Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

"MEDBED" - Λίγοι πιστεύουν σε ολογραφικά κρεβάτια. "Οι θαυμάσιες μηχανές που θεραπεύουν τον καρκίνο, τις ασθένειες, αποκαθιστούν το σώμα σε τέλεια υγεία. Δεν υπάρχουν παρενέργειες."


Το Elysium είναι στην πραγματικότητα μια παραβολή κατά της Obamacare - Φάρος της ΟυάσιγκτονΑπό τον GUILLERMO HERRERA PLAZA
  • Θα ήταν πλεονέκτημα η κατασκευή τους σε μεγάλες ποσότητες
  • Θα ελέγχονταν από προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη
  • Δεν είναι επιστημονική φαντασία, αλλά εμφανίζονται σε διαστημικές ταινίες
  • Λειτουργούν ως διαγνωστική μαγνητική τομογραφία

  • Θα επιδιορθώνουν οποιαδήποτε ασθένεια ή γενετικό ελάττωμα
  • Μπορούν επίσης να εκτελέσουν λαπαροσκοπική χειρουργική επέμβαση σε οποιονδήποτε ασθενή
  • Είναι αυτοματοποιημένοι σταθμοί όπου ένας γιατρός επιλέγει τη διαδικασία
  • Εάν πέσουν σε λάθος χέρια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον χειρισμό του ανθρώπινου εγκεφάλου
  • Τα προηγμένα ολογραφικά engrams μπορούν να δημιουργήσουν ψευδείς αναμνήσεις
  • Τα μυστικά διαστημικά προγράμματα τα χρησιμοποιούν για να σβήσουν τις διαβαθμισμένες αναμνήσεις
  • Η τεχνολογία «Replicator» σχετίζεται με ολογραφικές κάψουλες
  • Θα χρησιμοποιούσαν ενέργεια πλάσματος για να υλοποιήσουν οτιδήποτε θέλουν
  • Μπορούν επίσης να ανακυκλώσουν παλιά αντικείμενα για να τα μετατρέψουν σε ενέργεια πλάσματος
  • Θα εξαλείφουν την ανάγκη για μια μεγάλη έκταση γης για τη σίτιση των ανθρώπων

Σχεδόν κανείς δεν πιστεύει ότι υπάρχουν  ολογραφικές ιατρικές κάψουλες ή   Med Pods",   και πιστεύουν ότι αυτή η όλη θεραπευτική διαδικασία είναι απλώς επιστημονική φαντασία, η οποία θα ήταν ένα μεγάλο στρατηγικό πλεονέκτημα όταν γίνουν δημόσιες, γιατί θα ήταν εύκολο να τα παρασκευάσουμε σε μεγάλες ποσότητες και να προετοιμαστούν τους για διανομή σε όλο τον πλανήτη όταν έρθει η ώρα να αποκαλύψει την αλήθεια, ελπίζουμε σύντομα.


Αυτή είναι η νέα εποχή για τη νέα Γη και το νέο ανθρώπινο είδος. Είναι ακριβώς   το αντίθετο από αυτό που βιώνουμε.  Αυτές οι τεχνολογίες είναι εδώ. Είναι θέμα λήψης τους με ασφάλεια, για τα άτομα που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.

Τα ολογραφικά ιατρικά κρεβάτια ή τα   Med Pods"   είναι μια τεχνητή νοημοσύνη (AI) που είναι πολύ χρήσιμη, έτσι ώστε   να μην μπορείτε  να   ξεφύγετε από τον έλεγχο   ή   να τρελαίνετε  ,   καθώς ελέγχονται από έναν κβαντικό υπολογιστή. Λειτουργεί σαν σάρωση μαγνητικής τομογραφίας,   αλλά πολύ πιο ακριβής, στην οποία ενεργοποιείται μια μαγνητική τομογραφία του σώματος για τη διάγνωση μιας ασθένειας και τη θεραπεία της όταν χρειάζεται.

ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ
Κέρδισα πιο ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την πρωτοποριακή ιατρική τεχνολογία, την οποία σχεδόν κανείς δεν πιστεύει ότι υπάρχει, επειδή είναι   πολύ προηγμένη για να κατανοήσουμε.  Αυτός ο   σκεπτικισμός   είναι πολύ χαρακτηριστικός της «γονικής» κοινωνίας     στην οποία ζούμε, όπως συμβαίνει με την ύπαρξη UFO. Πιστεύω ότι είναι πολύ αληθινά   και ότι η γνώση τους ανοίγει το μυαλό μας σε ένα   υπέροχο μέλλον   που περιμένει την ανθρωπότητα.

Η φωτογραφία μικρογραφίας σε αυτό το βίντεο αντιστοιχεί σε ένα ιατρικό κρεβάτι που ανήκει στην ταινία του     2016  «Passengers» ,  με πρωταγωνιστές τους   Chris Pratt και Jennifer Lawrence.  Αυτή η φωτογραφία επιβεβαιώνει ένα θέμα που εξηγείται από πολλούς ψηφιακούς πολεμιστές, το οποίο είναι ότι η σκοτεινή καμπάλη πρέπει να μας δείξει ακριβώς τι κάνουν με τη μορφή   «επιστημονικής φαντασίας»  ,   και αυτό μας αρνείται από την άποψη. Επομένως, μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν ιατρικά κρεβάτια, επειδή η ταινία είναι η απόδειξη που απαιτείται από τη βαθιά κατάσταση που υπάρχουν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Η τεχνολογία των ιατρικών κρεβατιών έχει καταστείλει και κρύβεται από το κοινό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά λόγω της πλανητικής μετατόπισης από 3-D σε 5-D που συμβαίνει τώρα και της αυξανόμενης ζήτησης για διαφάνεια από τη συλλογική ανθρώπινη συνείδηση, ένας αυξανόμενος αριθμός θαρραλέων ανθρώπων προχωρά να   αποκαλύψει   αυτό που ξέρει ότι   κρύβεται   εδώ και δεκαετίες, ακόμη και αιώνες, και πιθανώς πριν από χιλιάδες χρόνια.

Δύο από αυτά είναι γενναίες ψυχές   «Ιλεάνα, ο Ταξιδεύοντας Star»   είναι το όνομα το Διαδίκτυο, και   Jared Rand.-   Ιλεάνα έγραψε τις πληροφορίες σχετικά με τις ολογραφική ιατρική κάψουλες από τις προσωπικές τους εμπειρίες ως περιουσιακό στοιχείο του   σ  rogram   και  το διάστημα   ecree στην Αρης.
Ο Jared   είναι ένας πολύ έξυπνος και έμπειρος άνθρωπος που έχει εργαστεί με την παγκόσμια μετάβαση εδώ και δεκαετίες και έχει πληροφορίες για πολλά θέματα που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, τεχνολογικών δώρων από το εξωτερικό από αυτόν τον κόσμο στην ανθρωπότητα, όπως, για παράδειγμα, το κβαντικό χρηματοοικονομικό σύστημα υπολογιστών, η αντιβαρύτητα, τα αντιγραφικά και τα ιατρικά κρεβάτια.

Σύμφωνα με τον   Jared Rand,   όταν βρίσκεστε σε αυτό το ιατρικό κρεβάτι, δεν αισθάνεστε πόνο, δεν έχετε ακτινοβολία. Δεν είναι σαν ένα κακό γεγονός. Κοιμάσαι βαθιά. Χωρίς ένεση, χωρίς βελόνες ή τίποτα. Ξυπνάτε και κοιτάζετε στον καθρέφτη και το ζαρωμένο δέρμα σας εξαφανίζεται. Τα λευκά μαλλιά σας έχουν το ίδιο χρώμα με τα είκοσι. Είναι το ίδιο για την όραση, την ακοή, τη γεύση και τη μυρωδιά. Όλα αποκαθίστανται σε μια πιο τέλεια και νεότερη κατάσταση.
https: // www. bibliotecapleyades.net/  science3 / ciencia_holography02. htm

Η ιατρική κάψουλα εξετάζει το δέρμα, τους μυϊκούς ιστούς, όλα τα όργανα και τα πάντα στο σώμα. Δείχνει τα πάντα στο επίπεδο του «μικρού» στο αίμα. Στην πραγματικότητα, αναγνωρίζει το DNA και εκτελεί μια πλήρη εσωτερική ανάλυση του σώματος.
Και, εάν ένα όργανο έχει κοπεί ή αφαιρεθεί από το σώμα, η διαδικασία εκ νέου ψεκασμού της ιατρικής κάψουλας αναγεννά το όργανο σαν να μην είχε αφαιρεθεί ποτέ. Επειδή το σώμα σας αφήνει έναν συντονισμό, μια συχνότητα δόνησης. Το σώμα θυμάται πάντα πότε ένα όργανο αφαιρέθηκε ή σταμάτησε να λειτουργεί και η τεχνητή νοημοσύνη της ιατρικής κάψουλας συνδέεται με τη συχνότητα δόνησης του σώματος και το DNA για την αναγέννηση του οργάνου.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΙ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Οι ολογραφικές κάψουλες είναι   αυτοματοποιημένοι ιατρικοί σταθμοί   όπου ένας εξειδικευμένος ιατρός επιλέγει τον τύπο της διαδικασίας που θα εκτελεστεί από τη βάση δεδομένων του υπολογιστή. Στη συνέχεια, ο ασθενής ξαπλώνει στην κάψουλα και το μηχάνημα εκτελεί τη χειρουργική επέμβαση ή την ιατρική διαδικασία και στη συνέχεια τα λέιζερ αποσυνδέονται στα σημεία εισόδου όπου η διαδικασία πραγματοποιήθηκε σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης.

Αυτός ο τύπος ολογραφικής ιατρικής κάψουλας διαθέτει χαρακτηριστικά όπως ερμητική ασπίδα χειρισμού, άνετα στηρίγματα άκρων, νυστέρι λέιζερ, βραχίονες καθρέφτη λέιζερ για αφαίρεση ουλών, ρομποτικά χειρουργικά όπλα ελεγχόμενα από υπολογιστή, αναισθητικό υγρό σπρέι, αισθητήρες ζωτικής σημασίας και όλα Εκείνοι. Τα χαρακτηριστικά   συναρμολογούνται  όπως   σε μια ρυθμιζόμενη βάση τιτανίου.

Οι ολογραφικές κάψουλες επιτρέπουν στους γιατρούς να διαγνώσουν, να θεραπεύσουν και να εκτελέσουν ένα ευρύ φάσμα χειρουργικών επεμβάσεων με εξαιρετικά λεπτές τομές λέιζερ, οι οποίες καθοδηγούνται από ανατομική 3-D σάρωση. Η τρισδιάστατη σάρωση έχει πυρίμαχους φακούς που καταγράφουν ζωντανές εικόνες του σώματος για να εκτελέσουν διάφορες ιατρικές διαδικασίες.

Ο ανατομικός τρισδιάστατος φακός σάρωσης και η τεχνολογία λέιζερ επιτρέπουν την   πλήρη διάγνωση   όλων των συστημάτων του σώματος, συμπεριλαμβανομένων νευρολογικών παραγόντων, θεραπείας λοιμώξεων με συμπυκνωμένες ενέσεις αντιβιοτικών, αποτοξίνωση του σώματος για τη θεραπεία ασθενειών όπως καρκίνος, βασική επιδιόρθωση ή προχωρημένες πληγές, αναγέννηση άκρων μέσω κυττάρων, ανασυγκρότηση DNA και απομάκρυνση ουλών. Άλλες διαδικασίες όπως σκωληκοειδεκτομή, λαπαροσκοπική και καισαρική τομή μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν.

Τα ολογραφικά ιατρικά καψάκια μπορούν επίσης να   αναγεννήσουν τους κυτταρικούς ιστούς που πεθαίνουν   στο σώμα για να κάνουν τα κύτταρα υγιή ξανά, καθώς και να   αναζωογονήσουν τους νευρώνες  , τα βλαστικά κύτταρα κ.λπ. Αυτό θα μπορούσε να γίνει για να θεραπεύσει ασθένειες όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, το Αλτσχάιμερ κ.λπ.

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ
Οι κάψουλες προηγμένης ιατρικής έχουν τεχνολογία μικρο laser και πολλοί φακοί πυρίμαχοι μπορούν να χειριστούν το φυσικό χρονόμετρο του σώματος και να εκτελέσουν διαδικασίες   παλινδρόμησης   της   ηλικίας,   με   τροποποίηση DNA   ή ακόμη και με   υβριδισμό   διασταύρωση μεταξύ ανθρώπινου και γενετικού DNA ET ή μικτού DNA ζώου με το ανθρώπινο γονιδίωμα για τη δημιουργία ισχυρότερων και υγιέστερων ανθρώπων, κάτι που   θα ήταν πολύ επικίνδυνο σε λάθος χέρια.

Υπάρχει ένα  προηγμένο ολογραφικό σούπερ   «λογισμικό» που μπορεί να δημιουργήσει διάφορους τύπους μνήμης που μπορούν να εκτυπωθούν στον εγκέφαλο των ανθρώπων μέσω οπτικών εικόνων φωτός φάσματος για τη   δημιουργία ψευδών ή αλλοιωμένων αναμνήσεων.  Έχουν επίσης μια διαδραστική οθόνη  «λογισμικού»  υπερυπολογιστών που μπορεί να κωδικοποιήσει τη μνήμη «engrams» στον εγκέφαλο κατά τη διαδικασία του πρωτοκόλλου παλινδρόμησης ηλικίας.

Εκτός από την καταστολή της μνήμης του εγκεφάλου, χορηγούνται ενέσιμα φάρμακα έτσι ώστε τα άτομα να μην μπορούν να θυμούνται αναμνήσεις που ταξινομούνται στη μαύρη λίστα. Αυτές οι διαδικασίες εκτελούνται συχνά σε μυστικά διαστημικά προγράμματα   (παρεμπιπτόντως δεν είναι καλοί άνθρωποι),   ενώ κάποιος υποβάλλεται σε θεραπεία στην ολογραφική ιατρική ενότητα πριν από τη λήξη του χρόνου απαλλαγής της σύμβασης και το πρωτόκολλο παλινδρόμησης εποχής.

BIOMIMETIC GEL
Μερικά από τα   «Med Pods»   έχουν βιομιμητικό τζελ που   συνθέτει τον   νεαρό και υγιή κυτταρικό ιστό στον οργανισμό για να αντικαταστήσει τα κύτταρα που πεθαίνουν και δεν μπορούν πλέον να αναγεννηθούν. Το βιομιμητικό τζελ χρησιμοποιείται επίσης για την πρόληψη εγκαυμάτων τρίτου βαθμού από το σημάδι του σώματος, έτσι ώστε ο ιστός ουλής να μην συσσωρεύεται στο δέρμα. Αυτό το τζελ σκοτώνει επίσης μικρόβια ή βακτήρια που μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις στο ανθρώπινο σώμα.

Ολογραφικά ιατρικά καψάκια βρίσκονται γενικά σε ιατρικούς εργαστηριακούς κόλπους, είτε σε διαστημικούς σταθμούς, σε πλανητικές βάσεις είτε σε διαστημόπλοια. Αυτά τα   "Med Pods"   μπορούν να εγκατασταθούν σχεδόν οπουδήποτε, καθώς δεν χρειάζονται πολλή ενέργεια για να λειτουργήσουν.

Υπάρχουν επίσης φορητές μονάδες   «Meditech Pod»   που τοποθετούν τραυματίες σε  «στάση»   ή ακινητοποιημένο ύπνο, για να επιβραδύνουν την υποβάθμιση του σώματος και να διατηρήσουν ζωτική ενέργεια, έτσι ώστε οι ασθενείς να μην πεθάνουν στο δρόμο για εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη. Αυτές οι φορητές μονάδες που έχουν σχεδιαστεί για   βασική επισκευή   των  πληγών σε  κίνηση και αναγέννηση οργάνων μικρής κλίμακας.

Μπορούν επίσης να   εκτελέσουν λαπαροσκοπική χειρουργική επέμβαση σε έναν ασθενή  . Πραγματοποιούνται ανατομικές σάρωση απεικόνισης 3-D για να προσδιοριστεί πού θα πραγματοποιηθούν οι στόχοι της χειρουργικής επέμβασης με λέιζερ για την επιδιόρθωση πληγών. Τα άκρα του σώματος υποστηρίζονται έτσι ώστε ο ασθενής να μην κινείται κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης και ένα υγρό αναισθητικό σπρέι χορηγείται έτσι ώστε ο ασθενής να μην αισθάνεται πόνο κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Η «λαπαροσκοπική» χειρουργική επέμβαση με λέιζερ συνεχίζεται ενώ ο ασθενής βρίσκεται υπό καταστολή με αναισθησία με φάρμακα.
http: //www.blissfulvisions. com / άρθρα / med-beds.html

ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ
Η δύναμη των «αντιγραφέων» είναι μια τεχνολογία που σχετίζεται με ιατρικά κρεβάτια. Οι αναπαραγωγείς   χρησιμοποιούν   ενέργεια πλάσματος   για να διατυπώσουν ό, τι θέλετε. Για παράδειγμα, σε μια χιονισμένη μέρα, αν έχετε φορέσει τις μπότες χιονιού και χρειάζεστε νέες μπότες χιονιού ή ένα νέο καπέλο και παλτό.

Στη συνέχεια, απλώς προγραμματίστε αυτήν την τεράστια βάση δεδομένων αναπαραγωγής με τα πιο πρόσφατα στυλ και λεπτομέρειες που θέλετε και η συσκευή αναπαραγωγής θα την παράγει ακριβώς. Τέλειο μέγεθος. Σε πέφτει σαν γάντι. Το προϊόν παράγεται σε δευτερόλεπτα. Θέλετε παγωτό σοκολάτας σε μια ζεστή μέρα; Το χω.

Οι αναπαραγωγείς   ανακυκλώνουν παλιά πράγματα σε ενέργεια πλάσματος.  Δεν υπάρχει απόβλητο, δεν υπάρχουν σκουπίδια, δεν υπάρχει τίποτα που μολύνει το περιβάλλον ή καταστρέφει το οικοσύστημα. Το έδαφος είναι η ενέργεια του πλάσματος. Τα φυτά είναι ενέργεια πλάσματος.

Φέρτε έναν αντιγραφέα σε μια φτωχή πόλη και αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να έχουν ό, τι έχουν ονειρευτεί ποτέ μέσα σε λίγα λεπτά. Οι αντιγραφείς θα   εξαλείψουν την ανάγκη για μεγάλες εκτάσεις γης να τροφοδοτήσουν τον πληθυσμό.  Ό, τι θέλετε, μπορείτε να έχετε. Οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές είναι οι πρόδρομοι των αντιγραφών.  Αυξήστε την ταχύτητα εκατοντάδες φορές και θα έχετε έναν αντιγραφέα.

Όλα στη δημιουργία αποτελούνται από ενέργεια πλάσματος. Οι αναπαραγωγείς είναι   τεχνολογία παγκοσμίως, που   μας δίνουν οι γαλαξιακοί, οι οποίοι μοιράζονται αυτήν την τεχνολογία με τα ανθρώπινα είδη. Αυτή η τεχνολογία έρχεται και θα είναι διαθέσιμη παντού. Θα είστε σε θέση να περνάτε εκπληκτικό χρόνο μαζί της, συνεχώς.












https://www.clubpos.club

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters