Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Ανακαλύφθηκε το νέο υλικό, που αλλάζει μέγεθος, σχήμα και όγκο από μόνο του

Ερευνητές στις ΗΠΑ ανακάλυψαν ένα «αυτόνομο» υλικό, που διπλώνει-ξεδιπλώνει, λυγίζει, συρρικνώνεται και ξαναδιογκώνεται από μόνο του, χωρίς την παρέμβαση του ανθρώπου. Το εντυπωσιακό είναι μάλιστα ότι όταν το υλικό αυτό «τεντωθεί» μπορεί να αντέξει επάνω του το βάρος ενός ελέφαντα.
Το συγκεκριμένο υλικό -που θυμίζει οριγκάμι (τα καλλιτεχνικά διπλωμένα χαρτιά των Ιαπώνων) – μπορεί να αξιοποιηθεί στη δημιουργία αντικειμένων μεταβαλλόμενης αρχιτεκτονικής, των οποίων το σχήμα, το μέγεθος και ο όγκος μπορούν να αλλάζουν. Επίσης μπορεί να μεταβάλλεται από εύκαμπτο σε άκαμπτο και αντιστρόφως.
Το «μαγικό» υλικό έχει αρχικά το σχήμα ενός κύβου που αποτελείται από επιμέρους μικροσκοπικους κύβους, οι κύβοι αυτοί, χάρη σε ενσωματωμένους μηχανισμούς ενεργοποίησης, είναι δυνατό να παραμορφωθούν και να αναδιαταχθούν. Είναι σημαντικό ότι η αυτο-μεταμόρφωση του υλικού μπορεί να προγραμματισθεί εκ των προτέρων. Επιπλέον, το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες κλίμακες.

Με αυτό τον τρόπο, λένε οι επιστήμονες, ένα ολόκληρο σπίτι μπορεί να χωράει μέσα σε ένα σακίδιο πλάτης. Οι ερευνητές τηςΣχολής Μηχανικής και Εφαρμοσμένων Επιστημών «Τζον Πόλσον» του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, με επικεφαλής την αναπληρώτρια καθηγήτρια Κάτια Μπερτόλντι, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Nature Communications».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

25 Μαρτίου:Το σπουδαίο γεγονός που έγινε και δυστυχώς το ξέρουν ελάχιστοι!

25martiou_2
Μας αρέσουν οι μυθολογίες των Ελλήνων. Μας αρέσουν πολύ. Γι’ αυτό και θέλουμε τον Παλαιών Πατρών Γερμανό να σηκώνει το λάβαρο της Επανάστασης κατά την 25η Μαρτίου 1821 ενώ εκείνη την ημέρα αποδειγμένα δε συνέβη τίποτε. Ο Παλαιών Πατρών Γερμανός είτε τέλεσε την περίφημη δοξολογία κάποιες μέρες νωρίτερα (ο ίδιος πάντως δεν την αναφέρει καν στα απομνημονεύματά του) είτε δεν την τέλεσε καθόλου κατ’ άλλους ιστορικούς και μελετητές.

Ωστόσο, η 25η Μαρτίου θα μπορούσε να είναι μια πραγματικά ιστορική μέρα αν μας άρεσε λίγο παραπάνω η αυτοθυσία, το θάρρος και τα πιο βαθιά πράγματα και όχι το πανηγύρι. Γιατί σαν κι εκείνη τη μέρα, 25η του Μαρτιού ήταν, αλλά το 1826, έλαβε χώρα στα ελληνικά χώματα μια από τις κορυφαίες μάχες στα παγκόσμια χρονικά. Εκατόν τριανταένας Έλληνες τα έβαλαν με στρατό 6.000 Τουρκοαιγυπτίων και ανάγκασαν τους μισούς που επέζησαν σε άτακτη φυγή. Ναι! 131 εναντίον 6.000.
Αναφέρομαι ασφαλώς στην ανυπέρβλητη μάχη της Κλείσοβας, μιας μικρής νησίδας πλάι το Μεσολόγγι, βουτηγμένη μες τη λιμνοθάλασσά του, που αν είχε τη λάμψη της παρουσίας παραγόντων και βαρύγδουπων ονομάτων, τώρα θα γινόταν κάθε χρόνο… της Κλείσοβας. Αλλά δυστυχώς εκεί ένας Κίτσος Τζαβέλλας κι άλλοι 130 μισοάγνωστοι βρέθηκαν.
Μα ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο Κιουταχής και ο Ιμπραήμ είχαν φάει πολλές φορές τα μούτρα τους με το Μεσολόγγι. Δεν τους έβγαινε με τίποτα αυτή η ιστορία, να κατακτηθεί αυτή η παράξενη άκρια γης και θάλασσας στα δυτικά της Ελλάδας. Είχαν γονατίσει κόσμο και ντουνιά, είχαν επωφεληθεί από τις διχόνοιες και τα αλληλοκαρφώματα των Ελλήνων, αλλά εκείνο το ρημαδι το Μεσολόγγι τους είχε καθίσει στο στομάχι. Ο πόλεμος έγερνα υπέρ τους. Όμως η γης του Μεσολογγίου καθόταν και καμάρωνε λεύτερη ακόμα.
Ο Κιουταχής κατάλαβε ότι τις πόρτες του Μεσολογγίου θα τις ανοίξει με έναν μόνο τρόπο: με την πείνα. “Λαλεί πουλί, παίρνει σπυρί κι η μάνα το ζηλεύει” έγραφε ο μέγιστος Δ. Σολωμός στο τεράστιο “Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι” τους. Και για να το καταφέρει αυτό ο αντίπαλος, έπρεπε να αποκλείσει την τροφοδοσία της πόλης. Και για να το κάνει αυτό, έπρεπε να κυριεύσει τις κυριότερες θέσεις που υπερασπίζανε τη λιμνοθάλασσα. Με τα πολλά λοιπόν, κατέλαβε, δίχως ιδιαίτερες δυσκολίες, το Βασιλάδι, τον Πόρο και το Ανατολικό και ήθελε και την Κλείσοβα για να ισχυροποιήσει και στα ανατολικά τη θέση του και να ελέγχει απόλυτα τη λιμνοθάλασσα. Έφτιαξε λοιπόν νέα καράβια, χωρίς καρίνα, για να πλησιάσει την Κλείσοβα. Αλλά οι Έλληνες που την είχαν πατήσει στο Βασιλάδι, είχαν τώρα προνοήσει. Είχαν οχυρώσει την εκκλησιά της Αγίας Τριάδας που βρισκόταν στην Κλείσοβα. Και περίμεναν…
Στις 24 Μαρτίου, ο Ιμπραήμ συγκέντρωσε στη λίμνη του Μεσολογγίου 5 μεγάλες βάρκες και 93 λαντζόνια με 2.500 άντρες. Οι υπερασπιστές της Κλείσοβας ξαγρύπνησαν να τους παρατηρούν, μη ξέροντας τι πραγματικά σκοπεύουν να κάνουν. Το αντιλαμβάνεστε; 131 άντρες είδαν απέναντί τους κάπου 2.500 στρατό κι αντί να το βάλουν στα πόδια, έμειναν εκεί να τους παρατηρούν και να τους περιμένουν. Έμειναν εκεί να υπερασπιστούν το μέρος τους. Το σκηνικό μοιάζει κάτι παραπάνω από κινηματογραφικό. Απορώ γιατί δεν έχει γίνει ακόμα ταινία.
Ξημερώνει 25 Μαρτίου (1826). Ώρα 4-5 το πρωί. Ο στολίσκος των Τουρκοαιγυπτίων προχωρά προς την Κλείσοβα. Εκατοντάδες ήταν ακόμα διασκορπισμένοι στα διπλανά νησάκια και άλλοι περπατούσαν μέσα στη λιμνοθάλασσα για να βοηθήσουν την επίθεση των πλοιαρίων. Πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο. Αρχίζει ένας εκκωφαντικός κανονιοβολισμός της Κλείσοβας.
Ο Κίτσος Τζαβέλλας είναι εκεί. Παραμένει όχι απλά γενναίος και ψύχραιμος, αλλά εκνευριστικά σκεπτόμενος. Καθοδηγεί τους πάντες, τους υποδεικνύει τα καλύτερα πόστα για άμυνα. Και κυρίως… είχε διατάξει να ανοίξουν πυρ μόνο όταν ο εχθρός θα φτάσει στους πασάλους!
Ορίστε; Τι είναι αυτό πάλι; Ο ναι! Οι πολιορκημένοι είχαν μπήξει στη θάλασσα, γύρω από την Κλείσοβα, εκατοντάδες ξύλινους πασάλους. Κάθε εχθρική βάρκα που πλησιάζε, έπεφτε ανυποψιάστη πάνω στους πασάλους και σκάλωνε.
Οι επιτιθέμενοι προχωρούν ανεμπόδιστοι. Σχεδόν αγγίζουν τις οχυρώσεις των Ελλήνων. Ξαφνικά, οι Έλληνες ανοίγουν πυρ, πυρ εξ’ επαφής! Πέφτουν νεκροί δεκάδες. Από τους απέναντι ασφαλώς.
Γίνονται τέσσερις αλλεπάλληλες επιθέσεις! Τέσσερις! Και αποκρούονται όλες! Στις 12 το μεσημέρι, κάπου 7 ώρες μάχης μετά, τρομοκρατημένοι οι Τουρκοαιγύπτιοι από τις εκατοντάδες απώλειες, αποφασίζουν να απομακρυνθούν από την Κλείσοβα. Μετρούν πολλούς νεκρούς και τραυματίες. Ο Ιμπραήμ επιμένει. Δίνει διαταγή να επιτεθούν 2.500 άντρες του από τον τακτικό στρατό του και μπαίνει επικεφαλής τους. Η υποδοχή που του επιφυλάσσει ο Τζαβέλλας και οι άντρες του είναι το ίδιο σθεναρή. Σημαδεύουν τους αξιωματικούς του εχθρού. Αυτές οι απώλειες πονάνε πολύ το κοπάδι. Τρέπονται ξανά σε φυγή. Και όταν επιτίθενται ξανά, τα ίδια και χειρότερα. Συνολικά έγιναν έξι επιθέσεις! Όλες στο βρόντο! Όλες στο θάνατο!
Οι 131 Έλληνες θριαμβεύουν. Εχουν μόλις 24 (!) νεκρούς ενώ ο εχθρός έχει κάπου 3.000 νεκρούς (άλλοι τους υπολογίζουν στους 2.500 κι άλλοι στους 3.500) από τους περίπου 6.000 που συνολικά επιτέθηκαν! Κάθε υπερασπιστής της Κλείσοβας, δηλαδή, σκότωσε κατά μέσο όρο κάπου 23 αντιπάλους. Εφτά βάρκες με χίλια εξακόσια τουφέκια λάφυρα γέμισαν οι Έλληνες πολεμιστές. Σε μια συγκλονιστική μάχη που κράτησε 13 ολόκληρες ώρες, κατόρθωσαν να κερδίσουν στρατό είκοσι (!!!) φορές μεγαλύτερό τους.
Η Κλείσοβα και η Αγία Τριάδα έγιναν εκείνο το πρωί το σύμβολο του “θράσους” και του ηρωισμού. Πανθομολογείται πως αν οι Μεσολογγίτες είχαν αποφασίσει εκείνη την ημέρα να εγκαταλείψουν τα τείχη της πόλης, θα είχαν κάνει περίπατο και θα είχαν σωθεί ΟΛΟΙ καθώς δε θα έβρισκαν σοβαρή αντίσταση από τους ελλιπείς αντιπάλους που είχαν στραφεί στην Κλείσοβα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ποιος μπορεί να πει για λογαριασμό άλλων τι έπρεπε να γίνει, προκρίθηκε η λύση να μην εγκαταλείψουν οι Μεσολογγίτες για κανέναν λόγο την αγαπημένη τους πόλη. Δεκαπέντε μέρες μετά, ξημέρωμα 10ης Απριλίου, Κυριακής των Βαϊων, θα ζούσαν όλοι την τραγωδία της Εξόδου του Μεσολογγίου. Το χώμα θα βαφόταν κόκκινο και θα ξέβραζε αίμα μέρες μετά, αυτή τη φορά από αίμα Ελλήνων και άλλων υπερασπιστών της γης του Μεσολογγίου.
Η μάχη της Κλείσοβας παραμένει ίσως το κορυφαίο παράδειγμα σε παγκόσμιο επίπεδο νίκης . Μια μάχη όπου εκείνοι που στάθηκαν εκεί, δε δοξάστηκαν όσο θα έπρεπε. Ίσως γιατί έχουμε την τάση να αποθεώνουμε μόνο εκκωφαντικούς θανάτους (Θερμοπύλες, Έξοδος Μεσολογγίου) και πολυθρύλητες παρουσίες αλλά όχι τόσο εκκωφαντικές θελήσεις για ζωή..
25 Μαρτίου 1826. Μην το ξεχνάτε. Όχι γιατί Έλληνες νίκησαν Τούρκους. Αλλά γιατί λεβέντες στάθηκαν στα ίσα μπρος στο θάνατο. Και αντιμίλησαν στη μοίρα που τους είχε τάξει το χαμό τους εκεί και τότε.
enallaktikos.gr
http://www.makeleio.gr/?p=576120
http://ofis66.blogspot.gr/2016/03/25.html

Ο ΛΑΌΣ ΤΟΥ ΌΦΕΩΣ ΕΠΙΣΤΡΈΦΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑΝ του Texe Marrs

Αποκλειστικό άρθρο του Intelligence Examiner του κ. Texe Marrs, απο την κεντρική ιστοσελίδα του κ. Marrs, Texemarrs.com, μεταφρασμενό απο τα Αγγλικά στα Ελληνικά απο τον Ιωάννη Κουντούρη


Ο κ. Texe Marrs


Η Επιστήμη του DNA, η Ουκρανία και μια δεύτερη Πατρίδα για τους ΕβραίουςΤίτλος του άρθρου: Ο ΛΑΌΣ ΤΟΥ ΌΦΕΩΣ ΕΠΙΣΤΡΈΦΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑΝ. 

[Η μετάφρασις Ελληνιστί εγένετο απο τον κ. Ιωάννη Κουντούρη • ιστοσελίς του: JohnKountouris.com]

«Ὄφεις, γεννήματα ἐχιδνῶν, πῶς φύγητε ἀπὸ τῆς κρίσεως τῆς γεέννης;» - Ματθ. 6:9-13


«Έχουμε ταξιδέψει στο κέντρο του κόσμου και προσγειωθήκαμε στην κοιλιά του φιδιού». - O Ραβίνος Joel Bakst στο «Ταξίδι στο Κέντρο της Τορά» (“Journey to the Center of the Torah”) • www.chazantorah.org, 2007
Αρχίζει να βγάζει νόημα η όλη ιστορία αυτή. Προκαλεί την πτώση της αυλαίας του χρόνου η επιστήμη του DNA αποκαλύπτοντας πλέον τον Όφι μαζί με την λαόν του. Αυτοί που σήμερα έχουν ονομασθεί "Εβραίοι", είναι οι ίδιοι μαθητές της ύπουλης οντότητος (ή προσώπου), την οποία η Βίβλος έχει περιγράψει ως, "εκείνο το παλιό φίδι, τον διάβολο."


Το αποκαλυπτικό βιβλίου του Texe Marrs με τίτλο «DNA Science and the Jewish Bloodline» (Η Επιστήμη DNA και η Ιουδαϊκή καταγωγή), αποκαλύπτει ότι οι άνθρωποι είναι γνωστοί σήμερα ως «Εβραίοι», προήλθαν αρχικά από την Khazaria (Χαζαρία). Δεν είναι απόγονοι του αρχαίου Ισραήλ. Τα συμπεράσματα του βιβλίου αυτού αποτελούν την ώθηση για την εβραϊκή κατάκτηση της Ουκρανίας.

Από τους πρώτους αιώνες της πρώτης χιλιετίας, οι Χαζάροι της Ανατολικής Ευρώπης ήσαν γνωστοί ως ο διαβολικός "Λαός του Όφεως", και το έθνος του Ισραήλ παραδέχεται πλέον ότι ο λαός του είναι πράγματι, οι Χαζάροι.


Η αποδοχή των Ισραηλινών ότι οι Εβραίοι δεν έχουν σχέση με το αρχαίο Ισραήλ, αλλά με την Χαζαρία, είχε αναφερθεί στην εφημερίδα «The Times of Israel» (Διαρρεύσαν ρεπορτάζ: Το ότι οι Εβραίοι είνε στην πραγματικότητα οι Χαζάροι, αναγνωρίζει πλέον το Ισραήλ· μυστικόν σχέδιον για την αντίστροφη μετανάστευση των Εβραίων προς την Ουκρανία, 18 Μάρτη 2014).  Αυτό το άρθρο του καθηγητή Τζιμ Wald, αναφέρει ότι η ισραηλινή ηγεσία στην Ιερουσαλήμ ήδη στέλνει στρατιωτικό εξοπλισμό και Εβραίους εποίκους από το Ισραήλ προς την Ουκρανία.


Οι Εβραίοι έχουν αναλάβει τη κυβέρνηση και τα οικονομικά εκείνης της της βαρέως πληγείσης χώρας και σκοπεύουν τελικά να μετατρέψουν την Ουκρανία σε μια «δεύτερη πατρίδα» για τους Εβραίους.


Το σχέδιό τους, που είχε διαρρεύσει από κατέχοντες εμπιστευτικά που προέρχονται απο κυβερνητικούς κύκλους, ήρθε μόνο αφού ο Νετανιάχου και το υπουργικό του συμβούλιο είχαν επανεξετάσει αυξανόμενες γενετικές αποδείξεις DNA ότι οι Εβραίοι, όντως, δεν είναι οι απόγονοι του Αβραάμ. Αντ 'αυτού, προήλθαν από την Χαζαρία οι περισσότεροι Εβραίοι, εκ της οποίας το Κίεβο της Ουκρανίας είναι το κεντρικό θέμα. Στην πραγματικότητα, οι Εβραίοι του Ισραήλ καθώς και των ΗΠΑ είναι ουκρανικής καταγωγής. Η Ουκρανία αποτελεί την καρδιά της Χαζαρίας.Επιστροφή στην Χαζαρία 


Οι ραβίνοι διδάσκουν ότι στον όγδοο αιώνα, ολόκληρο το έθνος της Χαζαρίας είχε ασπασθεί τότε το Ταλμούδ καθώς και την καμπαλική μορφή  του Ιουδαϊσμού. Υιοθετώντας το πρόστυχο αλλά απόκρυφα αποκαλυπτικό σύμβολο του σεξ του εξάκτινου αστεριού, οι παγανιστικοί Χαζάροι, γνωστοί εδώ και αιώνες ως «ο Λαός του Όφεως», πολέμησαν εναντίον και των χριστιανών και των ισλαμιστών εκείνη την εποχή. Αργότερα, ως νεωστί μεταστραφέντες προς τον Ιουδαιμό "Εβραίοι", μετανάστευσαν στην Πολωνία και την Ανατολική Ευρώπη.  Σήμερα, βρίσκονται ως επί το πλείστον στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ.


Η επιστήμη DNA επιβεβαιώνει σήμερα αυτή την Χαζαρική καταγωγή των Εβραίων. Στο οριστικό βιβλίο μου, το «Η Επιστήμη DNA και η Ιουδαϊκή καταγωγή» (DNA Science and the Jewish Bloodline), τεκμηριώνω τις αληθινές ρίζες των Χαζάρων. 

Αυτό το νέο και εξαιρετικό βιβλίο εξηγεί ότι οι Καζάροι Εβραίοι είναι, στην πραγματικότητα, οι "Γωγ και Μαγώγ". Η προφητική μοίρα τους είναι να λεηλατήσουν το Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή και να χρησιμοποιήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες ως εντολοδόχο τους για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.


Οι Χαζάροι, που προσδιορίζονται στην Αποκάλυψη 2 και 3 ως η ασεβέστατη "Συναγωγή του Σατανά", προσδιορίζονται περαιτέρω προφητικά στο Ιεζεκιήλ 38 και 39 ως ο λαός των Γωγ, από τη γη του Μαγώγ. Οι προφητείες της Βίβλου μας λένε ξεκάθαρα ότι αυτός ο πολεμοχαρός οφιοειδής λαός πρέπει να εισβάλει και να κατακτήσει πρώτα το Ισραήλ, κι στη συνέχεια προχωράει για να βυθίσει ολόκληρο τον πλανήτη στο χάος και στους πολέμους (Αποκάλυψη 20).

Από τη Χαζαρία στο Ισραήλ, και πίσω στη Χαζαρία (δηλ. την Ουκρανία) αποτελεί το μυστικό σχέδιο του Ισραήλ. Μετά την καταστολή του Ουκρανικού έθνους, οι κατακτήσεις των Εβραίων θα συνεχιστούν έως ότου επιτευχθεί η νέα παγκόσμια τάξη τους. Η κυριαρχία τους επι της Αμερικής Το 2007, οι αμερικανικοί καθηγητές πολιτικής επιστημής οι κ.κ. Τζέιμς Πέτρας John Mearsheimer και Stephen Walt κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η εξωτερική πολιτική της Αμερικής κυριαρχείται πλέον από το ισραηλινό λόμπι.Οι Εβραίοι το κάνουν αυτό μέσω των ισχυρών και καλά χρηματοδοτούμενων ομάδων τους (δηλ. μέσω των AIPAC, ADL, και AJC). Ελέγχουν τόσο τους Ρεπουμπλικάνους όσο και τους Δημοκράτες στο Κογκρέσσο των ΗΠΑ, και ο Λευκός Οίκος κάνει ότι του λένε· τούτο περιλαμβάνει και την κατάκτηση της Ουκρανίας. Αλλά, πώς έφτασαν στο σημείο οι Εβραίοι να αναγνωρίζουν την Χαζαρική τους καταγωγή;; Ο καθηγητής Jim Wald σημειώνει στην εφημερίδα «The Times of Israel» τα εξής: Η εκπληκτική στροφή των γεγονότων είχε μια ακόμη μεγαλύτερη εκπληκτική προέλευση: Η Γενετική, ένα πεδίο στο οποίο διαπρέπουν από καιρό οι Ισραηλινοί επιστήμονες. «Είναι γνωστό ότι κάποια στιγμή στην όγδοη και ένατη αιώνα, οι Χαζάροι, μια εχθρική τουρκική φύλη ούσα, είχε ασπασθεί τότε τον Ιουδαϊσμού και είχει και κυβερνήσει επι μιας τεράστιας περιοχής σε ό, τι έγιναν μετά η νότια Ρωσία και η Ουκρανία.Το τι είχαν απογίνει αυτοί μετά την καταστροφή της αυτοκρατορίας τους απο τους Ρώσσους γύρω στον ενδέκατο αιώνα, είναι μυστήριο. Πολλοί εικάζουν ότι οι Χαζάροι είχαν γίνει οι πρόγονοι των Ασκενάζι Εβραίων. "Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του ΟΗΕ πάνω στη διχοτόμηση της Παλαιστίνης, ο Chaim Weizman (Χαΐμ Βάιτζμαν) απάντησε με τα εξής εκπλητικά ... «Είναι πολύ περίεργο το γεγονός ότι, όλη η ζωή μου υπήρξα Εβραίος, αισθανόμουν σαν Εβραίος, αλλά εγώ έχω μάθει τώρα ότι είμαι Χαζάρος. "
Η ομάδα μελετητών εγνωσμένης αξίας
Οι απο το 2012 γενετικές ανακαλύψεις από τον Δρ. Eran Elhaik του φημισμένου πανεπιστήμιου Johns Hopkins Medical University, ότι οι Εβραίοι δεν είναι οι απόγονοι των αρχαίων Ισραηλιτών της Βίβλου, αλλά προέρχεται από την Χαζαρία, εξέπληξαν πολύ τους Ισραηλινούς. Αυτές οι αποκαλύψεις έχουν ακολουθηθεί πλέον από άλλες επιστημονικές έρευνες υψηλού επιπέδου. Ο Wald αναφέρει ότι, «μια ομάδα εξαιρετικών μελετητών από τα κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα και μουσεία του κόσμου» στη συνέχεια διορίστηκε για να μελετήσει το DNA των συμερινών Εβραίων.

Μια επιτροπή εξαιρετικών επιστημόνων εξέτασαν το DNA και άλλα αποδεικτικά στοιχεία και είπε στην ισραηλινή κυβέρνηση ότι, πράγματι, οι Εβραίοι κατάγονται απο τους Χαζάρους. Ως εκ τούτου, ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου αποφάσισε κρυφά να εγκαταστήσει Εβραίους στην Ουκρανία, και να διοχετεύσει σε αυτή τη χώρα στρατιωτικούς και μυστικούς αξιωματούχους. Στην ουσία, οι Εβραίοι θα κάνουν την Ουκρανία (που είναι το επίκεντρο της αρχαίας Χαζαρίας) μια δεύτερη πατρίδα για τους Εβραίους.

Αυτές οι αρχές, δήλωσε ο Wald, «εξέδωσαν μια μυστική έκθεση προς την κυβέρνηση αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι οι Εβραίοι της Ευρώπης είναι στην πραγματικότητα οι Χαζάροι."

Η Λύσις για την Ουκρανία: Δύο εβραϊκές πατρίδες

Κατά την πρώτη, το αποτέλεσμα αυτό κρίθηκε δυστυχισμένο, ακόμη και δυσοίωνο, αλλά, λέει ο Wald, ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου και οι σύμβουλοί του, μας εξέπληξαν, φέρνοντας την «Ουκρανική λύση» τους.  Μερικοί Εβραίοι έποικοι θα φύγουν απο το Ισραήλ για να επιστρέψουν στην Ουκρανία. Αυτή η επανεγκατάσταση στην Ουκρανία θα πάρει χρόνο, για λόγους εφοδιαστικής και της οικονομίας. Όμως, το τελικό αποτέλεσμα, θα είναι δύο εβραϊκές πατρίδες, το Ισραήλ και η Ουκρανία.

«Εμείς δεν λέμε ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στην Ουκρανία όλοι οι Ασκενάζι Εβραίοι» εξήγησε μια καλά τοποθετημένη πηγή στους κύκλους μυστικών υπηρεσιών, συμπληρώνοντας ότι αυτό προφανώς «είναι ανέφικτο.»

Ο Wald αποκαλεί αυτή τη λύση "Khazaria 2.0"  λέγοντας ότι «Όλοι οι Εβραίοι θα είναι ευπρόσδεκτοι μόλις γυρίσουν πίσω στην Ουκρανία, και χωρίς προυποθέσεις ως πολίτες μάλιστα.»  Επιπλέον, η ισραηλινή κυβέρνηση υπόσχεται μια «έγχυση μαζικής ισραηλινής στρατιωτικής βοήθειας» για την Ουκρανία, «συμπεριλαμβανομένων των στρατευμάτων, του εξοπλισμού, καθώς και της κατασκευής νέων βάσεων» εκεί.

«Εάν πετύχει η αρχική μεταφορά έργων, άλλοι εποίκοι της Δυτικής Όχθης θα πρέπει να ενθαρρύνονται κι αυτοί να μετεγκατασταθούν στην Ουκρανία.»

Στην πράξη, η Ουκρανία είναι να γίνει μια «αυτόνομη εβραϊκή περιοχή,» ένας μικρής κλίμακος διάδοχος της μεσαιωνικής αυτοκρατορίας της Χαζαρίας ...Θα μπορούσε να λέγεται, στα Γίντις, Chazerai (Χάζεραϊ).

"Με το να συντάσσεται με τους αντάρτες της Συρίας και την Ουκρανία, καθώς και τη Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν» (που αποτελεί επίσης μέρος του αρχαίου έδαφος της Χαζαρίας), μια πηγή εξηγεί, ότι, ο Νετανιάχου «ασκεί πίεση στις Συρία και Ρωσία."


Ο Πέτρο Poroshenko, ο νέος Πρόεδρος της Ουκρανίας, είναι Εβραίος. Οι Εβραίοι, με την υποστήριξη των ΗΠΑ και με τη χειραγώγηση, ελέγχουν τώρα την Ουκρανία και είναι απασχολημένοι δολοφονώντας Ουκρανούς και δημιουργώντας στρατόπεδα συγκέντρωσης εκεί. Το Ισραήλ έχει κατα νού να κάνει την Ουκρανία μια δεύτερη πατρίδα για τους Εβραίους. Επί του παρόντος, ένα πενιχρό 0,2 τοις εκατό της Ουκρανίας αποτελείται από τους Εβραίους, αλλά το 1917, μια μειονότητα Εβραίων είχει αναλάβει την ΕΣΣΔ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σφαγιαστούν 66 εκατομμύρια άνθρωποι!

Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ στήνουν ένα αιματηρό πραξικόπημα εις βάρος της Ουκρανίας

Έτσι, κατανοούμε το σημερινό πολιτικό χάος στην Ουκρανία. Ξεκίνησαν οι Εβραίοι μια αναζήτηση για τη νέα ουκρανική πατρίδα τους. Έχουν την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, ως μάρτυρα - δηλ. την Εβραία διπλωμάτη, κ. Victoria Nuland, απο το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν για να κρατάει αποστάσεις από την Ουκρανία και να παραιτηθεί από τους ιστορικούς δεσμούς της Ρωσίας με αυτό το έθνος, που κυβερνάται πλέον από το Ισραήλ.

Ο συνταγματικά εκλεγμένος πρόεδρος της Ουκρανίας, ο κ. Γιανουκόβιτς, είχε ανατραπεί πέρυσι από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, με βαθείαν εμπλοκήν σε αυτό απο πλευράς της CIA και της Μοσάντ. Ένας Εβραίος δισεκατομμυριούχος, ο κ. Πέτρο Poroshenko, είχε εγκατασταθεί γρήγορα ως Πρόεδρος της Ουκρανίας αντικαθιστώντας έτσι τον Γιανουκόβιτς.
 Το εβραικό χρήμα και στρατιωτική δύναμη εισρέουν συνεχώς αυτές τις ημέρες στην Ουκρανία.  Ουκρανικοί Χριστιανοί (και όχι Εβραίοι!)  σφαγιάζονται τούτη την ώρα! Μια γενοκτονία είναι ήδη εν εξέλιξει!

Όλες τις περιουσίες των Ουκρανών τις έχουν οικειοποιηθεί μερικοί Εβραίοι ολιγάρχες. Οι Ισραηλινοί έμαθαν στην Τουρκία (το 1905), στη Σοβιετική Ένωση (το 1917), και στην Παλαιστίνη (το 1948), πώς να λειτουργήσουν ως μια διεφθαρμένη και ραδιουργούσα "μειονότης" για να κυριαρχήσουν σε μια μεγαλύτερη πλειοψηφία μη Εβραίων.

Τον ουκρανικόν λαό να τον λυπόμαστε!

Θα πρέπει να λυπόμαστε όλοι τους Ουκρανούς και να νιώθουμε μεγάλη θλίψη για τα βάσανα του ουκρανικού λαού. Σφαγιάζονται και καταπιέζονται αυτοί από τους αλαζόνες σιωνιστές Εβραίους που έχουν γίνει πλέον, με τη βοήθεια της Αμερικής, «οι αφέντες σλάβων της Ουκρανίας.» Ακόμα και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης τα έχουν ξανανοίξει εκεί και τα γεμίζουν με ντόποιους Ουκρανούς!

Οι Ολιγάρχες του Ισραήλ, υπο την πυγμήν του Poroshenko, μοιράζουν μεταξύ τους τα λάφυρα απο την κατάκτησή τους της Ουκρανίας.  Καταρρέι τώρα η οικονομία της Ουκρανίας· έχει βυθιστεί σε μόλις σαράντα τοις εκατό των επιπέδων που ήταν πριν από το 2013. Το Ισραήλ κλέβει αυτή τη στιγμή και το φυσικό αέριο και τα πετρέλαια από την αποσταθεροποιημένη Μέση Ανατολή και τα πουλάει αυτά για τεράστια κέρδη σε ενεργειακά πεινασμένη Ουκρανία. Όλα θα αλλάξουν.Τα εβραϊκλα τέρατα που τρέχουν την Ουκρανία αυτή την ώρα, διεξάγουν γενοκτονίες και δολοφονίες σε όλη τη χώρα. Μετατρέπουν την Ουκρανία σε μια δεύτερη «εβραϊκή πατρίδα» για τους ΧΑΖΆΡΟΥΣ.Αυτά είχαν κάνει οι Εβραίοι Λένιν και Τρότσκι στη Ρωσσία το 1917.


Αυτό στα αριστερά είναι μια φωτογραφία που δείχνει ένα χωριό στην Ουκρανία μετα απο καταστροφές που έγιναν απο τις εβραϊκές ένοπλες δυνάμεις σε εκείνη την περιοχή.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη τραγωδία από την εποχή της εισβολής των σατανικών Χαζάρων στη ειρηνική και άοπλη Παλαιστίνη το 1948, όταν είχαν σκοτώσει και κακοποιήσει τους Παλαιστίνιους και τους οδήγηαν μετά σε εκατοντάδες χιλιάδες στρατόπεδα προσφύγων στην έρημο.


Οι Αμερικανοί αγνοούν τις φρίκες που έχει προκαλέσει η κυβέρνησή τους για τους ανθρώπους της Ουκρανίας. Αλλά ο Θεός ξέρει. Τα βλέπει όλα Αυτός απο ψηλά. Νιώθει για τους Ουκρανούς. Και επειδή εσπείραμε άνεμον, διά τούτο θέλομεν θερίσει...ανεμοστρόβιλον.Η κεντρική ιστοσελίδα μου είναι: JohnKountouris.com. Τούτο το ιστολόγιον είναι δικό και απο ενωμερώνω Έλληνες και μη και τις πιο σημαντηκές γεω-πολικές εξελίξεις όπως γίνονται επι του παγκοσμίου γίγνεσθαι.
 
 

Προβληματισμός – Χωρίς Ελληνική Σημαία οι στρατιωτικές στολές;

an-einai-dynaton-xoris-ellhnikh-shmaia-2-1 
Έντονα ερωτηματικά προκάλεσε η απουσία της Ελληνικής Σημαίας απ” τα αριστερά μανίκια των στολών των στρατιωτικών.
Συγκεκριμένα στην «επίσημη στολή εξόδου» του στρατού υπάρχει στο αριστερό μανίκι η Ελληνική Σημαία, η οποία όμως όπως όλα δείχνουν βγήκε ύστερα από αντίστοιχη διαταγή. Πληροφορίες λένε πως η διαταγή εκδόθηκε πριν 6 μήνες και είχε το σκεπτικό πως «ήδη υπάρχει σε πολλά σημεία η Ελληνική Σημαία και πως δεν χρειάζεται να υπάρχει και στο μανίκι».
Το ερώτημα είναι: τόσο πολύ του πείραζε που υπήρχε η Ελληνική Σημαία σε ένα ακόμα σημείο και την έβγαλαν;;


ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 0:56


 
ΠΗΓΗ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters