Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ύποπτα Δεδομένα: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ του HAARP στην ΕΛΛΑΔΑ για ΙΣΧΥΡΟ ΣΕΙΣΜΟ;;; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Περίεργα δεδομένα έχουν αρχίσει να κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, τα οποία μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη.

Βασίζονται σε μία συλλογή δορυφορικών εικόνων από το κανάλι eleusis therous και τους σεισμούς των τελευταίων ωρών που, κατά μία έννοια, "κυκλώνουν" το Αιγαίο.

Όπως προαναφέραμε σημειώθηκαν δύο σεισμοί σε Λευκάδα και Ανατολική Τουρκία, περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα, το βράδυ που μας πέρασε.

Ωστόσο στην μετασεισμική δραστηριότητα της Λευκάδας, ξεχώρισε ένας ακόμη έντονος σεισμός που σημειώθηκε στις 10:36 σήμερα, στα δυτικά του νησιού, μεγέθους 4,3 με εστιακό βάθος περίπου 9,7 χλμ.

Το κανάλι eleusis therous που παρακολουθεί τις τελευταίες ώρες αυτές τις εξάρσεις αλλά και σύμφωνα με δορυφορικές εικόνες, "βλέπει" μία αυξημένη δραστηριότητα του HAARP, η οποία μοιάζει πολύ ύποπτη...

 
 
 
 
 


diadrastika.com
... - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/haarp-ypopta-dedomena-gia-seismo-video.html#sthash.Gkg02cFp.dpuf

Ισχυρός σεισμός σε Λευκάδα και Τουρκία, σχεδόν ταυτόχρονα


Πολύ ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Ανατολική Τουρκία, την ίδια ώρα που ένα ισχυρός μετασεισμός ταρακουνούσε την Λευκάδα. 
Ο σεισμός έγινε κοντά στο χωριό Κουλακάκ που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει υποστεί και μεγάλο αριθμό φθορών. Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για τραυματίες.
Ο σεισμός έχει μικρό εστιακό βάθος 22 χλμ και η αρχική λύση δίχνει μέγεθος 5 ρίχτερ.


Νέο ισχυρός μετασεισμός στην Λευκάδα σημειώθηκε στις 02.20 (τοπική ώρα Ελλάδας) τα ξημερώματα στο θαλάσσιο χώρο δυτικά της Λευκάδας. Ο μετασεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός, λόγω του ιδιαίτερα χαμηλού εστιακού βάθους – μόλις 2 χλμ.
Το μέγεθος του νέου μετασεισμούς ήταν μεγέθους 4,3 βαθμών.

...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/seismos-leukada-tourkia-tautoxrona.html#sthash.EPsn1O9f.dpuf

ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ε.ΣΥ ΣΚΑΛΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 28-11-2015 sorrasT.V

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters