Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

QFS: Προετοιμασία για τη μεγαλύτερη οικονομική μετατόπιση – Quantum Money vs Cryptocurrency – Τι θα συμβεί με το Crypto;

Ο κόσμος χρησιμοποιεί χρήματα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Είναι ο πιο αξιόπιστος και αποτελεσματικός τρόπος μετακίνησης και αποθήκευσης πλούτου.

Ξεκινώντας με κοχύλια και πέτρες, μετά μεταβαίνοντας στα μέταλλα, τα μετρητά, την ψηφιακή εποχή, την κρυπτογράφηση, και απλά συνεχίζει να προχωρά. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα έχει σπάσει.

Είναι ένα περίπλοκο, αργό και ακριβό χάος που δεν λειτουργεί σε κανέναν εκτός από τους μυημένους.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters