Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ 2014! Μόνο επί Οθωμανικής κατοχής τέτοια θηριωδία στην Ελλάδα…

islam slavery

Ακούει κανείς; Διαβάζει κανείς;
ΚΑΠΟΙΟΣ;
ΚΑΝΕΙΣ!
Ωραία λοιπόν, εμείς δεν θα κάνουμε πίσω να δούμε πού θα φθάσει ο εξευτελισμός.

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις προς την Αστυνομία, η παρουσία της είναι ανύπαρκτη. Περιμένουν πρώτα να πέσουν τα σχετικά τηλεφωνήματα. Από πρόληψη ούτε λόγος!

Η Πλ. Βικτωρίας γεμίζει καθημερινά από λαθρομετανάστες. Το πρωί με τις νέες αφίξεις και το απόγευμα μετά τις 6 γίνεται σημείο συνάντησης όλων των «30ήμερων» της πέριξ περιοχής. Αυτών των «30ήμερων» που τους δίνει το ίδιο το Ελληνικό Κράτος.

Πού να ασχολούμαστε τώρα μετά από 30 ημέρες να τους βρούμε, όταν μάλιστα δεν ξέρουμε πού στο καλό έχουν πάει. Κάποιος θα βρεθεί να μας καταγγείλει κανένα κτίριο «ξενοδοχείο». Πού να τρέχουμε τώρα.
Και η συνέχεια… Με κάποιον «μαγικό τρόπο» αυτά τα «χαμένα» «30ήμερα» μεταμορφώνονται πολύ σύντομα σε άδειες διαμονής. Μα έχουμε απ’ όλα στο 6ο Δ.Δ.! Ξενοδοχεία λαθρομεταναστών, διακινητές λαθρομεταναστών, βιομηχανία πλαστών εγγράφων και όλα τα σχετικά. Τους ανοίγουμε ΚΑΙ μαγαζιά! Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες φροντίζουμε δε και για τη διασκέδασή τους. Να μην στρεσάρονται κιόλας και μας καταγγείλει καμμιά ΜΚΟ!
Τυχαία καταφθάνουν όλοι αυτοί στην Πλ. Βικτωρίας;
Η λαθροδιακίνηση λοιπόν στις γειτονιές μας καλά κρατεί.
Τα διαμερίσματα της λαθροδιακίνησης έχουν τιγκάρει.
Σήμερα είχαμε πάλι νέες αφίξεις.
ΥΓ. Επειδή είπαμε να περιμένουμε λίγο μπας και υπάρξει καμμιά αντίδραση από τους αρμοδίους δεν είχαμε δημοσιεύσει τις φωτογραφίες από 21/6/2014. Οι φωτογραφίες λοιπόν που ακολουθούν είναι από μια «συνηθισμένη» ημέρα της Πλ. Βικτωρίας με ημερομηνίες 21/6/2014 και 25/6/2014.
Επιτροπή Κατοίκων Αγγελοπούλου – Πλ. Βικτωρίας

2014 06 21 12 56 00a
2014 06 21 12 56 00a
2014 06 21 12 56 06a
2014 06 21 12 56 06a
2014 06 25 08 24 13a
2014 06 25 08 24 13a
2014 06 25 08 24 40a
2014 06 25 08 24 40a
2014 06 25 08 24 46a
2014 06 25 08 24 46a
2014 06 25 09 24 46a
2014 06 25 09 24 46a
olympia.gr

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ… ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΘΕΙ…

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕΙΡΙΟΥ
George Christodoulou ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ…. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΘΕΙ…. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ…



http://alfeiospotamos.gr/?p=7546

Τα τύμπανα της χρεοκοπίας και του πολέμου

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Ο Χένρυ Κίσιγγερ αυτός ο «μεγάλος» Εβραίος «φιλέλληνας» είπε το 2007 πως "όποιος δεν ακούει τα τύμπανα του πολέμου που έρχεται, είναι κουφός". Σήμερα που το ημερολόγιο γράφει 25 Ιουνίου 2014 θα πω το εξής: ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΧ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.

Είναι ένας αυτοκινούμενος εγκεφαλικά νεκρός που σε λίγο καιρό θα είναι και βιολογικά νεκρός. Και δεν μιλάω γιά τους «άλλους» αλλά για σένα που διαβάζεις. Και είναι απαραίτητο να μιλήσω έτσι. Γιατί πρέπει να ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ και να ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΣ, για να μην γίνεις βιολογικά νεκρός. Και εσύ με την σειρά σου να ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ τον διπλανό σου. Θα δώσουμε σε λίγο έναν αγώνα επιβίωσης σαν ΕΘΝΟΣ και δεν περισσεύει ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. Διάβασε λοιπόν και ετοιμάσου.
Όποιος δεν βλέπει το ΚΡΑΧ που έρχεται ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. Και οι συνέπειες ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ. Όχι επειδή θα πεινάσουμε εμείς. Και σήμερα υπάρχουν Έλληνες που πεινάνε , αλλά εμείς δείχνουμε πολιτισμό και αξιοπρέπεια ακόμα και στην πείνα μας. Θα πεινάσουν όμως και τα δύο εκατομμύρια των λαθρομεταναστών , από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές και τα άλλα «ευγενή» κράτη, και αυτοί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Η ανθρώπινη ζωή γι' αυτούς, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ και αυτοί που ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ για να τους φέρουν στην Ελλάδα, για την ΩΡΑ του ΚΡΑΧ τους έφεραν.
Θυμηθείτε εκείνη την ώρα τους Συριζαίους φίλους τους, με τα «πλακάτ» που έλεγαν "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ".
Τίποτα όμως δεν έρχεται ξαφνικα΄και απρόοπτα. Και ο σεισμός ακόμα, σε αυτούς που γνωρίζουν και παρακολουθούν με ειδικά μηχανήματα τα φαινόμενα, δίνει πολύ καιρό πριν, στοιχεία και ενδείξεις ότι έρχεται και αυτοί που ξέρουν τον περιμένουν. Και ο πόλεμος το 1940 δεν ήρθε ξαφνικά. Πρίν οι Ιταλοί ζητήσουν να μπουν στην Ελλάδα, τους είδαν που αποβιβάστηκαν στην Αλβανία και ήξεραν ότι έρχεται ο πόλεμος.
Έτσι λοιπόν αυτή τη στιγμή, όλα τα στοιχεία μας δείχνουν πως η Οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ και το ΚΡΑΧ είναι αναπόφευκτο.
Την απόφαση βέβαια δεν την πήραν «εχθές». Από τον Μάιο του 2011 το χρέος τους «ξέφυγε» και χαρακτηρίστηκε "μη βιώσημο". Η πορεία της Οικονομίας ήταν προδιαγεγραμμένη. ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ αργά ή γρήγορα. Τα μέτρα που έπαιρναν, ήταν για να εξαθλιώνουν τον λαό , να διαλύουν τις ένοπλες δυνάμεις και όχι για την ανάπτυξη της οικονομίας, αφού Η ΑΝΕΡΓΙΑ και το ΧΡΕΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ.
Ψέμα και κοροϊδία στο λαό, μόνο για να τον κοιμίζουν. Γελοιότητες για πλεονάσματα και αγορές, υπό τον κίνδυνο πάντα της χρεοκοπίας. Αλλά το ήξεραν και οι κυβερνώντες και η Τρόικα, ότι αυτός ο δρόμος ΔΕΝ ΒΓΆΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ και οδηγεί σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ. Και έτσι οδηγηθήκαμε εκεί που αργά ή γρήγορα θα φτάναμε.
Θα είχαμε χρεοκοπήσει από πέρυσι το καλοκαίρι , αλλά λίγο οι μεταξύ τους διαφωνίες, λίγο η Ελληνική προεδρία στην Ευρώπη που ερχόταν, το ανέβαλλαν και το προγραμμάτισαν για μετά την λήξη της προεδρίας.
ΜΕΡΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ:
11 / 10 / 2013: Δήλωση του ΔΝΤ: "Στα μέσα του 2014 "κληρώνει" για την Ελλάδα το θέμα του χρέους". (καταλαβαίνετε τι πάει να πει "κληρώνει")
07 / 01 / 2014: Στουρνάρας: " Tον Ιούνιο οι αποφάσεις για το Ελληνικό χρέος".
24 / 01 / 2014: Όλι Ρεν: "Το καλοκαίρι η διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος"
ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ....ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ
10 / Ο6 / 2014: ΠΟΥ ΠΑΜΕ; – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις στο ΔΝΤ για την πραγματική κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας.
11 / 06 / 2014: Το χρέος "θάβει" την Ελλάδα: ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ "ΜΠΑΜ"!
ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ
22 / Ο6 / 2014: «Βόμβα» ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ από την Τράπεζα της Ελλάδας για ΑΕΠ και Χρέος. Τώρα το παραδέχονται και οι ίδιοι: "Δεν παλεύεται" το χρέος, πλέον. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΞΟΔΟ;
Τώρα λοιπόν το.....κατάλαβαν πως το χρέος είναι ...ΤΕΡΑΣ και "ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ". ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ λοιπόν από το ίδιο το καταστατικό των "μηχανισμών στήριξης" να συνεχίσουν ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ τη χώρα. Η απόφαση λοιπόν έχει παρθεί και το ΚΡΑΧ είναι «προ των πυλών».
Μετά από την λήξη της Ελληνικής προεδρίας, δηλαδή από 1-7-2014 και μέχρι 31-8-2014, οποιαδήποτε στιγμή θέλουν θα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΧΕΥΣΗ.
Οπωσδήποτε υπάρχει πάντα και δεύτερη λύση. Αλλά όταν οδηγηθείς σε αδιέξοδο, η λύση για να βγείς από αυτό, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ. Η λύση δηλαδή είναι αυτή που είπε το "Bloomberg" τον Φεβρουάριο του 2014. Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, αλλά δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο το συζητούν.
ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ.
Ένα πρόβλημα αντιμετωπίζουν μόνο. Την διαφυγή τους. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ .......ΜΑΡΤΥΡΕΣ. Μην ξεχνάτε ότι ο Ελληνικός λαός έχει υποστεί εδώ και τέσσερα χρόνια ένα μαρτύριο και έχουμε θρηνήσει χιλιάδες νεκρούς. Και όλα αυτά υποτίθεται ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;
ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;
ΟΧΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
Θα θελήσουν βέβαια να τηρήσουν τις.. δεσμεύσεις .....και θα ψηφίσουν πάλι τη ... «μαμά τους και το μπαμπά τους». Αλλά να γνωρίζετε το εξής ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ: Ότι και να ψηφίζουν ότι και να πουλάνε, αν αυτό θεωρείται ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ δεν μπορεί με το ΣΥΝΤΑΓΜΑ να ιδιωτικοποιηθεί. ΟΠΟΙΟΣ και να «αγοράσει» ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ στην καλύτερη περίπτωση ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.
Να μην σας απασχολεί λοιπόν τίποτα, που μπορεί να το διορθώσει ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Και στην Αργεντινή η παραιτηθείσα Κυβέρνηση της χρεοκοπίας και ο πρόεδρος Φερνάντο Δε Λα Ρούα, που την «έκανε» με το ελικόπτερο, είχαν ξεπουλήσει με την βοήθεια του ΔΝΤ την εταιρεία πετρελαίων της Αργεντινής, στην Ισπανική Repsol με ένα εξευτελιστικό ποσό. Αλλά ήρθε η πρόεδρος Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ, και της πήρε πίσω το 51% επειδή το θεώρησε ζωτικής σημασίας για τον λαό της Αργεντινής.
Να μην σας απασχολούν λοιπόν αυτά που μπορεί να τα διορθώσει μία Ελληνική κυβέρνηση. Και δεν εννοώ φυσικά ως Ελληνική κυβέρνηση, τους άθεους συνεχιστές του ψεύδους και της υποκρισίας.
Να σας απασχολεί μόνο η ζωή σας και οι ζωές των Ελλήνων, γιατί δεν έρχονται πίσω με όλους τους θησαυρούς της γής. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. Και μην ξεχνάτε οτι από τα δύο εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που είναι στην χώρα μας, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες φανατικοί μουσουλμάνοι που θα ασπαστούν αμέσως τα κηρύγματα της Τζιχάντ.
Και η Τζιχάντ το έχει ανακοινώσει σε Τουρκική εφημερίδα. «Στόχος μας η Ελλάδα». Μην καθόμαστε λοιπόν ήσυχοι και πίνουμε το «φραπόγαλο». Δεν είναι μακριά. Είναι μέσα στη χώρα μας. Είναι δίπλα μας.
Και τα ΤΥΜΠΑΝΑ της ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ και του ΠΟΛΕΜΟΥ ακούγονται ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lambropoulos@yahoo.com
Υ.Γ. θα γράψω σύντομα και ένα άρθρο για το τι πρέπει να κάνουμε και πως μπορούμε να προετοιμαστούμε.
(pentapostagma)
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/06/blog-post_5070.html

Η ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ ΚΥΝΟΣ ΚΕΦΑΛΕΣ: Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

megistias25
Ιούνιος του –197. Στους Θεσσαλικούς λόφους, τους ονομαζόμενους την εποχήν εκείνην «Κυνός Κεφαλές», το σημερινόν Μαυροβούνι της περιοχής Φαρσάλων, και στις υπόριές τους, γράφεται με το αίμα των Ελλήνων η αρχή του δράματος της υποδουλώσεως της Ελλάδος στους Ρωμαίους.
Ιστορικόν γεγονός καταλυτικής σημασίας διά τα γεγονότα, τα οποία επηκολούθησαν, η συγκεκριμένη μάχη, είναι αναγκαίον, ιδιαίτερα σήμερον, να μελετηθεί από όλους μας, διά να συνειδητοποιήσουμεν επί τέλους, ότι η βασική αιτία όλων μας των δεινών δεν είναι άλλη από την διχόνοιαν και την διαμάχην μεταξύ μας!
Και τούτο διότι την μάχην αυτήν δεν την εκέρδισαν οι Ρωμαίοι μόνον με την πολεμικήν τους υπεροπλίαν και τον άριστον στρατηγικόν τους σχεδιασμόν, αλλά πρωτίστως με την καταλυτικήν συμβολήν των Ελλήνων συμμάχων τους, της Αιτωλικής Συμπολιτείας, και όσων εκ των υστέρων κατάφεραν να πείσουν, οι οποίοι στάθηκαν οι αίτιοι της Ρωμαϊκής διείσδυσης και τελικώς της επιβολής της κυριαρχίας τους στην Ελλάδαν.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχήν:
Στα τέλη του –3ου αιώνος, η Ελλάς σπαράσσεται από αλλεπάλληλες εμφύλιες συρράξεις. Κυρίαρχοι αντίπαλοι σε αυτές ευρίσκονται από την μίαν η Αιτωλική Συμπολιτεία και οι Έλληνες σύμμαχοί της και από την άλλην το Βασίλειον της Μακεδονίας και όσοι άλλοι Έλληνες συνασπίζονται μαζί του. Το έτος –211, οι Αιτωλοί, αναζητώντας στηρίγματα εναντίων των Μακεδόνων του Φιλίππου Ε΄, συνάπτουν συμμαχίαν με τους Ρωμαίους. Εκείνα όμως τα έτη οι Ρωμαίοι ήσαν απησχολημένοι με τον δεύτερόν τους πόλεμον εναντίον των Καρχηδονίων στην Σικελίαν και την Βόρειον Αφρικήν και έτσι δεν είχαν την δυνατότητα να βοηθήσουν αποτελεσματικά τους Αιτωλούς. Έτσι το –206, η Αιτωλική Συμπολιτεία, ηττηθείσα από τους Μακεδόνες, αναγκάζεται να συνθηκολογήσει και να τερματίσει τον Πρώτον Μακεδονικόν πόλεμον.
Το έτος –202, οι Ρωμαίοι τερματίζοντας επιτυχώς τις επιχειρήσεις τους εναντίον των Καρχηδονίων στην Αφρικήν, με την συντριπτική νίκην του Σκιπίωνος του «Αφρικανού» επί των δυνάμεων του Αννίβα στην Ζάμα και εξασφαλιζόμενοι από τις διαρκείς παρενοχλήσεις των Καρχηδονίων, έστρεψαν το κατακτητικόν τους βλέμμα προς τα Ελληνικά εδάφη. Η συμμαχία τους με τους Αιτωλούς εναντίον του Φιλίππου Ε΄, τους έδωσε το πρόσχημα και την αφορμήν, την οποίαν επιζητούσαν.
Στρεφόμενοι κατά πρώτον εναντίον του ισχυρότερου κοντινού βασιλείου, το οποίον εμπόδιζεν τα κατακτητικά τους σχέδια, κήρυξαν το –200 τον πόλεμον στον Φίλιππο Ε΄, μη λησμονώντας την συμμαχίαν του με τον Αννίβαν και ανταποκρινόμενοι ευχαρίστως στο κάλεσμα των Αιτωλών, αλλά και των Ροδίων, των Αθηναίων και των Ελλήνων της Περγάμου. Μέχρι το θέρος του –197, οι Ρωμαϊκές λεγεώνες του στρατηγού Τίτου Κόϊντου Φλαμινίνου, συγκρούονταν με τον Μακεδονικό στρατό του Φιλίππου Ε΄, χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Στο διάστημα όμως αυτό, ο Ρωμαίος στρατηγός, γνωρίζοντας ο ίδιος την Ελληνικήν νοοτροπίαν και ομιλώντας πολύ καλά την Ελληνικήν γλώσσαν, εφήρμοσε με επιτυχίαν την τακτικήν του «διαίρει και βασίλευε», προκειμένου να στερήσει από τον Μακεδόνα βασιλέα την υποστήριξιν των άλλων Ελλήνων συμμάχων του. Οι Ελληνικές πόλεις έπεσαν στην παγίδα των ωραίων λόγων και υποσχέσεών του, περί πλήρους ανεξαρτησίας των, αν εγκατέλειπαν τους Μακεδόνες και τον βοηθούσαν ή έμεναν αμέτοχοι στην εξελισσομένην σύρραξιν. Η μία μετά την άλλην αποχωρούσαν από τον συνασπισμόν του Φιλίππου Ε΄, μη μπορώντας να εννοήσουν, ότι αποκοπτόμενες από την ισχύν της ισχυρής Μακεδονίας και αυτήν αδυνάτιζαν, αλλά και οι ίδιες γινόνταν εύκολη λεία στα μελλοντικά σχέδια των Ρωμαίων.
Ο Μακεδόνας βασιλεύς έμεινεν έτσι με μόνους συμμάχους, εκτός των Θεσσαλών και των Θρακών, τους πιστούς Ακαρνάνες, οι οποίοι πατροπαράδοτα ποτέ δεν εγκατέλειπαν τους συμμάχους τους, ακόμη και αν απειλούνταν οι ίδιοι με ολοκληρωτικήν καταστροφήν, θεωρώντας την συμμαχίαν ιερότερην και από το πλέον ζωτικόν τους συμφέρον !!
Μέχρι και ο Αντίοχος Γ΄, ο βασιλεύς της Συρίας, του οποίου η δύναμις ήταν σημαντική και είχεν υποσχεθεί βοήθεια στον Φίλιππο Ε΄, δεν τήρησεν την υπόσχεσίν του, πειθόμενος σε αυτήν την στάσιν με ανταλλάγματα από τους Ρωμαίους! Οι Ρωμαίοι, δεν θα μπορούσαν να ελπίζουν σε καλύτερη τύχη!! Οι Έλληνες, τυφλωμένοι από τα πάθη, την διχόνοια και τα μίση, τα οποία είχαν συσσωρευτεί από τους συνεχείς εμφυλίους πολέμους, άνοιγαν μόνοι τους, χωρίς να το αντιλαμβάνονται, τον δρόμον της καταστροφής των!!
Τον Ιούνιον του –197, ο Τίτος Κόϊντος Φλαμινίνος, ξεκίνησεν από την Θήβαν διά να συναντήσει τον αντίπαλόν του στην περιοχήν της Θεσσαλίας, έχοντας δύναμιν 34.000 ανδρών, Ρωμαίων και Ελλήνων και ενός τμήματος ελεφάντων. Μεταξύ των δυνάμεών του αυτών διακρινόταν το ιππικόν των Αιτωλών υπό την αρχηγίαν των στρατηγών του Ευπολέμου και Αρχεδάμου. Στην δύναμιν αυτήν, ο Φίλιππος Ε΄ είχε να αντιτάξει την Μακεδονικήν Φάλαγγα, αποτελούμενη από 16.000 σαρισσοφόρους οπλίτες, 7.500 πεζούς οπλίτες Μακεδόνες, Θράκες και Ακαρνάνες και 2.000 ιππείς Θεσσαλούς και Μακεδόνες. Η πρώτη επαφή των προφυλακών των δύο στρατών έγινε στην περιοχή των Φερών, με συνεχείς ακρβολισμούς ιππέων και ελαφρώς οπλισμένων πεζών, χωρίς κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα.
Την επομένην ημέραν, οι δύο αντίπαλοι μετεκίνησαν τα στρατόπεδά τους, κρίνοντας ότι η προηγούμενη τοποθεσία δεν ήταν κατάλληλη διά την ανάπτυξιν των στρατευμάτων τους και ο Φίλιππος μετακινήθηκε προς την Σκοτούσσαν, με σκοπόν να εφοδιάσει τον στρατόν του από την πόλιν, πριν καταλάβει καταλληλότερες θέσεις. Αλλά ο Τίτος Φλαμινίνος, υποπτευθείς τον σκοπόν του αντιπάλου του, κινήθηκε παράλληλα προς αυτόν και πρόλαβε να καταστρέψει τον σιτοβολώνα της Σκοτούσσας. Οι δύο στρατοί συνέχισαν την πορείαν τους και χωρίς να έχουν οπτικήν επαφήν μεταξύ τους, αλλάζοντας συνεχώς θέσεις ευρέθησαν την τρίτην ημέραν στρατοπεδευμένοι, ο μεν Φίλιππος στο Μελάμβιον της Σκοτουσσαίας, ο δε Τίτος Φλαμινίνος στο Θετίδιον της Φαρσαλίας, χωρίς να γνωρίζουν ο ένας την θέσιν του άλλου.
Ο Φίλιππος, βιαζόμενος να καταλάβει κατάλληλες θέσεις, προχώρησεν προς τα υψώματα των Κυνός Κεφαλών. Επειδή όμως η δυνατή βροχή, η οποία έπεσεν, η νεφοσκεπής σκοτεινή ημέρα και η ομίχλη, η οποία απέκλειε την ορατότητα, καθιστούσαν την πορείαν του προβληματικήν, κατασκεύασε χαράκωμα, κοντά στους λόφους, τοποθετώντας εκεί τον στρατόν του και εξαπέστειλε την εφεδρείαν με διαταγήν να ανέλθει στις κορυφές των λόφων. Εξ άλλου ο Τίτος Φλαμινίνος, ο οποίος εξακολουθούσε να μην γνωρίζει πού ευρισκόταν ο αντίπαλός του, έστειλε δέκα ουλαμούς ιππέων και χιλίους ελαφρώς οπλισμένους, να διατρέξουν και να εξερευνήσουν την περιοχήν. Αυτοί προχωρώντας προς τα υψώματα, έπεσαν χωρίς να το καταλάβουν επάνω στις εφεδρείες των Μακεδόνων. Στην συμπλοκήν, την οποίαν επακολούθησε, οι Μακεδόνες επικράτησαν των αντιπάλων τους, αναγκάζοντας τον Τίτον Φλαμινίνον να στείλει προς βοήθειάν τους, 500 ιππείς και 2.000 πεζούς Αιτωλούς, οδηγούμενους από τους αρχηγούς των Αρχέδαμον και Ευπόλεμον. Οι εφεδρείες αυτές ανακούφισαν τους πιεζόμενους Ρωμαίους και ανάγκασαν τον Φίλιππον εσπευσμένα να ρίξει στην μάχην τους φαλαγγίτες του, χωρίς να έχει ολοκληρώσει ακόμη την ανάπτυξιν της παρατάξεώς του. Επίσης έστειλε προς βοήθειαν των μαχομένων στις κορυφές των λόφων το Θεσσαλικόν και το Μακεδονικόν ιππικόν, υπό τον Ηρακλείδην και τον Λέοντα.
Το δεξί κέρας της παράταξης των Μακεδόνων, το οποίον κατελάμβανε η Μακεδονική φάλαγξ, ανέτρεψεν το Ρωμαϊκόν πεζικόν, το οποίον όμως υποχωρούσε συντεταγμένα. Στην εσπευσμένην όμως επίθεσιν των Μακεδόνων, δημιουργήθηκε ρήγμα μεταξύ των δύο άκρων της παρατάξεώς των. Ο Τίτος Φλαμινίνος επετέθη με τους ελέφαντές του και το δεξιόν της παρατάξεώς του, στο ασύντακτον αριστερόν τμήμα των Μακεδόνων, το οποίον κατέβαινε από τους λόφους σε σχηματισμούς πορείας και το διέσπασε.
Από το άνοιγμα το οποίον εδημιουργήθη, τμήματα του ρωμαϊκού στρατού, από εκείνα, τα οποία επετέθησαν στους ασύντακτους Μακεδόνες, βρέθηκαν στα νώτα της Μακεδονικής φάλαγγος, η οποία μέχρι τότε προχωρούσε νικηφόρα, αλλά απεκόπηκε από το υπόλοιπον στράτευμα. Το γεγονός αυτό απέβη μοιραίον, διά την εξέλιξιν της μάχης, επειδή ήταν αδύνατον εις τους άνδρες της φάλαγγος να κάνουν μεταβολήν και να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς σε δύο μέτωπα. Η μάχη έληξεν με την μεγάλην σφαγήν των στρατιωτών του Φιλίππου από τους Ρωμαίους και τους συμμάχους των Έλληνες, και την κατάληψιν και διαρπαγήν του Μακεδονικού χαρακώματος. Ο Φίλιππος με όσον στράτευμα κατάφερε να διασωθεί, απεχώρησε προς τα Τέμπη, ενώ ο Τίτος Φλαμινίνος, αφού οι στρατιώτες του και οι Αιτωλοί, απεγύμνωσαν τους νεκρούς και λαφυραγώγησαν το στρατόπεδο των Μακεδόνων, συνεκέντρωσε τους αιχμαλώτους και τα λάφυρα και κατευθύνθηκε νικητής προς την Λάρισσαν.
Κατά τον ιστορικόν μας, Πολύβιον τον Μεγαλοπολίτην, 8.000 Έλληνες Μακεδόνες, έχασαν την ζωήν τους και έβαψαν με το αίμα τους το Θεσσαλικόν χώμα, στην πολύνεκρην αυτήν μάχην. Επίσης αυτοί οι οποίοι αιχμαλωτίσθηκαν, δεν ήταν λιγότεροι από 5.000!
Από τους Ρωμαίους και τους συμμάχους των, εφονεύθησαν κατά την μάχην περίπου 700 άνδρες. (Πολυβίου Ιστορία, βιβλίον ΙΗ΄).
Με αυτόν τον μεγάλον φόρον αίματος των Ελλήνων, άνοιξεν οριστικά η αυλαία του δράματος της υποδουλώσεως της Ελλάδος στους Ρωμαίους. Τα γεγονότα, τα οποία επακολούθησαν, δεν μπορούσαν να έχουν άλλην κατάληξιν, εφ’ όσον οι Ρωμαίοι, είχαν στις τάξεις τους Έλληνες, οι οποίοι εμάχοντο εναντίον Ελλήνων!! Διότι οι Έλληνες, μόνον από Έλληνες μπορούσαν να ηττηθούν!! Όταν τελικώς εννόησαν το μέγεθος της ευθύνης των, ήταν πλέον αργά. Είχαν εξαντλήσει τις δυνάμεις των στην αλληλοσφαγήν και δεν είχαν ικανές εφεδρείες να αντισταθούν στον κατακτητή! Και αυτοί, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή επολέμησαν τον Ρωμαίον εισβολέα και εκείνοι οι οποίοι τον βοήθησαν να εδραιωθεί στην Πατρίδαν μας, έχασαν την ελευθερίαν τους και έγιναν υποτελείς του.
Ας δεχθούμε λοιπόν την διδαχήν της πλούσιας Ιστορίας μας και ας συνειδητοποιήσουμεν, ότι ο μοναδικός επικίνδυνος εχθρός μας είναι η Διχόνοια και η Διάσπαση! Αν δεν ομονοήσουμεν, και δεν συνασπισθούμε γύρω από την κοινήν Ελληνικήν υπόθεσιν, η οποία υπερβαίνει τα ατομικά μας πάθη και τις προσωπικές μας επιδιώξεις, ειδικά στις δύσκολες συνθήκες τις οποίες διέρχεται η Πατρίς μας σήμερον, η Ιστορία συνεχώς θα μας επιφυλάσσει τα ίδια δυσάρεστα αποτελέσματα!!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ).
mbook

Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΙΑ

http://alfeiospotamos.gr/?p=7542

Πάγκαλος: Υποφέρω, μου έκοψαν τη σύνταξη στα 1.800 ευρώ



Σε ακόμα μία απίστευτη πρόκληση προχώρησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος σχολιάζοντας την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τις περικοπές των συντάξεων των δικαστικών και εισαγγελέων είπε και αυτός δεν τα βγάζει πέρα με τη σύνταξη των 1.800 ευρώ που παίρνει.

Συγκεκριμένα ο κ.Πάγκαλος μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να υπάρξουν αναδρομικές αξιώσεις από τους βουλευτές μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, είπε «εάν κάποιοι αποφασίσουν – γιατί βλέπω τώρα ένα πνεύμα κατά των δικαστών – και δεν δικαιώσουν τον εαυτό τους, διότι πιστεύω ότι ορθώς έπραξαν οι δικαστές και τον δικαίωσαν από την τυπική άποψη, της εφαρμογής του δικαίου, θα μπορούσε άλλος να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου θα εφαρμοστεί ο γενικός κανόνας δικαίου ότι δεν μπορεί να χειροτερέψεις αναδρομικά τις συμβατικές συνθήκες μιας εργασιακής σχέσης, σε έναν εργοδότη.

Εκεί θα άνοιγε επίσης ο δρόμος για να δικαιωθούν κάποιοι και ανατρέπεται η οικονομική πολιτική. Γι' αυτό το λόγο, εγώ δεν θα κάνω προσφυγή, παρόλο ότι υποφέρω, διότι 1.800 ευρώ δεν είναι μεν σύνταξη πείνας, αλλά δεν είχα προγραμματίσει στη ζωή μου να έχω τόσα. Είχα προγραμματίσει κάτι παραπάνω...».

Βολές κατά ΣΥΡΙΖΑ και εγκώμια για Καραμανλή
Παράλληλα ο κ.Πάγκαλος έπλεξε το εγκώμιο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, κυρίως γιατί αρνήθηκε να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Σέβομαι τους σώφρονες και μετριοπαθείς ανθρώπους και μ' αυτήν την έννοια σέβομαι πάρα πολύ τον Κώστα Καραμανλή, διότι έμαθα από τον κ. Αντώναρο ότι δεν επιθυμεί να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τον θεωρώ γι' αυτό αξιοσέβαστο και πραγματικά πολύ καλά έκανε και δεν θέλει να γίνει Πρόεδρος. Έγινε πρωθυπουργός και τίμησε το αξίωμά του και το όνομά του και καλά κάνει τώρα».

Παράλληλα επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε «εξωφρενική» την άποψη πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ακόμα και αν πρόκειται για στέλεχος του κόμματός του και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση πως αν συνεχίσει έτσι θα οδηγηθεί στην πορεία σε «βαθμιαία περιθωριοποίηση που του ταιριάζει».

iefimerida

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ artfm ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ 24/6/2898


ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ; ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΑ. Στην Εφορία από 25 Ιουλίου το χαράτσι της ΔΕΗ

Στην Εφορία από 25 Ιουλίου το χαράτσι της ΔΕΗ
Στις 25 Ιουλίου θα επιστρέψει η ΔΕΗ στο υπουργείο Οικονομικών όλα τα ανεξόφλητα ποσά ΕΕΤΑ 2013 (τέλος ακινήτων), σύμφωνα με ανακοίνωση της επιχείρησης. Παράλληλα, η ΔΕΗ διευκρίνισε ότι:...

- Όποιος πελάτης εξοφλήσει μετά την 25η Ιουλίου 2014 λογαριασμό που έχει λήξει, τυχόν ανεξόφλητο ποσό ΕΕΤΑ που περιλαμβάνεται σε αυτόν, δεν θα αποτελεί πλέον οφειλή στη ΔΕΗ, καθώς αυτό θα έχει μεταφερθεί στην Εφορία. Το ποσό αυτό δεν θα χαθεί, καθώς θα πιστωθεί στον αμέσως επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί από τον Αύγουστο 2014 και μετά. Το πιστωτικό ποσό θα εμφανίζεται διακριτά στον λογαριασμό αυτό και πιο συγκεκριμένα με το λεκτικό «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΕΤΑ ΔΟΥ».
- Αν από την παραπάνω πίστωση προκύψει επιστροφή ποσού για τον πελάτη και επιθυμεί την άμεση καταβολή του, τότε μπορεί να μεταβεί σε οποιοδήποτε κατάστημα της ΔΕΗ, προσκομίζοντας ένα πρόσφατο λογαριασμό και την αστυνομική του ταυτότητα – ο ίδιος ή εξουσιοδοτημένο από αυτόν άτομο. Για τη διευκόλυνσή τους οι ανωτέρω πελάτες – πριν από τη μετάβασή τους σε κατάστημα της ΔΕΗ – είναι προτιμότερο να έχουν σχετική ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα, καλώντας στο 11770.
Το 2013 ήταν η τελευταία χρόνια που εισπράχθηκε το τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών ρεύματος καθώς από εφέτος εφαρμόζεται ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/06/25.html

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΡΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΗΠΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΡΥΕΙ Η ΚΙΝΑ!

Η Κίνα επεκτείνει τα σχέδιά της για την ίδρυση παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος που θα ανταγωνίζεται την Παγκόσμια Τράπεζα και την Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων, οι οποίες όπως φοβάται το Πεκίνο, δέχονται έντονη επιρροή από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδουν οι Financial Times επικαλούμενοι πηγές με γνώση του θέματος, σε συναντήσεις με άλλες χώρες, το Πεκίνο πρότεινε τον διπλασιασμό των εγγεγραμμένων κεφαλαίων της τράπεζας στα 100 δις. δολάρια.

Μέχρι στιγμής, 22 χώρες της περιοχής, περιλαμβανομένων και πλούσιων χωρών της Μέσης Ανατολής στις οποίες η Κίνα αναφέρεται ως «Δυτική Ασία», έχουν δείξει ενδιαφέρον για το πιστωτικό ίδρυμα, το οποίο θα γίνει γνωστό ως η «Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων σε Υποδομές».

Η εν λόγω τράπεζα, αναμένεται σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, να εστιάσει αρχικά στην ίδρυση μιας νέας εκδοχής του «Δρόμου του Μεταξιού», τον παλιό εμπορικό δρόμο που κάποτε ένωνε την Ευρώπη με την Κίνα.
http://oimos-athina.blogspot.gr/2014/06/blog-post_6669.html

"Παγκόσμια Κυβέρνηση " (τι άλλο...) το θέμα του συνέδριου των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αθήνα.



Το τριήμερο 27-29 Ιουνίου γίνεται διεθνές συνέδριο των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αθήνα με θέμα :
"ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
- Γιατί την χρειαζόμαστε, είναι εφικτή, ποιος έχει τα προσόντα για να κυβερνήσει;"

Χωρισμένοι σε μικρές ομάδες (ξεχωρίζουν από την ιδιαίτερη ενδυματολογική επιλογή τους) οργώνουν την Αθήνα και τα προάστεια για να προπαγανδίσουν την "συνέλευσή" τους βοηθούμενοι και από ξένους "ιεραποστόλους".
(το φυλλάδιο που παρουσιάζω παρακάτω το πήρα από έναν ...Ούγγρο)
* Εμφανής η διάθεση ειρωνίας...
Βέβαια στις οδηγίες  της συνέλευσης μαθαίνουμε ότι θα υπάρχουν "κουτιά συνεισφορών" για τους "γενναιόδωρους που θα υποστηρίξουν τα συμφέροντα της Βασιλείας."..

kolotoubes.blogspot.gr

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 402 εκ. ευρώ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 83 εκ. ευρώ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 6, επιδότηση 14.000.000€ για κάθε θέση εργασίας

13583 ph1 1623869965

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι

Εντυπωσιακά είναι τα νούμερα των επενδύσεων που ανακοινώνει το κυβερνητικό επιτελείο. Ακούμε εκατοντάδες εκατομμύρια και πιστεύουμε ότι συνοδεύονται από εκατοντάδες θέσεις εργασίας. Σωστά; ΛΑΘΟΣ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ

Η Κυβέρνηση ενέκρινε έξι επενδυτικά σχέδια πριν λίγες ημέρες, με νόμο στην Βουλή.
Σύνολο επένδυσης: 402.000.000€ (τετρακόσια δύο εκατομμύρια ευρώ)
Σύνολο επιδότησης: 83.000.000€  (ογδόντα τρία εκατομμύρια ευρώ)
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΕΞΙ, (6), ναι καλά διαβάζετε, έξι θέσεις εργασίας.

Δηλαδή επιδότηση 14.000.000€ για κάθε θέση εργασίας

Πιο συγκεκριμένα:

ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΠΛΑΚΑ ΤΡΑΝΗ Α.Ε.
Επένδυση 73.000.000€
Μηχανήματα (ενδεχομένως εισαγόμενα) τα 55.000.000€
Επιδότηση 18.500.000€
Θέσεις εργασίας ΜΙΑ (1)

SPIDER ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.
Επένδυση 69.468.000€
Μηχανήματα (ενδεχομένως εισαγόμενα) τα 48.000.000€
Επιδότηση 23.893.000€
Θέσεις εργασίας ΜΙΑ (1)

ΚΑΛΟΝ ΟΡΟΣ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ Α.Ε.
Επένδυση 54.177.000€
Μηχανήματα (ενδεχομένως εισαγόμενα) τα 36.000.000€
Επιδότηση 20.835.000€
Θέσεις εργασίας ΜΙΑ (1)

VECTOR ΑΙΟΛΙΚΗ Α.Ε.
Επένδυση 74.684.000€
Μηχανήματα (ενδεχομένως εισαγόμενα) τα 54.000.000€
Επιδότηση 12.468.000€
Θέσεις εργασίας ΜΙΑ (1)

ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΔΙΣΤΟΜΟΣ Α.Ε.
Επένδυση 80.198.000€
Μηχανήματα (ενδεχομένως εισαγόμενα) τα 32.000.000€
Επιδότηση 9.764.000€
Θέσεις εργασίας ΜΙΑ (1)

ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΡΛΕΣ Α.Ε.
Επένδυση 52.769.000€
Μηχανήματα (ενδεχομένως εισαγόμενα) τα 23.000.000€
Επιδότηση 7.700.000€
Θέσεις εργασίας ΜΙΑ (1)

Τα πλήρη στοιχεία των επενδύσεων βρίσκονται στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Με εκτίμηση
Φλωράς Γιώργος
Πανεπιστημίου 59 Αθήνα 10564

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ http://dikeosinikeanaptixi.blogspot.gr/
ΘΕΜΑΤΑ ΟΑΕΕ http://oaee1.blogspot.gr/
ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΡΤΕΛ-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ http://adagonismos.blogspot.gr/
ΘΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ http://defteriefkeria.blogspot.gr/
ΘΕΜΑ ΕΚΘΕΣΗ ΟΟΣΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters