Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ? Καταλαβαίνουμε τί διαβάζουμε ? Τί σημαίνουν τα νούμερα?

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "COVID MORTALITY RISK BY AGE 65+ = IN 500 45 65 IN 2,500 25 44 1 IN 16,666 o -24 IN 250,000 PFDESTRIANS 1 IN 541 σου.V"
Vassaras Alexandros
1. Το 20% του πληθυσμού ΑΡΚΕΙ για να έχουμε ανοσία αγέλης !

2. Η βλεννογονική ανοσία ή η επίθεση στον ιό με τα Τ-λεμφοκύτταρα μας, ήδη αναγνωρίζει τον SARS-CoV-v2.0 στο 60-81% του πληθυσμού ! δηλαδη το 80% του πληθυσμού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΣΕΙ ΑΠΟ COVID19 !
3. Τα δημιουργημένα αντισώματα δεν διαρκούν για μεγάλο διάστημα ! ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΑΝΟΣΙΑ !
4. Ο ιός δεν υφίσταται εκτός κυττάρου (αν και διαρρέει σε κάποιες φάσεις, όταν διαρραγεί ένα μολυσμένο κύτταρο) ! Τα αντισώματα δεν θα είναι ΠΟΤΕ καθοριστικά στην αντιμετώπιση του ιού, γιατί τα εξειδικευμένα Τ-λεμφοκύτταρα είναι αυτά που θα φαγοκυτταρώσουν ένα μολυσμένο κύτταρο και θα σταματήσουν την ίωση !
5. Η στατιστική στην Αμερική βάσει του CDC:
Οι 130.000 θάνατοι είναι το 0,26% των θετικών σήμερα, δηλαδή έχουν μολυνθεί περίπου 50.000.000 άνθρωποι μέχρι σήμερα ! (+/- 1-2 εβδομάδα 25/07/2020) - ανεξάρτητα από το πόσους από αυτούς έχουν ανιχνεύσει με τα τεστ μέχρι στιγμής:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κοντινό πλάνο, κείμενο που λέει "EHIGHWIRE 8.2020 Prof. Karl Friston Neuroscientist University College London LாA! U00 PROF. KARL FRISTON FRS NEUROSCIENTIST DEL BIGTREE"
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ?
!!!! Ανά ηλικιακή ομάδα !!!!
* Από τον ιό θα πρέπει να ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ 500 άτομα άνω των 65 ετών για να πεθάνει ένας ! η πιθανότητα ειναι η ίδια με την πιθανότητα να πεθάνει κάποιος από ατύχημα περπατώντας στο δρόμο... (1 στους 541)
Ποσοστό θανάτων: 0,800 (80%) είναι αυτής της ηλικιακής κατηγορίας.
Από το αναμενόμενο σύνολο των μολυσμένων (τα 50 εκατομμυρία) τι ποσοστό πέθανε ?
*. Από τον ιό θα πρέπει ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ 2.500 άτομα μεταξύ 45-65 ετών για να υπάρξει ένας που θα πεθάνει !
Ποσοστό θανάτων: 0,0004 (0,04%)
*. Από τον ιό θα πρέπει ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ 16.665 άτομα μεταξύ 25-44 ετών για να υπάρξει ένας που θα πεθάνει ! Ποσοστό θανάτων: 0,00006 (0,006%)
*. Από τον ιό θα πρέπει ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ 250.000 άτομα μεταξύ 0-24 ετών για να υπάρξει ένας που θα πεθάνει !
Ποσοστό θανάτων: 0,000004 (0,0004%)
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Ποια χώρα έχει κάνει τα περισσότερα τεστ ? 54.000.000 τεστ !!
ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ !!??
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής !
Ποια είναι τα ποσοστά τους σε θανάτους ανά ηλικιακή κατηγορία?
Αυτά που μόλις διαβάσατε παραπάνω ! Από τον CDC.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "BBC A Spert Werkile Trawel Puture The people with hidden immunity against Covid-19 But while the has been preoccupied with antibodies, researchers have started realise there might be another form mmunity which, some has been lurking undetected in body for years. An enigmatic type white blood cell gaining prominence And though hasn't featured heavily in the public consci ousness, may prove to be crucial in our fight against Covid- 19. This sould be the cell's big moment. wm anewhope.has"

Δηλαδή, αν ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ πάμε με τα ποσοστά αυτά στην Ελλάδα; Τι βλέπουμε;
1. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ 250.000 παιδιά (μέχρι 24 ετών) για να πεθάνει ένα !!!!!! αλλά όπως λέει η έρευνα το 60-80% των παιδιων έχουν ήδη ανοσία στον ιό, χωρίς να έχουν έρθει ποτέ σε επαφή με τον SARS-COV-v2.0 ιό!
2. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ 16.500 ενήλικες (μέχρι 44 ετών) για να πεθάνει ένας !!!!! αλλά όπως λέει η έρευνα το 60-80% των ενηλίκων έχουν ήδη ανοσία στον ιό, χωρίς να έχουν έρθει ποτέ σε επαφή με τον SARS-COV-v2.0 ιό!
3. Θα πρεπει ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ 2.500 μεσήλικες (μέχρι 65 για να πεθάνει ένας !!! αλλά όπως λέει η έρευνα το 60-80% των μεσηλίκων έχουν ήδη ανοσία στον ιό, χωρίς να έχουν έρθει ποτέ σε επαφή με τον SARS-COV-v2.0 ιό!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
ΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ... !!;
Αυτό ΠΡΙΝ συνυπολογίσουμε ότι στην χώρα μας έχουμε καλύτερη ανοσολογική κατάσταση, από ότι οι βόρειες χώρες !!
Τα υποκείμενα νοσήματα, σε κάποιον που δεν έχει ούτε φυσιολογικό ανοσοποιητικό, θα ειναι καθοριστικά για το αν θα πεθάνει !
Αλλά αν έχει καλό ανοσοποιητικό, ούτε αυτός θα πεθάνει στις περισσότερες των περιπτώσεων, εξαρτάται ποιο τμήμα του ανοσοποιητικού του λειτουργεί καλα και τι πρώτες ύλες έχει για να λειτουργήσει σωστά !

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "CEBM COVID-IDEVIDENCE Whv no-one can recover from "PHE does not appear consider how COVID test was, nor whether the person been treated in hospital and discharged to the community. Anyone who has tested COVID but subsequently later date of COVID figures. COVID England is allowed recover from By this PHE definition, no their illness. A patient has tested positive, but successfully treated and from hospital, will still counted as COVID death even they had heart attack were run over by bus three months later." cause will be included on the PHE"
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ να μην ξεχνάμε ότι ακόμη και οι 130.000-150.000 θάνατοι δεν ειναι ΑΚΡΙΒΗ ΝΟΥΜΕΡΑ και είναι πιθανό να έχουμε πολύ λιγότερους ΘΑΝΑΤΟΥΣ !! έως και 80% λιγότερους !!!
Καταλαβαίνουμε τι λέμε τώρα ??
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ?
Προτεινόμενο άρθρο απο #Dr_V #MUDr_Vassaras_Alexandros about #COVID19_CDC_stats
#THE_LIE #THE_FAKE #THE_TRUTH is hidden in #NUMBERS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters