Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2020. Για όποιον ρωτάει, τι θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου 2020.

Τι θα συμβεί;
Γιατί θα συμβεί αυτό;
Ποιος θα το προκαλέσει και πώς θα νιώσετε μετά από αυτή την ενεργειακή είσοδο;
Μεταξύ 20 Δεκεμβρίου, 21 και 22 Δεκεμβρίου θα συμβούν πολλά πράγματα, στις 21 θα υπάρχει μια σύνδεση και ευθυγράμμιση τριών πλανητών, αλλά αυτόν τον Δεκέμβριο θα υπάρξουν και άλλα τέσσερα με πέντε σημαντικά γεγονότα ..

Η Επιβεβαίωση του Ratcliffe για Ξένη Εμπλοκή δίνει στον Τραμπ το Έναυσμα να Κατάσχει τα Ψηφοδέλτια

  Υπάρχει μια απίστευτη δυναμική που ξεδιπλώνεται σήμερα, καθώς το βαθύ κράτος πιέζει τον Διευθυντή της ΕΥΠ( DNI)  Ratcliffe να προσπαθήσει να καθυστερήσει την έκθεση περί ξένων παρεμβολών που αναμένεται να παραδοθεί αυτή την Παρασκευή (18η).

Καθηγήτρια ανοσολογίας μέλος της επιτροπής 22 ειδικών της FDA ψήφισε «όχι» στην έγκριση του εμβολίου της Pfizer και με επιστολή της εξήγησε τους λόγους

Η καταξιωμένη ιολόγος και καθηγήτρια ανοσολογίας του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν δρ. Οβέτα Φούλερ ήταν ένα από τα 4 μέλη της επιτροπής 22 ειδικών της FDA (Υπηρεσίας ελέγχου φαρμάκων) που ψήφισαν «όχι» στην έγκριση του εμβολίου της Pfizer και με επιστολή της στα ΜΜΕ εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση παραθέτοντας μάλιστα μία σειρά από πιθανές, σοβαρές παρενέργειες του εμβολίου. Παραθέτει μία σειρά από σοβαρές παρενέργειες που θα μπορούσαν να προκύψουν από το εμβόλιο της Pfizer, φέροντας και το παράδειγμα του αιμορραγικού πυρετού.

Αγριελιά

 
Υπάρχουν 1000 είδη αγριελιάς .
Οι ίδιες ποικιλίες βρίσκονται και στην Αυστραλία που σημαίνει ότι υπήρχε από την παγγαία 

Χρήματα από τον Ζάκερμπεργκ του Facebook χρησιμοποιήθηκαν για να υπονομεύσουν τις εκλογές, να παραβιάσουν τον νόμο: Έκθεση

  

Εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια από τον ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ χρησιμοποιήθηκαν

για παραβίαση των εκλογικών νόμων, σύμφωνα με νέα έκθεση.

Το Amistad Project της Thomas More Society, ένας εθνικός νομικός οργανισμός που παρατηρεί συνταγματικές παραβιάσεις, δημοσίευσε την έκθεση 39 σελίδων, ισχυριζόμενος ότι τα 500

Μέλος επιτροπής της FDA για εμβόλιο Pfizer: «Πιθανόν να προκαλεί αυτοάνοσα & άγνωστα νοσήματα - Δεν έπρεπε να εγκριθεί»

Τι είπε η ιολόγος Οβέτα Φούλερ

Ελληνας ανακάλυψε τεστ που εντοπίζει το Αλτσχάιμερ 10 χρόνια πριν την εκδήλωση του

Ο Δημήτριος Καπόγιαννης είναι διεθνούς φήμης νευροεπιστήμονας. Είναι κλινικός ερευνητής στο Εργαστήριο Νευροεπιστημών του Εθνικού Ινστιτούτου Γήρανσης των ΗΠΑ και Επίκουρος Καθηγητής Νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins.

Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του επικεντρώνονται στις συνδέσεις μεταξύ του διαβήτη, του μεταβολισμού του εγκεφάλου και της νόσου του Αλτσχάιμερ και στις παρεμβάσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση του μεταβολισμού του εγκεφάλου ως πιθανές θεραπείες της νόσου.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – 21/12, Η ΑΥΓΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΗΜΕΡΑΣ

Michael Love

Σπουδαίοι μας,

Σε 5 γήινες ημέρες, επάνω στο χειμερινό ηλιοστάσιο, θα σχηματιστεί μια πολύ σπάνια πολυδιαστατική ευθυγράμμιση και στις 7 γήινες επικράτειες μεμιάς, επιτρέποντας Φως κεντρικού ήλιου υψηλής συχνότητας, που έχει να βρεθεί στη γη από τις ημέρες της αρχαίας Ατλαντίδας, να λάμψει ξανά στον πλανήτη!

Παγκόσμια ανάφλεξη το 2021; Οι ηλίθιοι του «The Great Reset» και οι πανηλίθιοι του Ελλαδικού κοινοβουλίου

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Μέσα από το The Flag Report από τον Μάρτιο κιόλας, είχαμε περιγράψει, ότι επ’ ευκαιρίας του κορωνοϊού, κάποιοι θέλουν να πάμε σε μία μεγάλη κοσμοσυστημική περεστρόικα, όπως την είχαμε αποκαλέσει, εμείς. Τον Μάιο, έκανε την εμφάνισή του το βιβλίο «The Great Reset», όπου τείνει να γίνει το πολιτικό ευαγγέλιο των απανταχού νεοταξιτών, όπως είχε γίνει το βιβλίο του Φουκουγιάμα «Το Τέλος της Ιστορίας και ο τελευταίος άνθρωπος».

Ο Trump δεν πρόκειται να φύγει

μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου, είναι η Ημέρα του Σώματος των Εκλεκτόρων. Σηματοδοτεί το σφυροκόπημα του τελικού καρφιού στο πολιτικό φέρετρο του Donald Trump- ή έτσι θα μας κάνουν να πιστέψουμε τα εβραιοκρατούμενα δημοσιογραφικά τσακάλια. Το άρθρο  του Slimes περιγράφει πώς θα λειτουργήσει η διαδικασία:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters