Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Aliens: νέα στοιχεία για την ύπαρξή του αναδύονται χάρη στους New York Times

Η ύπαρξη αλλοδαπών ομαλοποιείται όλο και περισσότερο, στο βαθμό που οι New York Times αναφέρουν την ύπαρξή τους σαν να ήταν κάτι.

Η ύπαρξη εξωγήινων συζητείται εδώ και δεκαετίες χωρίς ποτέ να μπορεί να καταλήξει σε κάτι συγκεκριμένο, καθώς η αλήθεια τείνει να χειραγωγείται με τέτοιο τρόπο ώστε ποτέ να μην είναι ακριβώς γνωστό εάν υπάρχει ζωή σε έναν άλλο πλανήτη .


με
Φέτος, όμως, το πιο περίεργο έτος, η ύπαρξή τους έχει επιβεβαιωθεί με διαφορετικούς τρόπους και το πιο πρόσφατο προέρχεται από τους New York Times, αλλά είναι τόσο απλό και ταυτόχρονα τόσο δυνατό που φαίνεται ότι αύριο Θα μπορούσαν να ανακοινώσουν ότι ορισμένες διασημότητες είναι εξωγήινες χωρίς να τρελαίνει ο κόσμος .

Δεν είναι ούτε ένα χαρακτηριστικό σημείωμα

Γνωρίζουμε τι πρέπει να σκεφτείτε, ότι υπερβάλλουμε όταν λέμε ότι είναι πολύ ισχυρή απόδειξη όσον αφορά την ύπαρξη αλλοδαπών, αλλά καλύτερα να σας αφήσουμε αυτό που λέει το πρακτορείο ειδήσεων για να δείτε μόνοι σας .
"Ο Eric W. Davis, ένας αστροφυσικός που εργάστηκε ως ξένος και αργότερα ως σύμβουλος στο πρόγραμμα UFO του Πενταγώνου από το 2007, δήλωσε ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, η εξέταση του υλικού δεν κατάφερε να προσδιορίσει την πηγή του και οδήγησε στην συμπεραίνω ότι «δεν το κάναμε». "
Δηλαδή, σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό το ειδικό πρόγραμμα UFO στο Πεντάγωνο έχει βρει αντικείμενα που δεν έχουν εξηγήσει. Αλλά δεν σταματάει σε αυτό, καθώς συνεχίζεται ως εξής . Παίρνει ακόμη πιο άμεσο.
"Ο κ. Ντέιβις, ο οποίος εργάζεται τώρα για την Aerospace Corportation, εργολάβος άμυνας, είπε ότι έδωσε διαβαθμισμένες πληροφορίες σε μια υπηρεσία του Υπουργείου Άμυνας τον Μάρτιο σχετικά με την ανάκτηση" εξωγήιων οχημάτων που δεν κατασκευάστηκαν σε αυτήν τη Γη. "
Ο κ. Ντέιβις είπε ότι έδωσε επίσης διαβαθμισμένες πληροφορίες σχετικά με την ανάκτηση ανεξήγητων αντικειμένων σε μέλη της Επιτροπής Ένοπλων Υπηρεσιών της Γερουσίας στις 21 Οκτωβρίου 2019 και σε μέλη της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας δύο ημέρες αργότερα. "
Τι λέει όλα αυτά; Λοιπόν μόνο τα ακόλουθα :
  • Υπάρχουν επίσημες και πραγματικές αναφορές για την ανάκτηση λειψάνων εξωγήινων πλοίων .
  • Υπάρχει ένα ολόκληρο τμήμα στο Πεντάγωνο που μελετά επίσημα τα UFO .
  • Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών προσλαμβάνει ανθρώπους εξωτερικά για να τους βοηθήσει να διερευνήσουν το φαινόμενο UFO .
  • Υπάρχουν αληθινά και επίσημα στοιχεία από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ότι οι εξωγήινοι έχουν ήδη φτάσει στη Γη και δεν προσπαθούν ακόμη καν να την κρύψουν .
Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο πρέπει να αναρωτηθούμε πόσο τρελό και ανόητο θα πρέπει να είναι φέτος ότι νέα αυτού του μεγέθους δεν έχουν γίνει viral;
Πηγή: New York Times .


Εξωγήινοι: επιστήμονες ισχυρίζονται ότι θα υπάρξουν 36 εξωγήινοι πολιτισμοί για επαφή στο διάστημα

Αλλοδαποί: επιστήμονες ισχυρίζονται ότι θα υπάρξουν 36 εξωγήινοι πολιτισμοί για επαφή στο διάστημα

Η επιστήμη κατάφερε να ανακαλύψει πολλά πράγματα, όπως το γεγονός ότι θα μπορούσαμε να έρθουμε σε επαφή με τουλάχιστον 36 αλλοδαπούς πολιτισμούς.


Οι εξωγήινοι είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα συνομιλίας, στην πραγματικότητα, φέτος πιστεύεται ότι από τόσα πολλά πράγματα που έχουν συμβεί, η επίσημη αποκάλυψη της ύπαρξης αλλοδαπών δεν θα ήταν πλέον κάτι ασυνήθιστο . Και φαίνεται ότι είμαστε πολύ κοντά σε αυτό που γίνεται πραγματικότητα.

Πόσοι πολιτισμοί λένε ότι υπάρχουν;

Γνωρίζουμε ότι πολλοί πιστεύουν ότι το σύμπαν δεν μπορεί να είναι άδειο και χάρη σε αυτό υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι η έξυπνη εξωγήινη ζωή βρίσκεται σε ορισμένα μέρη του σύμπαντος . Αλλά όλα αλλάζουν όταν το επιβεβαιώνουν οι επιστήμονες.
Μια ομάδα επιστημόνων αποφάσισε να κάνει έναν υπολογισμό που θα μπορούσε να μετακινήσει τις πεποιθήσεις όλων, καθώς διαβεβαιώνουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον 36 έξυπνοι εξωγήινοι πολιτισμοί που είναι απόλυτα ικανοί να επικοινωνούν με άλλους, συμπεριλαμβανομένου και εμάς .
"Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό και συναρπαστικό γιατί είναι η πρώτη φορά που μπορέσαμε πραγματικά να εκτιμήσουμε τον αριθμό των ευφυών και μεταδοτικών πολιτισμών που θα μπορούσαν ενδεχομένως να έρθουν σε επαφή και έτσι να ανακαλύψουμε ότι υπάρχει ζωή στο σύμπαν . Κάτι που ήταν μια ερώτηση που για χιλιάδες χρόνια δεν έχει ακόμη απαντηθεί. "
Ήταν αυτό που είπε ο καθηγητής Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου του Nottingham, Christopher Conselice, ο οποίος είναι επίσης συν-συγγραφέας αυτής της έρευνας .
Αυτό επιτεύχθηκε με τον υπολογισμό των πιθανών κατοικήσιμων πλανητών στο σύμπαν, μαζί με τα χρόνια εξέλιξης που θα μπορούσε να έχει ο καθένας και τις συνθήκες υπό τις οποίες θα μπορούσαν να εξελιχθούν για να αναπτύξουν ζωή παρόμοια με τη δική μας . Είναι προφανές ότι είναι πολύ πιο περίπλοκο από ό, τι φαίνεται εδώ, γιατί απαιτούσε πολύ έρευνα.
Πιστεύουν επίσης ότι η έξυπνη εξωγήινη ζωή θα μπορούσε να μοιράζεται φυσικές ομοιότητες με την έξυπνη ζωή στον πλανήτη μας, οπότε θα μπορούσε να είναι πολύ παρόμοια με εμάς . Ενδιαφέρον, δεν νομίζετε;

Πηγή: Astrophysical Journal .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters