Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Οι χλιδάτοι δημόσιοι υπάλληλοι,τα πιράνχας με τα μαύρα...


Ιερή αποστολή στη Ρωσία με κόστος 2500 τη βραδιά


Πληρώστε κορόϊδα!Δύο φορές κορόϊδα!Και τους τα ακουμπάτε όταν πηγαίνετε στα μαγαζιά τους και τους πληρώνετε ως δημόσιους υπαλλήλους...!Μπορεί κάποιος χριστιανός να μας απαντήσει στην ερώτηση:Αφού ο...θεός είναι πνεύμα,άρα υπεράνω του χρήματος(ύλη),δεν έχει τη δύναμη ο...θεός να κάνει τους αντιπροσώπους του όμοιους με τον εαυτό του;Τι...θεός είναι αυτός;Μάλλον καταρρίπτεται το..."κατ' εικόνα και ομοίωσιν"...!Εκτός και αν ισχύει,οπότε αυτός ο...θεός,δεν είναι "θεός της αγάπης",αλλά ο Μαμμωνάς!
 
Ιερή αποστολή στη Ρωσία με κόστος 2500 τη βραδιά


Μπορεί ο κόσμος να προσπαθεί να τα φέρει βόλτα μετρώντας και ξαναμετρώντας τα κέρματα στο πορτοφόλι του , όμως υπάρχουν Μητροπολίτες που ζουν πλουσιοπάροχα και σπαταλούν για διαμονή 5 ημερών στη Ρωσία, το ποσό των 10.000 ευρώ.

Πριν από λίγες ημέρες οι υπηρεσίες της Ιεράς Συνόδου βρέθηκαν μπροστά σε ένα εξοδολόγιο αποστολής στην Αγία Πετρούπολη , άκρως σκανδαλώδες ακόμα και σε περίοδο μη κρίσης.
Ένας Ιεράρχης της νησιωτικής Ελλάδας που συμμετείχε σε συνέδριο για τον θρησκευτικό τουρισμό στην Αγία Πετρούπολη μαζί με τον συνοδό του , αρχιμανδρίτη της Εκκλησίας της Ελλάδος , έφερε αποδείξεις 9.800 ευρώ για διαμονή 5 ημερών. Αναλυτικά, τα έξοδα διαμονής ήταν 7.838 ευρώ, τα έξοδα μετακίνησης 655 ευρώ, για οδοιπορικά επιπλέον μετακινήσεων χρεώθηκαν στην Ιερά Σύνοδο 1139 ευρώ και για φαγητό 960 ευρώ!!!!
Δηλαδή με λίγα λόγια το ταξίδι εκπροσώπησης της Ελλαδικής Εκκλησίας κόστισε περίπου 1000 ευρώ την ημέρα για κάθε κληρικό, έξοδα που θυμίζουν μάλλον τον τρόπο ζωής κάποιου Σάχη των Αραβικών Εμιράτων και όχι ιερείς. Ο Μητροπολίτης διέμεινε στο λουξ ξενοδοχείο Grand Europe στην Αγία Πετρούπολη, όπου το απλό δωμάτιο με ημιδιατροφή κοστίζει, με τιμή πόρτας 490 ευρώ τη βραδιά. Βέβαια τα 490 ευρώ του απλού δωματίου πολύ απέχουν από τα περίπου 900 ευρώ τη βραδιά που κόστισε μόνο η διαμονή του Ιεράρχη.
Σημειωτέον ότι σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του πολυτελούς ξενοδοχείου, η νυφική σουίτα με πρόγευμα, γεύμα με γαλλική κουζίνα από διακεκριμένο chef και δείπνο με θέα την πόλη της Αγίας Πετρούπολης, σαμπάνια, χαβιάρι και θαλασσινά εδέσματα, κοστίζει 850 ευρώ τη βραδιά το άτομο, λίγο λιγότερο δηλαδή από ότι κόστισε σε έκαστο κληρικό η διαμονή στο πεντάστερο ξενοδοχείο.
Επίσης η απόδειξη που προσκόμισαν στη Σύνοδο ήταν απόδειξη γνωστού ταξιδιωτικού γραφείου, το οποίο θα έπρεπε λογικά να πετύχει καλύτερες τιμές από τις τιμές πόρτας, αφού τα μεγάλα γραφεία έχουν άλλες συμφωνίες με τα ξενοδοχεία. Πληροφορίες θέλουν την εν λόγω απόδειξη να προκάλεσε πανικό στις οικονομικές υπηρεσίες, αφού μέσα σε περίοδο λιτότητας το ποσό που ξόδεψε ο bon viveur μητροπολίτης είναι τουλάχιστον εξωφρενικό.
Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος Ιεράρχης πριν από λίγους μήνες είχε οργανώσει μεγάλη γιορτή στην επαρχία του, με πολλούς καλεσμένους στους οποίους προσέφερε αβραμιαία φιλοξενία. Στην Ιερά Σύνοδο η συγκεκριμένη γιορτή κόστισε 50.000 ευρώ, ενώ υπήρχαν και άλλοι χορηγοί για να καλυφθούν τα έξοδα τα οποία ήταν πάνω από 150.000 ευρώ!!!

ΙΧΩΡ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters