Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Πειράματα σε παιδιά Παλαιστινίων κάνει το Ισραήλ, αποκαλύπτει Ισραηλινή ακαδημαϊκός

Γράφει η Kathryn Shihadah 

Μτφρ. Βαγγέλης Γεωργίου

Οι ισραηλινές αρχές κατοχής επέτρεψαν σε μεγάλες φαρμακευτικές επιχειρήσεις να πειραματιστούν σε Παλαιστίνιους κρατούμενους, δοκιμάζοντας όπλα σε παιδιά Παλαιστινίων, ισχυρίζεται Ισραηλινή καθηγήτρια του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ (הַאוּנִיבֶרְסִיטָה הַעִבְרִית בְּיְרוּשָׁלַיִם). Τις αποκαλύψεις αυτές έκανε η Nadera Shalhoub-Kevorkian σε πρόσφατη σειρά διαλέξεων στο Πανεπιστήμιο του Κολούμπια.

Τον Πόλεμο στην Τουρκία κήρυξε ο Χ.Χαφτάρ: «Βυθίστε Πλοία, καταρρίψτε Αεροπλάνα και συλλάβετε Τούρκους»


Toν πόλεμο στην Τουρκία κήρυξε επίσημα ο στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ καθώς ο ισχυρός άνδρας της ανατολικής Λιβύης και διοικητής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (ΛΕΣ) διέταξε τις δυνάμεις του να στοχεύουν τουρκικές θέσεις, εγκαταστάσεις και όλα τα πλοία τουρκικών συμφερόντων ενώ ζήτησε να τεθεί σε ισχύ απαγόρευση πτήσεων από και προς την Τουρκία.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε την Παρασκευή το βράδυ ο εκπρόσωπός του, στρατηγός Αχμεντ αλ Μισμάρι.

ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ Αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Γεωργία Βαγενά

ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ
"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ Αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ https://www.sec.gov/news/digest/2011/dig030911.htm 

ΤΟ 2018 (8 Οκτωβρίου) ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Δημήτριος Τσακώνας. 

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?? Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ?
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (PDMA)

Η Ελληνική Γλώσσα Γνωρίζει τους Νόμους της Συμπαντικής Δημιουργίας



Σύμφωνα με τον μαθηματικό και συγγραφέα Λευτέρη Αργυρόπουλο, η Ελληνική γλώσσα είναι η μητέρα όλων των γλωσσών της γής, δηλαδή είναι η γλώσσα των γλωσσών.

Σε αντίθεση με τις άλλες γλώσσες, η Ελληνική γλώσσα είναι μία υπέροχη μαθηματική δημιουργία και ως μαθηματική κατασκευή είναι κατά συνέπεια και μουσική γλώσσα.

Κατά την εποχή του Πυθαγόρα, αλλά και προγενέστερα από αυτόν, οι Έλληνες χρησιμοποιούσαν τα σύμβολα των γραμμάτων για να συμβολίζουν τους αριθμούς.

Φόβοι για διαγραφή απόρρητων εγγράφων στη ΓΓ Διαφθοράς – Τι καταγγέλλουν υπάλληλοι

Μια περίεργη υπόθεση που αφορά την γγ Καταπολέμησης Διαφθοράς και απόρρητα έγγραφα έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Υπάλληλοι της υπηρεσίας καταγγέλλουν ότι θα επιχειρηθεί διαγραφή απόρρητων εγγράφων ή ανάκτηση και αντιγραφή ευαίσθητων αρχείων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιοποίησε το protothema.gr, στη Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς έχει αρχίσει ήδη η διαδικασία αντιγραφής των αρχείων από τον κεντρικό server της υπηρεσίας, ενώ από τους υπαλλήλους τέθηκε θέμα προς τη διοίκησης της γενικής γραμματείας.

Νέα Φιλική Εταιρία: Ήρθαμε και είμαστε παντού – Χαμός με την Νέα Φιλική Εταιρεία και την Πανελλαδική Διαμαρτυρία.

Πως μια μέχρι χθες ομάδα που δεν την ήξερε κανείς έκανε τόσο μεγάλο ντόρο;;;
Από το πρωί κυκλοφορεί αυτή η φωτογραφία μιας ομάδας που φέρει τον τίτλο ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ η οποία έκανε χτες βράδυ μια πανελλαδική πράξη διαμαρτυρίας. Απ’ ότι φαίνεται αυτοί είναι όντως παντού.
Ταυτόχρονα με την είδηση λάβαμε και ένα δελτίο τύπου που θα το αναρτήσουμε στο τέλος του άρθρου.

Xειροπέδες Στο Πλήρωμα Γερμανικού Πλοίου - Μ.Σαλβίνι: «Είστε Διακινητές Ανθρώπων - Πηγαίντε Φυλακή»



Επεισόδιο Ιταλίας με Γερμανία και Ολλανδία βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς ο Μ.Σαλβίνι ζήτησε σύλληψη του πληρώματος του πλοίου της γερμανικής μη κυβερνητικής οργάνωσης "Sea Watch" και 
την κατάσχεση του πλοίου που αψήφησε τα ξημερώματα του Σαββάτου την απαγόρευση των ιταλικών αρχών και ελλιμενίστηκε στο ιταλικό νησί Λαμπεντούζα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters