Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

ΑΝ ΚΆΤΙ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΣΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΤΑ ΈΧΕΙΣ ΔΕΊ ΜΕ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΣΟΥ .... ΆΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΊΡΝΕΙΣ ΜΈΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ

Λιβάνιος: "έρχεται" η ανεξάρτητη υπηρεσία ελέγχου των ΟΤΑ


Λιβάνιος: "έρχεται" η ανεξάρτητη υπηρεσία ελέγχου των ΟΤΑΑνεξάρτητη υπηρεσία ελέγχου νομιμότητας των ΟΤΑ προετοιμάζει η κυβέρνηση. Την ίδια ώρα εξετάζεται η δυνατότητα να υπάγονται στο πρόγραμμα των vouchers για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και οι μητέρες που εργάζονται στο Δημόσιο. Τα παραπάνω προέκυψαν από απάντηση που έδωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου.
Ιδίως για το πρόγραμμα vouchers για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, κ. Λιβάνιος ανέφερε επίσης ότι πρόκειται να αυξηθούν και τα εισοδηματικά κριτήρια.

Χαριστική βολή στο Σύνταγμα και στη Δημοκρατία μας δεύτερος νόμος για τον υποχρωτικό εμβολιασμό που τα ΜΜΕ απέκρυψαν.


Δημόσιο προσκλητήριο σε όλους τους έντιμους συναδέλφους μου και τους έντιμους επιστήμονες της ιατρικής κοινότητας, να συστρατευτούμε, να συνεργαστούμε και να τινάξουμε μαζί το έκτρωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !!! ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ !!!

ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!!

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!!

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 “ΒΙΑΣΤΕΣ” ΜΑΣ !!! ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ !!!

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΙΣΩ !!!!!! ΤΩΡΑ !!!!!!

O Βαρουφάκης βρήκε τη... λύση: Η ΕΚΤ να τυπώσει 750 δισ. ευρώ και να δίνει σε κάθε πολίτη 2.000 ευρώ τον μήνα!


1
Κωνσταντινος Προδρομου
ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑΝΑΚΗ; ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ!
Ο Γ. βαρουφάκης είπε πως την συγκεκριμένη πρόταση "την δουλέψαμε ξανά, ώστε να μην συγκρούεται με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, την ΕΚΤ και την ΕΕ".

Την πεποίθηση ότι "έρχεται, νομοτελειακά και πέμπτο Μνημόνιο" εξέφρασε από την Ρόδο όπου βρέθηκε, ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25 και πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Το Corfu Holiday Palace ενισχύει τους άνεργους εργαζομένους του


Ο κυριος Κώστας Τσαουσόγλου ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου Corfu Holiday Palace στην Κερκυρα θέλοντας να βοηθήσει τους εργαζομένους της επιχείρησής  του στις δύσκολες και πρωτόγνωρες μέρες που βιώνουν, προχώρησε σε μια πρωτοφανή κίνηση για την ελληνική ξενοδοχεία η οποία αν μη τι άλλο δείχνει σεβασμό και αναγνώριση των υπηρεσιών του προσωπικού του.

Οι ΗΠΑ αποχώρησαν επίσημα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας κατόπιν εντολής του Αμερικανού προέδρου Donald Trump


Οι ΗΠΑ αποχώρησαν επίσημα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας κατόπιν εντολής του Αμερικανού προέδρου Donald Trump
«Το Κογκρέσο έλαβε ειδοποίηση ότι ο πρόεδρος απέσυρε επίσημα τις Ηνωμένες Πολιτείες από τον ΠΟΥ» τόνισε με tweet του ο Robert Menendez
Οι ΗΠΑ αποχώρησαν επίσημα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), κατόπιν εντολής του προέδρου Donald Trump, ο οποίος κατηγορεί τον Παγκόσμιο Οργανισμό για κακοδιαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα ο Αμερικανός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters