Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Ασυγκράτητος !!! Η αποτροπή οιασδήποτε πολεμικής εξέλιξης και η «επιβολή» της Ειρήνης είναι πλέον γεγονός. (12-9-2020)

Τα πληκτρολόγια πλέον είναι αργά για τις ταχύτητες που έχουν οι εξελίξεις εκεί που παρεμβάλλεται και αμβλύνει τις οξύνσεις και εναρμονίζει τα πράγματα ο Τράμπ.

Η επίσκεψή τού Πομπέο στην Κύπρο αύριο Κυριακή 13/9/2020 αποτρέπει κατ΄αρχήν κάθε πολεμική πιθανή σύρραξη ζητώντας

Ελλην πολίτης δίνει την απάντηση στο σουλτάνο Ερντογάν!

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.
Προς: τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αξιότιμε Κε Πρόεδρε,
Ως Έλλην Πολίτης, που σημαίνει αυτομάτως και Πολίτης του Κόσμου, θα Σας βοηθήσω στην αγωνιώδη προσπάθειά Σας, να αποκτήσετε Εθνική υπόσταση και ταυτότητα.

Η Λιβύη του Muammar Al-Ghaddafi!!!

Τίποτα δεν είναι όπως μας τα έχουν πει, μας εξαπάτησαν...
Στα 40 χρόνια της ηγεσίας του κατάφερε να προσφέρει στα 5 εκατομμύρια πολίτες της χώρας του μια Α ποιότητα ζωής με ευημερία και παροχές. 


Κράτησε την τράπεζα 100% κρατική και η χώρα του είχε 0% χρέος. 

Επιταγή 2.400 δολαρίων από τον Τραμπ σε ζευγάρι στο Βόλο λόγω κορονοϊού

 

Ο φάκελος, στον οποίο εσωκλειόταν το τσεκ είχε το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση κατοικίας του ενώ ως αποστολέας εμφανιζόταν η αρμόδια διεύθυνση του αντίστοιχου υπουργείου Οικονομικών στις ΗΠΑ

Τσεκ των 1.200 δολαρίων λαμβάνουν ο ένας μετά τον άλλον Βολιώτες ως βοήθημα για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών από την

ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΗΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN D. ROCKEFELLER MASONIC CREED -

 

Θα κρατήσουμε τη ζωή τους σύντομη και το μυαλό τους αδύναμο ενώ προσποιούμαστε ότι κάνουμε το αντίθετο. 

Θα χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις μας για την επιστήμη και την τεχνολογία με λεπτούς τρόπους ώστε να μην δουν ποτέ τι συμβαίνει. 

Θα χρησιμοποιήσουμε μαλακά μέταλλα, επιταχυντές γήρανσης και ηρεμιστικά σε τρόφιμα και νερό καθώς και στον αέρα. 

Θα καλύπτονται με δηλητήρια όπου κι αν στραφούν.
Τα μαλακά μέταλλα θα τους κάνουν να τρελαθούν. Θα υποσχεθούμε να βρούμε μια θεραπεία από τα πολλά κονδύλια μας, και όμως θα τους δώσουμε περισσότερο δηλητήριο.

Ειδική αποκατεστημένη Δημοκρατία μέσω έκθεσης GCR της Παρασκευής, 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Judy Σημείωση:  Είναι η 11η Σεπτεμβρίου και έχει ξεκινήσει η επαναφορά του παγκόσμιου νομίσματος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Μια πηγή στο ΔΝΤ είπε ότι η Επαναφορά παγκόσμιο νόμισμα που ξεκίνησε σε παγκόσμιο επίπεδο στον
 έκτο   -  δίκαιη. 11 Σεπτεμβρίου   Ένας ταμίας στο Reno ανέφερε ότι η έναρξη της ρευστότητας της RV ξεκίνησε αμέσως μετά τα μεσάνυχτα, ώρα Reno,  Παρασκευή. 11 Σεπτεμβρίου   Πληρωμές διανυκτέρευσης την  Πέμπτη. Στις 10 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνονται συγκεκριμένοι SKR Tier 3-4A, λογαριασμοί ομίλου Tier 3-4A ανώτερου επιπέδου και ενδιάμεσοι λογαριασμοί όπως λογαριασμοί Native American. Ορισμένες πηγές ανέφεραν ότι οι ειδοποιήσεις θα φτάσουν στο Επίπεδο 4Β ανά πάσα στιγμή μεταξύ   Παρασκευής, 11 Σεπτεμβρίου   και   Δευτέρας   έως   Τρίτης   , 14 έως 15 Σεπτεμβρίου , ενώ άλλοι δήλωσαν ότι το Επίπεδο 4Β θα ξεκινήσει την   Τρίτη. 15 Σεπτεμβρίου.

Τις τελευταίες 24 ώρες, οι ομάδες ασφαλείας του Υπουργείου Άμυνας έχουν πιάσει περισσότερους από 3.000 τραπεζίτες Deep State και πράκτορες που προσπαθούν να μεταφέρουν εκατομμύρια και δισεκατομμύρια δολάρια μέσω του συστήματος SWIFT στις ΗΠΑ για να υποστηρίξουν τη Δημοκρατική Εθνική Επιτροπή και να ενυδατώσουν την εγχώρια τρομοκρατία «Deep State» «Η αρχή του κοινού για ανταλλαγές τραπεζών με διεθνή επιτόκια ωθήθηκε εδώ. 1 Οκτωβρίου   επίσης την Πέμπτη. 1ης, Οκτωβρίου . το Quantum Financial System και το USN που υποστηρίζεται από περιουσιακά στοιχεία θα είναι πλήρως διαδικτυακά στην αρχή της οικονομικής χρήσης της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Restored Republic. 

Στο F  
γελάει. Στις 4 Σεπτεμβρίου   ξεκίνησε μια διακοπή 10 ημερών και η αναπροσαρμογή του τραπεζικού συστήματος στο Quantum Financial System και θα διαρκούσε τουλάχιστον μέχρι τη   Δευτέρα. 14 Σεπτεμβρίου   , ίσως περισσότερα (αν και δεν έχουν επηρεαστεί όλες οι τράπεζες). Το παλιό χρηματοπιστωτικό σύστημα Cabal SWIFT θα διαδραματίσει πολύ μικρό ρόλο στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα τον επόμενο χρόνο, την   1η Οκτωβρίου 2021   . 

Την  
Τρίτη. 8 Σεπτεμβρίου στις 3:30 μ.μ. (ώρα Μπραζίλια),   υπογράφηκε εκτελεστική εντολή για ένα νομοσχέδιο διέγερσης από τον Πρόεδρο Τραμπ, τον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ Μπιλ Μπαρ και τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Mnuchin. Αυτό πληρούσε τις απαιτήσεις της NESARA και άνοιξε την πόρτα για έναν αγώνα RV Shotgun.

1. Μια πηγή στο ΔΝΤ είπε ότι η απελευθέρωση του RV να ξεκινήσει σε παγκόσμιο επίπεδο στον   έκτι   -   δίκαιο. 11 Σεπτεμβρίου.

2. Ένας ταμίας στο Ρίνο είπε ότι «κάλεσαν αρκετούς πληρωτές στις  
1:00 μ.μ. EDT   και η έναρξη ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ώρα Ρένο,   Παρασκευή. 11 Σεπτεμβρίου   για να αρχίσει να πληρώνει ρευστότητα στους λογαριασμούς. 

3. Εάν όλα πήγαν  
σύμφωνα   με το σχέδιο, οι πληρωμές κατά την   Πέμπτη. Στις 10 Σεπτεμβρίου   θα περιλαμβάνονται ορισμένοι SKR Tier 3-4A, 3-4A λογαριασμοί ομίλου Tier ανώτερου επιπέδου και ενδιάμεσοι λογαριασμοί όπως λογαριασμοί Native American (όπως αναφέρεται στις πηγές Bruce). 

4. Στην  
έκτη   -   δίκαιη   11 Σεπτεμβρίου, ο Κόρακας, ο Αραπαχόε και άλλοι αρχηγοί Ινδιάνων Ιθαγενών λαμβάνουν προκαταβολές για λογαριασμό χρημάτων στους λογαριασμούς τους έως και $ 100,000 ανά λογαριασμό (συνολικά ποσά χρημάτων στους λογαριασμούς τους πλήρως προσβάσιμα όταν το επίπεδο Ξεκίνησε το 4Β ). 

5. Αυτό έδειξε ότι η αρχή ξεκίνησε τελικά την  
Πέμπτη. 10 Σεπτεμβρίου,

6. πηγές δήλωσαν ότι οι Ορισμένες ειδοποιήσεις θα φτάσουν στο Επίπεδο 4Β ανά πάσα στιγμή μεταξύ  
Παρασκευής   11 Σεπτεμβρίου   και   Δευτέρας έως Τρίτης 14 έως 15 Σεπτεμβρίου   , άλλες δήλωσαν ότι η ενώ γραμμή εκκίνησης που βρίσκεται μπροστά θα μας στο φτάσει Επίπεδο 4Β ξεκινήσει να την   Τρίτη. 15 Σεπτεμβρίου

7. Τις τελευταίες 24 ώρες, οι ομάδες ασφαλείας του Υπουργείου Άμυνας συνέλαβαν περισσότερους από 3000 τραπεζίτες Deep State και πράκτορες που προσπαθούσαν να συνδεθούν στο σύστημα SWIFT (το οποίο εξακολουθούσε να λειτουργεί τουλάχιστον παράλληλα με το σύστημα QFS). Έστειλαν εκατομμύρια και δισεκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ για να στηρίξουν τη Δημοκρατική Εθνική Επιτροπή και να ενυδατώσουν αυτό που περιέγραψε η QAnon στην ανάρτηση # 4644 (qanon.pub) ως την τρέχουσα εκστρατεία "Εσωτερική τρομοκρατία» του Deep State και το πολύπλευρο κύμα blitzkrieg των αναρχικών Deep State μανιακοί στο DC και στις πολιτείες και τις πόλεις μας.

8. Ο QAnon είπε ότι το blitzkrieg ήταν ένα 'εξαιρετικά συντονισμένο και χρηματοδοτούμενο' Antifa, BLM ταραχές συνεχίζονται ακόμα στις πόλεις μας, με πυρκαγιές που ξεκινούν στα δυτικά κράτη (6+ εμπρηστές Antifa συνελήφθησαν στο Όρεγκον και την Ουάσινγκτον την περασμένη εβδομάδα ) την απάτη Covid-19, τις λεγόμενες "αιχμές του δεύτερου κύματος» και την ατελείωτη εκστρατεία επιχρίσματος των μέσων εναντίον του Τραμπ (δείτε τον λογαριασμό του Προσευχόμενου γιατρού "The War Going on Now» το και 9ο θέμα του Google Q   Σεπτέμβριος 2020   : threader.app / thread / 1303854957230055424). 

9. Οι ομάδες ασφαλείας του Υπουργείου Άμυνας δεν είχαν άλλη επιλογή από το να παγώσουν τις μεταφορές χρημάτων του Deep State και να συλλάβουν περισσότερους από 3.000 δράστες εντός και εκτός της χώρας για παρέμβαση (ξανά) στην εγχώρια εκλογική πολιτική των ΗΠΑ για να προσπαθήσουν να αποφύγουν την επανεκλογή του Trump.


10. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος Trump ήταν ανένδοτος ότι η απελευθέρωση του RV ξεκίνησε το  
έκτο   -   δίκαιη. 11 Σεπτεμβρίου   , η   19η επέτειος   της επίθεσης Deep State της 9/11 που ανατίναξε τους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη για να αποτρέψει την επιστροφή του RV / GCR εκείνη την εποχή. 

11. Τα λευκά καπέλα έμαθαν από το τι έκανε το Deep State μέσω των Bush Jr, Bush Sr και Dick Cheney στις 9/11/2001 για να σταματήσει το RV. Τα λευκά καπέλα είχαν την πρόθεση να μην αφήσουν το βαθύ κράτος να παρεμβαίνει ξανά στη ναζιστική παγκόσμια ατζέντα αυτή τη φορά.

12. Εάν θέλετε έναν λογαριασμό "Blow-by-blow" του "The War Continuous Now" που επηρεάζει τη διαδικασία κυκλοφορίας του RV, διαβάστε την ανάλυση QAnon του Προσευχόμενου γιατρού για τις πρόσφατες δημοσιεύσεις του QAnon, καθώς και πηγές από τον Charlie Ward και τον Charlie Freak (Κινέζοι Πρεσβύτεροι, Πηγές QAnon, Πηγές Λευκού Οίκου) σε πρόσφατες ενημερώσεις από το YouTube και το Intel Dinar Chronicles. 

13. Το RV ξεκίνησε τώρα ως μέρος της αποστολής Συμμαχίας, Trump, DoD και White Hat για να απενεργοποιήσει το Deep State που δολοφόνησε τον JFK και σχεδόν δολοφόνησε τον Reagan.

14. Αν δεν απενεργοποιούσαν το Deep State αρκετά τώρα πριν από τις ανταλλαγές RV υπό την προεδρία του Μπάιντεν (Καμάλα Χάρις, Μισέλ Ομπάμα, Πελόζι κ.λπ. κ.λπ.), το Deep State θα φορολογούσε και θα κατάσχεσε σχεδόν όλα τα νομίσματά του και τα κεφάλαια διασώζουν τον Zim . Θα είχαν κατευθύνει αυτά τα χρήματα στις δικές τους τσέπες και στη Νέα Πράσινη Συμφωνία του Ocasio Cortez. 

15. Να είστε χαρούμενοι που το Υπουργείο Άμυνας ανοίγει το δρόμο για εσάς και ολόκληρο τον κόσμο τώρα, έτσι ώστε να είμαστε όλοι ελεύθεροι να λαμβάνουμε και να ξοδεύουμε όλα τα χρήματα εξαργύρωσης / ανταλλαγής σύμφωνα με τις οδηγίες της συνείδησης κάθε ατόμου.





https://www.clubpos.club

"MEDBED" - Λίγοι πιστεύουν σε ολογραφικά κρεβάτια. "Οι θαυμάσιες μηχανές που θεραπεύουν τον καρκίνο, τις ασθένειες, αποκαθιστούν το σώμα σε τέλεια υγεία. Δεν υπάρχουν παρενέργειες."


Το Elysium είναι στην πραγματικότητα μια παραβολή κατά της Obamacare - Φάρος της ΟυάσιγκτονΑπό τον GUILLERMO HERRERA PLAZA
  • Θα ήταν πλεονέκτημα η κατασκευή τους σε μεγάλες ποσότητες
  • Θα ελέγχονταν από προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη
  • Δεν είναι επιστημονική φαντασία, αλλά εμφανίζονται σε διαστημικές ταινίες
  • Λειτουργούν ως διαγνωστική μαγνητική τομογραφία

Αποκάλυψη: Μπίζνα 890 χιλ. ευρώ της ΜΚΟ του Σόρος -με υπογραφή Μηταράκη- πίσω από τα ασυνόδευτα της Μόριας -Επικοινωνιακό show η μεταφορά. ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΕΚ


Δυο μέρες πριν καεί η Μόρια η ΜΚΟ του Σόρος πήρε 890.000 ευρώ για τα "ανήλικα" ασυνόδευτα!!! Μπίζνα της ΜΚΟ του περιβόητου παγκόσμιου τρωκτικού, του Τζόρτζ Σόρος πίσω από την γραμμή σωτηρίας των ασυνόδευτων «ανήλικων» από την Μόρια....
Επικοινωνιακό show ανθρωπισμού στήθηκε για την μεταφορά αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

ΝΕΣΑΡΑ - ΓΚΕΣΑΡΑ Πώς λειτουργεί - Ανάλυση με τον Τζακ Κιντ & Τσάρλι Γουόρντ


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΛΙΚ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters