Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Η πτώση του Τσίπρα σε κινούμενο σχέδιο του 2012 ; Δημήτρης Αλεξόπουλος

Στίς 24 Ιουνίου του 2012 κυκλοφόρησε ένα πολύ περίεργο φιλμ μικρού μήκους animation βίντεο από την καναδική εταιρία HELIOFANT με την ονομασία I pet goat II γεμάτο με μυστικιστικά σύμβολα και αναφορές στην κρυφή ελίτ και τα σχέδια της να φέρει την εποχή του Αντιχρίστου.
Αν και διαρκεί μόνο επτάμιση λεπτά περίπου συμπυκνώνει τον βασικό κορμό εξέλιξης του σεναρίου που θέλει μία νέα «πύρινη» διάνοια φώτισης να ενσαρκώνεται στο πρόσωπο ενός νέου λαμπερού Χριστού
(Εωσφόρος;) αλλά σε περίεργη κατάσταση διαλογισμού και αφασίας μέχρι τη τελική αφύπνιση του ύστερα όμως απο μία ακολουθία φριχτών γεγονότων που περιλαμβάνει φυσικές και πολεμικές καταστροφές.

Η Αιγηίδα πριν βυθιστεί στο Αιγαίο Πέλαγος

Ο Μύθος αναφέρει ότι όταν ο Αιγέας ενημέρωσε το γιο του για τον βαρύ φόρο αίματος που πλήρωνε στον Μίνωα, ο Θησέας αποφάσισε τότε να απαλλάξει τους Αθηναίους από τον φρικτό αυτό φόρο.

Έτσι ξεκίνησε για την Κρήτη με σκοπό να σκοτώσει τον Μινώταυρο. Καθώς τα πανιά στο καράβι ήταν μαύρα, λόγω του φόρου αίματος,

Ο μικρός «Παρθενώνας της Θεσσαλονίκης» που θάφτηκε κάτω από πολυκατοικίες -Τι απέμεινε από τον εντυπωσιακό ναό

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά εκθέματα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, είναι τα σωζόμενα τμήματα του χαμένου ναού της θεάς Αφροδίτης, που αποκάλεσαν και μικρό Παρθενώνα της Θεσσαλονίκης γιατί είχε μεγαλοπρέπεια. Πρόκειται για ένα ιωνικό ναό της υστεροαρχαϊκής εποχής (τέλη του 6ου αιώνα π.Χ.) που αποκαλύφθηκε κατά τη δεκαετία του 1930.

Μακεδονικός αγώνας: Ένας στους δύο πολεμιστές ήταν Κρητικός

Πρόκειται για έναν από τους γνωστότερους αγώνες στην Ελληνική ιστορία. Ο ρόλος του καθοριστικός για το ελληνικό έθνος.

Ο Μακεδονικός Αγώνας είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο της νεώτερης ελληνικής ιστορίας και η ευτυχής έκβασή του υπήρξε τεράστιας εθνικής σημασίας για το γένος των Ελλήνων,

Τι απέγινε ο τάφος των Τριακοσίων στις Θερμοπύλες;

Οι ανασκαφές στις Θερμοπύλες και ο τάφος των Τριακοσίων… 
Τον Ιούνιο του 1939, ο προϊστάμενος των ανασκαφών στις Θερμοπύλες, Σπυρίδων Μαρινάτος, διακεκριμένος Αρχαιολόγος και Ακαδημαϊκός, ανακοίνωσε τα εξής σημαντικά, σχετικά με την πρόοδο που είχαν επιτελέσει:

«Οι ανασκαφές στον Λόφο του Λεωνίδα ολοκληρώνονται. Είναι πλέον βέβαιο ότι οι εκτεταμένες οχυρώσεις της Ελληνιστικής Εποχής, οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί πάνω στον λόφο, δυστυχώς έχουν καταστρέψει τον τάφο των ηρωικών Τριακοσίων.

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ: ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ… ΒΙΝΤΕΟ & ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ

ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΣΑΞΩ ΟΛΑ! ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΕΠ.
Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΩΡΕ; ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ; ΚΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ; ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ; ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ; ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ; ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ;

Η αρχαιότερη διασωθείσα μουσική σύνθεση ζωντανεύει ξανά – Δείτε το βίντεο


Η μουσική διαδραμάτιζε ανέκαθεν σημαντικό ρόλο στη ζωή των ανθρώπων. Ιδιαίτερα στην αρχαιότητα κατείχε δεσπόζουσα θέση στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Η αρχαιότερη, διασωθείσα ολοκληρωμένη μουσική σύνθεση είναι ο Επιτάφιος του Μικρασιάτη Σείκιλου που έγραψε: «Όσο ζεις λάμψε, καθόλου μη λυπάσαι. Η ζωή διαρκεί για λίγο».

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ Η ΓΗ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ! ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters