Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...

ΚΕΡΒΕΡΟΣ:  ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ...


Ο Εμιλ, ένας Αιγύπτιος μετανάστης που ζει στην Ελλάδα εδώ και 32 χρόνια έδωσε το παρών στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

"Ζούμε σε ένα γιγάντιο και πολύπλοκο ολόγραμμα"

Τις πρώτες απτές ενδείξεις από παρατηρήσεις ότι το σύμπαν μας δεν αποτελεί παρά ένα γιγάντιο και πολύπλοκο ολόγραμμα, μέσα στο οποίο ζούμε όλοι, πιστεύουν ότι ανακάλυψαν οι επιστήμονες, με επικεφαλής τον ελληνικής καταγωγής Κώστα Σκενδέρη, καθηγητή Μαθηματικών Επιστημών του βρετανικού Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον.

Δείτε το βίντεο και νευριάστε ελεύθερα!!!!!

Του Γιώργου Φαρμάκη
Άνθρωποι σαν τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ και σαν τον Χένρι Κίσινγκερ έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και θα δείτε παρακάτω γιατί. Έλληνας δημοσιογράφος έκανε μια πολύ σημαντική δημοσκόπηση στον δρόμο των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ: ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗ...ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΛΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ! ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Αυτή την ώρα η είδηση-πληροφορία έρχεται μέσα από την εκπομπή του...

Νίκου Μπογιόπουλου στον Real fm. Η ελληνική κυβέρνηση θα εντάξει με μια ειδική σχέση τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, με τα Σκόπια να δεσμεύονται ότι θα προβούν σε μελλοντικό χρόνο σε αλλαγή των επίμαχων αλυτρωτικών άρθρων του Συντάγματός τους! 

Γιώργος Κασιμάτης - Ομιλία στο Σύνταγμα. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Κασιμάτης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>

Εθνική προδοσία – Κυβέρνηση: Η Μακεδονία δεν είναι μόνο Ελληνική – «OXI» σε δημοψήφισμα

Τελικά ακόμη και η λέξη προδοσία μοιάζει πολύ λίγη» μπροστά σε αυτό που συντελείται στη χώρα. Ας το πουν ξεκάθαρα πως το όνομα έχει δοθεί. Αλλωστε αυτό είπε και ο Ν.Κοτζιάς χτες με τραγικές δηλώσεις οι οποίες θα μείνουν χαραγμένες στην Ιστορία. Χτες, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας ότι το «παρών» στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας, με σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική», έδωσαν…
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters