Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΟΤΑΝ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ; (ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ)


ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ «ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ» ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ)


Μυστική αρχαία Ελληνική τεχνολογία (Ντοκιμαντέρ)

Ο σημερινός Έλληνας είναι γνωστό ότι γνωρίζει ελάχιστα για το μεγαλείο της ιστορίας των προγόνων του διότι η επαφή του με αυτή είναι από μικρή ως ελάχιστη.
Βλέποντας ο αναγνώστης αυτό το ντοκιμαντέρ θα δοκιμάσει μια τεράστια πρόκληση αφού θα εισέλθει στα άδυτα της αρχαίας Ελληνικής τεχνολογίας.

Ο αφορισμός της Επανάστασης του 1821 από την Εκκλησία


Ο απαγχονισμός του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄Το παρακάτω κατάπτυστο κείμενο συνέταξε ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Γρηγόριος Ε'. Με το κείμενο αυτό ο Πατριάρχης Γρηγόριος αφορίζει και καταδικάζει την Επανάσταση του 1821.

Πρωτοδημοσιεύθηκε στο ελληνικό περιοδικό «Λόγιος Ερμής» που τυπώνονταν στην Βιέννη της Αυστρίας.
Το κείμενο αναφέρεται κι αργότερα στο βιβλίο Ιστορίας του Ιωάννη Φιλήμονος, του 1856. Φυσικά αυτό το κείμενο δεν διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία.


Είναι σημείο διαμάχης σήμερα, το αν ο Γρηγόριος αφόρισε την Επανάσταση κάνοντας έναν ελιγμό στην πίεση της Οθωμανικής Πύλης, ή ήταν μια ειλικρινής προσπάθεια με στόχο να περισώσει τα κεκτημένα της Εκκλησίας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters