Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ


Ο καθηγητής Μπαγκντί λέει σε απόσπασμα της ομιλίας του στο διήμερο παγκόσμιο ιατρικό συνέδριο

"Αυτό το εμβόλιο που ετοιμάζεται τουλάχιστον στην Γερμανία είναι ένα εμβόλιο που έχει γενετική επίδραση στο DNA του ανθρώπου που σημαίνει ότι στα κύτταρα θα εισέλθει γενετικό υλικό του ιού χωρίς να γνωρίζουμε σε ποια όργανα .

Αυτό σημαίνει ότι τα λεμφοκύτταρα που έχουμε στον οργανισμό μας και ενεργοποιούνται με κάθε επίθεση που συμβαίνει σε αυτόν, θα είναι σε μια συνεχή μάχη με τον ίδιο τον οργανισμό.

64 γιατροί από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους βραβευμένος και με Νόμπελ ιατρικής, δήλωσαν στο παγκόσμιο συνέδριο ιατρικής που έλαβε Χώρα στην Αθήνα ότι, ο COVID 19 Είναι απάτη.

1ηΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΊΟ
ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!!
Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ
Ακούγονται θέσεις ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ στο σημερινό συνέδριο:
1-Dr.Stefano Montanari
Διάσημος Ιταλός Καθηγητής Νανοπαθολογίας·
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters