Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Aliens: νέα στοιχεία για την ύπαρξή του αναδύονται χάρη στους New York Times

Η ύπαρξη αλλοδαπών ομαλοποιείται όλο και περισσότερο, στο βαθμό που οι New York Times αναφέρουν την ύπαρξή τους σαν να ήταν κάτι.

Η ύπαρξη εξωγήινων συζητείται εδώ και δεκαετίες χωρίς ποτέ να μπορεί να καταλήξει σε κάτι συγκεκριμένο, καθώς η αλήθεια τείνει να χειραγωγείται με τέτοιο τρόπο ώστε ποτέ να μην είναι ακριβώς γνωστό εάν υπάρχει ζωή σε έναν άλλο πλανήτη .

Γαλλία: Ξεκίνησε η συναρμολόγηση του αντιδραστήρα που θα παράγει ανεξάντλητη ενέργεια

capture222
Ξεκίνησε επισήμως στην νότια Γαλλία η  συναρμολόγηση του γιγάντιου αντιδραστήρα του διεθνούς προγράμματος ITER, με στόχο την επίτευξη της σύντηξης του υδρογόνου και την παραγωγή σχεδόν ανεξάντλητης ενέργειας.

Ξεκίνησε η αποκαθήλωση των εθνικών συμβόλων: Υποστολή σημαίας στο Προεδρικό Μέγαρο!


Αφαίρεσαν την ελληνική, την ευρωπαϊκή και την προεδρική με το θυρεό από το κιόσκι

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η ιστορική εφημερίδα ''ΕΣΤΙΑ".

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε δεξίωση στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου για την 46η επέτειο από την αποκατάσταση της ΔημοκραΑτίας.
Αυτό όμως που δεν παρατήρησε κανείς και μας το παραθέτει η εφημερίδα είναι το εξής. Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία, η Ελληνική Σημαία ''αγνοείται''!

Συγκεκριμένα αναφέρει η ''ΕΣΤΙΑ'':

''Που πήγαν οι σημαίες που ήταν κάθε χρόνο τοποθετημένες πίσω από τον Πρόεδρο, τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων στο κιόσκι;

Που πήγε η ελληνική σημαία;

Που η σημαία της ΕΕ;
Που η Προεδρική με τον θυρεό;

Τις πήρε ο αέρας;

Γιατί- μετά την αφαίρεση από το γραφείο της, αφαιρέθηκε η ελληνική σημαία από το κιόσκι την ημέρα αποκατάστασης της Δημοκρατίας επί των ημερών Σακελλαροπούλου;

Έχει κάποια αλλεργία με την ελληνική σημαία η Πρόεδρος και δεν την θέλει ως φόντο της;''

Πράγματι, η Ελληνική σημαία δεν υπάρχει πουθενά και το ερώτημα είναι γιατί; Περνάμε το σωστό μήνυμα στους εχθρούς;

Άλλαξε κάτι και δεν το γνωρίζουμε; Ήρθε η αποκαθήλωση των συμβόλων;

Ειδικά αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ομόνοια, ομοψυχία και εθνική ενότητα. Τα σύμβολα όχι μόνο δεν πρέπει να τα ''διαγράφουμε'', αλλά να τα χρησιμοποιούμε παντού!

Θα μας απαντήσει η ΠτΔ; Έχει τελικά ''αλλεργία'' στην γαλανόλευκη;

Δείτε χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο βίντεο που σας παραθέτουμε στο 1:07


Δείτε αντίστοιχο στιγμιότυπο από το προηγούμενο έτος με Πρόεδρο τον Προκόπη Παυλόπουλο:



pentapostagma.gr

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ-ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Μετά από έναν χρόνο της πλατφόρμας, μέχρι στιγμής μόλις 1.818 δανειολήπτες έχουν αποδεχθεί τις ρυθμίσεις των τραπεζών από τις συνολικά 2.761 προτάσεις ρύθμισης !!!

ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ? Καταλαβαίνουμε τί διαβάζουμε ? Τί σημαίνουν τα νούμερα?

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "COVID MORTALITY RISK BY AGE 65+ = IN 500 45 65 IN 2,500 25 44 1 IN 16,666 o -24 IN 250,000 PFDESTRIANS 1 IN 541 σου.V"
Vassaras Alexandros
1. Το 20% του πληθυσμού ΑΡΚΕΙ για να έχουμε ανοσία αγέλης !

2. Η βλεννογονική ανοσία ή η επίθεση στον ιό με τα Τ-λεμφοκύτταρα μας, ήδη αναγνωρίζει τον SARS-CoV-v2.0 στο 60-81% του πληθυσμού ! δηλαδη το 80% του πληθυσμού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΣΕΙ ΑΠΟ COVID19 !

ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ Ε-ΚΑ-ΝΕ!



Adonis Ellinas
Ο Τραμπ μόλις οδήγησε αυτή την ομάδα βρομιαριδων νεοταξιτων στην δικαιοσύνη. Ένας από αυτούς είναι ήδη Ένοχος για ψευδορκία, ενώ οι υπόλοιποι είναι για.. Έκπληξη. Καλώς ήλθατε αγόρια στο εκτελεστικο αποσπασμα. Ώρα να αντιμετωπίσετε τη μουσική. Έχουμε όλες τις αποδείξεις στο πλευρό μας!
Oι μεγιστανες των Amazon Facebook Apple google ενώπιον του γενικου εισαγγελέα των ΗΠΑ. Ο προεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποδεικνύεται ο μεγαλητερος ηγετης ολων των εποχων και τσακίζει την σατανικη κλικα των νεοταξιτων..

Υποχρεωτική χρήση μάσκας για covid-19, μέτρο παράνομο και ανθυγιεινό


Γιατί η χρήση μάσκας κάνει κακό. 
Χρήση απλής μάσκας δεν προστατεύει από τον COVID-19Ένα θέμα που θέλαμε να ασχοληθούμε από παλιότερα, αλλά θεωρούσαμε ότι ο κόσμος θα είχε καταλάβει ότι το σύστημα, μας κοροϊδεύει και θέλει να φοράμε μάσκες, για την προστασία μας από τον κορωναϊό, Covid-19.
Είναι αλήθεια ότι η χρήση μάσκας, αυτής που πουλάνε στα φαρμακεία και την φοράει ο περισσότερος κόσμος στον χώρο εργασίας του, αλλά και προσφάτως έχει δοθεί και εντολή να την φοράει και στα σούπερ μάρκετς, είναι μια κοροϊδία, αλλά παράλληλα και επικίνδυνη για την υγεία.

Τί καημός κι᾿αὐτός μέ τήν Θεσσαλονίκη ! Παλαιόθεν...

«Η Θεσσαλονίκη δεν είναι ούτε ελληνική ούτε βουλγαρική ούτε τουρκική· είναι εβραϊκή»
διακήρυττε εν μέσω Βαλκανικών Πολέμων (1912-1913) ο Δαβίδ Φλωρεντίν, δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του συλλόγου της Μακαμπή στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα από τετρακόσια και πλέον χρόνια οθωμανικής κυριαρχίας, η Θεσσαλονίκη –στρατηγικό λιμάνι του Αιγαίου στο σταυροδρόμι της Ευρώπης με τη Μέση Ανατολή, καθώς και πύλη εισόδου στα Βαλκάνια– ερχόταν τώρα αντιμέτωπη με την πιθανότητα προσάρτησής της στην Ελλάδα ή στη Βουλγαρία. Οι στρατοί των χωρών αυτών καταλάμβαναν διαδοχικά την «περιπόθητη πόλη», ενώ οι αντιπρόσωποί τους προσπαθούσαν να αποκτήσουν την εύνοια των «Εβραίων πολιτών της Θεσσαλονίκης», αντιλαμβανόμενοι την επιρροή τους και προσβλέποντας στην υποστήριξή τους.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES: ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES: ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Νίκος Αντωνιάδης

Από την Δευτέρα το βράδυ έχω συνεχείς συναντήσεις με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Προχθές το βράδυ με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Στρατηγό Μιχάλη Καραμαλάκη. Χθες το μεσημέρι δύωρη σύσκεψη με τον Διοικητή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, Υποστράτηγο Πέτρο Τζαφέρη, και τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Βασίλη Παπακώστα. Το βασικό θέμα των συναντήσεων αυτών ήταν η απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Στέφανου Χίου. Είμαι πλέον σε ανοικτή γραμμή με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση αυτή, η διερεύνηση της οποίας επεκτείνεται με δικές μου ενέργειες, σε συνεργασία με την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών,

David Icke | ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ! ΑΝΤΕΧΕΙΣ ;

Εάν ο κόσμος ήξερε πραγματικά ότι αυτά που του έχουν πει για την ζωή , για τον εαυτό του , για το σώμα του , για την φυσική των πραγμάτων γύρω του, είναι ψέματα , και ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική , τότε πραγματικά θα ήξερε τους λόγους που τον φοβούνται.

Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΕΖΗΣΕ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ “ΠΕΘΑΝΕ”

Του Παναγιώτη ΑποστόλουΠολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, πυροβολισμοί τάραξαν την ησυχία των Βριλησσίων. Κουκουλοφόροι τρομοκράτες με πληρωμένα περίστροφα προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον εκδότη – δημοσιογράφο της εφημερίδας “Μακελειό” Στέφανο Χίο, έξω από την οικία του!

Έναν τολμηρό δημοσιογράφο, που με την συνεχή παρουσία του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑRT, αλλά κυρίως μέσω των αποκαλυπτικών και αιχμηρών πρωτοσέλιδων αποκαλύψεών του στην εφημερίδα “Μακελειό” και το ηλεκτρονικό σάιτ “Makeleio.gr”, ενοχλούσε πάρα πολλούς επώνυμους!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ…!


Με αφορμή την ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Twitter!!!
Ο πρωθυπουργός μας ανέβασε μια φωτογραφία όπου φαίνεται να είναι παρέα με τον Τομ Χάνκς(Thomas Jeffrey Hanks) και την Ρίτα Χάνκς οι οποίοι δείχνουν τα Ελληνικά διαβατήρια τους. Τ
ο θέμα έχει ανάψει φωτιές σε πολλές χώρες και αναρωτιούνται ποιό μήνυμα ήθελε να περάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε 7 γλώσσες που έψαξα το θέμα δεν μιλάνε ωραία για τον πρωθυπουργό μας.
Ο Τομ Χάνκς είναι μια θρυλική προσωπικότητα η οποία έχει πέσει στο μικροσκόπιο εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters