Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Εδώ θα δείτε ένα μικρό δείγμα για όσα δεν ξέρετε για αυτό τον άχρηστο που δηλώνει άθεος!



Kostas Tsakas

Σας ανέβασα κάποιες σελίδες του καταστατικού του ταγματος του Παναγιου τάφου, για να διαβάστε μόνοι σας ότι, :

Είναι 1η υποχρέωση όλων των μελών Σταυροφόρων να υποτασσονται στον Ποντιφικα της Ρώμης, να είναι Καθολικοί Χριστιανοί και να κάνουν μια σειρά από πράγματα που τους ορίζει η Ρώμη και ο Πάπας της Αγίας Έδρας! 

Το πατριαρχειο της ορθοδοξιας, είναι κάτω από την αρχηγία της Ρώμης, εξου και το τάγμα των Ιεροσολύμων με τους Σταυροφορους του.. Όλοι είναι πρώτα καθολικοί και μετά, να δηλώνουν σιωπή των αμνών=Αμων!

Παγκόσμιο σοκ! Δείτε τι βρήκαν στο βυθό της Κούβας! (Εικόνες)


Τέσσερις πυραμίδες γιγαντιαίων διαστάσεων παρόμοιες με αυτές της Γκίζας στην Αίγυπτο, ένας περίπτερος ναός με τρία επίπεδα, κτίσματα με… ύψος 40 μέτρων και μήκος ως και 400 (!), πολλές Σφίγγες και χιλιάδες άλλα ευρήματα «κοιμούνται» στην Μεσοατλαντική Τάφρο, στα ανοιχτά του ακρωτηρίου Σαν Αντόνιο στη δυτική ακτή της Κούβας! Υπολείμματα από πέντε κυκλικά κανάλια που συνδέονται με γέφυρες παραπέμπουν ευθέως στα όσα γράφει ο Πλάτων στον «Τίμαιο»: στην αρχαία Ατλαντίδα!

Οι υπερ-απόρρητες έρευνες των Γερμανών στην υπόγεια Δήλο το 1944

Απόσπασμα από το βιβλίο του Ιωάννη Γιαννόπουλου: Απόρρητος φάκελος Κοίλη Γη, 

Στις 3 Σεπτεμβρίου 1944, η απόφαση ήταν ειλημμένη: Οι Γερμανοί έπρεπε να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.  Ήδη ο διοικητής της Ε' στρατιάς είχε δώσει εντολή να εγκαταλείψουν τη χώρα όλες οι γυναίκες υπάλληλοι, οι σύζυγοι και τα παιδιά των αξιωματικών και των υπαλλήλων.

«Πολεμική» ανακοίνωση-απάντηση στην Αγκυρα από την ΠΑ - Προειδοποιούν με καταβύθιση του τουρκικού Στόλου!



Γράφει: Γεράσιμος Χουντάλας

Με μια «πολεμική» ανακοίνωση, την πρώτη του είδους, που έχει εκδώσει μέχρι σήμερα το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, ουσιαστικά προειδοποιεί την Αγκυρα, ότι ελληνικές ειδικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί σε όλο το μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων και έχουν στοχοποιήσει με καταδείκτες λέιζερ, όλους τους τουρκικούς στόχος στην περιοχή ευθύνης τους και θα ακολουθήσει καταστροφή τους!...

Ιδού πως ο Τ.Σόρος αγόρασε τη Μακεδονία από τον ΣΥΡΙΖΑ: Η έκθεση ντοκουμέντο της “Open Society”

Αποκαλυπτική για τις διεργασίες που οδήγησαν στην συμφωνία των Πρεσπών και στην εκχώρηση-πώληση της Μακεδονίας από την κυβέρνηση είναι η έκθεση του ιδρύματος “Open Society” του διεθνούς κερδοσκόπου και πολυεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος
Η έκθεση δίνει τη δική της εκτίμηση για το πώς φτάσαμε στην συμφωνία και ποιες εξελίξεις δρομολογεί.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters