Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Scoop: Το Πεντάγωνο σταματά τις ενημερώσεις μετάβασης Biden

Ο ενεργός υπουργός Άμυνας Κρις Μίλερ διέταξε να σταματήσει η συνεργασία σε όλο το Πεντάγωνο με τη μετάβαση του εκλεγμένου Προέδρου Μπάιντεν, συγκλονίζοντας αξιωματούχους σε ολόκληρο το Υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με ανώτερους αξιωματούχους της διοίκησης.

Το πιο πρόσφατο: Ο διευθυντής μετάβασης του Μπάιντεν Γιοχάνς Αβραάμ αντιφάσκει με την επίσημη απάντηση του Πενταγώνου σε

Η επικεφαλής δικαιοσύνη της Νότιας Αφρικής αμετανόητος για τη σύνδεση εμβολίων Covid με σατανισμό

Ο αρχηγός της δικαιοσύνης Mogoeng είπε ότι οι άνθρωποι πρέπει να γλιτώσουν οποιοδήποτε εμβόλιο που επιδίωκε να «προωθήσει μια σατανική ατζέντα του σήματος του θηρίου». Φωτογραφία: Mike Hutchings / Reuters

Ο αρχηγός της Νότιας Αφρικής απέρριψε τις ανησυχίες ότι ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων συνδέοντας τα εμβόλια κοροναϊού με μια «σατανική ατζέντα».

Το σχόλιο του Mogoeng Mogoeng σηματοδότησε την πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας που ένας ανώτερος δικαστής είχε μεταδώσει τέτοιες ανησυχίες.

Συναγερμός σε νοσοκομείο του Σικάγο: Σταμάτησε τη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer - Έρευνα ξεκίνησε ο FDA

Πληθαίνουν  τα συμβάντα με τις σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούνται από το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech σε σημείο που νοσοκομείο στο Σικάγο διέκοψε τον εμβολιασμό του
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters