Κάτι δεν αρέσει στους Έλληνες με την ξαφνική απογραφή Ελλήνων και λάθρο μαζί, σπιτιών, αυθαίρετων κτισμάτων, Ι.Χ., λεβήτων, θέσεων στάθμευσης σε πυλωτές, εξωτερικών WC, στάβλων, και με φόρμα “Δωρητή Οργάνων” – που φυσικά θα σκίζεται επί τόπου, αλτρουϊστές με τα ξένα όργανα! 
Συλλογή στοιχείων για την Κάρτα του Πολίτη, το Πράσινο Χαράτσι,
η Ενσωμάτωση των Λάθρο και η επιτήδεια απόσπαση
Δήλωσης Συναίνεσης Σε Δωρεά Οργάνων από αφελείς
είναι το διακύβευμα της Απογραφής!
Γι αυτό έχουν φαγωθεί να συγκεντρώσουν
“φρέσκα” στοιχεία “real time real life”!
!!!!...

Τέτοιες περίεργες, αλλά πολύ περίεργες, λεπτομερείς και αιφνιδιαστικές απογραφές, εφαρμόστηκαν ιστορικά για συστηματική εξόντωση ανεπιθύμητων λαών!
Τις μέρες της απογραφής μπορεί να έχουμε πάει ταξίδι… …
Επιτρέπεται? Ή μήπως ζούμε ήδη σε φυλακή?…
Δεν Θα πάψουμε δα να είμαστε Έλληνες πολίτες και φυσικές παρουσίες… στη χώρα, εάν τύχει να μην απογραφούμε…
Για όσους νομίζουν ότι η συγκεκριμένη απογραφή είναι αθώα, παραθέτω την ανάρτηση της Dimi από το Antinews-κλικ καικλικ 

Διαβάζοντάς τη θα συνειδητοποιήσετε ότι πρόκειται για μια πολύ παράδοξη διαδικασία, για την οποία όμως, εάν και εφόσον θα είμαστε σπίτι για να “απογραφούμε”, δεν έχουμε ως Έλληνες πολίτες καμία υποχρέωση εκ του νόμου να παράσχουμε οικειοθελώς όλα αυτά τα απίστευτα στοιχεία που ζητούν, πλην των στοιχείων της Αστυνομικής Ταυτότητας ότι είμαστε Έλληνες την καταγωγή και κατοικούμε μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά μας.
Αυτό μόνο αρκεί για να μας μετρήσουν, αφού έχουν φαγωθεί να ξέρουν πόσοι είμαστε… χμμ… 
Πόσο μάλλον, όταν από τους λαθρομετανάστες δεν θα ζητήσουν κανένα απολύτως στοιχείο!!! (διαβάστε παρακάτω)
Δεν μπορούν να μας υποχρεώσουν νομικά να παράσχουμε αυτά τα ιδιωτικά στοιχεία.
Αν το επιχειρήσουν, σημαίνει ότι έχει λάκους η φάβα τους.
Όλα τα στοιχεία των Ελλήνων Πολιτών είναι στη διάθεση της Στατιστικής Υπηρεσίας από Δημαρχεία, Ληξιαρχεία, Κοιμητήρια, Κτηματολόγια, Υπουργείο Εργασίας, Υπηρεσίες Εκδοσης Αδειας Παραμονής Αλλοδαπών, ΕΛ.ΑΣ, ΟΑΕΔ, Εφορία, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ. 
σ.σ. Α.: Να αποτανθούν λοιπόν από εκεί. 

Γράφει η Dimi στο Antinews: 07/05/2011 στις 10:35 pm 10-24 Mαϊου 2011:
Hμέρες «Γενικής Απογραφής Πληθυσμού και Κατοικιών» του σύγχρονου Ηρώδη, ο οποίος κόπτεται γιά «ένα καλύτερο μέλλον», λέει… 

ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011: «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΗΣΩ»… μας λέει το καθεστώς του ΔΝΤ – σ.σ. Α.: Οι Στάλιν και Χίτλερ καταμετρούσαν σα μανιακοί Ουκρανούς, Εβραίους, Πολωνούς
Αυθαίρετα κτίσματα, καλύβες, στάβλοι, ΙΧ, εξωτερικές τουαλέτες!!! ακόμη και γιοτ θα απογραφούν για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Γενικής Απογραφής Πληθυσμού – Κατοικιών που θα γίνει από 10 ως τις 24 Μαΐου.

«Τα στοιχεία είναι απαραίτητα για τη λήψη αποφάσεων και τον σχεδιασμό της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής κ. Ανδρέας Γεωργίου παρουσιάζοντας το απογραφικό δελτίο που θα κληθούν να συμπληρώσουν όλοι οι κάτοικοι της χώρας.

σ.σ. Α.: Δε Νομίζω Τίνα… ότι σου είναι απαραίτητο να μάθεις αν έχω και τι αυτοκίνητο, ή πως ζεσταίνομαι στο σπίτι μου… Με εννοείς θαρρώ… .
Στη γενική απογραφή του 2001 ο πληθυσμός της χώρας είχε καταμετρηθεί σε 10.964.020 άτομα αλλά σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Στατιστικής από το 2009 έχει ξεπεράσει τα 11.282.571 άτομα. Ομως ο πραγματικός αριθμός σήμερα διαμορφώνεται από το ισοζύγιο των μεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα, αλλά και αυτών που φεύγουν λόγω της οικονομικής κρίσης. Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου της Αττικής το 2001 είχαν μετρηθεί σε 3.552.980 άτομα εκ των οποίων 1.704.519 άνδρες. Οι γυναίκες ήταν περισσότερες και ανερχόταν σε 1.848.441 άτομα. Τα αποτελέσματα της απογραφής πρέπει να δημοσιοποιηθούν ως τις 31 Μαρτίου του 2014, ωστόσο τα βασικά στοιχεία του πληθυσμού ανά κοινότητα και ανά φύλλο θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο του 2011. 
σ.σ. Α.: Τόσό γρήγορα σε ένα κράτος όπου δεν λειτουργεί τίποτα τελευταία; Γιατι άραγε; Θέλουν μήπως να ξέρουν σε πόσους λάθρους ψηφοφόρους να υπολογίζουν;
Λένε… ότι οι πληροφορίες των ατόμων και των νοικοκυριών είναι απολύτως εμπιστευτικές, προστατεύονται από απόρρητο, θα ενταχθούν στο σύστημα ανώνυμα και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό. 
σ.σ. Α.:Έτσι λένε.. εμείς όμως ειδικά αυτούς τους πράσινους τύπους, δεν τους εμπιστευόμαστε.
“ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” έλεγε πριν από τις εκλογές.
“Δεν μίλησα με το Στρος Καν” έλεγε μετά το ΔΝΤ!
“Δεν φεύγουμε από το ευρώ” είπε μόλις χτες!” 
σ.σ. Α.: ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ SPIEGEL δίνει επώνυμα συνέντευξη σήμερα στο Πρώτο Θέμα και λέει ότι ήταν η Ελληνική Κυβέρνηση που ζήτησε από το Schaueble σύνταξη έκθεσης με θέμα τις επιπτώσεις από την έξοδο από το Ευρώ!!
Και συνεχίζει η Dimi: Για την απογραφή θα εργαστούν συνολικά 68.000 άνθρωποι!!! Κάθε απογραφέας θα αναλάβει 150 νοικοκυριά. Η συνέντευξη θα διαρκεί 25 λεπτά. 
σ.σ. Α.: Δε νομίζω Τζέφρις. 5 min το πολύ στη διάθεση του απογραφέα. Και έφυγε!!! Θα στέκει προ του Ιδιωτικού Χώρου άλλωστε…
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ:
Οι πολίτες θα ανοίγουν την πόρτα στους απογραφείς που θα χτυπούν το κουδούνι τους.
σ.σ. Α.: στην πόρτα… και γρήγορα …
Δεν θα χρειαστεί η επίδειξη κανενός εγγράφου, όπως ταυτότητας, διαβατηρίου ΑΦΜ κλπ.
σ.σ. Α.: αφού δεν θα χρειαστεί ούτε ΑΔΤ, γιατί γίνεται η απογραφή; Για το Πράσινο Χαράτσι στα κτίρια, τους λέβητες, τα αυτοκίνητα και για να συγκεντρωθούν στοιχεία για την Κάρτα του Πολίτη και για Όργανα?.. Δεν μας τα λέτε καθόλου καλά… Αν θέλετε απλώς διαπιστώσετε πόσοι είναι οι Έλληνες, μετρήστε από τα ληξιαρχεία και τους δήμους – γεννήσεις μείον θάνατοι.
Ο πληθυσμός θα απογραφεί στον τόπο μόνιμης κατοικίας του. Δεν απαιτείται μετακίνηση στον τόπο διατήρησης οικογενειακής μερίδας ή εκλογικών δικαιωμάτων. Η απογραφή θα γίνει σε διάστημα 15 ημερών. Σε περίπτωση απουσίας ο απογραφέας θα αφήνει στην πόρτα σημείωμα με τον αριθμό του τηλεφώνου του. Αρκεί ένα μέλος της οικογένειας για να δώσει τις πληροφορίες για κάθε σπίτι. Δεν θα ζητηθούν από κανέναν χαρτιά μόνιμης παραμονής.

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
σ.σ. Α.: οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι να δώσουν κανένα χαρτί πότε ήρθαν, από που ήρθαν, πόσο καιρό είναι στην Ελλάδα, αν είναι νόμιμοι. Όλοι αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει αυτό. Σκοπεύουν να τους ενσωματώσουν ΥΠΟΥΛΑ στο γενικό πληθυσμό της Ελλάδας, με την απογραφή. 
Οι μετανάστες θα απογραφούν όπως όλοι…σ.σ. Α.: μπα, και λαθραίοι, και ληστές και φονιάδες, και προαγωγοί, και ντίλερ και βιαστές, και κυκλοφορούν ασύλληπτοι και ίσα κι όμοια, όπως όλοι? και με τη βοήθεια διερμηνέων χωρίς να επιδεικνύουν χαρτιά νόμιμης παραμονής. Συνοδοί και διερμηνείς θα προσεγγίσουν μαζί με τους απογραφέα και χώρους όπου διαμένουν μαζικά μετανάστες.

Τα ενημερωτικά φυλλάδια για τους μετανάστες έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Αλβανικά, τα Ρωσικά, τα Αραβικά, τα Κινεζικά, τα Πακιστανικά και τα Αφγανικά. Θα απογραφούν χωρίς κανένα έλεγχο νομιμότητας με βάση τις δηλώσεις όσων κατοικούν σε αυτά χωρίς νομικές κυρώσεις ούτε οποιοδήποτε έλεγχο από άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου.
Οι άστεγοι θα προσεγγιστούν στα κέντρα σίτισης.

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ!!!

«Θα ζητηθούν στοιχεία όπως ο τύπος και το εμβαδόν της κατοικίας, η χρονιά κατασκευής, η ύδρευση και τη θέρμανση της κατοικίας (τύπος λέβητα) αλλά και ερωτήματα που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας – τη μόνωση της κατοικίας – , τον αριθμό των αυτοκινήτων του κάθε νοικοκυριού ακόμη και τις θέσεις στάθμευσης» ανέφερε η προϊσταμένη δ/νσης στατιστικών πληθυσμού και αγοράς εργασίας κυρία Κατερίνα Μουταφίδου. «Θα ζητηθούν επίσης πληροφορίες για το επάγγελμα, και τη θέση στο επάγγελμα του κάθε πολίτη» πρόσθεσε. (Πηγή: mySatelite.wordpress.com «catch the whisper» – 6 Μαΐου, 2011)
σ.σ. Α.: Δε Νομίζω Τίνα ότι θα πάρεις αυτές τις πληροφορίες από εμάς… τι σε νοιάζει εσένα αν ο κόσμος έχει αυτοκίνητο, τα στοιχεία είναι στην εφορία, στην πολεοδομία και στον ΟΑΕΔ. Τα θες φρέσκα έτσι;…


♠ Σ’ε αυτούς τους πονηρούς καιρούς λοιπόν, «είναι σημαντικό να πούμε την αλήθεια, χωρίς καμία ανησυχία», αναφέρει το σχετικό έντυπο Απογραφής 2011 (apografi2011.gr)
σ.σ. Α.: την αλήθεια… χμμ… κάτι σαν το “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!” 

Συνεχίζει η Dimi: Εμείς, 40 οικογένειες, επειδή τον Ηρώδη ΔΕΝ εμπιστεύομαστε και σφόδρα ανησυχούμε, έχουμε προ μηνός βγάλει τα ονόματα από τα κουδούνια των σπιτιών μας και γιά πρώτη φορά σ’αυτή τη Γενική Απογραφή, ΔΕΝ πρόκειται να εμπλακούμε.

Ούτε τα σημειώματά τους γιά να ορίσουμε νέα συνάντηση μαζί τους, πρόκειται ν’αγγίξουμε.
Οσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες ενημερώνουμε.
Το ενδιαφέρον «Απογραφής» του λέβητα αλλά και τα ερωτήματα που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας – τη μόνωση της κατοικίας, είναι πράσινες παγίδες. Εάν το κτίσμα είναι παλαιό με μόνωση παλαιά ή, λέβητα παλαιό, οι ιδιοκτήτες θα υποχρεωθούν ν’αγοράσουν νέο, ο οποίος θα πληροί τις προδιαγραφές της «GREEN TEAM».
Ετσι, γιά άλλη μιά φορά, πρώην ξυπόλητοι, εν μία νυκτί, θα γίνουν συμβαλλόμενοι «Αντιπρόσωποι» πολυεκατομμυριούχοι.
Οπως ακριβώς συνέβη και με τις Ταμειακές Μηχανές.
Οι οποίες ΚΑΙ ΠΑΛΙ, υποχρεωτικά θ’αντικατασταθούν.
Γιά τη πάταξη της φοροδιαφυγής, λέει. Στη δε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες αρνηθούν, ή λόγω σημερινής οικονομικής δυσπραγίας ν’αγοράσουν δεν θα μπορούν, θα πέφτουν Πρόστιμα! Καταλάβατε. 

♠ Crème de la Crème με το Κερασάκι (με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια) !!! 

Εντυπο για Δωρεά Οργάνων θα λαμβάνουν οι πολίτες κατά την "Aπογραφή”. 
σ.σ. Α.: Ρε δεν πάτε καλά Αλτρουϊστές με ξένα όργανα!
Δωρητές Οργάνων θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν, κατά την Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών, οι πολίτες μέσω του ενημερωτικού εντύπου του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων που θα διανέμεται σε κάθε νοικοκυριό. Η πρώτη φορά που έγινε αυτό μέσω της Απογραφής Πληθυσμού ήταν κατά την απογραφή πληθυσμού το 2001, συμβάλλοντας σημαντικά στην προώθηση της ιδέας της δωρεάς οργάνων στο ευρύτερο κοινό. 
σ.σ. Α.: Τίποτα δεν από αυτά δεν έγινε όπως οι ίδιοι ομολογούν παρακάτω, ο Ελληνικός Λαός δεν τρώει κουτόχορτο. Αν η μεταμόσχευση είχε καθιερωθεί ευρέως στη συνείδηση των ανθρώπων ως μια ηθικά άμεμπτη και αστιγμάτιστη, νομικά άρτια εδραιωμένη, ιατρικώς απολύτως διασφαλισμένη και από το έγκλημα θωρακισμένη ιατρική πρακτική, δεν θα είχαν βάλει στο μάτι απροκάλυπτα τα όργανά μας και τα όργανα των νέων παιδιών. 
Των παιδιών -σε τροχαία κυρίως- είναι που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.
Τα όργανα των ενηλίκων, σαραντάρηδων, πενηντάρηδων, εξηντάρηδων να τα κάνουν τι;
Το έντυπο του οργανισμού μεταμοσχεύσεων, που θα διανέμουν οι απογραφείς της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, η οποία διενεργεί την απογραφή, έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, ενώ περιλαμβάνει και τη φόρμα δήλωσης δωρητή οργάνων.
σ.σ. Α.: αφού έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, η Φόρμα Δήλωσης Δωρητή Οργάνων Σώματος τι χρειάζεται μαζί με την απογραφή, Αλτρουϊστές με Ξένα Όργανα, Σοσιαλιστές με Ξένα Λεφτά?
Ψάχνετε για τπτ αφελείς που θα ξεγελαστούν να υπογράψουν επιτόπου για “να ξεμπερδέψουν με τη γραφειοκρατία”, και αν “τύχει” μετά και υποκλαπούν τα στοιχεία σε αυτή τη διεφθαρμένη -σύμφωνα με τα δικά σας λεγόμενα- χώρα και συμβεί σε κανένα παιδί ατύχημα στο δρομο, τι βολικό… …

σ.σ. Α.: Η Φόρμα Δήλωσης θα σκίζεται μπροστά στον απογραφέα.
Να το ξέρουν αυτό και οι απογραφείς
και αυτοί που το παίζουν αλτρουϊστές με τα ξένα όργανα.
Όποιος επιθυμεί να είναι δωρητής -
για να είναι καλυμμένος νομικά και όχι μόνο-
-και επειδή το εμπόριο οργάνων δεν αστειεύεται-
οφείλει απέναντι στον εαυτό του και στην οικογένειά του
να παρουσιάζεται αυτοπροσώπως στον οργανισμό μεταμοσχεύσεων
και αφού έχει συμβουλευθεί πρώτα το δικηγόρο του.


Συνεχίζει το ενημερωτικό φυλλάδιο της “Απογραφής”: Ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει τη Φόρμα και την αποστέλλει ο ίδιος στον ΕΟΜ, μέσω ΕΛΤΑ, χωρίς γραμματόσημο.
σ.σ. Α.: όχι ταχυδρομικά πλέον τέτοιες δηλώσεις εμπιστευτικών δεδομένων. Οι καιροί είναι πονηροί. Μόνο αυτοπροσώπως.
Οι πολίτες, μετά την αποστολή της δήλωσής τους, θα λάβουν ταχυδρομικά από τον Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων τη σχετική Κάρτα Δωρητή Οργάνων. Με τη δήλωση αυτή αποτυπώνεται η θετική διάθεση των πολιτών και η υποστήριξή τους στο θεσμό της Δωρεάς Οργάνων, αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΜ και προστίθεται ότι όσοι δηλώσουν δωρητές οργάνων είναι καλό να έχουν συζητήσει πρώτα με την οικογένειά τους. Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων «ευελπιστεί ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες…
[σ.σ. Α.: όπως έγραψα παραπάνω, οι άνθρωποι είναι πονηροί και λαμβάνουν τα μέτρα τους με τη φράση "καλό είναι να έχουν συζητήσει πρώτα με την οικογένειά τους" και ομολογούν και οι ίδιοι ότι τόοοσα χρόνια δεν έχουμε πειστεί ότι είναι ηθικό να αποσυνδέουμε ζωντανούς και να σκυλεύουμε νεκρούς, ούτε και ασφαλές!]
…ο Έλληνας πολίτης θα στηρίξει την ιδέα της δωρεάς οργάνων προς όφελος ασθενών συνανθρώπων μας… 

♠ Συμπερασματικά: 

1- Η Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ), μπορεί να έχει έγκυρη και πρόσφατη πληροφόρηση από: Δημαρχεία, Ληξιαρχεία, Κοιμητήρια, Κτηματολόγια, Υπουργείο Εργασίας, Υπηρεσίες Εκδοσης Αδειας Παραμονής Αλλοδαπών, ΕΛ.ΑΣ, ΟΑΕΔ, κλπ. Εμείς, Δώσαμε. Δώσαμε! 

2- Οι «Σοφοί Αδιάφθοροι…» της Υποχρεωτικής “Δωρεάς” Οργάνων, Πρώτοι αυτοί, να δώσουν στους Πολίτες το καλό παράδειγμα και να κάνουν Δωρεά τα δικά τους Οργανα και τα Οργανα των δικών τους παιδιών και συγγενών.
Το Lead by Example, that is. 

3- Τα υπερφίαλα «Δοχεία Σκέψης» να μη ξεχάσουν να θυμηθούν, ότι: 
Το ποτήρι ξεχειλίζει πάντα από τη τελευταία σταγόνα.
Από αυτή τη μία και μοναδική σταγόνα. 

♠ «Είναι άλλο πράγμα οι μεταμοσχεύσεις να στηρίζονται σε αισθήματα δωρεάς και σεβασμού, και άλλο σε μικρονοϊκά νομοθετικά τεχνάσματα αρπακτικής λογικής. Αν οι γιατροί τολμήσουν να εικάσουν τη συναίνεση του νεκρού, τότε θα διαπιστώσουν την έντονη αντίδραση των συγγενών. Καμία εικαζόμενη συναίνεση δεν μπορεί να καταργήσει την υπεύθυνη συγγενική συγκατάθεση. Η εικαζόμενη συναίνεση δεν έχει ηθική βάση, δεν έχει λογικό έρεισμα, δεν έχει πρακτικό αποτέλεσμα. Εχει όμως, τη δυνατότητα να οδηγήσει τις μεταμοσχεύσεις σε βέβαιη κοινωνική απαξίωση και σε παντελή αποτυχία».

~Τα παραπάνω δήλωσε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάος
(Διευθυντής του Κέντρου Βιο-Ιατρικής Ηθικής και Δεοντολογίας (h–p://bioethics.org.gr) και Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Βιο-Ηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος. Διδάκτωρ στα Πανεπιστήμια Harvard και M.I.T. των ΗΠΑ, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ερευνητής και Επιστημονικός Συνεργάτης στο Αγγειολογικό Εργαστήριο του New England Deaconess Hospital των ΗΠΑ. Επιστημονικός Συνεργάτης της Διαστημικής Εταιρείας των HΠΑ (NASA) και της εταιρείας Arthur D. Little, διετής συνεργασία με τη NASA.)

Ανάρτηση Από  "Φ"  ΑΝΤΙ-"Αντιπροσώπευση" 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/05/blog-post_9124.html