Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ… Μη φοράτε στρατιωτική στολή, γιατί θα φάτε ξύλο!..


Σχετική εικόναΌπως συχνά επισημαίνει ο «Στόχος», είναι τέτοια η κυριαρχία των μπολσεβίκων από το 1996 που τους άφησε ανεξέλεγκτους ο Εβραίος Σημίτης, που συμβαίνει το εξής: Εδώ και 20 χρόνια είναι αδύνατον να κυκλοφορήσεις σε μεγάλο μέρος της Αθήνας με στρατιωτική στολή, με ρούχα που φέρουν επάνω τους την Ελληνική Σημαία ή πατριωτικά συνθήματα κλπ.

Από το «πειρατικό του Στάθη» στο Ποντίκι, 15-2-2018

Όταν κάτω από μία κουκούλα υπάρχει κι άλλη κουκούλα,


κι όταν κάτω και από την άλλη κουκούλα υπάρχει ακόμα μία κουκούλα, τότε δεν πρόκειται περί μαφίας,


αλλά περί μπάμπουσκας!
 

Αυτοί θα είναι οι Στρατιώτες του Παγκόσμιου Κράτους και Δεν είναι Αυτό που Νομίζετε (video)


           
Αυτοί θα είναι οι Στρατιώτες του Παγκόσμιου Κράτους και Δεν είναι Αυτό που Νομίζετε (video)
Του Γιώργου Φαρμάκη

Το Παγκόσμιο κράτος έρχεται και αυτό σημαίνει ότι όλοι οι πολίτες του κόσμου θα έχουν ίδιες συνήθειες. Το αν θα γίνει σύντομα η δημιουργία της παγκόσμιας χούντας κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Τα πράγματα δεν πάνε καλά σε αυτό τον κόσμο και αυτό είναι ολοφάνερο. Συνεχώς ακούμε για την εξέλιξη της ρομποτικής τεχνολογίας και για την λεγόμενη Τεχνητή Νοημοσύνη.

Bloomberg: Η Ελλάδα κρύβει έναν θησαυρό που μπορεί να γίνει τζακπότ



Η Ελλάδα κρύβει έναν θησαυρό που ελάχιστοι γνωρίζουν και που αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να αποδειχθεί τζακπότ για την οικονομία μιας χώρας που αυτή την περίοδο μαστίζεται.
Ο λόγος για την ελληνική τρούφα, που, σύμφωνα με το Bloomberg, είναι η ελληνική απάντηση στην Ιταλία και που δεν έχει να φοβάται τίποτα σε ενδεχόμενη σύγκριση.

Μαζέψτε τους! Σύριζα: Ναι στον πατριωτισμό αρκεί να μην προέρχεται από Έλληνες! (Βίντεο)

 
Ο κ.Κουρουμπλής εχθές επισκέφτηκε το ανατολικότερο άκρο της Ελλάδας, Το Καστελόριζο. Μεταξύ άλλων ο κύριος Κουρουμπλής δήλωσε ότι είμαστε μια χώρα που σέβεται τον πατριωτισμό των άλλων χωρών. Εμείς να προσθέσουμε ότι «κάποιοι» δεν σέβονται τον πατριωτισμό των Ελλήνων και θεωρούν φασίστες τους πολίτες που φωνάζουν για την Μακεδονία. Όπως και να έχει το βίντεο που ακολουθεί είναι σημαντικό.

Οι Έλληνες γνώριζαν την Άλγεβρα πριν 2500 χρόνια και πολύ πριν του Άραβες!

 
Αντίθετα με ό,τι πιστεύαμε ως σήμερα, η Αλγεβρα δεν είναι επινόηση των Αράβων. Νέα μελέτη αποδεικνύει ότι παλαιότερα οι αρχαίοι Ελληνες είχαν εφεύρει «αλγεβρικούς» τρόπους επίλυσης πρακτικών προβλημάτων



Μέσα σε αυτά τα δύο έγγραφα κρύβεται μια σημαντική για τα ελληνικά Μαθηματικά ανακάλυψη. Χρειάζεται βέβαια αρκετή εξάσκηση και υπομονή για να βρεις δεξιά την παραπομπή στο σχόλιο του Θέωνος (ένατη γραμμή από κάτω) και μετά να πας και γύρω από το κυρίως κείμενο του Πτολεμαίου να ανακαλύψεις, κάπου εκεί στη μέση, την αρχή του σχολίου

Οι 2.594 Έλληνες στη νέα λίστα των Paradise Papers [έγγραφο]


Σε νέα διαρροή χιλιάδων ονομάτων ελληνικού ενδιαφέροντος που εμπλέκονται στις λίστες των Paradise Papers προχώρησε η ιστοσελίδα του διεθνούς κονσόρτιουμ ερευνητών δημοσιογράφων.
Πρόκειται για την πρώτη φορά που αναφέρεται τόσο μεγάλος αριθμός ελληνικών ονομάτων, αφού η λίστα περιλαμβάνει 2.594 καταχωρίσεις που προέρχονται από τα εταιρικά μητρώα της Μάλτας.
Το ελληνικό ενδιαφέρον της νέας διαρροής αφορά, μεταξύ άλλων, επιχειρηματίες, εφοπλιστές, ιδιοκτήτες μίντια αλλά και πολιτικούς. Σημειώνεται ότι η πρώτη διαρροή συμπεριλάμβανε μόλις 235 ονόματα Ελλήνων.

Στρατηγός (εα) Ειδικών Δυνάμεων απαντά στις προκλήσεις των Τούρκων προειδοποιώντας: Συνταγματάρχη Τουρκσέν, την επόμενη φορά δεν θα γίνει το ίδιο…!!!!

γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος vafkanast@gmail.com    
Όλοι οι Έλληνες, είτε ένστολοι, είτε απλοί πολίτες, έχουμε συνηθίσει τις κατ’ εξακολούθηση απειλές της γείτονος χώρας, με τους περισσότερους από εμάς να έχουμε αγανακτήσει, και να παρακαλάμε επιτέλους την εμπλοκή για να μπουν τα πράματα στην θέση τους. 

Σπάνια φωτογραφία δείχνει την Θεσσαλονίκη με τείχος


Τη φωτογραφία με την παλιά Θεσσαλονίκη δημοσίευσε ο Ζαχαρίας Σεμερτζίδης, στην ομάδα «Παλιές φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης», σημειώνοντας ότι πρόκειται για ιστορική λήψη, καθώς είναι το πρώτο φωτογραφικό ντοκουμέντο, το οποίο εμφανίζει την πόλη όπως ήταν, πριν την κατεδάφιση του τείχους. Η φωτογραφία απεικονίζει τη Θεσσαλονίκη το 1860, λίγα χρόνια πριν την κατεδάφιση του παραθαλάσσιου τείχους της πόλης και είναι ομολογουμένως εξαιρετικά εντυπωσιακή.

Ο κ. Σεμερτζίδης έγραψε συγκεκριμένα: » Η μοναδική μέχρι σήμερα φωτογραφική αποτύπωση της παραλίας της Θεσσαλονίκης πριν από την κατεδάφιση του παραθαλάσσιου τείχους. Χρονολογία κατά προσέγγιση στα μέσα της δεκαετίας του 1860, οπωσδήποτε πριν το 1867. Μια ιστορική λήψη για την οποία όλοι εμείς στις Παλιές Φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης αισθανόμαστε δικαιολογημένα υπερήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε να σχολιάσουμε και να την κάνουμε γνωστή στα μέλη μας και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το παρελθόν της πόλης μας».

Η φωτογραφία εντοπίστηκε στα Εθνικά Αρχεία της Ουγγαρίας

Σύμφωνα με τους διαχειριστές της σελίδας, το φωτογραφικό ντοκουμέντο εντοπίστηκε στα Εθνικά Αρχεία της Ουγγαρίας (Magyar Nemzeti Levéltár) και περιλαμβάνεται σε άλμπουμ με τίτλο «Κωνσταντινούπολη» το οποίο δημιουργήθηκε στη δεκαετία του 1860 από τους διάσημους Αρμενικής καταγωγής φωτογράφους αδελφούς Αμπντουλλάχ.
Τo άλμπουμ δεν φέρει ημερομηνία, ούτε τα ονόματα των δημιουργών του, ενώ το περιεχόμενο των φωτογραφιών αναφέρεται εν συντομία στα γαλλικά. Ξέρουμε ωστόσο ότι τόσο αυτό, όσο και ένα δεύτερο, επίσης των αδελφών Αμπντουλλάχ στάλθηκαν το 1867 στην Παγκόσμια Έκθεση του Παρισιού, όπου αποκόμισαν μεγάλη αναγνώριση. Το πιθανότερο είναι ότι οι φωτογραφήσεις και τα άλμπουμ έγιναν κατόπιν επιθυμίας της Οθωμανικής κυβέρνησης προκειμένου να προβληθεί η αυτοκρατορία στο εξωτερικό. Το άλμπουμ ανήκε αρχικα στην οικογένεια Festetics, μελών της υψηλής Αυστοουγγρικής αριστοκρατίας με καταγωγή την Κροατία. Θεωρείται ότι η οικογένεια Festetics το αγόρασε το 1867 στη Γαλλία, στη διάρκεια αυτής της έκθεσης. Αφού παρέμεινε επί πολλές δεκαετίες κτήμα της οικογένειας Festetics, σήμερα ανήκει στα Εθνικά Αρχεία της Ουγγαρίας.

Οι αμφιβολίες των ιστορικών και ερευνητών της πόλης

Ένας από τους ανθρώπους που εξέφρασαν αμφιβολίες για το αν η φωτογραφία απεικονίζει την πόλη της Θεσσαλονίκης ήταν και ο Ευάγγελος Χεκίμογλου ένας από τους πιο γνωστούς ερευνητές της κοινωνικής και γεωγραφικής ιστορίας της πόλης.
Ο κ. Χεκίμογλου έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:
«Εξέτασα στην ιστοσελίδα των Κρατικών Αρχείων της Ουγγαρίας τη φωτογραφία που δημοσίευσε χτες η Ομάδα των Παλαιών Φωτογραφιών της Θεσσαλονίκης (κ. Σεμερτζίδης) και εκφράζω τις αμφιβολίες μου ότι πρόκειται για τη Θεσσαλονίκη, χωρίς να μπορώ να το αποκλείσω αυτή τη στιγμή. Οι λόγοι που επικαλούμαι είναι καταρχάς δύο: α) Δεν υπάρχει ίχνος της Αγίας Σοφίας και του Kara Ali cami’i. β) Δεν έχουμε άλλες λήψεις των freres Αbdullah από τη Θεσσαλονίκη. Προτείνω ένα workshop για τη συζήτηση του θέματος. Σπεύδω να αποδομήσω εξ αρχής το επιχείρημα που προβλήθηκε για ομοιότητα με τον ζωγραφικό πίνακα Sulucca, ο οποίος δεν είναι φωτογραφία (ενδέχεται να περιέχει φανταστικά στοιχεία) και τον οποίον δεν έχει δει κανείς εν πρωτοτύπω. Η δημόσια χρήση του (πέραν της δημοσιεύσεως σε οπισθόφυλλο ποιητικού βιβλίου) έγινε για πρώτη φορά το 1995, όχι όμως με την έννοια του αποδεικτικού στοιχείου. Τα συγχαρητήριά μου, όπως και νάχει, στην Ομάδα των Παλαιών Φωτογραφιών και τον κ. Σεμερτζίδη προσωπικά. Σημασία έχει η συσσωρευτική ερευνητική δουλειά κι όχι το συμπέρασμα, που αλλάζει ανάλογα με τις γνώσεις μας».


https://www.dinfo.gr/

ΑΡΧΟΝΤΕΣ και ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ, γιατί ΜΙΣΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ


Είναι οι Σκοτεινοί Άρχοντες και τα Ερπετοειδή, απλά παραμυθάκια για μικρά παιδιά; Κάτι τέτοιο πιστευόταν, παλιά. Όμως, τον Δεκέμβριο του 1945, μία ανακάλυψη στην Αίγυπτο τα ανέτρεψε όλα. Ειδικότερα μετά το 1947, όσοι γνώριζαν το μυστικό, πάγωσαν…
Όταν, το 1945, ο Γάλλος λόγιος Jean Doresse εντόπισε στην Αίγυπτο σπάνια Γνωστικά κείμενα, γνωστά ως Χειρόγραφα Ναγκ Χαμαντί, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το περιεχόμενο που γράφτηκε πριν από σχεδόν 1600 χρόνια ή και περισσότερο, θα μπορούσε να διασταυρωθεί μόλις δύο χρόνια αργότερα, στην περίπτωση του Rosswell…

Δια χειρός Ελ. Βενιζέλου ...έσβησε ο Μικρασιατικός Ελληνισμός

Όταν ο Βενιζέλος αποφάσισε την Μικρασιατική Εκστρατεία ...δεν γνώριζε καν τον λόγο για τον οποίο τον διέταξαν οι ξένοι ηγέτες να την ξεκινήσει. Ναι... ήταν
διαταγή και δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τα συμφέροντα των Ελλήνων
της Μικράς Ασίας.

Έτσι το παρουσίασαν στους Έλληνες για να τους πείσουν να χρηματοδοτήσουν και να πολεμήσουν ...νομίζοντας ότι το έκαναν για την πατρίδα...

4 Τύποι φαρμάκων με πολύ σοβαρές παρενέργειες που είναι άκρως επικίνδυνα για την υγεία. Εσείς παίρνετε κάποιο από αυτά;

Τύποι φαρμάκων με πολύ σοβαρές παρενέργειες που είναι άκρως επικίνδυνα για την υγεία. Εσείς παίρνετε κάποιο από αυτά;
1. Αντιβιοτικά
Σχεδόν όλοι έχουν λάβει αντιβιοτικά για να καταπολεμήσουν κάποια βακτηριακή λοίμωξη.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters