιοχή Γιαγιλάνταγ της Αντιόχειας, με βάση τους κανόνες εμπλοκής των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

newpost
http://greeknation.blogspot.gr/2015/11/blog-post_759.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters