Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Φάση 2: Ένα DNA lockdown;;.. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

από το kla.tv - μετάφραση: Διόδοτος


Αν το μόλις υποχρεωτικό κλείδωμα της παγκόσμιας οικονομίας μας είναι η φάση 1 ενός καλά κυκλωμένου σχεδίου παγκόσμιας κυριαρχίας, τότε αναμένεται η φάση 2 ενός παγκόσμιου DNA lockdown. Στο παρακάτω βίντεο εξηγείται τί σημαίνει DNA lockdown. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

Όλοι ξέρουν ότι εμείς οι άνθρωποι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο περίπου το 10% της δύναμης του εγκεφάλου μας. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς εμποδίζει την πρόσβαση στο υπόλοιπο 90 % εδώ και χιλιάδες χρόνια - και πάνω απ' όλα ποιος το εμποδίζει. Πώς θα ήταν η ζωή με την πλήρη δύναμη του εγκεφάλου, ωστόσο, αποδεικνύεται από ίχνη σε λεγόμενα προικισμένα άτομα-γνώστες:

Τι κρύβεται πίσω από τις απανωτές πυρκαγιές σε εργοστάσια ανακύκλωσης;

Πραγματική μάστιγα το τελευταίο διάστημα οι φωτιές σε εργοστάσια ανακύκλωσης. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση.
Η πρόσφατη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Μεταμόρφωση, έγινε πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων, λόγω του τοξικού νέφους αλλά και των προβλημάτων που δημιούργησε στην μεγάλη έξοδο για τον Δεκαπενταύγουστο. Ανατρέχοντας όμως στην πρόσφατη ειδησεογραφία, παρατηρούμε κάτι πραγματικά περίεργο. Οι απανωτές πυρκαγιές σε εργοστάσια ανακύκλωσης, έχουν πάρει διαστάσεις μάστιγας και όμως ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό το εξαιρετικά περίεργο «φαινόμενο».

Αιχμάλωτες Ελληνίδες διέφυγαν από την σύλληψη των Τούρκων και πήδηξαν στην φωτιά, προτιμώντας να καούν και να πεθάνουν, παρά να γίνουν σκλάβες τους..

Θανατηφόρος Εθνικισμός:
Η γενοκτονία των Ελλήνων 1913-1923
Lethal Nationalism:
Genocide of The Greeks 1913-1923
Οι Τούρκοι είχαν συγκεντρώσει όλες τις γυναίκες και τα παιδιά ενός χωριού στην εκκλησία του… Κράτησαν όμως κάποιες γυναίκες για σκλάβες… Και έβαλαν φωτιά στην εκκλησία… Αλλά, οι συλληφθείσες γυναίκες διέφυγαν από την σύλληψη των απαγωγέων τους, και έτρεξαν στην φωτιά, προτιμώντας να καούν και να πεθάνουν με την οικογένεια και τους φίλους τους, παρά να γίνουν σκλάβες των Τούρκων….

Αφάνισαν το Λίβανο γιατί ο Νασράλα είχε προτείνει στροφή προς Κίνα λόγω κρίσης!!Απόβαση του ΝΑΤΟ στο Λίβανο υπό την κάλυψη ανθρωπιστικής βοήθειας!!!


Η τερατώδης έκρηξη στη Βηρυτό που όσοι την έζησαν μιλούν για πυρηνικό δεν ήταν τίποτα άλλο ή καλύτερα θυμίζει ως τακτική-στρατηγική επιχειρησιακή μια μαζική τρομοκρατική επίθεση καμικάζι που γίνεται για να σπάσει η πρώτη γραμμή του αντιπάλου και ν’ακολουθήσει η προέλαση του στρατού κατάκτησης.. (τώρα υπό το πρόσχημα της ανθρωπιστικής μπήκαν οι στρατοί του ΝΑΤΟ στο Λίβανο) Αυτό το σενάριο σε άλλη κλίμακα επαναλαμβάνεται διαρκώς στα εμπόλεμα μέτωπα… Οι ειδικοί μιλούν για μια βόμβα ηλεκτρονικο-μαγνητική στη βάση νετρονίων. Για θερμοβαρική βόμβα κάνουν λόγο αναλυτές.
Αυτόπτες λένε ότι είδαν τα μαχητικά….

Γ.Καλογεράκης: Η Μυθωδία και γιατί στάλθηκε η Αποστολή “2001 Οδύσσεια στον Άρη”, σύμφωνα με τους Ολύμπιους

Για ποιον λογο η NASA ονομασε το διαστημικο μη επανδρωμενο σκαφος που εστειλε στον Aρη, Oδυσσεια, μεσω του οποιου εσταλλει η Mυθωδια στον Άρη;
Τι σημαινει για τους Ολυμπιους η κωδικη ονομασια <<Οδυσσεια>>;
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ :

Τα “εξωγήινα” όπλα των Μυρμιδόνων, σύμφωνα με τον επιστήμονα ερευνητή Τάκη Θεοδοσίου



Τα
Ένα μοναδικό, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε τουλάχιστον για το απώτατο παρελθόν μας, φαινόμενο που συνέβη περίπου 12.000 χρόνια πριν από την εποχή μας, πιθανότατα να ξεδιαλύνει ένα αρχαιολογικό μυστήριο, αλλά και να ανοίγει νέες οπτικές σχετικά την Ιστορία και τη μυθιστορία των Ελλήνων.
Ο λόγος, για τα όπλα των Μυρμιδόνων, του αρχαίου πολεμικού λαού της Θεσσαλίας, γνωστού κυρίως από τον «διάσημο» εκπρόσωπό του, τον Αχιλλέα, τα οποία εξαιτίας της Ιλιάδας, έχουν αποκτήσει μυθική διάσταση: Ήταν τα πιο γερά του αρχαίου κόσμου, ενώ λεγόταν ότι τους τα έκαναν δώρο οι Θεοί.

Η Πύλη που άνοιξε στο Ιράκ και ο πόλεμος για την απόκτησή της μεταξύ ΗΠΑ και Σαντάμ Χουσέιν



Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ιράκ, 19 Μαρτίου 2003. Οι ΗΠΑ ξεκινούν αεροπορικές επιδρομές πάνω από την Βαγδάτη, προκειμένου να ρίξουν τον Σαντάμ Χουσείν. Καθώς η κυβέρνηση υπό τον Τζορτζ Μπους, τον νεώτερο, θεωρεί ότι ο ιρακινός ηγέτης διαθέτει όπλα μαζικής καταστροφή, εξαπολύει στρατιωτική επιχείρηση ως μέρος του γενικότερου «πολέμου κατά της τρομοκρατίας», μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ: Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ


Αγαπητοί φίλοι και φίλες, ζούμε τις πιο σκληρές εποχές του φασισμού. Του πραγματικού φασισμού των δήθεν πολιτικών, που ψηφίσαμε και εμπιστευτήκαμε τόσα χρόνια.
Των πολιτικών, αυτών των παιδόφιλων, σατανιστών και των υπολοίπων που δεν διστάζουν να μας στείλουν στον θάνατο, αρκεί και μόνο να κρατήσουν την πολιτική καρέκλα τους.
Ακολουθώντας τον λευκό λαγό (follow the white rabbit) και στην συνέχεια, πέφτοντας μέσα στην λαγότρυπα, όπως έπεσε και η χιονάτη, βλέπουμε μια πραγματική αλήθεια και όχι την αλήθεια που εμείς νομίζουμε ότι υπάρχει,  δηλαδή το matrix που ζούμε, εδώ και πολλά χρόνια.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΤΖΟΝ!!! Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι τζούνιορ. ΒΙΝΤΕΟ


John Kennedy Jr 1999.jpg
Wikimedia
Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι τζούνιορ (John Fitzgerald Kennedy Jr.25 Νοεμβρίου 1960 – 16 Ιουλίου 1999) ήταν Αμερικανός δικηγόρος, εκδότης και γιος του δολοφονηθέντα προέδρου των Η.Π.Α. Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι και της Ζακλίν Μπουβιέ Κένεντι.
Γεννήθηκε λίγες μέρες μετά την εκλογή του πατέρα του ως προέδρου των ΗΠΑ και από την αρχή της ζωής του τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του. Τα πρώτα χρόνια της ζωής του έζησε στον Λευκό Οίκο και μετά τη δολοφονία του πατέρα του μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Σπούδασε νομικά και εργάστηκε ως δικηγόρος μέχρι τη δεκαετία του '90 όταν και τα παράτησε για να εκδώσει το περιοδικό "George".

Αποκαλύφθηκε το μυστήριο των μυστικών σηράγγων κάτω από το Μπέρμιγχαμ


Eliana Elefheriou
ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΑΠΟ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΡΜΙΧΑΜ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.
Πριν από 2 μέρες έγιναν εκρήξεις και φωτιές στο Μπίρμινχαμ της Αγγλίας.
Σήμερα κάτω από το σημείο της εκρήξεις φανερώνεται ένας λαβύρινθος από σήραγγες.
Οι σήραγγες κατασκευάστηκαν μεταξύ 1953 – 1957 μπροστά στον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου, όπως άφησαν τον υπεύθυνο μηχανικό να πιστεύει.
Εκεί αποθήκευσαν κάποια όπλα αλλά ταυτόχρονα ήταν το καταφύγιο για την Ελίτ σε περίπτωση ανάγκης. Τον κοσμάκη δεν τον σκέφτηκε κανείς.

Υπάρχουν περισσότερα από 2500 '' πράγματα '' που εφευρέθηκαν από αυτή την '' θρησκεία '' για να υποτάξει και να χειριστεί '' τους πιστούς ".


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνοEdson Maurilio
Το 325, στη Σύνοδο της Νίκαιας, ο Φλάβιος Βαλέριος Κωνσταντίνος (βασιλικό όνομα) '' ο Μέγας '' δημιούργησε την Καθολική Εκκλησία.

Το 327, ο Κωνσταντίνος, γνωστός ως Αυτοκράτορας της Ρώμης, διέταξε τον Ιερώνυμο να μεταφράσει την εκδοχή της Βίβλου Vulgate στα λατινικά, αλλάζοντας το όνομα του Hisbrew και παραποιώντας τις γραφές.


Το 471 εφευρέθηκε η λατρεία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
Το 594 εφευρέθηκε το ΠΟΥΡΓΑΤΟΡΙΑ.
Το 610 εφευρέθηκε ο τίτλος του Πάπα.
Το 788 επιβάλλεται η λατρεία των παγανιστικών θεοτήτων.
Το 995, η σημασία του kadosh (sidepoint) άλλαξε σε ιερό λόγο.
Το 1079 επιβάλλεται η αγαμία των ιερέων.
Το 1090 επιβλήθηκε το κομπολόι.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters