Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Γ.Καλογεράκης: Η Μυθωδία και γιατί στάλθηκε η Αποστολή “2001 Οδύσσεια στον Άρη”, σύμφωνα με τους Ολύμπιους

Για ποιον λογο η NASA ονομασε το διαστημικο μη επανδρωμενο σκαφος που εστειλε στον Aρη, Oδυσσεια, μεσω του οποιου εσταλλει η Mυθωδια στον Άρη;
Τι σημαινει για τους Ολυμπιους η κωδικη ονομασια <<Οδυσσεια>>;
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ :

<<Με την κωδικη λεξη “Οδυσσεια”, εννοουμε την απαγορευση προσεγγισης παντος σκαφους των αποστατων προς την Σεληνη, Αφροδιτη και Άρη απο το μητρικο σκαφος της 7ης αποστολης <Αρκτουρος>, κυβερνητης του οποιου ειναι ο Οδυσσεας!>>
Για να δουμε φιλοι μου τι περιεχει το κειμενο της Μυθωδιας και πως επιβεβαιωνεται το μηνυμα των Ολυμπιων.
Μεσα στη Μυθωδια την ωρα της συναυλιας ακουγονται οι εξης φρασεις:
<<ΖΕΥΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ>> και <<ΜΗΤΕΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ>>..
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ :
<<Το διαστημοπλοιο <Οδυσσεια-2001> ευρισκεται σε τροχια γυρω απο τον Άρη..
Εσταλει με πρωτοβουλια των ΗΠΑ κομιζοντας επισημες προτασεις εκεχειριας μεταξυ ημων και των αποστατων οι οποιες εχουν αποριφθει στο συνολο τους ….
Στο διαστημοπλοιο τους εχουν τοποθετηθει αυθεντικα ελλανια δημιουργηματα μικρου μεγεθους και τις ονομασιες τους γραμμενες με ελληνικα κεφαλαια γραμματα, τα οποια απο κοινου με τη Μυθωδια χρησιμοποιηθηκαν σαν διαπιστευτηρια καλης θελησεως προς ημας!>>
Καταλαβαινουμε λοιπον φιλοι μου απολυτα, για ποιον λογο η NASA ονομασε το μη επανδρωμενο σκαφος Οδυσσεια…
Οι ολυμπιοι, μετα την ριψη πυρηνικων στην οποια προεβει η NASA στη Σεληνη κατακρυμνιζοντας ολα τα κτιρια που υπηρχαν με την δικαιολογια να μην πανικοβληθει η ανθρωποτητα γνωριζοντας την υπαρξη ολων αυτων, τους απαγορευσαν να ξαναπροσεγγισουν με επανδρωμενα και μη σκαφη τους τρεις πλανητες που ανεφεραν στο μηνυμα τους οι Ολυμπιοι !!!!
Ο Οδυσσεας ειναι ο κυβερνητης του Αρκτουρος…
Οδυσσεια ονομαζεται η απαγορευση προσεγγισης των σκαφων στους τρεις πλανητες, αρα δεν θα μπορουσε να ονομασει η NASA το σκαφος της καπως αλλιως….
Απο το βιβλιο του Γερασιμου Καλογερακη “” Η Μεγαλη Προετοιμασια “”
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ’ ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ
ΕΡΡΩΣΘΕ
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ
Φοιβος Νικον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters