Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ: "ΡΕΠΟΣ" ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

"ΡΕΠΟΣ"!... 
ΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ: 'ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙΣ"... "ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΕΠΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ-ΒΓΑΙΝΕΙ-ΜΠΑΙΝΕΙ-ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ Κ.Ο.Κ."

ΛΕΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ

Βασίλειο της Bactria: Το ανατολικότερο κράτος που δημιούργησαν οι Αρχαίοι Έλληνες


Το ανατολικότερο κράτος που δημιούργησαν οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν το βασίλειο της Bactria, το οποίο απέκτησε ανεξαρτησία από τη Σελευκιδική Αυτοκρατορία. Αυτή η κατάσταση έγινε ο λαμπερός φάρος του πολιτισμού στην περιοχή και την επηρέασε για αιώνες, πολύ γνωστό, δημιουργώντας μια σύνθεση με μία από τις βουδιστικές αιρέσεις – τη Μαχαγιάνα.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤO "ΕΝ ΝΕΑ TV GROUP" - ΜΕΡΟΣ 'Γ (09/12/2018)

ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ Α ΑΠΟ 3
ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ Β ΑΠΟ 3

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ), ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ‘’ΕΝ ΝΕΑ TV GROUP’’ – ΜΕΡΟΣ Γ/Γ (09.12.2018).

ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ. ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ""Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΥΘΟΥ""

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters