Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Απόφαση-σοκ από ΣτΕ: "Να μπαίνουν στις στρατιωτικές σχολές αλλοδαποί με ελληνική ιθαγένεια"-ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ !!!

ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ(ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ) ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΩΝ .
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤ' ΑΛΛΩΝ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΙ ΣΤΑΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Ο ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ Χ. ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΤΟΙΟΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤ' ΕΦΗΜΙΣΜΟ , ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΣ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ !!!


Ο Ε.Βενιζέλος με δική του απόφαση άνοιξε την πόρτα σε αλλοδαπούς να μπουν στο ελληνικό στράτευμα προ τριων ετών και τώρα σφραγίστηκε η απόφαση αυτή από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας και μπορούν πλέον να εισέρχονται στις Στρατιωτικές Σχολές Αλβανοί, Τούρκοι, Πακιστανοί, Ιρακινοί, Αφρικανοί, κ.λπ., εφόσον έχουν την ελληνική ιθαγένεια και ας μην είναι ελληνικής καταγωγής.

Η απόφαση πάρθηκε από τον τότε Υπουργό Εθνικής Άμυνας και νυν ΥΠΕΞ και Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Α.Σαμαρά Ευάγγελο Βενιζέλο. Τι έχει να πει ο Α.Σαμαράς για το επίτευγμα του πολιτικού του συνεταίρου; Το εγκρίνει αυτό ο αρχηγός της "πατριωτικής" πράταξης; Η μήπως εκεί στη ΝΔ δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι στα ελληνικά ΣΑ και στις ελληνικές ΕΔ να μπαίνουν Έλληνες στην καταγωγή και όχι στο διαβατήριο.

Εάν μεθαύριο παρεισφρήσουν εξτρεμιστικά στοιχεία σε έναν ΄τοσο νευραλγικό χώρο πως θα το αντιμετωπίσουμε;

Από την Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου κρίθηκε ότι τις Στρατιωτικές Σχολές μπορούν να εισέρχονται και υποψήφιοι, οι οποίοι δεν έχουν ελληνική καταγωγή (Έλληνες το γένος) και έχουν μόνο την ελληνική ιθαγένεια.

Έτσι, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή απόστρατων αξιωματικών και ενός Έλληνα πολίτη.

Συγκεκριμένα, οι απόστρατοι αξιωματικοί και ο Ελληνας πολίτης (και Έλληνας το γένος) ζητούσαν να ακυρωθεί:

1) Η από 15.4.2011 απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, η οποία όριζε στα προσόντα συμμετοχής στο διαγωνισμό για την εισαγωγή στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, στην Σχολή Ευελπίδων, κ.λπ., ότι πρέπει οι υποψήφιοι να έχουν την ελληνική ιθαγένεια, χωρίς να απαιτείται να είναι Έλληνες το γένος και

2) Η απόφαση του υπουργού Παιδείας, με την οποία κυρώθηκαν οι πίνακες επιτυχόντων στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, κ.λπ.

Οι σύμβουλοι της Επικρατείας ερμηνεύοντας τις συνταγματικές διατάξεις περί ισότητας των πολιτών (άρθρο 4 του Συντάγματος) υπογραμμίζουν ότι οι νομοθετικές διατάξεις, με τις οποίες θεσπίζεται «ως προσόν για την πρόσβαση στις δημόσιες λειτουργίες εκτός από την Ελληνική ιθαγένεια και η Ελληνική καταγωγή», είναι αντίθετες στο επίμαχο άρθρο 4 του Συντάγματος.

Το άρθρο 4 του Συντάγματος υπογραμμίζεται στην υπ΄ αριθμ. 3317/2014 απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου «εγγυάται την ίση πρόσβαση όλων των Ελλήνων στις δημόσιες λειτουργίες» και δεν επιτρέπει διάκριση των Ελλήνων πολιτών ανάλογα με την εθνική τους καταγωγή.

Αντίθετα, δύο σύμβουλοι Επικρατείας οι Δημήτρης Αλεξανδρής και Βασίλης Αραβαντινός, διαφοροποιήθηκαν και εξέφρασαν την άποψη ότι από τις Συνταγματικές επιταγές «δεν συνάγεται το δικαίωμα όλων των Ελλήνων πολιτών να γίνονται δεκτοί στις παραγωγικές Σχολές στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων».

Οι Ένοπλές Δυνάμεις, σύμφωνα με την μειοψηφία των δύο συμβούλων, «αποτελούν τον βασικό θεσμό που διαφυλάσσει την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και ιδίως σε περίοδο κρίσεως είναι απαραίτητο να διαθέτουν συνοχή και υψηλό ηθικό».

Επομένως, καταλήγουν οι δύο σύμβουλοι Επικρατείας, «είναι απαραίτητο, ενόψει της γεωπολιτικής θέσεως της χώρας, όπως προκύπτει από την νεότερη ιστορία της και του ευαίσθητου χαρακτήρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ιδίως σε περίοδο κρίσεως, αυτές να στελεχώνονται μόνο από Έλληνες πολίτες με ελληνική καταγωγή».

Οι απόστρατοι υποστήριζαν ότι είναι αντισυνταγματική η διάταξη που προβλέπει την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές μόνο με το προσόν της ελληνικής ιθαγένειας και όχι του ελληνικού γένους.

Και αυτό, γιατί «συντρέχουν λόγοι εθνικού συμφέροντος, που συναρτώνται με την αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία συνιστάται στη διαφύλαξη της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας», όπως σημείωναν οι απόστρατοι ένστολοι.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Στην Σιβηρία θα γιορτάσει τα γενέθλιά του ο Β.Πούτιν-ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ




Με έναν ξεχωριστό τρόπο θα γιορτάσει φέτος τα γενέθλιά του ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως ανακοίνωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο ο εκπρόσωπός του. Ο Πούτιν δεν θα βρεθεί σε κάποιο πολυτελές θέρετρο, σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, σε έναν εξωτικό παράδεισο ή σε κάποια από τις μητροπόλεις του κόσμου.
Αντίθετα, επέλεξε την πλήρη απομόνωση. Έτσι, από απόψε το βράδυ θα ταξιδέψει με τη συνοδεία του, την οποία όμως κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό, στη Σιβηρία. Και πάλι, όχι σε κάποια από τις πόλεις ή έστω τα χωριά της απέραντης αυτής περιοχής της Ρωσίας, αλλά σε ένα ιδιωτικό μέρος, σε απόσταση 400 χιλιομέτρων από το πλησιέστερο ίχνος πολιτισμού! 
Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, είπε ακόμα ότι κατά τον εορτασμό, ο Πούτιν δεν θα έχει καμία επίσημη συνάντηση, ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει με ποιον θα είναι γιατί δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος και ακόμα ότι οι ελάχιστοι άνθρωποι που θα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του όσο θα λείπει είναι οι στενοί του συνεργάτες και αυτό θα γίνει μόνο σε έκτακτη ανάγκη, μέσω τηλεφώνου. 
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1952 στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Αύριο θα γιορτάσει τα 62α γενέθλιά του. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Ως Cayenne θα κυκλοφορήσει το νέο Pony, για να ξεπεράσει τα προβλήματα παραγωγής

Με μια αποφασιστική κίνηση στρατηγικής, η ελληνική βιομηχανία αυτοκινήτων, 

φιλοδοξεί να υπερβεί την έλλειψη τεχνογνωσίας και την απουσία 

χρηματοδότησης, ώστε να κυκλοφορήσει ξανά το περίφημο «τζιπ των φτωχών!

Με τη νέα εμφάνιση, το Pony, αναμένεται να προσελκύσει σαφώς περισσότερους αγοραστές που θα συνδυάζουν την εθνική υπερηφάνεια μα το όνειρο ενός Cayenne

Για μια ακόμα φορά, η «Εντολήσαμαρά», χάρη στην οποία  ξεπεράστηκαν τα πρώτα εμπόδια για την επανεκίνηση της γραμμής παραγωγής του νέου Pony, έρχεται να δώσει λύση προκειμένου να ξαναζωντανέψει το «όνειρο». Ένα όνειρο που πάγωσε προσωρινά, όταν έγινε γνωστό ότι εκτός από εντολές και πανηγυρικά δημοσιεύματα, για να παραχθεί το Ελληνικό Τζιπ, χρειάζονται επίσης τεχνογνωσία και χρήματα!

Όμως η λύση, χάρη στη σιδερένια πολιτική βούληση της κυβέρνησης (και του πρωθυπουργού προσωπικά) βρέθηκε! Το Pony, θα κατασκευάζεται ως ελληνικό, στη Γερμανία και μάλιστα θα γράφει καθαρά στην ούγια «Made in Griechenland»! Επιπλέον, θα φέρει το λογότυπο της Porsche Cayenne, προκειμένου οι έλληνες καταναλωτές, λόγω ιδιαίτερης εξοικείωσης με το σήμα, να το νιώθουν πραγματικά σαν δικό τους.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός κατέληξε σε αυτή τη λύση, έπειτα από αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες να δημιουργήσει τεχνογνωσία, με «Εντολησαμαρά». Όσο για το πρόβλημα της χρηματοδότησης, ήταν και αυτό ανυπέρβλητο, καθώς οι τράπεζες δίνουν προτεραιότητα στη δανειοδότηση των κομμάτων και των τηλεοπτικών σταθμών, τα οποία προφανώς προέχουν, γιατί χωρίς αυτά (χαλόου...!) κανείς δεν θα μάθαινε τις «εντολές Σαμαρά» για το ξεπέρασμα του προβλήματος!
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Παράνοια! Η Γερμανία στελνει στρατό στην Ουκρανια για πρώτη φορα μετα τον Β´ ΠΠ, ωστε να υποστηρίξει ταγματα εξόντωσης με στολές SS

Και μετα πιστεύουμε οτι το κράτος του Μεττερνιχ, του Καιζερ, του Φον Γκρουμπκοφ και του Χιτλερ, “εκδημοκρατίζεται”.
Το κράτος της γενοκτονίας Ρωμιών, Αρμενίων, Εβραίων, Ασσυρίων, Σέρβων και Ρώσων, συνεχίζει ακάθεκτο την ίδια πολιτικη.
Η Ευρώπη γονατίζει για να καλοπερνά η γερμανική νομενκλατούρα.
Οι Βόσνιοι, οι Κροάτες, οι ισλαμοφασίστες, οι ναζί κοσοβαροι, Σκοπιανοί και τσάμηδες, οι Ουκρανοί και άλλοι φασίστες μεθοδικά αναβαθμίζονται. Η ναζιστικη “μουσουλμανική αδελφότητα” και ο Ερντογάν γίνονται ξαφνικά “θεματοφύλακες της δημοκρατιας” παρότι προαναγγέλλουν νέα κρεματόρια. Εις βαρος των εθνών που αντιστάθηκαν.
Ο Ντε Γκωλ και ο Σταλιν διαγράφονται απο την ιστορία. Οι Ρώσοι του αντιφασιστικού θριάμβου, βαπτίζονται απο “βρωμεροί κομμουνιστές” σε “Πουτινιστες”. Ισπανοί, Πορτογέζοι και Γάλλοι, υποτάσσονται στον οικονομικό εθνικοσοσιαλισμό. Οι Έλληνες γίνονται “βρωμεροί τεμπέληδες που ζουν εις βαρος των εργατικών γερμανων”, όπως ακριβως οι Εβραίοι το 1936.
Διεφθαρμένοι ηγέτες σε όλη την κατεχόμενη δύση παίζουν τον ρόλο των σύγχρονων γκαουλάιτερ. Υποκλινομενοι στην φυρερ υπό το βαρος της βαλίτσας που είχαν λάβει ως μίζα για τις διάφορες Μηζενς.
Νεοναζι πράκτορες γερμανων και Τούρκων πλασάρονται απο το συστημα ως “εθνικοφρονες”, ενώ οι γνήσιοι, επικίνδυνοι για το συστημα πατριώτες συνθλίβονται απο την προπαγάνδα των διεφθαρμένων ΜΜ”Ε”.
Η είδηση οτι η Μέρκελ στελνει γερμανικό στρατό στην Ουκρανία για πρώτη φορα μετα την εισβολη το 1941, θα ακουγόταν ως φάρσα πριν απο 40 χρονια.
Σημερα όμως ειναι πραγματικότητα την ωρα που τα κράνη των SS αναβιώνουν στα κρανία των ουκρανικών ταγμάτων εξόντωσης. “Φιλοευρωπαϊκων” βεβαίως – βεβαίως.

Α. Νοταράς

http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/ss.html

Γιατί οι δημοσιογράφοι κρύβουν τους πραγματικούς ενόχους για την καραμπόλα στην Εγνατία Οδό ;

Για την  παράδοση της "Εγναντίας  Οδού "  στους ιδιωτικούς ομίλους για εκμετάλλευση !

Αν και σπάνια συμφωνώ με τις θέσεις και τις απόψεις του προέδρου της Ο.Φ.Α.Ε στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι μόνον θα συμφωνήσω αλλά  θα πω ότι έχει απόλυτο δίκαιο στις επισημάνσεις που κάνει ! ! !

Και θα διερωτηθώ όλοι αυτοί οι
μεγαλοσχήμωνες δημοσιογράφοι που κάνουν αυτές τις μέρες το ρεπορτάζ γιατί άραγε κάνεις δεν θίγει αυτό ακριβώς που επισήμανε  ο πρόεδρος τις Ο.Φ.Α.Ε ;

Γιατί κανένας δεν αναφέρετε στον κακό σχεδιασμό αυτών των κατά τα άλλα σύγχρονων αυτοκινητοδρόμων και στην παντελή έλλειψη αυτών των " Αμμοπαγίδων " κάτι που υπάρχει και λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια σε όλους τους σύγχρονους αυτοκινητόδρομους της Ευρώπης και όχι μόνον ;

Μήπως για άλλη μια φορά προσπαθούν τα Μ.Μ.Ε άλλοι " ηθελημένα " και άλλοι άθελά τους να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τις πραγματικές αιτίες και τους πραγματικούς ενόχους κατασκευάζοντας στις συνειδήσεις μας μία " εικονική πραγματικότητα " που καμία σχέσει δεν έχει με την αλήθεια και τις πραγματικές αιτίες  ;

Μήπως αυτό το αναμφισβήτητα τραγικό και θλιβερό ατύχημα είναι " βούτυρο στο ψωμί " των κυβερνώντων μίας και στον άμεσο σχεδιασμό τους είναι η παραχώρηση τις " Εγναντίας "  στους ιδιωτικούς ομίλους για εκμετάλλευση ;

Άλλωστε σήμερα κιόλας την επομένη του θλιβερού και πολύνεκρου τροχαίου στην Βέροια , δια στόματος του κ. Κεφαλογιάννη στο πρωινό του Αντένα τον ακούσαμε να λέει με περίσσιο θράσος το πόσο ποιώ ασφαλείς είναι οι δρόμοι που διαχειρίζονται οι ιδιώτες από αυτούς που διαχειρίζεται το κράτος κάνοντας μία σύγκριση μεταξύ της " Αττικής οδού " δηλαδή των ( αφεντικών  του ) και τις " Εγνατίας Οδού " που εποπτεύει και προΐσταται η κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος ..

Τελικά πότε θα ξυπνήσουμε και θα δούμε τα πράγματα από την σωστή οπτική γωνία ;

Πότε θα μάθουμε να σώζουμε το δάσος και όχι το δέντρο ;

Ως πότε κάποια μοιραία γεγονότα θα μας αναγκάζουν να δούμε την αλήθεια κατάματα ;    

Αλχαζίδης  Αναστάσιος 
Πρώην Πρόεδρος Σωματείου Διεθνών Μεταφορών Ν.Πιερίας 

Εδώ σας παραθέτω το ρεπορτάζ από τις δηλώσεις του προέδρου της ΟΦΑΕ κ. Κενανίδη Απόστολου : 

  «Πρόκειται για ένα θλιβερό γεγονός που μας συντάραξε όλους. Ο κόμβος της Βέροιας, στην Εγνατία Οδό, έχει μία πολύ επικίνδυνη κατάβαση» δήλωσε στο karfitsa.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας Απόστολος Κενανίδης, τονίζοντας πως οι σημάνσεις-πινακίδες για εκτέλεση έργων θα πρέπει να προειδοποιούν τους οδηγούς τουλάχιστον 4 χιλιόμετρα πριν από το σημείο.

«Τα φρένα των βαρέων οχημάτων (που μπορεί να είναι και 40 τόνων) λόγω συχνής χρήσης, υπερθερμαίνονται. Κατά συνέπεια δημιουργείται σοβαρό τεχνικό πρόβλημα στο φορτηγό, που μπορεί να αποβεί μοιραίο…», σημείωσε ο Κενανίδης και συνέχισε λέγοντας ότι «θα πρέπει να απαγορεύεται η ανάπτυξη ταχύτητας πάνω από 30χλμ/ώρα και να μην επιτρέπεται η προσπέραση, κυρίως μέσα στα τούνελ».

Λύση οι «αμμοπαγίδες»

«Σε όλο το οδικό δίκτυο και δη στην Εγνατία Οδό υπάρχει έλλειψη προειδοποιητικών πινακίδων, οι οδηγοί αναπτύσσουν ταχύτητα και σε δρόμους με μεγάλη κλήση όπως στον κόμβο της Βέροιας, τα φρένα «ανάβουν». Έτσι υπάρχει περίπτωση να μπλοκάρουν οι τροχοί και ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο. Οι «αμμοπαγίδες» είναι άλλη μία  λύση, καθώς όταν προκύψει μηχανικό πρόβλημα θα μπορεί ο οδηγός να πέσει πάνω σε αυτές και να αποφευχθεί έτσι, πτώση σε γκρεμό, σύγκρουση με άλλο όχημα κλπ». Ο κ. Κενανίδης χαρακτήρισε το τραγικό δυστύχημα, ως εγκληματικό λάθος…
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/blog-post_258.html

Αφού η Ελληνική Αστυνομία δεν ελέγχει τα αλλοδαπά αυτοκίνητα ..γιατί διαμαρτύρεστε τώρα ; ; ; ;

Για την Φονική καραμπόλα στην Εγνατία Οδό

Γιατί διαμαρτύρεστε τώρα ; ; δεν είναι λίγο αργά ; ; ;

Δεν γνωρίζετε ότι η τροχαία αποφεύγει να ελέγχει τα αλλοδαπά φορτηγά και προτιμά να βαράει στο κεφάλι τους Έλληνες ιδιοκτήτες και οδηγούς φορτηγών ; ; ;Δεν το γνωρίζετε ; δεν γνωρίζετε οτι τα περισσότερα αλλοδαπά φορτηγά τα οποία κυκλοφορούν στους Ελληνικούς δρόμους είναι
κινητές νεκροφόρες ; ; ;

Καλώς ήρθατε στη πραγματικότητα ......λίγο αργά όμως, όπως γίνετε πάντα στην Ελλάδα και είμαι σίγουρος οτι σε λίγο καιρό ολοι θα το ξεχάσουμε μέχρι να μας το θυμίσουν οι νέοι νεκροί που σίγουρα θα έχουμε
Γιατί ; ;
 Γιατί είμαστε και εμείς αδιάφοροι , πιστεύουμε οτι δεν θα συμβεί σε εμάς ...το ιδιο πίστευαν όμως και τα πρόσφατα θύματα

Αυτά τα ολίγα

Θάνος 

http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/blog-post_295.html

«Ισότητα»: το πιο ισχυρό καταχθόνιο ψέμα


Του Anthony Esolen (LifeSiteNews) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
ΚΟ: Με αφορμή την προπαγάνδα περί «ισότητας» η οποία προβάλλεται ως η ύψιστη αξία της εποχής μας και η οποία ως δήθεν αντίβαρο στον «ρατσισμό», λειτουργεί ως παγίδα, (στην οποία πέφτουν και πολλοί χριστιανοί), αφού στην πραγματικότητα αποβλέπει στην εξασφάλιση μη αντίδρασης στην επιβολή της πολυπολιτισμικότητας και στην φυσιολογικοποιήση της ομοφυλοφιλίας στην ελληνική κοινωνία (και από τις μικρές ηλικίες), παραθέτω το παρακάτω κείμενο του καθηγητή, συγγραφέα και σχολιαστή Anthony Esolen. Ο Esolen είναι καθολικός στο θρήσκευμα*

Θα πρέπει να δούμε την αλήθεια για τον άνθρωπο, τόσο για την πτωτική κατάσταση του όσο και για τον κατά χάριν Θεού προσανατολισμό του προς τον Ουρανό.
Θα πρέπει να απορρίψουμε κατηγορηματικά, όλα τα ψέματα για τον άνθρωπο. Και το σύστημα του κόσμου αυτού, για εμάς είναι η πιο αποτελεσματική μηχανή παραγωγής και διάδοσης ψεμάτων. Εμείς δεν μπορούμε να κηρύξουμε την αλήθεια στη γλώσσα του ψεύδους, όχι περισσότερο από τους αρχαίους μάρτυρες που δεν μπορούσαν να βρουν έναν "χριστιανικό" τρόπο για να προσφέρουν θυμίαμα στον αυτοκράτορα. Ο Ιησούς υπέφερε την αδυναμία του ανθρώπου. Αλλά ο ίδιος δεν συμβιβάστηκε ποτέ με το ψέμα. Δεν ήρθε σε καμία συναλλαγή με τον Σατανά.
Αν θέλουμε να μιλήσουμε στα παιδιά μας, στη γλώσσα της αλήθειας, θα πρέπεινα είμαστε, όπως ο Ιησούς λέει, φρόνιμοι σαν τα φίδια. Δηλαδή, θα πρέπει να εντοπίζουμε τα ψέματα και θα πρέπει να είμαστε θαρραλέοι στο να τα αποκαλύπτουμε για αυτό που είναι.
Όμως ο διάβολος έρχεται σε μας ως άγγελος φωτός. Λίγοι άνθρωποι το καταλαβαίνουν. Πρέπει όμως να ρωτήσουμε: σε έναν κόσμο που διοργανώνεται ή αποδιοργανώνεται από το ψέμα, ποια είναι τα συνθήματα που ο καθένας μας έχει αποδεχθεί, χωρίς να κάτσει να τα σκεφτεί πρώτα; Και αν εμείς τα αγνοούμε, τα παιδιά μας μπορεί κάλλιστα να εμπνευστούν από συγγραφείς όπως ο Σαίξπηρ, εφ’ όσον διαβάζουν, αλλά θα επανέλθουν στα σλόγκαν μόλις κλείσουν τα βιβλία.
Ίσως το πιο ισχυρό από τα ψέματα είναι η "ισότητα".
Ο χριστιανικός τρόπος σκέψης αναγνωρίζει κάτι παραπάνω από την ισότητα: αναγνωρίζει και τιμά την αριστεία, οπουδήποτε μπορεί να βρεθεί. Αυτό ισχύει τόσο στην ιστορία της Εκκλησίας όσο και στις τέχνες που έχει εμπνεύσει. Οι άγιοι είναι οι «αριστοκράτες» μας, και οι «ιππότες» που μας οδηγούν στη μάχη. Δείτε την Ιωάννα της Λωραίνης, την χωριατοπούλα, που λάμπει με ένα στεφάνι της δόξας, αυτή που έδωσε τη ζωή της για να αποκαταστήσει ένα νόμιμο στέμμα στον άτολμο γαλλικό διάδοχο. Ή τον γεννημένο ευγενή Θωμά τον Ακινάτη που γίνεται ένας επαίτης μοναχός, και στην ταπείνωση της αδιάκοπης υποταγής του στο να ψάχνει για το τι είναι αλήθεια, γίνεται ο προστάτης των καθολικών μελετητών και ένας πρίγκιπας της σαφήνειας.
Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι αφού τους έχει φτιάξει ο Θεός για να ευτυχήσουν Έχουν ίσα δικαιώματα σε ό, τι είναι καλό και αληθινό και όμορφο. Κάθε ένας από αυτούς, κατ’ εικόνα του Θεού πλασμένος, είναι ένα λαμπρό πλάσμα πάνω από όλο το υπόλοιπο φυσικό σύμπαν. Για κάθε έναν από αυτούς, ο Υιός του Θεού ήρθε να χύσει το αίμα Του.
Η τρομερή ειρωνεία είναι ότι οι ψεύτες της Ισότητας αρνούνται αυτό που μόλις είπα, ή, εάν εξακολουθούν να αποκαλούν τους εαυτούς τους χριστιανούς, συγχέουν αυτές τις αλήθειες με ψεύδη. Γιατί τα ανθρώπινα όντα προδήλως δεν έχουν την ίδια νοημοσύνη, ικανότητα, επιμονή, αρετή, υγεία, ομορφιά, σοφία και τις ευλογίες και τις δοκιμασίες που θα συναντήσουν σε αυτή τη ζωή. Αυτές οι ανισότητες πρέπει επίσης να γίνουν αποδεκτές και να τιμηθούν. Έχουν γίνει με το θέλημα Θεού.
Ακόμα κι αν ο Αδάμ και η Εύα δεν είχαν πέσει, ακόμα και τότε ο ανθρώπινος κόσμος θα είχε άφθονα ευλογηθεί με ανισότητες, με τον σοφό και τον απλό, το εξειδικευμένο χέρι και το αμβλύ, την ψυχή στην οποία η αγάπη του Θεού, καίει με σταθερή λάμψη, και την ψυχή, που η φλόγα της αγάπης αυτής φαίνεται να κατατρώγει όλο το κόσμο για χάρη της. «Οι διαφορετικές φωνές κάνουν το πιο γλυκό τραγούδι», λέει ο Δάντης.
Οι ανισότητες είναι περισσότερες από τις διαφορές. Υπονοούν τάξη και ιεραρχία. Δεν είναι ντροπή να υπηρετήσεις. Ο άνθρωπος γίνεται για να υπηρετήσει. Το μόνο κρίμα είναι να υπηρετήσεις έναν ανάξιο κύριο.
Ο Θεός μας έχει κάνει να αυξάνουμε εντός των δομών της Τάξης. Ένα από τα διδάγματα της διδασκαλίας του Αγίου Παύλου είναι ότι είμαστε ενσωματωμένοι ως μέλη του Σώματος του Χριστού. Ένα σώμα δεν είναι ένα αμάλγαμα ατόμων. Δεν είναι μια συλλογικότητα από ισχυρογνώμονα άτομα. Διαθέτει τάξη και ιεραρχία. Το χέρι είναι χέρι, όχι πόδι ή κεφάλι. Κάθε μέλος αξίζει το ίδιο, όταν υποβοηθά την υγεία του σώματος. Και το σώμα είναι υγιές όταν κάθε μέλος είναι τόσο τιμημένο ώστε το σώμα φαίνεται να ζει για το καθένα και για όλα μαζί.
Εάν είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσεις για την καλοσύνη των ανισοτήτων μεταξύ των ατόμων, θα πρέπει να ξεκινήσεις από την επιβεβαίωση της ανισότητας και της ιεραρχίας στο ίδιο το άτομο. Οι αντίπαλοί μας είναι συνεπείς ως προς αυτό: η επιμονή τους σε μια ριζοσπαστική κοινωνική ισότητα συνοδεύεται από μια ριζική ισοπέδωση των ικανοτήτων του ανθρώπου. Ο λόγος εκθρονίζεται και ο νόμιμος υπηρέτης της, η υπολογιστική σχολή, έχει μπει στη θέση του, ως εάν η μόνη αλήθεια που μπορούμε να ανακαλύψουμε είναι αυτή που μπορεί να μετρηθεί ή να μειωθεί στα μαθηματικά. Η αγάπη της ομορφιάς είναι εκτοπισμένη, και οι νόμιμοι υπηρέτες της, οι πρακτικές δεξιότητες, έχουν μπει στη θέση της, σαν τα μόνα πράγματα που αξίζει να κάνετε να είναι εκείνα που εξυπηρετούν τους χρηστικούς σκοπούς. Οι αρετές εκθρονίστηκαν, έτσι ώστε οι κακίες να μπορούν να τρέχουν ελεύθερα. Στο τέλος, ο παραλογισμός και μια θετική επιθυμία για την ασχήμια έρχονται να κυριαρχήσουν.
Τι θα σκεφτούμε για κάποιον που έχει ευλογηθεί με ισχυρά πάθη, αλλά που δεν τα καθοδηγεί και τα αφήνει να μείνουν αχαλίνωτα​​, έτσι ώστε στο τέλος καταλήγει να είναι ένας γέρος κολλημένος με το πορνό; Ή κάποιος ευλογημένος με μια δίψα για δικαιοσύνη, που δεν καθοδηγεί αυτή την δίψα ανάλογα με το τι είναι καλό και αληθινό, αλλά αντ’ αυτού αρχίζει να διψά για φιλοδοξία, και έτσι η πορεία του προς μια "νόμιμη" τιμητική θέση είναι γεμάτη με τα συντρίμμια που προκλήθηκαν από την αδικία του; Τι θα πρέπει να σκεφτούμε για τον απλό και συνηθισμένο άνθρωπο, ο οποίος σε μια λογική ηλικία αντί να εργάζεται σκληρά σε μια συνηθισμένη δουλειά, να είναι ο επικεφαλής μιας καλής οικογένειας, και να περνάει στα παιδιά του και τα εγγόνια του τη σοφία της εκκλησίας του και τις παραδόσεις του πολιτισμού του, βυθίζεται στο χυδαίο και το τετριμμένο;
Βλέπουμε σε αυτές τις περιπτώσεις ότι πρέπει να υπάρχει τάξη μεταξύ των ικανοτήτων. Δεν είναι όλες ίσες. Και οι άνθρωποι που ακολουθούν την τάξη στην ψυχή τους δεν είναι απλά ίσοι με τους ανθρώπους που δεν το κάνουν. Γιατί πρέπει αυτό να μας δημιουργεί πρόβλημα; Δεν είναι η υπεροχή κάποιου ένα δώρο για εμάς τους υπόλοιπους; Ποιος φθόνος είναι αυτός, ποιο μίσος για τον άριστο, που θα μου προκαλέσει την επιθυμία ότι όλοι οι άλλοι είναι το ίδιο σοφοί, το ίδιο ενάρετοι, και το ίδιο άγιοι όπως εγώ;
Ο Θεός είναι Θεός: Εκείνος μας έκανε, δεν κάναμε εμείς τους εαυτούς μας. Το μίσος επιμένει στην ισότητα. Η αγάπη θαυμάζει την αριστεία και είναι ευγνώμων για αυτή στους άλλους. Όπως ο οξύνους Βραζιλιάνος καθολικός φιλόσοφος Plinio Correia (1908 - 1995) λέει, ξεκινάμε μιλώντας για την ισότητα και καταλήγουμε στο μίσος για τον Θεό. Η θεραπεία μπορεί να ξεκινήσει μόνο με την έκθεση και την απόρριψη του ψέματος.
* Σχετικό:
Ο Θεός μας δεν είναι Θεός ισότητας
Ο Θεός δεν είναι Θεός ισότητας, αλλά Θεός αγάπης.
Η ισότητα θα απέκλειε όλο το δίκαιο και όλη την αγάπη, θα απέκλειε όλο το ήθος.
Ο άνδρας αγαπά την γυναίκα του λόγω ισότητας;
Και η μάνα αγαπά το παιδί της λόγω ισότητας;
Και ο φίλος αγαπά τον φίλο λόγω ισότητας;
Η ανισότητα είναι η βάση του δικαίου και υποκινητής της αγάπης.
Όσο διαρκεί η αγάπη, κανένας δεν ξέρει για την ισότητα.
Όσο βασιλεύει το δίκαιο, κανείς δεν μιλάει για την ισότητα.
Όταν χάνεται η αγάπη, οι άνθρωποι μιλούν περί δικαίου και εννοούν την ισότητα.
Όταν μαζί με την αγάπη εξαφανίζεται και το δίκαιο, οι άνθρωποι μιλούν περί ισότητας και εννοούν την ανηθικότητα.
Δηλαδή, όταν εξαφανίζεται το ήθος το αντικαθιστά η ανηθικότητα.
Από τον τάφο της αγάπης ξεφυτρώνει το δίκαιο, από τον τάφο του δικαίου ξεφυτρώνει ισότητα.
Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/10/blog-post_221.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters