Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Τρομακτική νέα ασθένεια περιέχει πανομοιότυπο υλικό με τα GM (ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ)

monsanto1Ο Εφιάλτης στο τραπέζι σας. Και πάλι οι εκπρόσωποι του σκότους - η εταιρεία Monsanto!

Στην περίπτωση που σκεφτήκατε ότι η κατανάλωση γενετικά τροποποιημένων τροφίμων (αυτά που χαρακτηρίζονται ως "Φρανκενστάιν Τροφές") είναι μια χαρά, έρχεται μια μελέτη η οποία καθιστά σαφές ότι η κατανάλωση GM τροφών βάζει σε κίνδυνο όχι μόνο την δικιά σας ζωή, αλλά και των παιδιών σας.Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Codex Alimentarius, που θέτει τα πρότυπα για το διεθνές εμπόριο των τροφίμων, επιτρέπει τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα και δεν κάνει καμία προσπάθεια για τον περιορισμό, τον έλεγχο ή την εξάλειψη τους. Στην πραγματικότητα, οι ΗΠΑ προσπαθούν εδώ και χρόνια να αποτρέψουν την επισήμανση των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων και των σπόρων στο διεθνές εμπόριο και θέλουν όλοι να ακολουθήσουν την δική τους εσωτερική πολιτική , η οποία απαγορεύει οποιαδήποτε ένδειξη στην ετικέτα ότι τα τρόφιμα περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά. Το 75-80% όλων των τροφίμων που πωλούνται στις ΗΠΑ περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά.


Τώρα φαίνεται ότι ο όλο και πιο διαδεδομένος εφιάλτης μιας ασθένειας που ονομάζεται "Νόσος του Morgellon " μπορεί να είναι αποτέλεσμα των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών και τροφίμων.
Η Νόσος Morgellon περιγράφηκε για πρώτη φορά όταν ο 3 ετών γιος μιας γυναίκας ανέπτυξε εξανθήματα και έντονο κνησμό και πληγές που παρήγαγαν παράξενες πολύχρωμες ίνες που βγαίναν μέσα από το δέρμα του. Έφτιαξε ένα website και ανέφερε την κατάσταση του το 2001 και το ονόμασε "Η νόσος του Morgellons " εξαιτίας μιας παρόμοιας αναφοράς τον 17ο αιώνα.
Όπως συμβαίνει πάντα, η αλλοπαθητική ιατρική κοινότητα της Δύσης, φάρμακο- εξαρτώμενη χαρακτήρισαν τους πάσχοντες φαντασιόπληκτους.

Ως φυσίατρος, έχω μεγάλη δυσκολία να εξηγήσω πώς μια αυταπάτη μπορεί να παράγει έγχρωμες ίνες που προεξέχουν από το δέρμα και συνεχίζουν να αυξάνονται σε ένα τρυβλίο του Petri. Πάντως όπως και να έχει τώρα , οι πολύχρωμες ίνες που παράγονται από την «ψευδαίσθηση» έχουν αναλυθεί και τώρα γνωρίζουμε ότι η ασθένεια Morgellon δεν είναι πλέον σπάνια και έπαψε πλέον να είναι μυστήριο.

Μια μελέτη των ινών δείχνει ότι περιέχουν DNA τόσο από μύκητα όσο και από ένα βακτήριο που χρησιμοποιείται στην εμπορική προετοιμασία των γενετικώς τροποποιημένων τροφίμων και μη εδώδιμων καλλιεργειών (όπως το βαμβάκι). Οι ίνες τους αποτελούνται κυρίως από κυτταρίνη, την οποία το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να διασπάσει και να κατασκευάσει. Έτσι η τεχνολογία των γενετικά τροποποιημένων τροφών έχει προφανώς, όπως ο καθηγητής Frankenstein, βρει έναν τρόπο για να δώσει κινηση σε κάτι μη ζωντανό. Αυτές οι ίνες τα νήματα συστρεφονται, αναπτύσσονται και διαιρούνται. Εν ολίγοις, ζουν κάτω από το δέρμα των ανθρώπων, δημιουργωντας παρασιτικές βλάβες και αν και είναι ένα υλικο χωρις ζωη μεσα του, αλλά που, μέσα από τη φρίκη της γενετικής τροποποίησης, έχει πάρει τα χαρακτηριστικά ενός ζωντανού οργανισμού.

Τα συμπτώματα είναι τόσο ανυπόφορα που ένας αριθμός των ατόμων που πάσχουν από αυτή την ασθενεια έχουν αυτοκτονήσει μη μπορωντας να αντεξουν τον αφόρητο πόνο, και τη συνεχομενη αίσθηση οτι κάτι που μοιάζει πολύ με έντομο σέρνεται χωρίς να σταματά κάτω από το δέρμα τους, συνοδευόμενο με αφόρητο κνησμό. Φυσικά, η στάση των περισσότερων γιατρών ότι είναι μια κατά φαντασία ασθενεια και όχι πραγματικη, δεν μπορεί να βοηθήσει αυτές τις φτωχές ψυχές για την αντιμετώπιση της θλίψης τους.

Πόσο μεγάλη είναι η εξάπλωση της ασθενειας του Morgellon ; Μερικα μητρώα έχουν καταγραψει 1.200 ή περισσότερα άτομα, αλλά αυτές οι καταχωρίσεις αντιπροσωπεύουν μόνο όσους έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και έχουν σκοντάψει στα μητρώα αυτών των site. Η ασθένεια παράγει υλικό άγνωστο με οτιδήποτε οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δει εως τωρα.

( http://www.morgellons.org/ )

Αυτές οι εικόνες δείχνουν ίνες που εχουν αφαιρεθεί από βλάβες στο δέρμα των πασχόντων από την νόσο του Morgellon.









Δεν υπάρχει εικόνα, ωστόσο, που να μπορεί να σας δείξει το μαρτύριο της αίσθησης εντόμων που έρπουν κάτω από το δέρμα ημέρα και νύχτα, των θυμάτων. Έντρομοι, μερικοί ερευνητές λένε ότι κάθε πρόσωπο που έχουν εξετάσει έχει κάποιο επίπεδο τύπου παθολογίας του Morgellon στο δέρμα τους.

Το ότι η υπόθεση είναι ακριβής, ότι η ασθένεια προκαλείται από τη σπορά, την καλλιέργεια και την κατανάλωση FrankenFood, συνηγορεί γιατι το 75-80% όλων των τροφίμων στις ΗΠΑ περιέχουν γενετικώς τροποποιημένα συστατικά χωρις επισημανση. Δεν έχουμε ένζυμα ή άλλους μηχανισμούς για να αφομοιώσουμε αυτά τα αφύσικα συστατικά στο σωμα μας, που το FDA λέει ότι είναι ίδια με τα παραδοσιακά τροφιμα και απαγορεύει την επισήμανση των GMO. Δεν έχουμε κανένα τρόπο να απαλλαγούμε από τα δυσπεπτα , τοξικά ή ακόμα και θανατηφόρα υλικα που μπαινουν στον πυρήνα των τροφίμων μας από τα όπλα υψηλής ενέργειας και τα βιοχημικα κόλπα που ποτέ δεν σκέφτηκε η Φύση.

Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ είναι που επιτρέπουν το μεγαλύτερο βιολογικό πείραμα στην ιστορία του ανθρώπινου είδους, δεν θα πρέπει να ειμαστε επιφυλακτικοί σχετικά με την πιθανότητα ότι αυτή η τραγικη και τρομακτικη νόσος μπορεί να προκληθηκε από αυτά τα τρομακτικα θεωρητικα τρόφιμα, με τους πραγματικούς όμως κινδύνους που εισάγονται στο εσωτερικό μας όπου δεν μπορείς να δεις, να γευτείς, ή με καποιο άλλο τρόπο να ανιχνεύσεις με τα συνήθη μέσα, αλλα μόνο από εξειδικευμένα εργαστήρια.

Μέρος του στόχου του Natural Solutions Foundation είναι να σιγουρευτεί ότι οι τρίτες χώρες του κόσμου έχουν τα εργαστήρια, και την εκπαίδευση για να μπορουν να καθορισουν ποια τρόφιμα είναι καθαρα και ασφαλη, και ποιο φαγητό έχει υποστεί ζημιά από τις τεχνικές με τη γενετική τροποποίηση.

Εν τω μεταξύ, θα παρακολουθησουμε μια πολύ σημαντική συνάντηση του Codex στην Οτάβα. Ειθε ο African Pro-health Coalition κατά τη συνεδρίαση, να συνεχίσει να αψηφά τις ΗΠΑ και να συνεχισει με θέρμη και αποφασιστικότητα να μην επιτρέψει τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους στις χωρες τους και να απαιτήσουν ουσιαστική επισήμανση σε όλα τα τρόφιμα που περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Σχέση μεταξύ της νόσου Morgellon και GMO
από την Barbara H. Peterson


Από τότε που η κυβέρνηση Κλίντον έκανε την Βιοτεχνολογία στρατηγική προτεραιότητα των ΗΠΑ με την υποστήριξη της κυβέρνησης: (1), γιγαντιαίες παγκόσμιες αγροτικες επιχειρήσεις έχουν επιθετικά αναλάβει την παγκόσμια διατροφική αλυσίδα πλημμυριζοντας την με Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (ΓΤΟ), αδιαφορώντας για τις συνέπειες στη Γη και στους κατοίκους της.

Αυτή η εξαγορά δεν έχει μόνο τη δυνατότητα για μια παγκόσμια οικονομική καταστροφή, αλλά απειλεί τον πληθυσμό της γης με εκτεταμένες βλαβες για την υγεία του, επισης. Ένα πρόβλημα υγείας που φαίνεται να συμπίπτει με την επανασταση των ΓΤΟ είναι η ασθένεια Morgellons. Και τι θα συμβεί αν η εμφάνιση της νόσου του Morgellons έχει να κάνει με την κατάναλωση των ΓΤΟ τρόφιμων;

ΑΣΘΕΝΕΙΑ Morgellons - Τι είναι αυτό;

Πολύ λίγα μπορούν να βρεθούν σχετικά μαυτη την ασθένεια . Αρχικά, στους πάσχοντες είπαν ότι το πρόβλημά τους ήταν στη φαντασία τους. Αυτό ήταν πολύ μικρή παρηγοριά για τους ανθρώπους που υπέφεραν.
Οι πάσχοντες από Morgellons αναφέρουν παράξενα, σαν ινες υλικά να βγαίνουν από τις πληγές τους και να αναδύονται από το δέρμα τους.Αυτό συνοδεύεται από επώδυνο και έντονο κνησμό, που έχει περιγραφεί σαν μια διαρκή αίσθηση ότι κάτι σέρνεται κάτω από το δέρμα τους. (2)
Στις 18 Μαΐου, 2006, το KGW, ένα τοπικό κανάλι ειδήσεων από τον χώρο του Όρεγκον δημοσιεύσε αυτή την ιστορία:

Παράξενη ασθένεια: Μυστηριακή ασθένεια μια ιστορία τρόμου (απόσπασμα)


[Δρ Drottar] ) Η εκτος υπηρεσίας οικογενειακή γιατρός ένιωθε σαν έντομα να περπατούσαν κάτω από το δέρμα της.
"Αν πω πλήρως στους ανθρώπους τι μου έχει συμβεί με μένα ιατρικά, θα νομίζουν ότι είμαστε στη ζώνη του λυκόφωτος», δήλωσε η Dr Drottar.
Ξύπνησα με την αίσθηση ότι κατι σαν υγρό έρεε ακριβώς κάτω από το δέρμα μου. Συχνά, μαύρα ή μπλέ μαλλιά σαν ίνες προεξείχαν από το δέρμα μου, είπε.
«Πίστευα ότι είχα εκτεθεί σε αμίαντο. Νόμιζα ότι είχα ίνες αμιάντου οι οποιες βγαίνaν από το δέρμα μου. Τραβούσα μακριές λεπτές, μικρές τρίχες- ίνες που ήταν εξαιρετικά κοφτερές που θα μπορούσαν να διαπεράσουν κυριολεκτικά τα νύχια μου », είπε η Drottar.
Εκτός από το αίσθημα των τσιμπημάτων από εντομα και τις ίνες,η Drottar επίσης υπέφερε από σοβαρή κατάθλιψη, χρόνια κόπωση και ένα αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Σαν αποτέλεσμα, αναγκάστηκα να εγκαταλείψεω την πρακτική του οικογενειακού γιατρού είπε η Drottar. (3)

Morgellons και ΓΤΟ - η Σύνδεση

Λίγες πληροφορίες έχουν αποκαλυφθεί σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία από τις καλλιεργειες των ΓΤΟ σε ανθρώπους ή ζώα, και ακόμα λιγότερες πληροφορίες σχετικά με έρευνες οι οποιες να συσχετίζουν ta Morgellons με ΓΤΟ τρόφιμα.

Αυτό είναι ύποπτο, γιατί κανονικά θα υπήρχε μία φυσική περιέργεια σχετικά με τη σχέση μεταξύ γενετικώς τροποποιημένων οργανισμών που καταναλώνουν οι άνθρωποι τακτικά και από τις ανόργανες ίνες που προεξέχουν από το δέρμα ενός ατόμου. Αυτό θα ήταν ο δρόμος ενός γενετιστή , και αρκετά αντάξιος μιας εντατικής έρευνας.


Ποιος είναι ο λογος που δεν υπάρχει ένας τόνος δημοσιευμένων μελετών; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί κάτι που να σχετίζεται με αυτή;

Θα μπορούσε να είναι γιατί εταιρείες σαν τη Monsanto έχουν αρκετή ισχύ για να καταπνίξουν αποτελεσματικά αυτές τις ερευνες;

Αν έχουν αρκετή ισχύ για να καταστρέψουν χώρες εξαπατώντας φτωχούς αγρότες να αγοράζουν κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σπόρων ΓΤΟ, και στη συνέχεια να κάνουν ένα βήμα περαιτέρω και να αναγκάζουν αυτούς τους φτωχούς ανθρώπους να αγοράζουν σπόρους κάθε χρόνο, αντί να χρησιμοποιουν την δική τους συγκομιδής,

τότε έχουν αρκετή ισχύ για να ζητήσουν από τις πρόθυμες εταιρίες «διακυβέρνησης» (κυβερνησεις) να χειραγωγήσουν τον Τύπο ... ξανά.


Σύμφωνα με τον Mike Stagman, PhD, "Η γενετική μηχανική είναι μια τεχνολογία εφιάλτης που έχει προκαλέσει ήδη πολλές επιδημίες ασθενειών - τεκμηριωμένα αλλά μη δημοσιευμένες." (4)

Καλά Monsanto, αφήσατε τουλάχιστον μία μελέτη να ξεγλιστρήσει? Με τη βοήθεια αρκετων μηχανών αναζήτησης , το παρακάτω άρθρο από τονWhitley Strieber που δημοσιεύθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2007, με τίτλο η «Δερματική ασθένεια μπορεί να συνδέεται με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα» βρέθηκε, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι ίνες που λήφθηκαν από έναν πάσχοντα με Morgellons περιέχουν την ίδια ουσία που έχει " χρησιμοποιηθεί εμπορικά για την παραγωγή γενετικά τροποποιημένων φυτών"

Εδώ είναι το άρθρο:

Δερματική νόσος μπορεί να συνδεθεί με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα
12-Οκτ-2007

Πολλοί άνθρωποι και οι περισσότεροι γιατροί έχουν αποκηρύξει την ασθένεια Morgellons είτε ως φάρσα είτε σαν υποχονδρία. Αλλά τώρα υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτή η μυστηριώδης ασθένεια μπορεί να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και να σχετίζεται με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα!
Το δέρμα των θυμάτων που υποφέρουν από Morgellons ξεχειλίζουν από μυστηριώδη νήματα που έχουν προσδιοριστεί ως κυτταρίνη (που δεν μπορούν να κατασκευαστούν από τον ανθρώπινο οργανισμό), και οι άνθρωποι έχουν την αίσθηση πραγμάτων που σέρνονται κάτω από το δέρμα τους ...

Στις 15 ​​- 21 Σεπτέμβριου σε άρθρο στο περιοδικό του New Scientist,ο Daniel Elkan περιγράφει έναν ασθενή που ο ίδιος αποκαλεί «Steve Jackson», ο οποίος “για πολλά χρόνια βρίσκει μικροσκοπικές μπλε, κόκκινες και μαύρες ίνες που του προκαλούν έντονο κνησμό και βλάβες στο δέρμα του”. Παραθέτει ότι ο Τζάκσον έλεγε ότι « Οι ίνες είναι σαν εύκαμπτο πλαστικό και μπορεί να είναι αρκετά χιλιοστά σε μήκος. Κάτω από το δέρμα, μερικές είναι διπλωμένες σε ζιγκ-ζαγκ. Αυτες μπορεί να είναι τόσο λεπτές, όπως το μετάξι της αράχνης, αρκετά ισχυρες όμως για να τεντώνουν το δέρμα όταν τραβιούνται, σαν το τράβηγμα μια τρίχας. "

Οι γιατροί λένε ότι αυτός ο τύπος ασθένειας θα μπορούσε να προκαλείται μόνο από ένα παράσιτο, αλλά τα αντι-παρασιτικά φάρμακα δεν βοηθούν. Οι ψυχολόγοι επιμένουν ότι πρόκειται για μια νέα έκδοση του γνωστού συνδρόμου της "παραισθησιακής παρασίτωσης." Αν και αυτή είναι μία «πραγματική» νόσος, δεν προκαλείται από κατι φυσικό..
Αλλά τώρα υπάρχει φυσική απόδειξη ότι η ασθενεια Morgellons δεν είναι ΜΟΝΟ ψυχολογική. Όταν ο φαρμακολόγος Randy Wymore προσφέρθηκε να μελετήσει μερικές από αυτές τις ίνες εάν οι άνθρωποι του τις έστελναν, ανακάλυψε ότι "ίνες από διαφορετικούς ανθρώπους ήταν εντυπωσιακά όμοιες μεταξύ τους και ακόμα φαίνονταν να μην ταιριάζουν με καμμία από τις συνηθισμένες στο περιβάλλον ινες."

Όταν ταδωσε σε μια ομάδα ιατροδικαστική της αστυνομίας, είπαν ότι δεν ήταν από χαλιά, ρούχα, ή στρώματα. Δεν είχαν ιδέα τι είναι.

Ο ερευνητής Ahmed Κilani λέει ότι ήταν σε θέση να σπάσει δύο δείγματα ινών και να πάρει το DNA τους.Βρήκε ότι ανήκαν σε έναν μύκητα.
Ένα ακόμη πιο προκλητικό εύρημα είναι ότι ο βιοχημικός Vitaly Citovsky ανακάλυψε ότι αυτές οι ίνες περιέχουν μια ουσία που ονομάζεται "Agrobacterium", το οποίο, σύμφωνα με το New Scientist, "χρησιμοποιείται εμπορικά για την παραγωγή γενετικά τροποποιημένων φυτών." Θα μπορούσαν τα γενετικά τροποποιημένα φυτά να"προκαλέσουν μία νέα ανθρώπινη ασθένεια; "(5)

ΓΤΟ - Τι ειναι αυτό!

Οι γίγαντιαίες διεθνείς εταιρείες που είναι πίσω από την επανάσταση των ΓΤΟ μας χτυπάνε στην πιο ευάλωτη περιοχή μας –τις κοιλιές μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μεγαλώσει με μια έμφυτη εμπιστοσύνη ότι αυτό που αγοράζουν από τα καταστήματα είναι ασφαλή για κατανάλωση.

Αυτό δεν ισχύει πλέον, δεδομένου ότι τα περισσότερα επεξεργασμένα τρόφιμα περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά που μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες τόσο στην υγεία των ζώων όσο και στην την υγεία του ανθρώπου.

Αυτό που έχετε αγοράσει από το συνοικιακό κατάστημα και μπορεί να αλλάξει το DNA σας δημιουργωντας τέτοια τρομακτικά συμπτώματα , το ευρύ κοινό απλά δεν το πιστεύει.


Το χειρότερο είναι ότι όταν θα πάτε στο γιατρό για βοήθεια, αυτός / αυτή θα σας πει ότι αυτό που βιώνεται είναι απλα μεσα στο κεφάλι σας.

Αυτό είναι ανοησίες! Εναπόκειται στους ανθρώπους που νοιάζονται να κάνουν τις συσχετίσεις μεταξύ του τι τρώμε και του τι συμβαίνει στο σώμα μας.

Θυμάσθε το παλιο ρητό «είστε ό, τι τρώτε;"

Λοιπόν, αυτός ο συγγραφέας πιστεύει ότι αυτό είναι αλήθεια.

2) Stagman, M. Phd. (2006). GMO Disease Epidemics: Bt-cotton Fiber Disease. Retrieved from http://portland.indymedia.org/en/2006/08/344305.shtml

http://en.wikipedia.org/wiki/Morgellons και στα Ελληνικά μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του καθ.Κουντουρη εδω:http://neurotalk.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CF%88%CF%8D%CF%87%CF%89%CF%83%CE%B7 απόπου έγινε και η αναπαραγωγή της περιγραφής στην αρχή της ανάρτησης

Το παρακάτω άρθρο αποτελεί μετάφραση από το άρθροhttp://www.healthfreedomusa.org/?p=599 με αναδημοσίευση στοhttp://nexusilluminati.blogspot.com/search/label/morgellons%20disease



Πηγή 

Αρτέμης Σώρρας. «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»!

KIS 2
Ένας διαφορετικός Σώρρας αποκαλύπτει...
Ο Αρτέμης Σώρρας, ο επενδυτής που διατείνεται ότι διαθέτει και έχει καταθέσει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του δημοσίου χρέους της χώρας, δεν είναι απλά αυτός, όπως έχει γίνει ευρύτερα γνωστός στην Ελλάδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είναι και ο άνθρωπος που ψάχνει στις ατραπούς και τα βάθη της ελληνικής Ιστορίας και έχει βρει τις προδοσίες εκείνες που καταδυναστεύουν την χώρα  και τον λαό. Σε συνέντευξή του στους «Νέους Ανθρώπους», αποκαλύπτει ονόματα που ευθύνονται για την καταστροφή του τόπου αλλά που περιέργως έχουν μείνει στο απυρόβλητο. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο κ. Σώρρας, ο Ελευθέριος Βενιζέλος και το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο, αλλά και η οικογένεια Ρότσαϊλντ που κατέχει το 94% της Τράπεζας της Ελλάδος και το 94% της Εθνικής Τράπεζας, μαζί με τον Σημίτη έχουν ρίξει στον καιάδα τον λαό και την χώρα. Μεγαλύτερη σημασία όμως έχουν τα όσα αναφέρει για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την Εκκλησία η οποία, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, συνταυτίζονται με τους Ρότσάϊλντ και το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο, μια και ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είναι Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης καταγγέλλει τον κ. Κουβέλη ότι διαθέτει πλειάδα ακινήτων που τα έχει εγγράψει στο Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο, για να μην φορολογηθεί. Ως «Νέοι Άνθρωποι» οφείλουμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας, ωστόσο επειδή όσα αποκαλύπτει ο επιχειρηματίας είναι συγκλονιστικά, καλούμε τον Αρχιεπίσκοπο και τον κ. Κουβέλη να απαντήσουν.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Κύριε Σώρρα, πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για τους Ρότσαϊλντ και για το ότι κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής και της Τράπεζας της Ελλάδος.
Σώρρας:  Έτσι είναι. Οι Ρότσαϊλντ έβαλαν πόδι στην χώρα μας από το 1824. Από τους Ρότσαϊλντ  είχαμε πάρει τα πρώτα δύο δάνεια για την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους.  Τα δάνεια  αυτά τα αποπληρώσαμε το 2000. Το 1841 ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με το 55% της Τράπεζας να το κατέχει η οικογένεια Ρότσάϊλντ. Αντιλαμβάνεστε ότι είχαμε καθολική διοίκηση του κράτους μας από τη συγκεκριμένη οικογένεια. Η Εθνική Τράπεζα έκοβε και τα ομόλογα και τα λεφτά και είχε τη διοίκηση. Το παράδοξο είναι ότι το καταστατικό της Τράπεζας έχει ένα όρο στο άρθρο 48 , που λέει ότι ποτέ, κανένας άλλος φορέας ή κράτος δεν μπορεί να ελέγξει την Τράπεζα. Αυτό την κάνει παράνομη. Δεν μπορεί να την ελέγξει το κράτος; Δηλαδή μιλάμε για παρακράτος μέσα στο κράτος; Το μετοχολόγιο όλων των Τραπεζών και του Χρηματιστηρίου, το έχει η Εθνική. Το μετοχολόγιο μπορεί να το έχει μόνο το κράτος. Βέβαια, μας είχανε πείσει ότι η Εθνική ήταν κρατική, σήμερα όμως,  μαθαίνεται ότι δεν είναι κρατική. Το μετοχολόγιο μπορεί να αλλοιωθεί, να κρύψουν στοιχεία και το έχει ως ιδιοκτησία της η Εθνική. Όπως επίσης, η Εθνική έχει και το Παρακαταθηκών και Δανείων
Προφανώς  όταν λέτε Εθνική Τράπεζα εννοείτε το πάντρεμα  Εθνικής-Ρότσάϊλντ.
Σώρρας: Βεβαίως. Το 1928 άνοιξε η Τράπεζα της Ελλάδος, με 400 εκατομμύρια δραχμές κεφάλαιο και η Εθνική Τράπεζα μεταβίβασε το δικαίωμα στην νέα Τράπεζα, να κόβει νόμισμα.
Και η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκε στους Ρότσάϊλντ;
Σώρρας: Σχεδόν ολόκληρη. Τα δύο τεράστια ιδρύματα λοιπόν, η Εθνική και η Τράπεζα της Ελλάδος, είναι ιδιοκτησίας Ρότσάϊλντ.
Αυτή τη στιγμή οι Ρότσαϊλντ, τι ποσοστό κατέχουν σε Εθνική και Τράπεζα Ελλάδος;
Σώρρας: 94% στην μία και 94% στην άλλη Τράπεζα! Και μετά θέλουμε να μάθουμε τι φταίει στην Ελλάδα;
Τι σχέση έχει η οικογένεια Ρότσαϊλντ με το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο;
Σώρρας: Οι Ρότσαϊλντ είναι αυτοί που ίδρυσαν  το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, το 1890 μία Κοινότητα Ισραηλινών, 250 άτομα που είναι στην Ελλάδα, στήνουν μία αδελφότητα, το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ). Πρόεδρος ήταν ο Κάρολος Ρότσάϊλντ, ο οποίος υπέγραψε ως Ασκανάζι. Το λέω, για να διευκρινίσω ότι οι Ασκανάζι δεν είναι από τους Εβραίους που σφάξανε επί Χίτλερ.
Το 1920 ο Βενιζέλος, ο οποίος δεν ήταν Έλληνας αλλά Εβραίος και λεγόταν «Μπενί Σελόμ», παίρνει το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ) και το κάνει Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Τα στοιχεία σάς τα έχω παραθέσει με όλα τα σχετικά ΦΕΚ. Το έκανε κράτος δηλαδή!!!
Το έκανε δηλαδή, σαν μια δεύτερη Εκκλησία. Διότι και η Εκκλησία μας, αν δεν κάνω λάθος, είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.
Σώρρας: Ναι, αλλά μ’ ένα τελείως διαφορετικό καταστατικό.
Θα μπορούσε να αντιτάξει κανείς από την πλευρά του ΚΙΣ το επιχείρημα ότι “αφού και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, δεν είμαστε οι μόνοι! Είναι κάτι που υπάρχει ήδη”. Τι απάντηση δίνετε;
Σώρρας: Και αυτό είναι παράνομο. Πώς μπορεί η Εκκλησία να είναι κράτος μέσα στο κράτος; Μπορεί να έχει ένα κράτος όπως το Βατικανό και να κάνει ό,τι θέλει. Δεν επιτρέπει όμως  το κράτος στην  Εκκλησία,  να λειτουργεί μέσα στο κράτος μου και να κάνει ό,τι θέλει. Το ΚΙΣ έχει αυτή τη χειρότερη δομή. Στο ΚΙΣ έχουν δικαίωμα να κάνουν εισαγωγές απ’ όπου θέλουν, χωρίς να πληρώνουν φόρους ούτε καν χαρτόσημο.
Ενώ η Εκκλησία δεν κάνει...
Σώρρας: Δεν κάνει κι αν κάνει, θα κάνει για τις ανάγκες της. Η Εκκλησία δεν παράγει κάτι. Με αυτό που έκανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος άνοιξε μια κερκόπορτα, γιατί με την ίδια λογική θα έρθει η αδελφότητα των μουσουλμάνων και θα ανοίξουν άλλο ένα κράτος εδώ μέσα, ή οι ευαγγελικοί, οι χιλιαστές και πάει λέγοντας. Η πράξη του Βενιζέλου ήταν έγκλημα κατά του λαού και του κράτους. Το έγκλημα συνεχίστηκε και επί Σημίτη, που είναι επίσης εβραϊκής καταγωγής. Λέγεται Ααρόν Αβουρί.  Το 1996 έβγαλε ένα νόμο, να μπορούν να μπαίνουν στο ΚΙΣ και Έλληνες, που σημαίνει ότι όποιος μπαίνει μέσα, είναι αφορολόγητος.
Δηλαδή είναι σαν να έφτιαξαν «off shore» μέσα στο ελληνικό κράτος;
Σώρρας: Σας είπα, παρακράτος. Και την ίδια ώρα συζητάμε ότι όποιος χρωστάει 5.000 ευρώ θα πρέπει να πάει φυλακή. Την ίδια ώρα που υπάρχει μία ολόκληρη αφορολόγητη Ελλάδα μέσα στο ΚΙΣ. Όταν ο Έλληνας επιχειρηματίας, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον ΚΙΣ. Φαντασθείτε ένα Έλληνα επιχειρηματία που πληρώνει φόρο εισαγωγής, πληρώνει ΦΠΑ 23%, πληρώνει φόρο εισοδήματος 35%, πληρώνει όλα τα ταμεία του και αυτοί στον ΚΙΣ δεν πληρώνουν τίποτε. Όλο αυτό το σύστημα, σκοτώνει την Ελλάδα, σκοτώνει το εμπόριο και τη ζωή της χώρας.
Η τρόικα που υποτίθεται έχει έρθει να σώσει την Ελλάδα, αυτά όλα δεν τα έχει δει;
Σώρρας:  Θίγετε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Να μας πει η τρόικα τόσο καιρό που ελέγχει τα οικονομικά της χώρας, τι ελέγχει; Δεν είδε το ΚΙΣ; Δεν είδε την Τράπεζα της Ελλάδος; Δεν είδε την Εθνική; Είδε μόνο ότι για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας φταίει ο φοιτητής, φταίει η γιαγιά; Η τρόικα είδε ότι τα νούμερα στο γενικό ισοζύγιο του κράτους, είναι αλλοιωμένα. Τι έκανε; Απλά γράψανε την κίνηση κι έμεινε εκεί;  Δυστυχώς, έχει «κλειδώσει» τη χώρα μας μια λέσχη, οι Ρότσαϊλντ και οι οργανώσεις τους, και μας σκοτώνουν! Ήρθαν στον τόπο μας για να ελέγξουν αυτοί τα πάντα και να σκλαβώσουν έναν ολόκληρο λαό. Και οι υπάλληλοί τους, σκοτώνουν τα ίδια τους τα  αδέλφια.
Πού αλλού έχει διεισδύσει το ΚΙΣ;
Σώρρας: Θα σας πω το εξής και κρατηθείτε, 11 άτομα από τον ΚΙΣ βρίσκονται στον 1ο όροφο του Υπουργείου Παιδείας ως σύμβουλοι και ελέγχουν τα βιβλία που βγαίνουν προς τα έξω και διδάσκονται τα παιδιά μας!
Σοβαρολογείτε τώρα;
Σώρρας: Με βλέπετε να κάνω πλάκα; Ναι, υπάρχουν 11 μέλη του ΚΙΣ που ελέγχουν τα βιβλία της ιστορίας ή των Θρησκευτικών που προωθούνται στα σχολεία. Εμείς δεν πήγαμε ποτέ στο Τελ Αβίβ να βάλουμε τέτοια θέματα.
Συγγνώμη κύριε Σώρρα, καλά οι πολιτικοί μας ταγοί, μερικοί από αυτούς μπορεί να είναι εβραϊκής καταγωγής και  κάνουν την πολιτική τους, η Εκκλησία όμως δεν θα έπρεπε να μιλήσει γι’ αυτό που συντελείται σε βάρος της διδασκαλίας των παιδιών μας; Τουλάχιστον, έτσι όπως το περιγράφετε. Εάν είναι έτσι.
Σώρρας:  Όπως ακριβώς σας τα λέω είναι κι ακόμα χειρότερα. Τι εννοώ: Γνωρίζετε ότι  Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, σύμφωνα με το καταστατικό, είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος; Όπως το ακούσατε: η Εκκλησία έχει κυρίαρχο ρόλο μέσα στην Εθνική Τράπεζα και είναι αγκαλιά με τους Ρότσάϊλντ! Από το 1841 που ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα, με ειδικό καταστατικό που δεν μπορεί να αλλάξει, ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος! Εμένα και τον οποιοδήποτε Έλληνα, δεν θα τον έβαζε ο Ρότσαϊλντ μέσα στο μαγαζί του. Βάζει όμως την Εκκλησία, που σημαίνει ότι είχανε πολλά μαζί. Από τότε μέχρι τώρα κοντεύουν να περάσουν 200 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια από τους  Πατέρες της Εκκλησίας, κανένας δεν είδε τίποτε στραβό; Η χώρα μας έχει πτωχεύσει τέσσερις φορές και δεν είδαν τίποτε άσχημο, να μιλήσουν για το τι γίνεται μέσα στην Εθνική Τράπεζα;
Θέσατε τους προβληματισμούς σας στην ηγεσία της Εκκλησίας μας;
Σώρρας: Βεβαίως. Επισκέφθηκα πριν από λίγο καιρό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, μαζί με έναν αξιωματούχο της Εκκλησίας από Αμερική και του έθεσα το ζήτημα. Μου απάντησε ότι ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος, λειτουργεί στην Εθνική μέσω του αντιπροσώπου του, που είναι ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων. Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων όμως, όπως και ο κάθε Μητροπολίτης είναι «παιδί» δικό του, είναι ο άνθρωπός του μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Δεν είδε λοιπόν κανένας τίποτα; Ωραία, και πείτε ότι μέχρι τώρα δεν ξέρατε. Σας το δηλώνω εγώ λοιπόν ότι είστε αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Τι θα κάνετε από ‘δω και πέρα; Αυτοί λοιπόν οι «Άγιοι Πατέρες» όπως τους αποκαλούν, εγώ δεν τους λέω έτσι, θα πρέπει να βγουν και να μιλήσουν. Να πάρουν πειστική θέση. Η Εκκλησία είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ! Ο ελληνικός χριστιανικός λαός στηρίζει και πιστεύει στην Εκκλησία, για να δείχνει ότι συνταυτίζεται και συμπορεύεται με τους Ρότσάϊλντ;
Τι θέση θα περιμένατε να πάρει ο Ιερώνυμος;
Σώρρας: Να φύγει η Εκκλησία από αυτή την πλέμπα. Ποιανού συμφέροντα εξυπηρετεί ο Αρχιεπίσκοπος και η Εκκλησία, αν όχι του λαού; Βγαίνει κάθε μέρα στον άμβωνα. Τι λέει; Στους Έλληνες και στους χριστιανούς μιλάει. Οφείλει να σηκωθεί και να φύγει από την Αντιπροεδρία της Εθνικής Τράπεζας όπου είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ.
Προτείνετε κάποια λύση;
Σώρρας: Θέλω αύριο κιόλας, να γίνει ερώτηση απ’ όλους τους βουλευτές και είναι μέσα στον θεσμικό τους ρόλο, να μάθουν ποιοι Έλληνες και πολιτικοί είναι μέσα στον ΚΙΣ. Συζητάνε ότι είναι το 2% του πληθυσμού μας! Δηλαδή το 2% κατέχει το 65% του πλούτου της χώρας μας, αφορολόγητο; Και συζητάνε αυτοί οι κύριοι, τι θα κάνουν για τους εργαζόμενους, τι θα κάνουν για τις εταιρείες; Σας δίνω και μια πληροφορία: ο κ. Κουβέλης έχει 80 ακίνητα και τα έχει γράψει στο ΚΙΣ!  Και όχι μόνον αυτό: ο κ. Κουβέλης έχει υπάρξει σύμβουλος του ΚΙΣ. Να μας δώσει η Κυβέρνηση έναν κατάλογο του ΚΙΣ να ξέρουμε ποιοι εθνοπατέρες είναι μέσα και μας κοροϊδεύουν!
Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr"> vrachiolidis@yahoo.gr

http://www.elora.gr/portal/to-proto-thema/2950-%C2%AB%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%81%CE%BF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%8A%CE%BB%CE%BD%CF%84-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BF%C2%BB

Διαδώστε το παντού!!!Ολοκαύτωμα στις τράπεζες! Κούρεμα στις καταθέσεις ανεξαρτήτως ποσού!

KATATHESIS


Τρέξτε να σώσετε τα λεφτά σας. Με προσχέδιο από την ΕΕ πάνε να ρημάξουν τις καταθέσεις από το πρώτο ευρώ! 

Κίνδυνος και για τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Η Μέρκελ θα κάνει πρωτοφανή επίθεση σε βάρος των ελληνικών Τραπεζών. Βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο οι καταθέσεις. Ήδη μεταδίδεται από το Aποκαλυπτικό Δελτίο ότι...
υπάρχει κίνδυνος με προσχέδιο που βγήκε από την ΕΕ το οποίο ετοιμάζει άμεσο κούρεμα στις ελληνικές καταθέσεις. Και όχι μόνον αυτό: τελευταίες πληροφορίες φέρουν πιθανό το ενδεχόμενο να κουρευτούν και τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Τα ήδη κουρεμένα ελέω Προβόπουλου- PSI αποθεματικά. θα κατακρεουργηθούν κυριολεκτικά επειδή το γουστάρει η Μερκελ και ο Σόϊμπλε.
Οι καθησυχαστικές δηλώσεις του Στουρνάρα, όπως το είπαμε, ήταν αέρας κοπανιστός και απλά για να κοιμίζουν τον Έλληνα.
Έρχεται επιδρομή των ελληνικών καταθέσεων χειρότερη και από την Κύπρο. Η βρωμιάρα Γερμανία θα καταστρέψει σε λίγα 24ωρα τη χώρα μας. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!

www.makeleio.gr
http://epanastasi-gr.blogspot.com/2013/04/blog-post_8753.html

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΝΤ 1

Ἀγαπητέ Γιῶργο
1 Ἒχω τό θάρρος νά σέ ἀποκαλῶ Γιῶργο καί τήν εὐθύτητα νά σἐ ἀντιμετωπίσω......
Βεβαίως καί δέν ἒχω τήν δική σου ἐμβέλεια στόν Ἑλληνικό λαὀ ὃμως δέν ἐξαρτῶμαι ἀπό κανένα, ὑπηρετῶ τήν ἀλήθεια, τό δίκαιο, καί τήν πατρίδα μου.....
Γιά τήν σταδιοδρομία μου καί τό βόλεμα δέν θυσίασα ποτέ τήν ἀξιοπρέπειά μου.....
Ἡ ἐλάχιστη ἐκτίμηση πού μοῦ εἶχε ἀπομείνει στό πρόσωπο σου (ἂν αὐτό σέ ἐνδιαφέρει καί φαντάζομαι ὂχι) ἐξανεμίστηκε μετά τήν θεατρική σου παράσταση σήμερα τό πρωϊ στήν ἐκπομπή σου..........
Τά ἀσύστολα ψεύδη σου σήμερα ἐπιβεβαιώνουν ἀγαπητέ μου σέ ὃλους τούς ὑγειῶς σκεπτόμενους Ἓλληνες αὐτό πού ἒχει γίνει λαϊκή πίστη......πώς τό κατεστημένο πού κατέστρεψε τήν πατρίδα δέν ὡχριᾶ πρό οὐδενός....
Δέν τολμῶ πλέον νά σέ κρίνω σάν ἂνθρωπο γιατί ἀνέτρεψες μέσα μου ὃλα τά πραγματικά εὐγενῆ συναισθήματα στό πρόσωπο σου.......
Μπορῶ ὃμως νά σέ κρίνω γιά τήν συμπεριφορά σου ἀπέναντι μας καί ἐννοῶ μέ τό (μας)τήν γιγαντιαία προσπάθεια πού κάνουμε σάν ἂτομα καί σάν ὁργανισμός END μέ τεράστιο προσωπικό, κοινωνικό,οἰκογενειακό, καί ἐπαγγελματικό κόστος για τήν σωτηρία τῆς πατρίδος.....
Ἀντί νά ἀγκαλιάσης τήν προσπάθεια μέ κατανόηση ἢ τουλάχιστον συμπάθεια μέ προσκάλεσες γιά νά μέ ἐξεφτελίσης στήν ἐκπομπή σου...μέ δολωμα τήν προβολή τῆς γνωρίμίας μας καί τό κοινωνικό μου δῆθεν ἒργο....
Ἂν θυμᾶσαι καλά Γιῶργο δέν σοῦ ζήτησα ἐγώ ποτέ νά ἒλθω στήν ἐκπομπή σου ..
Ὁ Ἀντώνης (ἀνηψιός) ὁ παραγωγός σου ἐπεκοινώνησε καί τό ζήτησε...
Μοῦ ὑποσχέθηκες μία ὧρα καί ξαφνικά ἐμφάνισες ἀπό τό πουθενά τόν ἀνεκδιήγητο Γεωργιάδη ὁ ὁποῖος μονοπώλησε τήν ἐκπομπή χωρίς νά ἀφήση οὐσιαστική παρουσίαση τοῦ θέματος.........ἀποκαλώντας μας ἀπατεῶνες......
Οὒτε τήν δημοσιογραφική δεοντολογία δέν σεβάστηκες,ἐπιτρέποντας στό κίβδηλο ἀγγεῖο πού λέγεται Γεωργιάδης νά προσβάλλη τήν μνήμη τῆς ἀδελφῆς μου μετατρέποντας ἓνα τόσο σημαντικό Ἐθνικό θέμα σέ προσωπική ἐπίθεση καί δέν εἶχες τήν εὐαισθησία νά τόν πετάξης ἒξω μέ τίς κλωτσιές.........
Ἒτσι θἂκανες στήν Κρήτη Γιῶργο Θά καλοῦσες ἓναν φίλο στό σπίτι σου γιά νά τόν ἐξευτελίσης μέσω ἑνός ἂλλου μουσαφίρη σου?
 
2 ΜΕ ΕΣΤΗΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΩΡΓΟ φίλε,Κρητικέ μου..... Δέν ἀντέδρασα στήν προσβολή σεβόμενος τό βῆμα πού μοῦ ὲδωσες καί τίς πιέσεις πού εἶπες ὃτι δέχθηκες ἀπό συγκεκριμένο ὑπουργεῖο.......νά συμπεριλάβης καί τόν Γεωργιάδη.....
Λίγες μέρες ἀργότερα κάλεσες τόν Σῶρρα ὑποσχόμενος νά ἐπανορθώσης καί πάλιν εἶχες τήν κα Πυργιώτη τοῦ ἱδρύματος Καραμανλῆ ἡ ὁποία ἦταν χειρότερη ἀπό τόν Γεωργιάδη πάλι ἀπαξιωνοντας τό θέμα καί πάλι ἐπιτρέποντας νά μᾶς ἀποκαλέσουν ἀπατεῶνες.. συλλήβδην..
Ὸ δέ ἀγαπητός σου ἀνεψιός ἒκανε “ἒρευνα” στόν Καναδᾶ, ρωτώντας κάποιον ἂσχετο τηλεφωνικῶς γιά τό λογαριασμό τρίτου χωρίς τήν ἂδεια του καί κατέληξε στό συμπέρασμα ὃτι λεφτά δέν ὑπάρχουν.......
ΜΕ ΞΑΝΑΣΤΗΣΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΟ φίλε Κρητικέ μου.......
Γιά νά σιγουρευτῆς ὃτι ἒβαλες ταφόπλακα στό θέμα κάλεσες τόν πληρωμένο κοντυλοφόρο πού λέγεται Ζουπανιώτης ἀπό τήν Νέα Ὑόρκη στήν ἐκπομπή σου γιά νά πιστοποιήση τήν δῆθεν ἒρευνα τοῦ ἀνηψιοῦ σου Ἀντώνη.........
Χωρίς νά ξέρεις φαντάζομαι (ἀλλά μᾶλλον μέρος τοῦ σχεδίου καί ἐσὐ) ὃτι ὁ ἐν λόγω κύριος εἶναι ἐξαρτώμενος ἀπό συγκεκριμένη Μεγάλη Στοἀ καί ἒχει εἰδικές ἐντολές........
Βάσει αὐτῶν τῶν ἐντολῶν ὁ κύριος αὐτός ἒφτιαξε τήνὁμάδα Γιαλτουρίδη, Φατοῦρος , Ρῆνος Καρυώτης Γιαβῆς καί κατόπιν ἀποσύρθηκε στό παρασκήνιο γιά λόγους πού ἐκεῖνος γνωρίζει......
Μήπως λέω μήπως τό ἢξερες καί ἐσύ Γιῶργο....?
Μέ τόσα χρόνια στό δημοσιογραφικό κουρμπέτι ἢταν δυνατόν νά μήν ἢξερες ?
ΜE ΕΣΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ φίλε Κρητικέ μου........
Καταλαβαίνεις φίλε μου ὃτι ἦταν πλέον φανερό σέ ὃλους ἐμᾶς ποιόν ὑπηρετοῦσες..........
Ἐνῶ λοιπόν ὁ Σῶρρας προσπαθοῦσε νά μέ πείση νά σέ μυνήσουμε ἀμέσως μέ τά ἀποδεικτικά στοιχεῖα πού τοῦ προσκομίσθηκαν γιά τήν αἰτία ἀλλαγῆς συμπεριφορᾶς σου ἐγώ ἐπέμεινα νά μήν γίνη καμιά κίνηση ἐναντίον σου ἀναλαμβάνοντας τήν εὐθύνη στόν ὁργανισμό μας........
 
3 Δέν φανταζόμουνα ποτέ ὃτι θά ἐπανερχόσουν στό θέμα ἀφοῦ νόμισες πώς ἡ ἀποστολή σου γιά τήν ἀπαξίωση μας εἶχε τελειώσει μέ ἐπιτυχία.....
Τώρα γιατί ἀνακίνησες τό θέμα τήν περασμένη ἑβδομάδα χωρίς καμία πρόκληση μπορεῖς νά μᾶς τό ἐξηγήσης ?
Οὒτε τήν πρώτη φορά σοῦ ζητήσαμε βῆμα οὒτε τώρα σέ προκαλέσαμε. Γιατί λοιπόν φίλε μου ἂρχισες πάλι νά μᾶς ἀπαξιώνης καί νά μᾶς γελοιοποιεῖς στά μάτια τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ?
Νομίζεις ὃτι δέν ἒπρεπε νά ἀντιδράσουμε?
Καί φθάνουμε τώρα στήν φαρσοκωμωδία τῆς πρωϊνῆς ἐκπομπῆς σήμερα...
Μπορεῖς νά μᾶς φέρης μπροστά Γιῶργο τό ἂτομο πού βάλαμε νά σέ πάρη τηλέφωνο?
Καί μάλλιστα νά σοῦ ζητήσουμε καί συγνώμη ?
Γιά ποιόν λόγο?
Γιατί εἲπαμε τήν ἀλήθεια ?
Ἁπό ὃσο μέ ξέρεις νομίζεις ὃτι θά ἒβαζα ποτέ κανέναν τρίτο νά ζητήση συγνώμη ἐκ μέρους μου ?
Γνωρίζεις πολύ καλῶς ὃτι ἐσύ τηλεφωνησες στόν δικήγόρο καί ζήτησες νά σοῦ τηλεφωνήσω .......
Ἀρνήθηκα νά σἐ πάρω τηλέφωνο, καί τό γνωρίζεις, ἂν δεν ἀνακαλοῦσες τά ψεύδη καί τήν ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ τήν ὁποία χωρίς αἰτία ἢ πρόκληση ἂρχισες τήν περασμένη Πέμπτη καί Παρασκευή ἐναντίον μας πρός ὃλον τό Ἑλληνικό Λαό......
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ?
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΟΣ ?
Γιατί Γιῶργο ἂν αἰσθάνεσαι τόσο δυνατός καί ἀπρόσβλητος τό καταλαβαίνω
Μέ ποιό κίνητρο ὃμως στήν συγκεκριμένη χρονική στιγμή ?
Μήπως ἦταν καί αὐτό μέρος τῆς ἀποστολῆς πού ἀνέλαβες ?
 
4 Ἀντίθετα μέ σένα ἐγώ θυσιάζω τήν σταδιοδρομία μου γιά νά ἀντιπαρατεθῶ μέ κατεστημένα πολύ ἱσχυρότερα ἀπό ἐσένα μόνο καί μόνο γιά τήν διάσωση καί ἀναγέννηση τοῦ Ἑλληνισμοῦ..
Ξέρω νομίζεις εἶσαι πολύ ἱσχυρός καί ἐμεῖς ἀδύνατοι ......
Ἲσως νά πιστεύης ὃτι κάνεις καί σύ ἓνα ἀγῶνα μέσω τῆς δημοσιογραφίας....
Ἡ διαφορά μας εἶναι ἐσύ ὑπηρετεῖς καί ἀγωνίζεσαι νά συντηρήσης ἓνα κατεστημένο πού σέ συντηρεῖ και ἐμεῖς ἒχουμε ὁρκισθεῖ νά τό ἀλλάξουμε...
Μήν ἒχεις ψευδαισθήσεις....
Σέ ἀντίπαλα στρατόπεδα εἲμαστε.....
Ἐσύ τῆς συντήρησης καί ἐμεῖς τῆς προόδου καί τῆς ἀναγέννησης.....
Ὃμως παρά τό γεγονός ὃτι ὑπηρετοῦμε διαφορετικούς στόχους ἡ ανθρωπιά καί ἡ λεβεντιά μποροῦν νά παραμείνουν ἐργαλεῖα καί γιά τούς δύο μας.....
Ξέρει ὁ κόσμος Γιῶργο.....
Νά θυμᾶσαι ὃσο πιό ψηλά ἀνεβαίνει κανένας τόσο πιό δραματικό τό γκρέμισμα .........
Γιά χρόνια πολλά μεταδίδεις καθημερινά ἀπό μιά συχνότητα πού ἀνήκει στόν Ἑλληνικό λαό...... καί πού ἒχει τό δικαίωμα νά τήν πάρη πίσω κάθε στιγμή....
Τό μόνο πού σοῦ ζητᾶ γιά ἀντάλαγμα γιά τήν ἁπλοχεριά του εἶναι λίγη ἀλήθεια ....
Ἒδωσες ποτέ ἒστω καί λίγη στόν λαό (δηλαδή τά ἀφεντικά σου) ἢ ἐξυπηρέτησες πάντα τίς σκοπιμότηττες γιά νά κρατηθῆς ἐκεῖ πού εἶσαι?
Ἡ ἐπιτυχία πρός θεοῦ δέν εἶναι ψεκτή..... Τό ψέγμα βρίσκεται στό τί ἀντίτιμο καλεῖσαι νά πληρώσης γιά αὐτήν .... Καί φαίνεται ἡ δική σου ἐπιτυχία κόστισε τήν ἀνθρωπιἀ καί τήν λεβεντιά σου....
Μέ ἀπειλεῖς μέ μυνήσεις ἀγωγές καί τά τοιαῦτα...
Γιατί ? Για νά φοβηθῶ καί νά ἀνακαλέσω?
Νά ἀνακαλέσω τί Γιῶργο?
 
5 Ξέρεις καί ξέρω ............
Ἂν ἦσουν τόσο σίγουρος γιά τήν ἀθωότητα σου γιατί ἒβαλες τόν δικηγόρο νά μέ άνακρίνη γιά τό τί στοιχεῖα ἒχω στά χέρια μου?
Γιατί αύτή ἡ ἀνυσηχία ἐπειδή ἀρνήθηκα νά σέ πάρω τηλέφωνο?
Ζήτησα τίποτα παράλογο πέραν ἀπό τό νά ἀνακαλέσης τά ψεύδη καί τίς άνακρίβειες?
Καί ἧταν ἡ ἂρνηση μου νά σοῦ μιλήσω τέτοιο κίνητρο γιά νά πῆς αὐτά τά τερατώδη ψέματα στό Πανελλήνιο?
Ἂν νομίζεις ὃτι πρέπει νά ἀπευθυνθῆς στά δικαστήρια κἀνετο ἀντρίκια χωρίς περιστροφές καί παραποιήσεις τῆς ἀλήθειας......
Ἣταν τόσο σημαντικό γιά νά ἀποκαταστήσης τήν πρωσοπικότητα σου νά φανῆ ὃτι ἀρνήθηκες τή συγνώμη μας λέγοντας ψέματα?
Δηλαδή δέν θά μποροῦσες νά μᾶς μυνήσης χωρίς τήν συγνώμη ?
Ἠθελες βέβαια νά ἀποκαταστήσης τήν χαμένη σου ἀξιοπρέπεια καί “ἀξιοπιστία” ἂμεσα γιατί τά δικαστήρια παίρνουν καιρό καί δέν ἢθελες νά αἰωρεῖται αὐτό πάνω ἀπό τό ὃνομα σου.... Θέμα αὐτοπροστασίας δηλαδή...
Τήν δική μας ἀξιοπρέπεια καί ἀξιοπιστία γιατί τήν πετᾶς στά σκουπίδια καί ἀπαιτεῖς νά σέβωνται τήν δική σου οἱ ἂλλοι ?
Δέν ἒχουμε ἐμεῖς δικαίωμα στήν αὐτοπροστασία?
Γνωρίζεις πολύ καλά Γιῶργο ὃτι ἂν μᾶς ἐπιτεθῆς ἒχουμε κάθε δικαίωμα νά ἀμυνθοῦμε ἀνάλογα....
Καί σέ ἐμᾶς οἱ ζημιές που προκάλεσες μέ τήν ἀπαράδεκτη στάση σου εἶναι σέ πληροφορῶ πολλαπλάσιες καί ἀποδείξιμες....
Καί κάτι ἀκόμη ὃταν ἐμεῖς κερδίσουμε τήν δίκη δέν θά ἀπαιτήσουμε οὒτε ἓνα εὐρώ ἢ δραχμή άπο σένα...
Ἡ δικαίωση μᾶς ἀρκεῖ.
Μήν φοβᾶσαι λοιπόν δέν θά χάσης τίποτα ὑλικά ἀγαθά........
Ἐσύ Γιῶργο περιμένεις νά δικάσης ἐμᾶς νά πάρης χρήματα γιά ἀγαθοεργίίες Πάλι αὑτοπροστασία .... Μήν κατηγορηθῆς ὃτι τό ἒκανες γιά τά χρήματα ........
 
6 ᾽Ἐμεῖς ἀντιθέτως δινουμε τά δικά μας καί δέν περιμένουμε νά παρουμε ἀπό τούς ἂλλους για νά βοηθήσουμε τούς συνέλληνες .....
Σοῦ δίνω τώρα ἒνα ὑποθετικό σενάριο ...
Σκέψου Γιῶργο νά λέει ὁ Σῶρρας τήν Ἀλήθεια ............
Νά ἐνώσουμε ὃλοι τίς δυνάμεις μας νά πετάξουμε τό σάπιο κατεστημένο ἀπό τήν πλάτη τοῦ Ἑλλήνικοῦ λαοῦ.... Ἀργοναυτική ἐκστρατεία Γιῶργο......
Σκέψου τί κερδίζεται μέ ὁμόνοια καί τί χάνεται μέ διχόνοια.....
Ἐκτός Γιῶργο ἂν μέσα στήν ἀποστολή πού ἀνέλαβες εἶναι καί ἡ μύνηση για νά νά μᾶς ἀποσπάση ἀπό τόν ἀγῶνα ὑπέρ τοῦ Ἑλληνισμοῦ.....
Τό ἓνστικτό σου τί λέει?
Νά τό ἐμπιστευτῆς καί νά προχωρήσης ἁρμονικά μέ τό ἒνστικτο σου.......
Μανώλης Λαμπράκης
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/04/1_11.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters