Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2020. Για όποιον ρωτάει, τι θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου 2020.

Τι θα συμβεί;
Γιατί θα συμβεί αυτό;
Ποιος θα το προκαλέσει και πώς θα νιώσετε μετά από αυτή την ενεργειακή είσοδο;
Μεταξύ 20 Δεκεμβρίου, 21 και 22 Δεκεμβρίου θα συμβούν πολλά πράγματα, στις 21 θα υπάρχει μια σύνδεση και ευθυγράμμιση τριών πλανητών, αλλά αυτόν τον Δεκέμβριο θα υπάρξουν και άλλα τέσσερα με πέντε σημαντικά γεγονότα ..
Ο Δεκέμβριος έχει σηματοδοτηθεί εδώ και καιρό από τα Υψηλά Συμβούλια Φωτός
Ετοιμάστηκαν μαζί για αυτόν τον μήνα.
Ένα τεράστιο ηλιοβασίλεμα θα μας προωθήσει προς τα πάνω, θα ανακινήσει και θα αναγκάσει τα σώματά μας να λάβουν μια τεράστια έκρηξη ενέργειας.
Ηλιακή έκλαμψη ή ηλιακή έκλαμψη είναι μια ενέργεια από τον Ήλιο που κατευθύνεται στον πλανήτη Γη, θα δείτε αυτή την έκρηξη ενέργειας που φτάνει στον καθορισμένο χρόνο, θα είναι μεταξύ 20, 21 και 22 Δεκεμβρίου, μαζί με τη σύσταση των Πλανητών.
Αυτή η έκρηξη θα προέλθει από την ενέργεια του Ήλιου, που αρχικά σχεδιάστηκε για να σας δώσει ώθηση στο ενεργειακό πεδίο, πράγμα που σημαίνει ότι οι δονήσεις σας θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο ώστε να φτάσετε στη συχνότητα που χρειάζεστε.
Αυτό το ηλιοβασίλεμα που θα έρθει έτσι κι αλλιώς, θα σας επιτρέψει να γυρίσετε πολύ ψηλότερα
Αυτή η ηλιακή έκρηξη θα έχει ένα αρκετά δραστικό αποτέλεσμα όταν ενισχύετε όλες τις δονήσεις μέσα και γύρω από το σώμα σας.
Αυτό το ηλιακό γεγονός δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από μια έκρηξη ενέργειας που τρέχει προς το μέρος σας, όπως ένα φως που απλά θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε καλύτερα με πολύ λίγη δουλειά σας.
Αυτό θα βοηθήσει όσους δεν είναι αφυπνισμένοι στην Αφύπνιση... Στην αφύπνιση, θα μπούμε σε υψηλότερο επίπεδο δόνησης.
Η φλόγα αυτής της έκρηξης έχει σχεδιαστεί για να ανεβάσει τις δονήσεις σας σε ένα, δύο, και τρία επίπεδα, είναι σαν μια πόρτα που θα ανοίξει, μέσω της οποίας μια ενέργεια θα φτάσει στη Μητέρα Γη, θα διασχίσει τον πλανήτη και θα την χρησιμοποιήσετε ως πύλη που θα επιτρέψετε να εξαπλώσετε την επίγνωση των εξελίξεων σας.
Όσοι δεν είναι ξύπνιοι πρέπει να δουλεύουν για να μπορούν να ευθυγραμμιστούν.
Αυτό το μεγάλο σοκ (ηλιοβασίλεμα) θα τους βάλει όλους στα μέρη τους, να πηδήξουν στη Ζώνη του Λυκόφωτος, να ξέρετε ότι τα ξεπεράσαμε όλα αυτά, το έχουμε βιώσει και αυτό που θα έρθει θα είναι μόνο μια ανάμνηση.
Κάποιοι θα νιώσουν ευφορία, σαν να άφησαν τα σώματά τους και να ήταν ψηλότερα, δεν θα νιώσουν καθόλου άσχημα, δεν θα έχει αρνητική επίδραση σε κανέναν από εσάς.
Αυτή η πύλη ενέργειας, θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τα μεγαλύτερα ταξίδια σας στη Ζώνη του Λυκόφωτος.
Η σύνδεση και η ευθυγράμμιση θα σας βοηθήσουν επίσης να θυμηθείτε ποιος είστε, πού βρισκόσασταν στο ταξίδι της ψυχής σας, θα αρχίσετε να έχετε αναμνήσεις από προηγούμενες ζωές, σε αυτό και σε άλλους πλανήτες.
Αυτός ο Δεκέμβριος είναι η Μεγάλη Αφύπνιση, θα είναι μια ανάμνηση για όλους μας, θα σημαίνει για εσάς με την έννοια ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια της Πύλης, η οποία θα είναι ανοιχτή σε όλους για να μας βοηθήσουν στην άνοδο μας.
Όταν φτάσει αυτή η έκρηξη ενέργειας, οι Άγγελοι και οι Πνευματικοί Οδηγοί θα έρθουν να μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε μπροστά σε αυτή την Ανάληψη.
Ο Ήλιος μας έστειλε ενέργειες για να μας ανεβάσουν σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα, από διαφορετικές συχνότητες φωτός.
Ο Δεκέμβριος είναι και θα είναι σε υψηλή συχνότητα, θα είναι προσβάσιμος για όποιον ξέρει να τον χρησιμοποιήσει, γι ' αυτό σας λέω, υπέροχα πράγματα συμβαίνουν αυτόν τον μήνα.
Θα είναι μια καλή αφορμή για να καλωσορίσουμε το νέο έτος, οι οδηγοί και οι άγγελοι σας θα σας πουν τι χρειάζεστε.
Όλοι θα λάβουν βοήθεια όταν ανοίξει αυτό το Power PORTAL, θα αλλάξουμε όλοι όταν λάβουμε αυτή την ενέργεια στα χωράφια μας, όλοι θα έχουν ένα είδος βελτίωσης στον εαυτό τους, όλοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Φως υψηλής συχνότητας, αυτή η Πύλη σε οτιδήποτε εσείς χρειάζομαι.
Υπάρχουν πολλά πράγματα στα ενεργειακά κύματα που πλησιάζουν.
Η Μητέρα Γη πιέζει να σηκωθεί.
Αυτό είναι κάτι συναρπαστικό, αφού είμαστε όλοι βυθισμένοι σε αυτές τις όμορφες συχνότητες του Φωτός, που εστιάζουν στις καρδιές μας, γινόμαστε όλο και πιο συμπονετικοί, ταπεινοί, γενναιόδωροι, είμαστε ενωμένοι, είμαστε ενωμένοι με αγάπη, δικαιοσύνη, ισότητα.
Αυτός ο μήνας θα είναι να θυμόμαστε, από σήμερα και κάθε δύο ή τρεις ημέρες, θα εκτοξεύετε μικρές ενεργειακές ροές για να μας βοηθήσετε να αυξήσουμε τη συχνότητα.
Για όσους διαβάζουν αυτό το μήνυμα, είναι μακριά από το όνειρο, διατηρούν υψηλότερη δόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters