Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ απο τον Giannis Spyrou 13/07/21

ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ. Η ΓΗ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!


ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters