Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ…!


Με αφορμή την ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Twitter!!!
Ο πρωθυπουργός μας ανέβασε μια φωτογραφία όπου φαίνεται να είναι παρέα με τον Τομ Χάνκς(Thomas Jeffrey Hanks) και την Ρίτα Χάνκς οι οποίοι δείχνουν τα Ελληνικά διαβατήρια τους. Τ
ο θέμα έχει ανάψει φωτιές σε πολλές χώρες και αναρωτιούνται ποιό μήνυμα ήθελε να περάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε 7 γλώσσες που έψαξα το θέμα δεν μιλάνε ωραία για τον πρωθυπουργό μας.
Ο Τομ Χάνκς είναι μια θρυλική προσωπικότητα η οποία έχει πέσει στο μικροσκόπιο εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
Είναι λοιπόν ο Χαμένος υιός του Nelson Rockefeller ο οποίος χάθηκε το 1961 στην Παπούα Νέα Γουινέα και το 1964 κηρύχθηκε νομικά νεκρός αφού το σώμα του δεν βρέθηκε ποτέ και θεώρησαν πώς τον φάγανε οι κανίβαλοι μιας φυλής, από την άλλη δεν υπάρχει ιστορικό του Χάνκς παρά μόνο όταν εμφανίστηκε στο Χόλιγουντ όπου από την αρχή έγινε δημοφιλής. Όλοι γνωρίζουμε πλέον πώς με την κατανάλωση αδρενόχρωμο παρατείνεται η νεότητα και εκεί λοιπόν ταιριάζει το θέμα μας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: PIZZA GATE
Η ταινία ο Ναυαγός και ο Viktor Navorsky ταιριάζουν γάντι στην υπόθεση. Με την εμφάνιση του Χάνκς στο Χόλιγουντ όλοι οι ηθοποιοί της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Χόλιγουντ άρχισαν να δείχνουν πιο νέοι κ φρέσκοι και μόλις τώρα μαθαίνουμε ποιά ήταν η πηγή της νεότητας.
Ο Χάνκς ήταν υψηλός ιερέας στις σατανικές τελετές του Χόλιγουντ. Στο εξωτερικό λένε στο διαδίκτυο σε όσες γλώσσες έψαξα, πώς η κίνηση του πρωθυπουργού ήταν λάθος αφού εδώ και καιρό κυκλοφορούν τα γεγονότα ή ότι είναι γνώστης των υποθέσεων του Χάνκς…Πάντως ο πρωθυπουργός κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου στην αγαπημένη Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters